KERESÉS search-close
Csak a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Bajban van Faludy György özvegye?


szerző:
2018.05.22. 06:00
Bajban van Faludy György özvegye?

Aggasztó hírek jelentek meg a Blikkben a Kossuth-díjas magyar költő özvegyéről, Faludy Fannyról három évvel ezelőtt. A nő hosszú évek után először törte meg a csendet és reagál a róla megjelent pletykákra.

Vigyázat: szexik és gyönyörűek!

Pontosan négy évvel ezelőtt a Fókusz férfi nézői kifejezetten örülhettek, ugyanis ezena napon szebbnél-szebb modellek és királynők álltak kamera elé, hogy megmutassák, milyen is egy igazán szexi bikini.

Egy újabb botrány Aurelio körül!

A ValóVilág hatodik szériájának nyertese négy évvel ezelőtt a Fókusznak reagált az őt ért vádakra. Elmesélte, milyen balhéba keveredett, mi is történt vele valójában, illetve hogyan emlékszik vissza az „éttermes” balhéra.

Kilakoltatták Fekete Pákót?


szerző:
2018.05.21. 05:00
Kilakoltatták Fekete Pákót?

Négy évvel ezelőtt számoltunk be arról, hogy Pakónak csúnyán meggyűlt a baja a főbérlőjével, aki azzal vádolt a férfit, hogy évek óta nem fizetett semmit sem, és egyszerűen nem tudta őt kitenni a saját lakásából, emiatt bírósághoz fordult a fiatal nő.

Som Lajos őszintén vallott a függőségeiről

Őszintén vallott alkoholfüggőségéről és a drogokkal való kapcsolatáról Som Lajos, pontosan négy évvel ezelőtt. Az akkor 66 éves zenész már fél éve egy idősek otthonában élt és csak nagyon ritkán lehetett hallani felőle. 2014-ben megtörte a csendet, mert úgy gondolta, hogy sokan ideje korán eltemették őt.

Ezt biztosan nem tudtad Kiss Ramónáról!

Az X-Faktor műsorvezetője négy évvel ezelőtt bevallotta, hogy szenvedélyesen szereti az autózást, sőt egy évadon keresztül még versenyzett is. Azt mondja, kifejezetten élvezi, amikor a férfiak először kicsit szkeptikusan ülnek be mellé, majd az első kanyarban, az ölében landolnak.

Benkő László reagált az őt ért pletykákra

Pont egy évvel ezelőtt aggasztó hírek terjedtek Benkő Lászlóról, több újság is megírta, hogy a zenész rákos. A billentyűs egy koncertje után érezte rosszul magát, azt hitte szíve rendetlenkedik, a kórházban a tüdőembólia gyanúja mellett daganatra is gyanakodtak. A zenész reagált a szóbeszédre és a sajtóban megjelentekre, interjúnk után egyébként azonnal koncertezni indult Németországba.

A híres énekesnő elárulta születendő kisbabája nemét

Leszállt a bombázó: megállapodott a 2000-es évek első számú szexbálványa. A Fresh együttes barna hajú szépsége másfél évtizeden keresztül a férfimagazinok kedvence volt, egy évvel ezelőtt viszont már gyűrű volt a kezén és egy csöppség a pocakjában. Az énekesnő a Fókuszban mesélte el csodálatos élményeit.

Szülés után bombaformában?


szerző:
2018.05.18. 06:00
Szülés után bombaformában?

Otthon ülés, és a sport teljes megvonása helyett ezek az anyukák motivációt láttak a felszedett kilókban, és csecsemőstül szinte beköltöztek az edzőterembe, hogy újra alkossák a testüket. Egy évvel ezelőtt mutattuk be őket a Fókuszban.

Ilyen egy csodálatos apa-fia békülés a Barátok köztben

Hat évvel ezelőtt Bokros Ádám egy óriási döntést hozott, ami az egész életére kihatott. Úgy döntött, megbocsát édesapjának, és elhívja egy találkozóra.

Óriási meglepetést okozott Bon Jovi

Óriási meglepetésre Bon Jovi köszöntötte a végzősöket a Fairleigh Dickinson Egyetem amerikai diplomaosztóján pont egy évvel ezelőtt, aki ha már odavetődött, hát el is énekelt egy dalt. A diákok egészen addig nem hittek a szemüknek, míg véget nem ért a váratlan előadás.

A Barátok közt színészénél felmerült az amputáció is

Rékasi Károly egy évvel mesélt nekünk arról, hogy úgy rézi, már maga mögött tudhatja élete legnehezebb időszakát, ami tele volt reménnyel és mélypontokkal. Jobb lába rövidebb lett, az amputáció is felmerült, a színész élete legkeményebb szakaszáról a Fókuszban őszintén beszél.

A celebanyukák is rettegnek néha?


szerző:
2018.05.16. 06:00
A celebanyukák is rettegnek néha?

Minden terhesség más, ahogyan minden anyuka is, mégis a legtöbb szülőben megfogalmazódtak ugyanazok a félelmek. Eleget és elégszer eszik a gyerekem? Jól pelenkázom, és vajon baj, hogy túl sokat cumizik? Elég türelmes vagyok vele, és miért jár már a szomszéd kislánya, ha az enyém még nem? Ismert anyukákkal beszélgettünk pont egy évvel ezelőtt a mami-páráról, és arról, hogy ez meddig egészséges.

Veszélyben vannak az adataink?


szerző:
2018.05.16. 05:00
Veszélyben vannak az adataink?

Megismételhetetlen nyaralási fotók és féltve őrzött emlékek? Ezek a számítógépen tárolt pótolhatatlan adatok vannak egyre nagyobb veszélyben miután egy zsarolóvírus söpört végig a világhálón – számoltunk be erről pontosan egy évvel ezelőtt. Több mint 150 országban több százezer számítógépet fertőzött meg a pénzt követelő, wannacry elnevezésű csaló szoftver.

Sebestyén Balázs beköltözött az SOS Gyermekfaluba

Sebestyén Balázs, két kisfiú apukája egy napra nem csak eljátszott a gondolattal, hogy képes lenne-e nyolc gyereket nevelni, hanem meg is tapasztalta, ugyanis egy évvel ezelőtt a műsorvezető a reggeli rádióadás után költözött be az SOS gyerekfalu egy családjához Kecskeméten. Balázs igazán profin és érzékenyen helyt állt.

Dombi senkit sem kímélt!


szerző:
2018.05.15. 05:00
Dombi senkit sem kímélt!

Három évvel ezelőtt számoltunk be róla, hogy Dombóvári István azért szeretett volna a Fókuszba kerülni, mert kiderült, hogy az egyik péntek este csak az övé lesz, és megtarthatja az első önálló estéjét, amelyben majd 50 percen keresztül szórhatja a poénjait.

Itt egy emlékezetes pillanat: Szulejmán és Hürrem

Az uralkodó sosem titkolta, mennyire belehabarodott az egyik ágyasába, azaz Hürrembe. Nagy volt az öröm, mikor kiderült, harmadik közös gyermekük is fiú lesz. A szultán felhőtlenül boldog perceket élt át azokban az időkben, és úgy tűnt, szerelmük mindennél erősebb.

 

Berényi Miklós vs. Berényi Attila

Hiába, két Berényi nem fér el a Mátyás király téren, főleg, ha a cég sorsáról van szó.  A két testvér között többször adódott már konfliktus, sőt olykor az is előfordult, hogy Miklós szó nélkül becsapta Attilát, pont, mint három évvel ezelőtt.

Kameráink előtt vette fel legújabb videoklipjét a Pamkutya!

Két éve, hogy elhoztuk a Pamkutya legújabb paródiáját - Pista és Béla újra felrobbantotta az internetet, ahogy az összes előző slágerparódiájával tette. A legelsőt már nyolc milliónál is többen nézték meg, és a két srác humora nem csak a fiatalok körében visz mindent.

Istenes Bence a világ legboldogabb apukája

A Survivor műsorvezetője két évvel ezelőtt életének egyik legfontosabb óráiról mesélt, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Egy héttel azután, hogy megszületett a kisfia, kezdte csak elhinni, hogy tényleg apuka lett és szép lassan kialakult a hétköznapjaik ritmusa is.

Pimasz úr mostantól nálunk alszik?

Rengeteg riport és műsor fűződik a nevéhez. Papp Gergő évekig volt a Fókusz szerkesztő-riportere, az RTL Klub egyik ismert figurája, akit ma már sokan csak Pimasz úrnak ismernek, és aki most sok-sok év után visszatér hozzánk. Erről számoltunk be pontosan egy évvel ezelőtt.

Már nagyon vártuk: szerelem érkezik az RTL Klub képernyőjére!

Három évvel ezelőtt, ősszel indult el az egyik legnépszerűbb párkeresőshow, a Vigyél el! Az Ausztráliából indult formátum óriási sikerrel dübörgött, és Angliában akkor már hét évadot is megélt. A kapcsolatra vágyók szép számmal jelentkeztek a műsorba, melynek házigazdája Istenes Bence volt.

ValóVilág: Négy évvel ezelőtt Aurelio mindent vitt!

„Van életem, van életem” – ezt kiabálta a valóságshow hatodik szériájának nyertese, mikor megtudta, hogy ő lett a győztes...

Cukorbetegség: Tóth Vera szerint is fontos odafigyelni

Naponta 10 ember lábát kell amputálni Magyarországon a cukorbetegség miatt. Hazánkban jelenleg 772 ezer beteget tartanak számon, másfél év alatt 71 százalékkal nőtt a diabéteszesek száma. Az Egy Csepp Figyelem Alapítvány 2005-ben azzal a céllal jött létre, hogy minél több ember ismerje meg ezt a betegséget, és annak veszélyeit, és járjanak rendszeres szűrésekre. A diabéteszről beszélgettünk pont egy évvel ezelőtt.

A boldog házasság titkát keressük!

A mai világ azt diktálja, ha valami már nem úgy működik, ahogy szeretnénk, azt dobjuk el, és cseréljük le. Pont ugyanez a helyzet a házasságokkal is. Sokan mondanak le róla könnyen, noha csak küzdeniük kellene kicsit, és jobban elfogadni a másikat. Egy évvel ezelőtt a Fókuszban ismert emberek mondják el, náluk mi vált be.

Ezek a modellek valóban sokat nyávognak!

Alig létezik nagyobb öröm, mint amikor az ember egy jól sikerült fotót készít szeretteiről – például kedvenc háziállatáról. A sokak által kedvelt cicák azonban két évvel ezelőtt, mintha fittyet hánytak volna erre a szándékunkra, a kedvünkért alig, inkább csak maguk miatt pózoltak.

Som-Balogh Edina boldogabb, mint valaha!

A Barátok közt egykori szereplőjének kislánya, Lilien már több mint egy éve látta meg a napvilágot. Edina tavaly a Fókusznak elmesélte, hogy szerencsére hírből sem ismeri a szülés utáni depressziót. Eleinte izgult, hogy túl sok lesz a gyerekek közötti négy év korkülönbség, de egyből kiderült, hogy Noel egyszerűen imádja a húgát.

Ezek voltak a legnagyobb színpadi bakik!

A Fókusz stábja pont egy évvel ezelőtt összeszedte azokat a legnagyobb koncerti bakikat, amikor világsztárok esnek-kelnek koncert közben. És persze bemutattuk a magyar hírességek is, akik szintén átélték, amit nem kellett volna, milliók előtt fogtak padlót: van, aki alatt beszakadt a színpad és akad, aki a kórházat sem úszta meg.

Érettségi: valahol börtön jár a puskázásért!

Ha Kínában valakit csaláson kapnak az érettségin, az akár börtönbe is kerülhet. Az se mindennapi, hogy ott sokszor csarnokokban vagy stadionokban írják a feladatsorokat, egyszerre több százan, vagy ezren is. Egy évvel ezelőtt, pont ezen a napon állhattak neki a magyar középiskolások egy egészen új magyar érettséginek, megnéztük, hogy vizsgáznak sorstársaik szerte a világban, ha egyáltalán vizsgáznak.

Hazánkban ezekkel a szakmákkal lehet a legjobban keresni

Bróker, politikus, IT szakember, légiforgalmi irányító. Eléggé eltérő területek egyvalami azonban közös bennük: mindegyikért álomfizetést lehet kapni. Így nem csoda, hogy egy-egy munkavállaló havi fizetése meghaladja sokak több éves jövedelmét is. Erről számoltunk be pontosan egy évvel ezelőtt!

Barátok közt: Hanna és Peti összeházasodnak!

Pontosan három évvel ezelőtt történt, hogy Illés Peti bejelentette Julinak és Attilának, hogy megkérte Hanna kezét. A meglepődött szülők először fel sem fogták, mit mondott a fiatal fiú, de később sem nyugodhattak meg, ugyanis kiderült, hogy Hanna pedig igent mondott.

Barátok közt: Novák László súlyos betegségben szenved!

Öt évvel ezelőtt derült ki, hogy Lacinak sajnos súlyos cukorbetegsége van. Mivel a férfi egyáltalán nem vette komolyan a rosszléteit, az egyik régi lakó, Enikő úgy döntött, akkor Laci tudta nélkül vesz tőle egy csepp vért. Kiderült, mindenben igaza volt a fiatal lánynak…

Sztárok és kedvenceik!


szerző:
2018.05.06. 06:00
Sztárok és kedvenceik!

A dakszlik nagyon ügyesek és nevükhöz fajtájukhoz méltóan ki is kotornak mindent a föld alól, akkor is, ha ma már igencsak városias környezetben tartják őket. Nem véletlen, hogy Marilyn Monroe-nak, Einsteinnek vagy Picassónak is ilyen fajtájú kutyusa volt. Két éve mutattuk be a sztárok rövid lábú kedvenceiket.

Az ex-villalakó bevallota, hogy megbánta tetteit!

A botrányairól elhíresült egykori villalakó, VV Cristofel három évvel ezelőtt, pont ezen a napon jelentette be, hogy maga mögött hagyta a múltat és új életet kezdett. Elmondta, hogy keményen dolgozik, hosszú távú tervei vannak és már a nőügyeivel sem kerül a címlapokra.

A híres színésznő megmutatta kislányát

Három évvel ezelőtt, ezen a napon mutattuk be Horváth Lili - akkor három és fél hónapos - kislányát, akit az egész család nagyon várt már, hisz két fiú után végre egy kis hölgy érkezett a családba. A színésznő elsőként a Reflektor nézőinek mutatta meg a három és fél hónapos Dorka Lilit.

Vadállat, mint kis kedvenc?


szerző:
2018.05.05. 06:00
Vadállat, mint kis kedvenc?

Pont egy évvel ezelőtt csodálattal, és vegyes félelemmel nézzük azokat a felvételeket, melyeken oroszlánokkal focizik egy férfi, víziló mászkál a család konyhájában, őzike alszik a nappaliban, vagy éppen egy hatalmas medve ölelgeti gazdáját. Vadállatokkal élni nem éppen életbiztosítás, de az biztos, hogy semmivel sem összehasonlítható érzés.

Mutatjuk a világ legcukibb állatát!

A köztudottan játékos és békés pandamaci, pont egy évvel ezelőtt jó nagy pácba került, ugyanis nem tudott lejönni a magasból. Többször próbálkozott a tetőről átmászni a fa törzsére, de sehogy nem sikerült. Azt nem tudni, hogy esetleg egy ritka tériszonyos példányt láttunk-e, vagy csak a fára erősített bambusz-szárak zavarták meg, mindenesetre a látogatóknak okozott néhány könnyfakasztóan vicces pillanatot.

Szulejmán: Ibrahim pasa megvédte Szulejmánt

Öt évvel ezelőtt a híres török sorozat egy igen izgalmas pillanathoz ért: az egyik imádság alatt a szultánt megpróbálták megölni, csakhogy a pasa még időben vette észre a támadót. Ibrahim pedig egyáltalán nem gondolkodott azon, hogy a tőr elé ugorjon, vagy sem…

Berényi Bandi nagy bajba került!


szerző:
2018.05.04. 05:00
Berényi Bandi nagy bajba került!

Egy évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon a kis Bandi élete egyik legnehezebb pillanatához ért. Kiderült, még a múltban elkövetett egy hatalmas hibát, amiért „most” felelnie kellett. Úgy tűnt, a fiatal fiú egyáltalán nem örült a váratlan vendégnek...

Házasság első látásra – működhet?

Pont egy évvel ezelőtt egy ország előtt mondták ki első látásra a boldogító igent. Működhet a házasságuk a reality-show párjainak, ami első látásra köttetett? És ha ez nem lenne elég, akkor egy újabb pár állt vakon az anyakönyvvezető elé!

X-Faktor: erre vágynak a mentorok!


szerző:
2018.05.03. 05:00
X-Faktor: erre vágynak a mentorok!

Egy évvel ezelőtt, pont ezen a napon derült ki, hogy Gáspár Laci, Puskás Peti és ByeAlex benne lesz az X-Faktor újabb szériájának a mentorgárádájában. Viszont feltettük nekik a kérdést, hogy Tóth Gabi helyett kire is vágynának, milyen legyen a negyedik mentortársuk. A ítészek végül dalban mondták el kérésüket.

Berényi Claudia ma este visszatér a Barátok köztbe!

Két évvel ezelőtt, pont ezen a napon tért vissza a milliomos nő, aki csak rövid ideig volt látható, annyi azonban bizonyos volt, hogy igencsak meg fogja kavarni a ház lakóinak az életét. De nemcsak Berényi Mikiék mindennapjait forgatta fel Claudia hazatérése, hanem a karaktert játszó színésznőét, Ábrahám Editét is, aki a sorozat után új életet kezdett.

Barátok közt: Ludwig mégis életben van?

Emlékeztek arra, hogy Schneider Ludwig hányszor "támadt fel"? Pont egy évvel ezelőtt, miközben Vida Rudi egy pompás dalt dúdolt, addig a nézők láthatták, ahogy feltűnik egy fura alak. Az illető pedig nagyon hasonlított arra a Ludwigra, aki oly sokszor bántotta Berényi Ágnest. Később persze kiderült, hogy valóban őt láthattuk a padon ülve.

Lorán Lenkére emlékezünk


szerző:
2018.05.01. 06:00
Lorán Lenkére emlékezünk

Egy évvel ezelőtt a színésznőt a kórházban köszöntötték születésnapján, ahol február óta feküdt. Egy műtét miatt kellett bemennie, és sokáig nem lehetett tudni az állapotáról. Kollégái bulit szerettek volna szervezni a mindig vidám színésznőnek, de csak néhány barát mehetett be hozzá a kórházba felköszönteni. Csonka András virággal kedveskedett Lorán Lenkének, aki idén lenne 91 éves.

