KERESÉS search-close

Dia „Nem tudom, valaha visszakapom-e a barátaim…”

szerző:
2019.07.08. 22:40

Joe két tűz közé került Szofi és Tamás között. Diának hiányoztak a barátai. Bence megismerte Vandát.

Joe már reggel két tűz közé kerül Szofi és Tamás között, mikor Tamás rájön, hogy Szofi és Tamara beköltöztek az albérletbe. Joe elviszi magával Szofit a terembe, hogy egy bokszzsákon vezesse le a feszültségét. Míg ők a teremben vannak, Lali és a többiek egy meglepetés welcome bulival készülnek a két új lakónak. Szofi mindenféle pletykákat hall és ebből azt szűri le, hogy Joe biztosan végig fedezte Tamást.
 


Dia rájön, hogy hiányoznak neki a barátai, ezért eldönti, hogy megpróbál kibékülni velük. Elmegy hozzájuk, de Zita ridegen elkergeti őt. Este Dia elmegy egy maszkos bál tematikájú buliba, hogy ott kibékülhessenek. Mikor Vitya nem ismeri fel Diát a maszkja miatt, és flörtölni kezd vele, a lány egy rövid ideig reménykedik, azonban gyorsan fény derül az igazságra.
 


Bence reggel összeveszik Diával, amiért az ki akar békülni a barátaival. Ráadásul a szalonban megismeri Vandát, Krisztián unokahúgát, aki náluk fog dolgozni. Amíg Vanda a segítségét kéri munka közben, Bence egyik vendége fizetés nélkül távozik. Bencének és Vandának sikerül a potyázó nyomára bukkanniuk, a lány ötletének hála.
 


Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Nézd vissza Most!

Legközelebb

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való