KERESÉS search-close
Csak a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!
Így alakultak át az X-Faktor versenyzői!

Három évvel ezelőtt indult újra a 2014-es tehetségkutató élő show-ja. A Fókusz stábja beleshetett a főpróbára, és megmutatta, milyen óriási átalakuláson mentek keresztül a válogatókon keresztül ment tehetségek.

Ez volt az egyik legszomorúbb pillanata a tehetségkutatónak!

Két éve már, hogy a Hungary’s Got Talent színpadán Schandl Barbara szinte az összes hibalehetőségnél lyukra futott a produkciója bemutatásakor. A bűvészmutatvány közben elkóborolt kellékgalambot csoportmunkával sikerült előkeríteni, mielőtt valamelyik reflektoron meggrilleződött volna.

Teljesen meztelenül fürdőzött Bódi Sylvi!

Három évvel ezelőtt a nézők valószínűleg nem hittek a szemüknek, mikor megpillantották a gyönyörű modellt, ahogy meztelenül pancsol a habokban. Sylvi nem tett egyebet, csak szeretett volna egy hatalmas fürdőt venni, ami végül össze is jött neki.

Figyelem: így vetkőztek le az RTL Klub színpadán

Két évvel ezelőtt a produkciója közben szép lassan meztelenre vetkőzött a Hungary's Got Talent egyik versenyzője. A kérdés az volt, hogy vajon mennyire sokkolta mindez a zsűri tagjait? A Fókusz stábja végül elemzett néhány pikáns fellépést!

Te sem ismernéd fel a Barátok közt Lucáját!

Öt évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon Fekete Luca egy nagyon kellemetlen helyzetben találta magát. Hiába volt akkor még egy csöpp kislány, az esze a helyén volt, és jól érezte, hogy Olívia bizony valóban kutat a lakásban.

Aureliónak szembesülnie kellett saját hibáival

Három évvel ezelőtt, a dzsungelben a játékosoknak egy döntést kellett hozniuk arról, hogy ki az a celeb, aki legkevésbé hasznos az afrikai „társadalomban”. Végül Aurelióra esett a választás, akit társai száműztek a táborból.

Házon kívül: küzdelem az iszapár után

Hét éve már, hogy az ajkai vörösiszap-katasztrófa megrázta hazánkat. A szörnyűségekről egy ott élő család mesélt, akinek mindent elvitt az iszapár, de szerencsére életben maradtak. A nagy kérdés az volt, hogy a tragédia után hol laknak és miből élnek.

Kínos botrány a Barátok köztben!

Hat évvel ezelőtt, ezen a napon a Rózsában egy igen különleges esemény volt. Berényi András és Illés Júlia esküvői fogadását tartották éppen, mikor András ex-neje, Zsuzsa tűnt fel. A szőkeség úgy érezte, hangot kell adnia csalódottságának, és fájdalmának, a szomorú ténynek, hogy András mást választott. A drámának végül Claudia vetett véget.

Így okozott óriási meglepetést az Éjjel-Nappal Budapest Lalija és Gáborja

Sebestyén Balázs és Vadon Jani műsorában, a Vundersőn és Zuperszexi  négy évvel ezelőtti adásában az egyik kedves nézőnek okozott hatalmas meglepetést a sorozat szereplői. Az ÉNB két sztárja hatalmas feladatot kapott. Lali és Gábor nem gondolkodtak sokáig, azonnal elvállalták a feladatot.

Mi a közös Aurelióban és Bódi Sylviben?

Három évvel ezelőtt mind a két celeb részese lehetett a dzsungelkalandnak, a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorában. A Kincsvadászatra Sylvinek és Aureliónak kellett mennie, ahol nem az erejüket kellett használniuk, hanem az eszüket.

A Fókusz egy szörnyű tragédia helyszínén forgatott!

Hat és fél évvel ezelőtt az eddigi egyik legszörnyűbb katasztrófát élte meg Japán. Az ország a mai napig megszenvedi a 2011. március 11-én történteket. A Fókusz riportere azért utazott Japánba, mert szerette volna megtudni, mi történt azóta.

Kirobbant az X-háború!


szerző:
2017.10.12. 05:00
Kirobbant az X-háború!

Öt évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon a Fókusz mutatta be, hogy az X-Faktor két heves természetű versenyzője egy fedél alatt úgy élt, mintha egy szappanoperába csöppent volna, és rájuk írták volna a fő szerepeket. Stone és Zámbó Krisztián az első perctől kezdve kóstolgatták egymást, és ez nem is csillapodott.

Drog, pénz, lebukás a Barátok köztben

Míg Géza azt hitte, nagyon jó úton halad, és a drogosztásban nincsen semmi veszély és félni valója, ahhoz képest az egyik alkalommal valaki felvételeket készített róla. Öt éve, pontosan ezen a napon Géza lebukott.

Fördős Zé és Szabó Zsófi kalandja a struccpénisszel!

Három évvel ezelőtt, ezen a napon a Celeb vagyok, ments ki innen! egyik bátorságpróbáján Zsófi és Zé vett részt. Nem volt egyéb feladatuk, mint egy romantikus vacsorán részt venniük, ahol afrikai különlegességeket kellett megkóstolniuk.

Durva: élve temették el Gáspár Lacit!

Három évvel ezelőtt, ezen a napon a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorban az énekesre esett a választás, a nézők Lacit küldték bátorságpróbára. Sajnos az X-Faktor mostani mentora élete egyik legdurvább rémálmával találta szemben magát: élve eltemették egy patkányoktól hemzsegő koporsóba.

Csak felnőtteknek: így káromkodtak az RTL Klub színpadán!

Két évvel ezelőtt indult útjára a nagysikerű Hungary’s Got Talent tehetségkutató. A versenyre rengetegen jelentkeztek, és voltak olyanok is, akik nem féltek egy olyan előadástól sem, melyben végig káromkodni kell.

Így szerezte meg Geszti Peti az első millióját!

Lúdas Matyi és Mézga Aladár az idősebbeknek, az X-Faktor mentora a fiatalabbaknak. Sid magyarhangja a Jégkorszakból a gyerekeknek, a Rapülők, a Jazz+Az és a Gringó Star frontembere a zenerajongóknak. Négy évvel ezelőtt Peti elmesélte, hogyan szerezte meg az első millióját.

Nézd meg az interjút a nagy csikidámkirállyal!

Az énekes négy évvel ezelőtt megtudhattuk, hogy a Hungáriával sztár lett, aztán fellázadt. Hogyan akadályozták az R-GO beindulását és melyik volt az a dal, amelyet megjelenése után rögtön betiltottak? Szikora Róbert, a csikidamkirály, a XXI. században.

Megtörte a csendet Rékasi Károly!

Négy évvel ezelőtt a színész megelégelte a magánélete körül kialakult hercehurcát és úgy döntött, kiáll a kamerák elé és elmondja egy közleményben: újra szerelmes lett, méghozzá Pikali Gerdába.

Csók, szerelem, féltékenység a Barátok köztben!

Öt éve, hogy Illés Juli és Berényi Attila szorosabbra fűzték a kapcsolatukat, de olyannyira, hogy szép lassan szerelem szövődött közöttük. Minden rendben is volt, amíg nem tűnt fel a színen Juli régi szerelme.

Emlékeztek még erre: így randizott a Vigyél el! két szerelmese!

Istenes Bence párkereső műsora két évvel ezelőtt igen izgalmas pillanatokat nyújtottak a nézőknek. Az egyik érdekes randin, Attila és Korina úgy döntöttek, hajókázni mennek. Az úton azonban nemcsak a kémia nem működött közöttük, hanem beszédtémát sem találtak.

Tragédiák sorozatával kellett megküzdenie ÉNB Emesének

Két éve annak, hogy egy új színfolt tűnt fel az albérletben, aki akkor már több mint egy hónapja gazdagította az Éjjel-Nappal a csapatot. Ám mégis keveset tudtak róla lakótársai, ugyanis tragikus titkot őrzött a fiatal lány, amit a Fókusz kiderített.

Aurelio kipróbálhatta, mennyire bátor!

A Celeb vagyok, ments ki! című műsorban a valóságshow-győztes is helyet kapott. Az egyik adásban kiderült, hogy a nézők Aureliót szeretnék vinni egy jó kis bátorságpróbára. És mit szólt ehhez a fiatal fiú? Nézzétek meg!

Hugh Jackman testközelből!


szerző:
2017.10.06. 05:00
Hugh Jackman testközelből!

A világ egyik legsármosabb színésze hihetetlenül jóképű, mind emellett családcentrikus, így nem is csoda, hogy szinte minden nő oda van a „farkasért”. Hat évvel ezelőtt Budapesten forgatott, az itthoni élményeiről pedig szívesen mesélt.

Istenes Bence, mint szerelemdoktor?


szerző:
2017.10.05. 06:00
Istenes Bence, mint szerelemdoktor?

Két évvel ezelőtt, a szerelemdoktor megtette dolgát, Istenes Bence műsorában a kezdeti szimpátia után egymásra találtak a párok. De voltak olyanok is, akik cupido szigetén ki merték mondani egymásnak is, hogy "örülök, hogy találkoztunk, de úgy érzem, nem te vagy az igazi."

X-Faktor: így énekelt Bozsek Márk a Mentorházban!

A Barátok közt egykori szereplője igazán jól meglepte a rajongókat, ugyanis kiderült róla, hogy a színpadon, mint énekes is tökéletesen megállja a helyét. Négy évvel ezelőtt a Mentorházban is fantasztikusan énekelt, amit Geszti Péter is igazán értékelt.

Rég nem látott szereplők a Barátok köztben!

A Mátyás király tér két régi lakóját már lehet teljesen elfelejtettük, pedig Szabi és Vanda hét évvel ezelőtt rendesen felforgatta a ház életét.

Visszaszámlálás: hamarosan indul az RTL Klub vadonatúj műsora

Három évvel ezelőtt, ezen a napon már csak kettőt kellett aludni és elindult a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsor. A Fókusz Plusz az indulás előtt látogatta meg az őserdőbe készülőket: így készültek a celebek a nem mindennapi megmérettetésre.

Ezt a videoklipet neked is látnod kell!

Erre „nincsenek szavak”: a klip amiről szó volt, az nem más, mint Csongrádi Kata legújabb szerzeménye. A Let’s dance című számot, három évvel ezelőtt, egy hét alatt 197 ezren tekintették meg.

Sztárok az afrikai dzsungelben!


szerző:
2017.10.03. 05:00
Sztárok az afrikai dzsungelben!

Három évvel ezelőtt mi is izgulhattunk, mikor Balázs és Jani egy zuhanó repülőben ült még jó pár celebbel. A hírességek végül Dél-Afrikában tértek magukhoz, és kiderült, rögtön veszély számos veszély leselkedett rájuk.

Ez volt a Barátok közt legemlékezetesebb pillanata!

Két éve történt, hogy Berényi Miklós és Balohg Nóra kislánya, a kis Timi dühében és csalódottságágában Illés Juli autójába kígyót rejtett. A bökken csak az volt, hogy azt az autót pont nem Juli vezette, mikor kitört a baj.

Ezek voltak Bódi Sylvi legutolsó meztelenkedős fotói!

Magyarország első playmate-je három évvel ezelőtt azt mesélte a Fókusznak, hogy kifejezetten büszke arra, amit 20 éves karrierje során elért. Utolsó fotózása egy férfimagazin jubileumi lapszámának keretében zajlott.

Tudtátok, hogy egy válogatós vízipólós volt az ÉNB új sztárja?

Két évvel ezelőtt: miközben Regina egy ejtőernyős tandemugrással lepte meg Grétát a születésnapjára, új macsó tűnt fel a lakóhajón, aki egy percig sem titkolja, hogy imád csajozni, és mindent elkövet, hogy meghódítsa a lányok szívét. Kiderült, hogy Roland kisgyermek kora óta vízilabdázik, annak idején az ifjúsági válogatott tagja is volt.

X-Faktor: kimaradt jelenetek!


szerző:
2017.10.01. 05:00
X-Faktor: kimaradt jelenetek!

Három évvel ezelőtt a tehetségkutató válogatóján szintén voltak olyan produkciók, melyek nem fértek bele az adott adásba. A Fókusz stábja viszont úgy döntött, összeszedi a kimaradt produkciókat, és közben azt is meg tudhattuk Istenes Bencétől, hogy miért „büdös a mókus”.

Itt a nem mindennapi lehetőség: találkozz Ryan Goslinggal!

Pont egy évvel ezelőtt, egy nem mindennapi akciót hirdetett meg a színész Budapesten: a filmsztár azt mondta, egy szerencsés jelentkező mindössze 10 dollárért, azaz kevesebb, mint 3000 forintért együtt tölthetne egy napot vele!

X-Faktor: bánat és eufória


szerző:
2017.09.30. 05:00
X-Faktor: bánat és eufória

Négy évvel ezelőtt, ezen a napon a tehetségkutató válogatója a táborozás állomásnál járt. A Fókusz kamerái nyomon követte az akkori eseményeket, ahol összeborulás, könnyek és csalódottság fogatta a stábot a művelődési ház előtt.

Tragédia: forgalommal szemben hajtott fel az autópályán!

Pont ezen a napon, két éve, hogy a forgalommal szemben haladt akkor hétfő este egy autós az M1-es autópályán. Az akkor 55 éves hajdúnánási férfi Budapest irányából tartott Hegyeshalom felé, ahol több gépjárművel is karambolozott.

Mozgalom a Szulejmán megmentéséért!

A híres török sorozat már 2013 óta fut az RTL Klub csatornán. Mikor az egyik alkalommal szüneteltetni szerették volna a Szulejmán folytatását, akkor a rajongók úgy döntöttek, összefognak. Kolosi Péter elárulta a Fókusznak, hogy csak ideiglenesen szüneteltetik az epizódokat.

Még mindig dübörög a Karthago!


szerző:
2017.09.28. 06:00
Még mindig dübörög a Karthago!

A zenekar, amely több mint 30 éve ugyanabban a felállásba játszik. A banda, amelynek tragédia szülte legnagyobb slágerét - a XXI. században! Nézd vissza a hét évvel ezelőtti riportot!

Megvan az új VV csapat! Figyelem!


szerző:
2017.09.28. 05:00
Megvan az új VV csapat! Figyelem!

Hat évvel ezelőtt újra megnyitotta kapuit a ValóVilág. A villa meg is telt, hét fiúra és hét lányra egyébként igen meglepő és hatalmas meglepetés várt. Nézz be te is újra a VV ötödik szériájának kulisszái mögé.

Barátok közt: Miklós még mindig szereti Nórát?

Nóra és Miklós pontosan háromszor házasodtak össze. Hiába, ha két ember ennyiszer köti össze az életét, akkor annak már van oka. Egyszerűen mi is úgy gondoljuk, hogy ők összertartoznak, és mindig drukkolunk nekik, hogy újból kerüljenek egymás mellé. Annak meg hat éve, hogy Miklós ismét bevallotta magának, hogy még mindig szereti Nórát.

Emlékeztek Tóth Andi legelső produkciójára?

Már három éve annak, hogy a fiatal lány az X-Faktor színpadára lépett, hogy megmutassa a zsűrinek, mit is tud. Hiába, már akkor benne volt Andiban az X, ugyanis a produkció után a közönség állva tapsolt.

Gyönyörű menyasszony volt Szabó Zsófi!

Szabó Zsófi mennyasszonyi ruhába bújt, két évvel ezelőtt, igaz, akkor csak egy fotózás kedvéért. A színésznő akkor elárulta, nem tudja, mikor lesz az esküvője, de a vőlegényjelöltje azonban már megvan.

Drogbiznisz a Mátyás király téren!

Öt évvel ezelőtt Kertész Géza és Bartha Zsolt volt a Mátyás király tért két rosszfiúja. Ahogy az általában lenni szokott, egyszerre két nagyágyú nem fért el egymás mellett, így az egyik adandó alkalommal Géza úgy döntött, átveszi a drogbizniszt Zsolt tudta nélkül.

Szerelmi vallomások az X-Faktor színpadán!

Három évvel ezelőtt az egyik versenyzőért Gabi volt oda totálisan, a másik pedig csak azért jött, hogy láthassa élete mentorát. Tóth Gabi és a versenyzők között komoly érzelmi csaták dúltak a 2014-es tehetségkutatóban.

ValóVilág: sorsok a játék után!

VV Bécit és testvérét, Gigit a valóságshow-ban ismerhették meg a nézők. A műsor és a vele járó hírnév az összes egykori villalakó életét megváltoztatta. A Reflektor négy évvel ezelőtt járt utána, hogy mi történt a testvérpárral a játék óta.

Novák Angéla: férfi testben női lélek

Három évvel ezelőtt kiderült, a szőke díva nyíltan vállalta, hogy bár férfi testbe született, mindig is nőnek érezte magát. Azt is elmesélte, hogy akkor több mint 12 éve, hogy átoperáltatta a testét. Aztán a családja aggódott érte, mert elindult a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorba. Novák Angéla: férfitestben női lélek

Indul a dzsungel játék: Celeb vagyok, ments ki innen!

