KERESÉS search-close

Bence Bagolynak: „Szedd össze magad, csináld jobban!”

szerző:
2019.07.01. 22:40

Dia átverte Zsanit. Bagoly megbántotta Bencét. Tivadar segítséget kért Evelintől.

Dia reggel ideges, mivel egyre világosabb lesz számára, hogy Zsani és Vitya együtt maradnak, hisz a lány lefeküdt Vityával. Mikor Zsani később a buli közben túl sokat iszik és kiüti magát, Dia először aggodalmat tettetve próbál gondoskodni róla, de végül magára hagyja és elcsábítja Vityát.
 


Bence reggel próbál békülni Bagollyal, de a lány sértetten eltaszítja őt magától. Bence zavart, mert Bagoly kétségek közt hagyta, és tovább unszolja a lányt, hogy akarja-e még ezt a kapcsolatot egyáltalán, de Bagoly a nagy nyomás alatt megbántja Bencét.
 


Tivadar reggel meglátogatja Evelinéket, mert Szofi teljesen magába fordult, miután előző héten Tamás kitálalt. Tivadar azt reméli, hogy együtt tehetnek valamit. Evelinnek az-az ötlete támad, hogy vigyék el Szofit wellnessezni, hogy kicsit kikapcsolódjon.
 


Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Nézd vissza Most!

Legközelebb

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való