KERESÉS search-close

Karesz Lilinek: „Olivér a helyembe fog lépni…”

szerző:
2019.05.15. 22:40

Orsi megpróbálta kibékíteni Andrét és az édesanyját. Karesz féltékeny volt Olivérre. Flóra, Tivadar, Tamara és Szofi is elakartak indulni a táncversenyen.

Amikor André édesanyja reggel kiönti a szívét Orsinak, a lány elhatározza, hogy leülteti anyát és fiát, hogy mindent megbeszéljenek. Ám a közvetítési próbálkozása nagyon rosszul sül el, és összevesznek Andrével. Este, mikor André a bánatát alkoholba fojtja, Orsi rátalál, a fiú pedig megnyílik neki.
 


Karesz egy idegőrlő éjszaka után megkönnyebbül, amikor Lili végre felbukkan a kicsivel. A megkönnyebbülés ellenére Karesz nagyon dühös amiatt, hogy Lili elvitte Tedit egy olyan férfihoz, akit alig ismer. Kelletlenül hagyja magát rábeszélni arra, hogy megnézze magának Olivér lakását, és hogy maga győződjön meg arról, hogy Tedi jó kezekben van Olivérnél. Ám, amikor Karesz meglátja Olivér menő lakását és azt, hogy Olivér még egy utazóágyat is vásárolt Tedinek, Karesznál elszakad a cérna és összeveszik Lilivel.
 


Flóra szörnyen izgatott, amikor Tivadar azt javasolja, hogy „a Frufru csapataként” vegyenek részt a DJ Sport Fitness által rendezett hip-hop táncversenyen! Flóra reméli, hogy a tánccal sikerül majd egy kicsit elterelnie a gondolatait Tamásról. Szofi kérésére Tamás egy koreográfust hív a Bécy klubba, hogy segítsen betanítani a táncot, de a próbán Flóra kétballábasnak mutatkozik. Később Flóra egyedül gyakorol, amikor Tamás hirtelen megjelenik és segítséget ajánl neki.
 


Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Nézd vissza Most!

Legközelebb

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való