KERESÉS search-close
Csak a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

RTL Karrier

szerző:
2018.01.01. 11:00

Ha Te is szeretnél sikeres csapatunk tagja lenni és megfelelsz az alábbiakban meghirdetett számodra is érdekes pozíció feltételeinek, jelentkezz hozzánk!
 

Az RTL Magyarország a magyar televíziós piac jelentős és meghatározó szereplője. A vállalatcsoport az 1997. októbere óta működő RTL Klub-ot, továbbá hét kábelcsatornát tudhat a portfóliójában, amelyek jelenleg a Cool, Film+, RTLII, Film+2, Sorozat+, RTL+ és Muzsika TV néven működnek.


Aktuális nyitott pozícióink:

 


Az RTL Magyarország a luxemburgi székhelyű RTL Group cégcsoporthoz tartozik. Az RTL Group Európa vezető szórakoztató hálózata, mely több mint 80 televíziós csatorna és rádióállomás működtetésében, valamint tartalom előállításban digitális videó eszközökben érdekelt szerte a világon.  Az RTL Group a nemzetközi Bertelsmann média vállalat egyik üzletágát képezi.
 
További karrier lehetőségek: http://www.rtlgroup.com/careers
 

 

 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!