KERESÉS search-close

Lali bemutatta legújabb klipjét!

szerző:
2019.05.10. 22:40

Vitya megzsarolta Tamást. Bagolyban kavarogtak az érzelmek, miután lefeküdt Bencével. Lalit apró baleset érte a szoláriumban.

Dia reggel elszánja magát arra, hogy közölje Tamással, beköltözik Vitya lakásába. Tamás persze ellenzi keresztlánya ötletét, így Dia kétségbe esve Vitya vállán sírja ki magát. Tépelődik ugyan, de végül hagyja, hogy Vitya megzsarolja Tamást azzal, hogy tudja a kis titkát, csak hogy Dia oda költözhessen hozzá. Tamás végül elengedi Diát, de közli vele, hogy hatalmasat csalódott benne.
 


Miután lefeküdt Bencével, Bagoly nem tudja eldönteni, hogy mit érez, ezért a barátai előtt próbálja elbagatellizálni a szex jelentőségét. Bence meghallja a beszélgetést, majd később, mikor Erika szeretne Bencével a múlt éjjelről beszélni, a fiú megbántva eltaszítja őt magától. Bence kijelenti, hogy maradjanak csak barátok, de Bagoly már nem képes megmaradni puszta barátságnál, és nyíltan felvállalja az érzéseit.
 


Lali reggel be van zsongva a dalbemutató buli miatt, és szeretne a lehető legjobban kinézni. Mivel szeretne nap barnította bőrt, ezért befekszik a szoláriumba, ahol viszont elalszik és teljesen leég. Barátai támogatásával, végül lelkesen végigcsinálja a bulit, és learatja a babérokat.
 


Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Nézd vissza Most!

Legközelebb

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való