KERESÉS search-close

Flóra visszavágott Szofinak

szerző:
2019.07.16. 22:40

Tamás és Flóra Joe-hoz fordultak segítségért. Dia randira hívta Bencét. Joe-t visszautasították.

Flóra reménykedve már azt gondolja, hogy végre sikerülne beszélnie Szofival, ha Kinga nem lenne ott, így Tamással Joe-hoz fordulnak segítségért. Joe azonban semmivel nem tudja őket bíztatni. Flóra igyekszik erősnek mutatni magát, és elmegy a fodrászatba, ahol egy menyasszonyt kell kicsinosítania. Flóra gyanútlan beszélgetése a menyasszonnyal annyira felidegesíti Szofit, hogy lejáratja Flórát a vendég előtt. A megsértett Flóra később ellenlépésre szánja el magát.
 


Dia reggel meglátogatja Bencét a tetováló szalonban, és randira hívja őt, amit a fiú örömmel elfogad. Vanda kihallgatja a beszélgetésüket, és dühösen nekitámad a fiúnak Krisztián előtt. Dia és Bence egy uszodában randiznak, ami annyira jól sikerül, hogy Dia felveti Bencének: mi lenne, ha újrakezdenék?
 


Joe kiborul, amikor egy fiatal, vonzó női vendég lepattintja őt a DJ Sportfitneszben. Amikor a lány autója nem indul be, Joe a lány segítségére siet, aki ezért egy randevúval mond köszönetet Joe-nak. De este a Bécy-klubban Joe rájön, hogy ez az egész cirkusz a randevúzással már csak feszültté teszi őt. Amikor már elakarna menni, a lány flörtölve közli Joe-val, hogy szeretne felmenni a férfihoz. De Joe reménye a könnyed szexre elillan, amikor a lány dominaként kezd el viselkedni.
 


Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Nézd vissza Most!

Legközelebb

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való