Budapest belvárosa versenypályává alakult!

Égett gumiszag, színes füst, iszonyatosa tömeg. Pont egy évvel ezelőtt versenypályává alakult két napra a belváros egyik legforgalmasabb része. A Nagy Futamnak helyet adó Andrássy út két oldalán a lámpákról és a hirdetőtáblákról is csüngtek az emberek. Annyian voltak kíváncsiak a városi futamra. Bár a verseny miatt a legforgalmasabb utakat is lezárták, a legtöbben azt mondták, kis sétával nem volt nehéz megközelíteni a helyet.

Látnod kell: Dél-amerikai pillangók a szegedi füvészkertben!

Hatalmasak, színpompásak és rengeteg az ellenségük. Pont egy évvel ezelőtt 400 pillangó röpködött a szegedi egyetemi füvészkertben, és mivel nem féltek az embertől, a kezünkre is rászálltak. Különleges fajtákkal is találkoztunk: az egyiknek a szárnya például az esőcseppekhez hasonlóan tükrözte vissza a fényt.

58 évesen lett anyuka!


szerző:
2018.04.30. 05:00
58 évesen lett anyuka!

Pont egy éve mutattuk be azt a mexikói nőt, aki 58 évesen szült ikreket. Mindkét gyerek -a kislány és a kisfiú- is egészségesen jöttek a világra. A Híradónk által megkérdezett szülész- nőgyógyász azt mondta, egyre több nő vállal gyermeket 40 felett, vagy annál is idősebben.

Ilyen egy anyák napja a Barátok közt szereplőivel

Két évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon Mérai Katát és Tihanyi Tóth Csabát a Story és a Best magazin kérte fel egy exkluzív fotózásra, természetesen nem egyedül, hanem a mamák közreműködésével. Az anyukák pedig egy cseppet sem jöttek zavarba a fényképezőgép láttán, sőt a fotózás után büszkén meséltek csintalan gyermekükről.

Hürremnek új szövetségese van?


szerző:
2018.04.29. 05:00
Hürremnek új szövetségese van?

Pontosan öt évvel ezelőtt történt, hogy a szultán ágyasa ráébredt, mekkora veszélyben van ő és fia, Mehmed, ha Szulejmán kiteszi a lábát a palotából. Hürremnek most is szerencséje volt, és egy nem várt szövetségesre talált, aki nem volt más, mint Nigar Kalifa.

Bartha Zsolt: „Kitöröm a nyakad!”

A Rózsa tulajdonosa többször került már olyan helyzetbe, hogy elő kellett vennie azt a bizonyos „erőszakosabb” arcát. Három évvel ezelőtt Vida Rudi tett egy olyan kijelentést, ami nem tetszett Zsoltnak, és a következő pillanatban az ex-katona már a falnak volt támasztva.

Nőügyek: Berényi Balázs vs. Berényi Miklós

Sosem volt felhőtlen a Berényiék kapcsolata, apa és fia többször veszett már össze kisebb-nagyobb probléma miatt. Viszont hét évvel ezelőtt, ezen a napon Miklós elvetette a sulykot és egy olyan nőt vitt ágyba, aki Balázsnak is igen tetszett. A sors úgy hozta, hogy az öreg Berényi csúnyán le is bukott a fia előtt.

Nem fogod elhinni, mi az új netes őrület!

Pont egy évvel ezelőtt derült ki, hogy egy új őrület hódít a világhálón: popsi villantás nyilvános helyeken. Az új trendet „Cheeky Exploits” – nak, azaz „huncut tettnek” nevezték el.

Így fel sem ismernéd Robert de Nirót!

A híres színészről pont egy évvel ezelőtt mutattuk be, hogy őt is beszippantotta az egyik telefonos applikáció. Robert de Niro egyet gondolt és kipróbálta a kutyás videókészítést, a hangtorzítást, sőt még pingvinné is átváltozott – és ezekről a mutatványokról még felvételek is készültek.

Szulejmán: „Szeretlek Hürrem, mindennél jobban!”

Öt évvel ezelőtt, míg az uralkodó és ágyasa romantikus szerelmes hangulatban töltik az éjszakát, addig az egyik háremhölgy fájdalmakra ébred. Nem alaptalan az ágyas fájdalma, ugyanis valami nagyon csúnya dolog történt a lánnyal. Természetesen ebben is Hürrem keze van…

Bartha Zsolt kiütötte Novák Lacit?

Hét évvel ezelőtt pontosan ezen a napon, a Rózsa tulajdonosa úgy döntött, nem kér a hisztizős vendégből, azaz Novák Laciból. Zsolt javára szóljon, hogy először szép szóval próbálta meg leállítani a dühöngő vendéget, de Laci addig-addig provokálta a férfit, amíg be nem húzott neki egyet.

Az Oscar-díjas Jamie Foxx exkluzív interjút adott az RTL Klubnak!

A világ egyik legsikeresebb színésze egy évvel ezelőtt Budapesten forgatott, és mindvégig kifejezetten kereste a nyilvánosságot. Volt, hogy egy szál alsónadrágban napozott a havas budai hegyekben, máskor a magyar fociválogatottal parolázott, és volt, hogy egy élő rádióműsor meghívását fogadta el. Végül pedig exkluzív interjút adott az RTL-nek.

Láttátok már a híres Konyhafőnök paródiát Szabó Győzővel?

Egy évvel ezelőtt a Konyhafőnök VIP-ben Szabó Győző kapott hideget-meleget és sok olyan alapanyagot, amitől irtózott. Miután kiesett a színész, úgy döntött, nem hagyja annyiban és a legnemesebb bosszút választotta. Mindhárom zsűritagot parodizálta. Ha kíváncsi vagy a teljes paródiára, kattints ide!

Szulejmán: Mahidevran gyűlölete mindent felemészt?

Három évvel ezelőtt a szultán ágyasa annyira féltékeny volt Hürremre, hogy az egyik pillanatban azon kapja magát, hogy bizony mérget fog adni  a vörös rabszolgalánynak. Az pedig már történelem, hogy a két nőszemély mennyire gyűlölte egymást, és hányszor akartak egymással végezni.

Bemutatjuk a világ legcukibb pandáit!

Egy évvel ezelőtt egy halom cuki felvétel érkezett Kínából. Szecsuán tartomány fővárosában található a világ legnagyobb pandás állatkertje, a gondozók pedig minden bizonnyal tobzódnak az élményekben.

Az örök dilemma: kutya vs. macska!

Szinte tényleg örök kérdés, hogy melyik kiskedvencet válasszuk. A Fókusz három évvel ezelőtt sorra vette a két négylábú előnyeit és hátrányait. A riport sokat segített abban, hogy végre eldönthessük, kutyát szeressünk, vagy cicát.

Teszteld magad az Éjjel-Nappal Budapest sztárjaival!

Három évvel ezelőtt megkérdeztük az Éjjel-Nappal Budapest szívtipróit, hogy szerintük mit vegyünk fel, ha a férfiaknak is tetszeni akarunk. Egyébként idén már ötéves a híres sorozat, ami azóta sem veszített a népszerűségéből.

Új életet kezdett VV Cristofel?


szerző:
2018.04.22. 06:00
Új életet kezdett VV Cristofel?

Már három évvel ezelőtt is nehéz volt elhinni, hogyVV Cristofel megjavult, legalábbis azt mondta a Fókusz riporterének. Kiderült, hogy rendes állása van, több szakmát is kitanult, és már nem balhézik a nőkkel.

Hürrem szerelme megrendíthetetlen?

Sosem felejtjük el azokat a pillanatokat, mikor még Hürrem „csak” a háremhez tartozott, és rabszolgaként bántak vele. Szulejmán édesanyja, már a legelején érezte, hogy a gyönyörű vörös hajú nőszemély rengeteg bajt fog még okozni, ezért úgy döntött a Valide, hogy eltávolítja Hürremet a palotából.

Ki örökli Prince vagyonát?


szerző:
2018.04.21. 06:00
Ki örökli Prince vagyonát?

Prince 300 millió dollárra, azaz több mint 87 milliárd forintra becsült vagyonát nem lesz egyszerű felosztani az örökösök között, hiszen gyereke még csecsemő korában meghalt, feleségeitől elvált. Egy évvel ezelőtt, az énekes halálának első évfordulóján, jelent volna meg egy új Prince album, de ezt egy amerikai bíróság jogvédelmi okokból máris megakadályozta. Egyébként máris ő az ötödik a legtöbbet kereső halott világsztárok listáján.

Ha ikerpárok, akkor Hagyjál főzni!

Pont egy évvel ezelőtt a híres főzőműsorban az ikerpárok ideje jött el. Nem lehet egyszerű mutatvány egyszerre két gyereket irányítani a konyhában, főleg nem akkor, ha csúszós a talaj. Az egyik alkalommal Aurelio akkora hátast dobott, hogy kész csoda, hogy felállt. Az esést látva nehéz elhinni, hogy a főzések előtt valaki titokban nem vakszolta fel a konyha kövét.

Szulejmán: mi volt a trendi a szultán udvarában?

Sok minden miatt lehet szeretni a Szulejmán sorozatot, de a fantasztikus látványvilágot mindenképpen érdemes kiemelni. Például a színpompás ruhákat, amelyek pontosan illeszkednek a szultán udvarának fényességéhez. A Szulejmán kori Oszmán Birodalom hatalmas volt és gazdag, nem véletlen, hogy szinte minden szereplő ruhája ragyogóan néz ki. Éppen úgy, mint azok a korhű öltözékek, amit egy divatbemutatón láthattunk pontosan 2 évvel ezelőtt a budapesti Olasz Intézetben.

Barátok közt: ez volt az egyik legszebb szerelmi vallomás!

A híres sorozat egyik legromantikusabb és legcukibb szerelmi vallomását pont egy évvel ezelőtt, ezen a napon láthatták a nézők. Ottó és Liza között egyre szorosabbá vált a kapcsolat, aztán a fiú egyszer csak kiöntötte Lizának a lelkét, és forrón megcsókolta a lányt.

Másodperceken múlott az Everest Expedíció résztvevőinek!

Egy évvel ezelőtt számoltunk be arról, hogy másodszori próbálkozásra ugyan, de sikerült Klein Dávidnak és Suhajda Szilárdnak 6400 méter fölé mászniuk, elérték a C2-es tábort. Az első akklimatizációs kör igazi zord, téli időjárást hozott, ami minden mászó dolgát megnehezítette. A hatalmas szél nekik is megálljt parancsolt.

Áprilisban országos havazás?


szerző:
2018.04.19. 05:00
Áprilisban országos havazás?

Igazán nem mondhatjuk, hogy sok hűhó semmiért, a tavalyi áprilisi havazás ugyanis a fél országot meglepte és megbénította. Bár Véber István kollégánk megígérte, mégsem számítottunk arra, hogy a húsvéti nyúl után a tojásdobálás helyett hógolyózni fogunk.

Ez volt a legnagyobb összecsapás a Hagyjál főzni! konyhájában!

Egy éve annak, hogy nem kevés vérveszteséggel, de nyertek Istenes Bence nagy kedvencei. A Hagyjál főzni! című műsor két szériájának győztesei egymás ellen keverhették a rántást. A két hipochonder páros nagyon egymásra talált, nem lehetett tudni, mi sülhet még ki a találkozásból.

Emlékeztek? Így indult az RTL Klub Reggeli műsora!

Pont egy évvel ezelőtt, húsvét hétfőjén új korszak kezdődött, nemcsak az alaposan meglocsolt lányok, hanem az RTL Klub életében is, hiszen hétfőn a jól bevált régi csapattal, Alföldi Róberttel és Stohl Andrással ébredhetett az ország. Kedden pedig már az ország nyerő párosa, Peller Anna és Mikike vezette a Reggelit.

Sírba szállt Zámbó Jimmy titka?


szerző:
2018.04.17. 06:00
Sírba szállt Zámbó Jimmy titka?

Négy évvel ezelőtt mutattuk be azt a riportot, mely arról szólt, hogy sírba vitte a titkát Hulé Éva. A nő, aki szemtanúja volt Zámbó Jimmy halálának, elhunyt, így talán sosem tudjuk meg, mi történt pontosan 2001 januárjában.

Barátok közt: Bartha Zsolt nem először veszti el a józan eszét!

A Rózsa tulajdonosa egyáltalán nincs jó passzban, szinte a gödör fenekén van. Öt évvel ezelőtt sem volt a topon, mikor még Szentmihályi Zsófival élt együtt. Az egyik pillanatban elveszti Zsolt a fejét, és a hálóingben lévő Zsófit egyszerűen kidobja a lakásból.

Itt a legújabb hajtrend!


szerző:
2018.04.16. 06:00
Itt a legújabb hajtrend!

A három évvel ezelőtt bemutatott frizura volt, akit kiborított, volt, aki kifejezetten jól szórakozott rajta. A tapolcai fiú jelenség lett, de nemcsak az interneten keltett feltűnést, hanem a Fókuszban is.

Szexi kocsimosó a Konyhafőnök játékosa!

Az orosz származású versenyző három évvel ezelőtt csatlakozott ellenfeleihez a főzőbajnokságban. Ljubov nemcsak a habverők, de a habok között is magabiztosan mozgott. Kiderült, életét gyakran extrém munkákkal fűszerezte meg, ilyen volt például a szexi autómosás is, amivel tavasztól őszig foglalkozott.

Sztárok, akik egyre komolyabban lazulnak Sebestyén Balázs nappalijában!

Végre Sebestyén Balázs is megkapja a magáét szombat este! De, hogyan kerül a képbe Szellő István? Mire készül Istenes Bence Kiss Ramónával? Két évvel ezelőtt megmutattuk, hogyan pörgetik fel magukat a játékra kész, győzelemre éhes hírességek Balázs nappalijának küszöbén!

Ez volt Varga Viktor eddigi legnagyobb botránya!

Varga Viktor megcsókolta a Mona Lisát – erről számoltunk be 2015-ben. Az énekes rendkívül büszke volt magára, de az interneten népe viszont beteg, őrült, feltűnési viszketegségben szenvedő embernek nevezte a történtek után.

Összefogtak a ValóVilág játékosai!

2011-ben a VV akkori versenyzői egy nagyszabású jótékonysági akcióba kezdtek, amikor is több mint 177 millió forint gyűlt össze. A nem mindennapi összeget 5700 nehéz sorsú családhoz juttatták el.

Voksán Virág és a nagy popsiteszt

Hét évvel ezelőtt a Fókusz stábja fogta magát, és kiderítette, hogy milyen az ideális popsi, illetve azt is, hogyan és hányan fordulnak meg a gyönyörű lemezlovas után az utcán.

Sztárnyugdíjak, melyekből nem lehet megélni!

Pont egy évvel ezelőtt számoltunk be arról, hogy több olyan egykori nagyon sikeres magyar zenész van, aki mára nyugdíjas lett, és az államtól mindössze 40-50 ezer forint nyugdíjat kap. Megmutattuk azokat a nagy és ismert nevek, akik arcpirítóan kevés összeget kapnak.

Könnyek között búcsúzott a Barátok közt színésznője

Kiss Ramóna több mint másfél évtizede alakítja Szentmihályi Zsófit a Barátok köztben. Pont egy évvel ezelőtt adott interjút a Fókusznak, és kiderült, hogy egyelőre befejezi a Mátyás király téri életét. Könnyek között mesélt az érzéseiről, és a búcsú nehéz perceiről.

Barátok közt: Hanna vs. Balázs!


szerző:
2018.04.12. 06:00
Barátok közt: Hanna vs. Balázs!

A fiatal lány és a Berényi ifjonc között már régebben is több volt, mint barátság. Sőt, Balázs legutóbb úgy lépett le, hogy szinte szó nélkül hagyta faképnél Hannát. De az már biztos, hogy öt évvel ezelőtt is volt némi probléma közöttük, ugyanis Hanna a Rózsában hatalmas jelenetet rendezett az ifjabb Berényi miatt.

Balázs Palit elkísértük a szülőfalujába!

Ha, kimondjuk Balázs Pali nevét, szerintünk nincs ember, akinek ne ugrana be azonnal a szőke göndör fürtös magas és sportos énekes figurája. Hihetetlennek tűnik, de már húsz éve, hogy berobbant a könnyűzenébe és romantikus házibulis dalaival életünk részévé lett. Az utóbbi években azonban mintha tudatosan kerülte volna a reflektorfényt, miközben teltházas koncerteket adott. Két évvel ezelőtt a Fókusz stábja elkísérte a szülőfalujába az énekest.

Ilyen volt, ilyen lett: itt a first lady divat!

Néhány éve még elképzelhetetlen volt, hogy egy first lady-nek akt képei legyenek. Melania Trump óta viszont ez már történelem. De milyen szabályokat kellett régen és kellene most betartania az amerikai miniszterelnök feleségének, aki rendszerint nők millióinak a példaképe – derült ki egy évvel ezelőtt a Fókusz riportjából.

1000. adásához érkezett az Éjjel-Nappal Budapest

Pont egy évvel ezelőtt érkezett az 1000. adáshoz a híres sorozat. A Fókuszban kiderült, ha szünet nélkül szerettük volna végignézni, akkor több mint egy hónapig a tv előtt ülhettünk volna. Kusza szerelmi szálak, viharos érzelmek, nagy viták és nagy egymásra találások: viszont egy valami állandó az Éjjel-Nappal Budapestben, az nem más, mint az albérlet.

Mata Ricsi összegyűjtötte kedvenc dalait!

Az X-Faktor második helyezettje egy évvel ezelőtt nagy kedvenceit egy csokorba gyűjtötte, hogy egykori mentorával, Puskás Petivel saját stílusában dolgozzák fel azokat.

Pumped Gabo a genetika áldozata?


szerző:
2018.04.10. 05:00
Pumped Gabo a genetika áldozata?

Egy évvel ezelőtt óriási balhéval végződött Pumpedék baráti összejövetele. Úgy eldurvult a helyzet, hogy Ági ököllel esett neki Gabónak. A lány az interneten fedezett fel egy képet, ami lebuktatta párját. A Fókusz stábja megpróbált az igazság után eredni.

Barátok közt: Szerelmi vallomás Bokros Ádám módra!

A fotósról tudniillik, hogy imádja a szép nőket, és igen sokan megfordultak már a társaságában. Öt évvel ezelőtt azonban úgy tűnt, Ádám valóban szerelembe esett és nem másba, mint Fekete Alizba.

