KERESÉS search-close
Csak a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!
Depresszió! – Megszólalt a színésznő!

Szerencsésnek mondhatja magát az az illető, aki nem tapasztalta meg ezt a szörnyű betegséget. Sajnos ezt nem mondhatja el magáról a Catherine Zeta-Jones, akiről kiderült négy évvel ezelőtt ezelőtt, hogy egyszer már orvosi segítségre szorult a súlyos depressziója miatt. 

Így buliznak a celebek! – VIDEÓ!

Két évvel ezelőtt a Reflektor nézői egy igen izgalmas eseményre pillanthattak be. A stáb egy exkluzív partin vett részt, amelyen a sztárvilág krémje is felvonult. A Barátok közt színészei mellett Kulcsár Edina szépségkirálynő, és az X-Faktor énekeseivel is megszólaltak. 

Sosem gondolnátok, kibe volt szerelmes Nádai Anikó!

Pont egy évvel ezelőtt a Farm műsorvezetője elmesélte a Gyertek át! műsorban, hogy bizony szerelmes volt Sebestyén Balázsba. Balázsról pedig kiderült, rendkívül jól értesült erről a dologról, és még arra is pontosan emlékezett, mi ábrándította ki Anikót.

Barátok közt: szakítás és dráma!

Három évvel ezelőtt a sorozat nézői egy hihetetlen kellemetlen beszélgetésnek voltak a részesei. Egy szakítás teljesen le tud dönteni valakit a lábáról, főleg akkor, ha egy szerelmes lánynak azt kell megtudnia, hogy a vőlegénye visszalépett a nagy nap előtt.

Egy régi arc tűnik fel a Mátyás király téren?

Két évvel ezelőtt a Barátok közt nézői megtudták, visszakapják az egyik kedvenc színészüket, Bozsek Márkot. A fiatal színész és a készítők akkor elérkezettnek látták az időt, hogy Márk több mint egy év után újra feltűnjön a Mátyás Király téren. A Fókusz az interjújára pedig nem egyedül, hanem szerelmével és egy különleges hírrel érkezett.

Izmok, és kerek idomok! Ők a fitness magyar csillagai!

Három évvel ezelőtt a Fókusz nézői elképesztő szaltókkal és dagadó izmokkal szembesülhettek, ugyanis abban az évben az ország legszebben kidolgozott testeit ismerhették meg. Bemutatkoztak a Magyar Kupa versenyzői.

Ők lesznek az Éjjel-Nappal Budapest legújabb szereplői!

Két évvel ezelőtt a Fókusz nézői közelebbről is megismerhették az ÉNB sorozat legújabb szereplőit. Kiderült, az újonnan érkezők kifejezetten tehetségesek, szépek, és az egész életük megváltozott azzal, hogy bekerültek az egyik legismertebb műsorba.

Váratlan fordulat a Konyhafőnökben!

Két évvel ezelőtt, egy váratlan bejelentés rázta meg a főzőműsor nézőit, ugyanis adásfelvétel közben lett rosszul és feladta a játékot a Konyhafőnök versenyzője. Pacsa Sándor már akkor évek óta vesekővel küzdött, és már a verseny előtt érezte, hogy egyre súlyosabb görcsei vannak, amik aztán az izgalom hatására annyira felerősödtek, hogy távozni kényszerült a műsorból.

Story Extra: Így él egy popikon!


szerző:
2017.04.27. 06:00
Story Extra: Így él egy popikon!

Pont egy évvel ezelőtt, a Story Extra Vágatlanul rovatában egy igazi legendát ismerhettek meg közelebbről a nézők. Csepregi Évához kopogtatott be a stáb, váratlanul, aki lerántotta a leplet egy családi titokról, sőt még azt is elárulta, hogy anno melyik zenekar törte a legtöbb borsot a Neoton Família orra alá.

Fókusz Pluszban a Szulejmán sztárjai! – INTERJÚ!

Négy évvel ezelőtt, ezen a napon a Fókusz Plusz nézői egy hihetetlen meglepetésben részesültek, ugyanis a híres Szulejmán sorozat főszereplőivel láthattak egy fantasztikus riportot. A beszélgetésből kiderült, hogy Hürremet alakító színésznő, Meryem Uzerli sosem volt még annyira boldog, mint mikor megtudta, hogy ő alakíthatja majd a sorozat női főszerepét. 

Geszti Pétert ilyen helyzetben még sosem láttuk!

Öt évvel ezelőtt, ezen a napon a Reflektor nézői egy igen őszinte riportot láthattak Petivel és feleségével. A Rapülők frontembere és párja meglepő nyíltsággal meséltek az életükről, a házasságukról a gyereknevelés nehézségeiről és arról, hogy Péter teljesen más arcát mutatja otthon, mint munka közben.

Sosem látott meglepetésben részesült Solti Ádám!

A Barátok közt színésze négy évvel ezelőtt, ezen a napon olyan szülinapi ajándékba részesült, mint még soha. Ádám barátai fogták magukat, és egy váratlan pillanatban dalra fakadtak. Az eredmény nem maradt el!

Hagyjál főzni!: Akasztják a hóhért?!

Ezen a napon, pontosan egy évvel ezelőtt történt, hogy a főzőműsor nézői egy igen izgalmas „különkiadást” láthattak a tévében. A nagyszájú Istenes Bence, és a szigorú ételkritikus, Vajda Pierre ugyanis, nem kis feladatra vállalkoztak. A cél nem volt más, csak annyi, hogy bebizonyítsák: együtt bárkit képesek lefőzni.

FARM: Szerelmi háromszög és féltékenység!

Egy évvel ezelőtt, ezen a napon a Farm nézői egy szerelmi drámába csöppentek bele. Gergő és párja, Brigi egy kisebb fajta féltékenységi drámába keveredett, ugyanis Cintia látványosan rányomult a fiatal, foglalt lányra. Természetesen ezt Gergő egyáltalán nem bírta jó szemmel nézni.

Ő lesz az X-Faktor új mentora?


szerző:
2017.04.24. 06:00
Ő lesz az X-Faktor új mentora?

Két évvel ezelőtt mindenki X-Faktor lázban égett, és azon ment a tanakodás, hogy ki is lesz az akkori év új mentora. A felsoroltak között Ákos neve is szerepelt, aki őszintén vallott a Fókusz kameráinak erről a kérdésről.

A ValóVilág szőkesége szakított szerelmével!

A ValóVilág5 egykori játékosa, Seherezádé akkor már hat éven át volt együtt olasz szerelmével, Claudióval, akivel két évvel ezelőtt, ezen a napon úgy döntött, véget vet a kapcsolatának. Sehi őszintén mesélt riporterünknek a szakítás okairól.

Kutya vs. macska? Te mire szavazol?


szerző:
2017.04.23. 06:00
Kutya vs. macska? Te mire szavazol?

Két évvel ezelőtt a Fókusz nekiveselkedett a nagy feladatnak, hogy kinyomozza, melyik házi kedvencet szeretik jobban az emberek. A riport sora vette a négylábúak előnyeit és hátrányait, így segített a nézőknek eldönteni a nagy dilemmát!

Ilyen az igazi Gubás Gabi!


szerző:
2017.04.23. 05:00
Ilyen az igazi Gubás Gabi!

Pont egy évvel ezelőtt a Fókusz Plusz stábja több napot töltött el a gyönyörű színésznővel. A riportból kiderült, hogy Gabi nemcsak színésznő, hanem énekes, anya, és igazi nő, emellett őszinte, kedves és nagyon erős nő.

Barátok közt: Túszdráma a Mátyás király téren!

Pont egy évvel ezelőtt, ezen a napon egy igen drámai és izgalmas részt láthattak a sorozat nézői. Nórát, Emíliát és Natasát túszul ejtette Haller, aki nem arról volt híres, hogy megkegyelmezett az áldozatainak. Szerencsére Rudi, „épp” arra járt, és megoldotta a szorult helyzetet. 

Figyelem! Dobó Ági nagy bejelentésre készül!

Pont egy évvel ezelőtt a volt szépségkirálynő hatalmas titkot árult el a Story Extra nézőinek. Kiderült, hogy Ági élete a kisfia születésével vált teljessé, viszont ez csak addig tartott, míg ki nem derült, hogy nemsokára újabb taggal bővül majd a család.

Hagyjál főzni! – Istenes Bence a parkett ördöge!

Már javában tart a Hagyjál főzni! második évada, ahol szintén történnek olyan furcsa és megmagyarázhatatlan dolgok, mint az első évadban. Hogy mire is gondolunk? Hát természetesen Istenes Bencére, aki, ha kellett bekeményített, viccelődött, és persze segített a bajba jutottakon. Ezért is szeretjük Istenes Bencét, aki, ha a helyzet úgy hozza, még táncra is perdül a Hagyjál főzni!-ben.

Vajon a Barátok közt szereplőinek mit hozott a nyuszi?

Hat évvel ezelőtt olyan szerencsében volt részünk, hogy a híres sorozat kulisszái mögött - egy kamera társaságával – beleshettünk a szereplőkhöz. Kiderült, nem mindenki tudott locsolóverset mondani, és arra is fényderült, ki tud spontán bolondozni és vagánykodni.

Vili bácsi: „Most már szeretném tudni az igazságot!”

Hat évvel ezelőtt, ezen a napon egy nagyon izgalmas kalandba kalauzolta el a nézőket a Barátok közt. A mindig vagány Hanna és a cserfes Peti olyan kellemetlen helyzetbe kerültek, mint még soha. Egy bilincs került a fiatalok csuklójára, amit próbáltak elrejteni a világ szeme elől, csak aztán Vili bácsi előtt mégis lebuktak.

ValóVilág! Könnyek és szakítás!

A ValóVilág történetének egyik igen kedvelt párosa úgy döntött, nem folytatják tovább együtt. A verseny után VV Kinga és VV Attila kockáztattak egy nagyot, és szerelmet fogadtak egymásnak. Nem telt el sok idő, mikor a Fókusz kameráinak könnyes szemmel mesélt arról Kinga, hogy miért is ért véget a kapcsolatuk.

Soha nem látott felvételek az X-Faktor versenyzőiről!

A sztárok is kezdik valahol, azaz olyan felvételeket mutatott be a Fókusz négy évvel ezelőtt, aminek mindenki kifejezetten örült. A tehetségkutató felfedezettjeiről olyan videók kerültek elő, amit azelőtt sehol sem láthattak a kedves nézők. A Fókuszban viszont mindent láthattak a kedvenceikről a nézők!

Felejthetetlen pillanat: Berényi Miklós csúnyán kihozta a sodrából Claudiát!

Öt évvel ezelőtt a híres sorozat egyik emlékezetes jelenete valóban felejthetetlen pillanatokat tartogatott a nézőknek. Berényi Miklós és Berényi Claudia viharos kapcsolata nem újdonság a Barátok közt kedvelőinek. Miklós mesterien tudta feldühíteni Claudiát, sokszor elég volt egy odaszólás és a harc már el is kezdődött közöttük.

ValóVilág: Tragédia érte a valóságshow egyik játékosát!

Pont egy évvel ezelőtt a Story Extra egyik játékosát, VV Zsuzsit rettenetes tragédia érte. A fiatal lány szülés közben veszítette el édesanyját. Érthető módon, nem tudott sírás nélkül beszélni a történtekről. Zsuzsi azt remélte, nem volt hiábavaló anyukája halála.

Barátok közt: Zsófi szörnyű féltékenységi rohamot kap!

Három évvel ezelőtt hatalmas balhé kerekedett ki a Mátyás király tér kellős közepén. Nem történt más csak annyi, hogy az akkor még igencsak hebrencs Zsófi féltékenységi jelenetet rendezett Nóra miatt, akinek szinte minden pasi segíteni akart. A fiatal lány dühében betörte az ügyvédő autójának az ablakát.

VV Anett: „Belehazudott a szemembe”

Két évvel ezelőtt a Fókusz kamerái előtt bukott le kedvese előtt VV Robin. A ValóVilág7 nyertese mikor kijött a Villából, akkor még komolyan gondolta, hogy a gyönyörű lányban megtalálta azt, akit keresett. Végül sajnos egyáltalán nem úgy sült el a dolog, ahogy eltervezték.

Ezt te sem bírnád szó nélkül! – A séró, mely önálló életet él!

Van, akit nagyon idegesített, és le is kevert volna neki egy pofont, más viszont jól szórakozott rajta. Az biztos, hogy két évvel ezelőtt Béla 13 centis felállított haja senkit nem hagyott hidegen, és az is, hogy nem lehetett nem megbámulni. A 16 éves tapolcai fiú egy jelenség lett, és nem csak az interneten keltett feltűnést, de még a Fókuszba is bekerült. Ehhez csak egy fésűre és egy ollóra volt szüksége.

A magyar énekes meghódítja a világot?!

Három évvel ezelőtt a Fókusz riportere egy igen őszinte interjút készített hazánk egyik legismertebb énekesével. Ákos akkor koncertturnéra indult, és Párizsban, Rómában meg Moszkvában is fellépett az ott élő magyarok előtt.

Puskás Petit hatalmas szerencse érte!

Három évvel ezelőtt történt, hogy a 2016-os X-Faktor mentorát egy olyan ember karolta fel, aki rengeteg tapasztalattal és életszeretettel rendelkezik. Az R-Go frontembere, Szikora Róbert több mint negyven éve van a pályán, zenéjéért több generáció is rajongott, és rajong a mai napig, így ha valaki, ő mindent tud a szakmáról. Puskás Petinek tehát kivételes szerencsében volt része, hogy az akkor 61 éves zenész láthatta el jótanácsokkal.

Barátok közt: Nóra és Emília életveszélybe kerültek?!

Pontosan egy éve történt, hogy a pszichológusnőt és az ügyvédnőt megtámadták. A tragédia perceiben Emília bátran szembeszállt a bűnözővel, aminek az lett a következménye, hogy ő is az eszméletét vesztette, csakúgy, mint Nóra. Így óriási veszélybe kerültek. 

Hatalmas esések, sírás és nevetés a Hagyjál főzni! műsorában!

Pont egy évvel ezelőtt, ezen a napon egy igen izgalmas főzésnek lehettek tanúi a Hagyjál főzni! nézői. Helga és édesanyja hatalmas hajrában voltak, ugyanis egy percük maradt a tálalásra. A fiatal lány a nagy sietségben egy hatalmasat esett, amit Istenes Bence nem bírta megállni nevetés nélkül.

ValóVilág: szakításból a boldogságba!

Két évvel ezelőtt, ezen a napon a Reflektor stábja készített interjút a valóságshow egyik játékosával, arról, hogy van-e élet a szakítás után. Kiderült, hogy a ValóVilág6 egykori szerelmespárja, Iza és Krisztián végső búcsút egymásnak, és míg Krisztián Amerikában kezdett új életet, Iza itthon találta meg a boldogságot.

Gyógyíthatatlan beteg az X-Faktor énekese?

Pont egy éve, ezen a napon derült ki Király L. Norbiról, hogy egy vele született rendellenesség okozza a kínzó hátfájását. A Story Extra stábja az énekest egy specialistákhoz vitte, akik különleges feladatsort állítottak össze a számára, hátha maga mögött hagyhatja gyötrelmeit.

Hagyjál főzni! – Ott jártunk a Gáspár család próbafőzésén!

Egy évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon mutatta meg tudását a Gáspár Győző gyönyörű lánya, Evelin. A fiatal lánynak nem volt könnyű dolga, ugyanis tojásos nokedlit kellett az asztalra varázsolnia tizennégy perc alatt. A végeredmény magáért beszél.

Szulejmán – Az uralkodó kegyetlen döntést hozott!

Pont egy évvel ezelőtt Szulejmán úgy dönt, száműzni fogja húgát, Haticét. De mielőtt meghozná a drasztikus döntését, meglátogatja testvérét, aki nem tudott megbocsátani az uralkodónak, és még mindig Ibrahim pasát gyászolja.

Féltékenység és csalódás a Barátok köztben!

Pontosan négy évvel ezelőtt a sorozat Hannája úgy döntött, nem leplezi féltékenykedését, és harcolni fog szerelméért, Balázsért. A „beszélgetés” sajnos más irányt vett, és komoly következményei lettek a szörnyű féltékenységnek. 

ValóVilág: Brutalitás a szerelmesek között!

Ezen a napon, pontosan öt évvel ezelőtt számolt be a Reflektor arról, hogy a ValóVilág egyik szerelmespárja nagyon csúnyán elbánt egymással. Bizonyára mindenki emlékszik VV Cristofelre, aki meghódította VV Veronika szívét. A szerelmi történet sajnos más fordulatot vett, ugyanis a fiatal fiú csúnyán kezet emelt párjára.

A Barátok közt színésznője megmutatta párját!

Öt éve már annak, hogy Gyebnár Csekka a Reflektornak adott interjút. A Barátok közt népszerű Gizije igazi belevaló nő. Akárcsak az őt alakító színésznő, aki akkor már több mint két éve boldog párkapcsolatban élt. Csekka akkor úgy döntött, Reflektor nézőinek is bemutatta a párját.

Tudjátok, ki forgat most Budapesten? Mutatjuk!

Pontosan egy évvel ezelőtt, ezen a napon számoltunk be arról, hogy Chris Noth érkezett a fővárosunkba. A 21. századi szingli és nem szingli nők talán egyik legnagyobb bálványa a színész, vagy, ahogy a legtöbben ismerik a Szex és New York című világhírű tévésorozatból, Mr. Big. Az akkor 61 éves hollywoodi sztár Budapesten forgatott és interjút adott a Fókusznak. Mesélt gyerekkoráról, sorozatbeli partneréről, Sarah Jessica Parkerről és budapesti élményeiről is.

Így romantikázik Istenes Bence!


szerző:
2017.04.10. 06:00
Így romantikázik Istenes Bence!

A Hagyjál főzni! műsorvezetőjét nem kell bemutatnunk, legalábbis a humorát semmiképp sem. A rengeteg ugratás és viccelődés közepette Bence a szíve mélyén egy igazi hős szerelmes, amit be is bizonyított kedvesének, Adélnak. Két hét Thaiföld éppen elég ahhoz, hogy az emberből előtörjön a szenvedély.

