KERESÉS search-close

Bagoly féltékeny Karolára?

szerző:
2019.06.21. 22:40

Flóra nem bízott Tamásban. Boldizsár ajánlatot tett Karolának. Evelinnek elkezdte az üzleti iskolát.

Tamást kikészíti, hogy képtelen elérni Flórát, hogy tisztázza a kettejük helyzetét. Tamás számára nem marad más hátra, mint hogy a fodrászatban keresse fel Flórát. Azzal az ürüggyel, hogy szeretné újra legyantáztatni a mellkasát, végre sikerül négyszemközt találkoznia a lánnyal. Flóra azonban leszögezi, már nem bízik meg benne, mert úgy gondolja, hogy Tamás két vasat akar a tűzbe tartani.
 


Reggel Boldizsár bukkan fel a Bécy-házban, hogy beszéljen Karolával. Fel akarja kérni énekesnek a zenekarukba, Bagoly azonban képtelen kezelni a helyzetet, és újra Bencén vezeti le a feszültséget, akinek egyre csak Dián jár az esze. Később, amikor Karola és Bagoly együtt próbálnak, Karola átlát Baglyon, látja, hogy a lányra még mindig hatással van Boldizsár, és biztosítja arról, hogy ő nem akar tőle semmit.
 


Evelin reggel nagyon ingerült, mert elalszik, és Dávid még csak fel se ébresztette az új, pénzügyi órája első napján. A kurzuson ráadásul úgy tűnik, mindenkinek sokkal nagyobb az elméleti tudása, mint neki. Evelin, hogy új barátokat szerezzen, meghívja az osztálytársait az albérletbe, hogy együtt tanuljanak. Evelin azonban nem érzi túl jól magát, mert a többiek nem értik, hogy valós elméleti tudás nélkül hogyan tudna elvezetni egy bárt.
 


Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Nézd vissza Most!

Legközelebb

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való