KERESÉS search-close
Csak a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

George Michaelre emlékezünk!


szerző:
2017.12.14. 06:00
George Michaelre emlékezünk!

A nyolc évvel ezelőtti turnéján az énekes szerzőtársa, vagyis a kedvese egyszerűen lefilmezett mindent, még azt is, mikor George épp a toalettre ment. Sajnos akkor még senki sem gondolta, hogy hét év múlva, december 25-én örökre elveszítjük a popsztárt. Emlékezzünk rá ezzel a kis összeállítással!

Ez volt Juli egyik legmegrázóbb pillanata a Barátok köztben!

Hét évvel ezelőtt Illés Júliának nagyon nehéz időszaka volt, ugyanis a lánya, Vanda már megállíthatatlanul gurult lefele a lejtőn, és a drognak már egyáltalán nem tudott ellenállni. Juli egyik reggel úgy dönt, nem bírja tovább, és ki fogja tenni otthonról a lányát.

A „Keresem a családom!”  stábja előtt nincs megoldhatatlan feladat

Tucatnyi megható történetet, valódi családegyesítést láthattunk már a „Keresem a családom!” évadjaiban. A műsor készítőiről többször kiderült, nem ismernek lehetetlent. De hogyan találják meg a rokonokat a világ egy távoli zugában? Mit csinálnak, amikor a nemzetközi szervezetek, a családkutató cég, és a magánnyomozók is csődöt mondanak? Nézd meg a Fókusz riportját, melyet egy évvel ezelőtt, ezen a napon mutattunk be.

Szívszorító találkozás a ValóVilág Villájában!

Három évvel ezelőtt a valóságshow egyik játékosa, Dóri elveszítette nagymamáját. A címlaplány azonban akkor úgy döntött, folytatja a játékot, ezután a ány anyukája meglátogatta őt a villában, hogy lelki támogatást nyújtson neki a továbbiakhoz.

A Monty Python társulat egyik alapítójával beszélgettünk!

Zseniális humor. Legalábbis annak, aki szereti az úgynevezett angol humort. Márpedig kell lennie ilyennek, mert a Big Ben országában vesével töltik a pitét, ahhoz pedig kell humor. Ennek a műfajnak az egyik legnagyobb élő legendája John Cleese, aki az utánozhatatlan Monty Python társulat egyik alapítója. Különleges lehetőséget kapott a Fókusz. Három évvel ezelőtt Londonban találkozhatott a mára kicsit megőszült világsztárral, aki akkor volt 75 éves.

Emlékezzünk Czeizel Endrére!


szerző:
2017.12.12. 05:00
Emlékezzünk Czeizel Endrére!

Három évvel ezelőtt Czeizel Endre egy csodálatos interjút adott a Fókusz stábjának, és akkor azt mesélte, már lemondott az életéről, amikor csodával határos módon meggyógyult. Betegségéről, gyógyulásáról és arról mesélt, hogy miért ad minden egyes nap hálát a Mindenhatónak.

Rájuk klikkeltek a legtöbben: Fluor, Puzsér, VV Vera

Legalábbis öt évvel ezelőtt, derült ki egy felmérésből, hogy abban az évben kinek a nevére kattintottak a legtöbben. Az is kiderült, hogy Vastag Csaba, VV Gigi és Gyurta Dani is az élmezőnyben végzett, de a Gangnam Style világcsúcsát senki sem tudta beérni.

Csobot Adél elárulta, a hétköznapokban is ugyanolyan, mint a színpadon

Öt évvel ezelőtt a 2012-es X-Faktor finalistája elárulta, mennyire örült neki, hogy ilyen sokan kíváncsiak rá. Mint mondta, kevesen tudják elképzelni, de ő a való életben is ugyanolyan mosolygós, mint a műsorban.

Ők azok a játékosok, akik idő előtt elhagyták a Villát!

Három évvel ezelőtt történt, hogy VV Dóri könnyeivel küszködve fogadta nagymamája halálhírét a ValóVilág7 lakója. Nehéz döntést kellett hoznia: folytatja a játékot vagy elhagyja a Villát. Ő úgy döntött marad, mások azonban feladták a játékot.

Madonna meglepte rajongóit!


szerző:
2017.12.10. 05:00
Madonna meglepte rajongóit!

Két évvel ezelőtt a november 13-i terrortámadások áldozatainak tiszteletére énekelt a popdíva Párizsban, a Köztársaság téren, amely a tragédia megemlékezéseinek központi helyszíne. A világsztár a francia fővárosban tartott hivatalos fellépése után közösségi oldalán posztolt rajongóinak a spontán koncert előtt.

Ez ám a kész átverés a Barátok köztben!

Hét évvel ezelőtt Berényi Claudiát igen csúnyát átverte Bartha Zsolt és unokahúga, Szentmihályi Zsófi. Mikor kiderült az igazság, hatalmas patália alakult ki belőle.

VV Dóri teljesítette nagymamája utolsó kívánságát!

Három évvel ezelőtt, a ValóVilág hetedik szériájában egy nagyon szomorú hírt közöltek Dórival. Meghalt a nagymamája, így eldönthette, hogy szeretné-e folytatni a játékot, vagy inkább kimegy a Villából. Mivel nagymamája azt üzente neki, hogy soha ne adja fel, ezért úgy érzi, tartozik neki annyival, hogy tiszteletben tartja a kérését.

Sebestyén Balázs és Vadon Jani Mikulásnak öltözött!

Négy évvel ezelőtt, kaptuk meg azt a videót, mely a Vundersőn és Zuperszexi kilencedik adásának kimaradt jelenete volt. A bejátszóban megtudhatjuk, honnan jön a Mikulás, hogy juthat el egyidőben a világ összes gyerekéhez, emellett milyen nehezített körülmények között kell dolgoznia. Vigyázat, ezt a videót ne mutassák meg a gyermekeiknek!

Az RTL Klub új szintre emeli a valóságshow fogalmát!

Két éve jelentette be az RTL Klub ismét új korszakot nyit a magyar televíziózás történetében, és még az eddigieknél is magasabb szintre emeli a valóságshow fogalmát. ValóVilág- powered by Big Brother. Tudjuk, ez brutálisan hangzik: máris elmagyarázzuk, mit is jelent pontosan!

Így zajlott egy sajtótájékoztató a ValóVilágban!

Három évvel ezelőtt a ValóVilág hetedik szériájában egyik pillanatról a másikra kiabálásba torkollott a párbajhősök által tartott fiktív sajtótájékoztató, melyből kiderült, hogy Zsu egyenlő félként tekint Vikcsura, Vikcsu viszont nem érti, miért őt választotta Zsu.

Nézd vissza Tóth Andi felejthetetlen produkcióját!

A 2014-es X-Faktor élő show-jában az énekesnő a Guns N’ Roses Sweet Child O' Mine című dalát adta elő, sajátos verzióban. A zsűrit egyszerűen elvarázsolta a 15 éves lány hangja és mentora elmondta, azt szeretné, ha Andi lenne a 2014-es X-Faktor mentora.

Újra szingli Voksán Virág?


szerző:
2017.12.06. 05:00
Újra szingli Voksán Virág?

Két évvel ezelőtt különleges divatbemutatón jártunk, amelyen a hazai sztárvilág színe-java megjelent. Az X-Faktor felfedezettjei mellett többek között Voksán Virággal is összefutottunk, aki elárulta, nemrégiben szakított a párjával. A nem mindennapi eseményről nem hiányozhatott Debreczeni Zita és a ByTheWay sem.

A Celeb vagyok, ments ki innen! egykori győztesére rátalált a szerelem!

Két évvel ezelőtt, a dzsungeljáték győztesének, Molnár Andinak az év végén ért véget egy hosszú, többéves kapcsolata. Ám akkor úgy tűnt, a magány nem fog sokáig tartani, mert akkor ismét rátalált a szerelem.

Éjjel-Nappal Mikulás!


szerző:
2017.12.05. 05:00
Éjjel-Nappal Mikulás!

A híres sorozat egyik ismert szereplője, Lali három évvel ezelőtt mesélt a Fókusznak a kiskori nem mindennapi Mikulásos élményeiről, és a történetből az is kiderült, hogy mindehhez mi köze volt a fogszabályzónak.

Sebestyén Balázs kisfiával állt a kameránk elé

Balázs két évvel ezelőtt, ezen a napon mutatta meg először a kamerának az akkor nemrég született kisfiát, Noelt. Akkor volt majdnem egy éve, hogy a RTL Klub műsorvezetője két gyermekes apuka lett, pedig párjával, Vikivel Benett születése után úgy gondolták, nem lesz több gyermekük.

Puskás Peti új szerepben bizonyít

Kéz évvel ezelőtt, ezen a napon kiderült, hogy Puskás Peti akkor múlt 30 éves, és nemcsak a rendkívül sikeres The Biebers zenekar frontembere, hanem színész, videoklip rendező is, sőt ha úgy adódik, akkor még pakol és lámpákat szerel a koncertjeik előtt.

Nosztalgiázó Hooligans!


szerző:
2017.12.03. 06:00
Nosztalgiázó Hooligans!

Négy évvel ezelőtt Magyarország egyik legnépszerűbb elektromos rock bandája visszatekintett az eddigi 12 évükre. Az emlékezetes pillanatot pedig a Fókusz rögzítette.

Micsoda? Éjjel-Nappal Budapest Szandikát feljelentették?

Négy évvel ezelőtt egy igen megrázó riportot készített a Fókusz a híres sorozat egyik szereplőjével, aki a szörnyű kutyatámadás óta először szólalt meg.

Ez történt az X-Faktor színfalai mögött!

Négy évvel ezelőtt, ezen a napon a tehetségkutató estéjét a könnyek éjszakájának is nevezhettük volna. Abban biztosak voltunk már akkor is, hogy Ádám és Ákos erős férfiak számítottak, de mégis mindkettőjük zavartan állt a párbaj kihirdetése után a színfalak mögött.

Videó: Jótékonykodtak a Fókusz műsorvezetői

A Fókusz stábja mindig is a szívén viselte a nehéz sorsú embereket. Négy évvel ezelőtt Barabás Éva az Adni jó! akció keretein belül jótékonykodott.

Ez van, ha a Villában egyszer elszabadulnak az indulatok!

Három éve, pont ezen a napon, egy evőversenyt tartottak a villalakók. A fekete csapatot Dennis, a fehéret Laci képviselte. Miután a verseny lezajlott, a két csapat tagjai levezetésképpen gyorsan össze is vesztek egymással, és persze egyelőre csak gondolatban, de egyből elkezdték dobálni egymásra a kiválasztó jelet.

Istenes Bence ápolásra szorul?


szerző:
2017.12.01. 05:00
Istenes Bence ápolásra szorul?

Öt évvel ezelőtt az After X műsorvezetőjének szörnyű kínokat kellett kiállnia egy régebbi sportsérülésének köszönhetően. Az akkori X-Faktor versenyzői közül Antal Timi és Szabó Dávid meglátogatta az ápolásra szoruló Istenes Bencét.

Valóban Gáspár Laci az altatás nagymestere?

Hat éve, hogy kiderült, a neves zenész nem orvosi pályára készült, csupán arról volt szó, hogy ő ért legjobban a családjában ahhoz, hogyan kell szakszerűen álomba ringatni egy kisgyermeket.

Berényi Miklósnak sikerül megöletni Attilát?

Öt évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon Berényi Miklós úgy dönt, mégsem akar ártani Attilának, és azonnali hatállyal le akarta fújni a borzalmas akciót. Azonban a felbérelt bérgyilkos egyáltalán nem vette fel Miklósnak a telefont, így mikor meglátta Attilát, azonnal akcióba lendült.

Dzsudzsák Balázs lebukott a kamerák előtt!

A focistáról tudta mindenki, hogy bizony nem csekély az a fizetést, amit a játékáért kap, de mégis meglepődött mindenki, mikor hat évvel ezelőtt pedig kikerült egy olyan fotó a fiatal sportolóról, melyen jól látszott, Balázs egy több mint tízmillió forint értékű luxusautóval furikázott Budapesten.

Figyelem! A Mirigyek Londonban kalandoztak!

A humoros csapatot, nem kell bemutatnunk senkinek sem. Öt évvel ezelőtt, még szerencse, hogy a Fókusz stábja az egyik legtapasztaltabb riporterüket bízták meg azzal, hogy ne veszítse szem elől az Irigy Hónaljmirigyet a brit földön. A végeredmény persze magáért beszélt!

Nézzétek meg a Hungary’s Got Talent nyertesének produkcióját!

A tehetségkutató első élő elődöntőjében a Dirty Led Light Crew nemcsak a zsűrit nyűgözte le, hanem a nézőket is. A csapat végül a döntőig menetelt, és a legvégén ők vihették haza a Hungary’s Got Talent fődíját.

Így tesztelte egymást Dombi és Sebestyén Balázs!

A Hungary’s Got Talent műsorvezetői 10 kérdéses tesztben vizsgáztak arról, hogy pontosan mennyire ismerik egymást. A videóból többek között az is kiderült, hogy Balázsnak mi a második neve, illetve Dombinak milyen diplomája van.

Ez történik, ha VV Dóri elszabadul!

Pontosan három évvel ezelőtt, a ValóVilág hetedik szériájában Dórinak az egyik buli hevében eszébe jutott, mennyire imád csókolózni és a nemi egyenjogúság jegyében, aki csak az útjába akadt, mindenkinek ledugta a nyelvét a torkán. Laci, aki persze kimaradt a szórásból, egy darabig csak nézett, majd eljött egy pont, amikor előtört belőle az indulat.

Ilyen az igazi Berényi-módszer!


szerző:
2017.11.27. 05:00
Ilyen az igazi Berényi-módszer!

Öt éve már, hogy Miklós megint a megérzésre hallgatott, és hogy valóban kiderítse, testvére, Attila ágyba bújt-e valakivel, a kezébe vette a nyomozást. A végén természetesen bebizonyosodott, hogy jól érezte, viszont az is kiderült, hogy Attila biztos nem Nórával töltötte az éjszakát.

Ez történt a Costa Concordia utolsó óráján - videó!

Öt évvel ezelőtt a Fókusz megszerezte azt az eddig sehol be nem mutatott videót, melyet egy menekülő orosz turista készített a Costa Concodia fedélzetén. A megrázó képsorokon az egyetlen magyar áldozat látható, ahogy az utasoknak segít.

Emlékeztek még Robinra, a ValóVilág 7 győztesére!

Három évvel ezelőtt a valóságshow egykori győztese egyszer már visszalépett attól, hogy beköltözzön a Villába. Eltelt egy pár hónap, és végül úgy döntött, mégis megpróbálja a játékot. A dolgok hátterében egy igen nagy csalódás és egy összetört szív állt.

Barátok közt: bizony a drog rossz!

Hat évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon a Mátyás király tér Vandája egy átmúlatott éjszakaz után arra ébredt, hogy nem a saját ágyában van. Kiderült, hogy Szabi segített a szőke lánynak, aki előző éjszaka csúnyán szétcsapta magát. A legrosszabb még ekkor hátra volt, ugyanis Vanda táskájában a fiú talált egy kis drogot.

VV Edina a kisujjával tudná irányítani a világot?

Három évvel ezelőtt az új villamester Edina lett, aki a feladatok delegálásn túl azt is magáénak érzi, hogy párokat boronáljon össze. Ezúttal sikerrel járt Edina?

Félelem és rettegés a ValóVilágban!

A VV 7 szériájában, azaz három évvel ezelőtt, az egyik játékos, Maci még az első estéjén jelezte, hogy tőle nemigen lehet majd aludni, mindenki azt hitte, hogy ezt az eget rengető horkolásával le is tudta. De nem! A fiú egész egyszerűen felkelt, és nekiindult, bele a nagyvilágba.

ValóVilág: egy új élet reménye!

Hat évvel ezelőtt a valóságshow játékosairól kiderült, hogy éltek át már sokkal nehezebb időszakot is, a Villát csak kollégiumnak becézték. A Fókuszban megszólalt VV Gergő édesanyja, aki azt mesélte, hogy a ValóVilágban is támogatni fogja a fiát, bár azt hozzátette, a börtönévek ilyen szempontból egyszerűbbek voltak.

ValóVilág: Ilyen egy igazi buli, ha beindul

Három évvel ezelőtt megtapasztalhattuk a ValóVilág 7 egyik buliján, mi történik, ha egy buli túl jóra sikerül: akkor aztán szitokszótár, és nyugodt lelkibéke nem igazán marad szárazon. A nagy táncparti közben először Fanni és Dennis estek egymásnak, de mi volt ez az epic Dóri-Laci összecsapához képest?

Az ismert színésznő jövő nyárra tervezi az esküvőjét!

Mint két évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon megtudtuk a Reflektor akkori adásából, hogy Ladinek Judit akkor egy éve alkotott egy párt színészkollégájával, Molnár Lászlóval. Aztán kiderült, hogy bizony már az eljegyzésre is sor került.

