KERESÉS search-close

Karola: „Befejeztem a tetoválást!”

szerző:
2019.08.12. 22:40

Karolát kellemetlen meglepetések sora érte. Bellának és Karesznak konkurenciája akadt. Tamás drogtesztnek vetette alá Diát.

Karola reggel izgatottan készül az esti fellépésre, amit hétvégén Maxim szervezett le. A készülődést Krisztián telefonhívása zavarja meg, miszerint Karolának sürgősen be kel mennie a szalonba. Az első sok itt éri Karolát, mikor Krisztián közli mindenkivel, hogy elhagyja várost, és a szalont a távollétében Vandára bízza. Karola kiakad, és sértettségében felmond a szalonban. A második sokk a fellépés helyszínén éri, amiről kiderül, hogy a hely, pökhendi sznobokkal van tele.
 


Bella reggel aggodalmasan jelenik meg a hajón, mert exe, Ék a neten a KMTM Records működésének, és Bella dalának bojkottjára szólította fel a követőit. Bella emiatt nyugtalanul indul el egy hip-hop csatára. Ám kiderül, hogy a lejárató videót készítő Ék Bella nevében lemondta a fellépést. A dühös Karesz elszámoltatja Ék-et, ám a fiút nem hatja meg, bosszút akar állni Bellán, amiért elhagyta. Mikor Bellát követik, a lány megijed, és lemondja a közös munkát Karesszel.
 


Reggel Dia és a srácok aftereznek a lakásban, amit a megérkező Tamás zavar meg. Tamás, attól való félelmében, hogy a keresztlánya esetleg valamilyen szert használt, vizeletmintát kér tőle, hogy ellenőriztesse egy ismerősével. Habár Dia felháborodik, nyugodt lélekkel teljesíti Tamás kérését, hiszen nem vett be semmit. A minta azonban pozitív eredményt hoz a fiatalok legnagyobb döbbenetére, amin Tamás teljesen kiakad, és arra kötelezi Diát, hogy költözzön vissza hozzá.
 


Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Nézd vissza Most!

Legközelebb

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való