KERESÉS search-close

Furcsa élményekkel teli volt Milán első napja taxisként

szerző:
2019.05.29. 22:40

Gábor segíteni próbált Szilvinek. Tivadar gyanakodni kezdett Flóra és Tamás viszonyára. Milán első napja taxisként nem ment zökkenőmentesen.

Reggel Gábor nagyon feszült, mert nem tudja elérni Szilvit, ezért Lalival úgy döntenek, hogy elmennek Szilvi anyukájához. Közben Szilvi felhívja Gábort, majd ráveszi a lányt, hogy találkozzon a testvérével és próbálják megbeszélni a konfliktusukat. A békülés során azonban megjelenik Angéla barátja, Gyula. Mindenki számára kiderül, hogy Gyula még mindig bántalmazza Szilvi húgát, ahogy apjuk halála előtt is tette.
 


Flóra reggel érzelmes hangüzenetet küld Tamásnak. Tivadarnak néhány beszélgetésfoszlány a fülébe jut, és kíváncsiság fogja el. Flóra megpróbálja kidumálni magát, de Tivadar nem hiszi egy szavát sem. Este annak is a tanúja lesz, hogy Szofi egy kedves hangú üzenetet kap Tamástól, aki ennek hatására eljátszik a gondolattal, hogy mégis csak gyermekvállalásra adja a fejét.
 


Milán reggel nagy lelkesedéssel veti bele magát az első műszakjába taxisofőrként. A nap jól kezdődik, ám nem sokkal később Milán egy fiatal pár között kirobbant durva vita közepébe csöppen. Amikor egy részeg utas még rosszul is lesz Milán autójába, a fiúnak elege lesz. Hirtelen azonban megjelennek az utolsó utasai: egy csapat turista, akik sok pénzt kínálnak neki azért, hogy végig vigye őket éjszaka a városon.
 


Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Nézd vissza Most!

Legközelebb

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való