Mi történik, ha Sebestyén Balázs a mikrofont botkormányra váltja és Vadon János első tiszttel közösen elkötnek egy utasszállítót, főleg, ha a repülő persze zsúfolásig tömve celebritásokkal? Hogy eljutnak-e Dél Afrikába, a felelőtlen pilóták mekkora galibát okoznak, és ki, hogyan éli túl a zuhanást, az három évvel ezelőtt kiderült.

Ismét megnyitja kapuit a ValóVilág?

Mielőtt mindenki felsikoltana, bizony újra megnyílt a Villa, de ennek már négy éve. Ugyanis, pontosan ezen a napon számolt be arról a Fókusz, hogy a VV-rajongók felsóhajthatnak, kiderült, folytatódik a ValóVilág a hatodik szériával.

Lebukott Berényi Miklós!


szerző:
2017.09.23. 05:00
Lebukott Berényi Miklós!

Hat éve, hogy a Barátok köztben Berényi Claudia is szépen alakította a Mátyás király tér lakóinak életét. Az egyik alkalommal pédául, hogy megtudjon Mikiről egy hazugságot, olyan módszerhez folyamodott, melyet kevesen mernének bevállalni.  A csel bejött, és Miklós leleleplezte.

Emlékeztek még Pimasz úrral?


szerző:
2017.09.22. 05:00
Emlékeztek még Pimasz úrral?

Két évvel ezelőtt Pimasz út tetováltatott, utána kempo edzésre ment, és nagy buliba keveredett. Na de kivel? Ezen a napon SP-hez, azaz Éder Krisztiánhoz cuccolt át.

Ritkán látott romantikus pillanatok a Barátok köztben!

Öt éve már annak, hogy Illés Juli egy olyan viszonyba kezdett, ami megváltoztatta mindenkinek az életét. Hiába volt férjnél, egyszerűen Juli nem tudott Attilának ellenállni, hiába is próbált minden erejével küzdeni. Aztán egyik nap Attila váratlanul beállít egy hihetetlen ajándékkal…

Így robbantotta fel a színpadot a ByTheWay!

Négy évvel ezelőtt lépett a tehetségkutató színpadára az a csapat, akik gyönyörűen meneteltek az Élő show-ig. A fiúk szívvel-lélekkel küzdöttek, amit a közönség és a mentorok is nagyon értékeltek.

Figyelem, Bozsek Márk a színpadon!

Habár ez nem most volt, ugyanis a Barátok közt egykori szereplője négy évvel ezelőtt állt az X-Faktor színpadára. Érdekes, olyan volt Márk, mintha mindig is énekes lett volna, és nagyon hamar levett a lábáról mindenkit.

Emlékeztek még az X-Faktoros Benjire?

A fiatal tehetséges zenész három évvel ezelőtt, ezen a napon igencsak elvarázsolta a mentorokat. Polgári nevén Le Quang Huy egyszerűen fergeteges hangulatot hozott a színpadra és énekhangja meg tökéletes volt. Nektek hogy tetszett a produkció?

ValóVilág: a rejtélyes tetoválások nyomában

Öt évvel ezelőtt a Refletor stábját hajtotta a kíváncsiság, és kinyomozta, miért olyan furcsa a valóságshow ötödik szériájának nyertesének tetoválása. Kiderült, hogy VV Attila egy átmúlatott éjszakának köszönhetően egy olyan felírat került a karjára, amit 15 évig takargatott.

Nézd csak, mivel találja magát szemben Berényi Miki!

A cégvezető mindig is nőcsábász hírében állt. Az már igaz, Miklós sosem tudott ellenállni a gyengébbbik nemnek, főleg, ha az adott hölgy kifejezetten dekoratív volt. Így nem csodálkozunk, hogy öt évvel ezelőtt megint nem bírt magával és csúnyán lebukott Nóri előtt.

Újabb őszinte kitárulkozás! Szex, méretek, randitippek Istenes Bence új videójában!

Két évvel ezelőtt Bence legújabb műsorában merész kérdéseket tettünk fel a játékosoknak: szexi testrészek, nézések, kérdések és még szexibb válaszok, így tudnánk röviden összefoglalni! A Vigyél el! szereplői nem ijedtek meg riporterünk mikrofonjától!

Celeb vagyok, ments ki innne! – Lehull a lepel!

Három évvel ezelőtt ezen a napon derült ki azoknak a celebeknek a névsora, akik október 6-án Dél-Afrikába utazhattak, hogy bebizonyítsák, képesek-e heteken keresztül kütyük és kényelem nélkül élni. Stábunk ott volt a sajtótájékoztatón és kifaggatták a sztárokat, hogy mit várnak az óriási kalandtól.

Ez a szexi hát titka!


szerző:
2017.09.18. 05:00
Ez a szexi hát titka!

Marilyn Monroe is szívesen mutogatta, és nemrég a hollywoodi sztárok is rájöttek arra, hogy nem feltétlenül mellbedobással lehetnek szexik. Azonban nem mindegy, kik viselik a hátat teljesen szabadon hagyó ruhákat. Ennek jártunk utána három évvel ezelőtt, ezen a napon.

Celebek a dzsungelben! Mutatjuk!


szerző:
2017.09.17. 06:00
Celebek a dzsungelben! Mutatjuk!

Csótányok, kukacok, özönvíz, és halálfélelem: ezek a szavak ugrottak be a Celeb vagyok, ments ki innen korábbi játékosainak, amikor a túlélő showról kérdeztük őket. Három évvel ezelőtt ezen a napon kiderült, kik indulnak el életük legnagyobb, de egyben legkimerítőbb kalandjára, addig is idézzük fel a 9 évvel ezelőtti eseményeket.

X-Faktor: fájdalom és könnyek


szerző:
2017.09.17. 05:00
X-Faktor: fájdalom és könnyek

Három évvel ezelőtt a Fókusz stábja a színfalak mögé is beosont, és a félresiklott fellépőkkel készített riportot. A felvételeken jól látszik, nem Tóth Marci volt az egyetlen, akinek a produkciója valósággal összeomlott a színpadon: ma már mást énekelne a trombitáló fia mellett táncoló Márta, és a 75 éves István is.

Kiteljesedett Aurelio szerelme?


szerző:
2017.09.16. 06:00
Kiteljesedett Aurelio szerelme?

Valószínűleg nem sokan fogadtak volna rá, hogy végül egymásra talál a ValóVilág legzűrösebb szerelmi viszonyának két főhőse. Ugye emlékeznek még? Miután Aurelio végighelikopterezte az összes nőnemű villalakót, valójában Zsófiért dobogott a szíve. Aztán megnyerte a játékot, és mindenki azt hitte, alsó hangon tíz év őrült agglegényélet következik. Ehhez képest három évvel ezelőtt elég gyorsan Zsófi lett a lakótársa.

Konyhafőnök: te kinek fogsz drukkolni?

Három évvel ezelőtt, ezen a napon az utolsó hetéhez érkezett a Konyhafőnök selejtező köre. Akkor csak 3 játékosnak volt esélye, hogy a legjobb 9 közé kerüljön. A tét egyre nagyobb lett és egy apró hiba vagy egy pillanatnyi gyengeség is elég volt ahhoz, hogy valaki ne tudja folytatni a versenyt.

Ő az a tehetség, aki könnyeket csalt a mentorok szemébe

Emlékeztek még Szabó Ricsire, vagy Jonathánra? Három évvel ezelőtt 1 millió 800 ezer nézőnek aranyozta be az esős és hűvös szombatját. Egyszerűen nemcsak meghatódtak az X-Faktor zsűritagjai, hanem őszintén odavoltak az énekesekért is.

Konyhafőnök: Így készíts tökéletes makrélát!

Három évvel ezelőtt indult el a híres főzőműsor. A konyhai varázslatok elsőre talán bonyolultnak tűntek, de ha valamelyik versenyző ráérzett az ízére, akkor ott nem volt megállás. Az egyik nap pedig makrélával kellett dolgozniuk.

Istenes Bence elárulta, mi az X-Faktor titka!

Négy évvel ezelőtt a híres tehetségkutatót Bence és Lilu vezette. Kiderült, már az elején rokonlelkek voltak, ahogy Bence mondta, egy kis kémia is működött közöttük, ami feltétlen szükséges volt ahhoz, hogy jól vezessék az X-Faktort.

Heti Hetes: Farkasházy felesége sikítozott a nászéjszakán

Három évvel ezelőtt Teddy esküvőjéről mesélt a többieknek, később pedig cserére ajánlotta fel feleségét Para-Kovács Imrének. A reakció naná, hogy mindenkit meglepett.

A magyar szupermodell esküvőre készül!

A New Yorkban élő Mihalik Enikővel három évvel ezelőtt készített riportot a Reflektor. A gyönyörű modell akkor már egy éve volt együtt kedvesével, akivel végül már az esküvőt tervezték.

Felfedtük, miben rejlik a világsiker titka!

Magyarok, akik apró, de annál merészebb ötletüket világszinten tudják eladni, akiknek kreativitására, újító kedvére óriási az igény Amerikától Japánig. Őket követte három évvel ezelőtt D. Tóth András kollégánk, aki persze Tokióban a világ leggyorsabb vonatára is felült.

Czeizel Endre súlyos betegen is „orvosolt”

A 79 éves orvos-genetikusára három évvel ezelőtt a teljes magyar sajtó kíváncsi volt és az előadására de az egész Szent Margit Kórház is. Czeizel Endre súlyos betegen is a kismamákra gondolt.

Tha Shudras görbe tükröt tart a társadalom elé!

Három évvel ezelőtt Molnár Tibi és az együttes többi tagja úgy döntött, őszintén elmesélik, hogyan alakult a zenekar és azt is, hogy min mentek keresztül azóta. A banda tagjai már gyermekkoruk óta ismerik egymást, mindnyájan a nagymamáiknál nyaraltak, felnőttként pedig zenekart alapítottak.

Botrány az X-Faktor válogatón!


szerző:
2017.09.11. 06:00
Botrány az X-Faktor válogatón!

A három évvel ezelőtti tehetségkutató egyik válogatója botrányba fulladt, ugyanis Hörcher László ordibált, ledobta a színpadra a mikrofont, kiviharzott, majd visszajött és durván sértegette a mentorokat.

Itt az új őrület: főzzünk meztelenül!

Három évvel ezelőtt a Fókusz egyik riportja hívta fel a figyelmünket arra, hogy a legújabb őrület három angol egyetemista lány fejéből pattant ki. Akkor ők úgy gondolták, ledobják a ruháikat, és így próbálják népszerűsíteni receptjeiket.

Őt imádja a legjobban Szabó Zsófit!

Két évvel ezelőtt derült ki, hogy a műsorvezető öccse, Gyula évekig külföldön dolgozott, így csak akkor látta a családját, amikor egy-egy napra hazautazott. Zsófi legnagyobb örömére azonban Gyula nemrég hazaköltözött, így a két testvért végre semmi sem választhatja el.

A Barátok közt sztárjai hatalmas kalandba keveredtek!

A három évvel ezelőtti nyári szünet alatt a Reflektor magazin utánajárt annak, hogy a Barátok közt sztárjainak többsége a tenger partján pihente ki az év fáradalmait. Kiderült, míg Várkonyi András második nászútra vitte a feleségét, addig Gömöri András Máté Törökországban búvárkodott.

Izgalmas párbaj a Konyhafőnökben!

A híres főzőműsor első évadában izgalmas párbajoknak lehettünk a szemtanúi. Ilyen volt Niki és Krisz versenye, mikor is tapenade-ot kellett készíteniük. A fiatal lány még sosem hallott erről az ételről, így az isteni szerencsében bízott. Utóbb kiderült, Krisz is!

Hadas Krisztánál már kétszer jött a baba!

Az RTLII műsorvezetője három évvel ezelőtt mesélt arról, hogy fiatalon, 22 éves korában szülte első gyerekét, Sárát, akit tizenhat évvel később követett a második gyerek, a most négyéves Zsigmond. Kriszta azt mesélte, hogy mindig is tudta, hogy azzal tesz a legjobbat a lányának, ha megbízik benne.

Így csalta tőrbe Szentmihályi Zsófi Berényi Mikit!

Három évvel ezelőtt, ha szavazni lehetett volna a Barátok közt egyik legizgalmasabb viszonyára, akkor biztosan Mikire és Zsófira voksoltunk volna. Egyszerűen olyan dolgokon mentek keresztül, ami egyáltalán nem mondható unalmasnak. Ebben a jelenetben épp Zsófi kerül a nyeregbe.

Konyhafőnök: így készíts répás ételt!

Nem is gondolnánk, de a sárgarépából bizony akár öt különböző ételt is lehet készíteni. A séf bemutatta: a nyers répsalátát, a gyömbéres répalevelt, a narancsos rómaiköményes répaszeletet, a kakukkfüves répapürét, és a mézes szerecsendiós bébirépát.

Ők az X-Faktor legújabb csodabogarai!

Hat évvel ezelőtt a tehetségkutató pont ugyanannyi izgalmas énekest tartogatott, mint például az idei. 2013-ban Barna Gergő volt az egyik legkülönösebb fazon, akinek a hangjától szinte lefagytunk. Előadásától a mentorok is elérzékenyültek.

Az X-Faktor egykori versenyzője felnőtt filmekben szerepelt!

Négy évvel ezelőtt Krasznai Tünde egy hétig gondolkozott azon, hogy mitévő legyen, végül úgy döntött, nyílt lapokkal játszik. Tudta, akár csak egy 10 másodperces szereplés is elég ahhoz, hogy fény derüljön múltjára. Felnőtt filmekben szerepelt és ezt mindenki előtt felvállalja. Pénzre volt szüksége és ezt a pénzkereseti forrást választotta.

Éjjel-Nappal Budapesttel a divat nyomában!

Négy évvel ezelőtt már a Fókusz is megmutatta, hogy szeptember a legfontosabb hónap a divatvilágban, és a trendguruk akkor ősszel olyan kombinációkat is engedélyeztek a stábnak, és az ÉNB szereplőinek, amiket eddig még soha!

Kirobbant a ValóVilág egyik durva botránya!

Bizonyára mindenki emlékszik arra a cserfes fiatal lányra, akiért egy ország izgult. Ő VV Veronika, akivel a Fókusz készített egy mindent feltáró riportot. A lány akkor azt mesélte, hogy egy durva lejártató kampány áldozatává vált.

Nagy visszatérés az X-Faktorban!


szerző:
2017.09.05. 06:00
Nagy visszatérés az X-Faktorban!

Három évvel ezelőtt a Fókuszban bemutatták a 2014-es X-Faktor válogatóját, ahol egy igen kellemes meglepetésben részesültek a műsor mentorai. A színpadon egyszer csak Danics Dóra tűnt fel, de végül őt is igen meglepték.

A Heti Hetes rendhagyó adással indult!

Három évvel ezelőtt a humor nagyágyúi az akkor egy hónapja elhunyt kollégájukra és barátjukra, Bajor Imrére emlékeztek. A megható pillanatokban bővelkedő műsor felvételén a Reflektor stábja is jelen volt.

Kórházba került a Konyhafőnök egyik játékosa!

Három évvel ezelőtt a Fókusz számolt be arról, hogy Czigléczky Tibor, a főzős műsor egyik versenyzője az adásfelvétel közben rosszul lett és szervezete nem bírta a terhelést, ezért fel kellett adnia a főzést.

Az X-Faktor színpadán Miss Balcsi!

Három évvel ezelőtt a 2013-es Miss Balcsi szépségverseny nyertese, Ilyés Jenifer úgy döntött, meg akarja hódítani az X-Faktor zsűrijét. Kivételesen most nem a szépségével szeretett volna sikert aratni, hanem énektudásával.

Az X-Faktor énekese a fellegekben jár!

Antal Timit három évvel ezelőtt jegyezte el a szerelme az idei Sziget fesztiválon. Timi a gyűrű mellé egy különleges eljegyzési ajándékot is kapott, a párja ugyanis egy közös repüléssel lepte meg.

Új műsorvezetőt kap az RTL Klub!


szerző:
2017.09.03. 05:00
Új műsorvezetőt kap az RTL Klub!

A csinos színésznő három évvel ezelőtt adott interjút a Fókusznak, melyben elmondta, szeretne kitörni a skatulyából, és ő már teljesen más Szabó Zsófi, mint akit megismerhettek a nézők.

Gyógyító harci kutyák? Mutatjuk!

Bár börtönbüntetés jár érte, Magyarországon is egyre több illegális kutyaviadalt rendeznek. A Fókusz három évvel ezelőtt kinyomozta, hogy még azok az állatok is életre szóló lelki és fizikai sebeket szereznek, amelyek végül győztesen kerülnek ki a ketrecből.

Konyhafőnök: Ti már főztetek polipot?

A híres főzőműsor első évadának is megvoltak a nehézségei, ugyanis az egyik adásban egy polippal találták szembe magukat a versenyzők. Szerencsére a séf megmutatta, hogyan is kell előkészteni ezt a nyolckarú állatot.

Konyhafőnök: Indul az hobbiszakácsok harca!

Három évvel ezelőtt több ezer jelentkezőből végül csak a legjobb 30 önjelölt hobbiszakács mutathatta meg főzőtudományát és bizonyíthatta, hogy a zsűri kemény kritikájától sem riadt meg.

Itt a bizonyíték: még mindig menő David Hasselhoff!