Te tudtad, hogy kinek a posztere lógott Csuja Imre falán?

Két évvel ezelőtt a Hungary’s Got Talent műsorában rengeteg titokra derült fény. Többek között arra is, hogy milyen volt Linczényi Márkó viszonya a pucér nős fali képekkel.

Ő lenne a tökéletes nő?


szerző:
2017.11.22. 05:00
Ő lenne a tökéletes nő?

Négy évvel ezelőtt a Fókusz bemutatta Kiss Virágot, aki bebizonyította, hogy nemcsak szép, és csinos, hanem okos is. Bár tudjuk, hogy tökéletes nő nem létezik, azért Virág erősen közelít hozzá.

Kényeztetetés és erotika a Villában!

Három éve már annak, hogy elindult a ValóVilág hetedik szériája. Bizonyára emlékeztek a mondhatni mackó alkatú, de igen jószívű VV Macira, és a göndörhajú cserfes lányra, VV Fannira. Mint ahogy az lenni szokott a villalakók életében, az egyik pillanatban egy kis masszázsról van szó, a másikban pedig már az erotikáé volt a főszerep.

Hungary’s Got Talent: Kis Grófo komoly kihívóval nézett szembe

Két éve már annak, hogy a mulatós császára kiesése ellenére kőkemény bulit csinált az RTL Klub színpadán. Most idézzük fel tőle a legjobb pillanatokat!

Sosem látott afrikai törzsek nyomában!

Öt évvel ezelőtt a Fókus egyik riportjában ismerhettük meg azt a magyar kutatócsoportot, akik 2 hónapnyi felfedezés után exkluzív felvételeket hoztak angolai és kongói utazásaikról.

Heti Hetes: ki a legnépszerűbb az asztaltársaságból?

Pont egy évvel ezelőtt, ezen a napon egy néző leveléből kiderült, ki miatt nézi már lassan egy éve a műsort az a bizonyos levélíró. Azt azért eláruljuk, hogy az eredmény annyira meglepő volt akkor, hogy Gálvölgyi Jánosnak is volt hozzá egy-két szava!

Ez ám az X-paródia: Irigy Hónaljmirigy módra!

Öt évvel ezelőtt, pont ezen a napon tette közzé az Irigy Hónaljmirigy a legújabb paródiájukat, mégpedig az X-Faktorról. Már akkor is úgy tudtuk, hogy csak a legnagyobbakba köt bele a csapat, azt mondják, tiszteletük jeléül.

Válótársak: Így hozta zavarba a meztelen Stohl András Gubás Gabit

Két évvel ezelőtt volt, hogy az egyik csütörtök este elindult az RTL vadonatúj sorozata! Riporterünk akkor végigkövette a Válótársak forgatását, a kulisszák mögött sok mindennek volt szem- és fültanúja. Hogy például hogyan hozta zavarba a meztelen Stohl András Gubás Gabit, és mi köze van Chuck Norrisnak a sorozathoz.

Istenes Bence így még sosem adott interjút!

Pontosan négy évvel ezelőtt az X-Faktor műsorvezetőjét interjú közben Lilu is lencsevégre kapta, hogy legyen mit tenni majd a karácsonyfa alá. Az egész interjút pedig a Fókusz vette fel.

A Barátok közt Gizije mellbedobással nyert!

Hat évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon történt, hogy Vili bácsinak és Illés Petinek leesett az álla. Gizi egyszerűen úgy érezte, muszáj egy kicsit bevetnie a női adottságait, hogy Vilmos felfigyeljen rá. Ez olyan jól sikerült, hogy még Peti sem tudta levenni a szemét Giziről.

Ilyet még nem láttál: árva kutyusokkal fotózkodtak az X-ek!

Hat évvel ezelőtt a Fókusz stábja, és a 2011-es X-Faktor versenyzői extra cukisággal lepték meg a nézőket. Elárvult kutyusokkal fotózkodhattak az énekesek, akik szívük szerint hazavitték volna a kis szőrös gombócot, vagy a nyakigláb munkatársat, akit maguk mellé kaptak.

Ez volt minden idők legjobb fogadása a ValóVilágban!

Három évvel ezelőtt a valóságshow hetedik szériájának első beköltözi, Dani, Laci és Dennis úgy döntöttek, fogadnak egyet. Hogy miben? Természetesen abban, hogy ki lesz a Villa alfahímje, és a nyertesnek minden kérését teljesíteniük kell majd. Hát kérem szépen, ki is lett a Villacsődör?

Melyik női szereplőre hasonlítasz a Szulejmánban?

Két évvel ezelőtt a rajongókat megleptük egy olyan kvízzel, melyben kiderült, hogy a híres török sorozat színésznői közül – Hürrem, Mahidevran, Negar – kire is hasonlítanak a legjobban. Próbáld ki magad újra, és játssz egy jót!

Ilyen a Bartha-módszer a Barátok köztben!

Hét évvel ezelőtt Zsolt ismét egy komoly balhéba keveredett. A Mátyás király tér rosszfiúja egy súlyos kómába esett, amit lányának úgy tálal, mintha valami fertőzés miatt történt volna minden. Az egyik pillanatban viszont, mikor csöngetnek Zsoltnál, hirtelen minden kiderül.

A műsorvezető cukorbetegen is teljes életet élhet

Három évvel ezelőtt a Reflektor magaziban mesélt arról Kovács Áron, hogy egészen kiskorában, kilencévesen diagnosztizálták a cukorbetegséget nála, nemrég pedig úgy döntött, megmutatja sorstársainak, hogy emellett a betegség mellett is lehet teljes életet élni.

Ilyen egy csodálatos leánykérés a Barátok köztben!

Emlékeztek még a Mátyás király tér pszichológusára, Orsira, ne meg a Rózsa egykori szakácsára, Márkra? A szerelmes pár férfi tagja egyszer csak úgy döntött, nem vár tovább és megkéri imádott nőjének kezét. A leánykérés pedig igen romantikusra sikerült!

Hungary’s Got Talent: Pontosan így kell elriasztani a csajokat

Két évvel ezelőtt Raffel Attila a Got Talent színpadán HIV-pozitív viccel biztosította, hogy semmiképp se engedjék tovább a zsűritagok, de nem érte be ennyivel, a színfalak mögé is ledobta a humoratombombát pár jól irányzott Jean-os viccel. Most felidézzük újra a kínos pillanatokat!

Lelepleztük az első hat ValóVilág beköltözőt!

Három évvel ezelőtt a valóságshow hetedik szériája startolt el. A nézők akkor már izgatottan várták, hogy vajon kik is lesznek az új évad szereplői. A Fókusz nem várt sokáig, és leleplezte a ValóVilág 7 első hat beköltözőjét!

Van élet a vörösiszap pusztítása után!

Hat éve történt a szörnyű tragédia. Három évvel ezelőtt a Házon kívül utánajárt, hogy a vörösiszap-katasztrófa után a Juhász család, hogyan boldogul, hiszen akkor ők voltak az elsők, kártérítést ítélt meg a bíróság. A család elvesztette csecsemőjét, és az otthonát is, de könnyen meglehet, hogy a nekik járó 32 millió forintból egy fillért sem látnak majd.

Kern András szerint Firenzében mindenki magyar

Kern Andrásnak hála hat évvel ezelőtt megtudhattuk, mi szerepel egy gyorsétteremlánc által benyújtott periratban, melyet a firenzei polgármesternek címeztek. Mindehhez Ceglédi Zoltánnak is volt egy-két szava.

Nézd vissza a Celeb vagyok, ments ki innen! legjobb pillanatait!

Három évvel ezelőtt, ezen a napon ért véget a Celeb vagyok, ments ki innen! második szériája. A játékban rengeteg veszélyes, vicces és izgalmas pillanatokat élhettek át a celebek de a nézők is. Ebben az összefoglalóban minden benne van!

Létezik egy postás, aki direkt a legszegényebbek közé kérte magát!

Alig volt valaki, aki ne nézte volna bolondnak Szőke Tibor postást, amikor direkt Pécs legproblémásabb területére kérte magát. Mélyszegénységben élnek ott az emberek, nagyon nehéz körülmények között. Tibor viszont pont azt gondolta, hogy az itt élők kapják az élettől a legkevesebb jót, és neki az a dolga, hogy pótolja ezt a hiányt. A György-telepiek nagyon hamar megszerették őt is és a kis cetliket is a pozitív gondolatokkal, amiket a levelek és csekkek mellett otthagy náluk.

Forró erotika a Barátok közt bisztrójában!

Hat éve már, hogy a Mátyás király tér Rózsa kávézójában egy igen szenvedélyes csábításnak lehettek szemtanúi a nézők. Egy érdekes szituációba bonyolódott bele Szabit, akinek váratlanul elcsavarták a fejét. Hogy ki volt az, a videóból kiderül!

Tóth Gabit így még nem szívatták meg, mint most!

Hét évvel ezelőtt a Kész átverés egyik epizódjában az énekesnőt olyan helyzetbe hozták, amilyenben még sohasem volt. Volt vérfürdő, kiabálás, kiborulás és a végén nevetés.

Ezen a Celeb vagyok, ments ki innen! videón sírva fogsz röhögni!

Két évvel ezelőtt a dzsungel királyának kikiáltott Pákó mehetett az egyik bátorságpróbára. Társai már akkor tudták, nem fognak sokat vacsorázni aznap. Végül igazuk is lett, ugyanis Pákónak ismét állatokkal kellett szembenéznie, és mint tudjuk, retteg az összes élőlénytől, ami Afrikában található.

Rendőrt hívtak Kiss Ramónához?


szerző:
2017.11.10. 05:00
Rendőrt hívtak Kiss Ramónához?

A színésznő három évvel ezelőtt elmondta a Vundersőn és Zuperszexiben, hogy hihetetlen dolgok szoktak vele történni. Mint kiderült, a rajongók nem kímélik Ramónát, azaz a Barátok közt (egykori) Zsófiját, hiszen sok néző nem tud elvonatkoztatni attól, hogy a Mátyás király tér lakóit alakító színészek csak karaktert játszanak.

Nézzétek vissza az X-Faktor extra produkcióját!

Négy évvel ezelőtt a tehetségkutató színpadán a Sugarloaf szórakoztatta a nagyérdeműt. A sikeres zenekar kitett magáért, és hatalmas buli csapott az X-Faktor Extra produkciójaként.

Bosszú: Sebestyén Balázs és Vadon Jani mindent visszakapott!

Három évvel ezelőtt a Celeb vagyok, ments ki innen! versenyzőinek lehetőség adódott, hogy minden szenvedésért, minden szívatásért megfizessenek a bűnösöknek. Így történhetett, hogy Balázs és Jani megkapták méltó büntetésüket.

Az énekes úgy döntött, kiszáll az X-Faktorból!

Négy évvel ezelőtt olyan dolog történt a tehetségkutató színpadán, amire még egyáltalán nem volt példa. Bozsek Márk, akit a közönség a Barátok köztből ismerhetett az X-Faktor előtt, az egyik pillanatban úgy döntött, nem szeretné tovább folytatni a versenyt, és kiszállt a 2013-as X-Faktorból. A Fókusz annak járt utána, hogy a fiatal énekes miért is döntött így.

Tóth Andi: ˝Nem voltam még s***részeg!

A 2014-es X-Faktor negyedik élő show-ját Andi nyitotta meg. A produkció fantasztikusan hasított, és természetesen a végén állva tapsolt a közönség. A mentorok is meg voltak elégedve a fiatal lánnyal, akiről kiderült, hogy a szülők még sosem engedték el bulizni. Istenes Bence azonnal rákapott a témára, mire kiderült, Andi még sosem volt részeg.

A Barátok közt Ádámja borzasztó kínos helyzetbe keveredett!

Bizony, mi sosem fogjuk elfelejteni azt a pillanatot, mikor a sorozat fotósa még a testéből élt, ami néha kiszámíthatatlanul is végződhetett. Az egyik alkalommal például nagy szerencséje volt Ádámnak, ugyanis, ha Aliz nem jár épp arra, akkor biztosan kibilincselve maradt volna az ágy szélén. Íme, az emlékezetes jelenet!

Egy szomorú bűvészmutatvány esete az RTL Klub színpadán!

Két évvel ezelőtt Tiszavári Józsefet felesége készítette fel a Hungary’s Got Talent egyik nagy mutatványára. A varázsló sejk produkciójába azonban becsúszott egy apró hiba, ugyanis nem számítottak arra, hogy a színpadon teljesen más lesz a világítás, mint amit eddig megszoktak.

Heti Hetes: így bulizott Hajdu Steve és Para-Kovács Imre Kuncze Gáborral

Két évvel ezelőtt, ezen a napon a Heti Hetes egyik adásában az újságíró elárulta, hogyan ünnepleték meg az egykori belügyminiszter 66. születésnapját, aki azonban nyomos indokkal cáfolta mindezt.

Egy lövés, mely az egész országot megdöbbentette

Itt a bizonyíték, hogy mikor a Barátok közt Zsoltja gondolkodás nélkül lelőtte Miklóst, rengeteg embert megérintett. Öt évvel ezelőtt a Fókusz stábja ott volt a forgatáson, és ha ez még nem lett volna elég, Rékasi Károlyt elvitték egy igazi lőtérre.

Ez volt a legdurvább pillanata a Barátok köztnek: Zsolt lelötte Miklóst!

Öt éve, pontosan ezen a napon Bartha Zsolt úgy gondolta, nincs annál jobb módszer, hogy leszámoljon Berényi Miklóssal, mint az, hogy egyszerűen lelövi. Akkor persze még nem tudhattuk, hogy szerencsére Miki túlélte a támadást, de akkor abban a pillanatban igen vérfagyasztóra sikerült a jelenet.

Szerintetek ki a legszexibb férfi az Éjjel-Nappal Budapestben?

A mi rangsorunk más lett volna, de hát a sok ezer Fókusz néző szavazata számított csak, amikor a két évvel ezelőtt a népszerű sorozat legjobb pasiját kerestük. Hogy a fiúkat is meglepte a végeredmény, az persze érdekes, a legtöbb szavazatot kapott öt szereplő elmondta a véleményét a helyezéséről és riválisairól.

Igaz lenne: a nagytestvér mindent lát?

Borzasztó belegondolni, hogy az interneten, térfigyelő kamerákkal, mobillal vagy drónok segítségével bárki akár több ezer kilométer távolságból is könnyedén megfigyelhető. Két évvel ezelőtt, ezen a napon a Fókusz egyik riportja ennek járt utána.

Óriási botrány a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorban!

A műsor egyik legnagyobb balhéja alakult ki három évvel ezelőtt a dzsungelben. A Fókusz stábja pszichológus tanácsát kérte ki a látottak alapján, hogy vajon miért és hogyan alakulhat ki egy ekkora vita két ember között.

Szelló István vs. Sebestyén Balázs!

Négy évvel ezelőtt, a Vundersőn és Zuperszexi egyik adásában Balázs úgy gondolta, versenybe száll Szellő Istvánnal és mind a ketten hírt olvasnak. Nem volt ennyire egyszerű a feladat, ugyanis az olvasás közben nehezített körülmények is voltak. A híradóst egyszerűen nem lehetett kizökkenteni a hírolvasásból.

Ilyen egy csúnya veszekedés a Mátyás király téren!

Hét éve, hogy Gizella karaktere titokban ugyan, de újra inni kezdett. A házból Vilmos és Kinga észrevették, hogy a nővel megint nincs minden rendben, és mikor Vili bá ezt szóvá teszi Gizinek, hatalmas botrány kerekedik ki belőle.

Ilyen egy összeesküvés-elmélet a Barátok köztben!

Emlékeztek még a Mátyás király tér rosszfiújára, Kertész Gézára, és Berényi Claudiára? Nos hét évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon történt, hogy Claudia egy teljesen félreérthető helyzetben látta meg Gézát. Hogy pontosan, mit is látott, az a videóból kiderült!

Heti Hetes: Ceglédi „megváncsázta” a hírt

Három évvel ezelőtt az internetadó elleni tüntetésen megrongálták a Fidesz székházát. A Heti Hetes adásában elhangzott hír szerint a kormánypárt szerint többmilliós kár keletkezett, Ceglédi Zoltán úgy érezte, „megint bedobták a fidesz-szorzót”.

Ezt a ByeAlex produkciót neked is látnod kell!

Három évvel ezelőtt, ezen a napon a 2014-es X-Faktor extra fellépője ByeAlex volt. Az énekes egy gyönyörű dallal lépett színpadra, Az én rózsám című szerzeménnyel.

Könnyekbe tört ki a nagy Berényi Miki?

Négy évvel ezelőtt, pont ezen a napon egy olyan dolog történt a Mátyás király téren, ami mindenkit ledöbbentett. Kiderült ugyanis, hogy Miki fia, Balázs bizony egyáltalán nem halt meg, sőt nagyon is életben van, így a fiú mindenkit csúnyát becsapott. A végén maga Balázs csöngetett be Miklóshoz.