Sosem látott bosszúhadjárat a Mátyás király téren

Három éve történt, hogy Berényi András özvegye, Zsuzsa úgy dönt, nem folytatja így tovább, ugyanis megboldogult férjének az alapítványi pénzalapja már pedig őt illeti. Mikor Nóra meghallja Zsuzsa tervét, egyszerűen nem jut szóhoz, hitetlenkedve hallgatja végig.

Gyönyörű nők smink nélkül?


szerző:
2018.04.08. 06:00
Gyönyörű nők smink nélkül?

Egyre több ismert nő dönt úgy, hogy megmutatja magát smink nélkül is. Két évvel ezelőtt például Dobó Kata tett közzé magáról natúr fotót. Ezzel persze legalább annyira megosztja majd az embereket, mintha valami nagyon erős sminket tett volna fel az internetre. Ők a nők, akik smink nélkül is merik vállalni önmagukat.

Kiss Ramónának teljesült egy álma!

Két éve, hogy több hónapos szabadság után, Kiss Ramóna újra hallatott magáról. Nemcsak a Barátok közt Zsófija tűnt el a nézők szeme elől, de az őt alakító színésznő is. A Fókusz elkísérte őt, amikor visszatért a Barátok csapatához.

Ő a legtöbbet kereső magyar focista

Állandó forróság, fehér homokos tengerpart, felhőkarcolók és elképesztő luxus. Ilyen körülmények között él Dzsudzsák Balázs, a legtöbbet kereső magyar futballista. Ráadásul, ahol mindezt biztosítják neki, az az Egyesült Arab Emirátusok fővárosa, Abu Dhabi. A Fókusz stábja tavaly telefonon érte el a focistát.

Ez a magyar hip-hop életérzés!


szerző:
2018.04.07. 05:00
Ez a magyar hip-hop életérzés!

Menők, egyediek és összeszedettek. És igenis vannak olyan jók, mint a legjobbnak kikiáltott ázsiai táncosok. Ez mind az ötszáz magyar hip-hoposra igaz volt, akik közel száz lélegzet-elállító produkcióval mérkőztek meg pont egy évvel ezelőtt, ezen a napon a hatodik hip-hop bajnokságon.

A világhírű énekesnő 10 évig élt terrorban férje mellett

Tavaly számoltunk be arról, hogy Mel B-t több éven keresztül bántalmazta és terrorban tartotta a férje. A Spice Girls egykori énekesnője tavaly megszerezte gyerekeinek felügyeleti jogát és megkapta a távoltartási végzést. Az énekesnőt fizikailag és lelkileg is bántotta férje, volt, hogy az ausztrál X-Xaktor felvétele után ököllel arcon csapta. Nemcsak az életét, a karrierjét is tönkre akarta tenni. Volt párja azzal is megfenyegette, hogy kiteregeti korábbi közös házi videóikat.

Pumped Gabo a konyha ördöge?


szerző:
2018.04.06. 05:00
Pumped Gabo a konyha ördöge?

Hiába pumpálta fel magát Pumped Gabo egy évvel ezelőtt, kevés volt a konyhában, ahogy az a naturista páros is, akik a természetesség és a meztelen valóság híveként próbáltak valami jót kisütni.

Everest Expedíció: elbánik a csapattal a magashegyi betegség?

Nemcsak a magashegyi betegség, hanem a nomád körülmények is megnehezítik a Magyar Everest Expedíció tagjainak mindennapjait, láthatták egy évvel ezelőtt a nézők. Akkor a Fókusz riportere, Jász Zoltán is már 4410 méter magasan járt, ahol egy fél csillagos szállodának nevezett helyen húzták meg magukat éjszakára, ahol olyan hideg volt, hogy még a függöny is odafagyott az ablakhoz. 

Exkluzív: Istenes Bence így él Kölnben!

Egy éve, hogy kiderült: Istenes Bence elköltözött Kölnbe Adéllal és kisfiukkal. A műsorvezető elmesélte, ügyesen és fiatalosan menedzselik az életüket, ráadásul Bence vloggerkedésbe is kezdett, aminek a rajongótábora egyre csak növekszik, és ez a mai napig így van.

Elhoztuk a legcukibb állati barátságokat!

Tüneményes felvételeket láthatnak máris elefánttal haverkodó kutyáról, egymástól elválaszthatatlan cicáról és lóról, kutya fogazatát vizsgáló mosómedvéről, malackákkal együtt élő tigrisről. Riporterünk pont egy évvel ezelőtt nemcsak az internetet elárasztó különleges barátságokról készült videók között szemezgetett, hanem körülnézett Budapesten és környékén állatotthonokban, kertekben, menhelyeken. Kiderült, hogy szamarak, kecskét, patkányok, kiscsibék nálunk is boldogan élnek egymás társaságában.   

Itt a Ham ko Ham új videoklipje!


szerző:
2018.04.04. 05:00
Itt a Ham ko Ham új videoklipje!

Pont egy éve számoltunk be arról, hogy elkészült az X-Faktorból megismert Ham ko Ham első videoklipje, a forgatásra pedig természetesen stábunk is elkísérte a csapatot. A tehetségkutatóban a srácok mentora ByeAlex volt, aki tartotta a kapcsolatot a fiúkkal, olyannyira, hogy ő teker az ellopott bicikliről szóló kisfilmben, sőt, végül kiderült, hogy… De nézzék meg inkább a klipet!

Így fakadt ki VV Charlotte!


szerző:
2018.04.02. 06:00
Így fakadt ki VV Charlotte!

Négy évvel ezelőtt kérdeztük meg a ValóVilág játékosát egy igen kényes ügyről. VV Charlotte bár nem szeretett róla beszélni, úgy érezte, hogy ennek az egész szövevényes ügynek ő is csupán egy áldozata volt. Ő ott követett el hibát, hogy hitt egy ismert embernek, aki a végén átverte. Szerencsére ez Simonnal való szerelmét nem mérgezte meg, a pár már össze is költözött.

Duciból bombanő? Mutatjuk!


szerző:
2018.04.02. 05:00
Duciból bombanő? Mutatjuk!

Négy éve, ezen a napon Ildikó elmesélte a Fókusz kameráinak, hogy még kisgyerekkorában szedte magára a tetemes súlyfelesleget, amitől 16 éves koráig nem is tudott megszabadulni. Most elmeséli, hogy hogyan sikerült legyőznie mégis a kilókat.

Ha nevetés, ütős poénok, akkor Gyertek át!

Két évvel ezelőtt megmutattuk hogyan lesz egy teljesen ártatlanul induló forgatásból kész kabaré. Megtanultuk, hogy csak Kiss Ádámmal, Ganxsta Zolee-val és Dombóvári Istvánnal ne kezdjen az ember, ha mégis, hermetikusan zárja el őket egymástól, amíg nyilatkoznak.

Puskás Öcsire emlékezünk!


szerző:
2018.04.01. 05:00
Puskás Öcsire emlékezünk!

2016-ban lett volna 89 éves a labdarúgás történetének egyik legnagyobb alakja, Puskás Ferenc. Az olimpiai bajnok, világbajnoki ezüstérmes és háromszoros BEK-győztes Öcsi bácsi 24 éven át ontotta a gólokat. 32 évesen erősen túlsúlyosan került a Real Madridhoz, ahol aztán azonnal közönség kedvenc lett és ráragasztották a Pancho becenevet.

Így még sosem láthattad Cristiano Ronaldót!

Egy éve, ezen a napon számoltunk be arról, hogy egy nap alatt világhírűvé lett a Ronaldóról elnevezett reptér, meg a művész is, aki a szobortestű világsztár mellszobrát formázta. Az aranylábú labdarúgó nem először szembesül önmagával, de most mindannyian kíváncsiak lennénk, mi járhat a fejében. Az internet népe ízekre szedte a műalkotást, mém-lavinát indítottak be.

Barátok közt: Bartha Zsolt elrabolja Gizellát!

Három éve már annak, hogy Gizi és Laci esküvőjét tartották a Rózsában, mikor egy óvatlan pillanatban Zsolt fogta a gyönyörű arát, és megszöktette. Természetesen Gizi egyáltalán nem örült a szöktetéshez, de a férfi a vállára csapta, és elszaladt vele.

Bemutatjuk a média legjobbjait!


szerző:
2018.03.30. 06:00
Bemutatjuk a média legjobbjait!

Tavaly is díjazták a média legjobbjait, csütörtök este a Pesti Vigadóban adták át a Televíziós Újságírók Díját. A 12 kategóriából 10-ben képviseltette magát az RTL Klub, ebből pedig végül 4-et meg is nyert.  A Legjobb reality A Konyhafőnök lett, a Legjobb zsűritag cím pedig Gáspár Lacit illette. Sebestyén Balázs az est folyamán duplázott: a Comedy show kategóriát a Gyertek át! nyerte, és Balázs lett a Legjobb férfi műsorvezető is.

Ez a boldog párkapcsolat titka!


szerző:
2018.03.30. 05:00
Ez a boldog párkapcsolat titka!

Mit tehet az, aki csak egy ölelésre vágyik, de a szerelme ezt nem veszi észre? Mit tegyen az, aki nem tudja kitalálni, mire vágyik a társa, nem gondolatolvasó, viszont biztos abban, hogy szereti a párját? A világ egyik legismertebb párterapeutája segített rendezni kapcsolatainkat a Fókusz kamerái előtt.

Galla Miklós legyőzte a halálos kórt

Az ismert művész ritkán ad interjút, de tavaly ezen a napon adott. Visszahúzódó embernek mondható, de azon az interjún mégis élete legnehezebb időszakáról mesélt a Fókusz kamerájának Galla Miklós, aki daganatos betegségéből gyógyult meg.

A mi kis falunk: Pajkaszeg polgármestere nagy bejelentést tett!

Mindenkit meglepett, hogy egy évvel ezelőtt Pajkaszeg polgármestere egy szerdai napon váratlanul beszédet mondott a falu főterén. Hogy mit nem bírt magában tartani Károly, kiderült a riportból!

Barátok közt: döbbenetes titokra bukkan Tóbiás és Kristóf!

Egy évvel ezelőtt kifejezetten nehéz helyzetbe került az ex-tűzoltó, ugyanis édesapja, Frédi nem volt képes elfogadni fia másságát, és mindent megtett azért, hogy Kristófot jobb belátásra bírja. Ezzel talán megküzdöttek volna még a fiatalok, de mikor kiderült, hogy Frédi Tóbiás édesanyjával randizik, az már igencsak megdöbbentette őket.

Kiderítettük, hogy a hazai sztároknak fontos-e a méret!

Sokaknak volt már olyan élménye, hogy egy addig csak tv-ben vagy filmvásznon látott sztárt magasabbnak hittek, Michael Flatley például meglepően alacsony. Egy évvel ezelőtt nem hittünk a tévének és lemértük a celebeket.

Örömhír: elindult a Magyar Everest Expedíció

Klein Dávid és Suhajda Szilárd célja, hogy oxigénpalack nélkül másszák meg a Föld legmagasabb hegycsúcsát, a Mount Everestet. Pont egy évvel ezelőtt az útra ismert emberek is elkísérik őket: Lilu, Geszti Péter, Száraz Dénes és Badár Sándor is felgyalogol az 5300 méter magasságban található alaptáborba, ahogy Jász Zoltán kollégánk is.

Összehoztuk Pumped Gabót a felfedezőjével!

Akár egy első randi, olyan volt Pumped Gabo és Szilli Tamás első találkozása pont egy évvel ezelőtt, hiszen mindkét fiú nagyon izgatottnak tűnt, amikor összehoztuk a celebet azzal az újságíróval, aki annak idején rögzítette Gabo Balaton-parti táncát. Egyikük se gondolta volna, hogy a véletlenül elkapott mozdulatsornak köszönhetően Gabo az internet sztárja lesz később.

Ilyen egy nap Aurelióval a konyhában!

Egy évvel ezelőtt állapítottuk meg, hogy alig van olyan műsorunk, amelyikben fel ne tűnt volna a nagyszájú VV győztes. Ha pedig már így alakult, kihasználtuk ezt, és mindenhova követtük, hogy azt is lássuk, ami nem került az adásokba. A "Hagyjál főzni!" forgatásán kezdtünk…

Nádai Anikó: „Nem támogatom, hogy a párok együtt dolgozzanak!”

A műsorvezető négy évvel ezelőtt mesélt a Fókusznak arról, hogy a saját bőrén tapasztalta meg, hogy milyen érzés a párjával egy munkahelyen dolgozni. Szerinte ez egyáltalán nem könnyű és nem is egészséges helyzet, főleg akkor, ha már vége szakadt a kapcsolatnak.

Klein Dávid ismét a csúcsra tör?

Négy évvel ezelőtt a hegymászó elmesélte a Fókusznak legújabb tervét: mínusz 30 fokban, majdnem 9 km-es magasságban, oxigénpalack nélkül szerette volna meghódítani az Everestet. Akkor még mindössze 200-an voltak, akik így nézhettek le a Himalája csúcsáról.

Ők a legszebb, legkeresettebb magyar modellek!

Andy, Timi, Tamara, Eszter: csak néhány név azok a közül a fiatal magyar tehetségek közül, akik szinte már hazajárnak a külföldi fotózásokra és divatshow-kra, itthon viszont alig ismerjük őket. Három évvel ezelőtt a Fókusz riportere lencsevégre kapta őket.

Ez volt Novák László legnagyobb csalódása a Barátok köztben!

Hat évvel ezelőtt a Mátyás király tér egyik legnagyobb szerelmi csalódását, azaz szakítását követhették nyomon a nézők. Novák László ugyanis ismét belesett abba a hibába, hogy füllentett. A végeredmény szempontjából mindegy, miért tette, még akkor is, ha nem rossz szándék vezérelte.

Mit keres Opitz Barbi az X-Faktor válogatóján?

Pont egy évvel ezelőtt számoltunk be arról, hogy tavaly ilyenkor már javában kereste a 2017-es X-Faktor csapata az év legjobb hangját szerte az országban, sőt a határokon túl is. Összesen 120 településen várták a jelentkezőket, és nem mentek üres kézzel. Orosházára például a 2016-os győztest, Opitz Barbarát is elvitték magukkal meglepetésként.

A mi kis falunk: Volt, hogy a színészek sem bírták nevetés nélkül

Udvaros Dorottya koporsót cipel, Csuja Imre és Lengyel Tamás vidáman focizik, teszik mindezt egymástól néhány méternyire: erről számoltunk be pont egy évvel ezelőtt. A mi kis falunk első évadának utolsó részében láthatták, hogyan is alakult ki a fent említett abszurd helyzet. A sorozat történetének legtöbb embert megmozgató forgatása volt ez, az összes szereplő és két tucatnyi statiszta részvételével.

Újabb ütős klipet készített az Éjjel-Nappal Budapest sztárja!

Bizonyára mindenki emlékszik ÉNB Alexa Bang-Bang című számára. Nos, pont egy évvel ezelőtt számoltunk be arról, hogy a sorozathős első klipje után érkezett a második, mely szexibb és dögösebb lett. A Túlpart című dalról pedig azt árulta el Alexa, hogy igazán róla szól szerinte.

Aranylemezt kapott a Vígszínhában bemutatott Pál utcai fiúk előadás

2017-ben a világhírű regényből készült zenés játékot három hónap alatt ötvenötezren látták. A grund hőseit alakító színészek mellett aranylemezt kapott Marton László rendező és a Dés László, Grecsó Krisztián, Geszti Péter alkotói trió is.

Saját főzőműsort kap Wossala Rozina?

Pont egy évvel ezelőtt jelentettük be, hogy a Konyhafőnök egykori zsűritagja, Wossala Rozina saját főzőműsort kapott az RTL Klubon. A Profi a konyhámban című szponzor finanszírozott műsorban Rozina olyan hírességeket látogatott meg, akik egyáltalán nem voltak otthon a főzésben.

Bartha Zsolt szörnyű ténnyel szembesül

Hat évvel ezelőtt mikor még a Rózsa tulajdonosa és Szentmihályi Zsófi egy szép párt alkottak, sokszor bonyolódtak hatalmas vitákba. Az egyik alkalommal Zsolt beletrafált a fiatal lány egyik félelmébe, ugyanis Zsófi elárulta a kedvesének, lehet, soha nem akar gyereket.

Keresem a családom: megrázó történettel zárult a harmadik évad

Egy évvel ezelőtt a harmadik évad utolsó adásában Izabell történetét ismerhették meg a nézők. A lány Egerben született egy roma családban, három éves koráig Editnek hívták. Kiskorában fogadta örökbe egy amerikai házaspár, most New York-ban él, három nyelven beszél. Ez volt a „Keresem a családom!” egyik legmegrázóbb és leginkább elgondolkodtató története.

Valóságshow: Pumpedék a tévében!

Pont egy évvel ezelőtt derült ki, hogy kamerák követik Gabót és kedvesét mindenhová, miközben a kigyúrt srác akkor éppen szóba sem állt barátnőjével, anyjával pedig folyamatos volt az adok-kapok. A sorozat jeleneteit nem írták meg előre, így őszinte pillanatoknak lehettünk szemtanúi. De nem csak a pár életébe és hálószobatitkaiba leshettünk be, a család és a barátok is szerephez jutottak…

Nádai Anikó nagy dologra szánta rá magát!

Már három éve annak, hogy beszámoltunk arról: Nádai Anikó élete új irányt vett. Kisbabája miatt úgy döntött akkor, hogy egy időre elköszön az Éjjel-Nappal Budapesttől, és a kicsi érkezéséig más területen próbálja ki magát.

Bartha Zsoltot választás elé állították?

A Rózsa tulajdonosa sosem volt ilyen nehéz helyzetben, ugyanis hét évvel ezelőtt választania kellett: vagy a bisztrót választja, vagy a fiát. Sosem volt ilyen nehéz helyzetben!

Csuja Imre megrendítő vallomást tett!

A színész pont egy évvel ezelőtt, ezen a napon először beszélt a nyilvánosság előtt tizennégy évvel ezelőtt elhunyt fiáról, és arról, hogy magát hibáztatja Gergő haláláért. Szerinte nincs annál nagyobb trauma, amikor a szülőnek kell eltemetnie gyermekét. Hiába tettek meg mindent fiúkért, már késő volt a segítség. Csuja Imre őszinteségével arra hívja fel a szülők figyelmét, hogy segíteniük kell, amikor védtelen és érzékeny kamasz gyereküknek sebezhető a lelke.

