KERESÉS search-close

Orsi igazi otthonra talált a lakóhajón

szerző:
2019.02.21. 22:40

Roland bocsánatot kért Boritól. Dávid közölte Joe-val, hogy haza kell mennie. Orsi úgy érezte, semmi se jön neki össze.

Bori boldog, mikor Roland reggel bocsánatot kér tőle, és meggyőző szerelmi vallomással áll elő. Később bocsánatot kér Évától, és még a kispolgári kertvárosi életnek is megadja magát. Azt azonban továbbra sem tudja, hogy vajon meddig bírja majd ezt az életformát. Mikor este Roland Zoltánnak köszönhetően bepillantást nyer a házasélet árnyas oldalába, újra kiborul.
 


Dávid azon gondolkodik, hogy hogyan mondja el Joe-nak, hogy haza kell mennie. Mikor aztán Joe látszólag közönyösen reagál a hírre, hogy Dávid elhagyja Budapestet, a fiú elgondolkodik. Csak a búcsúnál mondja ki, hogy nem akarja így itt hagyni őt. Erre Joe is bevallja, hogy jobban örülne, ha Dávid vele maradna. Így ráébred, hogy Budapesten akar maradni.
 


Orsi reggel rosszul van, hogy semmi nem stimmel az életében. Úgy érzi, hogy teljesen a padlón van. Felbukkan Bécy, aki azért jön, hogy behajtsa a lakbérhátralékot, majd úgy dönt, hogy a tartozás fejében megegyezik Mesivel, hogy el fogja vinni őt egy ausztriai fotózásra a fiúkkal együtt. Később Mesinek sikerül megvigasztalnia Orsit, és az önbizalma is visszatér, mikor a fiúk speciális találmányához megtalálja a tökéletes italt, és úgy érzi, hogy befogadták őt.
 


Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Nézd vissza Most!

Legközelebb

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való