Ez egy különleges slam poetry előadás volt az RTL Klub színpadán!

Két évvel ezelőtt, pont ezen a napon a Kata-valami duó tagjait a zsűri haza küldte, Menyusnak azonban a színfalak mögött sikerült szavalásban is maradandót alkotnia. Így készült a vers mindenkinek egyenesen az underground császárától!

Cukiság: a versmondó kislány és Varró Dani találkozása!

Két évvel ezelőtt a Fókusz stábja a Hungary's Got Talent egyik legfiatalabb továbbjutóját, a kis Zsófit Mátyásföldön látogattuk meg. Az akkor 5 éves kislányt nemcsak az egész ország kedvelte meg, de felfigyelt rá a vers szerzője, Varró Dániel is, így összehozták a nagy találkozót.

Szexi lebukás a Barátok köztben!


szerző:
2017.10.30. 05:00
Szexi lebukás a Barátok köztben!

Pontosan öt évvel ezelőtt óriási botrányba fulladt a Mátyás király tér egyik Berényi Kft. akicója. Egy prezentációt szerettek volna Miklósék összehozni, viszont a megfelelő videó helyett egy teljesen más felvétel jelent meg a kivetítőn. Zsófi és Miklós heves szexjelenetét így az egész ház látta.

Pimaszul szexi fotók a Celeb vagyok, ments ki innen! sztrájairól!

Három évvel ezelőtt a celeb táborlakók azt a feladatot kapták, hogy a gyönyörű hölgyekről nem mindennapi képeket készítsenek a vagány férfi társaik. Ebből a szituból végül igen nagy káosz lett és szép számmal születtek a szexibbnél szexibb fotók.

Sebestyén Balázs majdnem megfulladt!

Nem történt egyéb csak annyi, hogy a műsorvezető négy évvel ezelőtt egy vasárnapi Vundersőnben úgy döntött, megküzd egy kanál fahéjjal. Majdnem rosszul sült el a kísérlet.

Nem nőnek való vidék az afrikai dzsungel?

Három évvel ezelőtt a Celeb vagyok, ments ki innen! egyik bátorságpróbájára Aleskának kellett mennie. Sajnos egyáltalán nem volt könnyű dolga a hölgyeménynek, ugyanis kígyókkal, krokodilokkal és más bizarr élőlénnyel kellett szembenéznie.

Istenes Bence apa lesz?


szerző:
2017.10.28. 05:00
Istenes Bence apa lesz?

A műsorvezetőtől megszoktuk, hogy minden pillanatban megállja a helyét, hogy minden pillanatot poénná tudja formálni. Pontosan két évvel ezelőtt, azért annál a bejelentésénél, hogy apa lesz, egyáltalán nem viccelt Bence.

Tóth Gabi nem kedveli Sebestyén Balázst?

Az énekesnő négy évvel ezelőtt mesélte el a Vundersőn és Zuperszexinek, hogy bizony volt idő, mikor nem csípte a műsorvezetőt. Közben Gabi azt is elárulta, ez már a múlté, mert sokkal jobban kedveli Balázst.

A nagy esküvői Konyhafőnök kihívás!

Két évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon mind a két konyhafőnök próbálta hatékonyan elindítani a munkát, mert nem volt könnyű dolguk, hiszen egy 120 főre főzni nehéz feladat. Jól kellett beosztani az idejüket, az előkészületekre mindössze három órájuk volt.

Így találkozott először egymással Kiszel Tünde és Benkő Dániel!

Két évvel ezelőtt, ezen a napon Benkő Dániel is kíváncsi volt Kiszel Tünde 15. naptárának fotózására. A lantművész újdonsült barátnőjét is bemutatta, de a show-t Dániel vitte el. Mondjuk az is döbbenetes volt, ahogy Tünde mesélt...

Csuja Imre aranygombbal jutalmazott


szerző:
2017.10.26. 05:00
Csuja Imre aranygombbal jutalmazott

A Hungary’s Got Talentben minden zsűritagnak egyetlen egyszer lehetősége volt arra, hogy az aranygomb megnyomásával azonnal az élő show-ba jutasson egy versenyzőt. Csuja Imre élt először ezzel a visszavonhatatlan és megismételhetetlen jogával. Hogy kinél nyomta le az aranygombot, az a videóból kiderül.

Újra kísértésbe esett a Barátok közt Bokros Gizellája!

Pontosan hét évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon egy olyan dolog történt a Mátyás király tér udvarában, ami nemcsak Gizi életét változtatta meg, hanem Vili bácsiét is. A mindig tréfás és jókedvű Gizi egy ideje úgy döntött, felhagy az itallal, hiszen csak a rosszat hozta ki belőle. Az egyik pillanatban azonban engedett a csábításnak, és belekortyolt a kint felejtett borba. A problémák itt kezdődtek…

Nézd meg újra a Tha Shudras második élő show-ját!

A zenekar fergeteges sikert aratott a 2014-es X-Faktorban. A frontember, Molnár Tibi és csapata a második élő show-ban is be tudta bizonyítani, hogy ott a helyük a színpadon. Tótha Gabi egyszerűen csak annyit tudott mondani, hogy csodálja a The Shudrast.

Először állt kamera elé a Barátok közt színésze és új szerelme!

Négy évvel ezelőtt, ezen a napon jött el a nap, amire sokan vártak, kivéve talán éppen maguk az érintettek: együtt állt a nyilvánosság elé Rékasi Károly és új párja, Pikali Gerda. A Fókusznak adtak először együtt interjút.

Kattints ide a többi Fókusz tartalomért

Egyszer volt, hol nem volt a ValóVilág csődöre!

A Való Világ nagyszájú skalpvadásza, a latin szerető öt évvel ezelőtt, ezen a napon elszenvedte első és egyben végzetes vereségét. Cristofel nem is tudta, nem akarta elhinni, hogy ő esett ki a játékból, hogy tényleg nem költözhet vissza a villába. A Fókusz stábja jelen volt az eseményen.

Kattints ide a többi ValóVilág tartalomért

Nézd vissza a Celeb vagyok, ments ki innen! legjobb pillanatait!

Három évvel ezelőtt a dzsungeltúra első szériáját Erdei Zsolt, azaz Madár nyerte meg. A műsorban csak a nézők szavazata számított, és úgy tűnik, a sportoló volt a legkedvesebb celebük. Végül a legjobb pillanatokat is összegyűjtöttük.

Majdnem gyilkosság történt a Heti Hetes stúdiójában?

Papp Réka Kinga nem tett egyebet öt évvel ezelőtt, csak annyit, hogy felmerte hívni Para-Kovács Imrét, akinek a telefonját végül a felesége vette fel. A két nő beszélgetéséből végül egy óriási félreértés adódott, amit majdnem Imre szenvedett el.

Horgas Eszter: így neveld a lányaidat!

A Hungary”s Got Talent fuvolaművész zsűrije a Reflektor kameráinak elmesélte, hogy bizony két nagylánya van, akik szintén művészpályára léptek. Többek között az is kiderült, hogy Eszter egyik lánya, Lili operaénekesnek készül, Anna pedig színész-rendező lett.

Szürreális élmény az RTL Klub színpadán

Két évvel ezelőtt a Hungary's Got Talent egyik válogatójában feltűnt peches bűvészekre a Fókusz stábja is pont úgy rácsodálkozott, mint a nézők. Aztán egyik riporterünk kutakodott az emlékeiben, meg az archívumunkban és kiderült, már láttuk egyikük hipnotikus előadását, ahol a tehetségkutatóhoz hasonló szürreális élményben volt részük.

Barátok közt: szerelem és féltkényeség

Laci és Gizi kapcsolata mostanában nem mondható túl szenvedélyesnek, szerelmesnek. Sőt talán pont az is a legnagyobb probléma, hogy elhidegültek egymástól, pedig volt idő, mikor minden rendben volt kettőjük között. Két évvel ezelőtt, ezen a napon Gizi nem takargatta Laci előtt, hogy néha bizony féltékeny rá.

Bódi Sylvi: „Aurelio és Laci együtt túl sok”

A Celeb vagyok, ments ki innen! véghajrájában Zsófi volt az egyik, akinek távoznia kellett. Az Afrikában maradt celebeknek viszont megoszlott a véleményük arról, hogy ennek most örülni kell, vagy sem. Gáspár Laci mindazonáltal szívesen tisztázott volna még Zsófival pár dolgot.

Dombóvári István megfejtette a nők titkát?

Hét évvel ezelőtt a humorista egy igazán érdekes történetet mesélt el a Showder Klub nézőinek. István nem csinált egyebet, csupán csak próbálta megfejteni a női lélek és a női test csínnyát-bínnyát.

Hihetetlen: Sebestyén Balázs vs. Szikora Robi

Vundersőn és Zuperszexi négy évvel ezelőtti adásában a zenész volt az egyik vendég. Robit egy igen nehéz párbajra hívta ki Balázs, akinek egy üveget kellett "levarázsolnia" Jani fejéről. A bökkenő csak az volt, hogy az eszköz egy teniszlabda és egy teniszütő volt.

Így zenélt az élő show-ban a ByTheWay!

Négy éve már annak, hogy 2013-as X-Faktor egyik zenekarát egyszerűen imádta a közönség. A zsűrinek akkor az volt a véleménye, hogy a fiúk megállíthatatlanok, és tökéletes produkciót nyújtottak.

Geszti Peti elárulta: így születnek a slágerek

A zenész öt évvel ezelőtt mesélt arról, hogy szerinte az ihlet jöhet fürdőkádban, biciklin, vagy rémálmok közepette is, a lényeg, hogy ott, abban a pillanatban le kell jegyezni az ötletet. Peti elmondása alapján sok hazai és világsztár magának írja a dalokat.

Micsoda: „Fürdős Zé élvezzél?”

Három évvel ezelőtt, ezen a napon Fördős Zét és Krasznai Tündét egy igen kellemes meglepetés ért. Egy nyertes játék után megérdemelt ajándékot kaptak: közösen fürdőzhettek egy kádban. A baj csak akkor ütötte fel a fejét, mikor kiderült, Tündi nem hozott magával fürdőruhát.

Emlékeztek még Tóth Andi első élő show-jára?

A 2014-es X-Faktor győztese felrobbantotta a színpadot már a legelső adásban. Szikora Robi például állva tapsolt, Alföldi Robi közölte, hogy egyszerűen nem tud megszólalni, mert szerinte Andi vérprofi. Tóth Gabi pedig egyszerűen imádta a lány produkcióját, és egyöntetűen megállapították, hogy benne megvan az X.

Így alakultak át az X-Faktor versenyzői!

Három évvel ezelőtt indult újra a 2014-es tehetségkutató élő show-ja. A Fókusz stábja beleshetett a főpróbára, és megmutatta, milyen óriási átalakuláson mentek keresztül a válogatókon keresztül ment tehetségek.

Ez volt az egyik legszomorúbb pillanata a tehetségkutatónak!

Két éve már, hogy a Hungary’s Got Talent színpadán Schandl Barbara szinte az összes hibalehetőségnél lyukra futott a produkciója bemutatásakor. A bűvészmutatvány közben elkóborolt kellékgalambot csoportmunkával sikerült előkeríteni, mielőtt valamelyik reflektoron meggrilleződött volna.

Teljesen meztelenül fürdőzött Bódi Sylvi!

Három évvel ezelőtt a nézők valószínűleg nem hittek a szemüknek, mikor megpillantották a gyönyörű modellt, ahogy meztelenül pancsol a habokban. Sylvi nem tett egyebet, csak szeretett volna egy hatalmas fürdőt venni, ami végül össze is jött neki.

Figyelem: így vetkőztek le az RTL Klub színpadán

Két évvel ezelőtt a produkciója közben szép lassan meztelenre vetkőzött a Hungary's Got Talent egyik versenyzője. A kérdés az volt, hogy vajon mennyire sokkolta mindez a zsűri tagjait? A Fókusz stábja végül elemzett néhány pikáns fellépést!

Te sem ismernéd fel a Barátok közt Lucáját!

Öt évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon Fekete Luca egy nagyon kellemetlen helyzetben találta magát. Hiába volt akkor még egy csöpp kislány, az esze a helyén volt, és jól érezte, hogy Olívia bizony valóban kutat a lakásban.

Aureliónak szembesülnie kellett saját hibáival

Három évvel ezelőtt, a dzsungelben a játékosoknak egy döntést kellett hozniuk arról, hogy ki az a celeb, aki legkevésbé hasznos az afrikai „társadalomban”. Végül Aurelióra esett a választás, akit társai száműztek a táborból.

Házon kívül: küzdelem az iszapár után

Hét éve már, hogy az ajkai vörösiszap-katasztrófa megrázta hazánkat. A szörnyűségekről egy ott élő család mesélt, akinek mindent elvitt az iszapár, de szerencsére életben maradtak. A nagy kérdés az volt, hogy a tragédia után hol laknak és miből élnek.

Kínos botrány a Barátok köztben!

Hat évvel ezelőtt, ezen a napon a Rózsában egy igen különleges esemény volt. Berényi András és Illés Júlia esküvői fogadását tartották éppen, mikor András ex-neje, Zsuzsa tűnt fel. A szőkeség úgy érezte, hangot kell adnia csalódottságának, és fájdalmának, a szomorú ténynek, hogy András mást választott. A drámának végül Claudia vetett véget.

Így okozott óriási meglepetést az Éjjel-Nappal Budapest Lalija és Gáborja

Sebestyén Balázs és Vadon Jani műsorában, a Vundersőn és Zuperszexi  négy évvel ezelőtti adásában az egyik kedves nézőnek okozott hatalmas meglepetést a sorozat szereplői. Az ÉNB két sztárja hatalmas feladatot kapott. Lali és Gábor nem gondolkodtak sokáig, azonnal elvállalták a feladatot.

Mi a közös Aurelióban és Bódi Sylviben?

Három évvel ezelőtt mind a két celeb részese lehetett a dzsungelkalandnak, a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorában. A Kincsvadászatra Sylvinek és Aureliónak kellett mennie, ahol nem az erejüket kellett használniuk, hanem az eszüket.

A Fókusz egy szörnyű tragédia helyszínén forgatott!

Hat és fél évvel ezelőtt az eddigi egyik legszörnyűbb katasztrófát élte meg Japán. Az ország a mai napig megszenvedi a 2011. március 11-én történteket. A Fókusz riportere azért utazott Japánba, mert szerette volna megtudni, mi történt azóta.

Kirobbant az X-háború!


szerző:
2017.10.12. 05:00
Kirobbant az X-háború!

Öt évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon a Fókusz mutatta be, hogy az X-Faktor két heves természetű versenyzője egy fedél alatt úgy élt, mintha egy szappanoperába csöppent volna, és rájuk írták volna a fő szerepeket. Stone és Zámbó Krisztián az első perctől kezdve kóstolgatták egymást, és ez nem is csillapodott.

Drog, pénz, lebukás a Barátok köztben

Míg Géza azt hitte, nagyon jó úton halad, és a drogosztásban nincsen semmi veszély és félni valója, ahhoz képest az egyik alkalommal valaki felvételeket készített róla. Öt éve, pontosan ezen a napon Géza lebukott.

Fördős Zé és Szabó Zsófi kalandja a struccpénisszel!

Három évvel ezelőtt, ezen a napon a Celeb vagyok, ments ki innen! egyik bátorságpróbáján Zsófi és Zé vett részt. Nem volt egyéb feladatuk, mint egy romantikus vacsorán részt venniük, ahol afrikai különlegességeket kellett megkóstolniuk.

Durva: élve temették el Gáspár Lacit!

Három évvel ezelőtt, ezen a napon a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorban az énekesre esett a választás, a nézők Lacit küldték bátorságpróbára. Sajnos az X-Faktor mostani mentora élete egyik legdurvább rémálmával találta szemben magát: élve eltemették egy patkányoktól hemzsegő koporsóba.

Csak felnőtteknek: így káromkodtak az RTL Klub színpadán!

Két évvel ezelőtt indult útjára a nagysikerű Hungary’s Got Talent tehetségkutató. A versenyre rengetegen jelentkeztek, és voltak olyanok is, akik nem féltek egy olyan előadástól sem, melyben végig káromkodni kell.

Így szerezte meg Geszti Peti az első millióját!

Lúdas Matyi és Mézga Aladár az idősebbeknek, az X-Faktor mentora a fiatalabbaknak. Sid magyarhangja a Jégkorszakból a gyerekeknek, a Rapülők, a Jazz+Az és a Gringó Star frontembere a zenerajongóknak. Négy évvel ezelőtt Peti elmesélte, hogyan szerezte meg az első millióját.

Nézd meg az interjút a nagy csikidámkirállyal!

Az énekes négy évvel ezelőtt megtudhattuk, hogy a Hungáriával sztár lett, aztán fellázadt. Hogyan akadályozták az R-GO beindulását és melyik volt az a dal, amelyet megjelenése után rögtön betiltottak? Szikora Róbert, a csikidamkirály, a XXI. században.