ValóVilág: Hatalmas átalakulás!


szerző:
2017.04.10. 05:00
ValóVilág: Hatalmas átalakulás!

Öt évvel ezelőtt a VV 6 szériájának egyik versenyzője úgy döntött, megváltoztatja addigi külsejét. A játék után Vera a fodrászához ment legelőször, és belevágott egy radikális szőkítésbe. A fiatal lányt arról kérdezte a Fókusz stábja, hogy miért szánta rá magát a teljes átalakulásra.

Zaklatók elől menekült a ByTheWay!

Három évvel ezelőtt, ezen a napon arról számolt be a Fókusz, hogy az X-Faktor híres zenekara éppenséggel igen nagy gonddal küzdött. A kérdés annyi volt, hogy vajon kik élnek vissza a fiúk népszerűségével és jóindulatával? Kiderült, Olivér megelégelte, hogy még ex-barátnőjét sem hagyják békén, a kéretlen telefonhívások, rosszindulatú pletykák őt is megviselték.

Szentmihályi Zsófi: „Gusztustalan vagy, hányok tőled”

Talán már csak kevesen emlékeznek rá, de két évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon, a Barátok közt Zsófija véget vetett párkapcsolatának. Sajnos nem csak egy egyszerű szakításról van szó, ugyanis kiderül, hogy Bartha Krisztián megcsalta Zsófit.

Kiss Ramónának teljesült egy régi álma!

A Barátok közt ismert színésze pontosan egy évvel ezelőtt, ezen a napon arról mesélt a Fókusz riporterének, hogy mennyire hihetetlenül boldog. Rami ugyanis egy jó pár hónapra elhagyta az országot, és ezzel a családját, a barátait és a munkáját. Azt mondta, Amerika meghozta számára az álmokat, és egyszerűen kinyílt előtte a világ.

Szabó Zsófi őszinte vallomása édesanyjáról!

Egy évvel ezelőtt a Reflektor kameráinak mesélte el a Story Extra és a Playback Párbaj műsorvezetője azt a családi történetet, amiről eddig nem szívesen mesélt. Szabó Zsófi nem tagadta, hogy volt idő, amikor nem volt felhőtlen a kapcsolata az édesanyjával, Pálmával. Kiderült, hogy a helyzet teljesen megváltozott azóta.

Csúnyán lebukott a Barátok közt Ádámja!

Egy évvel ezelőtt, azaz ezen a napon történt, hogy a fotós, Bokros Ádám nagyon kellemetlenül lebukott a kedvese előtt. Ádi akkor épp nem az őszinteség mintaképe volt, és a munkájához bizony felhasználta akkori szerelmét, vagyis Lilit. A lány mikor ráébredt, hogy mi történt, durván kiakadt.

Istenes Bencét durván megviccelték a kollégái!

A Hagyjál főzni! idén már a második évaddal örvendezteti a nézőket. Bence már  tavaly sem úszta meg a tréfálkozásokat. Egy évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon a műsorvezető egy igen kellemetlen helyzetbe került, ugyanis amikor épp bemutatta volna, hogy a játékosoknak milyen alapanyagból kell főzniük, a tányér alatt érdekes meglepetés várta.

Hamarosan megszületik a ValóVilág játékosának kisbabája!

Négy évvel ezelőtt, ezen a napon a VV-k történetének egyik játékosa, VV Eszter arról mesélt a Reflektor magazin nézőinek, hogy hamarosan anyai örömök elé néz. A volt villalakó az interjú alatt már a 8. hónapban járt, és azt mesélte, már mindent előkészítette kisfia, Kristóf érkezésére. Kiderült az is, hogy a férjével, Imrével már a babaszobát is berendezték, amelyet elsőként a Reflektor nézőinek mutatattak meg.

Színfalak mögött! Ilyen az élet a Barátok közt stúdiójában – VIDEÓ!

Öt évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon a híres sorozat egyik színésze, Aradi Balázs fogta a kézi kameráját és beosont a Barátok közt stúdiójába. Szerencséjére az éppen szünetelő kollégák kaphatóak voltak minden bolondságra.

Újra összeáll a legendás lánycsapat?

Három évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon történt, hogy a Bestiák névre hallgató banda úgy döntött, ismét színpadra állnak. A 90-es évek egyik legnépszerűbb csapatának tagjai azt mesélték, hogy az elmúlt években igaz, külön utakon jártak, de a magánéletben mindig közel maradtak egymáshoz.

Gallusz Niki nem titkolózik többé! Bemutatta szerelmét!

Öt éve, ezen a napon a gyönyörű hangú énekesnő a Reflektor kamerái előtt teljes őszinteséggel mesélt legújabb szerelméről, Lauráról. Nikiről hosszú ideje pletykáltak, viszont ő akkor már egy ideje nem csinál titkot belőle: kiderült, a színésznő újra szerelembe esett, és már nem tudta elképzelni az életét az új párja nélkül.

VV Dennis újraéleszti rapperkarrierjét?

Két évvel ezelőtt a valóságshow fenegyereke azt mesélte a Reflektor magazin nézőinek, hogy már nem vár többet, és belevág a zeneiparba. Kiderült, hogy a ValóVilág 7 második helyezettjének, Dennisnek volt már egy sikertelen próbálkozása zenei téren, ez azonban nem vette el a kedvét az énekléstől. Legutóbb semmit sem bízott a véletlenre, és úgy döntött, Béci segítségével éleszti újjá rapperkarrierjét.

Az akaraterő csodája! Egy lány, aki rácáfolt mindenre!

Két évvel ezelőtt mutatta be a Fókusz Plusz azt a fiatal lányt, akire érdemes volt odafigyelni! A mindig derűs, jókedvű dunaújvárosi lány 6 évesen hatalmas pofont kapott az élettől. Kis híján meghalt, de amikor felépült, elhatározta, hogy tanulni és dolgozni fog, és példát mutat mindenkinek.

Ez lenne Magyarország egyik legbrutálisabb helye?

Három évvel ezelőtt a Házon kívül stábja úgy döntött, bemerészkednek hazánk egyik legdurvább és legkegyetlenebb épületébe. Ezen a napon nem máshova lestek be, mint a X. kerületi Hős utca, ahol, ha megáll az autós, könnyen kirabolhatják, illetve bűnözés, szemét, patkányok, drog a terrorelhárítás háta mögött.

Az X-Faktor mentora élete legnehezebb időszakán van túl!

Két évvel ezelőtt a Fókusznak mesélt élete egyik legszörnyűbb élményéről, a 2014-es tehetségkutató egyik mentora. Little G boldog házasságban élt feleségével és két fiával, amikor olyan dolog történt, amire sosem gondolt volna. Sajnos a zenész gyönyörű szép felesége úgy döntött, elköltözik otthonról, és végül a házasságuk válással végződött.

Mindenét elveszítette, csak a hite maradt! – RIPORT!

Két évvel ezelőtt a Fókusz Plusz egyik riportjában ismerhettük meg Józsefet, akinek története igencsak szívfacsaró. Kiderült, hogy akik már ismerték az akkor  52 éves pilótát, tudták róla, hogy hadnagyként szerelt le a seregből. Később elhunyt szülei devizahitele miatt mindenét elvesztette. Kertész és gyógymasszőr a szakmája, de ha úgy adódott, elvégzett szobafestő, burkoló munkát is. Igazából bármit, mert például a riport napján sem evett semmit.

Tudtátok? A Barátok közt színésze imád főzni!

Két évvel ezelőtt a Reflektor stábja meglátogatta a Mátyás király tér egyik igen kedvelt színészét, akiről igen sok dolog derült ki. A Barátok közt Nagy Tóbiását alakító Józan László a kárpátaljai Mezőváriban született, de már több mint tíz éve a családjától távol, Budapesten él. Az önálló életnek köszönhetően többek között főzni is megtanult, és ahogy azt láthatták a nézők, nem is akárhogy.

VV: Folytatódik a szerelem?


szerző:
2017.04.01. 06:00
VV: Folytatódik a szerelem?

Három évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon a Reflektor kamerái előtt őszinte szerelmi vallomást tett egymásnak a két volt ValóVilág játékosa. A ValóVilág 6 ötödik párbajának vesztese VV Charlotte lett, akiről kiderült, mégsem keseredett el teljesen a vereség után, hiszen a kiesésének köszönhetően újra együtt lehet a szerelmével, VV Simonnal.

Ma lenne Puskás Öcsi 90 éves!


szerző:
2017.04.01. 05:00
Ma lenne Puskás Öcsi 90 éves!

Tavaly, pontosan ezen a napon emlékeztünk meg a labdarúgás történetének egyik legnagyobb alakjáról, Puskás Ferencről, aki akkor lett volna 89 éves. Az olimpiai bajnok, világbajnoki ezüstérmes és háromszoros BEK-győztes Öcsi bácsi 24 éven át ontotta a gólokat. 32 évesen erősen túlsúlyosan került a Real Madridhoz, ahol aztán azonnal közönség kedvenc lett és ráragasztották a Pancho becenevet. A világ legolvasottabb futballportálja nemrégiben indított egy nemzetközi szavazást, ahol Puskás egészen a döntőig menetelt. A fináléban 69 százalékkal Cristiano Ronaldot győzte le, így Puskás Ferenc lett a Legendák Világbajnoka.

Barátok közt – Idézzük fel Bokros Ádám egyik legszemtelenebb jelentét!

Pont egy évvel ezelőtt, a Mátyás király tér fotósa épp egyáltalán nem unatkozott. Az akkori munkáit egy pályázatra készítette, melynek arca Dunai Lili lett. A munkakapcsolatból szerelem szövődött közöttük, de végül nem tartott sokáig, ugyanis mikor Ádám megtudta, hogy nem elég jók a fotói, szörnyen dühbe gurult és a lányt hibáztatva gusztustalanul viselkedett vele. 

VV Fannit szörnyű emlékek nyomasztják! - VIDEÓ!

A ValóVilág hét cserfes lányáról senki sem gondolná, hogy borzasztó emlékek gyötrik. Két évvel ezelőtt, ezen a napon a Reflektornak adott interjúban elmesélte, hogy előző párja rettenetesen csúnyán bánt vele, amit a mai napig nem tudott kiheverni. És mit szólt mindehhez Dennis?

Harrison Ford újra jótékonykodik!

Pont egy évvel ezelőtt ezen a napon robbant a hír, hogy aukicóra bocsátják a híres Csillagok háborújából ismert Han Solo dzsekijét. Kiderült, a színész jótékonysági árverésre bocsátja azt a kultikus bőrkabátot, amit Az ébredő Erőben viselt. Harrison az epilepszia kutatására szerette volna fordítani a befolyt összeget, ami akkor több tízezer dollárt jelentett. A kikiáltási ára a dzsekinek 18 000 dollár volt, azaz közel 5 millió forint.

VV: Újra együtt az álompár?


szerző:
2017.03.30. 05:00
VV: Újra együtt az álompár?

Pontosan ezen a napon, öt évvel ezelőtt derült ki, hogy a ValóVilág történetének az egyik legellentmondásosabb párja, VV Attila és VV Kinga ismét megpróbálják együtt. A Reflektor utánajárt annak, hogy mi történt a fiatalokkal, és ha már a kamerák elé álltak, akkor azt is megkérdeztük tőlük, szeretik-e egymást, vagy sem.

Barátok közt! Ez volt a sorozat egyik legmegrázóbb pillanata!

Egy évvel ezelőtt a Barátok közt az egyik legmeghatóbb részéhez ért. Balogh Nóra férjét, Schneider Róbertet a saját esküvőjén ölték meg. A tragédia mindenkit megviselt, de az ügyvédnőt a legjobban. Sok idő kellett neki, mire fel tudta dolgozni a történteket. Berényi Attila sokat segített Nórának, sőt az ő ötlete volt az is, hogy Róbertet hova helyezzék örök nyugalomra.

Tudtátok? Vajon mindenki tisztában van azzal, hogy mit ünneplünk húsvétkor?

Négy évvel ezelőtt a Fókusz stábja ismét egy hatalmas projektbe kezdett, és megkérdezte az utca emberét, tudják-e pontosan, mit is ünneplünk húsvét hétfőn. Na és nagypénteken? Akkor azt már félve kérdezzük, vajon mit szimbolizál húsvétkor a tojás és a nyuszi?

 

A ValóVilág fenegyereke szakított szerelmével?!

Bizonyára mindenki emlékszik még VV Gergőre, a sármos és vagány játékosra. A Reflektor magazin öt évvel ezelőtt derítette ki, hogy a Villa egykori alfahímje szakított a barátnőjével, Csillával, és sokáig nem is volt hajlandó elárulni, mi miatt futott zátonyra a kapcsolatuk. Gergő akkor végre megtörte a csendet és elmondta, miért szakított szerelmével.

Nahát! Istenes Bence nem tudja, ki az a Fördős Zé?

Egy évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon a Hagyjál főzni! két műsorvezetője egy igen kellemetlen beszélgetésbe csöppent. Mint, ahogy a videóban is látni lehet, kiderül, Istenes Bence nem tudja, ki az a Fördős Zé, de nem ez az egyedüli kellemetlenség. Vajda Pierre sincs azzal tisztában, ki lesz a műsorvezető társa. Másképp: egy évvel ezelőtt így ismerkedett meg egymással Pierre és Bence!

Egy ország imádta őket! Mi lett a Shy Guys tagjaival?

Két éve, ezen a napon a Fókusz stábja utánajárt, hogy hazánk egyik legkedveltebb bandájának tagjaival mi történt az elmúlt években. Kiderült, hogy az utolsó fellépésük óta akkor 15 év telt el, és úgy döntöttek, újra összeállnak, illetve csak Julien, Martin és JD. Vajon mi történt velük az elmúlt években?

ÉNB Alexa egy igen különleges dologgal lepte meg magát!

Az Éjjel-Nappal Budapest csinos szereplője két éve, ezen a napon eldöntötte, egy újabb tetoválással lepi meg magát. Egyébként ÉNB Alexa akkor úgy érezte, most van igazán elemében, és végre megtalálta helyét a világban. Új életének szimbóluma lett legújabb tetkója, amelyről azt gondolta, hogy átlendíti majd az élet nehézségein.

Az egykori villalakó az igaz szerelemre vár?

Három éve, pontosan ezen a napon történt, hogy a Való Világ egyik ismert játékosa, VV Alexa úgy döntött, őszintén elmondja a Reflektor riportjában az érzéseit. Kiderült, a fiatal lány élete 180 fokos fordulatot vett, amióta befejezte a játékot. A tanulmányai mellett belekóstolt a mixerkedésbe és mindeközben a szerelemről álmodozik, amit még nem sodort útjába a sors.

Csábítás és fülledt erotika az Éjjel-Nappal Budapestben!

Két éve történt, ezen a napon, hogy a gyönyörű Maja úgy döntött, újra behálózza a jóképű Marcit. A fiatalok végül egy szállodában estek egymásnak. A kiruccanás csúfos véget ért, mikor Marci megtudta, hogy Maja Kristóffal is lefeküdt, onnantól kezdve rá se bír nézni a lányra.

A magyar testvérpárra figyel az egész világ!

Két éve már, hogy a Fókusz bemutatta azt a nagylengyeli lányt, akinek topmodell karrierje olyan gyorsan szárnyalt felfelé, mint senki másnak. Vanessa minden várakozást felülmúlt, akkor 18 éves kora ellenére már New York egyik elit kerületében lakott. Abban az évben pedig a gyönyörű szép kishúgával pózolt a világ egyik mérvadó divatlapjában.

(18+) Így fürödtek a Farm lányai! – VIDEÓ!

Ezen a napon, pont egy évvel ezelőtt ismét egy izgalmas jelenet hozta lázba a Farm nézőit. Abban mindenki egyetért, hogy dézsában fürdeni nem egy egyszerű mutatvány. Ezt megtapasztalhattuk akkor is, mikor a meztelen Cinti próbálkozott a mosdással. Bizony nagyon jól jött neki az odaadó Vivi segítsége!

Mától ő vezeti az RTL Klub egyik legsikeresebb riportmagazinját!

Ezen a napon, egy évvel ezelőtt egy új műsorvezetőt köszönthettek a nézők. Kiderült ugyanis, hogy D. Tóth András Barabás Éva váltótársa lett, aki már több mint 10 éve az RTL Klub munkatársa. András nagyon örült a lehetőségnek, és mint akkor elmondta, volt Fókuszos riporterként belülről is jól ismeri a műsort, és szerinte most a nézők is egy új oldaláról ismerhetik meg.

Félelem és reszketés! A kameránk előtt bukott le az állatkínzó!

Egy évvel ezelőtt a Házon kívül egyik riportjában egy borzalmas ügyre derült fény. Az állatkínzást büntetik hazánkban, de még ez sem veszi el a kínzók kedvét attól, hogy ne bántsák az állatokat. A stáb ott volt, mikor egy rettenetes állapotban lévő vizslákat menekítettek ki!

Szulejmán – Ezektől a vallomásoktól garantáltan meg fogsz hatódni! VIDEÓ!

Egy évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon szedtük össze a híres török sorozat két igen megható vallomását. Szulejmán és Nigar asszony lelki tusáját követhetjük nyomon. Mindketten a meggyilkolt Ibrahim pasát hiányolják, természetesen más okból, de a fájdalmuk pontosan ugyanolyan erős, és megható. 

Figyelem! Nyári Dia szexibb, mint valaha!

A Barátok közt egyik kedvenc színésznője mindig is odafigyelt arra, hogy egészségesen éljen. Dia pontosan egy évvel ezelőtt adott interjút a Story Extrának, mikor elmesélte, hogy szabadideje nagy részét az edzőteremben tölti. Barátnőjével, Munkácsy Katával érzésekről, a múltról és a jövőről meséltek a lányok.

Bréking! Új szereplő érkezik a Barátok köztbe!

