KERESÉS search-close

Nitró Karolának: „Teó felbérelt, hogy elcsábítsalak…”

szerző:
2019.03.06. 22:40

Roland és André versengeni kezdtek. Tamás megismerte Dia valódi énjét. Karola szakított Teóval.

Roland reggel leszögezi Andrénak, hogy igenis örül az esküvőnek, még akkor is, ha a szervezésbe nem igazán akar belefolyni. Ám mihelyt Rolandnak lehetősége adódik arra, hogy a közelgő esküvője ellenére bebizonyítsa, hogy még mindig buknak rá a nők, él is vele, és kikezd azzal a lánnyal, akit André akar felszedni. De André sem hagyja magát, lebuktatja Rolandot, így mégis ő viszi el a lányt.
 


Dia reggel megjátssza magát Tamásék előtt, hogy milyen jó kislány az első napján az új iskolájában, majd lekésve az első pár óráját egy dögös szexi öltözékben indulna el otthonról, de Tamás kiakad, mikor ezt meglátja. Bár Diának sikerül meggyőznie Tamást, hogy ne kelljen átöltöznie, Tamás elkíséri Diát az iskolába, ahol összefutnak Marci régi haverjaival: Vityával, Lutz-cal és Zitával, akik Dia osztálytársai lesznek. Tamás hiába kéri Diát, tartsa távol magát a fiúktól, szünetben mégis összespannolnak, és meghívják Diát egy buliba. De amikor Tamás később erről tudomást vesz, nem akarja őt elengedni.
 


Karola felkeresi Teót a lakásán, hogy szakítson vele. Karola sokkot kap, amikor Nitró elárulja neki, hogy Teó és Ő végig hazudtak neki, Teó terve pedig az volt, hogy Nitró csábítsa el Karolát. A sokk hatása alatt majdnem kárt tesz magában, eközben Nitró megjelenik a bárban, és közli Teóval, hogy mindent elmondott Karolának. Teó ettől dührohamot kap, és összeverekszik barátjával.
 


Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Nézd vissza Most!

Legközelebb

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való