KERESÉS search-close

Bori végleg szakított Rolanddal?

szerző:
2019.03.08. 22:40

Bori kételkedni kezdett az esküvőben. Karola és Márk összefogtak Teóék ellen. Kareszék lakóhajója léket kapott.

Bori egész éjjel szenvedett. Nagyon kikészíti az a tény, hogy Roland majdnem megcsalta és nem is képes örök hűséget fogadni neki.  Roland rettenetesen fél attól, hogy emiatt elveszítheti a lányt. Amikor végül Bori anyja, Éva váratlanul beállít a házba és épp áldását akarja adni a frigyre, Bori teljesen összetörik. Rájön, nem akar hozzámenni Rolandhoz, ha az nem tud hű maradni hozzá. Amikor azonban Roland pánikba esve megérkezik a polgármesteri hivatalhoz és térden csúszva égre-földre esküdözik, Bori eláll a szándékától.
 


Teó és Evelin nem jutnak napirendre afelett, hogy Márk tulajdonos lett a bárban. Karola a terveiről beszél Márknak, aki alig várja, hogy megszivathassa Teóékat. Erre egy tökéletes dolgot eszel ki, gyerekzsúrt szervez a régi K.E.R.T.-be, amitől Evelin és Teó is teljesen kiakadnak.
 


Kareszékon eluralkodik a pánik, amikor reggel víz szivárog a hajóba. A srácok felhívják Bécyt, mert ezt a problémát a tulajnak kellene orvosolnia. De Bécy a segítség helyett inkább ki akarja lakoltatni az egész bagázst. Kareszék sokkot kapnak, hogy egy kisbabával fognak utcára kerülni, és jobb híján Joe segítségét kérik. Joe kezességet vállal Kareszékért, és sikerül meggyőznie Bécyt arról, hogy a fiúk beköltözhessenek legalább próbaidőre az új hajóra. Este Joe-t váratlanul éri egy kisebb buli otthon, amit a többiek szerveztek neki.
 


Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Nézd vissza Most!

Legközelebb

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való