Megtörte a csendet Rékasi Károly!

Négy évvel ezelőtt a színész megelégelte a magánélete körül kialakult hercehurcát és úgy döntött, kiáll a kamerák elé és elmondja egy közleményben: újra szerelmes lett, méghozzá Pikali Gerdába.

Csók, szerelem, féltékenység a Barátok köztben!

Öt éve, hogy Illés Juli és Berényi Attila szorosabbra fűzték a kapcsolatukat, de olyannyira, hogy szép lassan szerelem szövődött közöttük. Minden rendben is volt, amíg nem tűnt fel a színen Juli régi szerelme.

Emlékeztek még erre: így randizott a Vigyél el! két szerelmese!

Istenes Bence párkereső műsora két évvel ezelőtt igen izgalmas pillanatokat nyújtottak a nézőknek. Az egyik érdekes randin, Attila és Korina úgy döntöttek, hajókázni mennek. Az úton azonban nemcsak a kémia nem működött közöttük, hanem beszédtémát sem találtak.

Tragédiák sorozatával kellett megküzdenie ÉNB Emesének

Két éve annak, hogy egy új színfolt tűnt fel az albérletben, aki akkor már több mint egy hónapja gazdagította az Éjjel-Nappal a csapatot. Ám mégis keveset tudtak róla lakótársai, ugyanis tragikus titkot őrzött a fiatal lány, amit a Fókusz kiderített.

Aurelio kipróbálhatta, mennyire bátor!

A Celeb vagyok, ments ki! című műsorban a valóságshow-győztes is helyet kapott. Az egyik adásban kiderült, hogy a nézők Aureliót szeretnék vinni egy jó kis bátorságpróbára. És mit szólt ehhez a fiatal fiú? Nézzétek meg!

Hugh Jackman testközelből!


szerző:
2017.10.06. 05:00
Hugh Jackman testközelből!

A világ egyik legsármosabb színésze hihetetlenül jóképű, mind emellett családcentrikus, így nem is csoda, hogy szinte minden nő oda van a „farkasért”. Hat évvel ezelőtt Budapesten forgatott, az itthoni élményeiről pedig szívesen mesélt.

Istenes Bence, mint szerelemdoktor?


szerző:
2017.10.05. 06:00
Istenes Bence, mint szerelemdoktor?

Két évvel ezelőtt, a szerelemdoktor megtette dolgát, Istenes Bence műsorában a kezdeti szimpátia után egymásra találtak a párok. De voltak olyanok is, akik cupido szigetén ki merték mondani egymásnak is, hogy "örülök, hogy találkoztunk, de úgy érzem, nem te vagy az igazi."

X-Faktor: így énekelt Bozsek Márk a Mentorházban!

A Barátok közt egykori szereplője igazán jól meglepte a rajongókat, ugyanis kiderült róla, hogy a színpadon, mint énekes is tökéletesen megállja a helyét. Négy évvel ezelőtt a Mentorházban is fantasztikusan énekelt, amit Geszti Péter is igazán értékelt.

Rég nem látott szereplők a Barátok köztben!

A Mátyás király tér két régi lakóját már lehet teljesen elfelejtettük, pedig Szabi és Vanda hét évvel ezelőtt rendesen felforgatta a ház életét.

Visszaszámlálás: hamarosan indul az RTL Klub vadonatúj műsora

Három évvel ezelőtt, ezen a napon már csak kettőt kellett aludni és elindult a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsor. A Fókusz Plusz az indulás előtt látogatta meg az őserdőbe készülőket: így készültek a celebek a nem mindennapi megmérettetésre.

Ezt a videoklipet neked is látnod kell!

Erre „nincsenek szavak”: a klip amiről szó volt, az nem más, mint Csongrádi Kata legújabb szerzeménye. A Let’s dance című számot, három évvel ezelőtt, egy hét alatt 197 ezren tekintették meg.

Sztárok az afrikai dzsungelben!


szerző:
2017.10.03. 05:00
Sztárok az afrikai dzsungelben!

Három évvel ezelőtt mi is izgulhattunk, mikor Balázs és Jani egy zuhanó repülőben ült még jó pár celebbel. A hírességek végül Dél-Afrikában tértek magukhoz, és kiderült, rögtön veszély számos veszély leselkedett rájuk.

Ez volt a Barátok közt legemlékezetesebb pillanata!

Két éve történt, hogy Berényi Miklós és Balohg Nóra kislánya, a kis Timi dühében és csalódottságágában Illés Juli autójába kígyót rejtett. A bökken csak az volt, hogy azt az autót pont nem Juli vezette, mikor kitört a baj.

Ezek voltak Bódi Sylvi legutolsó meztelenkedős fotói!

Magyarország első playmate-je három évvel ezelőtt azt mesélte a Fókusznak, hogy kifejezetten büszke arra, amit 20 éves karrierje során elért. Utolsó fotózása egy férfimagazin jubileumi lapszámának keretében zajlott.

Tudtátok, hogy egy válogatós vízipólós volt az ÉNB új sztárja?

Két évvel ezelőtt: miközben Regina egy ejtőernyős tandemugrással lepte meg Grétát a születésnapjára, új macsó tűnt fel a lakóhajón, aki egy percig sem titkolja, hogy imád csajozni, és mindent elkövet, hogy meghódítsa a lányok szívét. Kiderült, hogy Roland kisgyermek kora óta vízilabdázik, annak idején az ifjúsági válogatott tagja is volt.

X-Faktor: kimaradt jelenetek!


szerző:
2017.10.01. 05:00
X-Faktor: kimaradt jelenetek!

Három évvel ezelőtt a tehetségkutató válogatóján szintén voltak olyan produkciók, melyek nem fértek bele az adott adásba. A Fókusz stábja viszont úgy döntött, összeszedi a kimaradt produkciókat, és közben azt is meg tudhattuk Istenes Bencétől, hogy miért „büdös a mókus”.

Itt a nem mindennapi lehetőség: találkozz Ryan Goslinggal!

Pont egy évvel ezelőtt, egy nem mindennapi akciót hirdetett meg a színész Budapesten: a filmsztár azt mondta, egy szerencsés jelentkező mindössze 10 dollárért, azaz kevesebb, mint 3000 forintért együtt tölthetne egy napot vele!

X-Faktor: bánat és eufória


szerző:
2017.09.30. 05:00
X-Faktor: bánat és eufória

Négy évvel ezelőtt, ezen a napon a tehetségkutató válogatója a táborozás állomásnál járt. A Fókusz kamerái nyomon követte az akkori eseményeket, ahol összeborulás, könnyek és csalódottság fogatta a stábot a művelődési ház előtt.

Tragédia: forgalommal szemben hajtott fel az autópályán!

Pont ezen a napon, két éve, hogy a forgalommal szemben haladt akkor hétfő este egy autós az M1-es autópályán. Az akkor 55 éves hajdúnánási férfi Budapest irányából tartott Hegyeshalom felé, ahol több gépjárművel is karambolozott.

Mozgalom a Szulejmán megmentéséért!

A híres török sorozat már 2013 óta fut az RTL Klub csatornán. Mikor az egyik alkalommal szüneteltetni szerették volna a Szulejmán folytatását, akkor a rajongók úgy döntöttek, összefognak. Kolosi Péter elárulta a Fókusznak, hogy csak ideiglenesen szüneteltetik az epizódokat.

Még mindig dübörög a Karthago!


szerző:
2017.09.28. 06:00
Még mindig dübörög a Karthago!

A zenekar, amely több mint 30 éve ugyanabban a felállásba játszik. A banda, amelynek tragédia szülte legnagyobb slágerét - a XXI. században! Nézd vissza a hét évvel ezelőtti riportot!

Megvan az új VV csapat! Figyelem!


szerző:
2017.09.28. 05:00
Megvan az új VV csapat! Figyelem!

Hat évvel ezelőtt újra megnyitotta kapuit a ValóVilág. A villa meg is telt, hét fiúra és hét lányra egyébként igen meglepő és hatalmas meglepetés várt. Nézz be te is újra a VV ötödik szériájának kulisszái mögé.

Barátok közt: Miklós még mindig szereti Nórát?

Nóra és Miklós pontosan háromszor házasodtak össze. Hiába, ha két ember ennyiszer köti össze az életét, akkor annak már van oka. Egyszerűen mi is úgy gondoljuk, hogy ők összertartoznak, és mindig drukkolunk nekik, hogy újból kerüljenek egymás mellé. Annak meg hat éve, hogy Miklós ismét bevallotta magának, hogy még mindig szereti Nórát.

Emlékeztek Tóth Andi legelső produkciójára?

Már három éve annak, hogy a fiatal lány az X-Faktor színpadára lépett, hogy megmutassa a zsűrinek, mit is tud. Hiába, már akkor benne volt Andiban az X, ugyanis a produkció után a közönség állva tapsolt.

Gyönyörű menyasszony volt Szabó Zsófi!

Szabó Zsófi mennyasszonyi ruhába bújt, két évvel ezelőtt, igaz, akkor csak egy fotózás kedvéért. A színésznő akkor elárulta, nem tudja, mikor lesz az esküvője, de a vőlegényjelöltje azonban már megvan.

Drogbiznisz a Mátyás király téren!

Öt évvel ezelőtt Kertész Géza és Bartha Zsolt volt a Mátyás király tért két rosszfiúja. Ahogy az általában lenni szokott, egyszerre két nagyágyú nem fért el egymás mellett, így az egyik adandó alkalommal Géza úgy döntött, átveszi a drogbizniszt Zsolt tudta nélkül.

Szerelmi vallomások az X-Faktor színpadán!

Három évvel ezelőtt az egyik versenyzőért Gabi volt oda totálisan, a másik pedig csak azért jött, hogy láthassa élete mentorát. Tóth Gabi és a versenyzők között komoly érzelmi csaták dúltak a 2014-es tehetségkutatóban.

ValóVilág: sorsok a játék után!

VV Bécit és testvérét, Gigit a valóságshow-ban ismerhették meg a nézők. A műsor és a vele járó hírnév az összes egykori villalakó életét megváltoztatta. A Reflektor négy évvel ezelőtt járt utána, hogy mi történt a testvérpárral a játék óta.

Novák Angéla: férfi testben női lélek

Három évvel ezelőtt kiderült, a szőke díva nyíltan vállalta, hogy bár férfi testbe született, mindig is nőnek érezte magát. Azt is elmesélte, hogy akkor több mint 12 éve, hogy átoperáltatta a testét. Aztán a családja aggódott érte, mert elindult a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorba. Novák Angéla: férfitestben női lélek

Indul a dzsungel játék: Celeb vagyok, ments ki innen!

Mi történik, ha Sebestyén Balázs a mikrofont botkormányra váltja és Vadon János első tiszttel közösen elkötnek egy utasszállítót, főleg, ha a repülő persze zsúfolásig tömve celebritásokkal? Hogy eljutnak-e Dél Afrikába, a felelőtlen pilóták mekkora galibát okoznak, és ki, hogyan éli túl a zuhanást, az három évvel ezelőtt kiderült.

Ismét megnyitja kapuit a ValóVilág?

Mielőtt mindenki felsikoltana, bizony újra megnyílt a Villa, de ennek már négy éve. Ugyanis, pontosan ezen a napon számolt be arról a Fókusz, hogy a VV-rajongók felsóhajthatnak, kiderült, folytatódik a ValóVilág a hatodik szériával.

Lebukott Berényi Miklós!


szerző:
2017.09.23. 05:00
Lebukott Berényi Miklós!

Hat éve, hogy a Barátok köztben Berényi Claudia is szépen alakította a Mátyás király tér lakóinak életét. Az egyik alkalommal pédául, hogy megtudjon Mikiről egy hazugságot, olyan módszerhez folyamodott, melyet kevesen mernének bevállalni.  A csel bejött, és Miklós leleleplezte.

Emlékeztek még Pimasz úrral?


szerző:
2017.09.22. 05:00
Emlékeztek még Pimasz úrral?

Két évvel ezelőtt Pimasz út tetováltatott, utána kempo edzésre ment, és nagy buliba keveredett. Na de kivel? Ezen a napon SP-hez, azaz Éder Krisztiánhoz cuccolt át.

Ritkán látott romantikus pillanatok a Barátok köztben!

Öt éve már annak, hogy Illés Juli egy olyan viszonyba kezdett, ami megváltoztatta mindenkinek az életét. Hiába volt férjnél, egyszerűen Juli nem tudott Attilának ellenállni, hiába is próbált minden erejével küzdeni. Aztán egyik nap Attila váratlanul beállít egy hihetetlen ajándékkal…

Így robbantotta fel a színpadot a ByTheWay!

Négy évvel ezelőtt lépett a tehetségkutató színpadára az a csapat, akik gyönyörűen meneteltek az Élő show-ig. A fiúk szívvel-lélekkel küzdöttek, amit a közönség és a mentorok is nagyon értékeltek.

Figyelem, Bozsek Márk a színpadon!

Habár ez nem most volt, ugyanis a Barátok közt egykori szereplője négy évvel ezelőtt állt az X-Faktor színpadára. Érdekes, olyan volt Márk, mintha mindig is énekes lett volna, és nagyon hamar levett a lábáról mindenkit.

Emlékeztek még az X-Faktoros Benjire?

A fiatal tehetséges zenész három évvel ezelőtt, ezen a napon igencsak elvarázsolta a mentorokat. Polgári nevén Le Quang Huy egyszerűen fergeteges hangulatot hozott a színpadra és énekhangja meg tökéletes volt. Nektek hogy tetszett a produkció?

ValóVilág: a rejtélyes tetoválások nyomában

Öt évvel ezelőtt a Refletor stábját hajtotta a kíváncsiság, és kinyomozta, miért olyan furcsa a valóságshow ötödik szériájának nyertesének tetoválása. Kiderült, hogy VV Attila egy átmúlatott éjszakának köszönhetően egy olyan felírat került a karjára, amit 15 évig takargatott.

Nézd csak, mivel találja magát szemben Berényi Miki!

A cégvezető mindig is nőcsábász hírében állt. Az már igaz, Miklós sosem tudott ellenállni a gyengébbbik nemnek, főleg, ha az adott hölgy kifejezetten dekoratív volt. Így nem csodálkozunk, hogy öt évvel ezelőtt megint nem bírt magával és csúnyán lebukott Nóri előtt.

Újabb őszinte kitárulkozás! Szex, méretek, randitippek Istenes Bence új videójában!

Két évvel ezelőtt Bence legújabb műsorában merész kérdéseket tettünk fel a játékosoknak: szexi testrészek, nézések, kérdések és még szexibb válaszok, így tudnánk röviden összefoglalni! A Vigyél el! szereplői nem ijedtek meg riporterünk mikrofonjától!

Celeb vagyok, ments ki innne! – Lehull a lepel!

Három évvel ezelőtt ezen a napon derült ki azoknak a celebeknek a névsora, akik október 6-án Dél-Afrikába utazhattak, hogy bebizonyítsák, képesek-e heteken keresztül kütyük és kényelem nélkül élni. Stábunk ott volt a sajtótájékoztatón és kifaggatták a sztárokat, hogy mit várnak az óriási kalandtól.

Ez a szexi hát titka!


szerző:
2017.09.18. 05:00
Ez a szexi hát titka!

Marilyn Monroe is szívesen mutogatta, és nemrég a hollywoodi sztárok is rájöttek arra, hogy nem feltétlenül mellbedobással lehetnek szexik. Azonban nem mindegy, kik viselik a hátat teljesen szabadon hagyó ruhákat. Ennek jártunk utána három évvel ezelőtt, ezen a napon.

Celebek a dzsungelben! Mutatjuk!


szerző:
2017.09.17. 06:00
Celebek a dzsungelben! Mutatjuk!

Csótányok, kukacok, özönvíz, és halálfélelem: ezek a szavak ugrottak be a Celeb vagyok, ments ki innen korábbi játékosainak, amikor a túlélő showról kérdeztük őket. Három évvel ezelőtt ezen a napon kiderült, kik indulnak el életük legnagyobb, de egyben legkimerítőbb kalandjára, addig is idézzük fel a 9 évvel ezelőtti eseményeket.

X-Faktor: fájdalom és könnyek


szerző:
2017.09.17. 05:00
X-Faktor: fájdalom és könnyek

Három évvel ezelőtt a Fókusz stábja a színfalak mögé is beosont, és a félresiklott fellépőkkel készített riportot. A felvételeken jól látszik, nem Tóth Marci volt az egyetlen, akinek a produkciója valósággal összeomlott a színpadon: ma már mást énekelne a trombitáló fia mellett táncoló Márta, és a 75 éves István is.

Kiteljesedett Aurelio szerelme?


szerző:
2017.09.16. 06:00
Kiteljesedett Aurelio szerelme?

