KERESÉS search-close

Bence megcsalta Bagolyt?

szerző:
2019.06.11. 22:40

Laurának meggyűlt a baja egy fotózással. Bence közelebb került Diához. Evelin és Dávid kipróbáltak, valami merészet.

Laura legújabb castingján az ügyfél eleinte nincs elájulva a lánytól. Kicsit később viszont a többi modellel sem elégedett és Matyi megkéri, hogy adjon egy esélyt Laurának. Az ügyfél ekkor már tényleg le van nyűgözve Laurától, amikor azonban a lány megkapja a munkát, a többi modell utálkozik, hogy csak azért övé a munka, mert lefekszik a fotóssal.
 


Bence reggel a bulizás után Diáéknál ébred, már épp indulni akar Bajára, de végül Dia rábeszéli, hogy töltsön el még egy napot Budapesten. Bence egyre közelebb kerül a lányhoz, amit Vitya, Lutz és Zita nem néznek jó szemmel. Később az utcán sétálva találnak egy menő sportkocsit, amiben benne találják a kulcsot. Később majdnem bajba kerülnek, mert rendőrök akarják igazoltatni Bencét, mint sofőrt, de a srácok a kocsit otthagyva elszaladnak, és a rendőrök nem érik utol őket.
 


Evelin és Dávid Laura kiköltözése után izgatottan szexeltek volna végre egymással, ám mindig közbejön valami. Elmennek virágot vásárolni, ahol Evelin bevallja, hogy mindig is szeretett volna nyilvános helyen szexelni és lefekszik Dáviddal. A szex után azonban mikor szeretnének haza menni, rájönnek, hogy bezárták őket. Evelin azt akarja, hogy a barátaik szabadítsák ki őket, ám ekkor még a riasztó is megszólal.
 


Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Nézd vissza Most!

Legközelebb

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való