KERESÉS search-close
Csak a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

• Találatok a "válótársak" keresőkifejezésre:

• MŰSOROK:
• Teljes adások az RTL MOST-on:
Fókusz Plusz 2018-03-10 2018.03.10.
A Válótársak népszerű házaspárját kérdeztük! Magánéletükről kérdeztük a Balsai - Scherer párost. ÉS:...
Fókusz 2018-01-11 2018.01.11.
Válótársak közt - Alföldi Róbert magyar sorozatban debütált hosszú idő után. Meglepetés - Mit szeretne...
Story Extra 2018-01-08 2018.01.08.
Kultúrsokk - Hipermodern gyorsvonat, sushi és a tradicionális Japán. Badár Sándor a felkelő nap országában...
Fókusz 2018-01-04 2018.01.04.
Holtest nélkül is elítélhető egy feltételezett gyilkos? | Ma este újra indul a Válótársak! | Geronazzo Mária...
Story Extra 2018-01-04 2018.01.04.
Már nagyon vártuk - A záró évaddal tér vissza a Válótársak - de közelebb kerülnek-e párkapcsolati gondjaik...
• Rövid videók:
Diszkóparti és románc a tanteremben?

Köszöntünk a suliban, ahol a tananyag maga az élet. Az RTL Klub bemutatja a Válótársak alkotóinak új sorozatát. A Tanár Nagyszombaton 20:00-kor az RTL Klubon.

A Tanár - Ahol a tananyag maga az élet!

Köszöntünk a suliban, ahol a tananyag maga az élet. Az RTL Klub bemutatja a Válótársak alkotóinak új sorozatát. A Tanár Nagyszombaton 20:00-kor az RTL Klubon.

Balsai és Scherer - a Válótársak népszerű házaspárja

Scherer Pétert Jancsó Miklós filmjeiből már sokan ismerték, de mostanában igazán népszerű, köszönhető ez az RTL Válótársak című sorozatának is, amelyben Balsai Mónival láthatták, akinek szintén meredeken felfelé ível a...

A Válótársak népszerű házaspárját kérdeztük!

Magánéletükről kérdeztük a Balsai - Scherer párost. ÉS: Miért választja valaki bulizás helyett a papi hivatást? Fókusz Plusz szombat este!

Földes Eszter hamar visszatérne a színpadra

Földes Eszter leadta színházi szerepeit, mert nem tudja tovább takargatni gömbölyödő hasát a színpadon. A Válótársak színésznője szerencsés helyzetben van, mert a színdarabokat leveszik a repertoárról. Eszter akár szülés...

Így ért véget a Válótársak

Az utolsó jelenetben Joci, Dávid és Bálint bizakodóan tekintenek a jövőre. Reméljük minden összejön nekik, amit terveznek!

Válótársak - 10., utolsó rész! (02.08)

Vajon mi történik Jocival? Bálint megnyugszik? Dávid és Tamara békében válnak el? Arankával minden rendben lesz? Kiderül a Válótársak évad- és sorozatzáró részéből, csütörtökön este 22:10-től!

Az utolsó rész: ma este véget ér a sikersorozat!

Ma este - a harmadik évad, 10. részével - végleg véget ér az elmúlt évek egyik legsikeresebb magyar sorozata, a Válótársak. Három évig követhettük Bálint, Dávid és Joci barátságát és párkapcsolati kalandjait, de a sztori...

Válótársak záró epizód - Meghal az egyik főszereplő?

Joci és Röné között kiéleződik a helyzet, olyannyira, hogy Röné pisztolyt ránt... Vajon mi történik Jocival? Odaér időben a rendőrség? Kiderül csütörtökön este a Válótársak évadzáró részéből, 22:10-től!

Ki lesz Aranka utódja?

Dávid titkárnőket castingol, de nincs egyszerű dolga... Aztán mégis megtalálja a tökéletes jelöltet, de vajon mit vált ez ki Arankából? Kiderül a Válótársak utolsó részéből, csütörtök este 22:10-től!

Aranka szexi fehérneműben várja Dávidot

Dávid hiába adta ki Aranka útját, az extitkárnő nem tágít, amíg meg nem kapja, amit akar... Vajon Dávid ellen tud állni a kísértésnek? Kiderül csütörtökön 22:10-től a Válótársak záró epizódjában!

Jocit halálosan megfenyegetik?

