KERESÉS search-close

Bori Orsinak: „Zsarold meg Andrét…”

szerző:
2019.08.09. 22:40

Orsi megzsarolta Andrét. Teó randira vitte Barbit. Evelin és Dávid Alesszia segítségére szorultak.

Orsi alig bírja elviselni André jelenlétét a házban. Amikor Bori közli vele, hogy akár fel is jelentheti Andrét, új lehetőségek nyílnak meg Orsi előtt. Bori biztatására megzsarolja Andrét, hogy fel fogja jelenteni őt testi sértésért, ha nem költözik önként ki. Mindeközben André aggódik a karrierje miatt és nagyon reméli, hogy Orsi nem fog feljelentést tenni, mivel még mindig érez valamit iránta.
 


Reggel Barbi kellemesen meglepődik, amikor Teó áll az ajtóban, hogy elvigye reggelizni. Joe teljesen kiakad a jelenettől, és elhatározza, hogy követi őket. Barbi elmondja Teónak, hogy szeretne megbízni benne, mert érzi, hogy ami köztük van, az különleges. A jó hangulatú reggelt Joe zavarja meg, Barbi pedig teljesen kiakad, hogy követte. Barbi végül úgy dönt, hogy belemegy, hogy Joe és a kisfia találkozzanak.
 


Evelin kellemetlenül érzi magát attól a gondolattól, hogy az albérletben szexeljen, amikor Alesszia is a közelben van. Dávid meglepi Evelint egy kis erdei kunyhóval, ahol szerelmesen eltölthetnek egy napot kettesben. Döbbenetükre kizárják magukat a házból. A végén éppen Alesszia az egyetlen, aki ráér és el tud jönni értük.
 


Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Nézd vissza Most!

Legközelebb

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való