Valószínűleg nem sokan fogadtak volna rá, hogy végül egymásra talál a ValóVilág legzűrösebb szerelmi viszonyának két főhőse. Ugye emlékeznek még? Miután Aurelio végighelikopterezte az összes nőnemű villalakót, valójában Zsófiért dobogott a szíve. Aztán megnyerte a játékot, és mindenki azt hitte, alsó hangon tíz év őrült agglegényélet következik. Ehhez képest három évvel ezelőtt elég gyorsan Zsófi lett a lakótársa.

Konyhafőnök: te kinek fogsz drukkolni?

Három évvel ezelőtt, ezen a napon az utolsó hetéhez érkezett a Konyhafőnök selejtező köre. Akkor csak 3 játékosnak volt esélye, hogy a legjobb 9 közé kerüljön. A tét egyre nagyobb lett és egy apró hiba vagy egy pillanatnyi gyengeség is elég volt ahhoz, hogy valaki ne tudja folytatni a versenyt.

Ő az a tehetség, aki könnyeket csalt a mentorok szemébe

Emlékeztek még Szabó Ricsire, vagy Jonathánra? Három évvel ezelőtt 1 millió 800 ezer nézőnek aranyozta be az esős és hűvös szombatját. Egyszerűen nemcsak meghatódtak az X-Faktor zsűritagjai, hanem őszintén odavoltak az énekesekért is.

Konyhafőnök: Így készíts tökéletes makrélát!

Három évvel ezelőtt indult el a híres főzőműsor. A konyhai varázslatok elsőre talán bonyolultnak tűntek, de ha valamelyik versenyző ráérzett az ízére, akkor ott nem volt megállás. Az egyik nap pedig makrélával kellett dolgozniuk.

Istenes Bence elárulta, mi az X-Faktor titka!

Négy évvel ezelőtt a híres tehetségkutatót Bence és Lilu vezette. Kiderült, már az elején rokonlelkek voltak, ahogy Bence mondta, egy kis kémia is működött közöttük, ami feltétlen szükséges volt ahhoz, hogy jól vezessék az X-Faktort.

Heti Hetes: Farkasházy felesége sikítozott a nászéjszakán

Három évvel ezelőtt Teddy esküvőjéről mesélt a többieknek, később pedig cserére ajánlotta fel feleségét Para-Kovács Imrének. A reakció naná, hogy mindenkit meglepett.

A magyar szupermodell esküvőre készül!

A New Yorkban élő Mihalik Enikővel három évvel ezelőtt készített riportot a Reflektor. A gyönyörű modell akkor már egy éve volt együtt kedvesével, akivel végül már az esküvőt tervezték.

Felfedtük, miben rejlik a világsiker titka!

Magyarok, akik apró, de annál merészebb ötletüket világszinten tudják eladni, akiknek kreativitására, újító kedvére óriási az igény Amerikától Japánig. Őket követte három évvel ezelőtt D. Tóth András kollégánk, aki persze Tokióban a világ leggyorsabb vonatára is felült.

Czeizel Endre súlyos betegen is „orvosolt”

A 79 éves orvos-genetikusára három évvel ezelőtt a teljes magyar sajtó kíváncsi volt és az előadására de az egész Szent Margit Kórház is. Czeizel Endre súlyos betegen is a kismamákra gondolt.

Tha Shudras görbe tükröt tart a társadalom elé!

Három évvel ezelőtt Molnár Tibi és az együttes többi tagja úgy döntött, őszintén elmesélik, hogyan alakult a zenekar és azt is, hogy min mentek keresztül azóta. A banda tagjai már gyermekkoruk óta ismerik egymást, mindnyájan a nagymamáiknál nyaraltak, felnőttként pedig zenekart alapítottak.

Botrány az X-Faktor válogatón!


szerző:
2017.09.11. 06:00
Botrány az X-Faktor válogatón!

A három évvel ezelőtti tehetségkutató egyik válogatója botrányba fulladt, ugyanis Hörcher László ordibált, ledobta a színpadra a mikrofont, kiviharzott, majd visszajött és durván sértegette a mentorokat.

Itt az új őrület: főzzünk meztelenül!

Három évvel ezelőtt a Fókusz egyik riportja hívta fel a figyelmünket arra, hogy a legújabb őrület három angol egyetemista lány fejéből pattant ki. Akkor ők úgy gondolták, ledobják a ruháikat, és így próbálják népszerűsíteni receptjeiket.

Őt imádja a legjobban Szabó Zsófit!

Két évvel ezelőtt derült ki, hogy a műsorvezető öccse, Gyula évekig külföldön dolgozott, így csak akkor látta a családját, amikor egy-egy napra hazautazott. Zsófi legnagyobb örömére azonban Gyula nemrég hazaköltözött, így a két testvért végre semmi sem választhatja el.

A Barátok közt sztárjai hatalmas kalandba keveredtek!

A három évvel ezelőtti nyári szünet alatt a Reflektor magazin utánajárt annak, hogy a Barátok közt sztárjainak többsége a tenger partján pihente ki az év fáradalmait. Kiderült, míg Várkonyi András második nászútra vitte a feleségét, addig Gömöri András Máté Törökországban búvárkodott.

Izgalmas párbaj a Konyhafőnökben!

A híres főzőműsor első évadában izgalmas párbajoknak lehettünk a szemtanúi. Ilyen volt Niki és Krisz versenye, mikor is tapenade-ot kellett készíteniük. A fiatal lány még sosem hallott erről az ételről, így az isteni szerencsében bízott. Utóbb kiderült, Krisz is!

Hadas Krisztánál már kétszer jött a baba!

Az RTLII műsorvezetője három évvel ezelőtt mesélt arról, hogy fiatalon, 22 éves korában szülte első gyerekét, Sárát, akit tizenhat évvel később követett a második gyerek, a most négyéves Zsigmond. Kriszta azt mesélte, hogy mindig is tudta, hogy azzal tesz a legjobbat a lányának, ha megbízik benne.

Így csalta tőrbe Szentmihályi Zsófi Berényi Mikit!

Három évvel ezelőtt, ha szavazni lehetett volna a Barátok közt egyik legizgalmasabb viszonyára, akkor biztosan Mikire és Zsófira voksoltunk volna. Egyszerűen olyan dolgokon mentek keresztül, ami egyáltalán nem mondható unalmasnak. Ebben a jelenetben épp Zsófi kerül a nyeregbe.

Konyhafőnök: így készíts répás ételt!

Nem is gondolnánk, de a sárgarépából bizony akár öt különböző ételt is lehet készíteni. A séf bemutatta: a nyers répsalátát, a gyömbéres répalevelt, a narancsos rómaiköményes répaszeletet, a kakukkfüves répapürét, és a mézes szerecsendiós bébirépát.

Ők az X-Faktor legújabb csodabogarai!

Hat évvel ezelőtt a tehetségkutató pont ugyanannyi izgalmas énekest tartogatott, mint például az idei. 2013-ban Barna Gergő volt az egyik legkülönösebb fazon, akinek a hangjától szinte lefagytunk. Előadásától a mentorok is elérzékenyültek.

Az X-Faktor egykori versenyzője felnőtt filmekben szerepelt!

Négy évvel ezelőtt Krasznai Tünde egy hétig gondolkozott azon, hogy mitévő legyen, végül úgy döntött, nyílt lapokkal játszik. Tudta, akár csak egy 10 másodperces szereplés is elég ahhoz, hogy fény derüljön múltjára. Felnőtt filmekben szerepelt és ezt mindenki előtt felvállalja. Pénzre volt szüksége és ezt a pénzkereseti forrást választotta.

Éjjel-Nappal Budapesttel a divat nyomában!

Négy évvel ezelőtt már a Fókusz is megmutatta, hogy szeptember a legfontosabb hónap a divatvilágban, és a trendguruk akkor ősszel olyan kombinációkat is engedélyeztek a stábnak, és az ÉNB szereplőinek, amiket eddig még soha!

Kirobbant a ValóVilág egyik durva botránya!

Bizonyára mindenki emlékszik arra a cserfes fiatal lányra, akiért egy ország izgult. Ő VV Veronika, akivel a Fókusz készített egy mindent feltáró riportot. A lány akkor azt mesélte, hogy egy durva lejártató kampány áldozatává vált.

Nagy visszatérés az X-Faktorban!


szerző:
2017.09.05. 06:00
Nagy visszatérés az X-Faktorban!

Három évvel ezelőtt a Fókuszban bemutatták a 2014-es X-Faktor válogatóját, ahol egy igen kellemes meglepetésben részesültek a műsor mentorai. A színpadon egyszer csak Danics Dóra tűnt fel, de végül őt is igen meglepték.

A Heti Hetes rendhagyó adással indult!

Három évvel ezelőtt a humor nagyágyúi az akkor egy hónapja elhunyt kollégájukra és barátjukra, Bajor Imrére emlékeztek. A megható pillanatokban bővelkedő műsor felvételén a Reflektor stábja is jelen volt.

Kórházba került a Konyhafőnök egyik játékosa!

Három évvel ezelőtt a Fókusz számolt be arról, hogy Czigléczky Tibor, a főzős műsor egyik versenyzője az adásfelvétel közben rosszul lett és szervezete nem bírta a terhelést, ezért fel kellett adnia a főzést.

Az X-Faktor színpadán Miss Balcsi!

Három évvel ezelőtt a 2013-es Miss Balcsi szépségverseny nyertese, Ilyés Jenifer úgy döntött, meg akarja hódítani az X-Faktor zsűrijét. Kivételesen most nem a szépségével szeretett volna sikert aratni, hanem énektudásával.

Az X-Faktor énekese a fellegekben jár!

Antal Timit három évvel ezelőtt jegyezte el a szerelme az idei Sziget fesztiválon. Timi a gyűrű mellé egy különleges eljegyzési ajándékot is kapott, a párja ugyanis egy közös repüléssel lepte meg.

Új műsorvezetőt kap az RTL Klub!


szerző:
2017.09.03. 05:00
Új műsorvezetőt kap az RTL Klub!

A csinos színésznő három évvel ezelőtt adott interjút a Fókusznak, melyben elmondta, szeretne kitörni a skatulyából, és ő már teljesen más Szabó Zsófi, mint akit megismerhettek a nézők.

Gyógyító harci kutyák? Mutatjuk!

Bár börtönbüntetés jár érte, Magyarországon is egyre több illegális kutyaviadalt rendeznek. A Fókusz három évvel ezelőtt kinyomozta, hogy még azok az állatok is életre szóló lelki és fizikai sebeket szereznek, amelyek végül győztesen kerülnek ki a ketrecből.

Konyhafőnök: Ti már főztetek polipot?

A híres főzőműsor első évadának is megvoltak a nehézségei, ugyanis az egyik adásban egy polippal találták szembe magukat a versenyzők. Szerencsére a séf megmutatta, hogyan is kell előkészteni ezt a nyolckarú állatot.

Konyhafőnök: Indul az hobbiszakácsok harca!

Három évvel ezelőtt több ezer jelentkezőből végül csak a legjobb 30 önjelölt hobbiszakács mutathatta meg főzőtudományát és bizonyíthatta, hogy a zsűri kemény kritikájától sem riadt meg.

Itt a bizonyíték: még mindig menő David Hasselhoff!

A Fókusz nézői három évvel ezelőtt tudhatták meg, hogy a főhősük, David Hasselhoff, alkoholproblémákkal küszködik, kissé megőszült, már akkor elmúlt 62 éves. Mindezek ellenére, mint mindig, akkor is hatalmas bulit tudott varázsolni a színpadra.

Istenes Bence szerelmes videójától te sem tudsz majd szabadulni!

Két évvel ezelőtt indult útjára az RTL Klub egyik vadonatúj műsora, a Vigyél el! Istenes Bence, mint műsorvezető a szívén viselte a játék sorsát, és még egy saját készítésű videót is megosztott arról, ahogy egy romantikus dalt játszik a zongoráján.

A Celeb vagyok, ments ki innen! egykori sztárja imádja kislányát

Szabó Patrícia pontosan három évvel ezelőtt mesélt arról a Reflektor magazinnak, hogy akkor épp öt hónapja adott életet kislányának, akire, mint mondta, kicsi felnőttként tekintett, így mindig, minden pillanatban minden megbeszélt vele.

Bemutatjuk hazánk legkülönlegesebb iskoláit!

Három évvel ezelőtt a Fókusz Plusz bemutatta hazánk legkülönfélébb iskoláit. A nézők láthatták a legkisebb iskolát, ahol hat diák tanul, és a legnagyobbat, amelyben 1500 gyermek ül iskolapadba évente.

Így kell ezt csinálni: összefogtak Hollywood akcióhősei

A Feláldozhatók harmadik részének sztárjai bizonyára jobban bírták volna a játszótéri kiképzést, mint Zsolt, pedig a többségük már jóval túl van a nyugdíjkorhatáron. Mutatjuk, miért fogtak össze Hollywood legkeményebb fickói.

Még keresi az igazit a ValóVilág macsója!

Bizonyára mindenki emlékszik a VV 6 macsójára, VV Zsoltra, aki a játék után sem találta meg a szerelemet, miután szakított egykori villatársával. Mindenestre a fiatal srác úgy gondolta, a kemény edzések segíteni fogják őt abban, hogy könnyebben megtalálja az igazit.

Szabó Zsófi bemutatta új szerelmét!

Két évvel ezelőtt többször felröppent a pletyka, hogy csinos műsorvezető újra szerelmes, ő azonban sokáig nem nyilatkozott a kapcsolatáról. Akkor úgy döntött, nem rejtegeti tovább kedvesét, aki állítása szerint éppen olyan férfi, akiről mindig is álmodott.

Őszintén vall betegségéről a fiatal lány: „ALS szindrómás vagyok”

Három évvel ezelőtt jeges vödrös videókkal volt tele a világháló, de hazánkban ekkor először szólalt meg valaki, aki ténylegesen érintett ebben a szörnyű betegségben. Viktória megrendítő őszinteséggel vallott a mindennapok nehézségeiről és arról, hogyan mi az, ami még örömet jelent számára.

A zenész öt év után szakított a szerelmével!

A Reflektor számolt be arról három évvel ezelőtt, hogy a Fat Phoenix dobosa öt év után szakított a szerelmével, és minden idejét munkával tölti. Az X-Faktor felfedezettjeit a stúdiójukban látogatták meg, ahol azt is elmesélték, mivel töltik mostanában az idejüket.

Valóban közeledik a világvége?


szerző:
2017.08.27. 05:00
Valóban közeledik a világvége?

Ugyan többször felröppent már a hír, hogy most biztos vége lesz a világnak, de senki se vette komolyan. Öt évvel ezelőtt azonban a Fókusz stábja úgy döntött, kinyomozza, mennyire igazak a pletykák: lesz-e vég, avagy sem.

Elhoztuk ÉNB Alexa vadonatúj klipjét!

A fiatal lány az Éjjel-Nappal Budapest egzotikus szépsége szerint, a klip önmagáért beszél és az önállóságot szimbolizálja. Legalábbis ezt mesélte két évvel ezelőtt Alexa a Fókusz riporterének.

Szerintetek ki lesz a lefőzhetetlen?

Pont három évvel ezelőtt számoltunk be arról, hogy nemsokára lesz egy konyha, ami csatatérré változik, és lesz három zsűritag, akik sorsokról döntenek, akik nem voltak mások, mint Fördős Zoltán gasztroblogger, Bernáth József séf, és Vajda Pierre ételkritikus.

Horror a Csepel-szigeten!


szerző:
2017.08.25. 06:00
Horror a Csepel-szigeten!

Hat évvel ezelőtt derült arra fény, hogy a Csepel-sziget valóságos kísértettanya lett. Stábunk megtalálta azt a családot, amelyik a többséggel ellentétben nem menekült el a borzalmak elől. Félelmetes éjszakáikról a Fókuszban meséltek.

Itt az új stresszoldó sportág!


szerző:
2017.08.25. 05:00
Itt az új stresszoldó sportág!

Három éve számoltunk be arról, hogy a trambulinos edzés elkezdett hazánkban is hódítani. Kiderült, hogy falja a kalóriákat és rengeteg boldogsághormont szabadít fel, és az ugrálás a pszichológus szerint jó az enyhe depresszió ellen.

Nagyot fordult az X-Faktor énekesének élete

Hat évvel ezelőtt kaptuk el Király L. Norbit egy beszélget kedvéért. Érthető módon Norbi nagyon izgult a siófoki koncert előtt, de erőt merített abból, hogy anyukája is elment őt megnézni. Még azt is elárulta nekünk akkor, hogy mit szól ahhoz, hogy műsorvezető lesz belőle.

Ismerjétek meg a kaméleonarcú magyar modellt!

Hogy a magyar modell lányok világszinten is sikeresek, arról már sokszor beszámoltunk, elég csak Mihalik Enikőre gondolnunk. De hat évvel ezelőtt azt kutatta a Fókusz stábja, hogy mi is a helyzet a férfi modelljeinkkel.

