KERESÉS search-close

RTL Karrier

szerző:
2019.01.09. 11:00

Ha Te is szeretnél sikeres csapatunk tagja lenni és megfelelsz az alábbiakban meghirdetett számodra is érdekes pozíció feltételeinek, jelentkezz hozzánk!
 

Az RTL Magyarország a magyar televíziós piac jelentős és meghatározó szereplője. A vállalatcsoport az 1997. októbere óta működő RTL Klub-ot, továbbá hét kábelcsatornát tudhat a portfóliójában, amelyek jelenleg a Cool, RTL Gold, RTLII, Film+, Sorozat+, RTL+ és Muzsika TV néven működnek.


Aktuális nyitott pozícióink:

Az RTL Magyarország a luxemburgi székhelyű RTL Group cégcsoporthoz tartozik. Az RTL Group Európa vezető szórakoztató hálózata, mely több mint 80 televíziós csatorna és rádióállomás működtetésében, valamint tartalom előállításban digitális videó eszközökben érdekelt szerte a világon.  Az RTL Group a nemzetközi Bertelsmann média vállalat egyik üzletágát képezi.
 
További karrier lehetőségek: https://www.rtlgroup.com/careers

Az RTL Magyarország jelentkezéssel kapcsolatos adatvédvédelmi tájékoztatója (2018.05.25-től): //rtl.hu/karrier/rtl-adatvedelmi-tajekoztato

 

 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való