KERESÉS search-close

Így készül a tablettás bor, mi pedig elkészítettük

szerző:
2016.05.17. 11:00

Nem kell óriási borszakértőknek lennünk ahhoz, hogy rájöjjünk: az áruházak alsó polcain található műanyag palackba zárt vörös csodának körülbelül annyi köze van a borhoz, mint lónak a hátúszáshoz. A Házon kívül stábjának egy önkormányzati képviselő mutatta meg, hogyan is kell tablettás bort készíteni.

Nagyon furcsa dolog történt egy önkormányzati gyűlésen két évvel ezelőtt. Az egyik képviselő elővett egy kis vizet, alkoholt, néhány hozzávalót, majd ott helyben legyártott némi tablettás bort, ami népszerű, mert olcsó. Megkerestük a képviselőt, aki szerint ez segélykiáltás volt a Soltvadkert környéki borosgazdák nevében.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való