Így nyaralt Aurelio és szerelme!


szerző:
2017.08.23. 06:00
Így nyaralt Aurelio és szerelme!

Három évvel ezelőtt számoltunk be arról, hogy a ValóVilág 6 győztese, Aurelio és szerelme, Zsófi milyen állapotban tért haza Ibizáról, ahol egy romantikus hetet töltöttek együtt. Mondanunk sem kell, a nyaralásuk óriási veszekedéssel indult.

Csodálatos gondolatokat osztott meg Pál Feri atya!

Pál Feri atya három évvel ezelőtt azt mondta, nem ő választotta papi hivatását, hanem „meghívták” rá. A szerda az „embermentes”napja és ő sohasem magányos, csak szeret magával lenni és azon igyekszik, hogy jó társasága legyen saját magának. Pál Feri atya hasznos gondolatokat mondott el most is az életről, családról, párkapcsolatról, önmagunk és egymás elfogadásáról.

Az X-Faktor egykori győztese hajmeresztő dolgokra szánta rá magát

A 2013-as X-Faktor győztese, Danics Dóra három évvel ezelőtt, ezen a napon forgatta élete első videoklipjét, amelyet már a rajongók is láttak és jól ismernek. Szerencsére a klip forgatásán a Reflektor stábja is jelen lehetett, így olyan kulisszatitkokat tudtunk meg, amit rajtunk kívül senki sem.

A Barátok közt macsója megmutatta szerelmét!

Három éve már annak, hogy a híres sorozat Vida Rudija feltűnt a Mátyás király téren. Az ex-katonát alakító színész izgatottan várta a lehetőséget, és azt is elárulta a Reflektor magazinnak, hogy bizony foglalt a szíve.

Hosszú Katinka a világ legszebb menyasszonya!

Bizony, négy évvel ezelőtt az olimpiai, világ-, és Európa-bajnok úszónő azokban az órákban valószínűleg jobban izgult, mint akkor néhány hete a barcelonai vébé előtt, hiszen nem sok választotta el attól, hogy kimondja a boldogító igent a szerelmének, Shane Tusupnak.

Kiss Ádám és Palvin Barbi is elfogadta a Fókusz kihívását!

Három éve ezelőtt indult útjára az ice bucket challenge, vagyis a jeges bödön kihívás, ami nem egy újabb bolondéria volt. Az ALS-ben, azaz az amiotrófiás laterálszkelrózisban szenvedő betegekre hívták fel ezzel a figyelmet a hírességek, és aki akart, adományozhatott is a betegeknek.

Bréking: interjút adott a Stromae!

Három évvel ezelőtt nagy szerencse érte a Reflektor magazin stábját, ugyanis a belga énekessel a backstage-ben találkozhatott. A végén egy igen őszinte, és megható interjú kerekedett ki a dologból.

Istenes Bence pályát tévesztett?


szerző:
2017.08.20. 05:00
Istenes Bence pályát tévesztett?

Pont három évvel ezelőtt a Szigeten megpróbáltuk eldönteni, Bence artistaként vagy bohócként futhatna be fényesebb karriert, ha egyszer pályát vált és beáll egy vándorcirkuszhoz. Az eredmény magáért beszél.

Szír börtönök: halál, rettegés, kínzás

Brutális kínzások, nemi erőszak, embertelen körülmények – már több mint 17 ezren haltak meg a szír kormány börtöneiben a véres polgárháború kezdete óta. Az Amnesty International nemzetközi jogvédő szervezet megdöbbentő információi volt raboktól származnak, akik túlélték a bántalmazásokat. Szakértők szerint ez megmagyarázhatja, miért nem mernek elmenekülni a civilek az ostromlott Aleppóból.

Fontos kérdés: mit tegyük, ha villámlik?

Évente 200 és 500 ezer közötti a villámlások száma Magyarországon. A jó hír az, hogy az esetek 15-20 százalékába csap be valahova, viszont azt is jó tudni, mit tegyünk, ha egy óriási viharban találjuk magunkat. Két évvel ezelőtt ennek járt utána a Fókusz stábja.

Ők már kipróbálták az 1 perc és nyersz! játékait

Két évvel ezelőtt ők úgy döntöttek, bizonyítani szeretnének az 1 perc és nyersz! arénájában. Tudták, hogy egyetlen perc kevésnek tűnik, de azt is, hogy emberi sorosok múlhatnak majd a játékon. Nézzétek meg, hogy a harmadik évadban kik voltak az 1 perc és nyersz! játékosai!

Így teltek Karády Katalin utolsó évei!

A gyönyörű színésznő, Amerikában, csendben és magányosan töltötte utolsó éveit. Katalin egykori angol tanárja, később egyik legjobb barátja elmesélte nekünk, hogy a művésznő milyen érzelmi válságba került, és hogyan élte mindennapjait a tengerentúlon.

Kinyomoztuk, hogyan alakul Bokros Ádám jövője!

Öt évvel ezelőtt a felháborítóan sármos Ádám ledobta minden göncét és anyaszült meztelenül állt a felháborítóan gyönyörű Kinga előtt. A jelenetet az RTL KLub nézői sokszor láthatták már, mint az is, hogy a Barátok közt Ádámja bajba sodorja magát. A kérdés csupán annyi volt, hogy mit tartogat a jövő Solti Ádám karakterének.

Vége: Dér Heni kilépett a zenekarból

Négy évvel ezelőtt a Fókusz stábja úgy döntött, utánajár a dolgoknak és megkérdezi az énekesnőt, hogy miért döntött úgy, hogy kiszáll a Sugarloaf zenekarból. A helyzet nem volt túl rózsás, ugyanis az együttes gitárosa, Tóth Szabi rendesen kikelt magából.

Sebestyén Balázs és Vadon János: „Vagány, odamondogatós műsor lesz”

Négy évvel ezelőtt derült ki, hogy újra együtt a képernyőn a felejthetetlen páros, Sebestyén Balázs és Vadon Jani. A két műsorvezető egy vadonatúj szórakoztató műsorral készült, amit teljes egészében nekik kellett megtölteniük tartalommal, na meg persze humorral.

Emlékeztek erre: ilyen volt Zsófi és Miklós kapcsolata a Barátok köztben!

A sorozat egyik felejthetetlen jelenete ledöbbentette a nézőket. Zsófi egyik nehéz pillanatában Berényi Miklóstól kér segítséget, aki azonnal igent mond. Természetesen egy csavar is van a dologban, Miklós csak úgy segít a lánynak, ha Zsófi lefekszik vele. A Fókusz riportere öt évvel ezelőtt megkérdezte a szereplőket, hogy ők vajon mit szólnak a dologhoz.

Szabad vagy sem: szabadtéri szex!


szerző:
2017.08.15. 06:00
Szabad vagy sem: szabadtéri szex!

Látják? Nem látják? Na, látják! Egy olyan dolog nyomába eredtünk két évvel ezelőtt, amit nem mindig látunk, de mégis létezik. Bizony, ez a szabadtéri szex, melyet a Fókusz stábja egy éjjellátó kamerával próbálta felmérni a sötét budapesti éjszakában.

A ValóVilág szőkesége nem adja fel álmait!

Öt éve már annak, hogy hiba volt leírni VV Seherezádé DJ karrierjét, ugyanis kiderült, hogy külföldön például nagyon odavoltak a gyönyörű lányért. Azonban már akkor sem tartotta kizártnak Seherezádé, hogy a jövőben itthon is tartson majd egy-két bulit.

Nézzétek! Egy új szívtipró tűnt fel a Mátyás király téren

A Barátok közt Benjijét alakító Gömöri András Máté csak nemrég tűnt fel a sorozatban, de már most számtalan rajongóval büszkélkedhet, akik, talán mondanunk sem kell, főleg a lányok köréből kerülnek ki.

A sztárok élete sem könnyű: ilyen egy első randi

Életünk szerelmét megtalálni nem egyszerű feladat, és a sztárokat hallgatva, úgy tűnik, ez alól ők sem kivételek. A hazai sztárvilágból többek között Zimány Linda és Tóth Andi mesélt nekünk két évvel ezelőtt az első, néha vicces, olykor kínos randijaikról, és arról, nekik mennyire volt nehéz part találni.

Sztárok tesztelték: ilyen a hipnózis

Öt évvel ezelőtt a Fókusz stábja utánajárt a nagy kérdéseknek: vajon igaz az, hogy a hipnózisban nem érezzük a fájdalmat, és megértjük problémáink mélyebb összefüggéseit. A módszert Plazma, VV Attila és Karsai Zita próbálta ki.

Ez a magyar fiú hódította meg a világot

A Fókusz nézői két éve ismerhették meg az akkor 33 éves Molnár Péter amatőr testépítő világbajnok nevét. Épp akkor Hong Kongban megnyerte első profi testépítő megmérettetését a 80 kiló feletti kategóriában, ő lett az abszolút nyertes is.

Sebestyén Balázs újra apuka lesz?

Három évvel ezelőtt az RTL Klub műsorvezetője úgy döntött, a Fókusznak mesél először arról az újdonsült helyzetről, hogy kétgyermekes apuka lett. Balázs őszinte mesélt az érzéseiről, és arról, ami rá vár a következő években.

 

A ValóVilág szépfiúja megtalálta az igazit?

Hat éve történt, pontosan ezen a napon, hogy a Fókusz kamerája előtt VV Jerzy őszintén feltárta az érzéseit. Kiderült ugyanis, elcsavarták a fiatal fiú fejét. A villa szépfiúja úgy érezte akkor, hogy megtalálta az igazit, és az első találkozás után összeköltözött szerelmével.

Egy csók, és más semmi?


szerző:
2017.08.11. 06:00
Egy csók, és más semmi?

Hat évvel ezelőtti kutatás kimondta, hogy a 18-24 éves korosztály csókolózik legtöbbet és leghosszabban, a házaspároknál pedig csak 5 másodpercig tart egy csók. A Fókusz stábja utánajárt annak, hogy miért fontos és jó dolog csókolózni.

Csúcson az X-Faktor sztárjai!


szerző:
2017.08.11. 05:00
Csúcson az X-Faktor sztárjai!

Hat éve, hogy a tehetségkutató négy legjobb énekese egy éven belül már a második lemezzel rukkoltak elő. Mind a négyen további nagy dobásról álmodtak, ami valakinek bejött, valakinek azonban nem.

Ő lenne Zimány Linda új szerelme?

A modell már két évvel ezelőtt is tisztában volt vele, hogy közismert emberként természetes, hogy a magánélete is érdekli az embereket. Már akkor szerették volna megelőzni a fél-információkra alapozott találgatásokat, ezért a Fókuszban bízva meséltek az érzéseikről és a kapcsolatukról.

Exkluzív interjú Rékasi Károllyal

A Barátok közt népszerű színésze a szörnyű motorbalesete után két évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon adott interjút először. A Fókusznak elmesélte, már tudja, hogyan szeretné folytatni az életét.

ValóVilág: mindenki az álmaiért küzdött

Hat éve már, hogy a Fókusz úgy döntött, megnézi, mi is történt pontosan a ValóVilág négy szériájának legmarkánsabb szereplőjével. VV Bécinek még a Villában volt egy álma, amit szeretett volna mindenáron megvalósítani.

Egy új főzőműsor indul az RTL Klubon!

Három éve már annak, hogy ez a felhívó megszületett és kiderült, hogy a csatorna vadonatúj műsorral folytatódik, amiben nem más kap zsűri szerepet, mint Fördős Zé. Kiderült az is, hogy a gasztrobloggernél az a versenyző nyerheti meg a Konyhafőnök címet, aki képes megmutatni ételeiben a merészséget.

Szellő István bevallotta: „A gyerekeimnek jó sorsa lesz!”

Az RTL Klub Híradójának egyik műsorvezetője elmesélte a Fókusznak, pontosan három évvel ezelőtt, hogy milyen fontos neki a család. Ha hisszük, ha nem, Istvánnak már csak a gyermekei jövőjére figyel.

Koncertek, melyek történelmet írtak

Pont egy évvel ezelőtt többek között Rihanna, a Muse és Manu Chao is a hajógyári Szigetre jött, de 25 vagy 30 évvel ezelőtt még az is hatalmas dolognak számított, ha évente 1 vagy 2 zenekar érkezett a határon túlról. Koncertek, amelyek egy egész generáció számára meghatározó élmények maradtak és bőven túlmutattak egy néhány órás zenei élményen.

A közkedvelt énekes feladja karrierjét?

Három évvel ezelőtt robbant a hír, hogy a híres ByTheWay zenekar egyik énekese, Patocska Olivér kiszáll a formációból. A Fókusznak adott interjújában a fiatal srác elmesélte, külön utakon szeretné folytatni a zenélést.

Ez volt az év durranása: István, a király

Három évvel ezelőtt számolt be arról a Fókusz, hogy Az István, a király című rockopera csupa titkot rejt, ám a stáb mégis beleshetett a kulisszák mögé!

A Barátok közt egyik szereplője Londonba költözik!

Négy évvel ezelőtt a Barátok közt nyári szünet előtti utolsó epizódjában több kérdés is nyitott maradt. Egyvalami viszont teljesen biztos volt akkor: ha Jenes Balázsnak nem is esik baja, az őt megformáló Aradi Balázs biztos, hogy elhagyja a sorozatot.

Az egykori tinibálvány elhagyja Magyarországot

Két évvel ezelőtt pont mint most, a természetesség volt a divat. A sztárok körében egyre nagyobb trend volt a no make up, azaz a smink nélküli szelfizés. Éder Krisztián utolsó itthoni fotózásán is ezt a hatást szerette volna elérni. Az egykori tinibálvány ugyanis közölte, elhagyja Magyarországot.

VV Fanni lemondott az álmairól?


szerző:
2017.08.05. 05:00
VV Fanni lemondott az álmairól?

A ValóVilág 7 egykori játékosa ma már egészen másfajta értékeket tart fontosnak, mint amikor megismertük, sőt, bármilyen hihetetlen, de már szoláriumba is sokkal ritkábban jár. Riporterünk a két évvel ezelőtti változás okairól és a terveiről beszélgetett tündérfalvi Fannival.

Itthon tabutéma: Miklósa Erika mégis nyíltan beszélt titkáról

Miklósa Erikával szinte futtában találkozunk, pontosan két évvel ezelőtt. Kiderült, javarészt a hivatása kötötte le legtöbb idejét. Nemrég azonban édesanya lett, az akkor még négyhónapos kislánynak az anyukája, akit férjével, Zsolttal fogadtak örökbe. A kisbaba érkezése teljesen megváltoztatta az életüket.

Napokon belül megszülethet a csinos műsorvezető első gyermeke

Pont két éve annak, hogy az Éjjel-Nappal Budapest egykori szereplője, Anikó már alig várta, hogy karjában tarthassa kisfiát, akiről úgy tudták akkor, hogy előreláthatólag egy-két héten belül megszületik. A boldog szülők már a babaszobát is berendezték, amit Anikó elsőként a Reflektor nézőinek mutattak meg.

Családok, ahol hármas ikrek születtek!

Két évvel ezelőtt bizony nem káprázott a nézők szeme, jól látták, valóban hármasikreket láttak a tévénézők. Már akkor kiderült, szülő legyen a talpán, akik rögtön megkülönbözteti gyerkőceit, hiszen első ránézésre teljesen egyformák voltak.

Óriás trükkök és nagy nevetések a Heti Hetesben!

Három évvel ezelőtt Jáksó egy újabb hírt olvasott fel a jókedvű társaságnak: a Magyar Ufokutató Szövetség a kormányfőhöz fordult, hogy ne titkolózzanak tovább. A szövetség kongresszusán felszólalt Pataky Attila is, aki elmondta, hogy őt is már többször eltérítették a földönkívüliek.

A VV szerelmesei jósnőnél jártak

Két éve döntött úgy a ValóVilág 6. szériájának szerelmespárja, hogy nem bízzák a véletlenre a kapcsolatukat, és kinyomozzák, mit tartogat számukra a jövő. Mindeközben a Reflektor stábja elkísérte VV Izát és VV Krisztiánt az ígéretes jósnőhöz.

A színésznő ismét visszatér a Barátok köztbe!

Két éve derült ki, hogy a sorozat Nikolja hosszú idő után újra feltűnik a Mátyás király téren, és őt ismerve akkor már biztosak lehettünk benne, hogy alaposan felkorbácsolja majd a kedélyeket. Ágit és kislányát elkísértük az állatkertbe, ahol többek között az is kiderült, hogy a nyolcéves Emese miért nem szeretné édesanyját követni a pályán.

A szépségért mindent: nők a kifutón

Öt évvel ezelőtt a Fókusz stábja utánajárt, hogy egy szépségversenyen mi alapján dől el, ki lesz a nyertes. Kiderült, a szépség önmagában nem elég ahhoz, hogy valaki megnyerjen egy szépségversenyt, a kisugárzás talán még annál is fontosabb.

