KERESÉS search-close

ValóVilág: Négy évvel ezelőtt Aurelio mindent vitt!

szerző:
2018.05.11. 14:59

„Van életem, van életem” – ezt kiabálta a valóságshow hatodik szériájának nyertese, mikor megtudta, hogy ő lett a győztes...

Aurelio pontosan 120 napot töltött bent a villában, ahol felejthetetlen pillanatokat és kalandokat élt át. A nagyszájú fiú talán már azt sem tudta felfogni, hogy a döntőig menetelt, és szinte sokkos állapotban várta a fejleményeket, főleg akkor mikor Istenes Bence és Lilu megmutatták a fantomképeket, és a szavazatok állását. Végül a nézőknek köszönhetően Zsófi lett a második helyezett, Aurelio pedig megnyerte a ValóVilág hatodik szériáját. A győztes – örömében persze – szinte majdnem összetörte a villa berendezését, és saját magát.

Mint a többi lakónak, így Aureliónak is volt ideje arra, hogy elbúcsúzzon a villától: vagyis az ágyától, majd a fürdőszobától és legvégén a kedvenc helyétől, a mosókonyhától is elköszönt - elragadtatásában még a WC-t is megcsókolta.

A stúdióba érve, Aurelio eszméletlen örömmámorban úszott, és talán még akkor sem tudta felfogni, hogy ő nyerte meg a ValóVilág hatodik szériáját, és ő az, aki mindent vitt.

A műsor után a győztes annyit elárult nekünk, hogy mitől olyan büszke magára, és miért érzi úgy, hogy végre saját élete lehet.


Kattints ide a még több ValóVilág tartalomért!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való