KERESÉS search-close

Mesi Orsinak: „Mi van, ha csak Tedi miatt vagyunk együtt Karesszal?”

szerző:
2019.05.22. 22:40

Laura meggyűlölte Evelint. Karesz csúnyán megbántotta Mesit. Orsi és Bori folytatták a versengést.

Evelin a megnyitó eseményen kitört balhé után fájdalmasan kénytelen ráeszmélni, hogy Laura mélyen meggyűlölte őt. Mialatt a kétségbeesett Evelin nem biztos benne, hogy valóban van-e jövője a Dávidhoz fűződő kapcsolatának, addig Dávid összeveszik Joe-val. Dávid is megpróbálja egyértelművé tenni Laura számára, hogy az sehova sem vezet, ha ilyen agresszíven viselkedik és kiborul, de süket fülekre talál. Evelin elhatározza, hogy a béke érdekében kiköltözik az albérletből.
 


Karesz és Lili megegyeznek, hogy Tedi érdekében megosztott felügyeletben lesznek a jövőben. Mesi teljesen ledöbben, ám, amikor kérdőre vonja Kareszt és azt veti a szemére, hogy lemondott Tediről, Karesz megbántja a lányt azzal, hogy megtiltja neki, hogy bármibe is beleszóljon Tedivel kapcsolatban. Később, mikor Orsinak önti ki a lelkét, Mesi kénytelen bevallani, hogy nem biztos benne, hogy nem csak Tedi miatt van-e egyáltalán együtt Karesszel…
 


Reggel Bori és Roland egy butikban Orsinak és Andrénak adják ki magukat és hagyják magukat körül udvarolni. Amikor Orsi és André megérkeznek, a két lány keserű versengésbe kezd, hogy kinek jobb a stílusa. A helyzet elmérgesedik, és a lányokat kihajítják a butikból anélkül, hogy akár egyetlen egy ruhadarabot is vásárolhattak volna.
 


Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Nézd vissza Most!

Legközelebb

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való