Gyönyörű magyar lány lett a világ legszebb hölgye

Három évvel ezelőtt a Fókusz örömmel számolt be arról, hogy a világ 120 legszebb lánya közül nyerte el a Miss Word címet Szolláth Niki. A győztes elmesélte, hogy hónapokat edzett azért, hogy ő lehessen a legszebb és a legjobb.

Ilyet még nem láttál: VV Maci és Cooky nagy dobásra készül!

Pontosan két évvel ezelőtt az egykori Villalakó és a francia rádiós elhatározta, hogy megalkotja a nyár slágerét, sőt azt sem titkolták, hogy zenéjükkel be szerettek volna törni a nemzetközi színtérre.

Madonna nem bírt magával, és szétlőtte a díszletet

Persze ez mind a koncepció része volt, ugyanis öt évvel ezelőtt Bécsben turnézott a popdíva. A fergeteges koncerten a „Girl Gine Wild” című dal koreográfiájában Madonna először imádkozott, keresztet vetett, majd magához ragadt egy kalasnyikvot…

A Barátok közt színésznője már többször elmenekült az oltár elől

Négy évvel ezelőtt a Fókusz stábja felelevenítette a sorozat záróepizódjának fontos momentumait. Kiderült, hogy rengeteg elvarratlan szállal zárult a Mátyás király tér élete, illetve maguk a szereplők gondolkodtak hangosan, hogy mi is lesz a karakterükkel később. Pont úgy, mint Mérai Katalin is az általa alakított Juliról mesélt, mikor elárult egy nagyon bensőséges titkot a magánéletéről.

Egy világ választja el Sopront Ózdtól?

Aki dolgozni szeretne, de nem akarja elhagyni az országot, miért nem költözik olyan régióba, ahol munka is van, és a fizetés is magas? A válasz két évvel ezelőtt kutatta a Fókusz stábja: egy ózdi család például hiába adja el a kertes házát, abból lehet, hogy még egy panellakást sem tud venni, mondjuk Sopronban.

Mi történik Budapest utcáin: illegális gyorsulási verseny!

Két évvel ezelőtt a gyorsulás szerelmesei elfoglalták a fővárosunkat. Tomboló lóerők, egekbe szökő adrenalin és égett gumiszagra ébredhettek a lakosok. Nem, ez nem a Halálos Iramban 8. részének filmelőzetese volt, hanem egy éjszakai illegális gyorsulási verseny.

Testképzavar? A férfiak is eshetnek ebbe a csapdába!

A testképzavar szó hallatán azonnal mindenki a nőkkel párosítja, holott az erősebbik nem tagjai sem teljesen elégedettek önmagukkal. A diszmórfia egy igen szörnyű betegeség, mellyel ajánlott szakemberhez fordulni.

VV Attilának teljesült egy régi álma

Öt éve történt, hogy a VV-k egyik legemlékezetesebb alakja, VV Attila egy régi vágyát váltotta valóra. Megszerezte a jogosítványát, melyet már nagyon régen magának szeretett volna tudni. Hogy miért? Kiderül a riportból!

Nosztalgiázzunk: Kiss Ramóna a Barátok köztben!

Négy évvel ezelőtt, a híres sorozat évadzáró epizódjában rengeteg kérdés nyitva maradt, többek közt Zsófi, Miki és Zsolt kapcsolata körül is, hiszen Zsófi forró csókban forrt össze azzal, aki miatt eredetileg olyan nagy bajba került.

Mi állhat a tragédiák hátterében: családon belül erőszak?

Meg lehetett volna-e előzni a tragédiát? Sok a kérdés és egyre több az ilyen eset. Ezért a Fókusz stábja úgy döntött két évvel ezelőtt, hogy szakértőket és a pszichológusokat kérdez meg arról, mit lehet ilyenkor tenni. Fontos: ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Így kezdtek új életet az RTL Klub sztárjai!

Nehéz és fájdalmas döntés a szakítás, nem beszélve arról, ha egy többéves kapcsolatot kell felszámolnia egy párnak. Sztárjaink sem mentesülnek a szakítás fájdalmai alól, és bizony ilyenkor nekik is új életet kell kezdeniük. A Fókusz utánajárt mindennek, pontosan öt évvel ezelőtt.

Újabb szövevényes szívügyek az Éjjel-Nappal Budapestben

Nagy szerelmek és fájdalmas szakítások mindenki életében előfordulnak, nincs ez másképp az Éjjel-Nappal Budapest sztárjainak esetében sem. Négy évvel ezelőtt a Reflektor magazin utánajárt azoknak a történeteknek, melyek a sorozat szereplőivel történtek meg.

A Barátok közt Alizát így még sosem láttátok!

Négy évvel ezelőtt a Mátyás király tér Aliza álomba szenderült. Ami azután következett, azt bizonyára nem nagyon felejthették el a nézők. A szép szőke lány magát álmodta meg egy gyönyörű színpadon, ahol egy dívaként tündököl, pont úgy, mint egy szupersztár.

Mi van Ada és ÉNB Kristóf között?

Érdekes pletyka kapott szárnyra három évvel ezelőtt, ugyanis szinte mindenkinek feltűnhetett, hogy Ada és az Éjjel-Nappal Budapest Kristófja sok időt tölt együtt. A Fókusz utánajárt a nagy kérdésnek: a fiatalok között több van-e, mint barátság.

Megmutatta új lakását az X-Faktor sztárja!

Öt éve már annak, hogy a 2010-es tehetségkutató győztese új lakásba költözött, amit a Fókusz nézőinek is megmutatott. Takács Nicolas örömmel osztotta meg élményeit és vágyait.

Itt az új divat: növesszünk úszógumit!

Három évvel ezelőtt a Fókusz egy izgalmas versenyt mutatott be a nézőknek. Nem kell mást tenni, csak pocakot növeszteni, így minél jobban röcög, lötyög, hullámzik, annál jobb. Ezt a jelenséget kövérség fetisizmusnak hívják.

Eljegyezték a Barátok közt egykori színésznőjét!

A Barátok közt egykori színésznőjét, Munkácsy Katát két évvel ezelőtt kérdezte ki magánéletéről a Reflektor magazin. Kiderült, hogy akkor már négy éve alkotottak egy párt a Madách Színház művészével, Serbán Attilával, aki hosszas szervezkedés és titkolózás után nemrégiben megkérte a kezét. A szerelmesek együtt meséltek riporterünknek a nem mindennapi eljegyzés részleteiről.

Hihetetlen: egy havi csapadék hullott le!

Három évvel ezelőtt, ezen a napon egy csodálatos felvételt láthattak a Fókusz nézői. Egy lélegzetelállítóan szép felhőképződményt filmeztek le Budapest felett, melyen jól látszott, milyen szépen formálódik. Később ebből alakult ki az a vihar, mely elmosott mindent.

Figyelem! Mit kell elszenvednie annak, aki a tűző napon a kocsiban ragad?

Manapság egyre több olyan balesetről hallani, ami tragédiával is végződhetett volna. Páldy Anna főorvos szerint hőségben, tűző napon még öt percre sem szabad az autóban hagyni sem gyereket, sem állatot, még akkor sem, ha néhány centiméterre lehúzva hagyjuk az ablakot. A felforrósodó műanyagok miatt 1-2 perc alatt 50-60 fokra melegedhet fel az utastér, ami végzetes lehet.

Rátalált Németh Kristófra a boldogság!

Két évvel ezelőtt mutattuk be, hogy a színészre a szerelem végül az Operettszínházban talált rá, egy táncosnő személyében, akit Juditnak hívnak. Kiderült, hogy az előadás több jelenetében is együtt szerepeltek a színpadon, de a próbafolyamat elején még csak köszönő viszonyban voltak. Első közeledésük a színpadon történt meg.

Leteszteltük, melyik a legjobb lángos az országban!

Ha nyár, akkor strand, ha strand, akkor lángos! Viszont egyáltalán nem mindegy, hogyan és hol készítik a legfinomabb finomságokat. Nem is gondolnánk, de három évvel ezelőtt divatos volt a mogyorókrémes, a porcukros, vagy a lekváros is, ám a Fókusz stábja inkább a jól bevált sajtos-tejfölösöket és a sima lángosokat tesztelték.

Ők az ország legcsúnyább kutyusai!

Akinek van négylábúja, pontosan tudja, a saját szőröse a legszebb eb a világon, még akkor is, ha lássuk be, kicsit csúnyácska. A Fókusz három évvel ezelőtti riportja utánajárt, kik az ország legcsúnyább kutyusai. Annyit elárulhatunk: az első három helyezést a betörőket kergető Kutyu, az utca réme, Speedy és a torzonborz Roni kapta.

Sebestyén Balázs nem viccel!


szerző:
2017.07.20. 06:00
Sebestyén Balázs nem viccel!

Hat évvel ezelőtt indította útjára az RTL Klub az 1 perc és nyersz! című műsort. A műsorvezető lelkesen próbálta ki a jobbnál jobb játékokat, és mire a végére ért már nem annyira volt őszinte a mosolya.

Micsoda? Puskás Peti új szerepben?

Puskás Peti a szemünk láttára lett helyes fiúból kész férfi. Pont egy éve, hogy az egyik koncertje után megleptük, cserébe ő őszintén mesélt nekünk a változásokról az életében. Egy év kihagyás után megújult mentorcsapattal tér vissza ősszel az RTL Klub képernyőjére az utóbbi évek legsikeresebb és legnézettebb énekes tehetségkutató showműsora, az X-Faktor.

Íme egy vagány jelentkező, aki nem félne a ValóVilág kihívásaitól!

A valóságshow ötödik szériájába is nagyon sokan jelentkeztek, így a VV készítőinek volt lehetőségük válogatni bőven. Hat évvel ezelőtt a Fókusz stábja megkérdezte az egyik jelentkezőt, hogy mit vár a Villától, miért szeretne beköltözni, illetve nem zavarná-e ha a feneke a címlapon lenne. Döbbenetes válaszokat kaptunk...

A ValóVilág fenegyereke szakmát váltott!

Bizonyára a riporterünk volt a legjobban meglepődve, mikor öt évvel ezelőtt ezen a napon egy forgatásról visszafelé tartott Budapestre. Egyszer csak arra lett figyelmes, hogy az út szélén ismerős arcot lát. VV Fecó épp dinnyét árult...

A Barátok közt Ádámja mindent megtesz a szerelemért!

A híres sorozat színésze, Solti Ádám nagy örömmel mesélt a Reflektor magazinnak kedveséről, és arról, hogy ők már az esküvőt tervezgetik. Két évvel ezelőtt a kameráink előtt egy közös tetoválással pecsételték meg a szerelmüket.

Ő Pumped Gabo példaképe! Nézzétek!

Kevesen tudják, de a „pumpáló” srác példaképe Zyzz, aki 18 éves koráig egy sovány srác volt, akit ezért osztálytársai folyamatosan bántottak és megjegyzéseket tettek rá a testalkata miatt. Ekkor határozta el, hogy mindent megváltoztat az életében. Lemondott a finom falatokról és minden nap, órákig kínozta magát az edzőteremben.

Palvin Barbara még mindig keresi az igazit?

Négy évvel ezelőtt, ezen a napon a gyönyörű szupermodell arról mesélt a Reflektornak, mennyire jól érzi magát a bőrében. Természetesen a Balaton Soundról is kérdeztük Barbit, amiről örömmel számolt be nekünk.

Bikiniben pózoltak az Éjjel-Nappal Budapest szereplői

Négy évvel ezelőtt ÉNB Diával és Ritával nekivágtunk és leteszteltük az ország népszerű strandjait. A lányok csinosabbak voltak, mint valaha, az idő is csodás volt, így minden összeállt egy jó kis beszélgetéshez.

Ők a legszebb kutyatulajdonosok!


szerző:
2017.07.15. 06:00
Ők a legszebb kutyatulajdonosok!

Vajon mennyire igaz az a mondás, hogy a négylábú egy idő után teljesen a gazdira fog hasonlítani, és fordítva. Másképp: a gazda olyan, mint a kuyta? Erre a kérdésre kerestük a választ pontosan három évvel ezelőtt.

Celebszemle a Balaton Soundon!


szerző:
2017.07.15. 05:00
Celebszemle a Balaton Soundon!

Három évvel ezelőtt a Reflektor magazin stábja úgy döntött, megnézni magának, mi folyik az egyik legismertebb hazai fesztiválon. Arra talán még ők sem számítottak, hogy celebtengerré változott át a Balaton. Mint kiderült, a rossz időtől többek között Bódi Sylvi sem riadt vissza, de találkoztunk Ganxsta Zoleeval, Molnár Andival és Müller Attilával is.

Padlóra került Aurelio?


szerző:
2017.07.14. 06:00
Padlóra került Aurelio?

Pont két évvel ezelőtt a Fókusz megkereste a ValóVilág ex-játékosát, hogy magánéletéről faggatózzanak. Úgy tűnt, a szájhős Aurelio kosarat kapott, miután Zsófi és Dóri is kiadta az útját. A kérdés csak annyi, hogy miért?

A Szex és New York sztárja a saját neméhez vonzódik?

Hat évvel ezelőtt a híres sorozat Mirandája Budapestre érkezett, hogy az etyeki filmstúdióban forgassa legújabb filmjét. A Fókusz stábja végig a színésznő nyomában volt, aki kedvesével érkezett. A világ akkor már tudta, hogy Cynthia Nixon a saját neméhez vonzódik.

Az X-Faktor egykori győztese nem rejtegeti tovább a barátját!

A 2012-es tehetségkutató győztese és új szerelme két és fél hónapja alkotott egy párt pont négy évvel ezelőtt, ezen a napon. Az énekesnő végül elsőként a Reflektor nézőinek mesél a kapcsolatáról.

Nézd vissza a Barátok közt egyik legdurvább jelenetét!

Hat évvel ezelőtt egy hatalmas bulit szervezetek Hannák, habár most nem a Mátyás király téren, hanem egy régi gyárépületben. Mint ilyenkor lenni szokott, fergeteges zene volt, és jó hangulat. Mikor Hanna és Balázs pont belemelegedtek volna a táncba, akkor esett be egy váratlan vendég.

Emlékeztek még Bartha Zsolt és Szentmihályi Zsófi kapcsolatára?

Ha a Barátok közt egyik legviharosabb és legszenvedélyesebb kapcsolatára kéne szavaznunk, akkor bizonyéra Zsolt és Zsófi is kapna egy pár voksot. Ezen a napon, pontosan öt évvel ezelőtt Zsófi és Zsolt között egy mindent tisztázó beszélgetés zajlott, amiből most a férfi nem jött ki jól.

VV Szandika minden nap megküzd a saját démonjaival!

A ValóVilág egykori szőkesége olyan hatalmas változáson ment keresztül, hogy először el sem akartuk hinni, hogy őt látjuk. Szandika pont egy évvel ezelőtt mesélt a Fókusz kamerái előtt arról, hogy mekkora fordulatot vett az élete és azt is elmondta, miért.

Így nézett ki a Balaton Sound hat évvel ezelőtt!

A 2011-es Balaton Soundon fesztiválozók csúcsot döntöttek, ugyanis az akkor már öt év éve működő felsztivál Európa egyik jegyzett és legnépszerűbb zenei rendezvényévé nőtte ki magát.

Utánajártunk: így forgatják a filmek erotikus jeleneteit!

Tényleg bevállalnak a színészek egyet, s mást a hitelesebb végeredmény kedvéért? Mi az a pont, amikor a hírességek inkább egy testdublőrre bízzák a feladatot? És mi van akkor, ha a próbák alatt tényleg beindul a kémia? Pont egy évvel ezelőtt a Story Extra utánajártunk, meddig mennek el a színészek egy-egy erotikus jelenetnél a filmforgatásokon?

A Barátok közt színésznője egyedül megy nyaralni!

A Barátok közt színésznője számára a két évvel ezelőtti vakáció teljesen másképp alakult, mint a többi, a szokásos néhány napos balatoni pihenés mellett ugyanis egy kalandos külföldi út is várt rá. A sorozat sztárjait nyári terveikről faggatta a Reflektor.

Emlékeztek még Pumped Gabo első táncára?

Két évvel ezelőtt egyik reggel arra ébredt Pumped Gabo, hogy az internet az ő fura táncával van tele. A Fókusz riportere nem is késlekedett, másnap elcsípte a furcsa fiatalembert, aki elmondta, mi a célja az életben. Emlékeztek még Pumped Gabo első táncára?

Nem fogjátok elhinni – Zsófi vallomást tesz

A Mátyás király téren nincs olyan nap, hogy ne történjen valami hihetetlen dolog. Pont egy évvel ezelőtt láthattuk azt a jelenetet, mikor Tóbiás benyit az irodába és félreérthető helyzetben találja Zsófit és Krisztiánt. Tóbi dührohamot kapott, és elmondta a lánynak, hogy ő így nem szeretne apajelölt lenni. Zsófi kiborult és olyan csúszott ki a száján, amit meggondolhatott volna jobban.

