KERESÉS search-close

Evelin és Dávid kishíján lebuktak Laura előtt

szerző:
2019.05.20. 22:40

Evelin nem tudta kordában tartani Dávid iránti érzelmeit. Karesz kiakadt, amiért Lili és Olivér elvitték Tedit. Bence Diáékkal töltötte a napot.

Evelin igyekszik megfeledkezni a Dávid iránti érzelmeiről a táncpróbákon. Viszont, amikor egy próba alatt közelebb kerülnek egymáshoz Dáviddal, Evelin nem bírja tovább kordában tartani az érzéseit; megcsókolja a fiút. Dávid hiába örül a vallomásnak, Evelin mégis azt mondja a fiúnak, hogy sosem lesz közös jövőjük, mert nem szeretné bántani Laurát.
 


Reggel Karesz arra ébred, hogy Lili, Tedi és Olivér elutaztak wellnesszezni. Miután utánuk megy, jelentet rendez, amit végül Olivér simít el azzal, hogy Kareszt az egekig magasztalja, mint édesapát. A hajón bevallja Mesinek, hogy ez a mostani helyzet, hogy közösen nevelik Tedit, senkinek sem jó, és erre megoldást kell találni.
 


Bence teljesen kiakad, amikor reggel Bagoly rajta tölti ki az alkotói válságból adódó nyomorát. Később futás közben összetalálkozik Diával, Vityával és Zitával, akik elhívják magukkal biliárdozni. Néhány óra múlva Bagoly észrevesz egy közösségi oldalra feltöltött képet, amin Bence éppen Diával játszik, amin persze újabb balhé robban ki…
 


Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Nézd vissza Most!

Legközelebb

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való