Négy évvel ezelőtt, egy igazán jó hírrel szembesülhettek a híres sorozat rajongói. A Mátyás király térre egy új szereplő érkezett, Bartha Krisztián, akit Seprenyi László alakított, és akit a mai napig alakít. Bartha Krisztián, Zsolt öccse a katonai szolgálatból tér haza és megjelenése igencsak felkavarta az ott lakó családok életét. 

18+: A Farm egyik játékosa megmutatta formás bájait! VIDEÓ!

Pontosan egy évvel ezelőtt a valóságshow nézői nem unatkozhattak az esti összefoglalóban. Az egyik játékos, Laura hamar belátta, hogy a lavórban fürdésnél kár a teste takargatásával bíbelődnie, inkább alaposan megmosakodott teljesen meztelenül.

ValóVilágból egyenesen a színpadra?

Három évvel ezelőtt, a csinos szőke lányra figyelt a Reflektor magazin, ugyanis VV Dorka akkor úgy döntött, belevág és zenei karrierjére fog koncentrálni. A jó hangú lányt gyorsan le is tesztelték, hogy mégis, mennyi eséllyel indulhat ebben a szakmában. Az eredményen Dorka is meglepődött.

Elhoztuk a Barátok közt egyik legdrámaibb jelenetét! – VIDEÓ!

Egy évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon a híres sorozat egyik legszomorúbb eseménye történt. Egyik napról a másikra Szentmihályi Zsófi szülési utáni depresszióba zuhant. Akkor annyira összeomlott a fiatal anyuka, hogy úgy érezte, már nem tudja ellátni kisfiát, és egy levelet hátrahagyva kilépett Tóbiás, az apa és Bence baba életéből. 

VV: Véget ért a nagy szerelem?


szerző:
2017.03.20. 06:00
VV: Véget ért a nagy szerelem?

Két évvel ezelőtt derült ki, a VV7 győztese, VV Robin és szerelme, VV Anett továbbra is kitartottak egymás mellett, de úgy érezték, túl gyors volt a tempó, ezért úgy döntöttek, ritkábban találkoznak majd, mint a ValóVilág7 vége után, amikor egy hétig minden percet együtt töltöttek. Legutóbb egy közös fotózáson voltak, ahol Robin először állt modellként a vakuk kereszttüzében.

Elkészült Oláh Gergő legújabb videoklipje!

Az énekes négy évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon kitört a csendből és megvalósította az egyik legnagyobb álmát. A Fókusz mutathatta be először az X-Faktorban elhangzott Győztes dalnak videoklipjét, melynek szövegét már szinte egy ország fújt kívülről.

Alföldi Róbert kimondta, amit még soha!

Három évvel ezelőtt a híres rendező, és színész egy nagyon őszinte interjút adott a Fókusz stábjának. Alföldi Róbert akkor nyíltan kimondta, meleg. A volt színházigazgató korábban teljes mértékben elzárkózott a témától. Az interjú előtt fél évvel törte meg a csendet először, amikor könyvében egy rövid részt szentelt homoszexualitásának.

Nádai Anikó befejezi?


szerző:
2017.03.19. 05:00
Nádai Anikó befejezi?

A gyönyörű műsorvezető a ValóVilág után az Éjjel-Nappal Budapestben tűnt fel. Imádta a sorozatot, és a nézők is őt. Aztán két évvel ezelőtt, ezen a napon Anikó elmesélte a Fókusz nézőinek, hogy úgy döntött befejezi, hiszen élete új irányt vett. Kisbabája miatt úgy döntött, egy időre elköszön az Éjjel-Nappal Budapesttől. És a kicsi érkezéséig más területen próbálja ki magát.

Könnyes Párbaj a ValóVilágban!


szerző:
2017.03.18. 06:00
Könnyes Párbaj a ValóVilágban!

Két évvel ezelőtt, ezen a napon az egykori testépítő, a jóvágású favágó a saját Párbaján csúfos vereséget szenvedett a Villa szájhősével, Aurélióval szemben. Húsz nap Villalét után VV Ádám akkor elárulta riporterünknek, hogy mit bánt meg igazán az elmúlt napok történéseiből.

Nádai Anikó elárulta egyik titkát!

A Farm gyönyörű műsorvezetője, pont egy évvel ezelőtt arra a kérdésre, hogy mit vinne magával a játék helyszínére, igen meglepő válaszokat adott. Kiderült, hogy azon kívül, hogy kisfiát mindig magával viszi a forgatásokra, mi mindennel szerelkezne fel, ha neki is be kéne költöznie a Farmra.

Villaszerelemből házasság? - Riport!

Két évvel ezelőtt a Reflektor stábja meglátogatta a ValóVilág egyik kedvenc párját. Kiderült, VV Edina családja teljesen elkényeztette VV Lacit, miután - a fiatalokat látva -, egyértelművé vált mindenki számára, hogy a szerelmük a Villa falain kívül is tombol. Edina és Laci olyannyira komolyan gondolták a kapcsolatukat, hogy az esküvő sem tartották kizártnak.

A tehetség ára – Mi lett a csodagyerekből?

Egy évvel ezelőtt a Fókusz stábja felkereste Szász Marcit, akit már néhány évesen zseninek kiáltotta ki. A fiú tavaly, huszonnyolc éves fejjel azt mondta, ellenségének sem kívánja, amin átment onnantól kezdve, hogy néhány évesen zseninek kiáltották ki. Idővel a tehetsége mérhetetlen súllyal nehezedett rá. Ráadásul miután tizenöt évesen egyetemista lett, szinte minden nap azzal kellett szembesülnie, hogy nem arra kíváncsiak mit tud, hanem azt kérik rajta számon, amit nem.

Kulisszatitkok! Az énekesnő így készült a versenyre!

A Szombat Esti Láz műsorába minden híresség örömmel érkezett, pedig a műsor előtt rengeteget gyakoroltak és készültek. Tóth Gabi például Markó Róberttel készült a szombat estére, és a kameráink előtt bebizonyították, milyen kemény a táncos élet.

Ebben a szerepben még nem láttad Tóth Gabit!

Négy éve már annak, hogy az RTL Klub elindította a nagysikerű táncoló show-ját. A hírességek között Tóth Gabi és is lehetőséget kapott, hogy megmutassa a nagyérdeműnek és a zsűrinek, hogy milyen gyönyörű és tehetséges táncoslába van.

 

A színésznő párja ellen fog küzdeni!

Pontosan három évvel ezelőtt az RTL Klub nagysikerű táncos műsorában Szinetár Dóra és kedvese, Makranczi Zalán is fellépett. Kiderült, hogy noha a két színész egymás riválisaként versenyezett a Szombat Esti Lázban, mégis azt gondolték, hogy saját magukkal kell majd leginkább megküzdeniük.

A fitneszguru nem találja az igazit?

Három évvel ezelőtt Katus Attila elmesélte, hogy évek óta magányosan él, de nem tagadja, hogy most már vágyna egy hű társra. Attila elmondása szerint persze addig sem kesereg, amíg rá nem talál a nagy ő-re, és próbálja megédesíteni a mindennapjait.

Összegyűjtöttük! – Meglepetés fotók a Szulejmán sztárjairól!

Ezen a napon, pontosan egy évvel ezelőtt vettük a bátorságot és a híres sorozat színészeinek Instagramján körbenéztünk. Kiderült, milyen jól tettük, ugyanis rettentő cuki, humoros és felejthetetlen fotókat szedtünk össze. Kattints a képre és nézd vissza a legjobb Szulejmános pillanatokat!

Vigyázat! – Durva erőszak a Barátok köztben!

Nem könnyen felejtjük el Bartha Zsolt és Szentmihályi Zsófi kapcsolatát. Ugyanis négy évvel ezelőtt az erőszakos férfi döbbenetes módon bánt kedvesével, Zsófival. A fiatal lány először tűrte az erőszakot és a megaláztatást, ami egy rossz mozdulatért már kijárt. Megrázó pillanatok következnek.

Cuki hétfő – Kedvenceink legviccesebb bénázásaik!

Két évvel ezelőtt, ezen a napon a Fókusz stábja egy igen humoros riporttal leptek meg a nézőket: beszorulnak, el-, vagy leszédülnek valahonnan, koppan a fejükön a jutalomfalat, vagy pont az ellenkező irányba rohannak, mint amerre a labdát dobják nekik. De tényleg ennyire ügyetlenek a kutyák és a macskák vagy csak a gazdik szórakoztatására produkálják magukat? A videóból minden kiderül!

Ilyen a való világ VV Józsival!


szerző:
2017.03.13. 05:00
Ilyen a való világ VV Józsival!

Három évvel ezelőtt a ValóVilág gyúrós Józsija úgy döntött, elmondja végre, hogy mi bántja a lelkét. A fiatal fiú akkor három hónapot adott magának, hogy újraépítse a testét. Eleinte a kameránk elé sem akart állni, annyira szégyellte a jelenlegi kinézetét, szerencsére végül sikerült rábeszélni, hogy interjút adjon.

VV Robin úszik a boldogságban! Új szerelem a láthatáron?

Két éve, ezen a napon a ValóVilág győztese és kedvese, VV Anett boldogan meséltek a kapcsolatukról. Ha valaki akkor december táján azt mondta volna Robinnak, hogy ő nyeri meg a ValóVilág7-et, sőt a játék utolsó hetében még a szerelem is rátalál, a 26 éves fiú valószínűleg nagyokat pislogott volna a kapucnija alól. Igaz, most, hogy minden az ölébe hullt, még mindig nehezen hiszi el, mi mindent köszönhet az elmúlt időszaknak.

Nézd meg! Így nézett ki 14 évvel ezelőtt a Szulejmán színésznője!

Két évvel ezelőtt a gyönyörű színésznő, Meryem Uzerli egy igen kedves és nosztalgikus képet osztott meg magáról. Hürrem megtestesítője a kép készültekor épp 19 éves volt, és még a színművészeti iskolába járt, és akkor még nem gondolta, hogy egyszer ismert sztár lesz.

A Barátok közt színésze mégsem mondta ki a boldogító igent?

Pontosan egy évvel ezelőtt történt, ezen a napon, a sorozat egyik színésze, Solti Ádám a Fókusz kamerái előtt elmesélte, hogy miért maradt el az esküvője. Kiderült, a pár nem a korábban kitűzött napon mondja ki a boldogító igent, ugyanis Ádám olyan esküvőt szeretett volna biztosítani Bernadettnek, melyre gyermekkora óta vágyik.

Bréking! Itt van ÉNB Lali legújabb videoklipje!

Pontosan egy évvel ezelőtt, ezen a napon jelent meg Csóró Lali legújabb dala, a Bulicsászár. Hogy igazi buli császárnak érezd magad, a képre kattintva megnézheted a dalszöveget, illetve a klipet is.

Mindene a popszakma? VV Maci klipet forgat?

Pontosan két évvel ezelőtt az egyik ValóVilág játékos is a zenélésre adta a fejét. Kiderült, hogy VV Maci megállás nélkül azon dolgozott, hogy végre beinduljon a zenei karrierje és így teljesüljön az álma. Az örömbe egy kis bánat is vegyült, ugyanis megtudtuk, a forgatáson ellopták Maci szaxofonját, ami felbecsülhetetlen érték volt a számára.

Tóth Gabi: „Szakítottunk!”


szerző:
2017.03.10. 05:00
Tóth Gabi: „Szakítottunk!”

Három évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon történt, hogy az X-Faktor egyik mentora úgy döntött, a Fókusz kamerái előtt elmeséli, miért ment tönkre az akkori párkapcsolata. Mint kiderült, a szerelemesek nem tudtak elég időt fordítani egymásra, és a kapcsolatukra, mert mindkettőjüknek a munka volt akkor a legfontosabb.

Lilu: „Egyáltalán nincs semmiféle ritmusérzékem”

Négy évvel ezelőtt Lilut kérték fel arra, hogy a Szombat Esti Láz műsorvezetője legyen. Lilu akkor teljesen bepánikolt, ugyanis elmondta, hogy ő pedig botlábú, és nem fog menni a tánc. Ezzel ellentétben a gyönyörű műsorvezető bemutatta, Csonka Andrással az oldalán, hogy milyen fantasztikusan is tud táncolni, ha akar…

A táncoslábú Istenes Bence így szambázott!

Négy évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon láthatták a nézők a műsorvezető hatalmas táncát! Bence Südi Iringóval olyan csodálatosan jól táncolt a Szombat Esti Lázban, hogy még a zsűrinek is leesett az álla. 

Könnyek között – Így fogadták otthon az X-Faktor versenyzőjét!

Már öt éve annak, hogy ezen a napon a Fókusz stábja elkísérte az X-Faktor énekesét. Otthonáig kísértük, ahol Baricz Gergőt a szülei könnyezve fogadták, emellett akkori szerelmét, Verát most vitte haza először a szülőkhöz. Hogy mit szólt a lány a nem mindennapi bemutatáshoz? Az a videóból kiderül!

Kulisszatitkok! – Így született a Shrek színdarab!

Nem könnyű egy embernek Shrekké változnia - tudta ezt Feke Pál is, aki a teljes átalakulásért természetesen mindent eltűrt, kibírt és elviselt. Tavaly megmutattuk, hogyan lett nagy zöld feje és ormótlan alakja. Persze a szamár is előttünk született meg Csonka Piciből, meg az összes többi szereplő a világ egyik legkedveltebb meséjéből, amit musicalként láthatunk Budapesten.

Erdei Zsolt nagy dologra készül!


szerző:
2017.03.07. 06:00
Erdei Zsolt nagy dologra készül!

A Reflektor magazin két évvel ezelőtt meglátogatta profi ökölvívó világbajnokunkat. Akkor még úgy volt, Erdei Zsolt egyelőre nem vezette oltár elé párját, Rékát, de amikor a stáb vendégségbe járt náluk, úgy tűnt, egyikük sem zárkózik el a második gyermek gondolatától. 

A ValóVilág szerelmespárja gyermekáldásra készül?

A ValóVilág hetedig szériájának szerelmespárját nem igazán lehet elfelejteni. Pontosan két évvel ezelőtt, ezen a napon VV Fanni és VV Dennis egy jósnőnél kötöttek ki, aki elmondta nekik, hamarosan gyermekáldás elé néznek.

A ValóVilágból a popszakmába?


szerző:
2017.03.06. 06:00
A ValóVilágból a popszakmába?

Két évvel ezelőtt, ezen a napon derült ki, hogy alig ért véget a ValóVilág hetedik szériája, máris megjelent az újabb feltörekvő zenei tehetség. VV Dennis a sokadik olyan korábbi valóságshow szereplő, aki mikrofonnal a kezében képzeli el a jövőjét - nos, nem szerettünk volna rögtön az elején a kedvét szegni, de már akkor tudtuk, hogy lesz könnyű dolga.

Láttál már részeg mókust? – Mutatjuk!

Két évvel ezelőtt a harkály hátán repülő menyét után részeg mókus lett az internetezők új kedvence. A kis rágcsáló egyszerűen képtelen volt egy domboldalon felmenni, és közben vidáman ugrándozott is. Több ittas mókusról is készült felvétel, az állatok valószínűleg erjedt gyümölcstől csíptek be.

Lilu különleges dologra készül! Így még sosem láthattuk!

Négy évvel ezelőtt a gyönyörű műsorvezető olyanra vállalkozott, mint soha. Lilu bevállalta Csonka Andrással azt a feladatot, hogy egy igen különleges nyitótáncot lejtenek majd mindenki szeme előtt. Mutatjuk!

Ők már biztos távoznak a Barátok köztből!

Három évvel ezelőtt, ezen a napon a Fókusz stábja a híres sorozatból távozó színészekkel készített interjút. A nézőként igen nehéz lehetett megszokni, hogy néha távozott egy-egy kedves karakter. Pontosabban ez a mai napig nem könnyű feladat sem a készítők részéről, sem a színészek részéről. A Fókusz Linda és Balázs karakterének színészeit faggatta arról, hogy milyen az élet a Barátok közt nélkül.

Tóth Andira rátalált a szerelem! – Interjú!

Két éve, ezen a napon adott interjút az X-Faktor egykori győztese. A Fókusznak akkor elmesélte, hogy olyan érzése van, mintha egy álomban élne, mintha egy tündérmesébe csöppent volna. Miután az énekesnő megnyerte a tehetségkutatót, utána megkapta élete első színházi szerepét, közös fellépése volt kedvenc zenekarával, a Hooligans-szel, és akkor úgy tűnt, a szerelem is rátalált.

Ezek voltak Ibrahim pasa utolsó szavai – VIDEÓ!

Ezen a napon, egy évvel ezelőtt a Szulejmán egyik fontos szereplője távozott, ugyanis a sorozat története szerint a török birodalom uralkodója megölette őt. Igen megrázó képsorokról beszélünk, ugyanis a pasát álmából ébresztik fel a szultán kivégzőosztaga, és némi dulakodás után megfojtják a védtelen férfit. A halála előtt egy mondta elhagyja a pasa száját…

Bizony! Ez volt mindenidők leghisztérikusabb VV Párbaja!

A ValóVilág történetében nem egyszer volt olyan eset, hogy a szemünknek mi magunk sem hittünk. Erről jutott eszünkbe, a két évvel ezelőtti történet, vagy is az a Párbaj, amikor is VV Simon egy váratlan pillanatban berohant a nézőtérre, hogy közelebbről is szemügyre vehesse kedvesét. Akkor egyszerre kitört a káosz, ami pedig azután következett az pedig nem más, mint minden idők leghisztérikusabb összecsapása.

Elkísértük a milliomost az első kinti napján!

Pontosan két évvel ezelőtt, ezen a napon a ValóVilág egyik játékosának, VV Robinnak teljesen megváltozott az élete. Akkor reggel milliomosként ébredt fel, amit egyébként még sokáig fel sem tudott dolgozni. Robinnak így telt az első szabadnapja, sőt a régi munkahelyét is meglátogatta, ahol tárt karokkal várták őt vissza.

VV Robin őszintén vallott legféltettebb titkairól!