Jociban megszületik az elhatározás: szeretne eljönni Rönétől, Röné viszont nem engedi olyan könnyen... Vajon sikerül megúsznia sértetlenül a konfliktust? Kiderül csütörtökön 22:10-től a Válótársak záró epizódjában!

Zsófi kezét megkérték - Bálint bepipul!

Bálint megtudta, hogy testvére megkérte Zsófi kezét, ezért rögtön elrohant az asszonyhoz, hogy kérdőre vonja... Válótársak - az utolsó rész csütörtökön 22:10-től az RTL Klubon!

Válótársak - 9. rész (02.06)

Dávid új titkárnőt keres, Aranka azonban igyekszik megtorpedózni próbálkozását. Közben tovább nyomul Dávidnál, egyre kínosabb helyzetekbe keverve magát és a férfit. Bálint teljesen összetörik, miután megtudja, hogy Péter...

Így még nem láttad Lengyel Tamást!

Lengyel Tamás nem csak fejben, hanem fizikailag is felkészült Joci szerepére, a (kép)kockák önmagukért beszélnek. És hogy mi történik vele a sorozatban? Kiderül a Válótársak kedd esti részében, 22:10-től az RTL Klubon!

Bálint teljesen kiakad Zsófira

Zsófi egy szívességet kért Bálinttól, hogy vigyázzon a gyerekekre, amíg ő... máshol lesz. Bálint vajon joggal akadt ki? Válótársak kedden és csütörtökön az RTL Klubon!

Vajon ki utazott Párizsba?!

Pontosabban kik: ketten is romantikus útra indultak a szerelem városába. Kikre tippelnél? Válótársak kedden és csütörtökön az RTL Klubon!

Mi a teendő, ha háromszori csengetésre sem nyitnak ajtót?

Röné megmondta a tutit Jocinak arra vonatkozólag, mi a teendő akkor, ha nem nyitnak neki ajtót az eladósodott kuncsaftok... Válótársak kedd és csütörtök esténként az RTL Klubon!

Aranka megkapja a kegyelemdöfést

Dávid és Aranka viharos kapcsolata úgy tűnik a végéhez érkezett... Vagy mégsem? Kiderül a Válótársakból, kedden és csütörtökön az RTL Klubon!

Aranka újra támad!

Hiába próbálja Dávid leállítani titkárnőjét, Aranka továbbra sem adja fel... Még több forró pillanat itt!

Válótársak - 8. rész (02.01)

Joci jól teljesít új munkahelyén, de Röné egyik kuncsaftja rátámad. Bálint ismét összeveszik Zsófival, amikor kiderül, hogy Párizsba utazik egy romantikus hétvégére Péterrel. Hiába kéri Dávid, Aranka nem hagy a fel a munkahelyi...

Lengyel Tamás verekedésbe keveredett?

Joci új munkája alapból nem tűnik legálisnak, most viszont egy kuncsafttal is összekülönbözött... vajon mi lett ennek a következménye? Kiderül a Válótársak következő részéből, csütörtök este 21:40-től az RTL Klubon!

Joci alvilági melót vállal?

Mivel Jocinak rengeteg pénzt kell fizetnie a kicsik bölcsijére, ezért plusz melót vállal... ami nem tűnik túl legálisnak!

Válótársak - 7. rész (01.30)

Az érzelmileg labilis Aranka levakarhatatlanul telepszik rá Dávid életére, miközben Tamara a válás lezárását és a mielőbbi megállapodást sürgeti. Bálint és titkárnője, Gabi egyre nyíltabban flörtölnek egymással. Joci...

Válótársak kisokos: hogyan nyaljunk be a főnöknél

Amióta Dávid Arankával kavar, Bálint is kezdi észrevenni saját titkárnőjét, Gabit... Vajon sikerül elcsábítania? Kiderül a Válótársak következő részében, kedd este 21:40-kor az RTL Klubon!

Így lepte meg Bálint Zsófit!

Bálint az egész hatodik részben a nagy meglepetésre készült - íme a végeredmény! Zsófi boldognak tűnt, Péter már nem annyira...

Aranka a természet lágy, és Dávid kemény ölén

Aranka nem adja fel egykönnyen, továbbra is hajt Dávidra - nem is akárhogy, a szabadban kényezteti főnökét! További forró pillanatok itt, a történet folytatása pedig kedd és csütörtök esténként a Válótársakban!

Aranka felhívja magához Dávidot, és...