A Fókusz nézői három évvel ezelőtt tudhatták meg, hogy a főhősük, David Hasselhoff, alkoholproblémákkal küszködik, kissé megőszült, már akkor elmúlt 62 éves. Mindezek ellenére, mint mindig, akkor is hatalmas bulit tudott varázsolni a színpadra.

Istenes Bence szerelmes videójától te sem tudsz majd szabadulni!

Két évvel ezelőtt indult útjára az RTL Klub egyik vadonatúj műsora, a Vigyél el! Istenes Bence, mint műsorvezető a szívén viselte a játék sorsát, és még egy saját készítésű videót is megosztott arról, ahogy egy romantikus dalt játszik a zongoráján.

A Celeb vagyok, ments ki innen! egykori sztárja imádja kislányát

Szabó Patrícia pontosan három évvel ezelőtt mesélt arról a Reflektor magazinnak, hogy akkor épp öt hónapja adott életet kislányának, akire, mint mondta, kicsi felnőttként tekintett, így mindig, minden pillanatban minden megbeszélt vele.

Bemutatjuk hazánk legkülönlegesebb iskoláit!

Három évvel ezelőtt a Fókusz Plusz bemutatta hazánk legkülönfélébb iskoláit. A nézők láthatták a legkisebb iskolát, ahol hat diák tanul, és a legnagyobbat, amelyben 1500 gyermek ül iskolapadba évente.

Így kell ezt csinálni: összefogtak Hollywood akcióhősei

A Feláldozhatók harmadik részének sztárjai bizonyára jobban bírták volna a játszótéri kiképzést, mint Zsolt, pedig a többségük már jóval túl van a nyugdíjkorhatáron. Mutatjuk, miért fogtak össze Hollywood legkeményebb fickói.

Még keresi az igazit a ValóVilág macsója!

Bizonyára mindenki emlékszik a VV 6 macsójára, VV Zsoltra, aki a játék után sem találta meg a szerelemet, miután szakított egykori villatársával. Mindenestre a fiatal srác úgy gondolta, a kemény edzések segíteni fogják őt abban, hogy könnyebben megtalálja az igazit.

Szabó Zsófi bemutatta új szerelmét!

Két évvel ezelőtt többször felröppent a pletyka, hogy csinos műsorvezető újra szerelmes, ő azonban sokáig nem nyilatkozott a kapcsolatáról. Akkor úgy döntött, nem rejtegeti tovább kedvesét, aki állítása szerint éppen olyan férfi, akiről mindig is álmodott.

Őszintén vall betegségéről a fiatal lány: „ALS szindrómás vagyok”

Három évvel ezelőtt jeges vödrös videókkal volt tele a világháló, de hazánkban ekkor először szólalt meg valaki, aki ténylegesen érintett ebben a szörnyű betegségben. Viktória megrendítő őszinteséggel vallott a mindennapok nehézségeiről és arról, hogyan mi az, ami még örömet jelent számára.

A zenész öt év után szakított a szerelmével!

A Reflektor számolt be arról három évvel ezelőtt, hogy a Fat Phoenix dobosa öt év után szakított a szerelmével, és minden idejét munkával tölti. Az X-Faktor felfedezettjeit a stúdiójukban látogatták meg, ahol azt is elmesélték, mivel töltik mostanában az idejüket.

Valóban közeledik a világvége?


szerző:
2017.08.27. 05:00
Valóban közeledik a világvége?

Ugyan többször felröppent már a hír, hogy most biztos vége lesz a világnak, de senki se vette komolyan. Öt évvel ezelőtt azonban a Fókusz stábja úgy döntött, kinyomozza, mennyire igazak a pletykák: lesz-e vég, avagy sem.

Elhoztuk ÉNB Alexa vadonatúj klipjét!

A fiatal lány az Éjjel-Nappal Budapest egzotikus szépsége szerint, a klip önmagáért beszél és az önállóságot szimbolizálja. Legalábbis ezt mesélte két évvel ezelőtt Alexa a Fókusz riporterének.

Szerintetek ki lesz a lefőzhetetlen?

Pont három évvel ezelőtt számoltunk be arról, hogy nemsokára lesz egy konyha, ami csatatérré változik, és lesz három zsűritag, akik sorsokról döntenek, akik nem voltak mások, mint Fördős Zoltán gasztroblogger, Bernáth József séf, és Vajda Pierre ételkritikus.

Horror a Csepel-szigeten!


szerző:
2017.08.25. 06:00
Horror a Csepel-szigeten!

Hat évvel ezelőtt derült arra fény, hogy a Csepel-sziget valóságos kísértettanya lett. Stábunk megtalálta azt a családot, amelyik a többséggel ellentétben nem menekült el a borzalmak elől. Félelmetes éjszakáikról a Fókuszban meséltek.

Itt az új stresszoldó sportág!


szerző:
2017.08.25. 05:00
Itt az új stresszoldó sportág!

Három éve számoltunk be arról, hogy a trambulinos edzés elkezdett hazánkban is hódítani. Kiderült, hogy falja a kalóriákat és rengeteg boldogsághormont szabadít fel, és az ugrálás a pszichológus szerint jó az enyhe depresszió ellen.

Nagyot fordult az X-Faktor énekesének élete

Hat évvel ezelőtt kaptuk el Király L. Norbit egy beszélget kedvéért. Érthető módon Norbi nagyon izgult a siófoki koncert előtt, de erőt merített abból, hogy anyukája is elment őt megnézni. Még azt is elárulta nekünk akkor, hogy mit szól ahhoz, hogy műsorvezető lesz belőle.

Ismerjétek meg a kaméleonarcú magyar modellt!

Hogy a magyar modell lányok világszinten is sikeresek, arról már sokszor beszámoltunk, elég csak Mihalik Enikőre gondolnunk. De hat évvel ezelőtt azt kutatta a Fókusz stábja, hogy mi is a helyzet a férfi modelljeinkkel.

Így nyaralt Aurelio és szerelme!


szerző:
2017.08.23. 06:00
Így nyaralt Aurelio és szerelme!

Három évvel ezelőtt számoltunk be arról, hogy a ValóVilág 6 győztese, Aurelio és szerelme, Zsófi milyen állapotban tért haza Ibizáról, ahol egy romantikus hetet töltöttek együtt. Mondanunk sem kell, a nyaralásuk óriási veszekedéssel indult.

Csodálatos gondolatokat osztott meg Pál Feri atya!

Pál Feri atya három évvel ezelőtt azt mondta, nem ő választotta papi hivatását, hanem „meghívták” rá. A szerda az „embermentes”napja és ő sohasem magányos, csak szeret magával lenni és azon igyekszik, hogy jó társasága legyen saját magának. Pál Feri atya hasznos gondolatokat mondott el most is az életről, családról, párkapcsolatról, önmagunk és egymás elfogadásáról.

Az X-Faktor egykori győztese hajmeresztő dolgokra szánta rá magát

A 2013-as X-Faktor győztese, Danics Dóra három évvel ezelőtt, ezen a napon forgatta élete első videoklipjét, amelyet már a rajongók is láttak és jól ismernek. Szerencsére a klip forgatásán a Reflektor stábja is jelen lehetett, így olyan kulisszatitkokat tudtunk meg, amit rajtunk kívül senki sem.

A Barátok közt macsója megmutatta szerelmét!

Három éve már annak, hogy a híres sorozat Vida Rudija feltűnt a Mátyás király téren. Az ex-katonát alakító színész izgatottan várta a lehetőséget, és azt is elárulta a Reflektor magazinnak, hogy bizony foglalt a szíve.

Hosszú Katinka a világ legszebb menyasszonya!

Bizony, négy évvel ezelőtt az olimpiai, világ-, és Európa-bajnok úszónő azokban az órákban valószínűleg jobban izgult, mint akkor néhány hete a barcelonai vébé előtt, hiszen nem sok választotta el attól, hogy kimondja a boldogító igent a szerelmének, Shane Tusupnak.

Kiss Ádám és Palvin Barbi is elfogadta a Fókusz kihívását!

Három éve ezelőtt indult útjára az ice bucket challenge, vagyis a jeges bödön kihívás, ami nem egy újabb bolondéria volt. Az ALS-ben, azaz az amiotrófiás laterálszkelrózisban szenvedő betegekre hívták fel ezzel a figyelmet a hírességek, és aki akart, adományozhatott is a betegeknek.

Bréking: interjút adott a Stromae!

Három évvel ezelőtt nagy szerencse érte a Reflektor magazin stábját, ugyanis a belga énekessel a backstage-ben találkozhatott. A végén egy igen őszinte, és megható interjú kerekedett ki a dologból.

Istenes Bence pályát tévesztett?


szerző:
2017.08.20. 05:00
Istenes Bence pályát tévesztett?

Pont három évvel ezelőtt a Szigeten megpróbáltuk eldönteni, Bence artistaként vagy bohócként futhatna be fényesebb karriert, ha egyszer pályát vált és beáll egy vándorcirkuszhoz. Az eredmény magáért beszél.

Szír börtönök: halál, rettegés, kínzás

Brutális kínzások, nemi erőszak, embertelen körülmények – már több mint 17 ezren haltak meg a szír kormány börtöneiben a véres polgárháború kezdete óta. Az Amnesty International nemzetközi jogvédő szervezet megdöbbentő információi volt raboktól származnak, akik túlélték a bántalmazásokat. Szakértők szerint ez megmagyarázhatja, miért nem mernek elmenekülni a civilek az ostromlott Aleppóból.

Fontos kérdés: mit tegyük, ha villámlik?

Évente 200 és 500 ezer közötti a villámlások száma Magyarországon. A jó hír az, hogy az esetek 15-20 százalékába csap be valahova, viszont azt is jó tudni, mit tegyünk, ha egy óriási viharban találjuk magunkat. Két évvel ezelőtt ennek járt utána a Fókusz stábja.

Ők már kipróbálták az 1 perc és nyersz! játékait

Két évvel ezelőtt ők úgy döntöttek, bizonyítani szeretnének az 1 perc és nyersz! arénájában. Tudták, hogy egyetlen perc kevésnek tűnik, de azt is, hogy emberi sorosok múlhatnak majd a játékon. Nézzétek meg, hogy a harmadik évadban kik voltak az 1 perc és nyersz! játékosai!

Így teltek Karády Katalin utolsó évei!

A gyönyörű színésznő, Amerikában, csendben és magányosan töltötte utolsó éveit. Katalin egykori angol tanárja, később egyik legjobb barátja elmesélte nekünk, hogy a művésznő milyen érzelmi válságba került, és hogyan élte mindennapjait a tengerentúlon.

Kinyomoztuk, hogyan alakul Bokros Ádám jövője!

Öt évvel ezelőtt a felháborítóan sármos Ádám ledobta minden göncét és anyaszült meztelenül állt a felháborítóan gyönyörű Kinga előtt. A jelenetet az RTL KLub nézői sokszor láthatták már, mint az is, hogy a Barátok közt Ádámja bajba sodorja magát. A kérdés csupán annyi volt, hogy mit tartogat a jövő Solti Ádám karakterének.

Vége: Dér Heni kilépett a zenekarból

Négy évvel ezelőtt a Fókusz stábja úgy döntött, utánajár a dolgoknak és megkérdezi az énekesnőt, hogy miért döntött úgy, hogy kiszáll a Sugarloaf zenekarból. A helyzet nem volt túl rózsás, ugyanis az együttes gitárosa, Tóth Szabi rendesen kikelt magából.

Sebestyén Balázs és Vadon János: „Vagány, odamondogatós műsor lesz”

Négy évvel ezelőtt derült ki, hogy újra együtt a képernyőn a felejthetetlen páros, Sebestyén Balázs és Vadon Jani. A két műsorvezető egy vadonatúj szórakoztató műsorral készült, amit teljes egészében nekik kellett megtölteniük tartalommal, na meg persze humorral.

Emlékeztek erre: ilyen volt Zsófi és Miklós kapcsolata a Barátok köztben!

A sorozat egyik felejthetetlen jelenete ledöbbentette a nézőket. Zsófi egyik nehéz pillanatában Berényi Miklóstól kér segítséget, aki azonnal igent mond. Természetesen egy csavar is van a dologban, Miklós csak úgy segít a lánynak, ha Zsófi lefekszik vele. A Fókusz riportere öt évvel ezelőtt megkérdezte a szereplőket, hogy ők vajon mit szólnak a dologhoz.

Szabad vagy sem: szabadtéri szex!


szerző:
2017.08.15. 06:00
Szabad vagy sem: szabadtéri szex!

Látják? Nem látják? Na, látják! Egy olyan dolog nyomába eredtünk két évvel ezelőtt, amit nem mindig látunk, de mégis létezik. Bizony, ez a szabadtéri szex, melyet a Fókusz stábja egy éjjellátó kamerával próbálta felmérni a sötét budapesti éjszakában.

A ValóVilág szőkesége nem adja fel álmait!

Öt éve már annak, hogy hiba volt leírni VV Seherezádé DJ karrierjét, ugyanis kiderült, hogy külföldön például nagyon odavoltak a gyönyörű lányért. Azonban már akkor sem tartotta kizártnak Seherezádé, hogy a jövőben itthon is tartson majd egy-két bulit.

Nézzétek! Egy új szívtipró tűnt fel a Mátyás király téren

A Barátok közt Benjijét alakító Gömöri András Máté csak nemrég tűnt fel a sorozatban, de már most számtalan rajongóval büszkélkedhet, akik, talán mondanunk sem kell, főleg a lányok köréből kerülnek ki.

A sztárok élete sem könnyű: ilyen egy első randi

Életünk szerelmét megtalálni nem egyszerű feladat, és a sztárokat hallgatva, úgy tűnik, ez alól ők sem kivételek. A hazai sztárvilágból többek között Zimány Linda és Tóth Andi mesélt nekünk két évvel ezelőtt az első, néha vicces, olykor kínos randijaikról, és arról, nekik mennyire volt nehéz part találni.

Sztárok tesztelték: ilyen a hipnózis

Öt évvel ezelőtt a Fókusz stábja utánajárt a nagy kérdéseknek: vajon igaz az, hogy a hipnózisban nem érezzük a fájdalmat, és megértjük problémáink mélyebb összefüggéseit. A módszert Plazma, VV Attila és Karsai Zita próbálta ki.

Ez a magyar fiú hódította meg a világot

A Fókusz nézői két éve ismerhették meg az akkor 33 éves Molnár Péter amatőr testépítő világbajnok nevét. Épp akkor Hong Kongban megnyerte első profi testépítő megmérettetését a 80 kiló feletti kategóriában, ő lett az abszolút nyertes is.

Sebestyén Balázs újra apuka lesz?

Három évvel ezelőtt az RTL Klub műsorvezetője úgy döntött, a Fókusznak mesél először arról az újdonsült helyzetről, hogy kétgyermekes apuka lett. Balázs őszinte mesélt az érzéseiről, és arról, ami rá vár a következő években.

 

A ValóVilág szépfiúja megtalálta az igazit?

Hat éve történt, pontosan ezen a napon, hogy a Fókusz kamerája előtt VV Jerzy őszintén feltárta az érzéseit. Kiderült ugyanis, elcsavarták a fiatal fiú fejét. A villa szépfiúja úgy érezte akkor, hogy megtalálta az igazit, és az első találkozás után összeköltözött szerelmével.

Egy csók, és más semmi?


szerző:
2017.08.11. 06:00
Egy csók, és más semmi?

Hat évvel ezelőtti kutatás kimondta, hogy a 18-24 éves korosztály csókolózik legtöbbet és leghosszabban, a házaspároknál pedig csak 5 másodpercig tart egy csók. A Fókusz stábja utánajárt annak, hogy miért fontos és jó dolog csókolózni.

Csúcson az X-Faktor sztárjai!


szerző:
2017.08.11. 05:00
Csúcson az X-Faktor sztárjai!

Hat éve, hogy a tehetségkutató négy legjobb énekese egy éven belül már a második lemezzel rukkoltak elő. Mind a négyen további nagy dobásról álmodtak, ami valakinek bejött, valakinek azonban nem.

Ő lenne Zimány Linda új szerelme?

A modell már két évvel ezelőtt is tisztában volt vele, hogy közismert emberként természetes, hogy a magánélete is érdekli az embereket. Már akkor szerették volna megelőzni a fél-információkra alapozott találgatásokat, ezért a Fókuszban bízva meséltek az érzéseikről és a kapcsolatukról.

Exkluzív interjú Rékasi Károllyal

A Barátok közt népszerű színésze a szörnyű motorbalesete után két évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon adott interjút először. A Fókusznak elmesélte, már tudja, hogyan szeretné folytatni az életét.

ValóVilág: mindenki az álmaiért küzdött

Hat éve már, hogy a Fókusz úgy döntött, megnézi, mi is történt pontosan a ValóVilág négy szériájának legmarkánsabb szereplőjével. VV Bécinek még a Villában volt egy álma, amit szeretett volna mindenáron megvalósítani.

Egy új főzőműsor indul az RTL Klubon!

Három éve már annak, hogy ez a felhívó megszületett és kiderült, hogy a csatorna vadonatúj műsorral folytatódik, amiben nem más kap zsűri szerepet, mint Fördős Zé. Kiderült az is, hogy a gasztrobloggernél az a versenyző nyerheti meg a Konyhafőnök címet, aki képes megmutatni ételeiben a merészséget.

