KERESÉS search-close

Joe: „Úgy éreztem, hogy Barbi megakar csókolni…”

szerző:
2019.06.04. 22:40

Karesz összetűzésbe keveredett egy kutya gazdájával. Joe Barbival töltötte a napot. Dávid új edzőt keresett a termükbe.

Karesz nagyon megijed, mikor bevásárlás után egy kutya odaszalad Mesihez és Tedihez. Egy új rapben akarja kiadni magából a feszültségét, de semmi nem jut az eszébe, ezért Milán azt javasolja neki, hogy menjenek ki az utcára, hogy az életből nyerjenek inspirációt. Milán elviszi Kareszt egy rap párbaj helyszínére, ahol Karesz teljesen kiakad, amikor ott ismét találkozik a kutyás lánnyal, Bellával és a haverjaival.
 


Joe reggel a fitneszterem ügyeivel foglalkozik, de alig tud koncentrálni, ezért Barbival megbeszél egy találkozót. Barbi ellátogat az edzőterembe, és megcsodálja Joe vállalkozását. Joe végül megbízza Dávidot az új edző castingjával, és kettesben tölt Barbival egy napot. Miközben ebédelnek, egyszer csak megjelenik István, Barbi gyerekének a nagyapja, és durván letámadja Barbit. De Joe felismeri a helyzetet, és kimenti a lányt a helyzetből. Joe megígéri Barbinak, hogy számíthat rá bármiben.
 


Dávid fáradtan kénytelen belátni, hogy Joe-val ketten nem tudják vinni a Dj Sportfitneszt. Amikor Joe Dávidra bízza az új edző kiválasztásátt, Dávid fellelkesül a feladattól. Amikor azonban megjelenik Lali és Gábor, hogy asszisztáljanak, Dávid úgy érzi, hogy az apja nem veszi komolyan őt és a termet, ráadásul még ellenőrizteti is a döntését a barátaival.
 


Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Nézd vissza Most!

Legközelebb

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való