Pontosan egy évvel ezelőtt a VV hetedik szériájának nyertese nem más lett, mint Robin. A fiatal fiú utolsóként költözött be a Villába, és utolsóként is távozott onnan. Robin a finálé vasárnapján mindent vitt. Megnyerte a ValóVilág hetedik szériáját. Az eredmény után a felszolgáló fiú zokogva omlott az őt egyedül nevelő édesanyja karjaiba.

Emlékeztek? Pont egy éve, hogy Szulejmán Ibrahim pasája meghalt!

Hatalmas törést jelentett a sorozat nézőinek, mikor a híres török sorozat elért ahhoz a részéhez, mikor az uralkodó úgy döntött, megöleti barátját, bizalmasát. Pontosan egy évvel ezelőtt, ezen a napon halt meg Ibrahim pasa, ami a történelemben sem volt másképp.

Március 21-én indul az RTL Klub legújabb valóságshow-ja

Pontosan egy évvel ezelőtt indult útnak a Farm, melynek műsorvezetői Fördős Zé és Nádai Anikó örömmel vállalták a megmérettetést. Kiderült, hogy 20 millió forintot fog kapni az a játékos, aki a több ezer jelentkező közül végül bejut a Farmra, és ott két hónapon keresztül bebizonyíthatja a rátermettségét. A nagy kérdés az volt, hogy vajon ki teljesít majd a legjobban tanyasi körülmények között? Ott, ahol nemhogy wifi nincs, lehet, hogy még wc is csak az udvaron.

Az énekesnő őszintén vall betegségéről!

Fábián Juli hangját egyszerűen mindenhol felismerjük. Izgalmas és érdekes orgánuma egyszerűen egyedülálló és nemcsak hazánkban, hanem nemzetközi szinten is. Csaknem öt évvel ezelőtt, 2012 májusában az énekesnő a sikerei csúcsán bejelentette, hogy egy időre visszavonul. Mint később kiderült, döntésének hátterében egy súlyos betegség állt, melyről pontosan három éve mesélt a Reflektor kameráinak.

Balogh Edina elárulta gyermeke nevét?

A Barátok közt színésznője négy évvel ezelőtt örömmel mesélt a Fókusz stábjának arról az időszakról, amelyet azóta is szívesen emleget. Négy évvel ezelőtt élte át Edina élete egyik legcsodálatosabb időszakát, melyre mindig emlékezni fog. Akkor azt mesélte, hogy terhességének csupán az első három hónapja volt nehéz, a többi hónap fantasztikusan telt.

Nem tudja felfogni – Interjú a ValóVilág győztesével!

Öt évvel ezelőtt egy álom vált valóra a VV-k történetének ötödik szériájában. VV Attilát az egyik legkülönlegesebb játékosnak tartják számon, ugyanis a ő volt az első olyan versenyző, aki folyton taktikázott, akinek a fegyvere az esze volt. Kiderült, hogy a győzelem után csak pár órát aludt, ugyanis a Fókusz stábja már korán reggel felébresztette  Attilát, aki végül mindent vitt. 

Istenes Bence kiszorult az anyósülésre?

Két évvel ezelőtt, ezen a napon egy igen érdekes titok derült ki a műsorvezetőről. Bence elárulta a tévénézőknek, amióta Csobot Adél megszerezte a jogosítványát, azóta próbálja bevezetni a nagyvárosi közlekedés rejtelmeibe, ami nemcsak nekik, de olykor a többi autósnak is remek szórakozást nyújt.

 

Alföldi Róbert: apa és fia 28 év után találkoztak először!

Három évvel ezelőtt egy igen szívhez szóló történetet dolgozott fel a Fókusz stábja. Kevesen tudják de a színész, rendező, Alföldi Róbert házasságon kívüli gyerekként született, és csak felnőttkorában találkozott először édesapjával. Alföldi Albert szerint kétféle utat lehet ilyen helyzetben választani: gyűlölködni egy életen át, vagy békességben továbblépni.

Sosem fogjuk elfelejteni – Ezek voltak a ValóVilág legjobb pillanatai!

Öt évvel ezelőtt a Fókusz stábja úgy gondolta, eljött az ideje annak, hogy összefogja, és felelevenítse a VV-k történetének legjobb pillanatait. A válogatásba természetesen bekerült minden, Stohl András a sírástól át Sebestyén Balázs a nevetésig minden. Igazán jó pillanatokat élhettünk át!

Tölts el egy napot Sebestyén Balázzsal!

Három évvel ezelőtt a Fókusz csapata fogta magát és beült a műsorvezető autójába. Egy egész napot töltött együtt Balázs és a stáb. A hajnali órákat már a rádióban kezdték, aztán nagy rohanás következett, ugyanis az RTL Klub székházában folytatták a napot, ahol a műsorvezető legújabb vetélkedőjére készült.

Hallottatok már a Tiltott gyümölcsről? - Bemutatjuk!

Az 1 perc és nyersz! játék pontosan öt éve indult útjára az RTL Klubon. A vetélkedő lázba hozta az egész országot, hiszen nagy volt a tét; csak 60 másodperc kellett ahhoz, hogy milliomosok legyünk. A feladatok nem voltak bonyolultak, melyet be is mutatott sorban a csatorna. Ezen a napon a Tiltott gyümölcsöt ismerhették meg a nézők. 

Ezek voltak a Barátok közt legerotikusabb pillanatai!

Öt évvel ezelőtt a Fókusz összegyűjtötte a sorozat legintimebb jeleneteit, amelyre már nem is emlékezhetnek a nézők. Azt mesélték, a Mátyás király téren volt ágytörés, konyhaszakadás, a Barátok közt szerelmi jelenetei, heves csók csatái és vitái nem kímélték a díszletet sem. Együtt néztük az ország legnézettebb sorozatának legintimebb jeleneteit a szereplőkkel.

Az énekesnő Debreczeni Zitát kérte fel a gyönyörű fotózásra!

A csinos modellből lett fotóművészt sokan kérik fel egy-egy portré elkészítésére. Öt évvel ezelőtt az énekesnő, Judy Zitát kérte fel arra, hogy gyönyörű kisbabáját örökítse meg pár fotó erejéig. Az elképesztően gyönyörű Maja mindenkit levett a lábáról, és a fotós le se tudta venni a tekintetét róla.

Figyelem! Új tehetségkutató indul az RTL Klubon!

Indonézia, India, Kína, Mianmar, Vietnam, Chile vagy éppen Kolumbia - csak néhány különleges ország abból az 50-ből, ahol évek óta hódít a Got Talent című showműsor. A tehetségkutató bekerült 2014-ben a Guinness Rekordok könyvébe, mint a világ legsikeresebb reality tévés formátuma. Pontosan két évvel ezelőtt pedig megérkezetett az RTL Klubra.

Vigyázat! Jegesmaci veszély!


szerző:
2017.02.22. 15:00
Vigyázat! Jegesmaci veszély!

Ezt értsd úgy, veszélyes, de csak a cukiságuk miatt, vagyis nem lehet úgy végignézni ezt a videót anélkül, hogy fel ne sikítanál. Hogy mi is történik pontosan? A rheneni állatpark jegesmedve ikrei első sétájukat tették a füves kifutón. Az anyaállat még féltve követette kölykei minden lépését. A kicsik hat évvel ezelőtt, novemberben születtek, de akkor még nem volt nevük, és a látogatók szavazhattak a „neves” sorsukról.

 

Sebestyén Balázs bizony megcsinálta! 1 perc és nyersz!

Hamarosan újra indul az RTL Klub nagyszabású játéka, ahol való igaz, egy perc alatt válhat milliomossá bárki, aki volt annyira bátor, hogy benevezze magát. A jóképű műsorvezető is vette a bátorságot, és nekiállt a feladatoknak. Hogy mennyire volt ügyes, az a videóból kiderül!

Veszélyes helyzetbe került a Barátok közt Vili bácsija!

A nagy sikerű sorozat rengeteg izgalmas élményt tartogatott és a mai napig tartogat a nézőknek. Nem egyszer akadt olyan jelenet, melyben a színészek helyett kaszkadőrök vállalták a nehéz mutatványokat. Öt évvel ezelőtt Kertész Vilmost alakító Várkonyi Andrásnak volt olyan jelenete, amely elég veszélyesnek bizonyult, így egy dublőr vitte véghez Vili bá félelmetes mutatványát.

ValóVilág! Kísért a múlt!


szerző:
2017.02.21. 14:30
ValóVilág! Kísért a múlt!

Öt évvel ezelőtt a valóságshow történetében egy igen izgalmas eseménynek lehettek szemtanúi a nézők. Minden évben akadt egy kis meglepetés a lakók számára, és sosem lehetett tudni, hogy milyen ötlettel rukkolnak elő a műsorkészítők. A ValóVilág ötödik szériájába beköltöztettek 10 ex-játékost, akik hamar felforgatták a Villa életét.

Tóth Gabi és Trap kapitány között működik a kémia?

Pont két évvel ezelőtt a Reflektor riportere úgy döntött, utánajár a találgatásoknak. Abban az időszakban ugyanis a pletykák csak arról szóltak, hogy az X-Faktor mentora és a Tha Shudras énekese, Trap kapitány között kialakulóban van valami. Így meglátogattuk őket egy zenekari próbán és meglestük, hogy vajon igazak-e a hírek. Egyébként most már tudjuk, hogy igen... 

Így fürdőzött Anikó és Zsófi az Éjjel-Nappal Budapestben!

Igaz, négy éve történt, hogy a sorozat két gyönyörű nője úgy döntött, mind a ketten behuppannak a habos kádba. A dologhoz hozzátartozik, hogy a finom forró fürdő mellé egy kis bor is dukált, így igazi beszélgetős hangulat alakult ki. A lányok egyre jobban nyitottak egymás felé, és a beszélgetés izgalmas fordulatot vett.

Megható! – Stohl Andrást ritkán látjuk így!

A színészt, de főleg a családját ritkán láttuk olyan meghitt pillanatban, mint egy évvel ezelőtt, mikor a teljes família végre együtt lehetett. Három napra ki tudtak szakadni a hétköznapok pörgéséből és akkor meg sem álltak Felsőtárkányig.

Szerelmi évődés a ValóVilágon kívül!

A Villában jó pár szerelem szövődött már a lakók között. Sőt volt, hogy a „falakon” kívül is tovább élt egy-egy kapcsolat. VV Izának és VV Krisztiánnak is szerencséje volt, ugyanis miután kiköltöztek a Villából, kapcsolatuk nem romlott, hanem inkább erősödött. Utóbb kiderült, ez csak egy darabig volt így, mert egy nap bizony búcsút intettek egymásnak.

A Barátok közt Balogh Nóráját így még nem láttuk soha!

Az ügyvédnő sosem volt az a meghunyászkodó típus, az igazságért mindig kiállt, és ha kellett szembenézett a legrémisztőbb ellenféllel is, de ennyire még sosem kelt ki magából, mint a hat évvel ezelőtti szituációban. Az épp aktuális „lakótársát” kellett egy kicsit helyretennie. Nóra először igen udvariasan kezdte, szépen szólt oda Mártának, aki úgy viselkedett, mint aki nem érti, mit mondanak neki. Aztán Balogh Nóra kifakadt... 

Így fürdőztek a ValóVilág szépségei!

Szépek, fiatalok és gyönyörűek! Pontosan öt évvel ezelőtt mutatták meg bájaikat a Villa lányai, azaz VV Kinga, VV Szandika és VV Dya. A lányok úgy döntöttek, lazítanak egy kicsit, és a nagy napra bikinit öltöttek. A Fókusz kamerái nyomon követték, ahogy a formás szépségek a jakuzziba kötnek ki és egy forró fürdőt vettek a nézők örömére.

Sikerült! Teljesült Tóth Andi álma!

Két éve már, hogy a Fókusz kameráinak örömmel és büszkén mesélt arról az énekesnő, hogy szinte minden vágya teljesült az X-Faktor óta. Kiderült, tizenhat évesen azzal a rockbandával léphetett fel, amit évekkel ezelőtt a többi rajongóhoz hasonlóan csak a tömegből csodált. Az X-Faktorban Hooligans nótával tört be, és azóta is érezni körülötte az elképesztő pezsgést, amit csak egy őstehetség képes kiváltani.

Nosztalgiázzunk! Emlékeztek még a régi Barátok közt szereplőkre?

Öt éve már, hogy Peti épp „szerelmet” vallott Lindának, illetve, hogy Zsófi a Rózsában volt felszolgáló. A sorozat tavaly érte meg a 8000. részt, és már több mint 18 éve láthatjuk minden nap az RTL Klubon. Most ezt a jelenetet választottuk, nézzétek!

Így záporoztak a díjak, és a sztárpárok!

Egy évvel ezelőtt, ezen a napon mutatta be a Story Extra azt a neves eseményt, ahova a celebek nem egyedül mentek. A rendezvényen eddig sosem látott szerelmes buliztak együtt, mint például Dombóvári István, aki három év után akkor jelent meg újra a nyilvánosság előtt barátnőjével.

Hihetetlen! Ez volt a Barátok közt legelső része!

Tavaly ünnepelte a sorozat a 8000. epizódját. A nemes alkalom miatt felidéztük a Mátyás király tér legjobb pillanatait, végigvettük, és ismét átélhettük a hangsúlyosabb eseményszálakat, sőt a rég nem látott szereplőkkel is újra találkozhattunk. A nosztalgikus utazás felejthetetlen élményt adott.

Emlékeztek még? – Így indult az Éjjel-Nappal Budapest!

Négy évvel ezelőtt, ezen a napon mutatta be a Fókusz az RTL Klub legújabb sorozatát. Az ÉNB-ben az a különleges, hogy fikció, de valóságos helyszíneken, valós alapokon nyugszik. A riportból az is kiderült, a szereplők igazi személyiségük szorosan összefügg a sorozatbeli karakterükkel.

Teljesen kikelt magából a ValóVilág egykori játékosa! – VIDEÓ!

Öt éve, ezen a napon esett ki a Villa egyik igen emlékezetes játékosa. VV Kinga egy hatalmas párbajban maradt alul, mégpedig VV Seherezádé ellen, aki simán lenyomta a szép szőkeséget. Mikor a lány kiesett, és elhagyta a stúdiót elhagyta, zokogásba tört ki, sőt levegőt is alig kapott. Később sikerült végül megszólalnia és a Fókusz kameráinak nyilatkoznia.

Összeköltözött szerelmével a Barátok közt sztárja!

Ezen a napon, pontosan két évvel ezelőtt az akkor húszéves színésznő, Nyári Dia egy éve alkotott párt az egykori X-Faktoros Tóth Marcival, akiről kiderült, már nem külön él, ugyanis a fiatalok elárulták, összeköltöztek. A szerelmesek azt mesélték még, hogy az együttélés minden percét élvezik, még az sem zavarta őket, hogy olykor összekaptak egy-egy apró dolgon.

Gyereket vár az Éjjel-Nappal Budapest sztárja?

Két évvel ezelőtt Nádai Anikó és párja a fókusz kamerái elé álltak, akkor a gyönyörű műsorvezető majd kicsattant a boldogságtól. Kiderült, az interjú alatt már a 14. hétben jár, és elmondása szerint nagyon jól viselte a terhességet, talán túl jól is. Gondolatai már akkor az anyaság körül forognak, viszont felmerült a kérdés, mi lesz a híres sorozattal és a tévés karrierjével.

Megkérdeztük az anyukákat, mit szólnak lányaik szerepléséhez!

Edina és Fanni – a ValóVilág hetedik szériájának két meghatározó alakja volt, akiktől hónapok át hangos volt a Villa. Bár a korábbi szériákban általában a legnagyobb hangadók férfiak voltak, két évvel ezelőtt a heves vérmérsékletű erdélyi és martonvásári lányok köré csoportosul mindenki. Sorozatos balhék, veszekedések, káromkodás, szex – de vajon mit gondolt a két lány édesanyja a viselkedésükről.

Egy ország várt erre az interjúra!

Öt éve, ezen a napon az ország egyik leghíresebb rablója úgy döntött, interjút ad a Fókusz Plusz stábjának. A Viszkis, ahogy mindenki ismeri, 13 évet töltött a börtönben, és már alig várta, hogy végre beleszippanthasson a szabadság bódító illatába. Mindeközben Viszkis az RTL riporterét választotta, hogy szemtől szembe elmesélje, saját történetét. Csak egyszer!

70 kilós fogyás! – Harc az életben maradásért!

Nem könnyű eldönteni, hogy mától egészségesen élünk, rendszeresen mozgunk, és bizony szigorúak leszünk önmagunkhoz. Persze ez másképp nem megy, muszáj erősnek lennünk, hiszen az életünkről van szó. Pont így tett Gábor is, aki mielőtt döntött volna már 6-7 XL-es pólókat hordott. Miután életmódot váltott, hetven kilótól szabadult meg a férfi!

Ez volt a VV történelem egyik „legbetyárosabb” Párbaja!

Nyolc ValóVilág széria után több olyan párbajra is emlékezhetünk, melyek események dúsak és igen izgalmasak voltak. Pontosan ilyen összecsapás volt a két szőke bombázó esete, vagyis mikor Kinga és Seherezádé csaptak össze. A lányok között akkor már hosszú ideje nagy volt a feszültség, és nem lehetett mást tenni. Sehi igen bátran viselkedett és kihívta legnagyobb ellenfelét, a nagyszájú Kingát.

A Barátok közt rosszfiúja bajba került?!

Pont egy évvel ezelőtt láthatták a kedves nézők azt a jelenetet, mikor Bartha Zsoltot épp a börtönpszichológus, Emília kezeli. Az egyik ilyen alkalommal Zsolt sokat mesél gyerekkoráról, arról, hogy a durva apjával szemben nem védte meg az öccsét, és ezért óriási bűntudata van. Emília pedig addig feszegeti a témát, míg Zsoltnak elfogy a türelme, és elkezdi fojtogatni a védtelen nőt.

Klippremier! – Elhoztuk Wolf Katit!

