KERESÉS search-close

DEMI LOVATO

Találatok a "DEMI LOVATO" keresőkifejezésre:

ÚJABB KERESÉS:
Celebek:
Rövid videók:
Arany Timi: Sorry Not Sorry (Demi Lovato)

Az X-Faktor énekesei a harmadik Élő show-ra is teljes erőbedobással készültek, hiszen az este végén a közönségnek ismét két versenyzőtől kell búcsút vennie. Vajon kik jutnak tovább?

Arany Tímea: Stone Cold (Demi Lovato)

Az idei X-Faktor Tábora véget ért, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Mentorházhoz érkezett. Íme Arany Tímea produkciója!

Újrakezdés - sokadszor

Több hónapig kezelték rehabilitáció intézetben Demi Lovato-t, de a napokban elhagyhatta a kórházat.

Király Dominika: Sorry Not Sorry (Demi Lovato)

Az idei X-Faktor válogatói véget értek, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Táborhoz érkezett. Íme Király Dominika párbaj produkciója!

Demi Lovato a józanságára és gyógyulására fog koncentrálni

Demi Lovato több mint egy héttel azután, hogy túladagolás miatt kórházba került, újra életjelet adott magáról. Egy Instagram posztban osztott meg egy rövid közleményt az állapotáról. A 25 éves énekesnőnek nem először gyűlt...

Hollywoodi sztárok a kisfiú mellett

Demi Lovato, Justin Bieber, Katy Perry és Eva Longoria is írt annak a kisfiúnak, akinek édesanyja szívszorító videót tett közzé közösségi oldalán iskolai szekálásáról.

Sándor Jázmin: Up (Demi Lovato ft. Olly Murs)

Szeptember első hétvégéjén kezdetét vette az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor! Íme Sándor Jázmin produkciója!

A műsorvezető karácsonyi ajándéka!

James Corden autós karaoke-műsorában hétről hétre a legnagyobb világsztárokat énekelteti meg, de az ünnepek előtt még ezt is felül tudta múlni. Felsorolni is nehéz, hogy a legújabb videójában hány híresség énekelte vele együtt...

A hat döntős közös produkciója

Az X-Faktor hat döntőse Olly Murs és Demi Lovato közös, Up című dalát adta elő a negyedik élő show-n!

Kiütötték Stallonét!

Demi Lovato hónapok óta készül erre a pillanatra: a színész-énekesnő tavasszal ismerkedett meg a küzdősportokkal és instagram-videóiból az látszik, hogy nagyon is jól megy neki a bunyó. Olyannyira, hogy már Sylvester Stallonéval is...

Dánielfy Gergely, Sorbán Fanni, Szőke Adrienn, Vince Aliz Liza: Up (Olly Murs ft. Demi Lovato)

Az idei X-Faktor válogatói véget értek, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a táborhoz érkezett. Íme Dánielfy Gergely, Sorbán Fanni, Szőke Adrienn és Vince Aliz Liza produkciója!

Ancsányi Ivett, Gáspár Eszter, Gulyás Roland, Nagy Brigitta: Up (Olly Murs ft. Demi Lovato)

Az idei X-Faktor válogatói véget értek, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a táborhoz érkezett. Íme Ancsányi Ivett, Gáspár Eszter, Gulyás Roland és Nagy Brigitta produkciója!

Erdész Márton, Jáger Kinga, Márföldi Életke, Szűcs András Csaba: Up (Olly Murs ft. Demi Lovato)

Az idei X-Faktor válogatói véget értek, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a táborhoz érkezett. Íme Erdész Márton, Jáger Kinga, Márföldi Életke és Szűcs András Csaba produkciója!

Horváth Izabella, Lakatos Rudolf, Németh Barbara, Tulok Mátyás: Up (Olly Murs ft. Demi Lovato)

Az idei X-Faktor válogatói véget értek, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a táborhoz érkezett. Íme Horváth Izabella, Lakatos Rudolf, Németh Barbara,  és Tulok Mátyás produkciója!

Leküzdte a drogot Demi Lovato?

„Tavaly sok életet és még több halált tapasztaltam – de végig csináltam... Józanul.” - írta Demi Lovato közösségi oldalán. Öt évvel ezelőtt feküdt be egy rehabilitációs intézetbe, ahol függősége mellett depresszióját...

Britney Spears könyörtelenül kimondja véleményét

Britney-vel indul az új amerikai X-Faktor! A 30 éves sztár lett Demi Lovato mellett az új zsűritag, és bizony könyörtelenül kimondja, mit gondol.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való