KERESÉS search-close

A Hősök együtt akar dolgozni Karesszal?

szerző:
2019.07.30. 22:40

Szofi Pamacs után kutatott. Orsi aggódni kezdett. Karesz meglepő helyről kapott üzenetet.

Szofi reggel még mindig feldúltan Pamacsot keresi az erdőben Joe-val és Kingával. Megtalálja Pamacs nyakörvét, ami elvezeti őt a kimerült kiskedvencéhez. Végtelenül megkönnyebbül Szofi, de Pamacs vérző sebe láttán lesokkolva elviszik állatorvoshoz. Amikor utána összetalálkozik a lakásban Flórával, Szofinál elszakad a cérna. Nekimegy Flórának, Joe pedig épp az utolsó pillanatban tudja megakadályozni, hogy Szofi maradandó kárt tegyen a lányban.
 


Orsi elbizonytalanodva észreveszi, hogy André idegesen reagál egy régi női ismerőse láttán, akivel a DJ Sportfitneszben futnak össze. Amikor nem sokkal később Orsi elcsíp egy beszélgetést André és Roland közt, megijed. A sztriptíztáncos lány régen nyilvánvalóan André álmai nője volt, akitől a srác többet akart, mint szexet.
 


Karesz castingot szervez a lakóhajóra, hogy megtalálja a következő nagy rapsztárt a lemezkiadója számára, azonban csak félnótások jönnek el. Amikor Karesz idegesen lemond mindent, akkor hirtelen kap egy üzenetet a Hősök-től. Karesz teljesen odáig van, és azon agyal Milánnal, hogyan találkozhatnának mielőbb Ecküvel és Menthával. Bejutnak a koncertjükre, de a próbálkozásuk, hogy személyesen találkozzanak, kudarcba fullad és Karesz kínos helyzetbe is kerül.
 


Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Nézd vissza Most!

Legközelebb

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való