Az X-Faktor egyik igen kedvelt énekese gyönyörű, bájos és olyan hangterjedelemmel rendelkezik, mint nem sokan. Kati igaz nem nyerte meg a tehetségkutatót, de ő már akkor sem bánkódott. A verseny után nem sokkal megszületett az első Wolf Kati dal, melyben Geszti Péter is segédkezett. Hat évvel ezelőtt a Fókusz csapata adott egy kis ízelítőt az énekesnő új dalából.

Dagad a botrány a ValóVilág játékosai körül!

Pontosan négy éve, hogy az egykori ValóVilág játékos, VV Béci kitálalt a Reflektor magazinnak. Mint kiderült, a két egykori Villalakó visszamenő vitája újra kirobbant, de annyira, hogy az egyik sértett, azaz Béci a nyilvánossághoz fordult a sérelmeivel. VV Leonidasz ellen a rapper nyilatkozatában súlyos vádak szerepeltek.

Zimány Linda megmutatta tökéletes kebleit?

Öt éve a Fókusz kamerái előtt mutatta meg szinte a tökéletesség határát súroló kebleit a szép szőkeség. Habár már akkor bevallottuk, eddig nem tűnt fel, hogy valami probléma lenne Linda „méreteivel”, vagy bármivel, a fiatal lány mégis úgy döntött, kés alá fekszik és rászánta magát a kebelműtétre.

Félelem és reszketés – Barátok közt!

Több rosszfiú is megfordult már a Mátyás király téren, de olyan ritkán, hogy valaki a saját tudta nélkül váljon azzá, főleg, ha igazából nem is az. Három évvel ezelőtt Fekete Szabolcs sosem gondolta volna, hogy olyan hírbe fogják hozni, ami arra lesz elég, hogy mindenki féljen tőle és komolyan vegyék, ha éppenséggel kér valamit. Hogy mire gondolunk? Nézd meg a videót!

A kocsijával hajtott rá a Balatonra! – VIDEÓ!

Pontosan öt évvel ezelőtt egy igen letaglózó hírrel találkoztunk! Az igen hűvös tél miatt akkor is szépen befagyott a Balaton, amely csodás látványt nyújtott. Igen ám, de két ember úgy gondolta, nem elég gyalog rámenni, hanem saját Hummerjukkal próbálták ki a jeges élményt. Sajnos a téli sportolás nem tartott sokáig, ugyanis a jégpáncél nem bírta el az autó súlyát, így beszakadt.

Lehetetlen küldetés? – Kibékülnek a ValóVilág játékosai?

Két évvel ezelőtt próbálta megvalósítani a lehetetlent a Reflektor stábja! Ugyanis a VV7 két egykori játékosa nagyon hamar egy hullámhosszra került a Villában, a kapcsolatuk azonban egy idő után elmérgesedett, sőt, Zsuzsa utolsó Villában töltött napjai alatt már ki nem állhatták egymást. Most, hogy Dani is kiesett, úgy döntöttek, a Reflektor kamerája előtt megpróbálnak kibékülni, kísérletük azonban kudarcba fulladt.

A Barátok közt Balogh Nórája súlyos titkot árult el!

Ezen a napon, pont egy évvel ezelőtt derült ki, hogy az ügyvédnő valóban már akkor nehezen tudta feldolgozni férje, Róbert elvesztését, akit a saját esküvőjén gyilkoltak meg. A gyászoló özvegy magánnyomozásba kezdett, és mindeközben az is kiderült, Nóra számára nem is az volt a legfontosabb, hogy kiderüljön a tettes kiléte. Ha nem az, akkor mit akart az ügyvédnő? A videóból minden kiderül!

Istenes Bence csalással lett eredményes?!

Egy évvel ezelőtt a Hagyjá főzni forgatásán jártunk, ahol is a jóképű műsorvezetőt felkértük egy versenyre. Bence azt mondta, tud és szeret is főzni, de a fűszereket csak puskából ismeri fel, a hagymapucolástól pedig egyenesen retteg. Így kameránk előtt vizsgázott gasztronómiai ismereteiből a fiatal apuka, és jóindulattal ugyan, de összeszedett egy kegyelemkettest! Vigyázat, a videó alacsonyan szálló tojásokat tartalmaz!

Kiderült Kelemen Anna súlyos titka!

Pont egy évvel ezelőtt a szép szőkeség arról számolt be a Story Extra nézőinek, hogy új életet kezdett és szakemberek segítségével igyekszik túltenni magát botrányos múltján. Stábunk tavaly otthonában tört rá, és ha azt hitték, hogy mindent tudnak a szőkeségről, nagyot tévedtek…

Új taggal bővül Berényi Miklós családja? – VIDEÓ!

Már hat éve annak, hogy a Mátyás király tér rosszfiúját egy igazán nagy örömhír érte. Kiderült ugyanis, hogy fiát, Balázst a gyámügy arra kötelezte, hogy költözzön édesapjához, azaz Miklóshoz. Óriási volt az öröm, Miklós is majd kicsattant a boldogságtól, hogy végre maga mellett tudhatja Balázst.

Végre megszólalt a Barátok közt színésznője!

Hat éve már annak, hogy Gyebnár Csekka, a Barátok közt színésznője meghívást kapott a Fél Kettő című műsorba. A Mátyás király tér Gizije őszintén mesélt arról, hogy egyébként hivatásos grafológus is. Az is kiderült, Csekka mit gondol őszintén a barátságról, családról, hűségről.

Istenes Bence igen meglepte a rajongókat!

Egy évvel ezelőtt derült ki, hogy a Hagyjál Főzni! című műsor házigazdájának barátai rendszeresen beszólogatnak. Kiderült ugyanis, hogy Istenes Bence - a munka és az edzés - mellett zenei tudását is fejleszti. Biztos mindenki emlékszik azokra a klipekre, amiben Ben is megcsillogtathatta énektudását, de mint kiderült, egyáltalán nem arről volt szó…

Debreczeni Zita ismét szerelmes?


szerző:
2017.02.02. 15:00
Debreczeni Zita ismét szerelmes?

Öt évvel ezelőtt, a gyönyörű modell, és egyben fotós a Reflektor kamerái előtt őszintén mesélt akkori szerelméről, és a meglévő kapcsolatairól. Zita akkor azt mesélte, hogy 8 hónapja rabolták el a szívét, és már nem akarta tovább rejtegetni az ismeretlen férfit. 

 

Vajon mire tanítja VV Aurelio VV Robint?

Pont egy évvel ezelőtt a Story Extra utánajárt annak, hogy a ValóVilág hetedik szériájának győztese, hogyan tölti a mindennapjait. Kiderült, VV Robin hiába nyert egy autót, sajnos jogosítványt nem adtak hozzá. Így VV Aurelio fogta magát és beültette barátját a volán mögé, és egy kisebbfajta gyorstalpalót tartott. Mindehhez mit szólt VV Robin? Nézzétek!

Tragikus börtönbunyó a Barátok köztben!

Pont egy évvel ezelőtt a Mátyás király tér egyik rosszfiúja, Bartha Zsolt megérdemelt börtönbüntetését töltöttte. A véletlen úgy hozta, egy nagyon jóindulatú, de igen cserfes cellatársat kapott. Az egyik alkalommal Zsoltnál el is szakadt a cérna, és szinte leütötte akkori lakótársát.

VIDEÓ – Hajléktalanból lett milliomos

Az élet írja néha a legnagyobb drámákat, tragédiákat, és komédiákat. Így járt Leé József is, akinek mind három megadatott, sorsa volt már tragikus, de ami négy évvel ezelőtt történt vele, az csodaszámba írható. Az évek óta tartó nyomor után József élete az egyik napról a másikra változott meg.

A földi paradicsomban jártunk – Ez Florida!

Két évvel ezelőtt a Fókusz utánajárt, hogy meglesse, tényleg annyira szép-e Florida, mint amennyire mondják. D. Tóth András megmutatta, hogy a fehér homokos tengerpartnál, a farokuszonyát elveszített delfinnél, a krokodiloknál és Hemingway macskáin kívül is van izgalmasabb dolog a napsütéses Floridában!

Egy újabb szerelem van alakulóban az RTL Klub székházában?

Három évvel ezelőtt csak tátottuk a szánkat, ugyanis egy újabb szerelem tűnt fel az RTL Klub sztárjai körében. Kiderült, amíg Nyári Dia a Barátok köztben forgatott, addig Tóth Marci az X-Faktor stúdiójában énekelt. Csak pár méter, és néhány ajtó választotta el őket, de akkor még nem tudták, hogy ez a távolság egyszer soknak fog tűnni majd egymás nélkül.

Ezt ígérték a Villalakók! – De be is tartották?

Öt évvel ezelőtt a Fókusz stábja feltette azt a kérdést az akkori ValóVilág játékosaink, hogy mit tudnának megígérni csak azért, hogy a nézők rájuk szavazzanak! A megkérdezettek - VV Seherezádé, VV Attila, VV Fecó, és VV Veronika - vajon betartották az ígéreteiket a játék közben és esetleg a kiesés után?

Berényi Miklós: „Mostantól megint olyan leszek, mint régen!”

A Berényi cég feje, Miklós többször elvesztette már a Kft.-t, de valahogy mindig megoldotta, hogy visszakerülhessen a vezetői székbe. Három évvel ezelőtt, ismét abba a hibába esett, hogy hagyta magát becsapni. Mikor rádöbbent, mit tettek vele, bosszút esküdött, és megígérte, vége a puhányságnak, olyan lesz, mint régen.

Ezek a VV-k történetének legnagyobb kiborulásai!

Három évvel ezelőtt a ValóVilág egyik játékosa, VV Józsi hamar elveszítette az önuralmát. Valószínű a be-, és összezártság tehetett arról, hogy egyes emberek kiborultak a Villában. Józsi esete nem egyedi volt.

Bolondozás X-Faktor módra! – Videó!

Négy évvel ezelőtt a tehetségkutató népszerű énekesi megmutatták, mitől döglik a légy. A ByTheWay zenekar kedves társaságát a Fókusz stábja egy autóban élvezhette, mely akkor épp nagyon lassan haladhatott a hóesés miatt. Viszont a hangulatot ez cseppet sem befolyásolta…

Megmutatta szexi idomait ÉNB Karola – Fotók!

Pont egy évvel ezelőtt igazi nőnek érezte magát az Éjjel-Nappal Budapest színésznője a kamerák előtt, miután ledobta a textilt. Karola akkor elárulta, számára nagyon fontos az, hogy egy szakember instruálja mozdulatait, de ezen nem is kell csodálkoznunk, hiszen formás idomait alig takarta valami.

Szabó Zsófi őszintél vallott magánéletéről

A fiatal műsorvezetőt két évvel ezelőtt látogatta meg a Reflektor magazin. Akkor arról mesélt Zsófi, hogy az életébe még mindig nem toppant be a nagy ő, mégse érzi magányosnak magát, ideje nagy részét ugyanis imádott lovaival tölti. Kiderült, a lovaglás 12 éves kora óta élete nagy szerelme, és az is marad, amíg csak nyeregbe tud pattanni.

Erdei Zsolt magánélete tönkrement – Interjú!

Négy éve, ezen a napon a Fókusz Plusz hazánk egyik legismertebb sportolójával készített interjút. Erdei Zsolt mesélt válságba került házasságáról, az apai szívről, élete kudarcáról, a mélységekről és magasságokról, és arról, hogyan tovább.

Őszintén vall előéletéről a VV játékosa

Öt évvel ezelőtt, ezen a napon a ValóVilág egyik ismert játékosa, VV Szandika adott interjút a Fókusz stábjának. Akkor már évek óta nem szerepelt sehol a szőkeség, de a Fókusszal kivételt tett és a kamerák előtt végre őszintén mesélt magánéletéről és a róla elterjedt pletykákról.

Bódi Sylvi súlyos betegségben szenvedett

Négy évvel ezelőtt szomorú hír rázta meg a modell rajongóit. Kiderült, akkor már hét éve, hogy az ex-szépségkirálynőnek az élete gyökeresen megváltozott, Sylvinél ugyanis méhnyakrákot diagnosztizálták. Bár Sylvi viszonylag hamar túljutott a betegségen, azóta is odafigyel arra, hogy egészségesen éljen.

A ValóVilág legszórakoztatóbb párosa újra ringbe szállt!

A VV történetének egyik legizgalmasabb játéka a ValóVilág 6 szériája volt. VV Attila egy igazán megosztó személyiség volt a Villában, vele kapcsolatban azért közömbösségről nem beszélhettünk. A verseny alatt kiderült, VV Attilát igencsak gyengéd szálak fűzték VV Kingához. A furcsa kapcsolatból végül nem lett semmi, viszont arra még mindenki emlékszik, hogy párban jelentkeztek az RTL Klub játékába, a Kódba, ami zseniálisra sikeredett.

Bemutatjuk a ValóVilág legfurcsább figuráit!

Négy évvel ezelőtt a Fókusz egyik riportja számba vette a valóságshow történetének legfurcsább figuráit. Érdekesség, a ValóVilág 6 legfurább játékosa kétségtelenül Simon, de a VV-k történetében nem ő volt az első hóbortos versenyző.

Láttad már Magdi anyus híres trükkjét? – VIDEÓ!

Soha nem fogjuk elfelejteni a pillanatot, mikor Magdi anyus elment. Szerencsére nem véglegesen, ugyanis egy pár jelenet erejéig visszatért a Mátyás király tér anyusa. Egyik alkalommal Szabi és Kinga szerettek volna kicsit „összebújni”, de a légyott mégsem olyanra sikerült, amilyet előre terveztek a fiatalok. Valaki nagyon közbeszólt... 

Istenes Bence színt vallott


szerző:
2017.01.23. 15:55
Istenes Bence színt vallott

A híres műsorvezető humorát nagyon kedveljük, viszont ha megkívánja a helyzet, akkor igenis tud komoly lenni. Négy évvel ezelőtt, ezen a napon a Reflektor magazin utánajárt annak, hogy Bence és kedvese A Kódban nyert összeget kinek ajánlották fel. Kedves interjú kerekedett ki a beszélgetésből.

Kórházban ápolják az Éjjel-Nappal Budapest színészét!

Három éve történt, hogy a sorozat forgatása közben adódott egy kis baj. Fanni táskáját a forgatókönyvben leírtak szerint ellopták. Egy ismeretlen úriember azonban, véletlenül figyelmen kívül hagyta a kamerát, közbelépett és leütötte a „beépített tolvajt”.

Az énekesnő valóban angyalokkal értekezik?

Pont egy évvel ezelőtt a Story Extra stábja kérdezte meg Szűcs Juditot arról, hogy valóban hallja-e az angyalokat. Kiderült, az énekesnő már számos visszajelzést kapott a mennyei lények létezéséről. Sőt, azt állította, neki két őrangyala van. A Story Extra nézőinek azt is elmondta, mit kell csinálnunk, ha mi is szeretnénk segítséget kapni vágyaink megvalósulásában.

Gyász és végrendelet a Barátok köztben

Ezen a napon, hat évvel ezelőtt Berényi Claudia szörnyű tragédián ment keresztül. Sok év után végre talált egy férfit, aki mellett megtalálta a szerelmet, a barátságot, a hű társat. Minden szépen alakult addig, míg a boldogságban úszó nő, holtan találta Valtert, a kedvesét. A végrendeletben pedig döbbenetes dologra kérte Claudiát az elhunyt férfi.

Könnyek és csalódások a ValóVilágban! – Interjú!

Három éve adott interjút a ValóVilág 6 szereplőjének édesanyja, aki teljesen rácsodálkozott saját lányára, ugyanis VV Alexa olyat tett, amire senki se számított. Az aggódó anyuka a felvétel alatt is elsírta magát, de egyet már akkor biztosan állíthatott, bármi is történjék, lányát hazavárja.

Nosztalgiázzunk! Hova tűntek a múlt legfelkapottabb tévései?

Kikre gondolunk? Egy évvel ezelőtt a Stroy Extra összegyűjtötte a legmeghatározóbb egyéniségeket. Egykoron generációk rajongtak értük, de még ma is megállítják őket az utcán. Korabeli sztárok, a tévébemondók. Hogyan életek anno, és mit csinálnak ma? Kiderült a riportból!

Istenes Bencének eljárt a keze?


szerző:
2017.01.20. 14:30
Istenes Bencének eljárt a keze?

A híres műsorvezető egy évvel ezelőtt, ezen a napon mesélt arról a Story Extrának, hogy bizony sokszor nemcsak a szája jár, hanem a keze is. Kiderült, Bence bokszolni jár, ami a testére, és az önbizalmára is jó hatással van. Hogy mennyire? Az a videóból kiderül!

Hollywood legújabb divatőrülete – Fogadj örökbe!

Pontosan öt éve ezelőtt, ezen a napon a Reflektor bemutatta az amerikai sztárváros egyik legújabb divatőrületét. Míg sok nő azért fogad örökbe gyereket, mert csak így élheti át az anyaság érzését, a világsztárok egészen más okból adoptálnak kínai, dél-koreai vagy éppen afrikai árvákat.

Nem a külső számít – VV Peti a nőcsábász

Öt éve, ezen a napon adott interjút a ValóVilág Don Juan-ja. VV Peti nem az a kimondottan sármos, jóképű fiatalember, de panaszkodni sincs oka, hiszen a Villában bemutatta, milyen könnyen megy neki a csajozás. A Reflektornak elárulta, hogyan sikerült szinte minden nőt magába szédítenie.

Próbáltátok már? Itt a legkedvesebb Szulejmán kvíz!

Pont egy évvel ezelőtt a híres török sorozatból összeállítottunk egy igen kedves tesztet, melyben minden Szulejmán-rajongó kipróbálhatta a tudását. Idézeteket hoztunk, és kíváncsiak voltunk, felismeritek-e, hogy melyik török szereplő ajkát hagyta el az a bizonyos mondat! Ha akkor kihagytad, most újra tiéd a terep! Játssz és teszteld magad!

Ki ne szeretne milliomos lenni – Igaz történet az első milliókról!

