KERESÉS search-close

Márk bosszúból jegyezte el Karola húgát

szerző:
2019.05.07. 22:40

Vitya vissza akart költözni Tamásékhoz. Szofi titokzatos levelet kapott Teótól. Evelin kisegítette Laurát.

Tamáséknál reggel megjelenik Vitya, akit kidobtak az ideiglenes lakhelyéről és most nincs hová mennie. Dia könyörgése ellenére Tamás nem engedi meg, hogy a fiú ideiglenesen visszaköltözzön a lakásba, mire a fiatalok a lakás pincéjében húzzák meg magukat. Mikor azonban Tamás ki akarja hajítani őket, mégis megenyhül a szíve. Tamás talál egy lakást Vityának. Cserébe azt kéri tőle, hogy figyeljen oda Diára.
 


Szofi reggel levelet kap Teótól, amiben tudatja, hogy él, de le kellett lépnie. Titokzatos iratokat is küld, amiket le kell adni a rendőrségen. Karola megijed, hogy Teó eltűnéséhez is köze lehet Márknak, a férfi meg is zsarolja, még több pénzt kér. Nagyon összevesznek, és Márk azonnal randira hívja Adrit. A romantikus vacsorán Márk megkéri Adri kezét, aki igent mond.
 


Laura még mindig dühös Evelinre, amikor reggel váratlanul megbízást kap egy fitnesz fotó-sorozatra. Kapkodva útnak indul, és nem fogadja el Evelin bocsánatkérését – közben pedig elfelejti magával vinni a cuccait a fotózásra. Evelin szerencsére Laura segítségére siet, így a két barátnő kibékül. Amikor Matyi hazaviszi Laurát, a lány szándékosan csókolózik a férfival Dávid előtt, hogy megmutassa, őt már nem érdekli a fiú.
 


Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Nézd vissza Most!

Legközelebb

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való