Megújult az RTL Most! Itt van minden, amit tudni kell róla!

Mostantól még könnyebb lesz bepótolni, ha lemaradt a kedvenc sorozatáról, vagy újranézné a legemlékezetesebb részeket! Megújítottuk az RTL Most-ot, hogy bárhol, bármikor, a lehető leggyorsabban és legegyszerűbben juthasson szórakoztató tartalomhoz. Mutatjuk a legfontosabb változásokat!


SZÉP NAGY KÉPEK, SZELLŐS ELRENDEZÉSHa eddig rákattintott a Most-ra, ez a látvány fogadta:
Kénytelenek voltunk belátni: túl sok jó műsorunk van ahhoz, hogy mindet egy képernyőre zsúfoljuk! Mintha belöknénk egy gyereket egy édességboltba!
Persze a kínálat most sem lett kisebb, sőt, ugyanakkor szerettük volna az RTL Most böngészését még egyszerűbb és jobb élménnyé varázsolni. Éppen ezért kevésbé zsúfolt, és kellően szellős lett a címlap! Ilyen:
De haladjunk szépen sorban, mondjuk fentről lefelé!


EGY FEJLÉC MIND FELETT!A legfontosabb funkciókat beépítettük az oldal tetején található kis sávba.
Ez a menü ráadásul mindig követ minket, bárhová is megyünk az oldalon: ha elkezdünk görgetni lefelé, a fejléc "odatapad" a képernyő tetejére, és jön szépen velünk, hogy ne kelljen visszamennünk hozzá, ha el akarunk érni valamit.


Például a szuper keresőt!

Ha érdekli valami, csak írja be az adott szót! Ez a kereső nem csak az RTL Most-on található műsorokból, hanem az RTL Online oldalain található egyéb anyagokból is összerántja a releváns tartalmat. Magyarul ha a "Barátok közt" kifejezésre keresünk, nem csak az epizódokat, de a műsorral kapcsolatos cikkeket, kulisszatitkokat, híreket is megtaláljuk majd! Két rész közt például megnézhetünk egy exkluzív interjút Rékasi Károllyal, vagy szavazhatunk, milyen szobrot látnánk szívesen a Mátyás király téren!

De a műsorok között is megkönnyítettük a böngészést!

Ha televízióműsorokat keres, akkor sincs gond, minden egy kattintásra van! A menüben látható "Műsorok" feliratra, illetve a mellette található ún. "hamburger" ikonra kattintva máris előugrik a műsortallózó!Itt közvetlenül elérhetőek a legnépszerűbb, kiemelt műsorok, mint a Barátok Közt, az Éjjel-Nappal Budapest, vagy a Szulejmán. A "További műsorok" feliratra kattintva ábécé-sorrendben kereshetünk az RTL programjai közt, vagy a keresőmezőbe gépelve a műsor címét máris nézhetjük az epizódokat!


Elképesztő, nem?A korábbi zsúfolt műsorújság helyett a címlap felső harmadában is a kiemelt tartalmak kaptak helyet. Egy mozdulattal válthatunk az RTL Klub-ról RTLII-re attól függően, melyik csatorna kínálatából szeretnénk csemegézni!
Az aktuális időjárás is csak karnyújtásnyira van! Elég ráklikkelni a hőmérsékelti adatokra, és máris nézhetjük a legfrissebb előrejelzést!
Sőt, a megújult RTL Online saját tartalmai közül is időről-időre beemelünk majd cikkeket, riportokat, galériákat!
Lefelé görgetve tematikus blokkokba foglalva böngészhetünk kedvenc műsoraink és sorozataink epizódjai közt, legyen szó a Fókuszról, a Híradóról, vagy az Éjjel-Nappal Budapestről! Minden csak egy gördítésre van tőlünk!


És kell regisztrálnom, hogy elérjem ezt a sok csodát?Most bizonyára ez a kérdés merült fel sokakban. Nos, igen,


az RTL MOST használata továbbra is regisztrációhoz kötött.

Regisztrálni viszont pofonegyszerű! Csak rá kell kattintani az oldal jobb felső sarkában található Regisztráció gombra!Csak a csillaggal jelölt mezőket kötelező kitölteni, aztán elég rányomni a nagy piros Regisztráció feliratra, és már létre is jött a saját, különbejáratú RTL MOST fiókunk!
A menüben található Belépés gombbal egyből be is léphetünk, akár a Facebook segítségével is!


ÉS MIÉRT JÓ, HOGY REGISZTRÁLNI KELL?Mert így korlátlanul hozzáférhet az RTL műsoraihoz, sorozataihoz és videóihoz! Sőt, az ajánló rendszerünk is megújult: mostantól, ha regisztrál az oldalra, még biztosabb lehet abban, hogy a megtekintett videók mellett csupa olyan tartalmat kínálunk majd, amit Ön szeret!


Kattintson, és élvezze a megújult RTL MOST előnyeit!

100%-al több kényelem, 100%-al kevesebb Silverlight!