Három évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon ismerhették meg a nézők Becsei Áront. A fiatalember az ország egyetlen nemzetközileg is elismert független órása, aki saját maga fejlesztette luxusmárkájával egyetlen magyarként tagja a független órások svájci akadémiájának. Története mindenkire inspirálóan hat majd!

Stohl András: „Jobb lett volna, ha kislány lesz”

A színésszel nem sűrűn készül olyan riport, melyben a családjáról, sőt a gyermekeiről mesélne. Három évvel ezelőtt azonban kivételt tett a Fókusz nézőivel, bevezetett minket az apai érzések varázslatos világába, és kiderült, mit szólt, hogy kisfia született.

Peller Annának súlyproblémái voltak! – Interjú!

Öt évvel ezelőtt a Reflektor magazinnak mesélt arról a színésznő, hogy nem mindig volt ő sem remek formában. A szinte mindig jó kedélyű Anna a riportban őszintén vallott egykori súlyproblémáiról, és a nézőknek bemutatta élete párját is.

Szakmát vált az Éjjel-Nappal Budapest szereplője?

Három éve mutatta be a Fókusz azt a riportot, melyben a híres sorozat sármőre, ÉNB Kristóf mutatkozik be. De ki is Ő? Ő egy szexi úriember, aki népszerű a nők körében, sikeres a sportban, elismert a szakmájában, és könnyedén besétált az Éjjel-Nappal Budapest kamerái elé.

Könnyek és szakítások a Barátok köztben

Lehet, már kevesen emlékeznek arra, hogy a Mátyás király tár rosszfiúja kissé összetörte az egyik lány szívét. Fekete Aliz éppen örömmel híresztelte kedvesének, Gézának a nagy hírt, hogy Laciékkal közösen mehetnének szalonnát sütögetni, mikor nagy nehezen kiderült, Géza már egyáltalán nem akar semmit sem a fiatal lánytól, és könyörtelenül szakított vele.

Emlékezzünk közösen Klapka Györgyre!

Múlt héten szomorú hírre virradt az ország, ugyanis az "Aranyember", Klapka György életét vesztette. Pont egy évvel ezelőtt a Story Extra interjút készített Györggyel, aki akkor azt mesélte, gyereket szeretne, sőt béranyát is keres hozzá.

A Barátok közt sztárja megmutatta szerelemét

Három évvel ezelőtt, ezen a napon mutatta be a Fókusz a sorozat egyik színészének, Solti Ádámnak a szerelmét, aki eddig nem igazán állt kamerák elé. Mikor a felvétel készült, akkor már két éve alkottak egy párt Dórival. Őszintén vallottak kapcsolatukról a fiatalok.

Kitört a ValóVilág hisztéria?


szerző:
2017.01.14. 15:00
Kitört a ValóVilág hisztéria?

Két évvel ezelőtt startolt el a VV 6, amely olyan lendülettel indult, hogy a nézettsége szinte teljesen leverte az előző ValóVilág szériák nézettségét. Úgy tűnt, az akkori Villalakók nem ismerték a bevezetés fogalmát, nem telt el 24 óra sem, de már a balhéktól zengett a Villa.

Hogyan lesz egy szexbomba az éjszaka legismertebb lemezlovasa?

Négy évvel ezelőtt a Fókusz csapata kíváncsi volt arra, hogy a vetkőző modellek, egykori sztriptíztáncosnők mennyit értenek a zenéhez, hogyan tanultak DJ-skedni? Illetve arra a kérdésre is keresték a választ, hogy mit gondolt róluk a lemezlovas szakma elitje, no meg az önfeledten bulizó, feldobott közönség.

Múltidézés: Istenes Bence és Nádai Anikó között több volt, mint barátság!

Pontosan négy éve hihetetlen bejelentetést tett a két műsorvezető. Bence és Anikó a Reflektor kamerái előtt beismerték, hogy ők bizony szerelmesek egymásba, és több mint nyolc hónapja alkottak akkor egy párt. A pikáns részletekbe is beavatták a nézőket, sőt az első csókról is örömmel meséltek.

Dráma a ValóVilágban!


szerző:
2017.01.12. 15:00
Dráma a ValóVilágban!

Két évvel ezelőtt egy váratlan esemény rázta meg a Villalakók „megszokott” életét, ugyanis az egyik játékos, Maci kórházba került. A műsorvezető, Istenes Bence a betegágyon látogatta meg a fiatalembert, akivel a folytatásról beszélgetett.

Jóslásból kitűnőek vagyunk – Megmondtuk, és bejött!

Pont egy évvel ezelőtt a vasárnap esti Golden Globe díjátadáson a két legfontosabb színész díjat két "fruska" nyerte meg. A 25 éves Jennifer Lawrence már nem ismeretlen a magyar nézőknek, de az talán még a mozikedvelőket is meglepi, ha eláruljuk, hogy ez már a harmadik Arany Glóbusz-díja, ráadásul bezsebelt már egy Oscar-díjat is.

Nádai Anikó: „Szeretnék nagyon jó anya lenni”

Pontosan egy éve történt, hogy a gyönyörű műsorvezető a Story Extra nézőinek megmutatta csodálatosan szép babáját, Patrikot. Anikó akkor őszintén mesélt élete legszebb de egyben legnehezebb időszakáról is, ugyanis a szülésnek azért nemcsak vidám oldala van, hanem árnyoldala is.

Berényi Júlia: „Én vagyok a felelős a férjem haláláért”

Pontosan három évvel ezelőtt történt, hogy a Mátyás király tér lakóit egy súlyos veszteség érte. Berényi András egy véletlen tévedésnek lett az áldozata, és egy szörnyű balesetben meghalt. Felesége, Juli nem tudott mit kezdeni a lelkiismeret-furdalással, ugyanis mielőtt elveszítette volna férjét, megcsalta, és nem akárkivel, a testvérével, Attilával. Berényi Juli nem látott más kiutat, feladta magát a rendőrségnek.

Ők lesznek a ValóVilág legújabb játékosai!

Pontosan két évvel ezelőtt mutatta be a Fókusz, hogy a ValóVilág hatodik szériájának megvan az első hat játékosa, akiket a műsorban bizony be is mutatattak. Emlékeztek rájuk? Kattints a videóra, és nézd meg őket!

Ilyen egy igazi celeb party Győző módra!

Bizonyára sokan emlékeznek az RTL Klub nagysikerű főzőműsorára a Vacsoracsatára! Nyolc évvel ezelőtt a BeleValóVilág műsorvezetőjére, Gáspár Győző volt soros, és vendégeit mérhetetlenül szerette volna meglepni és elkápráztatni. Az éhes csatázók nem biztos, hogy fel voltak készülve arra, hogy belecsöppennek majd egy mulatós partiba. A fogadtatás úgy tűnt, jól sikerült!

„Segítség, megfagyok!”


szerző:
2017.01.09. 15:45
„Segítség, megfagyok!”

Pontosan két évvel ezelőtt számolt be a Fókusz arról a történetről, mely csodával végződött. Egy kézzel írott cetlire bukkant valaki, melyet egy villanyoszlopon talált. A levélben ez állt: „félek, hogy megfagyok, kérem, segítsenek”. A segélykiáltás felkerült a netre, és innen nem volt megoldás. A Fókusz felkereste a levélírót, és ami ezután következett, mindenkit ledöbbentett.

Nyári Dia: „Szakítottunk”


szerző:
2017.01.08. 15:00
Nyári Dia: „Szakítottunk”

A Barátok közt gyönyörű színésznője, két évvel ezelőtt őszintén mesélt az akkori párkapcsolatáról. Kiderült, akkor több mint négy évig alkotott egy párt a barátjával, Dáviddal, viszont az akkori interjú előtt néhány héttel úgy döntöttek, külön utakon folytatják. Dia őszintén mesélt riporterünknek a szakítás okairól.

Elhoztuk a VV-k történetének legemlékezetesebb pillanatait!

Két éve, ezen a napon beszámoltunk arról, hogy a ValóVilág eddigi szériáiból rengeteg eseményt tudunk felidézni. Hihetetlen, de mikor számokban néztük az addigi ValóVilág részeket, ezt kaptuk: 757 adás, 69 versenyző, 5 műsorvezető és természetesen 5 győztes, aki „mindent vitt”.

Most eláruljuk, mi a szuper fogyás titka!

Négy évvel ezelőtt már megosztottuk a kedves nézőkkel azt a „csodaszert”, mely csak úgy leolvasztja a kilókat. Már akkor kiderült, nincs szükség csodamódszerekre, tablettákra, betarthatatlan fogadalmakra, és nem is kell nagyon rákészülni. Ami a legfontosabb, volt, aki 60 kiló mínusztól vált meg a módszer által. 

Újra kinyitja kapuját a ValóVilág!

Két évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon a Reflektor magazin jelen volt, mikor a Villa kapuját megnyitották a tévénézőknek. Akkor megtudhattuk, hogy mikor fog indul a hatodik széria, és Istenes Bence meg Lilu azt is elárulta, a nézők ismét nem fognak unatkozni, mert rengeteg meglepetés várja majd a Villalakókat.

Félelem és reszketés a Barátok köztben!

Pont egy évvel ezelőtt indult útjára a sorozat szezonnyitó részei, melyek szörnyű tragédiát tartogattak. Megölték Schneider Róbertet, Balogh Nóra férjét a saját esküvőjének partiján. Az összetört özvegy elkezd nyomozni, és nem tagadás, tudja, hova kell menni.

Muri Enikő elárulta legféltettebb titkát!

Négy éve már annak, hogy az énekesnő beköltözött a ValóVilág Villájába. Talán már ez önmagában is elég izgalmas volt a nézőknek, de a tény, hogy Enikő és VV Attila között szikrázott a levegő, az talán még jobban érdekelte őket. A pletykák elkerülése miatt az énekesnő vette a bátorságot és lerántotta a leplet a furcsa viszonyról.

Itt egy újabb átverés a ValóVilág történetéből!

Négy évvel ezelőtt láthattuk a VV5 egyik legizgalmasabb párbaját, ugyanis a bennmaradásért VV Vera és VV Gergő nézett egymással farkasszemet. A nézők akkor úgy döntöttek, a lány maradjon a Villában, és a játék alfahímjének kellett távoznia a versenyből. A Villa léte alatt Gergő szoros kapcsolatot ápolt a szép szőke VV Seherezádéval, akit szinte azonnal dobott, mikor kiesett a játékból. 

Megfejtettük! – Ezért népszerűek egyes videoklipek!

Pont egy évvel ezelőtt megszületett a 2015-ös év magyar nézettségi toplistája a legnépszerűbb videó megosztó portál kattintásai alapján. Készültek színvonalas videoklipek, születtek remek paródiák, de vírusvideókból sem volt hiány. Nézzük vissza újra, min mulatott a magyar a két évvel ezelőtti esztendőben.

Rubint Réka így még sosem lepte meg a férjét - SZEXI FOTÓK!

A csinos sportasszony sosem volt szégyellős, persze tökéletes alakján nincs is mit takargatni. Öt évvel ezelőtt Réka olyat tett, mint még soha. Fogta magát és egy pikáns fotósorozattal lepte meg Norbit, melyre a férfi egyáltalán nem számított. Annyit elárulunk, egyáltalán nem volt könnyű titokban tartani a nagy ötletet.

Ezzel kezdődött – Berényi Júlia rátalál a halott Róbertre!

Egy évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon történt a Barátok közt egyik legszomorúbb tragédiája. Nóra legszebb napját éli, ugyanis végre túltette magát Miklóson, és feleségül mehetett szerelméhez, Schneider Róberthez. Minden csodásan alakult addig, míg Berényi Júlia rá nem talált Róbertre, aki élettelenül feküdt a szoba padlóján. A rémült Juli azt hitte, férje, Attila követte el a gyilkosságot. Később persze kiderült, ki volt a tettes. Emlékeztek még?

A ByTheWay nem panaszkodik – Mozgalmas szilveszterük volt

Nem könnyű a rocksztárok élete, még ha azt is hinnénk, hogy csak siker és csillogás veszi őket körül. A sikert és az elismerést nem adják könnyen, de ezt a magyar banda is tudja, akik két évvel ezelőtt arról meséltek, hogyan is telt a szilveszter estéjük. Meg fogtok lepődni, hogy milyen mozgalmas volt a fiúk estéje.

Kulisszatitkok: A Fókusz Berényi Miklós és Szentmihályi Zsófi esküvőjén járt!

Két évvel ezelőtt nemcsak a sorozatbeli szereplők életére hatott ki az év egyik legnagyobb eseménye, hanem a produkció életére is. Bizonyára mindenki emlékszik arra a pillanatra, mikor a Mátyás király tér rosszfiúja elveszi legfőbb ellenségének, Berényi Claudiának unokahúgát. Egy ország szisszent fel, hogy nem Nórát kísérte akkor az oltárhoz. A Fókusz is ott volt a két évvel ezelőtti forgatáson.

Sztárszilveszter: Óriásit buliztak az X-Faktor énekesei!

Hiába, ha az ember olyan szakmát választ, ahol nincsen ünnepnap, avagy szabadnap, akkor bizony meg kell szokni, hogy éppenséggel szilveszterkor sincs megállás. Három évvel ezelőtt a Fókusz stábja utánajárt annak, hogy vajon az akkori X-Faktor énekesei, hogyan búcsúztatták az óévet. Nem árulunk el nagy titkot, ha elmondjuk, leginkább munkával telt a szilveszterük.

Íme sztárjaink újévi fogadalmai!

Mint minden évben, most is sokan tettek újabb fogadalmat szilveszter éjjelén. De ezzel celebjeink sincsenek másképp, és ők sem maradtak ki a sorból két évvel ezelőtt. Hogy mit kívántak maguknak az Éjjel-Nappal Budapest szereplői, vagy netán mit fogadtak meg az X-Faktor énekesei? Nézd meg!

Szörnyű titokra derül fény a Barátok köztben – VIDEÓ!

Valószínű mindenki emlékszik még Berényi András tragikus balesetére, és a halálára. Az azt követő időszak szörnyű lehetett Berényi Júliának, ugyanis megtudta, a férje úgy hunyt el, hogy tisztában volt azzal, hogy megcsalta a testvérével, Attilával. A megrázó pillanatokat most visszanézhetitek!

Leváltották Szellő Istvánt?


szerző:
2016.12.31. 15:00
Leváltották Szellő Istvánt?

Három évvel ezelőtt történt, hogy az egyik nap a műsorvezető mintha egy kicsit átalakult volna, és a hangja sem volt a régi. A történelemben először Erős Antónia mellett egy olyan bevállalós, sármos, jóképű úriember vezette a szilveszteri RTL Híradót, akinek semmi köze nem volt a tévézéshez.

Ezek voltak az év legemlékezetesebb pillanatai

Igen ám, de nem az idei évet idézzük fel, hanem a 2014-es esztendőt vettük gorcső alá, és összeszedtük az akkori legjobb, legemlékezetesebb eseményeket. A Fókusz riportja valóban izgalmasra sikerült.

Tóth Andi nem kis meglepetést okozott a színpadon

Tavaly, a 2014-es X-faktor győztese nyitotta meg az RTL Klub jótékonysági gáláját a Legyek én című számmal, amely azt az üzenetet hirdeti, hogy legyünk “mi” azok, akik segítenek a rászorulóknak nap mint nap. 

Palya Bea ezzel a nem mindennapi dallal ajándékozta meg a tévénézőket

A gyönyörű énekesnő tavaly szintén fellépett a szeretet.éhség. – Összefog az ország műsorában, ahol a Szabadon című dalát adta elő a nézőknek. Nemcsak a fülünket varázsolta el a Bea, hanem a szemünket is, ugyanis a dal közben olyan látvány fogadott minket, amit nem lehet egyhamar elfelejteni.

Idén ismét karnyújtásnyira hoztuk a sztárokat!

Öt éve történt, hogy az otthonokba vittük a sztárokat, és bizony voltak, akikkel röhögésbe fulladt a forgatás, mással békésen mártogattuk a kekszet a kávéba. Akadt, akivel pókerarcot vágattunk, és volt, aki mezítláb tudott csak interjút adni.

Ilyen, amikor Tóth Gabi csodát tesz!

Pontosan öt éve történt, hogy az énekesnő bebizonyította, mire is képes. Mert eddig is tudtuk, hogy szabad energiáival egy arénát is képes tűzbe hozni, hogy olyan, mint egy vulkán és egy lavina egyszerre. Tóth Gabi az osztrák síparadicsomban képes volt minderre rátenni egy lapáttal.

Figyelem! Idén sem maradt ruha a sztárokon!

Öt évvel ezelőtt az év legizgalmasabb, legparfümillatúbb forgatásain sok kíváncsi férfi bukkant fel. Megállapítható volt, hogy a szexi szépségek évezredek óta ismert mágneses vonzereje egyáltalán nem csökkent, sőt…

Csodálatos! – Összefogott az ország megint!

Tavaly ilyenkor az Ökumenikus Segélyszervezet és az RTL Klub közösen 110 millió forintnyi felajánlást gyűjtött össze a rászorulóknak. A szeretet.éhség. – Összefog az ország műsora rengeteg sztárt és hírességet vonultatott fel, akik szintén a szívükön viselték ezt a csodálatos eseményt. Józan László például  Csordás Ákossal nyolcvan hátrányos helyzetű gyermeknek vitt tartós élelmiszercsomagot.

Dobó Kata: „Fontos, hogy kivel éled meg az álmod”

Öt évvel ezelőtt a gyönyörű színésznő élete egyik legcsodálatosabb szerepére készült, amit az élet osztott rá. Már nagyon szeretett volna anyaként is helyt állni, és végre teljesülhetett ez a vágya is. A Fókusz kameráinak erről mesélt, akkor volt a csodálatos hetedik hónapban.

Hófúvás és 15-20 centiméteres hó is jöhet?

Két évvel ezelőtt, pont ezen a napon úgy tűnt, tényleg megérkezett a tél. Az akkori időjárás szerint komolyabb havazás volt kilátásban az ország déli részén, miközben viharos szelet is jósoltak.

Ő az az édesanya, aki sosem adta fel! – Az Év embere!