Legendás páros fogja vezetni az RTL Klub Reggeli műsorát

Egy évvel ezelőtt harangoztuk be, hogy a régi legendás Reggelik hangulatát szeretnék visszahozni az RTL képernyőjére. Be is mutattuk az áprilisban induló reggeli műsor házigazdáit, akik a 2017-es év nagy felfedezettjei. Ők bizonyítottan és garantáltan Nyerő Párost alkottak már akkor is, de kiderült, hogy a Reggeli műsorban is.

Pilvaker: Fluorék érettségi tétellé váltak?

Egy évvel ezelőtt vitatkoztunk arról, hogy a szavak forradalma-e, hogy a nagy klasszikus Petőfi, Csokonai, vagy Vörösmarty verseket milyen mértékben lehet modernizálni, de talán elég, ha megnézzük mi történt az elmúlt öt évben. Jött a Halott Pénz, a Punnany Massif, Fluor és a többi rapper, színész, zenész és minden korábbinál közelebb hozták a kötelező magolandót a tinikhez. Hashtag kokárda és hashtag pilvaker - Fluorék pár év alatt érettségi tétellé váltak, nálunk meg idén is szól a magyar nemzeti hip-hop rap.

A mi kis falunk: így forgatta fel Pilisszentlélek életét a sorozat!

Ki tudja még mi lesz, ha az RTL vígjátéksorozata, A mi kis falunk továbbra is ennyire népszerű marad. Még az is megtörténhet, hogy Csuja Imrét tényleg polgármesterré választják Pilisszentléleken, és nemcsak temploma, de papja is lesz a csodaszép kis településnek! A sorozat főszereplője egy évvel ezelőtt azt mondta, már úton útfélen úgy köszönnek neki, hogy Jó napot polgármester úr, hogy vannak a halak?

Csökkenhet az üzemanyagár?


szerző:
2018.03.15. 06:00
Csökkenhet az üzemanyagár?

Pont egy évvel ezelőtt, ezen a napon 3 forinttal olcsóbb lett a 95-ös benzin, és 5-tel a gázolaj literje mától. Tavaly megírtuk, hogy az akkori évben alig néhány forinttal ingadoztak az árak, de áprilistól komolyabb áresés jött - a GKI szerint. Úgy számoltak, megszűnik a bevezetett többlet jövedéki adó, amelyet legfeljebb 50 dolláros hordónkénti árhoz kötöttek. A benzinkutakon egyelőre majdnem 20 százalékkal többet kellett fizetni az üzemanyagokért, mint 2016-ban. 

Különleges gólyákkal találkoztunk!

Kokárdával a nyakukban engedtek szabadon gólyákat a Hortobágyi Madárkórházban pont egy évvel ezelőtt. Immár 10 éve, mindig ezen a napon engedik elrepülni a korábban megsérült madarakat, amelyeknek a kórház röptéjében kellett átvészelniük a telet. Társaik általában ilyenkor érkeznek vissza Afrikából, így gond nélkül tudtak csatlakozni hozzájuk.

Exkluzív fotózásra kísértük el Axente Vanessát

Egy bájos 182 cm magas, 22 éves lány, akit – bár itthon kevésbé ismernek - de az elmúlt években meghódította a divatvilágot, és akivel a közelmúltban New Yorkban tölthettünk egy napot. Pont egy évvel ezelőtt őszintén mesélt arról hogyan sikerült egy kis zalai faluból idáig jutnia és arról is, hogy miként tartja karban fantasztikus alakját.

Meglepő fordulat a Keresem a családom! egyik részében!

Egy évvel ezelőtt nem várt fordulat következett be a „Keresem a családom!” egyik részében szereplő Imre életében. A férfi a műsor segítségével megtalálta nővérét, akitől még csecsemő korában szakították  el. Megható találkozásukat látva Imre fia is jelentkezett a férfinél, újra felvették egymással a kapcsolatot.

Ő az a magyar statiszta, aki már több Oscar-díjas filmben is szerepelt!

Egy évvel ezelőtt mutattuk be a két Oscar-díjas statisztát: Károlyt lassan kabalaként használhatnának azok a rendezők, akik az Oscar szoborra pályáznak. Riportunk főhőse nem színész, mégis számos hollywoodi filmben kapott már szerepet. Úgy tűnik tökélyre fejlesztette a statisztálást. Károly pontosan tudja, miért szeretnek vele és magyar társaival dolgozni a leghíresebb rendezők is.

Hagyjál főzni! avagy sztárpasik a konyhában!

Amelyik konyhában Istenes Bence a háziúr ott garantált a totális káosz és a jókedv. Pont egy évvel ezelőtt tettük fel a kérdést: de, hogy ki lesz képes az őskáoszt megállítani? Hogy Aurelio vagy Gáspár Laci, az már csak a hétfői adásból derült ki. Az biztos, hogy a Hagyjál főzni! felvételein, azért Valkó Eszterék is tudtak meglepetést okozni.

Miért jó a házassági szerződés?

Három évvel ezelőtt boncolgattuk azokat a kérdéseket, hogy vajon érdemes-e kötni házassági szerződést, illetve mi szól ellene és mi mellette? Erről kérdeztünk hírességeket, és egy ügyvédet, akihez a párok természetszerűen már akkor érkeznek, amikor egy házasság véget ér, és az anyagiak kerülnek előtérbe.

Ez volt az egyik legnagyobb kártérítés a zenei életben!

Három évvel ezelőtt számoltunk be arról, hogy Pharrell Williams akkortájt nem lehet túl happy, ugyanis a 2014-es nyár slágere, a Blurred Lines, amit Robin Thickkel közösen írtak úgy tűnt, egy lopott szerzemény. A bíróság szerint ugyanis Pharellék a dalt Marvin Gaye funk legendától, annak egy 77-ben született slágeréből nyúlták.

Ez volt ám a dalpremier a Barátok köztben!

Pontosan hét évvel ezelőtt a Mátyás király tér teljesen felfordult, mikor Szabi úgy döntött, kiengedi a hangját és éneklésre adja a fejét. Nem is kellett sokáig várni, és Kinga elkísérte őt egy hangstúdióba, ahol fel is vették Szabi első dalát.

Emlékeztek még erre a Deák téri rejtélyre?

Pontosan két évvel ezelőtt, ezen a napon egy hatalmas sporttáskát kerített körbe a rendőrség Budapest egyik legforgalmasabb pontján. A titokzatos táska tartalmára minden járókelő kíváncsi volt, még az Éjjel-Nappal Budapest főszereplői is döbbenten találgatták, vajon mi lehet benne.

Új vendégek érkeznek Sebestyén Balázs nappalijába!

Pont egy évvel ezelőtt mutattuk be, hogy több érdekesség is volt péntek este Sebestyén Balázs nappalijában. Kiderült, hogy Puskás Peti párjának jó a humora, illetve az is, hogy Pumped Gabo még mindig büntetésben van VV Zsófis kalandja miatt, bár ő ezt nem érti, és hogy párja Ági, véletlenül nem vett ruhát a fehérneműjére.

A Barátok közt egykori színésze őszintén vallott párkapcsolatáról!

Németh Kristóf, azaz a Mátyás király tér Kertész Gézája egy évvel ezelőtt, pont ezen a napon megtörten mesélt arról a színész, hogy 1,5 éves kapcsolata ért véget, pedig hosszú távra terveztek az Operettszínház táncművészével. A hír, hogy szakítottak mindenkit meglepett, hiszen már az esküvő is szóba került köztük.

A mi kis falunk: egy évvel ezelőtt izgalmas résszel folytatódott a sorozat!

Pont egy évvel ezelőtt, ezen a napon nagy napra ébredtek a Pajkaszeg lakói, hiszen személyesen a fejlesztési miniszter érkezett hozzájuk, az akkori részben. A díszes fogadáshoz felsorakozott az egész falu, szó szerint, hiszen Pajkaszeg lakó mellett itt is feltűntek a pilisszentléleki emberek is. Ebben a hangulatos pilisi faluban forgatták a sorozat legtöbb jelenetét, amiben a vállalkozó kedvű helyiek is szerepet kaptak.

Az RTL ismert arcai így szembesültek az első felvételeikkel!

Pont egy évvel ezelőtt, ezen a napon leesett az álla a hazai hírességeknek, amikor szembesítettük őket első tv-s szerepléseikkel. Erős Antónia és Szellő István is jót nevettek régi önmagukon, ahogy Istenes Bence is verte a térdét. Nézd vissza a pillanatot, amikor az RTL ismert arcai szembesülnek a legeslegelső róluk készült felvétellel.

Berényi Balázs buliján elszabadul a pokol!

Hét évvel ezelőtt történt, hogy a fiatal Berényi házi bulit rendezett. Elsőre jó ötletnek tűnt, hiszen minden adott volt egy fergeteges szórakozásra, de azzal nem számoltak a fiatalok, hogy egyszer csak elszabadul a pokol, és már nem ők irányítják a történéseket.

Láttátok már VV Mici és VV Krisztián legújabb videoklipjét?

Ezen a napon, pont egy évvel ezelőtt meglepte rajongóit a ValóVilág nyolcadik szériájának szerelmesei. Egy videoklipet készített VV Krisztián és barátnője, Mici. A végeredmény pedig magért beszélt már akkor is!

Keresem a családom: itt egy újabb egymásra találás!

Apa nélkül felnőtt gyerekek: a „Keresem a családom!” elmúlt epizódjaiban több ilyen élettörténetet ismerhettek meg. Egy csonka családban felnőni mindig nyomot hagy a gyermekben. Pont egy évvel ezelőtt, ezen a napon azonban egy olyan fiatal lány történetét ismerhették meg a nézők, aki az édesanyja nélkül nőtt fel.

A ValóVilágból a popszakmába


szerző:
2018.03.06. 06:00
A ValóVilágból a popszakmába

Három évvel ezelőtt, ezen a napon alig, hogy véget ért a ValóVilág hetedik szériája, azonnal kiderült, hogy ki az újabb feltörekvő zenei tehetség. VV Dennis a sokadik olyan korábbi valóságshow-szereplő, aki mikrofonnal a kezében képzeli el a jövőjét - nos, nem szerettük volna rögtön az elején a kedvét szegni, de megállapítottuk, nem lesz könnyű dolga.

Boldog születésnapot, Éjjel-Nappal Budapest!

Egy évvel ezelőtt, ezen a napon ünnepelte a híres sorozat a negyedik évfordulóját. Idén viszont már pontosan öt éve annak, hogy beköltöztek a nappalinkba az Éjjel-Nappal Budapest szereplői. Az akkori közel ezer epizód történéseit maguk a szereplők sem tudták már számon tartani: megszámlálhatatlan vita, életre szóló emlék és még több szerelmi szál. Nézd meg, hogyan ünnepeltek a sorozat sztárjai!

X-Faktor szerelem: Földesi Péter és Tóth Andi

A magyarországi X-Faktor legfiatalabb győztesének élete egy igazi tündérmese. A verseny óta megkapta élete első színházi szerepét, közös fellépése volt kedvenc zenekarával, a Hooligans-szel, és most úgy tűnik Ámor nyilai is eltalálták. Erről beszélgettünk Andival, pontosan két évvel ezelőtt.

Újra rátalált a szerelem Polyák Lillára?

Két évvel ezelőtt, pont ezen a napon először szólalt meg azóta, hogy párjával bejelentették, zátonyra futott a házasságuk. Polyák Lilla majdnem húsz évig volt együtt Homonnay Zsolttal. Két évvel ezelőtt derült ki, hogy akkor már fél éve kezdett új életet, amelyet ma már új szerelmével is megoszt.

Ő lenne Palvin Barbi férfi „hasonmása”?

Patinszki Misa szép csöndben majdnem akkora sztár lett a férfimodellek között, mint Palvin Barbi a hölgyeknél. Versengenek érte a katalógusok és a magazinok. Azért egy valamiben különböznek persze a nemükön kívül: míg Palvin kisasszony hatalmas parti arc, addig Misa csöndes és visszafogott, nem nagyon jár el bulizni. Egy évvel ezelőtt mutattuk be őt a Fókusz műsorában!

Egy különleges vendég érkezik Sebestyén Balázs kanapéjára

Egy évvel ezelőtt adtuk hírül, hogy az egyik péntek estére Hajós András is visszatért az RTL Klub képernyőjére és hozza magával néha igencsak érdekes poénjait. Miatta is érdemes volt nézni péntek este a Gyertek át! legújabb adását, de az is kiderült, hogy Kabát Péter szájról olvasott, azaz, hogy nem olvasott.

Opitz Barbi indiánokkal és egzotikus állatokkal is találkozott!

Pont egy évvel ezelőtt számoltunk be arról, hogy indiánokkal és egzotikus állatokkal is találkozott az X-Faktor győztese panamai nyereményútján. Barbit nővére kísérte el, így minden kalandban együtt vettek részt. Az igazi erő az első repülőútján kellett a fiatal énekesnek, utána már csak arra figyelt, hogy mindent rögzítsen a telefonjával.

Erről az oldaláról még biztos nem ismerted Rihannát!

Pont egy évvel ezelőtt számoltunk be arról, hogy az énekesnő lett az év humanitáriusa. A barbadosi énekesnő kedden Bostonban vehette át a Harvard Egyetem díját. A címet jótékony tetteivel érdemelte ki Rihanna: sok pénzzel támogatja a mellrák gyógyításával kapcsolatos kutatásokat hazájában. Ezenkívül szívén viseli a karibi térségből Amerikába érkező fiatal egyetemistákat is, hogy megfelelő oktatást kapjanak. Ehhez egy alapítványt hozott létre, melyet nagyszüleiről nevezett el.

Keresem a családom: nehéz gyerekkorból a jótékonykodó felnőttkorig

A segítséget nagyon sok minden motiválhatja. A „Keresem a családom!” egy évvel ezelőtti műsorában Andrást ismerhették meg a nézők, aki olyan embereket támogatott, akik valamilyen oknál fogva elakadtak az életükben. Talán azért tette mindezt, mert ő is járt már hasonló cipőben.

Kinek mi a valódi életkora a sztárvilágban?

Nicole Scherzinger bevallotta, hogy 2008-ban azt hazudta, hogy huszonnyolc éves, közben már a harmincadikba lépett, Nicki Minaj pedig huszonhatnak mondta magát, mikor kiderült, hogy huszonnyolc. De miért tabu néhány ember számára a saját kora? És, vajon hány éves lehet Kiszel Tünde? Egy évvel ezelőtt járt utána a Fókusz!

Ilyen volt a Rapülők gigashow-ja!


szerző:
2018.02.27. 06:00
Ilyen volt a Rapülők gigashow-ja!

A tavalyi év egyik legmeghatóbb pillanatát hozta a Rapülők koncert. Geszti Péterék szerettek volna méltóképpen megemlékezni a nemrég elhunyt Somló Tamásról, ezért felkérték a néhai zenész két fiát, hogy lépjenek fel velük egy dal erejéig. A méltó búcsú után aztán fergeteges bulit varázsoltak a Sportarénába, pont egy évvel ezelőtt.

Ezt gondolják a jövőjükről a mai fiatalok!

Pont egy évvel ezelőtt számoltunk be arról, hogy egy felmérés szerint minden tízedik magyar fiatal elmenne Magyarországról. Ráadásul 40%-uk fél attól, hogy nem lesz családja. Már akkor nehéz volt megfejteni, mi vezethet egy ennyire pesszimista jövőképhez…

Mit keres Fördős Zé a Barátok köztben?

Három évvel ezelőtt számoltunk be arról, hogy az ország egyik legnépszerűbb gasztrobloggere a dzsungel után, ismét egy számára ismeretlen terepre merészkedett, amikor elfogadta a felkérést és szerepet vállalt a népszerű sorozatban.

Rékasi Károlyt mentálisan is nagyon megviselte a balesete!

Két évvel ezelőtt számoltunk be arról, hogy korábban úgy tűnt, Rékasi Károly balesete után villámgyorsan felépül, de sajnos a gyógyulás folyamata megakadt. A színésznek újabb komoly műtétre kellett vállalkoznia és nem titkolta, a váratlan komplikációk mentálisan is nagyon megviselték. Minden szempontból segítségre volt szüksége és abban az időben a Barátok közt forgatókönyvíróinak is fejtörést okozott, hogy mi legyen Bartha Zsolt sorsa.

Az Éjjel-Nappal Budapest szereplői oltári kalandot éltek át!

Két éve derült ki, hogy bizony nem volt elég a Lali Pop, megérkezett a Bulicsászár is. Az Éjjel-Nappal Budapest Csóró Lalija folytatja mulatós karrierjét és elkészült legújabb slágergyanús dala is. A sorozat Ausztriába is elutazott forgatni, a Fókusz pedig elkísérte Lalit és Gábort az osztrák síparadicsomba.

Ők már megjárták a ValóVilágot!

Három évvel ezelőtt a  ValóVilág7 célegyenese előtt a korábbi évadok szereplői meséltek a Fókusz kameráinak arról, hogy hogyan változtatta meg az életüket a luxusbörtön, és azt is elárulták, szerintük ki az akkori játék legesélyesebb a főnyereményre.

Danics Dóra Mexikóban kalandozott!

Az X-Faktor negyedik évadjának győztese és édesanyja, Bach Szilvia színésznő és humorista haza sem akartak jönni, olyannyira jól érezték magukat a tizenegy nap alatt. A Fókusznak pedig Dóra elmesélte, milyen kalandokat is éltek át ketten Mexikóban.

Schwarzenegger elárulta sikerének titkát!

Két évvel ezelőtt a Fókusz kamerája előtt egyszerűen nem maradt titok, ami a filmsztárból lett politikust illeti. Egyszerűen mindenhova elkísérték Arnoldot, aki meg hozta a sajátosan humoros formáját.

Tényleg van élet a Földön kívül?

Pont egy évvel ezelőtt órák alatt bejárta az egész világot az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA legújabb felfedezése. Egy a mi Naprendszerünkhöz hasonlót fedeztek fel 40 fényévnyire, amelyben három olyan Föld-szerű bolygót is találtak, amelyen akár víz és élet is lehet.

Figyelem: változások a Barátok közt háza táján!

Egy évvel ezelőtt rengeteg pletyka röppent fel a sorozattal kapcsolatban. Kiderült azonban, hogy csak kisebb változások várhatók a Barátok köztben, és a megjelent hírekkel szemben Gubík Ági nem hagyta el a sorozatot, és Nyári Dia is csak ideiglenesen távozott a történetből.