Szellő István bevallotta: „A gyerekeimnek jó sorsa lesz!”

Az RTL Klub Híradójának egyik műsorvezetője elmesélte a Fókusznak, pontosan három évvel ezelőtt, hogy milyen fontos neki a család. Ha hisszük, ha nem, Istvánnak már csak a gyermekei jövőjére figyel.

Koncertek, melyek történelmet írtak

Pont egy évvel ezelőtt többek között Rihanna, a Muse és Manu Chao is a hajógyári Szigetre jött, de 25 vagy 30 évvel ezelőtt még az is hatalmas dolognak számított, ha évente 1 vagy 2 zenekar érkezett a határon túlról. Koncertek, amelyek egy egész generáció számára meghatározó élmények maradtak és bőven túlmutattak egy néhány órás zenei élményen.

A közkedvelt énekes feladja karrierjét?

Három évvel ezelőtt robbant a hír, hogy a híres ByTheWay zenekar egyik énekese, Patocska Olivér kiszáll a formációból. A Fókusznak adott interjújában a fiatal srác elmesélte, külön utakon szeretné folytatni a zenélést.

Ez volt az év durranása: István, a király

Három évvel ezelőtt számolt be arról a Fókusz, hogy Az István, a király című rockopera csupa titkot rejt, ám a stáb mégis beleshetett a kulisszák mögé!

A Barátok közt egyik szereplője Londonba költözik!

Négy évvel ezelőtt a Barátok közt nyári szünet előtti utolsó epizódjában több kérdés is nyitott maradt. Egyvalami viszont teljesen biztos volt akkor: ha Jenes Balázsnak nem is esik baja, az őt megformáló Aradi Balázs biztos, hogy elhagyja a sorozatot.

Az egykori tinibálvány elhagyja Magyarországot

Két évvel ezelőtt pont mint most, a természetesség volt a divat. A sztárok körében egyre nagyobb trend volt a no make up, azaz a smink nélküli szelfizés. Éder Krisztián utolsó itthoni fotózásán is ezt a hatást szerette volna elérni. Az egykori tinibálvány ugyanis közölte, elhagyja Magyarországot.

VV Fanni lemondott az álmairól?


szerző:
2017.08.05. 05:00
VV Fanni lemondott az álmairól?

A ValóVilág 7 egykori játékosa ma már egészen másfajta értékeket tart fontosnak, mint amikor megismertük, sőt, bármilyen hihetetlen, de már szoláriumba is sokkal ritkábban jár. Riporterünk a két évvel ezelőtti változás okairól és a terveiről beszélgetett tündérfalvi Fannival.

Itthon tabutéma: Miklósa Erika mégis nyíltan beszélt titkáról

Miklósa Erikával szinte futtában találkozunk, pontosan két évvel ezelőtt. Kiderült, javarészt a hivatása kötötte le legtöbb idejét. Nemrég azonban édesanya lett, az akkor még négyhónapos kislánynak az anyukája, akit férjével, Zsolttal fogadtak örökbe. A kisbaba érkezése teljesen megváltoztatta az életüket.

Napokon belül megszülethet a csinos műsorvezető első gyermeke

Pont két éve annak, hogy az Éjjel-Nappal Budapest egykori szereplője, Anikó már alig várta, hogy karjában tarthassa kisfiát, akiről úgy tudták akkor, hogy előreláthatólag egy-két héten belül megszületik. A boldog szülők már a babaszobát is berendezték, amit Anikó elsőként a Reflektor nézőinek mutattak meg.

Családok, ahol hármas ikrek születtek!

Két évvel ezelőtt bizony nem káprázott a nézők szeme, jól látták, valóban hármasikreket láttak a tévénézők. Már akkor kiderült, szülő legyen a talpán, akik rögtön megkülönbözteti gyerkőceit, hiszen első ránézésre teljesen egyformák voltak.

Óriás trükkök és nagy nevetések a Heti Hetesben!

Három évvel ezelőtt Jáksó egy újabb hírt olvasott fel a jókedvű társaságnak: a Magyar Ufokutató Szövetség a kormányfőhöz fordult, hogy ne titkolózzanak tovább. A szövetség kongresszusán felszólalt Pataky Attila is, aki elmondta, hogy őt is már többször eltérítették a földönkívüliek.

A VV szerelmesei jósnőnél jártak

Két éve döntött úgy a ValóVilág 6. szériájának szerelmespárja, hogy nem bízzák a véletlenre a kapcsolatukat, és kinyomozzák, mit tartogat számukra a jövő. Mindeközben a Reflektor stábja elkísérte VV Izát és VV Krisztiánt az ígéretes jósnőhöz.

A színésznő ismét visszatér a Barátok köztbe!

Két éve derült ki, hogy a sorozat Nikolja hosszú idő után újra feltűnik a Mátyás király téren, és őt ismerve akkor már biztosak lehettünk benne, hogy alaposan felkorbácsolja majd a kedélyeket. Ágit és kislányát elkísértük az állatkertbe, ahol többek között az is kiderült, hogy a nyolcéves Emese miért nem szeretné édesanyját követni a pályán.

A szépségért mindent: nők a kifutón

Öt évvel ezelőtt a Fókusz stábja utánajárt, hogy egy szépségversenyen mi alapján dől el, ki lesz a nyertes. Kiderült, a szépség önmagában nem elég ahhoz, hogy valaki megnyerjen egy szépségversenyt, a kisugárzás talán még annál is fontosabb.

Gyönyörű magyar lány lett a világ legszebb hölgye

Három évvel ezelőtt a Fókusz örömmel számolt be arról, hogy a világ 120 legszebb lánya közül nyerte el a Miss Word címet Szolláth Niki. A győztes elmesélte, hogy hónapokat edzett azért, hogy ő lehessen a legszebb és a legjobb.

Ilyet még nem láttál: VV Maci és Cooky nagy dobásra készül!

Pontosan két évvel ezelőtt az egykori Villalakó és a francia rádiós elhatározta, hogy megalkotja a nyár slágerét, sőt azt sem titkolták, hogy zenéjükkel be szerettek volna törni a nemzetközi színtérre.

Madonna nem bírt magával, és szétlőtte a díszletet

Persze ez mind a koncepció része volt, ugyanis öt évvel ezelőtt Bécsben turnézott a popdíva. A fergeteges koncerten a „Girl Gine Wild” című dal koreográfiájában Madonna először imádkozott, keresztet vetett, majd magához ragadt egy kalasnyikvot…

A Barátok közt színésznője már többször elmenekült az oltár elől

Négy évvel ezelőtt a Fókusz stábja felelevenítette a sorozat záróepizódjának fontos momentumait. Kiderült, hogy rengeteg elvarratlan szállal zárult a Mátyás király tér élete, illetve maguk a szereplők gondolkodtak hangosan, hogy mi is lesz a karakterükkel később. Pont úgy, mint Mérai Katalin is az általa alakított Juliról mesélt, mikor elárult egy nagyon bensőséges titkot a magánéletéről.

Egy világ választja el Sopront Ózdtól?

Aki dolgozni szeretne, de nem akarja elhagyni az országot, miért nem költözik olyan régióba, ahol munka is van, és a fizetés is magas? A válasz két évvel ezelőtt kutatta a Fókusz stábja: egy ózdi család például hiába adja el a kertes házát, abból lehet, hogy még egy panellakást sem tud venni, mondjuk Sopronban.

Mi történik Budapest utcáin: illegális gyorsulási verseny!

Két évvel ezelőtt a gyorsulás szerelmesei elfoglalták a fővárosunkat. Tomboló lóerők, egekbe szökő adrenalin és égett gumiszagra ébredhettek a lakosok. Nem, ez nem a Halálos Iramban 8. részének filmelőzetese volt, hanem egy éjszakai illegális gyorsulási verseny.

Testképzavar? A férfiak is eshetnek ebbe a csapdába!

A testképzavar szó hallatán azonnal mindenki a nőkkel párosítja, holott az erősebbik nem tagjai sem teljesen elégedettek önmagukkal. A diszmórfia egy igen szörnyű betegeség, mellyel ajánlott szakemberhez fordulni.

VV Attilának teljesült egy régi álma

Öt éve történt, hogy a VV-k egyik legemlékezetesebb alakja, VV Attila egy régi vágyát váltotta valóra. Megszerezte a jogosítványát, melyet már nagyon régen magának szeretett volna tudni. Hogy miért? Kiderül a riportból!

Nosztalgiázzunk: Kiss Ramóna a Barátok köztben!

Négy évvel ezelőtt, a híres sorozat évadzáró epizódjában rengeteg kérdés nyitva maradt, többek közt Zsófi, Miki és Zsolt kapcsolata körül is, hiszen Zsófi forró csókban forrt össze azzal, aki miatt eredetileg olyan nagy bajba került.

Mi állhat a tragédiák hátterében: családon belül erőszak?

Meg lehetett volna-e előzni a tragédiát? Sok a kérdés és egyre több az ilyen eset. Ezért a Fókusz stábja úgy döntött két évvel ezelőtt, hogy szakértőket és a pszichológusokat kérdez meg arról, mit lehet ilyenkor tenni. Fontos: ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Így kezdtek új életet az RTL Klub sztárjai!

Nehéz és fájdalmas döntés a szakítás, nem beszélve arról, ha egy többéves kapcsolatot kell felszámolnia egy párnak. Sztárjaink sem mentesülnek a szakítás fájdalmai alól, és bizony ilyenkor nekik is új életet kell kezdeniük. A Fókusz utánajárt mindennek, pontosan öt évvel ezelőtt.

Újabb szövevényes szívügyek az Éjjel-Nappal Budapestben

Nagy szerelmek és fájdalmas szakítások mindenki életében előfordulnak, nincs ez másképp az Éjjel-Nappal Budapest sztárjainak esetében sem. Négy évvel ezelőtt a Reflektor magazin utánajárt azoknak a történeteknek, melyek a sorozat szereplőivel történtek meg.

A Barátok közt Alizát így még sosem láttátok!

Négy évvel ezelőtt a Mátyás király tér Aliza álomba szenderült. Ami azután következett, azt bizonyára nem nagyon felejthették el a nézők. A szép szőke lány magát álmodta meg egy gyönyörű színpadon, ahol egy dívaként tündököl, pont úgy, mint egy szupersztár.

Mi van Ada és ÉNB Kristóf között?

Érdekes pletyka kapott szárnyra három évvel ezelőtt, ugyanis szinte mindenkinek feltűnhetett, hogy Ada és az Éjjel-Nappal Budapest Kristófja sok időt tölt együtt. A Fókusz utánajárt a nagy kérdésnek: a fiatalok között több van-e, mint barátság.

Megmutatta új lakását az X-Faktor sztárja!

Öt éve már annak, hogy a 2010-es tehetségkutató győztese új lakásba költözött, amit a Fókusz nézőinek is megmutatott. Takács Nicolas örömmel osztotta meg élményeit és vágyait.

Itt az új divat: növesszünk úszógumit!

Három évvel ezelőtt a Fókusz egy izgalmas versenyt mutatott be a nézőknek. Nem kell mást tenni, csak pocakot növeszteni, így minél jobban röcög, lötyög, hullámzik, annál jobb. Ezt a jelenséget kövérség fetisizmusnak hívják.

Eljegyezték a Barátok közt egykori színésznőjét!

A Barátok közt egykori színésznőjét, Munkácsy Katát két évvel ezelőtt kérdezte ki magánéletéről a Reflektor magazin. Kiderült, hogy akkor már négy éve alkotottak egy párt a Madách Színház művészével, Serbán Attilával, aki hosszas szervezkedés és titkolózás után nemrégiben megkérte a kezét. A szerelmesek együtt meséltek riporterünknek a nem mindennapi eljegyzés részleteiről.

Hihetetlen: egy havi csapadék hullott le!

Három évvel ezelőtt, ezen a napon egy csodálatos felvételt láthattak a Fókusz nézői. Egy lélegzetelállítóan szép felhőképződményt filmeztek le Budapest felett, melyen jól látszott, milyen szépen formálódik. Később ebből alakult ki az a vihar, mely elmosott mindent.

Figyelem! Mit kell elszenvednie annak, aki a tűző napon a kocsiban ragad?

Manapság egyre több olyan balesetről hallani, ami tragédiával is végződhetett volna. Páldy Anna főorvos szerint hőségben, tűző napon még öt percre sem szabad az autóban hagyni sem gyereket, sem állatot, még akkor sem, ha néhány centiméterre lehúzva hagyjuk az ablakot. A felforrósodó műanyagok miatt 1-2 perc alatt 50-60 fokra melegedhet fel az utastér, ami végzetes lehet.

Rátalált Németh Kristófra a boldogság!

Két évvel ezelőtt mutattuk be, hogy a színészre a szerelem végül az Operettszínházban talált rá, egy táncosnő személyében, akit Juditnak hívnak. Kiderült, hogy az előadás több jelenetében is együtt szerepeltek a színpadon, de a próbafolyamat elején még csak köszönő viszonyban voltak. Első közeledésük a színpadon történt meg.

Leteszteltük, melyik a legjobb lángos az országban!

Ha nyár, akkor strand, ha strand, akkor lángos! Viszont egyáltalán nem mindegy, hogyan és hol készítik a legfinomabb finomságokat. Nem is gondolnánk, de három évvel ezelőtt divatos volt a mogyorókrémes, a porcukros, vagy a lekváros is, ám a Fókusz stábja inkább a jól bevált sajtos-tejfölösöket és a sima lángosokat tesztelték.

Ők az ország legcsúnyább kutyusai!

Akinek van négylábúja, pontosan tudja, a saját szőröse a legszebb eb a világon, még akkor is, ha lássuk be, kicsit csúnyácska. A Fókusz három évvel ezelőtti riportja utánajárt, kik az ország legcsúnyább kutyusai. Annyit elárulhatunk: az első három helyezést a betörőket kergető Kutyu, az utca réme, Speedy és a torzonborz Roni kapta.

Sebestyén Balázs nem viccel!


szerző:
2017.07.20. 06:00
Sebestyén Balázs nem viccel!

Hat évvel ezelőtt indította útjára az RTL Klub az 1 perc és nyersz! című műsort. A műsorvezető lelkesen próbálta ki a jobbnál jobb játékokat, és mire a végére ért már nem annyira volt őszinte a mosolya.

Micsoda? Puskás Peti új szerepben?

Puskás Peti a szemünk láttára lett helyes fiúból kész férfi. Pont egy éve, hogy az egyik koncertje után megleptük, cserébe ő őszintén mesélt nekünk a változásokról az életében. Egy év kihagyás után megújult mentorcsapattal tér vissza ősszel az RTL Klub képernyőjére az utóbbi évek legsikeresebb és legnézettebb énekes tehetségkutató showműsora, az X-Faktor.

Íme egy vagány jelentkező, aki nem félne a ValóVilág kihívásaitól!

A valóságshow ötödik szériájába is nagyon sokan jelentkeztek, így a VV készítőinek volt lehetőségük válogatni bőven. Hat évvel ezelőtt a Fókusz stábja megkérdezte az egyik jelentkezőt, hogy mit vár a Villától, miért szeretne beköltözni, illetve nem zavarná-e ha a feneke a címlapon lenne. Döbbenetes válaszokat kaptunk...

A ValóVilág fenegyereke szakmát váltott!

Bizonyára a riporterünk volt a legjobban meglepődve, mikor öt évvel ezelőtt ezen a napon egy forgatásról visszafelé tartott Budapestre. Egyszer csak arra lett figyelmes, hogy az út szélén ismerős arcot lát. VV Fecó épp dinnyét árult...

A Barátok közt Ádámja mindent megtesz a szerelemért!

A híres sorozat színésze, Solti Ádám nagy örömmel mesélt a Reflektor magazinnak kedveséről, és arról, hogy ők már az esküvőt tervezgetik. Két évvel ezelőtt a kameráink előtt egy közös tetoválással pecsételték meg a szerelmüket.

Ő Pumped Gabo példaképe! Nézzétek!

Kevesen tudják, de a „pumpáló” srác példaképe Zyzz, aki 18 éves koráig egy sovány srác volt, akit ezért osztálytársai folyamatosan bántottak és megjegyzéseket tettek rá a testalkata miatt. Ekkor határozta el, hogy mindent megváltoztat az életében. Lemondott a finom falatokról és minden nap, órákig kínozta magát az edzőteremben.

Palvin Barbara még mindig keresi az igazit?

Négy évvel ezelőtt, ezen a napon a gyönyörű szupermodell arról mesélt a Reflektornak, mennyire jól érzi magát a bőrében. Természetesen a Balaton Soundról is kérdeztük Barbit, amiről örömmel számolt be nekünk.

Bikiniben pózoltak az Éjjel-Nappal Budapest szereplői

Négy évvel ezelőtt ÉNB Diával és Ritával nekivágtunk és leteszteltük az ország népszerű strandjait. A lányok csinosabbak voltak, mint valaha, az idő is csodás volt, így minden összeállt egy jó kis beszélgetéshez.

Ők a legszebb kutyatulajdonosok!


szerző:
2017.07.15. 06:00
Ők a legszebb kutyatulajdonosok!

