KERESÉS search-close

Joe és Dávid megnyitották a DJ Sport Fitneszt

szerző:
2019.05.21. 22:40

Dávid és Evelin randira mentek. Orsi felpiszkálta Roland versenyszellemét.

Evelin vonakodva beleegyezik, hogy Dávid elvigye őt egy számára ismeretlen helyre, majd belevetik magukat a közös programba. A randi végén hirtelen felindulásból Evelin boldogan megcsókolja Dávidot. Dávid arra kéri Evelint, akit nagyon furdal a lelkiismeret, hogy csak holnap beszéljenek Laurával. Mikor Laura este bevallja Dávidnak, hogy nagyon szívesen táncolt volna vele, a fiú megsajnálja őt, és bókol neki, amit Laura félreért. Laura nem sokkal később bevallja Evelinnek, hogy újra reménykedni kezdett Dáviddal kapcsolatban, Evelin pedig nem bírja tovább, és el akarja mondani az igazat Laurának magáról és Dávidról. A fellépés miatt viszont nem tudja…
 


Roland születésnapát már reggel elrontja az, hogy Orsi folyton beszólogat neki, és betalál gyenge pontjába, amikor azzal provokálja, hogy André jobb nála, ő már nem az a macsó, akinek képzeli magát. Roland ahelyett, hogy Borival ünnepelné a születésnapját, egész nap a versenyre akar készülni… Mikor Roland idegességében kiesik a ritmusból, Borin tölti ki a frusztrációját, aki ezért megharagszik rá. Borit már nem is érdekli a verseny. Aztán mikor később Bori találkozik Orsival, aki még mindig Rolandot fikázza, Bori is bekeményít, és feltámad benne a harci szellem.
 


Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Nézd vissza Most!

Legközelebb

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való