KERESÉS search-close

Joe: „Szükségem van Barbibra…”

szerző:
2019.03.12. 22:40

Joe Barbival töltötte a tárgyalás előtti utolsó napját. Erika összezavarodott a Boldizsárral töltött éjszakát követően. Milán lusta volt dolgozni.

Joe reggel elmenekül a lakásból – ahol a barátai vele akarják tölteni az ítélethirdetés előtti utolsó napját -, mert találkozója van Barbival. A szomorúság és a kétségbeesés oldódik benne, amikor találkozik Barbival. De Joe az intim hangulatot félreérti, és megpróbálja megcsókolni Barbit, aki befeszül és kidobja őt. Joe ettől összezavarodik és kiborul, ami Tamara karjába hajtja őt. Tamara képes megvigasztalni Joe-t és erőt adni neki, így Joe este újonnan nyert erővel tér vissza a barátaihoz.
 


Erika egy együtt töltött éjszaka után Boldizsár mellett ébred és nagyon össze van zavarodva, hogy most ez mit jelent. Boldizsárnak látszólag egyértelmű, hogy ismét egy kapcsolat felé haladnak, de Erika nem tud ezzel mit kezdeni, és lelép Orsival találkozni, akivel beszélgetve Erika, minden kételye ellenére, kénytelen beismerni magának, hogy jó volt Boldizsárral. De a lány kényszeríti magát, hogy elfojtsa az érzéseit. Amikor Boldizsár később egész napra a házban marad, és kísérletezve átírja Erika egyik készülő dalának szövegét, a lány dühöse kihajítja őt.
 


Milán reggel túl lusta ahhoz, hogy dolgozni menjen. Amikor megrendelést kapnak egy undok vásárlótól, Győző és Milán először inkább lemennek egy kocsmába csocsózni, ahelyett, hogy kiszállítsák a vásárlónak a rendelését. Ott jól érzik magukat két lánnyal, míg rá nem jönnek, hogy elveszítettek a furgon kulcsát. Egy örökkévalóságig tartó keresés után végül megtalálják a kulcsot és nagyon örülnek annak, hogy nem kell ezt a kis baklövést bevallaniuk a főnöknek. Amikor visszatérnek az zöldségesbe, ott a feldúlt vásárló vár rájuk és Laci lehordja őket a ki nem szállított megrendelés miatt.
 


Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Nézd vissza Most!

Legközelebb

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való