Ezen a napon, egy évvel ezelőtt mutattuk be Lendvai Andreáék történetét, egy édesanya történetét, aki a padlóra került, de sikerült felállnia és egyben tartania a családját. Történetük ott kezdődik, hogy az asszony agytumorban szenved, férje is súlyos beteg, két gyerekükkel kilakoltatták őket józsefvárosi, szociális bérlakásukból. Négyen, négyfelé szakadtak. Az asszony sugárkezelésekre jár, és pihenés helyett is dolgozik. Az mondja: nincs olyan, hogy fáradtság. Olyan elszánt, hogy új otthont is talált maguknak. Lendvai Andrea az RTL Híradó Év embere díjának egyik jelöltje.

Boldog karácsonyt kívánunk!


szerző:
2016.12.25. 14:30
Boldog karácsonyt kívánunk!

Három évvel ezelőtt a Reflektor magazin úgy gondolta, egy kis meglepetést szerez hűséges nézőinek, és egy szép csokorba gyűjtötte az RTL Klub sztárjait, akik nagyon kedves karácsonyi üzenetet küldtek.

Valóra vált egy álom! – Sosem volt még ilyen karácsonya a családnak

A két évvel ezelőtti riport mindenki szívét és lelkét megérintette. A szegényes családnak volt egy álma, amit sikerült akkor megvalósítani. Rekord mennyiségű ajándék érkezett karácsonyra ahhoz a négy gyermekes szegény baranyai családhoz, akiket híradónk mutatott be a nézőknek.

Visszatér Berényi Claudia? – VIDEÓ!

Két évvel ezelőtt derült ki, hogy a Barátok közt színésznője, Ábrahám Edit visszatért a sorozatba, és mint mondta, nagyon élvezte, hogy újra forgathatott. A visszatérés örömére Edit találkozott kolléganőjével, Mérai Katával, ezúttal azonban nem egy közös jelenetre, hanem a karácsonyi sütés-főzésre készültek fel.

Így telt az X-Faktor győztesének első napja!

Két évvel ezelőtt Magyarország egyik legnagyobb tehetségkutatóját Tóth Andi nyerte meg. A fiatal lány egyszerűen nem tudta felfogni a csodálatos eseményt, ami vele történt. Az énekesnő számára a tündérmese másnap ott folytatódott, ahol a győzelem estéjén véget ért, csak egy kicsit fáradtabb volt a mese főhőse. A Fókusz végigkövette az X-Faktor győztesének első napját, ami kifejezetten mozgalmasra sikerült.

Emlékeztek? A Barátok közt Illés Petije szörnyű dologra bukkant!

Pontosan egy évvel ezelőtt történt, hogy a Mátyás király tér élete teljesen megváltozott, mikor Peti az öntudatlanul fekvő Schneider Róbertet megtalálta. Kiderült, Nóra férje nem csak szimplán rosszul van, hanem meghalt. Peti akkor látta a gyilkos fegyvert, de még az elkövetővel is farkasszemet nézett.

Fontos tudnivalók! Figyelem Szulejmán-rajongók!

Egy évvel ezelőtt adtuk ki hírül, hogy a híres török sorozatnak az oldalát egy kicsit rendbe szedtük, vagyis nemcsak átláthatóbbá vált akkor, hanem rengeteg új dolgot is kaptak az olvasók.

Nézz be az X-Faktor kulisszatitkaiba: így örült a verseny nyertese!

Pontosan két éve már annak, hogy a 2014-es tehetségkutatót Tóth Andi nyerte meg. A lány akkor még csak 15 éves volt. A fiatal énekesnő szinte zokogott az izgalomtól a színpadon, amikor Istenes Bence kimondta a nevét. A családtagjaival is madarat lehetett fogatni. Párbaj nélkül menetelt végig, ahogy például Oláh Gergő, vagy Danics Dóra is.

Mi lesz Istenes Bencének a sorsa? – Úgy tűnik nagy a baj!

Két éve már annak, hogy az X-Faktor akkori mentorai fellázadtak a fiatal műsorvezető ellen, és nem tudták annyiban hagyni Bence húzásait. Tóth Gabiék Kolosi Péterhez, a „főnökhöz” fordultak segítségért, aki úgy tűnt, igen megértő a mentorokkal szemben. A műsorvezető nagyon kihúzta a gyufát…

Ez a Barátok közt egyik legdrámaibb halála! – Berényi András lezuhant a tetőről!

Négy éve már annak, hogy a Berényi család és a Mátyás király tér egyik legkedvesebb embere veszítette el az életét. Ebben is Berényi Miklós keze volt, ugyanis eredetileg Attilát szerette volna eltenni láb alól, csakhogy András jelent meg az adott helyen a testvérének kiadva magát. Ez lett sajnos a veszte, ugyanis támadói a tetőre kergették fel, ahonnan már nem jött le élve.

A Barátok közt Zsófija nem bírt ellenállni az ösztöneinek!

Négy éve történt, pontosan ezen a napon, mikor Szentmihályi Zsófi épp úgy döntött, összeszedi a maradék cuccát és örökre elválik Bartha Zsolttól. A nagy pakolásban elő-előtörtek a régi szép emlékek, melyek olyan erővel hatottak a párra, hogy egyszerűen nem bírtak egymással és forró csókba olvadtak össze.

Éjjel-Nappal Karácsony – Az ünneplés tragédiába fulladt!

Három évvel ezelőtt az Éjjel-Nappal Budapest szereplői nagyban készülődtek a közös karácsonyra. Lali elő is vette nagyszülei égősorát, ezzel emelve az ünnep szépségét. Joe és barátai már épp a vacsorához készülődtek, mikor Lali kedves égősora megunta a szolgálatot és zárlatos lett. A nagy zűrzavarban nemcsak a fa kapott lángra, hanem Lali köpenye is.

Toronymagasan nyerték meg a tehetségkutatót

Pontosan egy évvel ezelőtt a Hungary’s Got Talent döntőjén nagy volt az izgalom. A versenyzők közül végül a Dirty Led Light Crew lett a befutó, akik még akkor is sokkos állapotban voltak, amikor találkoztunk velük percekkel a döntő után, de azt elárulták, hogy szerintük az égiek keze van az eredményben. Persze azért a nézőknek is jutott egy adag hála és szeretet!

Megszületett a híres műsorvezető második gyermeke

Két évvel ezelőtt, ezen a napon derült ki, hogy Sebestyén Balázsnak csütörtök reggel fél hétkor megszületett második kisfia, akire már akkor egy fél ország volt kíváncsi, amikor még az anyukája hasában lubickolt. A műsorvezető szenvedélyesen, tele szeretettel és a tőle megszokott humorral kommentálta gyermekük világra jöttét.

Szemérmetlen Villalakók! – Megcsalás, féltékenység!

Két évvel ezelőtt félreérthető helyzetbe keverte magát az egyik versenyző, VV Reni, akit a Villa falain kívül egyébként vőlegénye várt, és aki a híresztelések szerint egyáltalán nem örült menyasszonya viselkedésének. Olyannyira, hogy még nyilatkozni sem akart nekünk. Kiderült, már akkor öt kilót fogyott a stressz miatt.

Emlékeztek? Történelmi Villaesküvő a ValóVilágban! – VIDEÓ!

Ez pontosan öt éve történt, hogy VV Fecó érzelmi vákuumba került. Szerencse, hogy az elkeseredés után bekövetkező boldogság miatt nem kellett hozzá orvost hívni. Amíg ő néhány órán belül megjárt mennyet és poklot, addig szerelme fodrászok és sminkesek gyűrűjében készülődött.

Kiss Ramóna szerelme egy lapra tett fel mindent

Négy éve már annak, hogy a színésznő egyik szeme sírt, a másik viszont nevetett. Profi pókerjátékos szerelme, Tóth Ricsi ugyanis izgalmas csatában a döntő előtt búcsúzott a prágai profi pókerversenyről. A Barátok közt Zsófija annak biztosan örült, hogy Ricsi hazatért, annak viszont már kevésbé, hogy ugrott a másfél milliós nevezési díj.

Danics Dóra történelmet írt!


szerző:
2016.12.16. 15:00
Danics Dóra történelmet írt!

Három évvel ezelőtt a fiatal énekesnő olyan dolgot tett, melyre még nem volt példa az X-Faktor történetében. Ezen a napon ő lett az első énekesnő, aki megnyerte az X-Faktort és ezzel jegyet váltott a győztesek klubjába! Bár a ByTheWay-vel szoros csatát vívott, valójában Oláh Gergőhöz hasonlóan párbaj nélkül parádézta végig a versenyt.

Ilyen egy finálé reggel, meg a győzelmi buli! – VIDEÓ!

Három évvel ezelőtt gondolt egy nagyot a Fókusz stábja, és pár órás alvás után már együtt kezdte a döntős vasárnapot Danics Dórával, a ByTheWay-vel és az X-Faktor korábbi győzteseivel. Az ezt követő 24 óra eseményeit összefoglalni nem volt könnyű, de megtették!

Sebestyén Balázst utolérte a végzet! – Mutatjuk!

Pontosan egy évvel ezelőtt, a híres műsorvezető fogadást kötött kedves kollégájával, Rákóczi Ferivel. A tét nem volt kevesebb csak annyi, ha Feri abba tudja hagyni a dohányzást, akkor Balázs szépen levágatja a gyönyörű szép haját. A fogadást elbukta a két gyerekes apuka, és onnan már nem volt megállás.

Szulejmán teszt! Melyik férfi szereplő illene hozzád!

Az RTL Klub egyik nagy sikerű sorozatát nem kell bemutatnunk. A történelmi ihletésű filmben gyönyörű palotákat, helyeket láthatunk, és emellett intrikából, gyilkosságból és lefejezésből sincs hiány. Szulejmán és Hürrem szerelme pedig egyedülálló. A játék kedvvérét elhoztunk egy tetsztet, melyből kiderül, melyik férfi karakter illene hozzád a legjobban a sorozatból. Jó szórakozást! 

Mi lesz most a Barátok közt sztárjával és feleségével? – Interjú!

Már hat éve annak, hogy a Mátyás király tér rosszfiúját, Kertész Gézát alakító színész interjút adott a Fókusz stábjának, és ami a legfontosabb, nem egyedül. Németh Kristófról és kedves feleségéről abban az időben rengeteg pletyka született. A színész akkor úgy döntött, elég volt a híresztelésekből és félrebeszélésből, tiszta vizet öntött a pohárba és a pár minden kérdésre őszinte választ adott.

A csodás Hooters-es lányok ledobták a kötényt

Egy állásinterjún rendkívül fontos a megjelenés. Viszont van egy étterem, ahol a készségeken kívül a női domborulatokat is számba veszik. Ez az étterem a Hooters, ahol fiatal csinos lányok rohangálnak a vendégek között egyfolytában, de nem is akármilyen szerelésben.

Így készül az Éjjel-Nappal Budapest

Két éve, hogy a Fókusz Plusz stábja utánajárt annak, hogy a sorozat pontosan hogyanan is épül fel. Joe, Marci, Anikó, Kristóf, Regina, Lali és még hosszasan sorolhatnánk a főszereplőket, akik majdnem négy éve költöztek be minden este a nappalinkba. Egyébként nem is gondolnák, hány ember és mekkora munka folyik a háttérben, hogy minden nap elkészüljön a sorozat. Benéztünk a kulisszák mögé, és felfedjünk az Éjjel-Nappal Budapest titkait.

Az X-Faktor mentora megmutatta szerelmét

Két éve már annak, hogy Puskás Peti úgy döntött, bevállalja a Celeb vagyok, ments ki innen! műsort, és ezzel együtt Afrikát is. Akkor attól félt a legjobban, hogy barátnője nem fogja kibírni a külön töltött időt, és csúnya szakítás lesz a vége. Ehhez képest minden másképp alakult.

Kiss Ramóna így várja a karácsonyt – VIDEÓ!

A színésznővel tavaly készített egy igen kedves riportot a Reflektor magazin. Ramóna épp a Mikulás varázslatos birodalmában járt, mikor a stáb elkapta őt egy pár percre. Kiderült, a Barátok közt Zsófija minden évben megpróbálja időben beszerezni az ajándékot, de valahogy sosem sikerül neki. Pont egy évvel ezelőtt is hasonló cipőben járt.

Könnyek és gyász a ValóVilágban

Két évvel ezelőtt egy újabb halálhír rázta meg a ValóVilág játékosait. A Fókusz stábja VV Dóri édesanyját érte utol telefonon. A hölgy akkor úgy nyilatkozott, hogy valószínűleg a nagymama megérezhette, hogy nem tudja megvárni az unokáját, ezért a lelkére kötötte, hogy akármi is történjék, a lány ne adja fel a játékot!

VV játékosok, akik idő előtt feladták a versenyt!

Nem először fordult már elő, hogy egy versenyző feladta a játékot és önszántából kisétált a Villa kapuin. Tavaly például könnyeivel küszködve fogadta nagymamája halálhírét a ValóVilág7 egyik lakója. Nehéz döntést kellett hoznia akkor: folytatja a játékot vagy elhagyja a Villát. Ő úgy döntött marad, mások azonban feladták a játékot.

Berényi Claudiát szépen becsapták!

Öt év már annak, hogy Zsófinak sikerült átvernie aggódó nagynénjét. Claudia pedig nem az a könnyű eset, a nőt nem könnyű kijátszani. Most viszont elengedte az észérveket, és utat engedett a nőiségnek. Bartha Zsolt persze élvezte a helyzetet, hiszen ki ne élvezné, ha ellenségét így átverheti.

Csúnyán átverték Gergely Robit


szerző:
2016.12.09. 14:30
Csúnyán átverték Gergely Robit

Hat évvel ezelőtt egy olyan vendégvárásában volt része az énekesnek, amit nem tudott könnyen elfelejteni. Nem történt más egyéb, csak annyi, meghívták Robit egy kedves kis főzőcskézős estére. A művész bevállalta, hogy hozott alapanyagból elkészíti a vacsorát, hiszen mindig is szeretett főzni. Egy dologra nem számított, kis időn belül a társaság rosszul lett, és az elfogyasztott étel csúnyán távozott belőlük…

 

Ő is Tóth Gabi szerelme volt!


szerző:
2016.12.08. 15:00
Ő is Tóth Gabi szerelme volt!

Az énekesnő mindig is a nagy átalakulások mestere volt, vagy a hajszínét változtatta meg, vagy a hosszát. A mostani X-Faktorban például szőkéből barna lett. Négy évvel ezelőtt Gabi szintén egy nagy átalakuláson ment keresztül, melynek az akkori szerelme kifejezetten örült.

A Barátok közt Hannájával ezért nem ajánlatos erőszakoskodni - VIDEÓ!

Valóban nem, ugyanis aki megpróbálja, porul jár. Legalábbis Berényi Miklós fia, Balázs így járt. Öt évvel ezelőtt a kamasz romantikus randira hívta a lányt, aki örömmel el is fogadta a meghívást, csak azzal nem számolt, hogy ez nem egy álom találka lesz, hanem rémálom. Balázs erőszakos fellépésre egy jól irányzott rúgás volt a válasz.

Ez az X-Faktor történetének egyik legizgalmasabb szerelmi kapcsolata!

Négy évvel ezelőtt röppent fel a hír, hogy az RTL Klub egyik közkedvelt műsorvezetőjére, Istenes Bencére rátalált a szerelem. A kis hölgy nem is volt éppen akárki, ugyanis az X-Faktor egyik versenyzője szédítette meg Bencét. Csopot Adél szexi hangjával, kedves természetével, no és filigrán alkatával hamar elcsavarta a humoros fiú fejét.

Figyelem! Az RTL új szintre emeli a valóságshow fogalmát

Pontosan egy évvel ezelőtt, ezen a napon az RTL KLub ismét új korszakot nyitott a magyar televíziózás történetében, és még az eddigieknél is magasabb szintre emelte a valóságshow fogalmát. ValóVilág powered by Big Brother? Tudjuk, ez már akkor brutálisan hangzott, de hamar kiderült, miről volt szó!

Sosem látott exkluzív interjú Sebestyén Balázzsal

A híres műsorvezetőről tudni lehet, nem sűrűn áll kamerák elé, főleg akkor nem, ha a magánéletével kapcsolatban kérdezik. A Fókusz stábjával kivételt tett Balázs, és négy évvel ezelőtt őszintén vallott gyermekéről, szerelméről és a hétköznapi dolgairól.

Ez volt az év békülése! Az énekes mindenkit meglepett!

Három évvel ezelőtt derült ki, Szabó Ádám újra megtalálta a boldogságot, de nem ám valaki más oldalán, hanem az exe mellett izzott fel ismét a szenvedély. Mire jó a sok közös munka? Hát arra biztos, hogy Ádámék rádöbbentek, nem bírnak egymás nélkül élni.

Ők a valódi Szupergirls-ök! VIDEÓ!

Pont egy évvel ezelőtt történt, hogy már javában zajlott a Hungary’s Got Talent előválogatója. Szerencsénkre a gyönyörű lányokból álló csapat, a Szupergirls a kameránk elé állt, és még a próbájukra is beleshettünk. A hajlékony lábú lányok nagyon bíztak abban, hogy az élő show-ban is sikerül majd olyat alkotniuk, amivel biztosan bekerülnek majd a döntőbe. Kulisszatitkok következnek!

Így néz ki a ByTheWay legénylakása!

Az együttes hírnevét még az X-Faktor szereplés hozta meg, hozzá kell tennünk, hogy a fiúk tehetségére is szükség volt azért, hogy ilyen messzire eljussanak. Az akkori szereplésük során szinte minden percüket együtt töltötték, így nem volt akadálya annak, hogy rendesen kiismerjék egymást. A Reflektor magazin három évvel ezelőtt megmutatta, milyen egy legénylakás ByTheWay módra.

Sebestyén Balázs gyermekével állt kameránk elé!

Sebestyén Balázs három évvel ezelőtt, ezen a napon mutatta meg először a kamerának nemrég született kisfiát, Noelt. Akkor már lassan egy éve, hogy a RTL Klub műsorvezetője két gyermekes apuka lett, pedig párjával, Vikivel Benett születése után úgy gondolták, nem lesz több gyermekük.

