KERESÉS search-close

Joe és Dávid táncversenyt hirdettek a fitneszterembe

szerző:
2019.05.13. 22:40

Lexy előállt egy ötlettel a fitneszterem népszerűsítésére. Milán tartott a taxis vizsgájától. Orsi az ujjai köré csavarta Andrét.

Joe és Dávid idegesek lesznek, amikor rájönnek, hogy már nyakukon a fitnesztermük megnyitója. Lexy azt javasolja, hogy rendezzenek egy hip-hop táncversenyt, hogy felhívják a figyelmet a teremre. Joe-nak és Dávidnak bejön az ötlet, viszont nem sokkal ezután Lexy ráhajt Dávidra, majd Joe-ra is, amin Joe kiakad, és kirúgja Lexy-t.
 


Milán elhatározza, hogy többet fog tanulni a taxis vizsgára, de először még segítenie kell Karesznek. A kocsmában azonban Milán ügyetlenségének köszönhetően, beragadnak a raktárba. Ebben a feszült helyzetben Milán bevallja a barátjának, hogy retteg a vizsgától, és nagyon fél, hogy nem lesz meg a taxis engedélye. Karesz kikérdezi Milánt, aki a hatodik sör után minden kérdésre helyes választ ad, sikereit azonban a sör hatásának tudja be! Végre előkerül Barna is, aki kiszabadítja a fiúkat, és felvilágosítja Milánt, hogy amit megivott, az alkoholmentes sör volt…
 


André meglepődik, hogy az eddig kislányos Orsiból, mennyire szexi, öntudatos nő lett. Amikor azonban a lány hűvösen lekoptatja, ez csak még jobban feltüzeli. Orsi elégedetten rádöbben, hogy minél hidegebben viselkedik Andréval, annál nagyobb hatalma van felette. André újra bepróbálkozik nála, és felajánl egy masszázst a lánynak. Amikor Orsi ezt hagyja, André azt hiszi, sikerült az ujjai köré csavarnia a lányt. Orsi azonban magabiztosan otthagyja.
 


Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Nézd vissza Most!

Legközelebb

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való