Sosem látott casting fotók és videók sztárjainkról!

Pont egy évvel ezelőtt a Fókuszban eddig a nyilvánosság előtt ismeretlen videókat, fotókat láthattak a nézők, olyan legelső válogatásokról, castingokról, amelyeken a hírességeket alig lehet felismerni. Robert Pattinson, vagy Miley Cyrus alig hasonlít későbbi önmagára, de Kiss Ramóna, vagy Voksán Virág is sokat változott, amióta felfedezték. A notórius próbafelvételiző Lali pedig már éppen feladta, amikor az Éjjel-Nappal Budapestbe hívták.

Fejős Éva megmutatta csodaszép kislányát!

Pontosan egy évvel ezelőtt a Fókusznak azt mondta, ha cseppnyi kétség is lett volna benne, hogy ennyi idős fejjel lehet-e, legyen-e gyereke, nem szült volna. Fejős Éva egy évvel ezelőtt, negyvenkilenc évesen lett először anyuka és boldogan mutatja meg kislányát mindenkinek. Nem fél a jövőtől, nem rágódik a múlton, sőt naponta segít aggódó, hasonló módon későn babát váró nőknek.

Ilyen részegnek még sosem láttad a Barátok közt Ádámját!

Pont egy évvel ezelőtt a fotós úgy érezte, romokban van az élete, a párkapcsolata, és a munkája is. Két kétségbeesés közepette az alkoholhoz fordult, és mikor Hanna megpróbálta őt megvigasztalni, abban a percben rámászott a fiatal lányra.

Egyszerűen nem lehet átverni a Barátok közt Bözsijét!

Három évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon Illés Peti egy igen vakmerő dologra szánta el magát. Mivel akkor még javában dübörgött a fagylalt biznisze, muszáj volt megpróbálni a lehetetlent: el akarta lopni Bözsi néni tökéletes fagylalt receptjét. Peti csak azzal nem számolt, hogy Bözsit és Vili idő előtt visszatér...

Aurelio szakított a párjával!


szerző:
2018.02.20. 06:00
Aurelio szakított a párjával!

Három évvel ezelőtt a BeleValó műsorvezetője azt mesélte, hogy nincs túl jó passzban. Kiderült, Zsófival épp akkor szakítottak, és mint mondta, akármennyire is hiányzott neki a lány, nem akarta elkapkodni a dolgot. Szeretett volna néhány napig egyedül lenni, hogy megemészthesse a dolgokat.

Szerelem és dráma a ValóVilágban!

Három évvel ezelőtt, ezen a napon egy váratlan fordulat borzolta a kedélyeket a Villában. A szerelmét, Edinát a múlt héten kiejtő Laci ismét kendőt kapott. Ő viszont az egyik legkarakteresebb társát hívta ki. Edina akkor már egyáltalán nem volt biztos benne, hogy jól tette, pedig korábban még ő javasolta ezt a fiúnak, csakhogy rájött, kintről nézve ez a játék egészen más.

Ez volt a váratlan bejelentések estéje a Barátok köztben!

Öt évvel ezelőtt a nézők valószínűleg nem győzték a váratlanabbnál is váratlanabb történéseket a Barátok köztben. Az egyik ilyen pillanat az volt, mikor Fekete Aliz minden előzmény nélkül állított be Kingához és Ádámhoz azzal a történettel, hogy kiderült, Kertész Géza bizony megszökött a börtönből.

Borotválkozással a fiatalságért?

Három évvel ezelőtti kutatás szerint a rendszeres, azaz heti háromszori borotválkozással akár 10 évet is nyerhetünk az öregedéssel szemben, hiszen a művelet állítólag a kollagén termelést stimulálja, kisimítja a ráncokat, bőrradírozó hatása van, a levágott szőr pedig nem lesz erősebb. Őrültség, vagy tényleg érdemes kipróbálni?

Az Éjjel-Nappal Budapest szereplője igen bevállalós!

Már három évvel ezelőtt is úgy gondoltuk, hogy a tetoválás már régen nem horgonyokról és áthúzott szívecskékről szól. Mára már művészetté nőtte ki magát, sőt, van, akinek ez életstílust. A Tatoo Convention-re, Közép-Európa legnagyobb show-jára nem véletlenül érkeznek a világ minden tájáról. Újvári Mihály pedig elkísérte az Éjjel-Nappal Budapest sztárjait, és kiderült, Joe kifejezetten rajong a tetoválásokért.

Ez volt az egyik legmeghatóbb vallomás a Barátok köztben!

Hat évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon az akkor még Illés Júlia és Balogh Nóra Novák Csaba temetése után összeültek egy pohár borra. A barátnők kiadták magukból a fájdalmaikat, kétségeiket, de leginkább Nóra volt az, aki egy igen súlyos titkot bízott Julira.

Megmutatta igazi arcát a Barátok közt Balogh Nórája!

Az ügyvédnőről köztudott, hogy sosem kellett megvédeni őt senkitől sem, ha kellett mindig képes volt szembeszállni bárkivel, főleg, ha a családját kellett megóvnia. Most sem volt másképp, ugyanis hét évvel ezelőtt Attila ex-kedvesével szállt vitába, hogy megvédje önmagát és a kapcsolatukat.

Szép anyák és szép lányaik: a gének nem hazudnak!

Nézd meg az anyját, vedd el a lányát, vagy az alma nem esik messze a fájától. Mondhatnánk még ilyen közhelyeket, amik azokra a lányokra tökéletesen illettek, akiket egy évvel ezelőtt mutatott be a Fókusz. Kiderült, a nagyszerű gének mindannyiuknál adottak. A Fókusz stábjának Rába Tímea, Fésűs Nelly, Rubint Réka és Kulcsár Edina nyilatkozott a szépségről.

Palvin Barbi a világ legszebb bikinisei között van!

A gyönyörűséges Palvin Barbara tavaly, pont egy évvel ezelőtt újra az illusztris sportlap a Sport Illustrated hasábjain pózolt, ami azt jelentette, hogy ismét bekerült a világ legszebb bikinis lányai közé. Az akkor huszonhárom éves szépség igazi szexszimbólumként pózolt a kamerának, hol falatnyi bikinikben, hol pedig vadító fürdőruhában.

Egy újabb régi szereplő távozott a Barátok köztből!

Egy évvel ezelőtt derült ki, hogy egy olyan szereplő intett búcsút a Barátok köztnek, aki az évek alatt családtaggá vált, aki valóban a szemünk előtt nőtt fel, és lett tinilányból érett hölggyé. Kiss Ramóna a döntést hosszú gondolkodás után, tavaly januárban hozta meg.

Új szerelme van Pumped Gabónak?


szerző:
2018.02.15. 05:00
Új szerelme van Pumped Gabónak?

Pont egy évvel ezelőtt egy igen botrányos videót töltött fel a Facebookra Pumped Gabo. A felvételen nem Ágit csókolgatja, hanem a ValóVilág powered by Big Brotherből megismert Zsófit. A felvételt állítólag Zsófi juttatta el az egyik online bulvár oldalnak, mert elege lett abból, hogy a fiú kihasználja, és csak szórakozik vele. A nyilatkozatából az derül ki, hogy nem ez volt az első eset, amikor Gabo vele csalta meg  párját.

Opitz Barbi megmutatta legújabb dalának részleteit!

Pontosan egy évvel ezelőtt számoltunk be arról, még csak pár hónap telt el azóta, hogy Opitz Barbi megnyerte az X-Faktort de a fiatal tehetség nem tétlenkedett, egyből stúdióba vonult és szorgalmasan dolgozott. A Fókusz nézői hallhatták először legeleső dalának az első taktusát.

Keresem a családom: apa nélkül soha!

A dokureality műsorvezetője pont egy évvel ezelőtt mesélt a harmadik évad azon részeiről, ahol a szereplők az édesapjukat keresték. Kiderült, két olyan lányról volt szó, akik a húszas éveik elején jártak, és akik nem tudtak, és nem akartak belenyugodni abba, hogy apa nélkül nőttek fel. Mind a ketten meg akarták találni azt a férfit, akiről álmodoztak óvodásként, iskolásként, aki a fantáziájukban és a szívükben biztonságot nyújtott.

Az X-Faktor sztárja elárulta, hogy boldog párkapcsolatban él!

Három évvel ezelőtt a randevúzás szabályairól és a párkapcsolatok alapjairól kérdezte a Fókusz Muri Enikőt, aki örömmel mesélte, hogy maga is boldog párkapcsolatban él, akkor már 9 hónapja.

Ez volt minden idők legdrámaibb ValóVilág párbaja?

Három évvel ezelőtt mutatta be a Fókusz a ValóVilág történetének talán leginkább szívszorító Párbaját. Kiderült, szerelmesek küzdenek majd egymás ellen, ráadásul az is biztos volt, hogy valahol csak és kizárólag önmaguknak köszönhették a fennálló helyzetet.

Nézd meg, mire képes a hosszú haj?

Két éve mutattuk be azokat a nőket, akik a hosszú hajukon lógva különleges mutatványokra voltak képesek. Hajukon függeszkedve teljes testsúlyukkal könnyedén cseverésztek, forogtak. A nagyon látványos mutatvány azonban nagyon veszélyes, már akkor megmondtuk, senki ne próbálja utánozni őket!

Varnus Xavér külföldön talált új otthonra!

Nem ő az egyetlen művész, aki arra a döntésre jutott, hogy más országban szeretné kamatoztatni tehetségét. Varnus Xavér bejelentése nagy visszhangot váltott ki két évvel ezelőtt. Az orgonaművész Berlinben keresett és talált új otthon magának. Azt mesélte, rendszeresen hazalátogat majd idős szüleihez, döntéséért viszont sokan támadták.

Keleti Györgyit ártatlanul csukták le?

Pont egy évvel ezelőtt számoltunk be arról, hogy több mint 12 millió forintos kártérítésre is számíthat Keleti Györgyi, akit az olasz bíróság ártatlannak talált. Ugyanis 3 hónapig volt előzetes letartóztatásban, ezért  perli be az olasz államot. Keleti Györgyit prostitúció elősegítésével vádolták meg 2011-ben. Olasz ügyvédje telefonon nyilatkozott a Fókusznak.

A világhírű kutyatrénernél, Cesar Millannál!

D. Tóth András kollégánk a világhírű kutyatrénernél, Cesar Milannál járt vendégségben Los Angeles-i birtokán pont egy évvel ezelőtt. Az egykori mexikói illegális bevándorló elképesztő birodalmat épített abból, hogy a rendetlen kutyáknak és tehetetlen gazdáiknak segít. Módszerét már az amerikai iskolákban is tanítják, melyet a Fókusz is bemutatott a nézőknek.

Madonna újabb két árvát fogadott örökbe?

Pont egy évvel ezelőtt mutattuk be, hogy újabb két afrikai árvát fogadott örökbe Madonna. Ismét Malawiban járt, ahonnan most sem tért haza üres kézzel és adoptált egy lány ikerpárt, Esthert és Stellát, így saját két gyerekével együtt már 6 csemetéje van.

Berényi Attila nemcsak tolvaj, hanem gyilkos is?

Hét évvel ezelőtt Attila nehéz időszakot élt ét, ugyanis Berényi Claudia teljesen meg volt győződve arról, hogy a kedvesét, Valtert a férfi tette el lábalól.

Ez volt minden idők legdurvább ketrecharcra Magyarországon

Pont egy évvel ezelőtt történt, hogy az ellenfelének üzent a Fókuszon keresztül Budapesten a 25 éves Laszák Zoltán K-1 világbajnok. Már akkor tudtuk, hogy adrenalin és vérre menő harc lesz. Kiderült, az MMA és a K-1 harcosai egymást és magukat sem kímélték a ringben.

Az X-Faktor nyertese tudatosan irányítja az életét!

Nem annyira jellemző a tinédzserekre, hogy tudatosan, felnőtt módra irányítják az életüket, de vannak kivételek. Főleg, ha olyasvalakiről van szó, aki túl van már több milliós nézettségű élő műsoron, aki mindig is arra a pályára készült, ahova most ért, és akit úgy hívnak, Opitz Barbara. Egy évvel ezelőtt kérdeztük a terveiről az énekesnőt.

Mik azok a mormonok?


szerző:
2018.02.07. 06:00
Mik azok a mormonok?

Alkoholt, kávét, zöld teát nem isznak, nem cigiznek, havonta egyszer huszonnégy órás böjtöt tartanak. Fizetésük tíz százalékát egyházuknak adják. Mindenük a család, gyakran négy öt gyereket nevelnek. Ryan Gossling és Christina Aguilera is ilyen családban nőtt fel. Magyarországon ötezren vallják magukat mormonnak.

Puskás Peti sosem látott felvételei

Ellőttem az utódom, vagy utódom az elődöm, valahogy így van ez Puskás Petivel és Geszti Péterrel. Mindketten már gyerekként reflektorfénybe kerültek, aztán évekkel később mentorként követték egymást az X-Faktorban. Az viszont csak most derült ki, Puskás Peti szenzációs gyerekkori videóiból, hogy nemcsak higany mozgása volt, de a Rapülők is örökre összeköti őket.

Amerikai foci már kutyáknak is?


szerző:
2018.02.06. 06:00
Amerikai foci már kutyáknak is?

Míg pont egy évvel ezelőtt Houstonban a New England Patriots és az Atlanta Falcons csapott össze, addig New Yorkban Ruff és Fluff, azaz a Lopósok és a Bolyhosok csapata. A Super Bowl estéjén minden évben megrendezik az amerikai focimérkőzést kisállatokkal is. A meccset az egyik televíziós csatorna élőben közvetítette egy igen lelkes kommentátorral.

Ezek lesznek a trendi férfi frizurák!

Pont egy évvel ezelőtt megnéztük, mennyire fog megváltozni 2017-ben a férfi hajdivat, és azt is, marad-e a magasra felnyírt ecsetfrizura. A Fókusz stábja a ValóVilág című realityből megismert Somán, és az X-Faktor harmadik helyezettjén Gorbunov Dmitrij-n kísérletezett.

Ilyen Villa-viszonyok is voltak a ValóVilágban?

Négy évvel ezelőtt a VV5 szériájának nagyágyúit kérte fel a Fókusz, hogy értékeljék ki az akkor aktuális VV6 Villa-viszonyait. A három egykori villalakó, Gergő, Vera és Attila értékelték a Villabeli eseményeket, a szereplőket és karaktereiket.

Berényi Miklós családja újabb taggal bővül?

Hét évvel ezelőtt egy csodálatos meglepetés érte Mikit, ugyanis kislánya, Timi őszintén előállt azzal, mi lenne, ha hozzáköltözne. Az örömhír hallatán Miklós szinte táncra perdült, mikor szinte azonnal jött a következő jó hír: Berényi Balázs is az apjához költözne.

Nézd meg a fagyos divatbemutatót Balogh Edinával!

Hat évvel ezelőtt túl azon, hogy mindenkit arra kértünk, vigyázzon magára, figyeljen jobban a kicsikre, az idősekre és a házi kedvencekre, beszéltünk egy kicsit arról is, mit tegyen az, aki a farkasordító hidegben is divatos akar maradni.

Ilyen egy tökéletes VV mosoly!


szerző:
2018.02.03. 05:00
Ilyen egy tökéletes VV mosoly!

Lehet színes, vagy láthatatlan, de fémszínű retró is. Nem lehet tagadni, a fogszabályzók soha nem látott divatja tombol. Elsőként Tom Cruise vállalta be a vörös szőnyegen, azóta valóságos szexepillé vált. Pont, mint hat éve a Fókusz riportjában a ValóVilág játékosa, Gigi.

A Barátok közt Gizije csúnyán megszegi a fogadalmát!

Két évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon történt, hogy Bokros Gizella nem bírta tovább, és belekortyolt egyet Balogh Nóra borába. Sajnos ezzel ismét azt érte el Gizi, hogy egy kortynál nem bírta abbahagyni, és csúnyán lerészegedett.

Jótékonykodni jöttek a ValóVilág szereplői!

Pontosan hat éve, hogy az RTL Klub és a ValóVilág ismét egy rekordot akart megdönteni: a Minden Gyerek Lakjon Jól Alapítvány irányításával még több családon szeretettek volna közösen segíteni. A Fókusz nyomon követte VV Csaba és VV Seherezádé útját.

Korcsolyát húztak az Oscar-díjas sztárok!

Oscar díjas sztárok – és Justin Bieber is pont egy évvel ezelőtt korcsolyát húzott az NHL jégkorong liga gáláján. Tim Robbins, Cuba Gooding Jr. és a kanadai származású énekes is Wayne Gretzky csapatát erősítette, és Bieber esetében ezt lehetett szó szerint venni. A sokak által kritizált popsztár ugyanis kifejezetten sportos, nagyon ügyesen korizott, és jól bánt a bottal is.

Új szerepben tündökölhet Pumped Gabo!

Pont egy évvel ezelőtt derült ki, hogy valóságshow főszereplője lesz Pumped Gabo és barátnője, Sebestyén Ági. Kiderült, hogy a műsor felvételei akkor már elkezdődhettek, illetve arról is beszámolt a Fókusz, hogy a reality Gabo és barátainak a mindennapjairól fog szólni.

Együtt nevettünk, és bizony sírtunk VV Eszterrel!

Hat évvel ezelőtt a ValóVilág ötödik szériájában Eszter kockáztatta a legnagyobbat. Mikor aztán szembesült saját kiesésével és a hozzá legközelebb álló emberek reakcióival, a Fókusz arra volt kíváncsiak, hogy a lánynak megérte-e a strapát.

Ez volt a legpikánsabb Barátok közt forgatás!

Hét évvel ezelőtt egy pénteki epizódban egy igen pikáns jelenetet mutattak be a sorozat készítői, ugyanis Bokros Gizi egy erotikus tánccal hozta tűzbe Vili bácsit. A Fókusz pedig összehozta a szereplőket és párjaikat egy vacsorára, ahol mindenki elmondta véleményét a szexis jelenetről.

A Barátok közt Novák Lacija a gyerekek megmentője?

Hat évvel ezelőtt a Mátyás király tér Lacija olyan nemes dolgot tett, amiért minden kisgyerek kifejezetten örült. A ház „Mackója” és párja, Gabi kitalálták, felújítják a közelben lévő játszóteret, ami így gyerekbiztos és környezetbarát lett.

Donald Trump betartja, amit ígért?