Vajon mennyire igaz az a mondás, hogy a négylábú egy idő után teljesen a gazdira fog hasonlítani, és fordítva. Másképp: a gazda olyan, mint a kuyta? Erre a kérdésre kerestük a választ pontosan három évvel ezelőtt.

Celebszemle a Balaton Soundon!


szerző:
2017.07.15. 05:00
Celebszemle a Balaton Soundon!

Három évvel ezelőtt a Reflektor magazin stábja úgy döntött, megnézni magának, mi folyik az egyik legismertebb hazai fesztiválon. Arra talán még ők sem számítottak, hogy celebtengerré változott át a Balaton. Mint kiderült, a rossz időtől többek között Bódi Sylvi sem riadt vissza, de találkoztunk Ganxsta Zoleeval, Molnár Andival és Müller Attilával is.

Padlóra került Aurelio?


szerző:
2017.07.14. 06:00
Padlóra került Aurelio?

Pont két évvel ezelőtt a Fókusz megkereste a ValóVilág ex-játékosát, hogy magánéletéről faggatózzanak. Úgy tűnt, a szájhős Aurelio kosarat kapott, miután Zsófi és Dóri is kiadta az útját. A kérdés csak annyi, hogy miért?

A Szex és New York sztárja a saját neméhez vonzódik?

Hat évvel ezelőtt a híres sorozat Mirandája Budapestre érkezett, hogy az etyeki filmstúdióban forgassa legújabb filmjét. A Fókusz stábja végig a színésznő nyomában volt, aki kedvesével érkezett. A világ akkor már tudta, hogy Cynthia Nixon a saját neméhez vonzódik.

Az X-Faktor egykori győztese nem rejtegeti tovább a barátját!

A 2012-es tehetségkutató győztese és új szerelme két és fél hónapja alkotott egy párt pont négy évvel ezelőtt, ezen a napon. Az énekesnő végül elsőként a Reflektor nézőinek mesél a kapcsolatáról.

Nézd vissza a Barátok közt egyik legdurvább jelenetét!

Hat évvel ezelőtt egy hatalmas bulit szervezetek Hannák, habár most nem a Mátyás király téren, hanem egy régi gyárépületben. Mint ilyenkor lenni szokott, fergeteges zene volt, és jó hangulat. Mikor Hanna és Balázs pont belemelegedtek volna a táncba, akkor esett be egy váratlan vendég.

Emlékeztek még Bartha Zsolt és Szentmihályi Zsófi kapcsolatára?

Ha a Barátok közt egyik legviharosabb és legszenvedélyesebb kapcsolatára kéne szavaznunk, akkor bizonyéra Zsolt és Zsófi is kapna egy pár voksot. Ezen a napon, pontosan öt évvel ezelőtt Zsófi és Zsolt között egy mindent tisztázó beszélgetés zajlott, amiből most a férfi nem jött ki jól.

VV Szandika minden nap megküzd a saját démonjaival!

A ValóVilág egykori szőkesége olyan hatalmas változáson ment keresztül, hogy először el sem akartuk hinni, hogy őt látjuk. Szandika pont egy évvel ezelőtt mesélt a Fókusz kamerái előtt arról, hogy mekkora fordulatot vett az élete és azt is elmondta, miért.

Így nézett ki a Balaton Sound hat évvel ezelőtt!

A 2011-es Balaton Soundon fesztiválozók csúcsot döntöttek, ugyanis az akkor már öt év éve működő felsztivál Európa egyik jegyzett és legnépszerűbb zenei rendezvényévé nőtte ki magát.

Utánajártunk: így forgatják a filmek erotikus jeleneteit!

Tényleg bevállalnak a színészek egyet, s mást a hitelesebb végeredmény kedvéért? Mi az a pont, amikor a hírességek inkább egy testdublőrre bízzák a feladatot? És mi van akkor, ha a próbák alatt tényleg beindul a kémia? Pont egy évvel ezelőtt a Story Extra utánajártunk, meddig mennek el a színészek egy-egy erotikus jelenetnél a filmforgatásokon?

A Barátok közt színésznője egyedül megy nyaralni!

A Barátok közt színésznője számára a két évvel ezelőtti vakáció teljesen másképp alakult, mint a többi, a szokásos néhány napos balatoni pihenés mellett ugyanis egy kalandos külföldi út is várt rá. A sorozat sztárjait nyári terveikről faggatta a Reflektor.

Emlékeztek még Pumped Gabo első táncára?

Két évvel ezelőtt egyik reggel arra ébredt Pumped Gabo, hogy az internet az ő fura táncával van tele. A Fókusz riportere nem is késlekedett, másnap elcsípte a furcsa fiatalembert, aki elmondta, mi a célja az életben. Emlékeztek még Pumped Gabo első táncára?

Nem fogjátok elhinni – Zsófi vallomást tesz

A Mátyás király téren nincs olyan nap, hogy ne történjen valami hihetetlen dolog. Pont egy évvel ezelőtt láthattuk azt a jelenetet, mikor Tóbiás benyit az irodába és félreérthető helyzetben találja Zsófit és Krisztiánt. Tóbi dührohamot kapott, és elmondta a lánynak, hogy ő így nem szeretne apajelölt lenni. Zsófi kiborult és olyan csúszott ki a száján, amit meggondolhatott volna jobban.

Kóstoltatok már hernyólevest? Mi igen!

Hat évvel ezelőtt a Fókusz stábja, VV Jerzy és István Dániel bevállalták a lehetetlent. Olyan afrikai különlegességet kóstoltak, mint például a krokodilsteak, avagy a mongol étteremben kipróbált bárány szem, mely nem magyar gyomornak való...

Snoop Dogg: „A magyar lányok csodálatosak”

Sajnos már öt éve annak, hogy a híres rapper felpörgette a Balaton Sound hangulatát. A koncerten egy gombostűt se lehetett volna leejteni, annyian voltak kíváncsiak a fenegyerekre. Egyébként az aktuális riporterünk körbement a fesztivál területén, és egy hiteles körképet mutatott be a partizó fiatalokról. Az már csak hab volt a tortán, hogy Snooppal interjút készíthetett.

Megdöbbentő felvételek a Hős utcai nyomorról

Ma Budapest 10. kerületében van két épület, melyben az ottlakó emberek hihetetlen nyomorban és szegénységben élnek. A bűnözés itt szinte mindennapos, és ide a mentős is csak rendőri kísérettel teszi be a lábát. Hihetetlen felvételeket hoztunk egyenes a Hős utcából.

Közösen nyalakodtunk a ValóVilág díváival!

Bizony, három éve már annak, hogy a nagy hőgutában a Fókusz stábja elindult fagyilesre VV Izával és VV Zsófival. De nemcsak az ízvilágra hajtottak a lányok, hanem felcsaptak mennyiség-ellenőrnek is, akik fel is szerelkeztek rejtett kamerával és egy konyhai kismérleggel.

Újra képernyőn a Barátok közt színésznője!

Három éve annak, hogy ezen a napon Som-Balogh Edina ismét a Mátyás király térre költözött. A nagy debütálás okán a Fókusz stábja megkereste a színésznőt, és kifaggatta őt arról, hogy mi történt vele az elmúlt években.

A legfontosabb kérdés: mennyit igyunk a kánikulában?

Két éve annak, hogy több mint egy hétig kínozta egész Európát a tikkasztó hőség. Elmondtuk azt is, hogy ilyenkor sokan a klimatizált irodákba, árnyékba vagy éppen a vízpartra menekülnek. És persze isznak, amennyit csak tudnak, hiszen a közel 40 fokos forróságban elengedhetetlen a megfelelő folyadékpótlás. De mennyi is az annyi?

Idén ez a trendi fürdőruha! Mutatjuk!

Hat éve már annak, hogy a Fókusz stábja az ex-villalakókkal és egy stílustanácsadóval próbálta meg feltérképezni az akkori fürdőruhadivatot. A végén rengeteg kincset találtunk, de sok fazonnak búcsút is mondtunk.

Tóth Andi nagyot zuhant!


szerző:
2017.07.06. 06:00
Tóth Andi nagyot zuhant!

Igaz, ennek már két éve, hogy az X-Faktor egyik győztese gondolt egyet, és kiugrott egy repülőből. Andi élete egyik legnagyobb kalandját élte át, és amint látták a nézők, a fiatal tehetség ugrás közben igencsak kieresztette a hangját.

Így trollkodtak együtt az ex-villalakók!

Hat évvel ezelőtt Béci, Olivér és Gigi úgy gondolták, ők is részt vesznek azon a ValóVilág válogatón, ahol a valóságshow legújabb lakóit keresték. A Fókusz is ott járt a mustrán, ahol az ex-villalakók bizony nem bírtak magukkal, és mindent széttrollkodtak.

Ők a szelíd fenevadak!


szerző:
2017.07.05. 06:00
Ők a szelíd fenevadak!

A Fókusz stábja négy évvel ezelőtt részvett azon a találkozón, ahol megismerkedhettek azokkal a szelíd fenevadakkal, akiknek a családjuk a mindenük. Igazából ez egy baráti összejövetel volt, másképp a Stafforshire terrier fajtársai randevúzhattak egymással.

Ilyen egy hétvége VV Denisszel!


szerző:
2017.07.05. 05:00
Ilyen egy hétvége VV Denisszel!

Egy évvel ezelőtt, ezen a napon a Fókusz stábja meglátogatta az egykori ValóVilág játékosát, Dennist. Kiderült, a fiú akkor már nagyon várta a ValóVilág powered by Big Brother kezdetét.

A Barátok közt színésze már családra vágyik!

A Reflektor stábja a híres sorozat színészét kérdezte meg arról, hogyan tervezi a jövőjét. Kiderült, Józan László a szingli pasik táborát erősíti, de nem tagadta, hogy nem bánná, ha előbb-utóbb rátalálna a szerelem, és családot alapíthatna. Addig is hű társával, Sütivel osztja meg a mindennapjait.

Van, hogy átok a dús kebel?


szerző:
2017.07.04. 05:00
Van, hogy átok a dús kebel?

Talán bele se gondoltunk, hogy bizony valakinek inkább átok lehet a dús kebel, mint áldás. Három évvel ezelőtt a Fókusz stábja bemutatott egy olyan hölgyet, aki 19 éves korábban döntött úgy, hogy mellkisebbítő műtétre adja a fejét.

Barátok közt: Így kezeld az indulataidat!

A híres sorozat egyik jelenete igen emlékezetesre sikerült. Tóbiás éppen indulatkezelő órát tart, ahol megjelent Miklós és Bartha, illetve Rudi és Krisztián. A közös feladatok során egyszer csak elszakadt a cérna, és mindenki egymásnak esett.

Csuja Imre most őszintén odamondta a véleményét

Két évvel ezelőtt hazánk egyik legkedveltebb színésze lett a Hungary’s Got Talent zsűritagja, aki örömmel vállalta el a feladatot. Imre azt még hozzátette, hogy az őszinteség lesz a legnagyobb erénye.

Hihetetlen jelenetekkel zárult a Barátok közt!

Négy évvel ezelőtt hihetetlen izgalmakkal fejeződött be a sorozat záróepizódja. Az akciófilmbe illő jelenetről, és magáról a cselekményről kérdezte a Fókusz a szereplőket. Együtt latolgatták, kivel mi fog történni a nyári szünet után.

Így zajlott az első Szulejmán-találkozó!

Két évvel ezelőtt rendezték meg a híres sorozat rajongóinak találkozóját, ahol rengeteg program közül választhattak az ott lévők. A rendezvényen pedig a Szulejmán főszereplőit szinkronizáló színészek is feltűntek.

Így kezdődött: az összes történet megrázó lesz a „Keresem a családom!-ban!”

Két évvel ezelőtt vette kezdetét az RTL Klub egyik legsikeresebb sorozata. A készítők és maga Lilu egy olyan műfajba vágtak bele, olyan történetekbe, amikről még ők maguk sem tudták, mi fog kikerekedni belőle.

Ismét hatalmas sikert aratott ÉNB Alexa

Két évvel ezelőtt a csinos lány barátai meglepetésből ugyan, de megszervezték, hogy egy kisebb telt ház előtt énekelhessen Alexa. A fiatal lány nagyon zavarban volt a fellépés elején, de ahogy telt az idő, úgy oldódott fel egyre jobban.

 

Súlyos baleset érte a Barátok közt színészét

Két éve, ezen a napon mindenkit megrázott a hír, hogy Rékasi Károly szörnyű motorbalesetet szenvedett. Egy arra járó édesanya vette észre a földön fekvő színészt, aki azonnal a segítségére sietett. A Fókusznak pedig elmesélte, mit tapasztalt a helyszínen.

Barátok közt: Juli életveszélyes helyzetbe került!

Öt évvel ezelőtt a Mátyás király tér majdnem porig égett, ugyanis Gizi egy óvatlan pillanatban elejti az égő cigarettáját, amit ott is hagy. Az ittas nőnek eszébe sem jutott, hogy ebből akár tragédia is lehet, így gyorsan be is zárta a padlást. A bökkenő csak az volt, hogy Juli épp ott bujkált.

Bréking: hatalmasat villantott Tóth Andi!

Pont egy évvel ezelőtt az X-Faktor ötödik szériájának győztese ’’Itt vagyok!” című számához forró hangulatú videót készített, melynek rögtön az elején megszabadul a felsőjétől. A felvételen jól látszik, a fekete-fehér alkotás vadnyugati helyszíneken játszódik, ami nagyon jól illett Andi vadóc jelleméhez.

Exkluzív! X-Faktoros dalpremier!


szerző:
2017.06.28. 06:00
Exkluzív! X-Faktoros dalpremier!

Bizonyára mindenki emlékszik a tehetségkutató egyik formációjára, a Non Stop együttesre. Hat évvel ezelőtt a Reflektor műsorában debütáltak az egyik legújabb dalukkal.

Barátok közt: üldözés, dráma, baleset

Négy évvel ezelőtt Hanna és Peti igen nagy bajba keveredett. Egy autós üldözésből hatalmas baleset kerekedik ki, amire bizonyára mindenki emlékszik. Idézzük fel együtt az izgalmas pillanatokat!

Vissza a ValóVilágba!


szerző:
2017.06.27. 06:00
Vissza a ValóVilágba!

Hat éve már annak, hogy a VV történetének ötödik szériája vette kezdetét. A Fókusz stábja megkérdezte az előző széria ismert játékosát, Veronikát, hogy ő mit szól a legújabb jelöltekhez.

Ilyen szexinek még sosem láttad az ÉNB sztárját!

Két évvel ezelőtt, a Reflektor magazinnak elmesélte az Éjjel-Nappal Budapest Karolája, hogy mindig is irigykedve nézte a testépítő nőket. Pont emiatt hozott egy döntést, és elhatározta, ő is kigyúrja magát.

Béres Alexandra megmutatta gyönyörű idomait!

Két évvel ezelőtt az akkor 38 éves fitneszvilágbajnok úgy döntött, megmutatja magát ország-világnak. A nem mindennapi fotók kedvéért Alexandra fürdőruhába bújt, amit büszkén viselt.

Bartha Zsolt és Berényi Miklós újra akcióban!

Két évvel ezelőtt, a Barátok közt egyik izgalmas jelenetében újra átélhették a nézők Bartha Zsolt és Berényi Miklós egymás iránt érzett ellenszenvet. Tóbiás épp indulatkezelő órát tart, mikor az előadásra két nem várt vendég is befut. Hogy mi történik a teremben, kiderül a videóból!

Istenes Bence felfedte legújabb tetkóját

Az X-Faktor ex-műsorvezetője, Istenes Bence évek óta varrat mintákat magára, így a jobb karját szinte már teljesen tetoválások borítják. A legújabb alkotást három évvel ezelőtt mutatta meg nekünk, és persze azt is elárulta, hogy akkor mivel töltötte a mindennapjait.

Botrányos szépségkirálynők?


szerző:
2017.06.25. 05:00
Botrányos szépségkirálynők?

Négy évvel ezelőtt a Fókusz stábja utánajárt a magyar szépségversenyek legbotrányosabb történeteinek. Persze az is kiderült, a nemzetközi helyzet is nagyon hasonló.

Utánajártunk: élet a gigamellek árnyékában

Azt gondolhatnánk, nincs olyan, hogy túl nagy, főleg, ha a női mellekről van szó. Pedig három évvel ezelőtt a Fókusz stábja bemutatta Magyarország legnagyobb szilikon melleinek tulajdonosát. Azonban hamar kiderült, nem is az övé a legnagyobb.

Megizzasztottuk a VV bombázóit!


szerző:
2017.06.24. 05:00
Megizzasztottuk a VV bombázóit!

Hat évvel ezelőtt a ValóVilág ex-játékosai, Anikó és Gigi kedvet kaptak egy kis testmozgáshoz. A Fókusz stábja pedig elkísérte őket, hogy a nézőknek megmutathassák az akkori legőrültebb trendeket.

Régen és most: egykori bálványok a zenei világból!

Vannak olyan énekesnők, akikért odavoltak a férfiak, és egyszerűen nélkülük nem is létezett buli. Öt évvel ezelőtt a Fókusz Plusz stábja bizony utánajárt, hogy mi történt a csúcson lévő sztárokkal, akik azóta már eltűntek a rajongók elől. Na de hova?

Sebestyén Balázs és Dombóvári István közös show-ban fognak feszíteni?