Aranka egyszerűen nem bír leállni, teljesen rákattant Dávidra, akinek itt még sikerült elmenekülnie, de a közös séta során... egyszerűen becserkészték. Vajon hová fut ki ez a „kapcsolat”?

Válótársak - 6. rész (01.25)

Bálint kis hezitálás után elfogadja Péter javaslatát, hogy közösen ünnepeljék meg Zsófi születésnapját. Szonja felfrissülve, kicserélve érkezik haza, képes ismét felelősségteljes anyaként viselkedni. Aranka átcsábítja...

Miért küldi el Bálint a testvérét a pi**ába?

Péter csak jót akart, Bálint viszont gorombán válaszolt testvérének... elsőre. Hogy aztán mi történt, és hogy Bálint elmegy-e a buliba, az kiderül csütörtök este 21:35-től az RTL Klubon, a Válótársak legújabb részében!

Így még tuti nem hallottad a Darabokra törted a szívem-et!

Bálint nem akármilyen meglepetéssel készül Zsófinak - a lázas gyakorlás végeredményét csütörtök este 21:35-től láthatjátok/hallhatjátok az RTL Klubon, a Válótársak legújabb részében!

Bálint ravasz módon csap le a dekoratív anyukákra!

Mivel Jocinak és Dávidnak is más dolga akad, Bálintra bízzák a két kis csemetét, amit Bálint ki is használ: sétára indul, ahol egyre több hölgy áll meg érdeklődni a kicsikről. És hogy mi történik ezután? Kiderül a...

Dávid nőt fizet Bálintnak!

Dávid felbéreli Vandát, hogy segítsen Bálintnak... hogy miben? Kiderül a Válótársak ötödik részéből!

Dávid és Tamara rájönnek az élet értelmére?

Noémi kórházba került, az aggódó szülők pedig rögtön ott termettek. A várakozási időben kapcsolatukról, a szerelemről, és az életről beszélgettek... Ha kíváncsi vagy, jobban lett-e Noémi, nézd meg a Válótársak 5. részét!

Válótársak - 5-6. rész


szerző:
2018.01.23. 21:35
Petrik Andrea a Válótársakban!

Kedd este ismét folytatódnak Bálint, Dávid és Joci kalandjai a Válótársakban ezúttal Petrik Andreával kiegészülve. Az, hogy a színésznőnek mi keresnivalója lesz a fiúk életében, kedd este 21.45-kor kiderül az RTL-en!

Noémi kórházba kerül!

Dávid és Tamara aggódva virraszt Noémi ágya mellett a kórházban - de vajon mi történt a fiatal lánnyal? Kiderül csütörtök este 21:35-től a Válótársakban!

Péter megcsalja Zsófit?!

Bálint egy szórakozóhelyen kiszúrja Pétert egy gyönyörű nő társaságában, meghitt hangulatban... de vajon ki lehet az? Péter megcsalná Zsófit? És honnan ismeri a rejtélyes nő Bálintot? Kiderül kedd este a Válótársakban,...

„Van pofád elkérni havi 2 millió forintot a gyerekeid apjától?!”

Tamara és Dávid ügyvédeikkel ülnek össze, hogy megbeszéljék válásuk részleteit. Tamaráék nem akármilyen ajánlattal állnak elő...

Bálintot a gyermekei szerelik le

Bálint úgy gondolja, hogy ideje tiszta vizet önteni a pohárba a csemetékkel is, ezért családi kupaktanácsot hív össze, hogy közölje velük: édesanyjuk összejött a bácsikájukkal, Péterrel. A gyerekek reakciója viszont eléggé...

Ha csütörtökök, akkor Válótársak!

Ma este újra érkeznek a Válótársak! Miután az előző részben Bálintéknak nem sikerült ellopni a testvére, Péter több milliót érő szobrát a kertjéből, tovább folytatódnak a bonyodalmak.

Hoppá! Hármas szex lesz a Válótársakban?

Bálint egy bárban összeismerkedik két szépséggel, akik a pultos szerint hármasban szeretik, így nemsokára a kanlakban kötnek ki. És hogy mi történik azután? Ide kattintva megtudhatod!

Földes Eszter titokzatos terhességével kapcsolatban

A színésznő két kicsivel küzd kedd és csütörtök esténként a Válótársakban. De hamarosan teljes valójában is átélheti az anyaság szépségeit és nehézségeit. Tibi és Miki többek között arra is kíváncsi volt, hogy mikorra...