Donald Trump 45. amerikai elnöknek pont egy évvel ezelőtt volt az első hete a Fehér Házban, ahol nem várt mennyiségű rendeletet hozott, pedig se a kabinetje, sem pedig a minisztériumi kinevezések nem történtek meg. Hatalmas döntések viszont már akkor születtek! Mutatjuk!

Mit keresett Leonardo DiCaprio a Vatikánban?

Két éve kiderült, hogy az Oscar-díjas színész és a katolikus egyházfő igazából a környezetvédelemről egyeztetett. Leo olaszul köszöntötte a pápát, majd áttért angol nyelvre. A színész nekiajándékozta könyvét a pápának, majd az asszisztense átnyújtott neki egy csekket. Ezt az egyházfő „szívének kedves” jótékonysági kezdeményezések támogatására szánta.

A szerelmes celebek így becézik egymást!

Szerelmem, édesem, kicsim, cicám és nyuszikám. A sort még hosszan folytathatnánk, de vajon mi a közös bennük? Szerelmes hírességeinket két évvel ezelőtt arra kértük, avassanak be minket titkaikba és árulják el, hogyan becézik egymást a négy fal között, vagy éppen azon kívül.

Így fogadta Istenes Bence, hogy kisfia lesz!

Két évvel ezelőtt, pont ezene a napon a műsorvezető és énekes szerelme, Csobot Adél első közös babájukat várták, akiről kiderült, hogy kisfiú lesz. A Fókusz megkérdezte a párt, mit szól a nagy hírhez.

Válótársak: Zavarba ejtő pillanatok!

Az RTL nagysikerű sorozata, számos meglepetést és kérdést tartogatott két évvel ezelőtt az évad a végére: mi lesz Stohl András és Dobó Kata karakterének kapcsolatával, miként alakulnak a további szövevényes szerelmi szálak? A Fókusz ott volt az utolsó forgatási napon.

A Barátok közt Lucáját ezzel a külsővel meg sem ismeritek!

Mint minden anyuka, Aliz is átélte azt a helyzetet, mikor lánya elkezdett kamaszodni. Hiába hitte azt Aliz, hogy Lucával már jól alakul a kettőjük kapcsolata, mert azt egyik pillanatban olyan külsővel állít haza a fiatal lány, hogy mindenkinek eláll a szava.

Bébibumm a Barátok köztben!


szerző:
2018.01.27. 05:00
Bébibumm a Barátok köztben!

Négy évvel ezelőtt Berényi Juli családját nagy trauma sújtotta. Petiről kiderült, hogy leukémiában szenved, és a kezelések miatt le kellett nyírnia a haját. A szörnyűségek közepette egy olyan dolog történik velük, amiről álmodni sem mertek: kiderült, Juli babát vár.

Negyvenhárom évesen is igazi szexbomba Heidi Klum!

Heidi Klum minden alkalommal lenyűgözi a nagyközönséget, hiszen a teste olyan, akár egy húszévesé. Ráadásul négy gyermek édesanyja, így még inkább dicséretre méltó, hogy negyven felett is ennyire tökéletes az alakja. Saját bevallása szerint a géneknek köszönheti formás idomait, és kockás hasát, pedig ő sem mond le szívesen a finom falatokról. Kiderült, a hét majdnem minden napján edz, így tartja formában magát.

Így ünnepelte Tóth Andi a 18. születésnapját!

Pont egy évvel ezelőtt lett tizennyolc éves az X-Faktor legfiatalabb győztese. Az őstehetség Tóth Andi szép nagy partit is szervezett, hogy az oly régen várt felnőttkort megünnepelje. De, nem tudott akkorát, amivel felülmúlhatta volna a Válótársak című sorozat évadzáró epizódjában látható szülinapi buliját, amivel sorozatbeli szüleit, jól ki is akasztotta.

Jeges járdákon csúszkál a fél ország!

Pont egy évvel ezelőtt, ezen a napon beszámolt a Fókusz arról, hogy 10 napja nem esett szinte sehol semmilyen csapadék az országban, a járdák az ország több részén viszont még mindig olyanok voltak, mintha jégpályák lennének. De vajon ki volt a felelős azért, hogy nem voltak letakarítva az utak?

Így indult az RTL Klub egyik legsikeresebb sorozata!

Végy egy ügyeskedő polgármestert, egy határozott kocsmárosnőt, egy nők által kedvelt, de elkeseredett papot, egy feltuningolt tornatanárt és még jó néhány remekbeszabott figurát. Helyezd őket egy a világ legbékésebb falujába és kész a közönségsiker. Leegyszerűsítve pont egy éve mutattuk be A mi kis falunk indulását!

Lélekjelenlét: ők a krízis pszichológusok!

Sürgősségi lélekellátás, katasztrófa pszichológia tulajdonképpen 2001. szeptember 11-e óta létezik. A speciálisan képzett, komoly elméleti tudással és érett önismerettel bíró szakemberek váratlan drámai események helyszínein segítenek. De biztosan van-e lélekjelenléte annak, aki elméletben minden helyzetre talál megoldást? Hogyan működik a krízis pszichológia, hogyan és miben segítenek a súlyosan traumatizált érintetteknek, erről számoltunk be 2017-ben, ezen a napon.

Megmutattuk, hogyan várja Horváth Éva első gyermekét

Horváth Éva tizennyolc éve él a média körforgásában, akkor került a köztudatba, amikor megnyerte 1998-ban a Miss World Hungary szépségversenyt, azóta számos férfimagazin címlapján domborított, szerepelt a Barátok köztben, a Szombat esti lázban, a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben és számos műsort vezetett, például a Reggelit az RTL-en. Egy évvel ezelőtt pedig élete legboldogabb hírét is megosztotta velünk, ugyanis anyai örömök elé nézett.

Így zajlott a Hagyjál főzni! castingja!

A Hagyjál főzni! első évada akciódúsra sikerült: volt, aki hatalmasat esett főzés közben, más pedig felgyújtotta a serpenyőt. De volt olyan is, aki milliós nyereménnyel távozott Istenes Bence konyhájából. Tavaly pedig megmutattuk, hogy a második évad castingja sem volt unalmas.

Berényi Júlia a nap hőse!


szerző:
2018.01.23. 05:00
Berényi Júlia a nap hőse!

Hat évvel ezelőtt, ezen a napon Juli megmutatta, ha kell, akkor egy nehéz helyzetben is higgadt tud maradni. Egy csúnya vérző seb láttán sem esett kétségbe, sőt pánikba sem, teljesen józanul tudott cselekedni, és bátran viselkedni. Nosztalgiázzunk együtt a Barátok közt egyik izgalmas emlékezetes jelenetével.

Kiss Ramóna újabb babérokra tör?

A Reggeli műsorvezetője három évvel ezelőtt, ezen a napon a Havazin stábjával a festői szépségű Innerkremsbe utazott, hogy meghódítsa Ausztria jéghideg lejtőit.

Rékasi Károly vallomása: „Előre kell nézni”

A színész 2015. június 30-án szenvedett balesetet, amikor motorjával egy személyautót előzött. Megsérült a lába, a feje és a gerince is. Két évvel ezelőtt elmesélte a Fókusznak, hogy még lábadozik, és hiába állt munkába, az orvosai mégis kényszerpihenőt fújtak.

Mi a titka Jennifer Lopeznek és Britney Spearsnek?

Már egy évvel ezelőtt megmondtuk, hogy nem kopik sem Jennifer Lopez szépsége, sem a népszerűsége. A 42. People’s Choice díjátadó Amerika legjelentősebb szimpátiaszavazása, ahol évek óta a közvélemény szavaz arról, ki a kedvence. Lopez ezúttal tévés színészi teljesítményéért kapott elismerést. Némi meglepetésre a legtöbb díjat akkor Britney Spears zsebelte be, úgy tűnik, sikerült visszatérnie a csúcsra.

Istenes Bence új kalandok elé néz!

Pontosan egy éve derült ki, hogy Istenes Bence vezeti majd a Survivor legújabb szériáját. Kiderült, a műsorvezető nagyon örült a felkérésnek, de egyeztetett párjával, Csobot Adéllal is a munkáról és az utazásról – erről mesélt a Fókusznak.

Ezek voltak Barack Obama elnöki 8 évének legjobb pillanatai!

Ezen a napon, pont egy évvel ezelőtt egy igazi rocksztár távozott a Fehér Házból.  Barack Obama nem az első elnök volt, aki kilépett a szerepéből és a szabad világ vezetőjeként is bizonyította, hogy nem csak a kormányzáshoz ért, de minden elődjénél többször jelent meg meglehetősen extrém módon a médiában.

Szulejmán szultán leszármazottja Magyarországon találta meg a boldogságot!

Pont egy évvel ezelőtt pont azon gondolkodtunk, ha csak a történelmet nézzük, elsőre furcsa lehet, hogy a magyarokat egykor minden áron uralma alá hajtó török Szulejmán szultán egyik utolsó leszármazottja éppen itt nálunk találta meg a boldogságot. Kazanlár Emil apja herceg volt, a szultán vérvonalából. Ő már nem eszerint él. Világhírű jós és tarotkártya-festő lett belőle.

ValóVilág: VV Viki, a szópárbajok mestere

Négy évvel ezelőtt, a Fókusz nyomon követte a VV negyedikg szériájának egyik újítását, vagyis azt, mikor VV Viki megtudta, beszavazó show nélkül költözhet be a Villába. Hamar kiderült, a lánynak rendesen felvágták a nyelvét, az interjú során még Istenes Bencével is szópárbajba keveredett.

Opitz Barbi élete sokat változott az X-Faktor óta!

A fiatal lány az uborkaföldekről egészen az X-Faktor legfelső dobogójáig szárnyalt 2016-ban. A sonkádi lány élete teljesen felborult a verseny óta: magántanuló lett, és a sok elfoglaltsága miatt úgy döntött, felköltözik a fővárosba. A Fókusz nyomon követte az énekesnő életének nagy változásait.

Íme az X-Faktor sztárjának első saját dala!

Sokan a végső győztest látták benne, amikor először énekelt a mentoroknak. Aztán Gorbunov Dmitrij tényleg majdnem a végső győzelemig menetelt az X-Faktorban. Egy évvel ezelőtt, ezen a napon egy cseppet se szomorkodott, hogy végül harmadik lett, hanem új zenekart alapított és mindjárt saját lakásba is költözik.

SZULEJMÁN: Öt éve kezdődött az RTL Klubon a sikersorozat!

2013. januárjában vette kezdetét az egyik legsikeresebb török történelmi ihletésű sorozat. Szulejmán volt a törökök egyik valaha élt legnagyobb uralkodója, aki a trónra lépésével bátran megváltoztatta az akkori törvényeket. A szultán magánéletéről szóló sikertörténetet az RTL Klub mutatta be, ami azóta is, minden szerda este.

Egy ember, aki valóban mindent tud a sztárokról!

Öt évvel ezelőtt mutattuk be azt a maszkmestert, aki munka közben a legnagyobb sztárok privát telefonbeszélgetéseit hallhatja, exkluzív események és pletykák tudója, melyeket el is mesélt a Fókusznak.

A Barátok közt színészének kedvese először állt kamera elé!

Solti Ádám nemcsak a sorozatban él mindig nagy szerelemben, szenvedélyben, hanem a magánéletben is. A Mátyás király tér Ádámja, öt évvel ezelőtt, a Fókusz kamerái előtt mutatta be először kedvesét a nyilvánosságnak, Dórival akkor már két éve alkottak egy párt.

Ők kapták az Arany Málna-díjat!


szerző:
2018.01.14. 06:00
Ők kapták az Arany Málna-díjat!

Két évvel ezelőtt, ezen a napon hozták nyilvánosságra az Arany Málna-díj listáját, amely sorra vette a 2015-ös év legrosszabbnak ítélt filmjeit, színészeit, rendezőit és megvalósításait. Az egyik legtöbb jelöléssel, vagyis hattal, a Szürke ötven árnyalata büszkélkedhet.

Ezek a legdivatosabb kutyaruhák?


szerző:
2018.01.14. 05:00
Ezek a legdivatosabb kutyaruhák?

Két évvel ezelőtt, pont ezen a napon megnéztük a vicces hacukákat, hogyan is állnak a kutyákon és a macskákon, amelyek inkább a gazdit szórakoztatják. Közben azt már nem tudhatjuk, hogy a négylábú jól érzi-e magát benne.

Ők az internet sztárjai: zenélő állatok!

A szomszédokat kiborította az állandó zongorázás, de így derült ki, hogy a család kutyája unalmában veri a billentyűket és lelkesen vonyít hozzá. Tucker azóta az internetezők kedvence lett, a Fókusz stábja pedig más zenélő állatok nyomába eredt. Talán nem is hinnék, de macskák, tyúkok, papagájok dobolnak és gitároznak. Már csak az a kérdés, hogy miért?

Újra az RTL Klubon a világ egyik legnépszerűbb túlélő show-ja!

A Survivor a világ egyik legsikeresebb reality-je, a valóságshow-k királya, amelyről pont egy évvel ezelőtt számoltunk be. A műsor készítői január 31-ig várták a legrátermettebb nők és férfiak jelentkezését. Nem volt kérdés, mindenképpen érdemes volt belevágni a játékba, hiszen a jelentkezők nemcsak jó adag önismeretre tehettek szert, hanem a győztes húszmillió forinttal is gazdagodhatott.

Plasztikázott sztárok a díjátadókon!

Már tavaly is megmondtuk, hogy plasztika nélkül nincs díjátadó gála. Egy évvel ezelőtt a 74. alkalommal megrendezett Golden Globe-on a hollywoodi hírességek megmutathatták, milyen lett az új arcuk, hogy sikerült a plasztikai beavatkozásuk.

Nem hiszitek el, hogy ki költözik be Peller Annáékhoz!

Pimasz Úr, pont egy évvel ezelőtt, ezen a napon ezúttal a 2016-os ősz Nyerő Párosánál Peller Annánál és Mikikénél vendégeskedett, akikkel a játék óta tartják a kapcsolatot. Pilisvörösvári otthonukba nyertünk bepillantást, ahol feltűnt kicsi lányuk is, aki még tánctudását is megcsillogtatta.

Így élnek az ország leghidegebb településein!

Pont egy évvel ezelőtt, ezen a napon számoltunk be arról a Fókuszban, hogy a Börzsöny lábánál fekvő Tésán akkor az Országos Meteorológiai Szolgálat -23,2 Celsius-fokot mért, ezzel pedig megdőlt az akkori hidegrekord.

Szexbotrány a Fehér Házban?


szerző:
2018.01.11. 05:00
Szexbotrány a Fehér Házban?

Az egyik amerikai erotikus férfimagazin egymillió dollárt ajánlott fel azért az állítólagos videóért, amelyen egy titkos dokumentum állítása szerint Donald Trump látható egy szentpétervári perverz szexuális bulin. A kérdés csak az, hogy szivároghatott ki egy ilyen titkos anyag pont egy évvel ezelőtt?

A Villa készen áll, indulhat a ValóVilág?

Ennek már négy éve, ugyanis 2014-ben indult el a ValóVilág hatodik szériája, és pont ezen a napon mutatta be a Fókusz azt a felvételt, melyből kiderült, ki lesz az első hat játékos az aktuális szériában. Az első beköltözők között tolmácsot, modellt és világsztár hasonmást is találtunk. Nézd vissza te is!

Ez volt a Barátok közt Novák Lacijának egyik legnagyobb füllentése!

Novák Laciról tudjuk, hogy a dolgok könnyebbik végét fogja meg sokszor, és néha attól sem riad vissza, hogy kisebb hazugságokba bonyolódjon. Hét évvel ezelőtt, pont ezen a napon ismét saját csapdájába esett, és hogy levegye az aktuális hölgyet a lábáról, képes volt azt füllenteni, hogy Géza a fia és Kinga a lánya. Ki érti ezt?

Ők a ValóVilág legbevállalósabb bombázói!

Négy évvel ezelőtt, amikor sorra vettük a ValóVilág bombázóit, szexi fotózásait, nagy átalakulásait, mi magunk is meglepődtünk, hogy milyen erős volt mindig is a felhozatal. De ki volt közülük a legszexibb? Ezt találgattuk pontosan négy évvel ezelőtt a Fókusz egyik riportjában!

16 év után búcsúzott a Barátok közt sorozattól a színésznő!

A sorozat Claudiája 16 év után döntött úgy, hogy elhagyja a Mátyás király teret, és lassít az addigi életének tempóján. A színásznő négy évvel ezelőtt a Fókusznak mesélt arról, hogy miért döntött úgy, hogy otthagyja a sorozatot, és a forgatások után hogyan fogja elütni az idejét.

Ezek voltak a ValóVilág történetének legemlékezetesebb pillanatai!

Három évvel ezelőtt a Fókusz stábja összeállította a minden idők legjobb ValóVilágos összeállítását, melyből megtudhattuk, hogy akkor 757 adáson, 69 versenyzőn, 5 műsorvezetőn, és természetesen 5 győztesen voltak túl, akik „mindent vittek”.

Láttad már sírni Berényi Miklóst?

Öt éve történt, pontosan ezen a napon, hogy a Berényi Kft. cégvezetője nem bírta visszatartani a sírást, mikor halott testvérére, Andrásra gondolt. Az emlékek nemcsak András hiánya miatt voltak fájók, hanem azért is, mert a testvérének haláláért Miklós volt a felelős.

Nézd meg te is az exkluzív interjút Elvis legjobb barátjával!

Az nem meglepő, hogy több millióan vannak azok, akik azt állítják, Elvis él. Hét évvel ezelőtt a Fókusz stábja nekivágott, hogy kiderítse az igazságot, így ki más tudott volna olyan őszintén mesélni a Királyról, mint a legjobb barátja.

Ez volt ám a ValóVilág pénzesője!

Hát évvel ezelőtt a Fókusz lencsevégre kapta az akkori valóságshow játékosainak szeretteit, hogy kiderüljön a villalakók mire is költenék azt a sok milliót, ha megnyernék. Gyorsan kiderült, hogy Alekosz, Szandika, vagy Gombi igazat mondtak-e, amikor bevallották, mire költenék a főnyereményt.

Ez volt a Barátok közt egyik legnagyobb égése!

Hat évvel ezelőtt, Bokros Ádám épp olyan kellemetlen helyzetbe került, ami nem először fordult elő vele. Kingát szerette volna lencsevégre venni a fotós, mikor Szabi eszement állapotban rontott be a lakásba. Akkor azt hitte, Kingát meztelenül fogja fotózni Ádám, de amit ott látott arra nem tudott felkészülni a fiú.

