KERESÉS search-close

Joe: „Bármit megadnék, hogy újrakezdjem Barbival…”

szerző:
2019.07.25. 22:40

Alesszia segített Lalinak. Joe aggódott Barbiért. Dia új társaságot talált magának.

Alesszia még mindig idegennek érzi magát a lakásban. De amikor Lali konfliktusba keveredik a kukásokkal, és azok ott hagyják a teli kukákat, elhatározza, hogy segít Lalinak eltüntetni a szemetet. Lali hamar felismeri, hogy a lánynak bűntudata van, és szégyentelenül további takarítói feladatokat is a nyakába sóz. Alessziánál aztán elszakad a cérna, mikor Lali azt követeli tőle, hogy ő takarítsa el a görényürülékkel teli vödröt, és felindulásában Lalira borítja a vödör tartalmát.
 


Gábor reggel elmondja Joe-nak, hogy Barbi megcsókolta Teót és szerinte valami alakul köztük. Joe aggódik Barbiért, de legbelül persze féltékeny is. Aztán később véletlenül belefut Teóba, aki megmutatja neki a Barbival és a gyerekével készült szelfit. Joe-t szíven üti, hogy Teó már látta Barbi gyerekét, míg ő nem. Joe felkeresi Barbit az albérletében, a nő azonban kiosztja ex-férjét.
 


Reggel az iskolában Zita békejobbot akar nyújtani Diának, aki azonban visszautasítja ezt. Amikor Kata gúnyolódó lánybandája Dia után megtalálja magának az iskolai színjátszó csoportot is, Diában felébred a kíváncsiság a sorstársai iránt. Ám hiába próbál közeledni hozzájuk, a színjátszók nem fogadják be maguk közé. Később azonban határozott kiállással megvédi őket Katáék zaklatásától, és összebarátkozik velük.
 


Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Nézd vissza Most!

Legközelebb

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való