Tamarát szívesen magánkezelésben részesítené a terapeuta

Dávidnak elege lesz a foglalkozásokból, és inkább lelép - több sem kell kedvenc terapeutánknak, Kornélnak, aki rögtön rástartol Tamarára!

Szonját beviszik a rendőrségre, de Joci kiszabadítja!

Szonjának furcsa gondolatai támadnak, amiket tettek követnek, a tetteknek pedig következményeik vannak... ezeket pedig általában Joci oldja meg, nincs ez másképp most sem!

Bálintékat lefülelik lopás közben?

Bálint a késes bosszúhadjárat és összeverekedés után új módot eszel ki testvére ellen, amibe Jocit és Dávidot is belerángatja: lopják el Péter 10 milliót érő szobrát. Igen ám, de az akció közben nem várt esemény...

Válótársak - Kedden és csütörtökön!

A három pasi úgy dönt, mégiscsak közösen folytatják életüket a kanlakban. Az összeköltözés után a gyengédségre éhes Dávid - önmagát is meglepve - közelebbi kapcsolatba kerül új titkárnőjével. Joci kénytelen hanyagolni a...

Válótársak 2018-01-16


szerző:
2018.01.16. 21:30
Válótársak 2018-01-16

A három pasi úgy dönt, mégiscsak közösen folytatják életüket a kanlakban. Az összeköltözés után a gyengédségre éhes Dávid - önmagát is meglepve - közelebbi kapcsolatba kerül új titkárnőjével. Joci kénytelen hanyagolni a...

Hetente kétszer érkeznek a Válótársak!

Mostantól nem csak csütörtökönként, hanem keddenként is érkeznek a Válótársak!  A konfliktusokban és fordulatokban gazdag sorozat legújabb epizódja, a 3. rész, kedd 21:40-től látható az RTL-en!

Dávid nem csak a teendőkben merült el munkahelyén

Dávid új titkárnője épp a születésnapját ünnepelte, így bontottak egy üveg bort a főnökkel - hogy utána mi történt, az önmagáért beszél... Válótársak - kedden és csütörtökön az RTL Klubon, további forró...

Válótársak: Best of Alföldi

Az Alföldi Róbert által alakított Károli Kornél coach-ként próbált segíteni Dávidnak (Scherer Péter) és Tamarának (Balsai Móni) - hogy milyen sikerrel, az a sorozatból kiderül!

Bálint vs. Péter: Második menet!

Bálint és Péter korábban már egymásnak esett egyszer az erdőben, most azonban a ház kertjében, a gyerekek szeme láttára kezdték ütlegelni egymást...

Így mutatkozott be Alföldi Róbert a Válótársakban!

Alföldi Róbert alakítja Károli Kornélt, az életvezetési tanácsadót, akinek a tarifái... finoman mondva is magasak. Az életbölcsességei viszont megfizethetetlenek!

Válótársak 2018-01-11


szerző:
2018.01.11. 21:20
Válótársak 2018-01-11

Dávid még mindig elégedetlen Tamarával, el akar költözni otthonról. Bálint követi Zsófit és rájön, hogy Péternél aludt. Megkéri, hogy szakítson a testvérével, de Zsófi nem hajlandó. Szonja nehezen bírja az anyasággal járó...

Alföldi Róbert magyar sorozatban debütál hosszú idő után

Eddig még sorozatban még nem láthattuk, pedig Alföldi Róbert hangját sok évvel ezelőtt éppen egy nagyon népszerű sorozatban szerette meg az ország. A színész-rendező csütörtök este a Válótársakban nem akármilyen szerepben és...

Válótársak kulisszatitkok Gubás Gabitól

Ma este újra Válótársak! A vadonatúj évad második részét láthatják majd a nézők, de most a forgatás részleteibe is betekintést nyerhettünk Gubás Gabinak köszönhetően.

A Válótársak 3. évada nagyot szól majd

A széria első epizódjában már megbizonyosodhattunk arról, hogy mi mindenre képes az ember, ha szerelmes vagy, ha válni akar. A sorozat ismét szórakoztat és elgondolkodtat majd. Alföldi Róbert is feltűnik két részben.

Tamara és Dávid újra megpróbálják együtt

Dávid és Tamara együtt takarították a buli romjait, Dávid pedig felhozta a visszaköltözés témáját. Dávid elmondta, hogy ő romantikát akar és szerelmet, Tamara viszont ezzel ellentétben valami egészen mást. A válótársak újra...

