KERESÉS search-close

Orsi szakított Andréval

szerző:
2019.08.08. 22:40

Kirúgták Dia zaklatóit. André beismerte, hogy megcsalta Orsit. Szofi szégyellte magát a Joe-val történtek miatt.

Reggel a nyári iskolában nagy botrány kerekedik, mert az igazgatónő kirúgja a lánybanda tagjait. A megszégyenített Katáék Zita együttérzésére számítanak, ám miután Zita egyértelművé teszi, hogy ő ismét Dia mellett áll, a lánybanda dühös tagjai Zitán töltik ki a dühüket. Zaklatni kezdik, ugyanúgy, mint korábban Diát. Végül azonban épp Dia lesz az, aki megmenti Zitát.
 


André reggel kétségbeesésében nem lát más kiutat, mint hogy részben elmondja az igazat Orsinak, hogy megmentse a kapcsolatát: bevallja, hogy egy alkalommal megcsalta Orsit. André azt mondja, hogy csak azért lépett félre, mert annyira ki volt készülve Orsi folyamatos féltékenykedésétől. Mikor már-már megbocsátana Andrénak, Roland nem bírja tovább, és elmondja, hogy André rendszeresen megcsalta Orsit.
 


Szofi szégyelli magát, a tegnap este történtek miatt: attól fél, hogy Joe esetleg félreértette, és azt hiszi, hogy akar tőle valamit. Mikor később Joe félreérthető helyzetben találja őt a szobájában, Szofi hiába bizonygatja, hogy csak Pamacsot akarta kicsalogatni onnan. Szofi már nem képes Joe szeme elé kerülni, ezért úgy tesz, mintha beteg lenne. Joe viszont átlát a szitán, és provokálja Szofit, majd végül sikerül tisztázniuk a helyzetet.
 


Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Nézd vissza Most!

Legközelebb

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való