Két évvel ezelőtt rengetegen találgattak, hogy kik fogják vezetni a 2015-ös legnagyobb szabású show-ját. A győztes kombinációt senki sem találta el, pedig nagyot szólt mikor kiderült, Balázs és Dombi fogja vezetni a Hungary’s Got Talent műsorát.

A Barátok közt színésznője ismét anyai örömök elé néz?

Két évvel ezelőtt családi terveibe avatott be minket Som-Balogh Edina, aki elmondta, hogy továbbra is az anyaság a legfontosabb szerep az életében. Egyébként a színésznő azt is elárulta, hogy a férjét is a sorozatnak köszönhette, Krisztián zeneszerzőként közreműködik a produkcióban és megismerkedésük akkor már 5 éves múltra tekintett vissza.

Aurelio megmutatta új szerelmét!


szerző:
2017.06.22. 00:00
Aurelio megmutatta új szerelmét!

Két évvel ezelőtt a Fókuszból tudta meg ország-világ, hogy Aurelio nemcsak, hogy szakított egykori kedvesével, Zsófival, de már a ValóVilág 7 playmate-jével Dórival van együtt.

Így csábítsunk a fülledt nyári napokon!

Lassan, de biztosan szökik fel a hőmérő higanyszála, így egyre kevesebb ruhadarabot hordunk. Öt évvel ezelőtt a Fókusz utánajárt annak, hogy milyen csábító öltözékeket viseljünk a legforróbb napokon.

Botrányba keveredett a ValóVilág egykori játékosa!

Öt éve, hogy a gyönyörű VV Seherezádé megkereste a Fókusz stábját azzal, hogy üzenni szeretne azoknak az embereknek, akik csúnyán támadták őt zenei karrierje miatt. A szőke lány ugyanis akkor úgy döntött, lemezlovas lesz, és beáll a DJ-pultba. Azonban ennek nem mindenki örült.

Nem fogjátok elhinni, kibe szerelemes a VV szexi lánya!

Két évvel ezelőtt derült ki VV Kingáról, hogy az egykori villalakó kétlaki életet élt, szerelme ugyanis hosszú évek óta egy francia csapatban vízilabdázik. A távolsági kapcsolat egyiküknek sem ment könnyen, viszont mégis mindketten hosszú távra terveznek.

Így zajlott a ValóVilág válogatója!

Pontosan egy évvel ezelőtt zajlott le a ValóVilág powered by Big Brother válogatója az RTL Klub székházában. A Fókusz végig jelen volt a nagy eseményen, és a jelentkezők közül sok izgalmas egyént szólított meg.

Nagy csalódáson van túl a VV játékosa

Két évvel ezelőtt számoltunk be arról, hogy a ValóVilág Edináját kizárták az Erdély arca elnevezésű szépségverseny indulói közül, mert a szervezők szerint a lány nem felelt meg a feltételeknek. A fiatal lány pedig elmesélte, mennyire csalódott volt a történtek miatt.

Kertész Vilmos: „Kell a harc!”


szerző:
2017.06.19. 06:00
Kertész Vilmos: „Kell a harc!”

Három évvel ezelőtt a Mátyás király téren egy igazán kemény és férfias játékba botlottak a nézők. Habár nem mindenki számára volt izgalmas a brutális „labdázás” ugyanis tényleg elég kemények voltak egymással a fiúk. Nem is kellett sok idő, és egy kellemetlen baleset vetett véget a játszmának.

Szakítás után barátság? Az ÉNB szereplői válaszolnak!

Az élet egyik legnehezebb feladata szakítani valakivel, pláne akkor, ha az illetőt, mint embert még akkor is szeretjük, ha már vége mindennek. Ilyenkor, jobb esetben szokott barátság kialakulni a szerelemes kapcsolat után, viszont a kérdés csak annyi, lehet-e igaz barátság egy szakítás után. Négy évvel ezelőtt az Éjjel-Nappal Budapest szereplőit kérdeztük erről.

Tóth Gabira rátalált a szerelem?


szerző:
2017.06.18. 05:00
Tóth Gabira rátalált a szerelem?

Négy évvel ezelőtt a Fókusz stábja lerántotta a leplet az énekesnő magánéletéről. Mint kiderült, Gabi és Markó Robi között lévő összhang nemcsak a Szombat Esti Lázban működött, hanem a színfalak mögött is. A felvételkor már három hónapja imádták egymást.

Lebukás! Egymásra találtak a ValóVilág játékosia!

Három évvel ezelőtt a Reflektor stábja meglátogatta a VV 6 két egykori játékosát, Zsoltot és Vikit, akikről kiderült, a viszonyuk már jóval túlmutatott egy egyszerű fiú-lány barátságon. Az interjú során a fiatalok egy percig sem titkolták, hogy közelebb kerültek egymáshoz.

Nézd meg, mi történt a Farm győztesével!

Egy évvel ezelőtt a valóságshow 26 éves szihalmi győztese mesélt arról, hogy hiába nyerte meg a 20 milliós fődíjat, az álma darabokra hullott. Kiderült, barátnője nem úgy várta itthon, mint ahogyan arra számított.

A híres zenekar óriási örömöt okozott a rajongóknak!

Három évvel ezelőtt a ByTheWay tagjai egy budaörsi óvodában jártak. A fiúkat rajongóik rengeteg plüssállattal halmozták el, és a srácok úgy döntöttek, hogy ezek a játékoknak lehetne jobb helye is, mint náluk. A fiúk tehát jöttek, énekeltek és ajándékokat osztogattak a csöppségeknek. Ezzel az Egy Csepp Figyelem Alapítvány óvodáknak szóló programját támogatták.

Klippremier! Elkészült a ValóVilág fenegyerekének első slágere!

Hat évvel ezelőtt, ezen a napon látott napvilágot VV Béci első klipje, melyben testvére, Gigi is szerepet kapott. A fiatal srác már a Villában is bontogatta a szárnyait, főleg, ha a zenélésről volt szó, és már akkor megálmodta, lesz egy saját videoklipje, és rengeteg slágere.

90 kiló felett: szexisek és dögösek!

Két évvel ezelőtt a Fókusz stábja ellátogatott a 4. Miss Dundi és Dögös szépségversenyre, ahol olyan hölgyekkel ismerkedhettünk meg, akik 90 kiló felett is szexisek és gyönyörűek.

Kukkants be Nádai Anikó álomotthonába!

A csinos műsorvezető egy évvel ezelőt kalauzolta körbe a Story Extra nézőit, és mutatta be alaposan az akkor még csak épülő házát. Míg őszintén válaszolt riporterünk kérdéseire, addig Anikó kisfiát is jól megfigyelhettük.

Így érettségiztek sztárjaink!


szerző:
2017.06.14. 05:00
Így érettségiztek sztárjaink!

Pont egy évvel ezelőtt a Stroy Extra stábja letesztelt néhány hírességet, mennyire tudnának helytállni magyar irodalomból, magyar nyelvtanból és történelemből. Dombóvári István, Aranyosi Péter és az Animal Cannibals mérte össze a tudását.

Utánajártunk, hogy idén mit viselnek a férfiak a strandon!

Két évvel ezelőtt a Fókusz stábja fogta a kamerát, és addig meg sem állt, míg ki nem derítette, abban az évben mennyire lesz divatos a „fecske” és a többi fürdőnadrág.

Exkluzív: Fergeteges bulival indult az X-Faktor forgatása!

Pont egy évvel ezelőtt javában zajlott az élet a tehetségkutató háza táján, ugyanis ezen a napon vette kezdetét a 2016-os X-Faktor forgatás, ahol nemcsak a mentorokat fogadta hatalmas ováció a tömeg, de a táncosok is mindent megtettek, hogy igazi party hangulatot teremtsenek.

Lilu bikiniben pózolt kameráink előtt!

A gyönyörű műsorvezetőt ritkán látni olyan helyzetben, mint három évvel ezelőtt. Lilu a fél életét kamerák előtt tölti, viszont fürdőruhában szinte sosem látni. Kivételes alkalom volt, mikor a Fókusz egy címlapfotózáson találta Lilut, aki mint mindig, bombaformában volt.

Új melleket és fület csináltatott magának a VV szőkesége!

Öt éve ezelőtt a Fókusz kamerái is ott voltak, mikor a ValóVilág ötödik szériájának versenyzője elhagyta a plasztikai sebészetet. Kiderült, VV Kinga új füleket és új melleket kapott.

A Barátok közt színésznője a tenisz szerelmese!

Két évvel ezelőtt a Reflektor nézői megtudhatták, hogy a Barátok közt Júliája ragaszkodott hozzá, hogy a gyermeke sportoljon, de a sportágat Bálint választhatta ki magának. A Mérai Katalin akkor azt is elárulta, hogy gyermeke édesapjával az esküvőt tervezgetik.

Több ezren jelentkeztek a ValóVilágba!

Három évvel ezelőtt hirdették meg a valóságshow hetedik szériáját. A jelentkezők között voltak olyanok, akik a hírnév miatt érkeztek, voltak olyanok, akiket csak a pénz érdekelt, és természetesen voltak olyan furcsa fazonok is, akiket elképzelni sem lehet. 

Coolio kameránk előtt kérte meg szerelme kezét!

Hat évvel ezelőtt olyan óriási dolog történt, amire nem nagyon volt azelőtt példa. A nálunk koncertező amerikai világsztár megkérte magyar kedvese kezét a leendő anyósától.

Kiss Ramóna falatnyi bikiniben pózolt!

Pont egy évvel ezelőtt láthatták a nézők, hogy a gyönyörű színésznő milyen fantasztikus bombaformában volt. Kiderült, Rami keményen megdolgozott azért, hogy tökéletes alakja legyen, amit természetesen büszkén mutogatott nekünk.

Micsoda hír! Dombovári Vanda babát vár?

Öt évvel ezelőtt a csinos műsorvezető elárulta nekünk, hogy az ötödik hónapban van. A mindig jó kedélyű Vanda boldogabb, mint valaha, hisz akkor már jól tudta, hogy pár hónapon belül világra hozza első gyermekét. A jó hírt és az első hónapok örömeit kizárólag a Reflektor nézőivel osztotta meg!

Kritika érte Palvin Barbi alakját?

Pont egy évvel ezelőtt robbant ki a vita a gyönyörű modell alakjáról. Barabás Évi sem akart hinni a fülének, amikor azt hallotta, hogy a világ egyik legkeresettebb modellje elhízott. Palvin Barbi minden idők egyik legerotikusabb bikini fotózásán járt a Fókusz, azon belül a nézők láthatták az akkori fürdőruha divatot.

Megdöbbentő vallomást tettek az X-Faktor mentorai!

Pontosan egy évvel ezelőtt az RTL online kamerája a készülődéstől a nagy leleplezésig végig követte a mentorokat. Tóth Gabi, ByeAlex, Gáspár Laci és Puskás Peti a Vár ötcsillagos szállodájából indultak luxusautókkal a sajtóesemény helyszínére, ahol hivatalosan is bejelentették, hogy milyen szerepet töltenek majd be az idei X-Faktorban. Közben az is kiderült, mi történt a kulisszák mögött!

Nem is gondolnátok, ki Aurelio szomszédja!

Két évvel ezelőtt a ValóVilág 7 győztese beköltözhetett új otthonába, aminek talán nem is ő örült a legjobban, hanem szomszédja, Aurelio!

Csúnya atrocitás érte ÉNB Kristófot!

Hiába, bizony még azokat az embereket is utoléri a csúfolás, akikről azt gondolnánk, sosem volt bajuk a külsejükkel. Az Éjjel-Nappal Budapest egyik sztárja, Kristóf elmesélte, nem volt mindig ilyen izmos, és kiskorában hangot is adtak ennek.

Mi történt? Nyugdíjasok lepték el Gáspár Győző villáját!

Hét évvel ezelőtt történt, hogy Győzőék bizony útra keltek, és egy igen érdekes kalandba keveredtek. A családfő lagziba szerette volna vinni kis családját, de sajnálatos módon a járt utat elhagyta egy járatlanért, aminek meg is lett a következménye. Eközben Győző testvére, Zsolti múzeummá alakította a gyönyörű családi házat, és jó pénzért be is engedte az érdeklődőket.

Újra együtt a ValóVilág szerelmespárja?

Három évvel ezelőtt a Reflektorban derült ki, hogy a két egykori villalakó, Iza és Krisztián újra egy párt alkotnak. Habár az is feltűnt akkor, hogy az egyik pillanatban nyalták-falták egymást, a következőben pedig civakodnak.

Magyarok New York bűvöletében!


szerző:
2017.06.05. 06:00
Magyarok New York bűvöletében!

Öt évvel ezelőtt a Fókusz stábja bemutatta azt a két magyart, akiknek teljesült az álma, és elutazhattak a világ másik pontjára, New Yorkba.

Házon kívül: vajon boldogabbak a gazdag szülő gyerekei?

Ahol minden van, ahol kevés van, és ahol nem is vágynak rá. Gyerekek és a játékaik. A tehetősen és a szerényen élő családokat látogatott meg a Házon kívül stábja pontosan négy évvel ezelőtt. 

Visszatér a képernyőre a Sebestyén-Vadon páros!

Sebestyén Balázs és Vadon Jani ismét előveszik humoros oldalukat. Három évvel ezelőtt kiderült, ősszel ők vezetik majd a Celeb vagyok, ments ki innen esőerdei valóságshow-ját. 

Bódi Sylvi megtöri a csendet: a magánéletéről mesélt

Három évvel ezelőtt a csinos modell egy óriási titokba avatta be a Fókusz nézőit. Bódi Sylvi olyasmit árul el, amit szűkebb környezetén kívül kevesen tudtak. Végre szóba kerül az egykori szépségkirálynő eddig rejtegetett magánélete is.

A Barátok közt színésznője megmutatta csodálatos alakját!

Két évvel ezelőtt a Fókusz nézői igazán megcsodálhatták Nyári Diát, aki a kamerák előtt vált gyönyörű nővé. A merész fotósorozatot a Fókusz is bemutatta.

Veséjét adta a barátjáért!


szerző:
2017.06.02. 06:00
Veséjét adta a barátjáért!

Két évvel ezelőtt, egy igen megható történetet ismerhettek meg a Fókusz nézői. A riport után egy kérdés azonnal felmerülhetett bennünk: mi mit tettünk volna Napsugár helyében? Kiderült, ő kérés nélkül felajánlotta veséjét gyerekkori barátnőjének, amikor megtudta, hogy Györgyi családtagjai nem tudnak segíteni.

Nézd meg magad Barabás Évi csodás otthonát!

Pont egy évvel ezelőtt a csinos műsorvezetőt látogatta meg a Story Extra stábja a Váratlanul, vágatlanul. Évi elárulta, imádja az otthonát, és minden nap hálát ad annak, hogy egy olyan helyen élhet, mint most. A nézők a Fókusz műsorvezetőjének kedvencét is megismerhették.

Mi a Wellhello sikerének a titka? Mutatjuk!

10 ezer ember kiabálja bele a budapesti éjszakába, hogy hány szerelmet bír még a rakpart, és hogy apu vedd meg nekem a várost! A Wellhello-őrület, azaz Flour Tomi és Diaz duó kevesebb, mint egy év alatt megfertőzte az országot. A Fókusz a teltházas koncertjükön kereste a magyarázatot a gyors sikerre, pontosan két évvel ezelőtt, ezen a napon!

Orvosellenes szülők! Veszélyben lévő gyermekek!

Nézd vissza a Házon kívül tavalyi riportját, melyben megdöbbentő téma volt: egy jómódban élő agárdi család kisbabája egyre csak fogyott és fogyott, és amikor már tényleg nagy volt a baj, nem orvost hívtak, hanem bioenergetikust. A másfél éves kisfiú gyakorlatilag éhen halt. Egy apa, aki nem akarta engedni, hogy kórházban kezeljék a csecsemőjét: az ő gyermeke sem maradt életben. Ebben a két családban egy közös biztos van: elutasítják az orvosokat és az orvostudományt.

Nem mindennapi dolgot tett Szellő István!

Fantasztikus volt az RTL Klub híradósát abban a szerepben látni, amelyet a Fókusz stábja mutatott be. Szellő István Kecskeméten a Karol Wojtyla Barátság Központban vendégeskedett, majd ebédet osztott 100 rászorulónak.

Varázslatos esküvője volt a Barátok közt sztárjának!

Templomi esküvő, gyűrűhúzás és a felejthetetlen lakodalom. A Fókusz ott lehetett Balogh Edina varázslatos esküvőjén, amely olyan varázslatosra sikerült, hogy a nézőknek tátva maradt a szájuk.

VV Szandikát kérdeztük! A testépítés egy életforma?

Pont egy évvel ezelőtt, kellő rutinnal ugyan, de gyanútlanul indult el a Fókusz stábja a testépítő Európa-bajnokságra a hétvégén, mikor is jól meglepődött azon, amikor az egyik kategóriában meglátták VV Szandikát.

Mit tegyünk, ha a piszkos anyagiak beleszólnak a párkapcsolatunkba!

Két évvel ezelőtt a Fókusz egyik riportjában a közös vagy külön kassza volt a téma. Kiderült a szerelem komolyra fordulásával bizony ez is kulcsfontosságú lehet, és egyáltalán nem mindegy, hogyan döntünk, hiszen, ha rosszul, az akár egy kapcsolat végét is jelentheti. Erre a kérdésre kerestük a választ!