Válótársak: ma este elstartol a várva várt 3. évad!

Ma estétől újra Válótársak között lehetünk, végre új kalandokkal tér vissza a három válófélben lévő pár! A harmadik évadban sok nyitott kérdés vár megválaszolásra: vajon sikerül e Dávidnak és Tamarának az újrakezdés?

Már nagyon vártuk, ma este visszatér a Válótársak!

A sorozatfüggők mától ismét megkapják a heti rendes adagjukat. Folytatódik ugyanis a Válótársak új és egyben befejező évada, amely minden eddiginél több izgalmat tartogat.

Ma este indul a Válótársak 3. évada - Vajon ez lesz az utolsó?

A jeles alkalomból Gubás Gabi, Lengyel Tamás és Scherer Péter volt vendégünk, akik nem csak a történetről, hanem forgatási élményeikről is meséltek nekünk, sőt az is kiderült, lesz-e negyedik évad! Válótársak ma...

Exkluzív jelenet a Válótársak 3. évadából!

Január 4-én a Barátok közt után visszatérnek a Válótársak! Az RTL Klub nagysikerű sorozatának vadonatúj, harmadik évadában elszabadulnak az érzelmek, és lesz, aki a bűn útjára lép!

Válótársak 3. évad - Egy dolog nem változik

A történet ott folytatódik, ahol az előző évad véget ért, de természetesen a szálak tovább bonyolódnak, az érzelmek pedig a pattanásig feszülnek. A kérdés már csak az: lesz-e olyan a 3. évadban, akinek sikerül rendeznie...

Válótársak: Tamara elviselhetetlen? Mint egy gyökérkezelés...

Dávid új románca nem úgy alakul, ahogy azt a férfi álmaiban elképzelte. Válótársak - január 4-től minden csütörtök este a Barátok közt után az RTL Klub műsorán!

Válótársak 3. évad: „Most te csaltál meg, úgyhogy te menj el!”

A Válótársak 3. évada január 4-től minden csütörtök este a Barátok közt után az RTL Klub műsorán!

Válótársak 3. évad - Bálint

Bálint, a nőfaló ingatlanügynök még mindig azon dolgozik, hogy visszaszerezze bizalmatlan feleségét, Zsófit, aki egyre szorosabb kapcsolatba kerül Bálint öccsével, a jóképű és gazdag Péterrel. Válótársak - január 4-től...

• További tartalmak:
Sok-sok izgalommal, nevetéssel és 2018 eddigi legmagasabb főműsoridős közönségarányával zárta a 6. hetet az RTL Klub

Magyarország piacvezető csatornájának külön büszkeség, hogy olyan saját gyártású programot tud indítani, ami a nézők egyértelmű kedvencévé vált: A mi kis falunk ismét meghozta a várva várt sikert! A 2. epizód 27.4 %-os...

A Mi kis falunk a kedvenc

Kiválóan sikerült az elmúlt hét az RTL Magyarország számára. A toplistán a legfényesebben a Pajkaszeg lakóinak életét bemutató sorozat csillogott, mely nem csak a hét, hanem az év eddigi legnézettebb műsora is lett egyben. Az RTL...

Nézd vissza a sorozatfinálé legjobb pillanatait!

Véget ért a Válótársak, méghozzá nem is akárhogy!

Véget ért a Válótársak!

Egyik kedvenc sorozatunk utolsó részéhez érkezett.

Mucsi Zoltán közös színházat alapított a Válótársak sztárjával?

A hatvan éves színész nagy utat járt be élete során, a kamerák előtt pedig a nézőkkel is megosztotta kalandos pályájának részleteit.

Nézd vissza a 9. rész legjobb pillanatait!

Dávid titkárnőket castingolt, Bálint megtudta, hogy testvére megkérte Zsófi kezét, Joci pedig... Joci valami veszélyesbe kezdett.

Nézd vissza a 8. rész legjobb pillanatait!

Bálint kiakadt Zsófira, Joci egyre mélyebbre süllyedt a fertőben, Dávid pedig megadta az utolsó kegyelemdöfést Arankának...

A mérleg nyelve még mindig az RTL Klub felé hajlik

A 3. héthez hasonlóan, a 4. héten is az RTL Klub nyerte a heti főműsoridős közönségarányt 11.7%-os shr-rel, míg a TV2 a saját gyártású produkcióival 10.7%-ot ért el.

Amit az RTL Most megújulásáról tudnod kell

Mi lesz más, milyen új funkciók lesznek a megújult RTLMoston?

