KERESÉS search-close

Dia bedrogozva szenvedett autóbalesetet

szerző:
2019.08.01. 22:40

Tamás és Szofi elindították a válási eljárást. Diát újabb zaklatások érték.

Tamás teljesen ledöbben, amikor Szofi reggel közli vele, hogy el akar válni, amilyen gyorsan csak lehet. Noha ez volt az, amit ő és Flóra is a leginkább akartak, Tamásnak mégsincs kedve ünnepelni. Zaklatottan elmegy Joe-hoz edzeni, hogy így könnyebben feldolgozza a hírt. Később aztán keres magának egy ügyvédet és felbukkan a szalonban, hogy Szofinak is elmondja ezt. Tamás és Szofi szomorúan elbúcsúztatják a házasságukat, miközben Flóra tiszteletben tartja a pillanatot. Este aztán Tamás és Szofi is ünnepelnek, Tamás a Flórával közös életét, Szofit pedig az albérlet lakói vidítják fel egy partival.
 


Dia a tegnapi színházas zaklatás után megint nagyon rossz lelkiállapotba kerül, amit még az is tetéz, hogy Zita közli vele, hogy nem hívja meg az esti szülinapi partijára. Amikor Diát újból megtámadják a kínzói, úgy érzi, hogy mindenki összeesküdött ellene. Lutz még az utolsó pillanatban ki tudja szabadítani, ám Dia őt is eltaszítja magától, mondván, hogy nincs szüksége a hamis együttérzésre. Aztán összeakad egy gyanús diáktársával, Alexszel, és belemegy vele egy autókázásba, amelynek a során Alex bead neki valamit.
 


Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Nézd vissza Most!

Legközelebb

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való