Emlékeztek még? Ő nyerte a Farmot!

Pontosan egy évvel ezelőtt ért véget a Farm show, ahol a játékosoknak az ételtől kezdve, az áramon át mindent maguknak kellett előteremteni. Izgalmas pillanatokat élhettek át a nézők tavaly ilyenkor, ugyanis a szavazás lezárásakor 61-39 százalékot mutatott a két fantomkép. Majd néhány másodperc feszült várakozás után Anikó és Zé közösen hirdették ki a Farm győztesét, Gábort. A fiú örömében futkározott és hálálkodott: megígérte, hogy innentől kezdve minden vasárnap ott lesz a templomban.

Utazzunk! Ilyen volt nyaralni a szocializmusban!

A XXI. Század három évvel ezelőtti riportjában egy kis nosztalgia útra hívták a nézőket. Hogy mit is jelentett az, hogy szervezetten utaztatták a fiatalokat a Jugó tengerpartra, és az NDK-s csoportokat a Balatonhoz? Emlékeztek még a 16 óra buszozás és bőrkabát Isztambulból mondatokra? Ezek voltak a szocialista ifjúság nyaralási emlékei!

Milyen érzés lottómilliomosnak lenni? Mutatjuk!

Három évvel ezelőtt a Házon kívül stábja megkereste azt a lottómilliomost, aki a nyeremény előtt igen szerényen élt. És hogy mit érzett László, és mire költötte a vagyonát, a riportból kiderült.

Bennfentes titkokat árult el Völgyesi Gabi!

Két éve, hogy a nagysikerű sorozat kezdetét vette, másképp a Szelfi. A kétgyermekes anyuka a Reflektor nézőinek pedig elmesélte, milyen az élet két gyerekkel egy férjjel és plusz egy kamerával. Gabi beavatott minket a legapróbb részletekbe!

Ha nevetni szeretnél, nézd meg a Hagyjál főzni! kimaradt jeleneteit!

Pont egy évvel ezelőtt ért véget az RTL Klub egyik legsikeresebb főzőműsorának első évada. A készítők pedig meglepték a nagyérdeműt azzal, hogy a műsorból direkt kihagyott pillanatokat megnézhette, aki akarta. Azt már most elmondhatjuk, hogy pont ugyanannyira viccesek ezek a jeleneteket, mint tavaly.

Szerencsét hoz Istenes Bence hátsója?

A Hagyjál főzni! nézői pont egy évvel ezelőtt láthatták Katit versenyezni. A műsorvezető pedig mint, mindig most is igyekezett, hogy korrekt és közvetlen legyen. Viszont arra Bence se számított, hogy kivételesen őt fogják inzultálni...

Ezt nézd meg! Nyilvánosan becézgette egymást Vilmos és Katalin!

Katalin hercegné és Vilmos herceg mindig az etikettnek megfelelően kell, hogy viselkedjen. Ezért is meglepő, amikor egyszer-egyszer nem visszafogott a magatartásuk. Pont egy évvel ezelőtt a királyi pár egy kertészetet látogatott meg. Katalin pedig meglepő stílusban vetett oda egy mondatot férjének: „ilyen nekünk is van egy csomó, kicsim”.

Farm: Cintia megrázó részleteket árult el édesanyjáról

Pont egy évvel ezelőtt a Farm nézői egy családi drámával szembesülhettek. Kiderült, Cintia gyorsan bizalmába fogadta Dórit, aki pedig nagyon kíváncsi volt a lány családjára is. Cintia őszintén mesélni kezdett szüleiről, és arról is, hogy hol volt éppen az édesanyja.

ValóVilág: Így boldogulnak Ámorral az ex-villalakók

Hat évvel ezelőtt a Fókusz stábja utánajárt, hogy mi is történt a Villában kialakult párokkal. Nem volt meglepő, hogy találkozhattak szerelmes történetekkel, szakításokkal és örömhírekkel. Gombi például beváltotta ígéretét, Szandika újra szerelmes lett, Gigi Müller Attilával flörtölt, Zsófit és Anikót pedig ugyanazt a fiú csábította el.

Erotika, szexualitás, titkok – Szepesi Niki őszinte vallomása!

Négy évvel ezelőtt a Fókusz nézői megdöbbentő riportot láthattak arról a többször visszavonult úszónőről, aki egy ritka életrajzban mesélt szexmániájáról. A történet érdekessége, hogy mindeközben Nikinek a sportkarrierjét kellett összeegyeztetnie a szenvedélyével…

Barátok közt: Romantika és nosztalgia!

A Mátyás király tér egyik kedvenc párja, Berényi András és Illés Juli hat évvel ezelőtt, pont ezen a napon keveredett bele életük egyik legnagyobb „slamasztikájába”. Nem kellett más hozzá, csak egy hatalmas sártenger, némi humorérzék is egy kis szenvedély.

Ez Magyarország egyik legdurvább utcája!

Négy évvel ezelőtt a Házon kívül stábja utánajárt annak, hogy milyen az élet a híres Népszínház utcában. Amit akkor találtak: nepperek, drogosok, dílerek és helyi csibészek. Kamerák figyelnek, de akkor úgy tűnt, semmi sem változott.

Bajba került Aurelio? – VIDEÓ!


szerző:
2017.05.21. 06:00
Bajba került Aurelio? – VIDEÓ!

Bizonyára még sokan emlékeznek a valóságshow-hős „éttermi balhéjára”! Három évvel ezelőtt Aurelio a Fókusznak mesélte el, hogy mi is történt valójában, és bőszen reagált az őket ért vádakra.

Az Éjjel-Nappal Budapest lányai ledobták a textilt!

Két évvel ezelőtt a Fókuszban láthatták a nézők a híres sorozat gyönyörű női szereplőit, viszont nem akárhogyan. Akkor is extrém, avagy hiányos öltözetben kapták őket lencsevégre.

Palvin Barbi élete álomba illő!


szerző:
2017.05.20. 06:00
Palvin Barbi élete álomba illő!

Gyerek volt még, amikor az utcán leszólították. Barbara akkor 17 éves volt és azóta bejárta az egész világot. New Yorktól Párizsig a legnagyobb cégek ostromolják a mai napig. Hat évvel ezelőtt a Fókusz bemutatta a fiatal szupermodell életét!

Nádai Anikó nem mindennapi feladatot kapott!

Egy évvel ezelőtt még javában folyt a Farm, ahol a játékosoknak bizony mindent maguknak kellett előállítaniuk. Sajnos, mint minden versenyben itt is voltak kiesők, akiket a műsorvezetők fogadtak, mikor elhagyták a Farmot. Ezen a napon könnyek között Dóro búcsúzott…

Könnyező férfiak! Kipróbáltuk hazánk legcsípősebb hamburgerét!

Két évvel ezelőtt könnyező férfiakat és nőket hagyott maga után a hétvégén az ország minden bizonnyal legcsípősebb hamburgere. Erősevő versenyt rendeztek a legőrültebb chili függőknek, ahol még a konyhában is olyan szagok terjengtek, mintha könnygázt robbantottak volna.

Barátok közt: Emlékeztek még erre? Bartha Zsolt így ütötte ki Novák Lacit!

Két évvel ezelőtt a sorozat nézői ismét megtapasztalhatták, hogy Bartha Zsolt sosem tréfál, illetve előbb pofozkodik, minthogy megbeszélné az adott emberrel a konfliktust. Novák Laci akkor egy kicsit túltolta a poénkodást, aminek meg is lett az eredménye.

Bővül az X-Faktor csapata? Mutatjuk!

Négy évvel ezelőtt mindenki kíváncsian várta, hogy kik lesznek az tehetségkutató vadonatúj műsorvezetői. A Fókusz stábja utánajárt, és kiderült, a 2013-as X-Faktor egyik műsorvezetője bizony Lilu lett. Na de ki volt a másik?

Fókuszban a rocklegendák, akiket a mai napig imádunk!

Vajon tudjátok, hogy a híres AC/DC banda honnan vette a nevét? És arról tudtatok, hogy ezt a négy betűt már több millióan tetováltatták a bőrükre? Az AC/DC napjainkban is úgy hasít, mint a kezdetekkor... 

Így még biztos nem láttátok Máté Krisztát!

A Reflektor nézői olyan oldalát ismerhették meg Máté Krisztának három évvel ezelőtt, amivel eddig nem nagyon találkozhattak. A híres fotós, Nánási Pál kamerája előtt annyira megnyílt a Keresem a családom! producere, amiről eddig nem tudhattunk. Kriszta boldogan mutatta meg nőies oldalát!

Ő hazánk szilikoncsodája: „Azt szeretem, ha megbámulnak”

Három évvel ezelőtt, igencsak meglepődhettek a Fókusz nézői, ugyanis a stáb kiderítette, hogy hazánkban ki rendelkezik a legnagyobb kerek idomokkal. Kiderült, Angelika az abszolút rekorder mellméretben, hiszen a 1010 köbcentis kebleit mindenki megbámulja, ő azonban kifejezetten élvezi ezt a helyzetet.

Kulisszatitkok! Belestünk a Gyanú árnyékában szereplőinek otthonába!

Most fejeződött be a híres sorozat legutóbbi évada, ami szintén nagy sikert aratott a nézők körében. Öt évvel ezelőtt a Fókusz úgy döntött, a Gyanú árnyékában szereplő amatőr színészeket otthonában keresi fel, és belesnek az igazi életükbe.

Nádai Anikó ismét megmutatta gyönyörű idomait!

Négy évvel ezelőtt a Reflektor stábja is elkísérte a gyönyörű műsorvezetőt egy olyan fotózásra, amely szinte mindent megmutatott Anikó bájaiból. A fotós természetesen Nánási Pál volt, így már akkor sejthettük, milyen fantasztikus képek készültek. 

VV Zsolt bevallotta: „Ez csak egy fellángolás volt!”

A ValóVilág 6 macsója töredelmesen beismerte három évvel ezelőtt, hogy teljesen meg volt győződve arról, hogy számára Dorka nagy ő, de aztán az élet mindent másképp alakított a számára. A fiatal srác úgy érezte, hogy ami bent volt a Villában remekül működött, a kinti életben viszont már nem állja meg a helyét.

Így telik egy nap a magyar Terrorelhárítási Központban!

A híradásokban csak annyit lehet látni, hogy maszkos, fekete ruhába öltözött emberek néhány másodperc alatt hátrabilincselt kézzel hozzák ki a bűnözőt a házból. Vajon hogyan zajlik egy ilyen kommandós akció? Három évvel ezelőtt a Házon kívül egyik riportjában a nézők egy napot tölthettek el a Terrorelhárítási Központban.

Csak nálunk! Ez lesz Pamkutya legújabb klipje!

Egy évvel ezelőtt mutattuk be Pamkutya legújabb paródiáját - Pista és Béla akkor ismét felrobbantotta az internetet, ahogy az összes előző slágerparódiájával tette. A legelsőt már nyolc milliónál is többen nézték meg, a két srác humora nem csak a fiatalok körében vitt mindent.

Kigyulladt a Hagyjál főzni! konyhája!

Pontosan egy évvel ezelőtt az RTL Klub egyik kedvenc főzőműsorában egy óriási baleset történt. Az egyik játékos, Molnár Andi rémálma vált valóra, a Hagyjál főzni! konyhája egyszerűen kigyulladt. Szerencsére Istenes Bence gyorsan kapcsolt, és megmentette a helyzetet.

Zimány Linda hatalmas botrányba keveredett!

Három évvel ezelőtt a gyönyörű modellnek meggyűlt a baja a médiával, ugyanis egy bulizós estén nem mással, mint Jude Law-val kapták lencsevégre, amiből aztán nagy botrány keveredett. Hogy mi volt az igazság, arról maga Linda mesélt a Fókusznak.

ValóVilág: „A pénzért bármit megtennék”

A ValóVilág 6 nyertese nem volt más, mint Aurelio. A fiatal fiú egy csapásra milliomossá vált, sőt autótulajdonossá is. A győztes elmesélte a Fókusz riporterének, hogy mi hiányzott legjobban a Villából, illetve azt is megsúgta, hogy mit tervez majd az édesapjával.

A gyanú árnyékéban! Minden így kezdődött!

Az RTL Klub egyik legizgalmasabb sorozata pontosan öt évvel ezelőtt indult hódító útjára. A Fókusz stábja ott volt a kezdetekkor, és kiderült, hogy az új szuperprodukcióba több mint 50 ezre jelentkeztek. Az aktuális szereplőkre sokszor nyomasztó feladat várt, de aki profin oldotta meg a helyzeteket, akár egy nap alatt sztárrá változhatott.

Hagyjál főzni: „Én még a tyúkszart is megettem!”

Pont egy évvel ezelőtt, a híres főzőműsor egyik vendége bizony annyira őszinte volt Istenes Bencéhez, hogy még azt is elárulta, ő márpedig evett tyúkszart gyerekkorában. Természetesen a műsorvezető igencsak meglepődött ezen, és érdemben reagált az esetre.

Bemutatjuk az RTL Klub új sztárját! – VIDEÓ!

Három évvel ezelőtt a Reflektor nézői végre megismerhették azt a gyönyörű hölgyet, aki elvarázsolt mindenkit. Kiderült, hogy Liebhaber Judit lett a Trendmánia új műsorvezetője, aki évekkel ezelőtt nemzetközi hírű modell volt, aki karrierjének köszönhetően a fél világot bejárta.

Ez volt a Barátok közt egyik legizgalmasabb bűnügye! – VIDEÓ!

Bizonyára még mindenki emlékszik arra a jelenetre, mikor Nóra a saját esküvőjén holtan találja a férjét. A nyomozás során sok mindenkit gyanúsított a rendőrség, szinte mindenki szóba került, aki az esküvőn jelen volt. Végül Attila és Miklós találja meg a sordöntő bizonyítékot Robi gyilkosa ellen.

Ilyen egy RTL Klubos élő show a színfalak mögött!

Hat éve már annak, hogy az egyik hétvégén szinte lépni sem lehetet az RTL Klub székháza környékén, ugyanis akkor ért véget a ValóVilág akkori szériája, és közben már forgott a Csillag Születik verseny. A Fókusz még a kulisszák mögé is belesett.

Istenes Bence majdnem megsüketült!

Pont egy évvel ezelőtt, ezen a napon láthatták a nézők azt a Hagyjál főzni! adást, amiben a műsorvezető szinte majdnem megsüketült. Na de mitől is? Zsuzsa, az egyik játékos olyan hangosan veszekedett a fiával, hogy azt Bence szinte alig tudta testközelből végigasszisztálni.

Megtaláltuk Magyarország forrónaciját!

Négy évvel ezelőtt egy szegedi férfi robbantott fel az internetet. Az ismeretlen férfi piros forrónacija pár nap alatt több mint 10 ezer lájkot hozott neki a közösségi oldalán. Egyszerűen felejthetetlen látványban volt részünk.

Horányi Julit baleset érte!


szerző:
2017.05.08. 05:00
Horányi Julit baleset érte!

No, nem a valóságban, hanem első saját dalában, amiben az énekesnő a félelmektől való megszabadulást az áramütéshez hasonlított. Az Electrical klipjét két évvel ezelőtt láthatták először a rajongók, s benne Juli négy különböző arcát is megismerhettük.

Erőszak! Sosem látott őszinte és felkavaró interjú!

Őszinte és felkavaró volt az egész interjú. Így írta le a Takáts Zsuzsannával készített beszélgetés hangulatát a riporter, Papp Gergely. A 73 éves nő, akit Kiss László és két társa még fiatalon megerőszakolt, csak a Fókusz Plusznak nyilatkozott az 55 évvel ezelőtti bűncselekményről.

Fájdalmas győzelem! Testépítők testközelből!

Öt évvel ezelőtt a Fókusz stábja úgy döntött, a lehető legközelebb kerül ahhoz a versenyzőkhöz, akik nap mint nap „gyötrik” a testüket azért, hogy a dobogó legfelsőbb fokán állhassanak. A nézők valóban bepillanthattak a kulisszák mögé és megnézhették, hogy egy testépítőnek hogyan is telik egy „átlagos” hétköznap.

FÓKUSZ: Miért támadják Tóth Gabit?

Három évvel ezelőtt óriási botrány kerekedett ki az egyik újságcikkből, melyet az énekesnő rettentő méltatlannak és megalázónak tartott. Egy véletlen „villantás” indította el az őt érintő pletykalavinát. Aztán betelt nála a pohár és a Fókusz kamerái előtt őszintén mesélt az őt ért támadásokról.

VV Béci: „Látványos tánccal robbanok be”

A ValóVilág történetének egyik kedvenc játékosa már a Villában megmutatta, hogy bizony imádja a zenét és imád táncolni. Nem is váratott sokat magára, és testvérével, Gigivel elmesélték, rengeteg gyakoroltak, hogy a VV Fináléjában debütáljanak legújabb koreográfiájukkal. 

VV Krisztiánnak összetört a szíve?!

Két éve, pontosan ezen a napon tudhatták meg a Fókusz nézői, hogy a ValóVilág játékosának összetört a szíve. Sajnos nem minden szerelem tarthat örökké, és ha egyszer vége, akkor az bizony nagyon fájni szokott. Kiderült, Krisztián viharos kapcsolatuk ellenére, kitart Iza mellett és mindent megtesz majd a kapcsolatukért.