Megmutatjuk az év legnagyobb celebparádéját!

2010-ben a Fókusz stábja annyi hírességgel tudott interjút készíteni, hogy 2011. januárjában egy külön riportot készítettek ebből a témából. Egyébként rengeteg meglepetés várt a kollégáinkra abban az évben, hogy öröm volt nézni.

Divat: ezt viseld, ha kint már fagy!

Hat évvel ezelőtt is nehéz volt télen szép holmikat venni, vagyis már akkor is sokan bajlódtak azzal, hogy megfagynak, ha divatosak akarnak maradni. A hatalmas szőrök, kapucnik és csizmák rejtekében viszont inkább elkerülik az emberek az ismerősöket, nehogy kellemetlenül legyen a találkozás.

A VV-Faktor, azaz dalra fakadtak a Villalakók!

Mi történik, amikor keresztezzük az X-Faktort és a ValóVilágot? Két hihetetlen sikerprodukció főszereplői öt évvel ezelőtt a szemünk előtt keveredtek össze egymással, hogy egy hatalmas show keretében kiderüljön, ki a Villa legjobb énekese.

Szombaton akár mínusz húsz fok is lehet?

Pontosan egy évvel ezelőtt, ezen a napon Budapesten több autó is megcsúszott, Nógrád megyében kamionok akadtak el, Tolna megyében pedig egyes fokú riasztást adtak ki ónos eső miatt. Az akkori előrejelzések szerint országosan lehetett számítani hózáporokra és kőkemény fagyokra. A leghidegebb szombat hajnalra volt várható, akár mínusz húsz fokot is jósoltak.

Egy újabb súlyos tragédia történt a Berényi családban!

Öt évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon nyomozók csöngettek be az özvegy Berényi Júliához. A fiatal nő teljesen összetörve nyitott ajtót, ugyanis előtte nem sokkal történt a tragédia, András lezuhant egy tetőről és azonnal meghalt. A rendőrök viszont egy újabb ténnyel álltak elő, kiderült, András halála nem véletlen baleset volt.

Megmutatjuk, hogy szilvesztereztek az X-Faktor sztárjai!

Három évvel ezelőtt megnéztük, hogy ki volt a legnagyobb partyarc szilveszter éjszakáján. Annak is utánajártunk, hol és hogyan léptek át az újévbe az X-Faktor győztesei. Vastag Csaba, Oláh Gergő, Kocsis Tibor és Danics Dóra és videózott a pezsgőbontás körül.

Új főcímmel indult a Barátok közt!

Pont egy évvel ezelőtt mutattuk be a híres sorozat legújabb főcímét, mely csak pár másodperc volt, de mégis nagyon sok ember kemény munkáját és tudatos tervezését tükrözte. Akkor még nyolc főcíme volt a Barátok köztnek, melyeket fel is elevenítettünk.

A tavakon mennyire biztonságos még a jégpáncél?

2015-ben ezen a napon befagyott a Velencei tó is, így egyre többen merészkedtek a jégre. Habár akkor sem volt tilos, a szakemberek szerint sok helyen életveszélyes volt jégre menni. Egyenletlen a tó medre, van ahol 5 centiméter, máshol 10 centiméter a jég vastagsága. A rendőrség vízügyi szakemberei folyamatosan gyakorolták a jégről mentést.

Újabb roham a boltokban!


szerző:
2018.01.02. 05:00
Újabb roham a boltokban!

Újraindult a roham a boltokban, két évvel ezelőtt is. Bár sok üzletben már a két ünnep között is akcióztak, a nagy leárazások ezen a napon kezdődtek. Ez az üzleteknek azért volt jó, mert így el tudták adni a karácsony előtt felhalmozott készleteket, másrészt így próbálták kompenzálni az év eleji kisebb forgalmat.

Így is lehet köszönteni az újévet!

2015-ben hiába volt hideg, megteltek az utcák ünneplőkkel hazánkban: volt ott Hóban twisztelés és vonatozás, diszkófények a házibulikban, petárda és tűzijáték a tereken. A híradó stábjai ott voltak a legnagyobb utcai bulikon. És megmutattuk azt is, hogyan ünnepeltek Tokiótól New Yorkig.

Te fürödnél a jeges Balatonban?


szerző:
2018.01.01. 05:00
Te fürödnél a jeges Balatonban?

2015 január elsején mutattuk be, hogy rengetegen vállalták be az újévi csobbanást a jeges Balatonban Szigligeten, azaz 145-en. Aznap be volt fagyva a víz, mínusz öt fok volt, fújt a szél és esett az ónos eső, de ez sem tántorította el a vállalkozó kedvűeket a már hagyományos újévi csobbanástól.

Taroltak a Híradó meglepetés műsorvezetői!

Két évvel ezelőtt is különkiadással jelentkezett az RTL Híradója szilveszter este. A Konyhafőnök Junior második helyezettje, Stiefvater Leni és a mindig bolondozó Erdélyi Kristóf olvassák fel az év – számukra – legérdekesebb híreit. Véber István helyét pedig Ács Csaba vette át, ő mondta el, hogy milyen időjárás lesz január elsején.

Figyelem! Sok kutya fél a petárdától!

Két éve már elmondtuk, a szilveszteri tűzijátékoktól sok kutya megrémül, ha megrémül, akkor pedig támadhatnak is, ezért óvatosan kell megközelíteni őket. Erre figyelmeztettek a hódmezővásárhelyi állatvédők is, akik szilveszter éjszaka autóval járőröztek a városban, hogy befoghassák a kóborló kutyákat.

Kárt okoznak az elszaporodott hódok?

Két éve történt, hogy hódok költöztek Csákánydoroszlóra. Elrágták és kidöntötték a fákat a Vörös-patak partján, de nem kímélték a kerti gyümölcsfákat sem. A helybéliek annak sem örültek, hogy az amúgy is árvízveszélyes faluban még gátakat is építettek a mederbe. A falunak nem volt elég pénze arra, hogy rendszeresen kitisztítsák a patakot.

Egy nő életét mentette meg a fiatal X-Faktoros!

Két évvel ezelőtt, ezen a napon számoltunk be arról, hogy Tóth Marcellt és a ház többi lakóit álmukból vertek fel, ugyanis az épületben egy lakás gyulladt ki. A lángoló lakásban egy fiatal nő aludt, aki végül nem sérült meg, de otthona lakhatatlanná vált. A fiatal zenész exkluzív interjút adott Híradónknak.

Ilyen a sztárok karácsonya!


szerző:
2017.12.29. 06:00
Ilyen a sztárok karácsonya!

Három évvel ezelőtt igen bensőséges pillanatoknak lehettünk tanúi, ugyanis a Fókusz kedvéért sztárjaink kamerát ragadtak és megörökítették, hogyan ünnepelték a szeretet ünnepét.

Ismét óriási akciókra számíthatunk karácsonykor!

Két éve, hogy ezen a napon beszámoltunk arról, hogy óriási tömeg várt mindenkit a bevásárlóközpontokban, ugyanis beindult a karácsony utáni nagy leárazási hullám. Volt, ahol 50-70 százalékkal is olcsóbban kínálták az eladók a termékeiket. A kereskedelmi szövetség főtitkára azt mondta, hogy a kereskedők ilyenkor adnak túl a karácsony előtt felhalmozott készleteiken, és kiderült, az akciók januárban is folytatódnak.

Ők az év legsikeresebb előadói!


szerző:
2017.12.28. 06:00
Ők az év legsikeresebb előadói!

Két évvel ezelőtt bemutattuk a 2015-ös év legsikeresebb előadóit: Bruno Mars közreműködésével befutott Uptown Funk magasan a legnépszerűbb dal volt a slágerlistákon és a legtöbbet eladott kislemez – pedig állítólag csupán egy gyors improvizációnak volt az eredménye.

Elindult az ország legnagyobb ünnepi összefogása

Két évvel ezelőtt 20. alkalommal rendezte meg az Ökumenikus Segélyszervezet Országos Adventi Pénzadománygyűjtését, melyhez akkor, is mint minden évben az RTL Klub is csatlakozott.

Cukiskodás: Cumisüvegből etetik az elárvult őzgidát

Két éve mutattuk be azt a videót, ami mindenkit levett a lábáról: Bambi, a fél éves őzgida a Lakatos család udvarán nevelkedik. Anyja elhagyta, így került a pótszülőkhöz. Kecsketejjel és zöldségekkel etetik. Bambi egyáltalán nem félős, ami abból is látszik, hogy vígan játszik a család kutyájával, Macival.

Elindult a karácsony utáni vásárlási láz!

Két évvel ezelőtt, ezen a napon óriási roham volt az első nagy leértékelésen, vagyis szombaton a Boxing Day-en. Kiderült, az angol nyelvterületen tartott ünnepen hatalmas leárazásokkal várják az embereket. Bemutattuk, hogy sokan úgy válogatnak a termékek között, mintha a szeretteik elfelejtették volna őket meglepni karácsonykor.

A kutyusoknak is boldogan telik a karácsony?

Két évvel ezelőtt két kamionnyi állateledelt ajánlott fel egy cég menhelyeknek. Ez 2700 kutya ellátását biztosította egy időre, amiből a Pomázi Kutyamenhely is kapott, aminek nagyon örültek. A menhely dolgozói karácsonyfát állítottak és jutalomfalattal is kedveskedtek a négylábú lakóknak.

A nap legcukibb videója: egy kutya lett a beteg kiscica barátja!

Két évvel ezelőtt mutattuk be a nézőknek annak a cicának a történetét, akit az utcáról mentettek meg, azonnal életmentő műtétet kellett rajta végrehajtani - csak így maradt életben egy háromlábú, majdnem teljesen vak kiscica Miskolcon. A legjobb barátja pedig egy kutya lett, akivel mindent közösen csináltak. Kiderül az is, hogy új tagja is lett a túlélő-falkának: Sámli, a szintén kidobott, megmentett és befogadott háromlábú kutyus.

Megmutattuk, hogyan karácsonyoznak a mentősök és a tűzoltók

Két évvel ezelőtt bemutattuk, hogy az otthoni karácsonyi menüvel és feldíszített fenyővel karácsonyoznak a szolgálatban lévő tűzoltók, akik azt mondták, így könnyebb elviselniük, hogy nem a szeretteikkel töltik az ünnepet. Országszerte naponta kétezer tűzoltó, és 1500 mentős tölti 24 órás készenléti szolgálatban a karácsonyt.

A kamrák előtt könnyeztek a ValóVilág játékosai

Három évvel ezelőtt a valóságshow-ban december 25-én eltört a mécses, ugyanis a nevetés helyét hamar a könnyek vették át a Villában azon a napon. Szenteste ugyanis mindenki üzenhetett a családjának, amibe még a keményfiúk is belekönnyeztek.

Ünnepi hagyományok – Boldog karácsonyt kívánunk!

Két évvel ezelőtt, ezen a napon Dr. Tátrai Zsuzsanna, néprajzkutató rengeteg érdekességet mesélt hazánk karácsonyi hagyományairól, az ajándékozás változásairól, és persze a legizgalmasabb külföldi tradíciókról is.

Ez volt ám a jedik összecsapása Mátészalkán!

Két évvel ezelőtt háború tört ki szerda este Mátészalka főterén. Fénykard flashmobot tartottak, ahol a jedik és a sötét oldal csapott össze. Több mint százan gyűltek össze a téren, ahol 10 percig tartott a küzdelem, ami végül döntetlennel zárult. A szervezők azt ígérik, ezentúl minden évben megrendezik a fénykard-csatát.

Ez volt a Barátok közt sztárjainak kedvenc karácsonyi ajándéka!

Azt tudtuk eddig is, hogy Berényi Miki a Barátok közt Jockey-ja. Azt viszont talán kevesen tudták, hogy az őt alakító Szőke Zoltán is belevaló fickó. Minden karácsonykor meghívja a fiait és a barátnőiket egy menő vacsorára. Varga Izabelláéknál viszont még varázslat a karácsony, az ő lányai még mindig levelet írnak a Jézuskának.

Gratulálunk Sebestyén Balázsnak!


szerző:
2017.12.23. 05:00
Gratulálunk Sebestyén Balázsnak!

Azt hinné az ember, hogy Sebestyén Balázs élete olyan, mint egy tündérmese, hiszen sikeres tévés, rádiós műsorvezető. Mostanában már befutott producer is. Ráadásul tavaly ő lett az év hazai magyar híressége is. És mégis, a sok siker mögött, azért kemény napok és komoly hullámvölgyek is vannak, ezekről is beszélt nekünk a műsorvezető, egy évvel ezelőtt, ezen a napon.

Hosszú Katinkánál betelt a pohár?

A világklasszis úszónő két évvel ezelőtt egy sajtótájékoztatón panaszkodott arról, hogy hiába kér, nem kap megfelelő támogatást az Úszó szövetségtől. Azt mondta, nem csak magáért, hanem a többi úszóért is a nyilvánosság elé állt. Szerinte a szövetség elvárja tőlük a világszínvonalú teljesítményt, de nem ad ehhez megfelelő hátteret.

Díjazták az RTL-es műsorokat!


szerző:
2017.12.22. 05:00
Díjazták az RTL-es műsorokat!

Két évvel ezelőtt több díjat is nyert az RTL a Kamera Korrektúra Fesztiválon. A hírműsorok közül a Fókusz exkluzív Tóásó interjúja nyert. Díjazták a XXI. Századot, a Válótársakat és a Gyertek át szombat este című műsort is. A szervezők most negyedszerre ítélték oda a Kamera Korrektúra díjakat, azért, hogy példaként állítsák a legjobbakat. A díjakra csaknem százan neveztek.

Csodálatos sarki fény volt a Kékestetőn!

Két évvel ezelőtt sarki fényt láthatott vasárnap délután az, aki a Kékestetőn járt. Bár a jelenség igen ritka, Magyarországról 2015-ben már harmadszorra lehetett látni. A napkitörésből származó vöröses és zöld színű fényeket az Időkép kamerája rögzítette.

Óriási baki a szépségverseny döntőjén!

Két évvel ezelőtt óriási botrány volt a Miss Universe szépségverseny világdöntőjén: a műsorvezető rossz győztest hirdetett ki. A kolumbiai lányt percekig ünnepelték, majd a műsorvezető újra színpadra ment, így végül a lány kénytelen volt átadni a koronát a tényleges győztesnek, a Fülöp-szigeteki versenyzőnek.

Műfa vs. igazi fenyő?


szerző:
2017.12.20. 06:00
Műfa vs. igazi fenyő?

Már tavaly is feltettük a kérdést: igazi, vagy mű legyen a karácsonyfa? Mert már akkor úgy tűnt, szinte semmi nem osztja meg az embereket annyira, mint ez. A természetes fákat nem akarják kivágatni a műfenyősök, a valódi, illatos karácsonyfáért harcolók viszont azt mondják, sokkal több káros anyag keletkezik egy műanyag fával, mint amennyi kárt az igazi kivágása jelent.

Nézd vissza a 2014-es X-Faktor döntőseinek közös produkcióját!

Három évvel ezelőtt, ezen a napon lépett színpadra a tehetségkutató négy döntőse, akik egy igen ütős közös produkcióval készültek az estére. Tóth Andi, Horányi Juli, Nagy Richárd és Le Quang Huy – Benji egy Marron 5 számmal lepték meg a közönséget és a nézőket.

Berényi Miklós olyat ígért, amit még soha!

Öt évvel ezelőtt a Mátyás király tér Rózsájában a cégvezető épp kislányával tölti a szabadidejét, mikor Timinek olyat ígért az apukája, mint még soha. Berényi Miklós sokszor tett már felelőtlen ígértet, és sajnos a mostani sem tudja megtartani.

Emlékeztek még? Toronymagasan nyert a Dirty Led Light Crew!

Két évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon volt a Hungary’s Got Talent döntője, melyre egy ország volt kíváncsi. Mikor ott jártunk, az eredményhirdetés után a győztesek még mindig sokkos állapotban voltak, amikor találkoztunk velük percekkel a döntő után. Azt elárulták, hogy szerintük az égiek keze is benne volt a mai eredményben. Persze azért a nézőknek is jutott egy adag hála és szeretet!

Csodás hírünk van Sebestyén Balázsról!

Három évvel ezelőtt csütörtök reggel fél hétkor megszületett az a kisfiú, akire már akkor egy fél ország volt kíváncsi, amikor még az anyukája hasában lubickolt. Sebestyén Balázs szenvedélyesen, tele szeretettel és a tőle megszokott humorral kommentálja második gyermekük világra jöttét.

Kiss Gergely, ő a lányos apukák csúcsmodellje

Már hat éve is úgy volt, hogy a világklasszis vízilabdázóinkért minden nő odavan, őket azonban nem egyszerű megközelíteni. Kiss Gergely például már évek óta három nővel, a feleségével és két kislányával hajlandó csak megosztani az életét.

Így töltik a karácsonyt a Barátok közt sztárjai!

Három évvel ezelőtt, a híres sorozat szereplőit megleste a Fókusz, miközben játszottak, etettek, ittak. Mivel akkor már egy hét sem volt karácsonyig, arról is meséltek nekünk, hogy töltik majd ünnepeket!

Sosem látott apa-fia háború a Barátok köztben!

Hét évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon Vili bácsi úgy döntött, beszél fiával, és mindörökre lezárja azt a szörnyű konfliktust, ami Bokros Gizi miatt robbant ki. Géza szerint az ex-rúdtáncos egyáltalán nem illik az apjához, és néhány keresetlen megjegyzés után Vili bácsinál elszakad a cérna, és jól felpofozta Gézát.

Ők az internet sztárjai!


szerző:
2017.12.16. 06:00
Ők az internet sztárjai!

Három évvel ezelőtt a ValóVilág 6 mindent vitt. A legnagyobb internetes keresőoldal szokásos év végi listáján egy év eleji RTL II-es műsor bizonyult a legtrendibbnek – az esztendő folyamán ez a kifejezés volt a legkeresettebb, figyelembe véve az összes kategóriát.

Így cirkuszoltak a Barátok közt sztárjai!

A Barátok közt szereplőinek szerencséje volt két évvel ezelőtt, hogy az Eötvös Cirkusz éppen a tőszomszédságunkban vert sátrat. Nagy Alexáék a cirkusz Noé bárkáját megszégyenítő állatsereglete miatt ugrottak át látogatóba.