Kóstoltatok már hernyólevest? Mi igen!

Hat évvel ezelőtt a Fókusz stábja, VV Jerzy és István Dániel bevállalták a lehetetlent. Olyan afrikai különlegességet kóstoltak, mint például a krokodilsteak, avagy a mongol étteremben kipróbált bárány szem, mely nem magyar gyomornak való...

Snoop Dogg: „A magyar lányok csodálatosak”

Sajnos már öt éve annak, hogy a híres rapper felpörgette a Balaton Sound hangulatát. A koncerten egy gombostűt se lehetett volna leejteni, annyian voltak kíváncsiak a fenegyerekre. Egyébként az aktuális riporterünk körbement a fesztivál területén, és egy hiteles körképet mutatott be a partizó fiatalokról. Az már csak hab volt a tortán, hogy Snooppal interjút készíthetett.

Megdöbbentő felvételek a Hős utcai nyomorról

Ma Budapest 10. kerületében van két épület, melyben az ottlakó emberek hihetetlen nyomorban és szegénységben élnek. A bűnözés itt szinte mindennapos, és ide a mentős is csak rendőri kísérettel teszi be a lábát. Hihetetlen felvételeket hoztunk egyenes a Hős utcából.

Közösen nyalakodtunk a ValóVilág díváival!

Bizony, három éve már annak, hogy a nagy hőgutában a Fókusz stábja elindult fagyilesre VV Izával és VV Zsófival. De nemcsak az ízvilágra hajtottak a lányok, hanem felcsaptak mennyiség-ellenőrnek is, akik fel is szerelkeztek rejtett kamerával és egy konyhai kismérleggel.

Újra képernyőn a Barátok közt színésznője!

Három éve annak, hogy ezen a napon Som-Balogh Edina ismét a Mátyás király térre költözött. A nagy debütálás okán a Fókusz stábja megkereste a színésznőt, és kifaggatta őt arról, hogy mi történt vele az elmúlt években.

A legfontosabb kérdés: mennyit igyunk a kánikulában?

Két éve annak, hogy több mint egy hétig kínozta egész Európát a tikkasztó hőség. Elmondtuk azt is, hogy ilyenkor sokan a klimatizált irodákba, árnyékba vagy éppen a vízpartra menekülnek. És persze isznak, amennyit csak tudnak, hiszen a közel 40 fokos forróságban elengedhetetlen a megfelelő folyadékpótlás. De mennyi is az annyi?

Idén ez a trendi fürdőruha! Mutatjuk!

Hat éve már annak, hogy a Fókusz stábja az ex-villalakókkal és egy stílustanácsadóval próbálta meg feltérképezni az akkori fürdőruhadivatot. A végén rengeteg kincset találtunk, de sok fazonnak búcsút is mondtunk.

Tóth Andi nagyot zuhant!


szerző:
2017.07.06. 06:00
Tóth Andi nagyot zuhant!

Igaz, ennek már két éve, hogy az X-Faktor egyik győztese gondolt egyet, és kiugrott egy repülőből. Andi élete egyik legnagyobb kalandját élte át, és amint látták a nézők, a fiatal tehetség ugrás közben igencsak kieresztette a hangját.

Így trollkodtak együtt az ex-villalakók!

Hat évvel ezelőtt Béci, Olivér és Gigi úgy gondolták, ők is részt vesznek azon a ValóVilág válogatón, ahol a valóságshow legújabb lakóit keresték. A Fókusz is ott járt a mustrán, ahol az ex-villalakók bizony nem bírtak magukkal, és mindent széttrollkodtak.

Ők a szelíd fenevadak!


szerző:
2017.07.05. 06:00
Ők a szelíd fenevadak!

A Fókusz stábja négy évvel ezelőtt részvett azon a találkozón, ahol megismerkedhettek azokkal a szelíd fenevadakkal, akiknek a családjuk a mindenük. Igazából ez egy baráti összejövetel volt, másképp a Stafforshire terrier fajtársai randevúzhattak egymással.

Ilyen egy hétvége VV Denisszel!


szerző:
2017.07.05. 05:00
Ilyen egy hétvége VV Denisszel!

Egy évvel ezelőtt, ezen a napon a Fókusz stábja meglátogatta az egykori ValóVilág játékosát, Dennist. Kiderült, a fiú akkor már nagyon várta a ValóVilág powered by Big Brother kezdetét.

A Barátok közt színésze már családra vágyik!

A Reflektor stábja a híres sorozat színészét kérdezte meg arról, hogyan tervezi a jövőjét. Kiderült, Józan László a szingli pasik táborát erősíti, de nem tagadta, hogy nem bánná, ha előbb-utóbb rátalálna a szerelem, és családot alapíthatna. Addig is hű társával, Sütivel osztja meg a mindennapjait.

Van, hogy átok a dús kebel?


szerző:
2017.07.04. 05:00
Van, hogy átok a dús kebel?

Talán bele se gondoltunk, hogy bizony valakinek inkább átok lehet a dús kebel, mint áldás. Három évvel ezelőtt a Fókusz stábja bemutatott egy olyan hölgyet, aki 19 éves korábban döntött úgy, hogy mellkisebbítő műtétre adja a fejét.

Barátok közt: Így kezeld az indulataidat!

A híres sorozat egyik jelenete igen emlékezetesre sikerült. Tóbiás éppen indulatkezelő órát tart, ahol megjelent Miklós és Bartha, illetve Rudi és Krisztián. A közös feladatok során egyszer csak elszakadt a cérna, és mindenki egymásnak esett.

Csuja Imre most őszintén odamondta a véleményét

Két évvel ezelőtt hazánk egyik legkedveltebb színésze lett a Hungary’s Got Talent zsűritagja, aki örömmel vállalta el a feladatot. Imre azt még hozzátette, hogy az őszinteség lesz a legnagyobb erénye.

Hihetetlen jelenetekkel zárult a Barátok közt!

Négy évvel ezelőtt hihetetlen izgalmakkal fejeződött be a sorozat záróepizódja. Az akciófilmbe illő jelenetről, és magáról a cselekményről kérdezte a Fókusz a szereplőket. Együtt latolgatták, kivel mi fog történni a nyári szünet után.

Így zajlott az első Szulejmán-találkozó!

Két évvel ezelőtt rendezték meg a híres sorozat rajongóinak találkozóját, ahol rengeteg program közül választhattak az ott lévők. A rendezvényen pedig a Szulejmán főszereplőit szinkronizáló színészek is feltűntek.

Így kezdődött: az összes történet megrázó lesz a „Keresem a családom!-ban!”

Két évvel ezelőtt vette kezdetét az RTL Klub egyik legsikeresebb sorozata. A készítők és maga Lilu egy olyan műfajba vágtak bele, olyan történetekbe, amikről még ők maguk sem tudták, mi fog kikerekedni belőle.

Ismét hatalmas sikert aratott ÉNB Alexa

Két évvel ezelőtt a csinos lány barátai meglepetésből ugyan, de megszervezték, hogy egy kisebb telt ház előtt énekelhessen Alexa. A fiatal lány nagyon zavarban volt a fellépés elején, de ahogy telt az idő, úgy oldódott fel egyre jobban.

 

Súlyos baleset érte a Barátok közt színészét

Két éve, ezen a napon mindenkit megrázott a hír, hogy Rékasi Károly szörnyű motorbalesetet szenvedett. Egy arra járó édesanya vette észre a földön fekvő színészt, aki azonnal a segítségére sietett. A Fókusznak pedig elmesélte, mit tapasztalt a helyszínen.

Barátok közt: Juli életveszélyes helyzetbe került!

Öt évvel ezelőtt a Mátyás király tér majdnem porig égett, ugyanis Gizi egy óvatlan pillanatban elejti az égő cigarettáját, amit ott is hagy. Az ittas nőnek eszébe sem jutott, hogy ebből akár tragédia is lehet, így gyorsan be is zárta a padlást. A bökkenő csak az volt, hogy Juli épp ott bujkált.

Bréking: hatalmasat villantott Tóth Andi!

Pont egy évvel ezelőtt az X-Faktor ötödik szériájának győztese ’’Itt vagyok!” című számához forró hangulatú videót készített, melynek rögtön az elején megszabadul a felsőjétől. A felvételen jól látszik, a fekete-fehér alkotás vadnyugati helyszíneken játszódik, ami nagyon jól illett Andi vadóc jelleméhez.

Exkluzív! X-Faktoros dalpremier!


szerző:
2017.06.28. 06:00
Exkluzív! X-Faktoros dalpremier!

Bizonyára mindenki emlékszik a tehetségkutató egyik formációjára, a Non Stop együttesre. Hat évvel ezelőtt a Reflektor műsorában debütáltak az egyik legújabb dalukkal.

Barátok közt: üldözés, dráma, baleset

Négy évvel ezelőtt Hanna és Peti igen nagy bajba keveredett. Egy autós üldözésből hatalmas baleset kerekedik ki, amire bizonyára mindenki emlékszik. Idézzük fel együtt az izgalmas pillanatokat!

Vissza a ValóVilágba!


szerző:
2017.06.27. 06:00
Vissza a ValóVilágba!

Hat éve már annak, hogy a VV történetének ötödik szériája vette kezdetét. A Fókusz stábja megkérdezte az előző széria ismert játékosát, Veronikát, hogy ő mit szól a legújabb jelöltekhez.

Ilyen szexinek még sosem láttad az ÉNB sztárját!

Két évvel ezelőtt, a Reflektor magazinnak elmesélte az Éjjel-Nappal Budapest Karolája, hogy mindig is irigykedve nézte a testépítő nőket. Pont emiatt hozott egy döntést, és elhatározta, ő is kigyúrja magát.

Béres Alexandra megmutatta gyönyörű idomait!

Két évvel ezelőtt az akkor 38 éves fitneszvilágbajnok úgy döntött, megmutatja magát ország-világnak. A nem mindennapi fotók kedvéért Alexandra fürdőruhába bújt, amit büszkén viselt.

Bartha Zsolt és Berényi Miklós újra akcióban!

Két évvel ezelőtt, a Barátok közt egyik izgalmas jelenetében újra átélhették a nézők Bartha Zsolt és Berényi Miklós egymás iránt érzett ellenszenvet. Tóbiás épp indulatkezelő órát tart, mikor az előadásra két nem várt vendég is befut. Hogy mi történik a teremben, kiderül a videóból!

Istenes Bence felfedte legújabb tetkóját

Az X-Faktor ex-műsorvezetője, Istenes Bence évek óta varrat mintákat magára, így a jobb karját szinte már teljesen tetoválások borítják. A legújabb alkotást három évvel ezelőtt mutatta meg nekünk, és persze azt is elárulta, hogy akkor mivel töltötte a mindennapjait.

Botrányos szépségkirálynők?


szerző:
2017.06.25. 05:00
Botrányos szépségkirálynők?

Négy évvel ezelőtt a Fókusz stábja utánajárt a magyar szépségversenyek legbotrányosabb történeteinek. Persze az is kiderült, a nemzetközi helyzet is nagyon hasonló.

Utánajártunk: élet a gigamellek árnyékában

Azt gondolhatnánk, nincs olyan, hogy túl nagy, főleg, ha a női mellekről van szó. Pedig három évvel ezelőtt a Fókusz stábja bemutatta Magyarország legnagyobb szilikon melleinek tulajdonosát. Azonban hamar kiderült, nem is az övé a legnagyobb.

Megizzasztottuk a VV bombázóit!


szerző:
2017.06.24. 05:00
Megizzasztottuk a VV bombázóit!

Hat évvel ezelőtt a ValóVilág ex-játékosai, Anikó és Gigi kedvet kaptak egy kis testmozgáshoz. A Fókusz stábja pedig elkísérte őket, hogy a nézőknek megmutathassák az akkori legőrültebb trendeket.

Régen és most: egykori bálványok a zenei világból!

Vannak olyan énekesnők, akikért odavoltak a férfiak, és egyszerűen nélkülük nem is létezett buli. Öt évvel ezelőtt a Fókusz Plusz stábja bizony utánajárt, hogy mi történt a csúcson lévő sztárokkal, akik azóta már eltűntek a rajongók elől. Na de hova?

Sebestyén Balázs és Dombóvári István közös show-ban fognak feszíteni?

Két évvel ezelőtt rengetegen találgattak, hogy kik fogják vezetni a 2015-ös legnagyobb szabású show-ját. A győztes kombinációt senki sem találta el, pedig nagyot szólt mikor kiderült, Balázs és Dombi fogja vezetni a Hungary’s Got Talent műsorát.

A Barátok közt színésznője ismét anyai örömök elé néz?

Két évvel ezelőtt családi terveibe avatott be minket Som-Balogh Edina, aki elmondta, hogy továbbra is az anyaság a legfontosabb szerep az életében. Egyébként a színésznő azt is elárulta, hogy a férjét is a sorozatnak köszönhette, Krisztián zeneszerzőként közreműködik a produkcióban és megismerkedésük akkor már 5 éves múltra tekintett vissza.

Aurelio megmutatta új szerelmét!


szerző:
2017.06.22. 00:00
Aurelio megmutatta új szerelmét!

Két évvel ezelőtt a Fókuszból tudta meg ország-világ, hogy Aurelio nemcsak, hogy szakított egykori kedvesével, Zsófival, de már a ValóVilág 7 playmate-jével Dórival van együtt.

Így csábítsunk a fülledt nyári napokon!

Lassan, de biztosan szökik fel a hőmérő higanyszála, így egyre kevesebb ruhadarabot hordunk. Öt évvel ezelőtt a Fókusz utánajárt annak, hogy milyen csábító öltözékeket viseljünk a legforróbb napokon.

Botrányba keveredett a ValóVilág egykori játékosa!

Öt éve, hogy a gyönyörű VV Seherezádé megkereste a Fókusz stábját azzal, hogy üzenni szeretne azoknak az embereknek, akik csúnyán támadták őt zenei karrierje miatt. A szőke lány ugyanis akkor úgy döntött, lemezlovas lesz, és beáll a DJ-pultba. Azonban ennek nem mindenki örült.

Nem fogjátok elhinni, kibe szerelemes a VV szexi lánya!

Két évvel ezelőtt derült ki VV Kingáról, hogy az egykori villalakó kétlaki életet élt, szerelme ugyanis hosszú évek óta egy francia csapatban vízilabdázik. A távolsági kapcsolat egyiküknek sem ment könnyen, viszont mégis mindketten hosszú távra terveznek.

Így zajlott a ValóVilág válogatója!

Pontosan egy évvel ezelőtt zajlott le a ValóVilág powered by Big Brother válogatója az RTL Klub székházában. A Fókusz végig jelen volt a nagy eseményen, és a jelentkezők közül sok izgalmas egyént szólított meg.

Nagy csalódáson van túl a VV játékosa

Két évvel ezelőtt számoltunk be arról, hogy a ValóVilág Edináját kizárták az Erdély arca elnevezésű szépségverseny indulói közül, mert a szervezők szerint a lány nem felelt meg a feltételeknek. A fiatal lány pedig elmesélte, mennyire csalódott volt a történtek miatt.

Kertész Vilmos: „Kell a harc!”


szerző:
2017.06.19. 06:00
Kertész Vilmos: „Kell a harc!”

Három évvel ezelőtt a Mátyás király téren egy igazán kemény és férfias játékba botlottak a nézők. Habár nem mindenki számára volt izgalmas a brutális „labdázás” ugyanis tényleg elég kemények voltak egymással a fiúk. Nem is kellett sok idő, és egy kellemetlen baleset vetett véget a játszmának.

Szakítás után barátság? Az ÉNB szereplői válaszolnak!

Az élet egyik legnehezebb feladata szakítani valakivel, pláne akkor, ha az illetőt, mint embert még akkor is szeretjük, ha már vége mindennek. Ilyenkor, jobb esetben szokott barátság kialakulni a szerelemes kapcsolat után, viszont a kérdés csak annyi, lehet-e igaz barátság egy szakítás után. Négy évvel ezelőtt az Éjjel-Nappal Budapest szereplőit kérdeztük erről.

Tóth Gabira rátalált a szerelem?


szerző:
2017.06.18. 05:00
Tóth Gabira rátalált a szerelem?

Négy évvel ezelőtt a Fókusz stábja lerántotta a leplet az énekesnő magánéletéről. Mint kiderült, Gabi és Markó Robi között lévő összhang nemcsak a Szombat Esti Lázban működött, hanem a színfalak mögött is. A felvételkor már három hónapja imádták egymást.

Lebukás! Egymásra találtak a ValóVilág játékosia!

Három évvel ezelőtt a Reflektor stábja meglátogatta a VV 6 két egykori játékosát, Zsoltot és Vikit, akikről kiderült, a viszonyuk már jóval túlmutatott egy egyszerű fiú-lány barátságon. Az interjú során a fiatalok egy percig sem titkolták, hogy közelebb kerültek egymáshoz.