Nézd vissza a 7. rész legjobb pillanatait!

Joci illegális munkát vállal?!

Válótársak: Zavarba ejtő pillanatok!

Az RTL nagysikerű sorozata, számos meglepetést és kérdést tartogatott két évvel ezelőtt az évad a végére: mi lesz Stohl András és Dobó Kata karakterének kapcsolatával, miként alakulnak a további szövevényes szerelmi szálak? A...

Így ünnepelte Tóth Andi a 18. születésnapját!

Pont egy évvel ezelőtt lett tizennyolc éves az X-Faktor legfiatalabb győztese. Az őstehetség Tóth Andi szép nagy partit is szervezett, hogy az oly régen várt felnőttkort megünnepelje. De, nem tudott akkorát, amivel felülmúlhatta volna...

Nézd vissza a 6. rész legjobb pillanatait!

Bálint nem akármilyen meglepetéssel készült Zsófi szülinapjára, Joci kutyaszorítóba került Szonja miatt, Dávidra pedig ismét ráhajtott Aranka...

Ismét győzött az RTL Klub

Az év 3. hetében folytatódott a kiélezett nézettségi verseny az RTL Klub és a TV2 között, amelyből az RTL Klub került ki győztesen.

Nézd vissza az 5. rész legjobb pillanatait!

Dráma, babázás, és trükkös csajozás a legújabb Válótársak epizódban - ki ne hagyjátok!

Durva! Nézd meg mi történt Tóth Andival!

A Válótársak Noémija kórházba került!

Nézd vissza a 4. rész legjobb pillanatait!

Jocira rátalált egy új szerelem, Bálint extrém édeshármasban vett részt, Dávid pedig Tamarával egyezkedett - több-kevesebb sikerrel...

Vajon mikor érkezik Földes Eszter és Lovasi András babája?

A Válótársak ifjú színésznője nemcsak a sorozatban, hanem az életben is anyai örömök elé néz - erről mesélt a Reggeliben!

Az RTL Klub Híradója volt a legnézettebb

A 2. héten is folytatódott a verseny az RTL Klub és a TV2 között, míg Magyarország piacvezető televíziója ismét a hétvégén volt nyerő, legnagyobb vetélytársa a hétköznapokban ért el jobb eredményt. 

Nézd vissza a 3. rész legjobb pillanatait!

Bálint Dáviddal és Jocival szoborlopásra adják fejüket, de aztán nem úgy sülnek el a dolgok, ahogy tervezték...

Műsorváltozás: Válótársak hetente kétszer!

A Válótársak már nem csak csütörtökönként, hanem keddenként is beköltöznek a nappalinkba!

Nézd vissza a 2. rész legjobb pillanatait!

Drámai történéseknek lehettünk szemtanúi a Válótársak legújabb részében, de azért humorból sem volt hiány. Sőt!

Hatalmas bébibumm - Érkeznek a sztárbabák!

Gólyahírben gazdag évnek nézünk elébe, hiszen idén több hazai és külföldi sztár is anyai örömök elé néz. Lássuk, hogy kik ők!

A legnézettebb műsorok az RTL Klubon voltak az 1. héten

Már rögtön az év elején, az eddiginél jóval erősebb versenyhelyzet alakult ki az RTL Klub és TV2 között. Bár a megnyert esték száma ezúttal a konkurens felé hajlott 4:3 arányban az 1. héten, összességében az egész hetet az RTL...

Sikeres 2017-es évet zárt az RTL Klub

Az RTL Klub immáron 20 éves fennállása óta 18–szor nyerte el a legnézettebb csatorna címét, így méltán lett Magyarország piacvezető televíziója 2017-ben is. Az óévben a 365 napból 327 este az RTL Klubot választotta a legtöbb...

Nézd vissza az évadnyitó legjobb pillanatait!

Január 4-én elstartolt a Válótársak 3. évada - lássuk hogyan!

Elindult a Válótársak 3. évada!

Csütörtök este volt látható a Válótársak új évadának első része!

Sorozatrajongók, eljött a ti időtök! A legnagyobb kedvenceitek most visszatérnek!

Január első hete a premierek hete is, hiszen rengeteg sikeres történettel találkozhatunk újra az RTL csatornáin. Beszéljünk akár a Dr. Csontról, a Castle-ről, az X-Aktákról vagy éppen az Odaátról. Most összegyűjtöttük nektek a...

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!