Egy újabb színész távozik a Barátok köztből!

Két évvel ezelőtt a Reflektor műsor nézői végigélhették a híres sorozat színésznőjének, Pataki Szilvinek a búcsúnapját. Az akkor 25 éves színésznő elárulta, hogy az utolsó forgatási napján hatalmas virágcsokorral és ajándékokkal búcsúztatták a kollégái, amitől nagyon meghatódott.

Barátok közt: Berényi Miklós vs. Bartha Zsolt!

Öt évvel ezelőtt élhették át azt a nézők, mikor a Mátyás király tér Rózsa kávézójában csúnyán átejtették a nagy Berényi Mikit. Habár nem sokszor történt ilyesmi, de Attilának és Zsoltnak sikerült becsapniuk a mindig magabiztos cégvezetőt.

Apa lett Istenes Bence!


szerző:
2017.05.04. 05:00
Apa lett Istenes Bence!

Egy évvel ezelőtt a Fókusz nézői hihetetlen örömhírrel szembesülhettek. A tehetséges műsorvezetőnek megszületett kisfia, Natan. Bencét a stáb telefonon érte utol, aki egyszerűen nem tudta felfogni, hogy mi is történik vele.

Napvilágra került Istenes Bence féltve őrzött videofelvétele!

Egy évvel ezelőtt bizonyára nagyon meglepődtek a Fókusz nézői, ugyanis a tehetséges műsorvezetőről előkerült egy réges-régi felvétel. Ahogy közeledik a június, úgy készülnek a diákok életük egyik legemlékezetesebb eseményükre, elballagnak. Nos, Bence is ballagott egyszer, és erről az eseményről mutatta meg azt a videót, melyet eddig titkolt a nagyközönség elől.

Sajnos Rékasi Károly egyelőre még nem térhet vissza a Barátok köztbe!

A színész hosszabb ideig még biztosan nem tér vissza a Barátok köztbe, legalábbis ez derült ki egy évvel ezelőtt a Fókusz riportjából. Tavaly a készítők igyekeztek a történetet és a forgatásokat is úgy alakítani, hogy az segítse a színész gyógyulását, de végül teljesen le kellett állnia a forgatásokkal. Károlyt a mai napig várják vissza, és remélhetőleg minél előbb feltűnik majd a Mátyás király téren.

Bikinimustra Zimány Lindával!


szerző:
2017.05.02. 06:00
Bikinimustra Zimány Lindával!

Öt évvel ezelőtt a Fókusz nézői nemcsak megcsodálhatták VV Veronika és Linda csodálatos alakját, hanem az akkori szezon divatos fürdőruháit is. Kiderült, bár hibátlan formáikkal bármelyik vízparton magukra vonják a kíváncsi és elismerő tekinteteket, a strandolók előtt csak és kizárólag csinos és visszafogott bikiniben hajlandóak megjelenni.

Pandáskodás! A nap cuki videója!


szerző:
2017.05.02. 06:00
Pandáskodás! A nap cuki videója!

Négy évvel ezelőtt a Fókusz egyik riportját nem lehet megunni! A pandákat egy kosárba pakolva, háton cipelték át egy másik kínai rezervátumba. A Tao tao névre keresztelt óriáspanda-kölyköt anyja hangjának segítségével csalogatták legújabb otthonába.

Depresszió! – Megszólalt a színésznő!

Szerencsésnek mondhatja magát az az illető, aki nem tapasztalta meg ezt a szörnyű betegséget. Sajnos ezt nem mondhatja el magáról a Catherine Zeta-Jones, akiről kiderült négy évvel ezelőtt ezelőtt, hogy egyszer már orvosi segítségre szorult a súlyos depressziója miatt. 

Így buliznak a celebek! – VIDEÓ!

Két évvel ezelőtt a Reflektor nézői egy igen izgalmas eseményre pillanthattak be. A stáb egy exkluzív partin vett részt, amelyen a sztárvilág krémje is felvonult. A Barátok közt színészei mellett Kulcsár Edina szépségkirálynő, és az X-Faktor énekeseivel is megszólaltak. 

Sosem gondolnátok, kibe volt szerelmes Nádai Anikó!

Pont egy évvel ezelőtt a Farm műsorvezetője elmesélte a Gyertek át! műsorban, hogy bizony szerelmes volt Sebestyén Balázsba. Balázsról pedig kiderült, rendkívül jól értesült erről a dologról, és még arra is pontosan emlékezett, mi ábrándította ki Anikót.

Barátok közt: szakítás és dráma!

Három évvel ezelőtt a sorozat nézői egy hihetetlen kellemetlen beszélgetésnek voltak a részesei. Egy szakítás teljesen le tud dönteni valakit a lábáról, főleg akkor, ha egy szerelmes lánynak azt kell megtudnia, hogy a vőlegénye visszalépett a nagy nap előtt.

Egy régi arc tűnik fel a Mátyás király téren?

Két évvel ezelőtt a Barátok közt nézői megtudták, visszakapják az egyik kedvenc színészüket, Bozsek Márkot. A fiatal színész és a készítők akkor elérkezettnek látták az időt, hogy Márk több mint egy év után újra feltűnjön a Mátyás Király téren. A Fókusz az interjújára pedig nem egyedül, hanem szerelmével és egy különleges hírrel érkezett.

Izmok, és kerek idomok! Ők a fitness magyar csillagai!

Három évvel ezelőtt a Fókusz nézői elképesztő szaltókkal és dagadó izmokkal szembesülhettek, ugyanis abban az évben az ország legszebben kidolgozott testeit ismerhették meg. Bemutatkoztak a Magyar Kupa versenyzői.

Ők lesznek az Éjjel-Nappal Budapest legújabb szereplői!

Két évvel ezelőtt a Fókusz nézői közelebbről is megismerhették az ÉNB sorozat legújabb szereplőit. Kiderült, az újonnan érkezők kifejezetten tehetségesek, szépek, és az egész életük megváltozott azzal, hogy bekerültek az egyik legismertebb műsorba.

Váratlan fordulat a Konyhafőnökben!

Két évvel ezelőtt, egy váratlan bejelentés rázta meg a főzőműsor nézőit, ugyanis adásfelvétel közben lett rosszul és feladta a játékot a Konyhafőnök versenyzője. Pacsa Sándor már akkor évek óta vesekővel küzdött, és már a verseny előtt érezte, hogy egyre súlyosabb görcsei vannak, amik aztán az izgalom hatására annyira felerősödtek, hogy távozni kényszerült a műsorból.

Story Extra: Így él egy popikon!


szerző:
2017.04.27. 06:00
Story Extra: Így él egy popikon!

Pont egy évvel ezelőtt, a Story Extra Vágatlanul rovatában egy igazi legendát ismerhettek meg közelebbről a nézők. Csepregi Évához kopogtatott be a stáb, váratlanul, aki lerántotta a leplet egy családi titokról, sőt még azt is elárulta, hogy anno melyik zenekar törte a legtöbb borsot a Neoton Família orra alá.

Fókusz Pluszban a Szulejmán sztárjai! – INTERJÚ!

Négy évvel ezelőtt, ezen a napon a Fókusz Plusz nézői egy hihetetlen meglepetésben részesültek, ugyanis a híres Szulejmán sorozat főszereplőivel láthattak egy fantasztikus riportot. A beszélgetésből kiderült, hogy Hürremet alakító színésznő, Meryem Uzerli sosem volt még annyira boldog, mint mikor megtudta, hogy ő alakíthatja majd a sorozat női főszerepét. 

Geszti Pétert ilyen helyzetben még sosem láttuk!

Öt évvel ezelőtt, ezen a napon a Reflektor nézői egy igen őszinte riportot láthattak Petivel és feleségével. A Rapülők frontembere és párja meglepő nyíltsággal meséltek az életükről, a házasságukról a gyereknevelés nehézségeiről és arról, hogy Péter teljesen más arcát mutatja otthon, mint munka közben.

Sosem látott meglepetésben részesült Solti Ádám!

A Barátok közt színésze négy évvel ezelőtt, ezen a napon olyan szülinapi ajándékba részesült, mint még soha. Ádám barátai fogták magukat, és egy váratlan pillanatban dalra fakadtak. Az eredmény nem maradt el!

Hagyjál főzni!: Akasztják a hóhért?!

Ezen a napon, pontosan egy évvel ezelőtt történt, hogy a főzőműsor nézői egy igen izgalmas „különkiadást” láthattak a tévében. A nagyszájú Istenes Bence, és a szigorú ételkritikus, Vajda Pierre ugyanis, nem kis feladatra vállalkoztak. A cél nem volt más, csak annyi, hogy bebizonyítsák: együtt bárkit képesek lefőzni.

FARM: Szerelmi háromszög és féltékenység!

Egy évvel ezelőtt, ezen a napon a Farm nézői egy szerelmi drámába csöppentek bele. Gergő és párja, Brigi egy kisebb fajta féltékenységi drámába keveredett, ugyanis Cintia látványosan rányomult a fiatal, foglalt lányra. Természetesen ezt Gergő egyáltalán nem bírta jó szemmel nézni.

Ő lesz az X-Faktor új mentora?


szerző:
2017.04.24. 06:00
Ő lesz az X-Faktor új mentora?

Két évvel ezelőtt mindenki X-Faktor lázban égett, és azon ment a tanakodás, hogy ki is lesz az akkori év új mentora. A felsoroltak között Ákos neve is szerepelt, aki őszintén vallott a Fókusz kameráinak erről a kérdésről.

A ValóVilág szőkesége szakított szerelmével!

A ValóVilág5 egykori játékosa, Seherezádé akkor már hat éven át volt együtt olasz szerelmével, Claudióval, akivel két évvel ezelőtt, ezen a napon úgy döntött, véget vet a kapcsolatának. Sehi őszintén mesélt riporterünknek a szakítás okairól.

Kutya vs. macska? Te mire szavazol?


szerző:
2017.04.23. 06:00
Kutya vs. macska? Te mire szavazol?

Két évvel ezelőtt a Fókusz nekiveselkedett a nagy feladatnak, hogy kinyomozza, melyik házi kedvencet szeretik jobban az emberek. A riport sora vette a négylábúak előnyeit és hátrányait, így segített a nézőknek eldönteni a nagy dilemmát!

Ilyen az igazi Gubás Gabi!


szerző:
2017.04.23. 05:00
Ilyen az igazi Gubás Gabi!

Pont egy évvel ezelőtt a Fókusz Plusz stábja több napot töltött el a gyönyörű színésznővel. A riportból kiderült, hogy Gabi nemcsak színésznő, hanem énekes, anya, és igazi nő, emellett őszinte, kedves és nagyon erős nő.

Barátok közt: Túszdráma a Mátyás király téren!

Pont egy évvel ezelőtt, ezen a napon egy igen drámai és izgalmas részt láthattak a sorozat nézői. Nórát, Emíliát és Natasát túszul ejtette Haller, aki nem arról volt híres, hogy megkegyelmezett az áldozatainak. Szerencsére Rudi, „épp” arra járt, és megoldotta a szorult helyzetet. 

Figyelem! Dobó Ági nagy bejelentésre készül!

Pont egy évvel ezelőtt a volt szépségkirálynő hatalmas titkot árult el a Story Extra nézőinek. Kiderült, hogy Ági élete a kisfia születésével vált teljessé, viszont ez csak addig tartott, míg ki nem derült, hogy nemsokára újabb taggal bővül majd a család.

Hagyjál főzni! – Istenes Bence a parkett ördöge!

Már javában tart a Hagyjál főzni! második évada, ahol szintén történnek olyan furcsa és megmagyarázhatatlan dolgok, mint az első évadban. Hogy mire is gondolunk? Hát természetesen Istenes Bencére, aki, ha kellett bekeményített, viccelődött, és persze segített a bajba jutottakon. Ezért is szeretjük Istenes Bencét, aki, ha a helyzet úgy hozza, még táncra is perdül a Hagyjál főzni!-ben.

Vajon a Barátok közt szereplőinek mit hozott a nyuszi?

Hat évvel ezelőtt olyan szerencsében volt részünk, hogy a híres sorozat kulisszái mögött - egy kamera társaságával – beleshettünk a szereplőkhöz. Kiderült, nem mindenki tudott locsolóverset mondani, és arra is fényderült, ki tud spontán bolondozni és vagánykodni.

Vili bácsi: „Most már szeretném tudni az igazságot!”

Hat évvel ezelőtt, ezen a napon egy nagyon izgalmas kalandba kalauzolta el a nézőket a Barátok közt. A mindig vagány Hanna és a cserfes Peti olyan kellemetlen helyzetbe kerültek, mint még soha. Egy bilincs került a fiatalok csuklójára, amit próbáltak elrejteni a világ szeme elől, csak aztán Vili bácsi előtt mégis lebuktak.

ValóVilág! Könnyek és szakítás!

A ValóVilág történetének egyik igen kedvelt párosa úgy döntött, nem folytatják tovább együtt. A verseny után VV Kinga és VV Attila kockáztattak egy nagyot, és szerelmet fogadtak egymásnak. Nem telt el sok idő, mikor a Fókusz kameráinak könnyes szemmel mesélt arról Kinga, hogy miért is ért véget a kapcsolatuk.

Soha nem látott felvételek az X-Faktor versenyzőiről!

A sztárok is kezdik valahol, azaz olyan felvételeket mutatott be a Fókusz négy évvel ezelőtt, aminek mindenki kifejezetten örült. A tehetségkutató felfedezettjeiről olyan videók kerültek elő, amit azelőtt sehol sem láthattak a kedves nézők. A Fókuszban viszont mindent láthattak a kedvenceikről a nézők!

Felejthetetlen pillanat: Berényi Miklós csúnyán kihozta a sodrából Claudiát!

Öt évvel ezelőtt a híres sorozat egyik emlékezetes jelenete valóban felejthetetlen pillanatokat tartogatott a nézőknek. Berényi Miklós és Berényi Claudia viharos kapcsolata nem újdonság a Barátok közt kedvelőinek. Miklós mesterien tudta feldühíteni Claudiát, sokszor elég volt egy odaszólás és a harc már el is kezdődött közöttük.

ValóVilág: Tragédia érte a valóságshow egyik játékosát!

Pont egy évvel ezelőtt a Story Extra egyik játékosát, VV Zsuzsit rettenetes tragédia érte. A fiatal lány szülés közben veszítette el édesanyját. Érthető módon, nem tudott sírás nélkül beszélni a történtekről. Zsuzsi azt remélte, nem volt hiábavaló anyukája halála.

Barátok közt: Zsófi szörnyű féltékenységi rohamot kap!

Három évvel ezelőtt hatalmas balhé kerekedett ki a Mátyás király tér kellős közepén. Nem történt más csak annyi, hogy az akkor még igencsak hebrencs Zsófi féltékenységi jelenetet rendezett Nóra miatt, akinek szinte minden pasi segíteni akart. A fiatal lány dühében betörte az ügyvédő autójának az ablakát.

VV Anett: „Belehazudott a szemembe”

Két évvel ezelőtt a Fókusz kamerái előtt bukott le kedvese előtt VV Robin. A ValóVilág7 nyertese mikor kijött a Villából, akkor még komolyan gondolta, hogy a gyönyörű lányban megtalálta azt, akit keresett. Végül sajnos egyáltalán nem úgy sült el a dolog, ahogy eltervezték.

Ezt te sem bírnád szó nélkül! – A séró, mely önálló életet él!

Van, akit nagyon idegesített, és le is kevert volna neki egy pofont, más viszont jól szórakozott rajta. Az biztos, hogy két évvel ezelőtt Béla 13 centis felállított haja senkit nem hagyott hidegen, és az is, hogy nem lehetett nem megbámulni. A 16 éves tapolcai fiú egy jelenség lett, és nem csak az interneten keltett feltűnést, de még a Fókuszba is bekerült. Ehhez csak egy fésűre és egy ollóra volt szüksége.

A magyar énekes meghódítja a világot?!

Három évvel ezelőtt a Fókusz riportere egy igen őszinte interjút készített hazánk egyik legismertebb énekesével. Ákos akkor koncertturnéra indult, és Párizsban, Rómában meg Moszkvában is fellépett az ott élő magyarok előtt.

Puskás Petit hatalmas szerencse érte!

Három évvel ezelőtt történt, hogy a 2016-os X-Faktor mentorát egy olyan ember karolta fel, aki rengeteg tapasztalattal és életszeretettel rendelkezik. Az R-Go frontembere, Szikora Róbert több mint negyven éve van a pályán, zenéjéért több generáció is rajongott, és rajong a mai napig, így ha valaki, ő mindent tud a szakmáról. Puskás Petinek tehát kivételes szerencsében volt része, hogy az akkor 61 éves zenész láthatta el jótanácsokkal.

Barátok közt: Nóra és Emília életveszélybe kerültek?!

Pontosan egy éve történt, hogy a pszichológusnőt és az ügyvédnőt megtámadták. A tragédia perceiben Emília bátran szembeszállt a bűnözővel, aminek az lett a következménye, hogy ő is az eszméletét vesztette, csakúgy, mint Nóra. Így óriási veszélybe kerültek.