A végzet elérte Sebestyén Balázst

Két évvel ezelőtt jelentettük be a hírt, hogy Sebestyén Balázs hamarosan kopasz lesz. Kiderült, hogy mindenről egy fogadás tehetett, és a korábban nagy dohányos Rákóczi Ferenc. Balázs nem csak fogadni mert rá, hanem fogadott is, hogy műsorvezető társa képtelen lesz három hónapig kibírni, hogy ne gyújtson rá.

Hallgasd meg újra a 2013-as X-Faktor Győztes Dalát!

Négy évvel ezelőtt a tehetségkutató fináléja nagyon izgalmasan alakult. Végül Danics Dóra lett a nyertes, aki boldogan énekelte el a Győztes Dalt!

George Michaelre emlékezünk!


szerző:
2017.12.14. 06:00
George Michaelre emlékezünk!

A nyolc évvel ezelőtti turnéján az énekes szerzőtársa, vagyis a kedvese egyszerűen lefilmezett mindent, még azt is, mikor George épp a toalettre ment. Sajnos akkor még senki sem gondolta, hogy hét év múlva, december 25-én örökre elveszítjük a popsztárt. Emlékezzünk rá ezzel a kis összeállítással!

Ez volt Juli egyik legmegrázóbb pillanata a Barátok köztben!

Hét évvel ezelőtt Illés Júliának nagyon nehéz időszaka volt, ugyanis a lánya, Vanda már megállíthatatlanul gurult lefele a lejtőn, és a drognak már egyáltalán nem tudott ellenállni. Juli egyik reggel úgy dönt, nem bírja tovább, és ki fogja tenni otthonról a lányát.

A „Keresem a családom!”  stábja előtt nincs megoldhatatlan feladat

Tucatnyi megható történetet, valódi családegyesítést láthattunk már a „Keresem a családom!” évadjaiban. A műsor készítőiről többször kiderült, nem ismernek lehetetlent. De hogyan találják meg a rokonokat a világ egy távoli zugában? Mit csinálnak, amikor a nemzetközi szervezetek, a családkutató cég, és a magánnyomozók is csődöt mondanak? Nézd meg a Fókusz riportját, melyet egy évvel ezelőtt, ezen a napon mutattunk be.

Szívszorító találkozás a ValóVilág Villájában!

Három évvel ezelőtt a valóságshow egyik játékosa, Dóri elveszítette nagymamáját. A címlaplány azonban akkor úgy döntött, folytatja a játékot, ezután a ány anyukája meglátogatta őt a villában, hogy lelki támogatást nyújtson neki a továbbiakhoz.

A Monty Python társulat egyik alapítójával beszélgettünk!

Zseniális humor. Legalábbis annak, aki szereti az úgynevezett angol humort. Márpedig kell lennie ilyennek, mert a Big Ben országában vesével töltik a pitét, ahhoz pedig kell humor. Ennek a műfajnak az egyik legnagyobb élő legendája John Cleese, aki az utánozhatatlan Monty Python társulat egyik alapítója. Különleges lehetőséget kapott a Fókusz. Három évvel ezelőtt Londonban találkozhatott a mára kicsit megőszült világsztárral, aki akkor volt 75 éves.

Emlékezzünk Czeizel Endrére!


szerző:
2017.12.12. 05:00
Emlékezzünk Czeizel Endrére!

Három évvel ezelőtt Czeizel Endre egy csodálatos interjút adott a Fókusz stábjának, és akkor azt mesélte, már lemondott az életéről, amikor csodával határos módon meggyógyult. Betegségéről, gyógyulásáról és arról mesélt, hogy miért ad minden egyes nap hálát a Mindenhatónak.

Rájuk klikkeltek a legtöbben: Fluor, Puzsér, VV Vera

Legalábbis öt évvel ezelőtt, derült ki egy felmérésből, hogy abban az évben kinek a nevére kattintottak a legtöbben. Az is kiderült, hogy Vastag Csaba, VV Gigi és Gyurta Dani is az élmezőnyben végzett, de a Gangnam Style világcsúcsát senki sem tudta beérni.

Csobot Adél elárulta, a hétköznapokban is ugyanolyan, mint a színpadon

Öt évvel ezelőtt a 2012-es X-Faktor finalistája elárulta, mennyire örült neki, hogy ilyen sokan kíváncsiak rá. Mint mondta, kevesen tudják elképzelni, de ő a való életben is ugyanolyan mosolygós, mint a műsorban.

Ők azok a játékosok, akik idő előtt elhagyták a Villát!

Három évvel ezelőtt történt, hogy VV Dóri könnyeivel küszködve fogadta nagymamája halálhírét a ValóVilág7 lakója. Nehéz döntést kellett hoznia: folytatja a játékot vagy elhagyja a Villát. Ő úgy döntött marad, mások azonban feladták a játékot.

Madonna meglepte rajongóit!


szerző:
2017.12.10. 05:00
Madonna meglepte rajongóit!

Két évvel ezelőtt a november 13-i terrortámadások áldozatainak tiszteletére énekelt a popdíva Párizsban, a Köztársaság téren, amely a tragédia megemlékezéseinek központi helyszíne. A világsztár a francia fővárosban tartott hivatalos fellépése után közösségi oldalán posztolt rajongóinak a spontán koncert előtt.

Ez ám a kész átverés a Barátok köztben!

Hét évvel ezelőtt Berényi Claudiát igen csúnyát átverte Bartha Zsolt és unokahúga, Szentmihályi Zsófi. Mikor kiderült az igazság, hatalmas patália alakult ki belőle.

VV Dóri teljesítette nagymamája utolsó kívánságát!

Három évvel ezelőtt, a ValóVilág hetedik szériájában egy nagyon szomorú hírt közöltek Dórival. Meghalt a nagymamája, így eldönthette, hogy szeretné-e folytatni a játékot, vagy inkább kimegy a Villából. Mivel nagymamája azt üzente neki, hogy soha ne adja fel, ezért úgy érzi, tartozik neki annyival, hogy tiszteletben tartja a kérését.

Sebestyén Balázs és Vadon Jani Mikulásnak öltözött!

Négy évvel ezelőtt, kaptuk meg azt a videót, mely a Vundersőn és Zuperszexi kilencedik adásának kimaradt jelenete volt. A bejátszóban megtudhatjuk, honnan jön a Mikulás, hogy juthat el egyidőben a világ összes gyerekéhez, emellett milyen nehezített körülmények között kell dolgoznia. Vigyázat, ezt a videót ne mutassák meg a gyermekeiknek!

Az RTL Klub új szintre emeli a valóságshow fogalmát!

Két éve jelentette be az RTL Klub ismét új korszakot nyit a magyar televíziózás történetében, és még az eddigieknél is magasabb szintre emeli a valóságshow fogalmát. ValóVilág- powered by Big Brother. Tudjuk, ez brutálisan hangzik: máris elmagyarázzuk, mit is jelent pontosan!

Így zajlott egy sajtótájékoztató a ValóVilágban!

Három évvel ezelőtt a ValóVilág hetedik szériájában egyik pillanatról a másikra kiabálásba torkollott a párbajhősök által tartott fiktív sajtótájékoztató, melyből kiderült, hogy Zsu egyenlő félként tekint Vikcsura, Vikcsu viszont nem érti, miért őt választotta Zsu.

Nézd vissza Tóth Andi felejthetetlen produkcióját!

A 2014-es X-Faktor élő show-jában az énekesnő a Guns N’ Roses Sweet Child O' Mine című dalát adta elő, sajátos verzióban. A zsűrit egyszerűen elvarázsolta a 15 éves lány hangja és mentora elmondta, azt szeretné, ha Andi lenne a 2014-es X-Faktor mentora.

Újra szingli Voksán Virág?


szerző:
2017.12.06. 05:00
Újra szingli Voksán Virág?

Két évvel ezelőtt különleges divatbemutatón jártunk, amelyen a hazai sztárvilág színe-java megjelent. Az X-Faktor felfedezettjei mellett többek között Voksán Virággal is összefutottunk, aki elárulta, nemrégiben szakított a párjával. A nem mindennapi eseményről nem hiányozhatott Debreczeni Zita és a ByTheWay sem.

A Celeb vagyok, ments ki innen! egykori győztesére rátalált a szerelem!

Két évvel ezelőtt, a dzsungeljáték győztesének, Molnár Andinak az év végén ért véget egy hosszú, többéves kapcsolata. Ám akkor úgy tűnt, a magány nem fog sokáig tartani, mert akkor ismét rátalált a szerelem.

Éjjel-Nappal Mikulás!


szerző:
2017.12.05. 05:00
Éjjel-Nappal Mikulás!

A híres sorozat egyik ismert szereplője, Lali három évvel ezelőtt mesélt a Fókusznak a kiskori nem mindennapi Mikulásos élményeiről, és a történetből az is kiderült, hogy mindehhez mi köze volt a fogszabályzónak.

Sebestyén Balázs kisfiával állt a kameránk elé

Balázs két évvel ezelőtt, ezen a napon mutatta meg először a kamerának az akkor nemrég született kisfiát, Noelt. Akkor volt majdnem egy éve, hogy a RTL Klub műsorvezetője két gyermekes apuka lett, pedig párjával, Vikivel Benett születése után úgy gondolták, nem lesz több gyermekük.

Puskás Peti új szerepben bizonyít

Kéz évvel ezelőtt, ezen a napon kiderült, hogy Puskás Peti akkor múlt 30 éves, és nemcsak a rendkívül sikeres The Biebers zenekar frontembere, hanem színész, videoklip rendező is, sőt ha úgy adódik, akkor még pakol és lámpákat szerel a koncertjeik előtt.

Nosztalgiázó Hooligans!


szerző:
2017.12.03. 06:00
Nosztalgiázó Hooligans!

Négy évvel ezelőtt Magyarország egyik legnépszerűbb elektromos rock bandája visszatekintett az eddigi 12 évükre. Az emlékezetes pillanatot pedig a Fókusz rögzítette.

Micsoda? Éjjel-Nappal Budapest Szandikát feljelentették?

Négy évvel ezelőtt egy igen megrázó riportot készített a Fókusz a híres sorozat egyik szereplőjével, aki a szörnyű kutyatámadás óta először szólalt meg.

Ez történt az X-Faktor színfalai mögött!

Négy évvel ezelőtt, ezen a napon a tehetségkutató estéjét a könnyek éjszakájának is nevezhettük volna. Abban biztosak voltunk már akkor is, hogy Ádám és Ákos erős férfiak számítottak, de mégis mindkettőjük zavartan állt a párbaj kihirdetése után a színfalak mögött.

Videó: Jótékonykodtak a Fókusz műsorvezetői

A Fókusz stábja mindig is a szívén viselte a nehéz sorsú embereket. Négy évvel ezelőtt Barabás Éva az Adni jó! akció keretein belül jótékonykodott.

Ez van, ha a Villában egyszer elszabadulnak az indulatok!

Három éve, pont ezen a napon, egy evőversenyt tartottak a villalakók. A fekete csapatot Dennis, a fehéret Laci képviselte. Miután a verseny lezajlott, a két csapat tagjai levezetésképpen gyorsan össze is vesztek egymással, és persze egyelőre csak gondolatban, de egyből elkezdték dobálni egymásra a kiválasztó jelet.

Istenes Bence ápolásra szorul?


szerző:
2017.12.01. 05:00
Istenes Bence ápolásra szorul?

Öt évvel ezelőtt az After X műsorvezetőjének szörnyű kínokat kellett kiállnia egy régebbi sportsérülésének köszönhetően. Az akkori X-Faktor versenyzői közül Antal Timi és Szabó Dávid meglátogatta az ápolásra szoruló Istenes Bencét.

Valóban Gáspár Laci az altatás nagymestere?

Hat éve, hogy kiderült, a neves zenész nem orvosi pályára készült, csupán arról volt szó, hogy ő ért legjobban a családjában ahhoz, hogyan kell szakszerűen álomba ringatni egy kisgyermeket.

Berényi Miklósnak sikerül megöletni Attilát?

Öt évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon Berényi Miklós úgy dönt, mégsem akar ártani Attilának, és azonnali hatállyal le akarta fújni a borzalmas akciót. Azonban a felbérelt bérgyilkos egyáltalán nem vette fel Miklósnak a telefont, így mikor meglátta Attilát, azonnal akcióba lendült.

Dzsudzsák Balázs lebukott a kamerák előtt!

A focistáról tudta mindenki, hogy bizony nem csekély az a fizetést, amit a játékáért kap, de mégis meglepődött mindenki, mikor hat évvel ezelőtt pedig kikerült egy olyan fotó a fiatal sportolóról, melyen jól látszott, Balázs egy több mint tízmillió forint értékű luxusautóval furikázott Budapesten.

Figyelem! A Mirigyek Londonban kalandoztak!

A humoros csapatot, nem kell bemutatnunk senkinek sem. Öt évvel ezelőtt, még szerencse, hogy a Fókusz stábja az egyik legtapasztaltabb riporterüket bízták meg azzal, hogy ne veszítse szem elől az Irigy Hónaljmirigyet a brit földön. A végeredmény persze magáért beszélt!

Nézzétek meg a Hungary’s Got Talent nyertesének produkcióját!

A tehetségkutató első élő elődöntőjében a Dirty Led Light Crew nemcsak a zsűrit nyűgözte le, hanem a nézőket is. A csapat végül a döntőig menetelt, és a legvégén ők vihették haza a Hungary’s Got Talent fődíját.

Így tesztelte egymást Dombi és Sebestyén Balázs!

A Hungary’s Got Talent műsorvezetői 10 kérdéses tesztben vizsgáztak arról, hogy pontosan mennyire ismerik egymást. A videóból többek között az is kiderült, hogy Balázsnak mi a második neve, illetve Dombinak milyen diplomája van.

Ez történik, ha VV Dóri elszabadul!

Pontosan három évvel ezelőtt, a ValóVilág hetedik szériájában Dórinak az egyik buli hevében eszébe jutott, mennyire imád csókolózni és a nemi egyenjogúság jegyében, aki csak az útjába akadt, mindenkinek ledugta a nyelvét a torkán. Laci, aki persze kimaradt a szórásból, egy darabig csak nézett, majd eljött egy pont, amikor előtört belőle az indulat.

Ilyen az igazi Berényi-módszer!


szerző:
2017.11.27. 05:00
Ilyen az igazi Berényi-módszer!

Öt éve már, hogy Miklós megint a megérzésre hallgatott, és hogy valóban kiderítse, testvére, Attila ágyba bújt-e valakivel, a kezébe vette a nyomozást. A végén természetesen bebizonyosodott, hogy jól érezte, viszont az is kiderült, hogy Attila biztos nem Nórával töltötte az éjszakát.

Ez történt a Costa Concordia utolsó óráján - videó!

Öt évvel ezelőtt a Fókusz megszerezte azt az eddig sehol be nem mutatott videót, melyet egy menekülő orosz turista készített a Costa Concodia fedélzetén. A megrázó képsorokon az egyetlen magyar áldozat látható, ahogy az utasoknak segít.

Emlékeztek még Robinra, a ValóVilág 7 győztesére!

Három évvel ezelőtt a valóságshow egykori győztese egyszer már visszalépett attól, hogy beköltözzön a Villába. Eltelt egy pár hónap, és végül úgy döntött, mégis megpróbálja a játékot. A dolgok hátterében egy igen nagy csalódás és egy összetört szív állt.

Barátok közt: bizony a drog rossz!

Hat évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon a Mátyás király tér Vandája egy átmúlatott éjszakaz után arra ébredt, hogy nem a saját ágyában van. Kiderült, hogy Szabi segített a szőke lánynak, aki előző éjszaka csúnyán szétcsapta magát. A legrosszabb még ekkor hátra volt, ugyanis Vanda táskájában a fiú talált egy kis drogot.

VV Edina a kisujjával tudná irányítani a világot?

Három évvel ezelőtt az új villamester Edina lett, aki a feladatok delegálásn túl azt is magáénak érzi, hogy párokat boronáljon össze. Ezúttal sikerrel járt Edina?

Félelem és rettegés a ValóVilágban!

A VV 7 szériájában, azaz három évvel ezelőtt, az egyik játékos, Maci még az első estéjén jelezte, hogy tőle nemigen lehet majd aludni, mindenki azt hitte, hogy ezt az eget rengető horkolásával le is tudta. De nem! A fiú egész egyszerűen felkelt, és nekiindult, bele a nagyvilágba.

ValóVilág: egy új élet reménye!

Hat évvel ezelőtt a valóságshow játékosairól kiderült, hogy éltek át már sokkal nehezebb időszakot is, a Villát csak kollégiumnak becézték. A Fókuszban megszólalt VV Gergő édesanyja, aki azt mesélte, hogy a ValóVilágban is támogatni fogja a fiát, bár azt hozzátette, a börtönévek ilyen szempontból egyszerűbbek voltak.

ValóVilág: Ilyen egy igazi buli, ha beindul

Három évvel ezelőtt megtapasztalhattuk a ValóVilág 7 egyik buliján, mi történik, ha egy buli túl jóra sikerül: akkor aztán szitokszótár, és nyugodt lelkibéke nem igazán marad szárazon. A nagy táncparti közben először Fanni és Dennis estek egymásnak, de mi volt ez az epic Dóri-Laci összecsapához képest?

Az ismert színésznő jövő nyárra tervezi az esküvőjét!

Mint két évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon megtudtuk a Reflektor akkori adásából, hogy Ladinek Judit akkor egy éve alkotott egy párt színészkollégájával, Molnár Lászlóval. Aztán kiderült, hogy bizony már az eljegyzésre is sor került.

Te tudtad, hogy kinek a posztere lógott Csuja Imre falán?

Két évvel ezelőtt a Hungary’s Got Talent műsorában rengeteg titokra derült fény. Többek között arra is, hogy milyen volt Linczényi Márkó viszonya a pucér nős fali képekkel.

Ő lenne a tökéletes nő?


szerző:
2017.11.22. 05:00
Ő lenne a tökéletes nő?

Négy évvel ezelőtt a Fókusz bemutatta Kiss Virágot, aki bebizonyította, hogy nemcsak szép, és csinos, hanem okos is. Bár tudjuk, hogy tökéletes nő nem létezik, azért Virág erősen közelít hozzá.

Kényeztetetés és erotika a Villában!

Három éve már annak, hogy elindult a ValóVilág hetedik szériája. Bizonyára emlékeztek a mondhatni mackó alkatú, de igen jószívű VV Macira, és a göndörhajú cserfes lányra, VV Fannira. Mint ahogy az lenni szokott a villalakók életében, az egyik pillanatban egy kis masszázsról van szó, a másikban pedig már az erotikáé volt a főszerep.