KERESÉS search-close

Kiderült melyik csatornán folytatja műsorát Balázs Pali

szerző:
2016.12.07. 08:56

Új szakaszhoz érkezett Balázs Pali képernyős karrierje. Fontos döntést hozott a népszerű romantikus énekes.

Kiderült melyik csatornán folytatja műsorát Balázs Pali

Hosszú ideje kiemelkedő nézettséggel fut a 20 éves jubileumát ünneplő énekes televíziós műsora a Muzsika TV-n és az RTL Klubon. Az elmúlt 4 esztendőben több mint 200 epizóddal találkozhattak eddig a nézők. 

„Bátran kijelenthetem, hogy sikerült egy stabil nézőközönséget kialakítani a Zenés Randevúnak.” – árulta el a Muzsika TV főszerkesztője, Szarvas József. Pali számára ezért sem volt kérdés, hogy az anyacsatornájánál folytatja tovább a műsorát.

„Ma már nemcsak az éneklés, hanem a Zenés Randevú is ugyanolyan fontos része az életemnek. Az ország legnépszerűbb előadói, zenekarai fogadták el a meghívásomat, több mint 60 vendég fordult meg a műsorban a Beatricétől a Kft-n át az Edda Művekig. Továbbá nagy sikerrel szerepeltek már a műsorban a teljesség igénye nélkül a P. Mobil, a Bikini, a Dolly Roll, a Karthago és a Neoton együttesek is, akiknek a produkciói garanciát jelentenek a magas színvonalra. A műsor már most számos előzetes felkérést kapott a 2017–es esztendő nagy fesztiváljaira, így testközelből is találkozunk majd vendégeimmel, a randevúzni vágyókkal. Sok újdonságot és érdekességet tervezek a TV műsor kapcsán is a jövőben, amely reményeim szerint tovább emeli majd a Zenés Randevú egyedi és semmihez sem hasonlítható hangulatát és minőségét.” – árulta el terveit Balázs Pali.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való