KERESÉS search-close

Orsi: „Senkinek sincs szüksége rám…”

szerző:
2019.02.28. 22:40

Mesi felvidította Orsit. Roland nem volt hajlandó lemondani a fellépésükről. Elkezdődött Joe második tárgyalása.

Roland nem tudja lenyelni, hogy Tamás őt és a haverjait profikkal helyettesítette. Elszántan fogadkozik Borinak, hogy mindenáron fel fog lépni. Bori aggódik, mert Bécy kijelentette, hogy nem tűr több balhét, és fél, hogy ha Roland ezt meglépi, akkor esélytelen lesz, hogy visszaköltözhessenek a házba. Ezért bezárja Rolandot, de ő még időben ki tudja szabadítani magát, és végül tényleg felrohan a színpadra.
 


Joe második tárgyalása következik, és az ügyvédjének megint emlékeztetnie kell rá, hogy tartsa magát a stratégiájukhoz, és tagadja meg a vallomást. Amikor az áldozat anyja a fia gyilkosaként emlegeti, Joe-nál elszakad a cérna. Beszélni kezd, ám ezzel csak egyre jobban gyanúba keveri magát, ugyanis bevallja, hogy utálta Ádámot, és hogy tényleg megfenyegette, hogy megöli.
 


Mikor a hazatérő Mesi és Karesz bejelentik, hogy újra összejöttek, Orsi még inkább ráébred, hogy mennyire üres is az élete. Mesi meggyőzi, hogy menjenek el a klubba a nagy chippendale-showra, ahol a chippendale-táncos André felrángatja Orsit a színpadra. Orsit azonnal elbűvöli a fiú, ám amikor a műsor után megkeresi Andrét, az gyakorlatilag nem is emlékszik rá.
 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Nézd vissza Most!

Legközelebb

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való