KERESÉS search-close

Kunal Nayyarnak a fejébe szállt a hírnév

szerző:
2013.03.26. 10:00
Az Agymenők félénk, indiai csillagászát alakító Kunal Nayyar bevallota, hogy megkérdőjelezhető volt a viselkedése az első évad forgatása alatt.
Kunal Nayyarnak a fejébe szállt a hírnév
A színész annak idején körbejárta az éjszakai szórakozóhelyeket, és az Agymenők hírnevére hivatkozva követelte, hogy engedjék be, azonban ekkor még senki nem tudta, hogy kicsoda, és ezen a 2007-es írósztrájk sem segített.

“Átestem egy olyan időszakon, amikor túlságosan nagyra voltam magammal,” mondta Nayyar. “Aztán Chuck Lorre - az Agymenők készítője - leültetett és közölte, hogy ebben a szakmában csak alázatossággal lehet talpon maradni, és az első évet követően sikerült is lenyugodnom.”

Forrás:huffingtonpost.com
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való