KERESÉS search-close

Evelin teljesen megnyílt Dávidnak

szerző:
2019.06.25. 22:40

Szofi kiöntötte a lelkét Flórának. Evelin beakarta mutatni Dávidot Bécy-nek. André szorult helyzetbe került.

Tamás azzal az eltökélt szándékkal érkezik a Flórával töltött éjszaka után haza, hogy végre elmondja Szofinak az igazat. Amikor rátalál az alvó Szofira, gyávaságból megint nem képes elmondani neki. A mit sem sejtő Szofi később kétségbeesetten Flórának mondja el a félelmeit, aki azonban átverve érzi magát, mivel Tamás még mindig nem beszélt Szofival. Flóra megfenyegeti Tamást: végre beszélnie kell vele.
 


Dávid rábeszéli Evelint, hogy menjenek el együtt strandolni. A strandon jól szórakoznak, és közben Evelin megnyílik Dávidnak, és mesél élete hullámvölgyeiről. Dávid ráveszi Evelint, hogy bemutassa Bécynek, de ő éppen táncos lányokat castingol. Evelin hosszasan vár Bécyre, majd összevesznek azon, hogy Bécy nem képes megismerkedni a hosszú idő óta egyetlen komoly pasijával.
 


Reggel André szorult helyzetbe kerül, amikor Bori kis híján rajta kapja őt az egyik táncoslánnyal. Amikor André már azt hiszi, hogy a kezében tartja a helyzetet, a táncoslány barátja balhézni kezd a klubban, mivel biztos benne, hogy a barátnője megcsalja őt az egyik kollégájával. Bori összerakja a képet, és nyíltan megvádolja Andrét, hogy ő a táncos lány szeretője. Ekkor azonban Orsi a barátja védelmére kel.
 


Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Nézd vissza Most!

Legközelebb

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való