KERESÉS search-close

Márk sarokba szorította Alessziát

szerző:
2019.07.17. 22:40

Flóra elveszítette a türelmét. Márk sarokba szorította Alessziát. Mesi segíteni akart Kareszon.

Flóra idegei reggel már a végsőkig feszültek, mivel Szofi és Kinga egész éjjel bulizott a lakásban. Amikor aztán Szofi durván leszólja Tamást, Flóra türelme is véget ér. Ráadásul a veszekedés hevében véletlenül leönti Szofit hidrogén-peroxiddal, és a sav Szofi szemébe kerül. Tamás nagyon aggódik az exe miatt, és rögtön orvoshoz viszi.
 


Alessziára egyre nagyobb nyomás nehezedik, miután Márk közli vele, hogy vissza kell adnia az általa kölcsönzött pénzt. A férfi felajánlja a lánynak, hogy webkamera előtt vetkőzzön, és ily módon egyenlítse ki a tartozását, de Alesszia ezt felháborodottan elutasítja. Az új munkája viszont – konyhai kisegítőként dolgozik – egyre elviselhetetlenebb számára. Összetűzésbe kerül a gátlástalan főnökével, és elveszíti az állását. Összetörten be kell vallania Márknak, hogy nem tudja összehozni a pénzt. A kétségbeesett Alesszia végül beadja a derekát, és elfogadja Márk ajánlatát. Amikor azonban először vetkőzik le a web kamera előtt, rádöbben, hogy milyen mélyre süllyedt.
 


Mesi nagyon sajnálja az elkeseredett Kareszt, aki amiatt szomorkodik, mert meghiúsult a munkája Bellával. Mesi elhatározza, hogy a kirángatja barátját a lelki válságából. Meg akarja értetni Bellával, hogy milyen fájdalmat okozott Karesznek, de a lány makacsul ragaszkodik ahhoz, hogy inkább a profi producerével folytatja a munkát még akkor is, ha így nem adhatja ki Karesz számát. Hirtelen ötlettől vezérelve Mesi elrabolja Bella kutyáját, Rúfuszt, hogy a kutya segítségével újra összehozza Bellát és Kareszt.
 


Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Nézd vissza Most!

Legközelebb

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való