KERESÉS search-close

Bori: „Jöhet a bulizás és a pasizás!”

szerző:
2019.04.30. 22:40

Bori és Karola megérkeztek Spanyolországba. Flóra kénytelen volt hazudni barátainak. Lalit visszautasította egy lemezkiadó.

Bori teljesen meggyötörve érkezik meg Karolával a tengerpartra, ahol a nászútját kellene töltenie. Karola nagy nehezen rá tudja venni, hogy élvezze a csodás helyet, és feledkezzen meg szerelmi bánatáról. Kétségbeesetten próbálkozik belevetni magát a partizásba. Flörtöl egy férfival, aki megcsókolja őt, Bori ugyan viszonozza a csókot, de végül a szobájába menekül, mert rájön, hogy nem képes „megcsalni” Rolandot.
 


Flóra szíve vérzik, mikor reggel a szalonban kénytelen végignézni Tamás és Szofi szerelmes évődését. Flóra nem tudja érzéseit magába folytani, és szomorú lesz. Szofi, Tamara és Tivadar aggódó kérdéseire kénytelen hazugsággal előrukkolni: előadja, hogy apjával vannak problémái. Szofi erre segítő szándékkal azt javasolja, költözzön vissza hozzájuk.
 


Lali olyan válaszlevelet kap egy lemezkiadótól, melyben dalát elutasítják, CD-jét pedig visszaküldik neki. A személytelen és előre elkészített válaszlevél kapcsán Lali fejébe veszi, hogy a kiadó biztosan meg sem hallgatta az anyagát, így elhatározza, kezébe veszi saját ügyét. Eltökélten felkeresi Bécy kiadóját, hogy ismét próbálkozzon a CD-vel. Azonban mikor Bécy megérkezik, nemcsak nem foglalkozik Lali zenéjével, de még ki is oktatja a fiút: szerinte a sikere csak annak volt köszönhető, hogy meztelenül énekelt…
 


Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Nézd vissza Most!

Legközelebb

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való