A Konyhafőnök zsűrije riporternek áll? – Zé és a gyerekek!

Hiába kicsi tehetségekről beszélünk, a verseny alatt pont ugyanolyan nehéz kihívásokkal kellett szembenézniük, mint a felnőtteknek. Természetesen a műsor készítői odafigyeltek arra, hogy a miniszakácsok tudjanak pihenni és töltődni is. Az már más kérdés, hogy az apróságok mit értettek pihenés alatt. Zé gyorsan körbe is nézett, mi történik a színfalak mögött, mikor nem forog a kamera.

Az Éjjel-Nappal Budapest egyik szereplőjét feljelentették?

Három éve történt az a tragédia, amely rendesen felborította ÉNB Szandika életét. Az állítólagos birkatermészetű amerikai bulldogja csúnyán megharapott egy kisebb kutyát és annak gazdáját. A sértett feljelentést tett, és kártérítést követelt a fiatal lánytól. Hogy pontosan mi történt akkor este, és mi az igazság, itt megnézhetitek!

Ez az egyik legtragikusabb jelenet, amit valaha láthattunk a Barátok köztben!

Bizonyára az a pillanat mindenki emlékezetébe bevésődött, mikor Illés Peti súlyos betegsége miatt úgy döntött, megválik a hajától, miközben volt szerelmét éppen megcsókolja Ádám… Három éve történt, pontosan ezen a napon!

Danics Dóra szexi fotózáson járt

Két évvel ezelőtt számoltunk be arról, hogy az énekesnő élete gyökeresen megváltozott az elmúlt egy évben, sőt ez a változás még az öltözködési stílusára is kihatott. Hogy ez mennyire így volt, arról a Fókusz csapata is meggyőződhetett, amikor elkísérte Dórát egy címlapfotózásra.

A Barátok közt Illés Júliája óriási hibát követett el!

Öt éve már, hogy a híres Barátok közt sorozatban egy anya és lánya kapcsolata vált instabillá. Júlia és Vanda viszonya csúnyán elromlott akkor, mikor kiderült, a fiatal lány rászokott a drogokra. A probléma okát kellett volna megkeresni, ehelyett Juli sajnos a bizonytalankodó és a szigorú anyai szerepet választotta.

Szuperszexi fotózáson jártak az Éjjel-Nappal Budapest bombázói!

Pont egy évvel ezelőtt forró helyzetbe kerültek az Éjjel-Nappal Budapest vadmacskái: a lányokat egy szaunában csípte el a fotós. Evelin Borival, Karola Barbival pózolt – hirtelen el se tudtuk dönteni, hogy melyik a jobb párosítás. A képek láttán mindenkinek leesett az álla. Nézzétek:

Berényi Miklós meg akarja öletni Attilát? – VIDEÓ!

Négy évvel ezelőtt a Mátyás király téren igen izgalmas eseménynek lehettünk a szemtanúi. Nem lepődtünk meg azon, hogy Berényi Miklós megint rosszban sántikál, de most olyan valamiben, ami nem játék. A felkért bérgyilkosát hiába próbálja elérni, és lefújni a megbízatást, a férfi nem veszi fel a telefonját. És kit akar megöletni? Le fogtok döbbeni!

Ilyen még nem volt – Az egyik versenyző bealudta magát a döntőbe!

Ezen a napon, pont egy évvel ezelőtt nagyon izgalmas napra virradhattak a Hungary’s Got Talent versenyzői, ugyanis ekkor dőlt el, ki jut tovább a döntőbe. Zseniális előadással érkeztek az előadók, volt vetkőzés, öltőzés, ugrálás, tűzokádás és versmondás is. Az egyik legfiatalabb résztvevő, Czuczor-Gidai Zsófi izgulás nélkül állt a színpadra és játékos könnyedséggel adta elő legújabb versét, mely tovább is repítette őt a döntőig.

Tóth Gabi: „Vége!”


szerző:
2016.11.29. 15:00
Tóth Gabi: „Vége!”

Öt évvel ezelőtt ért véget az énekesnő egyik igen meghatározó kapcsolata. A média akkortájt Kásás Tamással hozta össze, sőt egy kibontakozó párkapcsolatról beszélt már mindenki, mikor Gabi megelégelte és a kameránk elé állt. Őszintén vallott arról, hogyan és miért szakított egykori szerelmével, és könnyeivel még az interjú alatt is küzdött.

Így pezsgőfürdőznek a VV-s lányok! VIDEÓ!

Már nyolcadik szériánál tartunk, és még mindig töretlen a ValóVilág népszerűsége. Rengeteg játékos költözött már be illetve ki a Villából, de mégis vannak olyan szereplők, akikre a mai napig emlékezünk. Az egyik alkalommal VV Zsófi, VV Gigi és VV Anett futott össze egy kis pancsikolásra. A lányok nagyon jól érezték magukat, a hangulat remek volt.

Így készül egy színvonalas műsor! Beosontunk a vezérlőbe!

Az RTL Klub nagy sikerű tehetségkutatója a Hungary’s Got Talent bebizonyította nekünk, hogy a hazai színpadon is számtalan zseni és varázslatos tehetség állta meg a helyét. Egy évvel ezelőtt beosontunk a sejtelmes vezérlőbe, ahol megszületik minden műsor, és így bele tudtunk pillantani egy nehéz és körülményes folyamatba, vagyis abba, hogyan készül egy színvonalas műsor. Íme!

Emlékeztek még Czuczor-Gidai Zsófiára és a kedves kis verseire?

Pont egy évvel ezelőtt még javában tartott a Hungary’s Got Talent tehetségkutató versenye. Rengetegen jelentkeztek, és számtalan csodás produkciót hoztak el a műsorba. Nem is gondoltuk volna, de az egyik versenyező már az elejétől fogva elvarázsolta a nézőket. A hat éves Zsófi csodálatosan teljesített minden egyes alkalomkor. Nézzétek! 

Ilyen az élet Tóth Gabival – VIDEÓ!

Két évvel ezelőtt a Fókusz csapata kitalálta, hogy az énekesnővel szeretne eltölteni egy egész napot. Ami kiderült, Tóth Gabi mindig is ezer fokon égve élte az életét, nincs ez másképp az X-Faktor idején sem. Nehéz volt már akkor utolérni, annyira pörög, de a stáb azért megpróbálta egy napját lekövetni, amibe rengeteg minden belefért: találkozás az anyukájával, egy új tetoválás, próbák a két csapatával és a saját zenekarával is…

Erre a duettre mindenki emlékezni fog – X-Faktor!

Már négy éve, hogy két nagyon tehetséges énekest kértek fel arra, hogy egy színpadon, párban daloljanak. Kiderült, Oláh Gergő, a 2012-es X-Faktor egyik legtehetségesebb versenyzője Takács Nikolast kapta maga mellé a duett feladatban. A könnyek nem maradtak el…

Ismét boldog születésnapot Zé!


szerző:
2016.11.26. 15:00
Ismét boldog születésnapot Zé!

Nahát, milyen gyorsan elrohant egy év. Épphogy felocsúdtunk, már itt a következő szülinap. Egy évvel ezelőtt bulizós hangulat fogadta a gyerekeket a Konyhafőnök Junior konyhájában. Ám ez nem volt véletlen, hiszen Fördős Zének születésnapja volt, és a szuper hangulat mindenkit magával ragadt. 

VV Csere? – Jön az új Villalakó?

Pontosan két évvel ezelőtt ez meg is történt. A ValóVilág hetedik szériájában volt egy hatalmas csavar. A nézők ezen a napon tudhatták meg, hogy az egyik játékost VV Robin váltotta, legalábbis ekkor derült, hogy pontosan mi fog történni majd a ValóVilágban. Az akkor 26 éves srác egy komoly párkapcsolaton volt túl, és úgy gondolta, a Villa tökéletes hely lesz, ahol majd felejthet. Ki gondolta volna akkor, hogy Robin meg is nyeri a fődíjat?

Itt az év legnagyobb leleplező videója!

Egy évvel ezelőtt mutattuk be az Oscar-díjas Alex Gibney legújabb dokumentumfilmjét, melynek az volt a célja, hogy mindenki megtudja végre, mi az a szcientológia. A filmet Magyarországon is bemutatták, a rendhagyó vetítésre pedig egy hajó fedélzetén került sor, ugyanis a szcientológia egyfajta tengeri szervezetként képzeli el saját magát.

Egy újabb főzőműsor indul az RTLII-n!

Pont egy évvel ezelőtt a Fókusz is megerősítette a hírt, egy újabb főzőműsor indul az RTLII-n. Akkor annyi kiderült, hogy olyan fiatalokat vártak a show-ba, akik még szinte sosem tevékenykedtek a konyhában, legalábbis csak enni szoktak ott. Az is kiderült, hogy a Hagyjál főzni! garantált mosolyt fog csalni a nézők arcára.

Pillants be az X-Faktor titkaiba! VIDEÓ!

Hétről hétre nyomon követhetjük az X-Faktor énekeseit, akik minden adásban a szemünk előtt válnak sztárrá. Nem is gondolnánk, de a színpad másik oldalán rengetegen dolgoznak szívvel-lélekkel azon, hogy minden rendben menjem. A Fókusz kamerái két évvel ezelőtt szépen körbejárták a kulisszát és megismerhettük a stábnak azt a részét, akit eddig nem ismertünk.

Barátok közt Cuki kutyája így találkozott Vili bácsival

Egy éve, pontosan ezen a napon mutattuk be a sorozat új üdvöskéjét, Cuki kutyát. Több fordulós válogató előzte meg a csodás négylábú győzelmét, vagyis azt, hogy szerepelhessen a Mátyás király téren. Időközben az is kiderült, Cuki Vili bácsiékhoz fog szegődni egy szép napon. Így ismerkedtek meg a szereplők egymással:

Lebuktak! - Magdi anyus és Janka néni együtt vásárolgatnak!

Négy évvel ezelőtt óriási hangulatban telt egy forgatás. A szereplők nem voltak mások, mint a híres Barátok közt Magdi anyusa és a Szomszédok Janka nénije. Annyit előre elárulhatunk, a végén mindenki nevetésbe tört ki, a stáb és a színésznők is.

Ilyen a mulatósok élete – Kulisszatitkok!

A mulatós műfaj kicsit olyan, mint a foci, mindenkinek megvan róla a véleménye, valaki élvezi, valaki fanyalog, de végső soron tele a stadion. Három évvel ezelőtt a Fókusz riportere is belecsöppent egy nagy mulatós buliba, és számos titokra fény derült.

A Barátok közt Krisztiánja nagyon kínos helyzetbe kerül!

Három éve már annak, hogy az ifjabb Bartha egy rendkívül kínos helyzetbe került. Nem tett más egyebet a „katona” csak az éppen aktuális barátnőjének nem mondta el a teljes igazságot, és mint ahogy az lenni szokott, szépen kiderült az igazség. Mit szólt Krisztián a szembesítéshez? A videóból minden kiderül:

Istenes Bence ismét rosszalkodott, de most csúnyán lebukott!

Két éve már annak, hogy az X-Faktor mókás műsorvezetője jól meg akarta tréfálni az akkori mentorokat. Nem tett mást, csak beosont az ítészek öltözőjébe, és egyszerűen széttrollkodta magát. Bence kezdte elveszíteni önuralmát, és kontroll nélkül kezdte szétszedni a szobát és a mentorok cuccát. Az őrült rombolásnak egy váratlan vendég vetett véget..

Kiss Ramóna a sorsra bízza a jövőjét?

Egy évvel ezelőtt, pont ezen a napon a Barátok közt Szentmihályi Zsófijáról már tudtuk, hogy babát vár. A Reflektor magazin ebből kifolyólag úgy döntött, megkérdezi a karaktert életre keltő színésznőt, ő hogyan áll ezzel a kérdéssel, mikor szeretne családot alapítani, és mennyire szereti a mostani magánéletét.

Tavasztól új reality-vel jelentkezik az RTL Klub

Bizony, egy évvel ezelőtt, ezen a napon derült ki, hogy tavasszal kezdődik az RTL Klub egyik legújabb műsora a Farm, amely majd három hónapon keresztül nyújtja az izgalmasabbnál izgalmasabb szórakozást. Az már akkor is kiderült, hogy ez az újonnan induló valóságshow nagyon eltérő lesz az eddigiektől. 

Oláh Gergő könnyekig hatódott


szerző:
2016.11.20. 15:00
Oláh Gergő könnyekig hatódott

Három évvel ezelőtt hatalmas buliban volt része az énekesnek. Oláh Gergő valószínűleg sosem felejti el azt a szülinapját, ahol családja és barátai a legnagyobb titokban, egy hónapon keresztül szervezték az énekes meglepetés buliját, aminek hangulatát egy gospel kórus is emelte.

Ki is az a Kim Kardashian?


szerző:
2016.11.20. 15:00
Ki is az a Kim Kardashian?

Két évvel ezelőtt, az internet szinte beszakadt egy méretes popsi alatt, pedig akkor a világban sok minden más is történt. Az emberiség az emberiség végrehajtotta az első leszállást egy üstökös felszínén, tovább hidegedett a nyugati világ és Oroszország konfliktusa, és folytatódott a harc a halálos kór, az ebola ellen – ehhez képest egy közepesen ismert, közepesen sikeres és közepesen csinos amerikai sztár cseppet sem közepes méretű feneke került legtöbbször a híradások élére.

Stohl András: „Ez az ember is emberből van”

Pontosan egy évvel ezelőtt látott napvilágot a Válótársak egyik színészével, Stohl Andrással készült interjú, ahol elmondja, ő milyen karakternek tartja Sáfár Bálintot. A sorozat második szériája egyébként végre útnak indult, és kíváncsian várjuk, hogy a szereplőkkel mi fog történi.

A Konyhafőnök Juniorban jól összekuszálódtak a szálak!

Pont egy évvel ezelőtt az egyik kis tehetség, Zádor szerzett előnyt a versenyben, így akkor ő választhatott magának csapattársat. Sőt, a többi versenyzőt is ő állíthatta párba. Hasonlóan taktikus volt, mint annó Balázs!

Istenes Bence meztelenül adott interjút?

Bizony így volt! Pontosabban három évvel ezelőtt történt az a kis incidens, mikor is a műsorvezető ádám-, azaz párnakosztümben állt ki a Fókusz kamerái elé. Hamar kiderült, egy fogadásról volt szó, amit csúnyán elveszített Bence, és mivel ő mindig betartja a szavát, így történhetett meg, hogy meztelenkedett egyet az X-Faktor stúdiójának folyosóján.

Égető helyzet a Konyhafőnok Juniroban!

Nem is olyan régen, pont egy évvel ezelőtt a Konyhafőnökben gyerekek vették át a fakanalat, és ők lettek a versenyzők. Tavaly, ezen a napon történt, hogy először a dió kezdett picit füstölni, aztán már a sütő is égett... Nándi már csak abban bízhatott, hogy a gyümölcsökkel és dekorációval fel tudja javítani brownie-ját.

Így épül fel estéről estére az X-Faktor színpada! – Kulisszavideó!

Öt évvel ezelőtt a Fókusz stábja úgy döntött, hogy végre utánajár és lerántja a leplet az X-Faktor kulisszatitkairól. A világszínvonalú hang és fényhatás mellett mindenki kíváncsi volt arra, hogyan működik az énekesek mögött a videófal és, hogyan születik az elképesztő látvány hétről hétre.

Istenes Bence meztelen testét csak egy párna takarta!

Három évvel ezelőtt is a poénok nagymestere volt már a műsorvezető. Ha valamit a fejébe vett, akkor arról nem lehetett lebeszélni, főleg, ha ígéretet tett valakinek. Imádjuk Bence trollkodásait, habár el kell mondjuk, manapság sokkal nagyobb szívatásokat visz véghez. Mindenesetre garantáltan jól fogtok szórakozni ezen a videón is! 

Szupersztár járt a Barátok közt stúdiójában!

Öt évvel ezelőtt egy világsztár érkezett Budapestre, és meg sem állt a Barátok közt stúdiójáig. A Paula és Paulina ismert főszereplőjét nagy örömmel fogadták a Mátyás király tér színészei és színésznői. A szuper hangulatú fogadtatás hatalmas buliba csapott át, és mindenki nagyon jól érezte magát.

Fanni, Dóri, Vikcsu, Dani, Laci és Dennis – Emlékeztek még rájuk?

Pontosan egy éve történt, hogy a Reflektor magazin bemutatta az akkori beköltözött Villalakókat. Nagy izgalommal vártuk, hogy a ValóVilág hetedik szériájába kik fognak játszani, és kiket fogunk látni nap mint nap a képernyőn. A fődíjat végül VV Robin vitte haza, de jó nagy küzdelem volt a srácok részéről. 

A Barátok közt ügyvédnője így még sosem kelt ki magából! – VIDEÓ!

Három éve történt, hogy a mindig udvarias és előzékeny Balogh Nóra kicsit többet ivott a kelleténél, és igen szörnyű állapotban csöngetett be az ex-férjéhez. Berényi Miklós épp az aktuális szerelmével, Szentmihályi Zsófival enyelgett otthon, mikor az ügyvédnő betoppant. Óriási vita és veszekedés robbant ki a dologból.

Balogh Edina egy magánéleti titkába avatott be minket

Három évvel ezelőtt a Barátok közt sztárja örömmel fogadta a Fókusz stábját és hihetetlen nagy boldogsággal mesélt a kameráknak az egyik legszebb időszakáról, a babavárásról. Edina úgy emlékszik vissza a várandósság hónapjaira, illetve magára a szülésre, mint élete egyik legcsodálatosabb élményére. Elismerte persze, hogy az első hét nem volt könnyű, de azt leszámítva imádja az anyai szerepet, és semmire se cserélné le.

Barátok közt: Péter és Hanna majdnem megcsókolják egymást

Három éve történt, hogy a két fiatal között már annyira izzott a levegő, hogy mikor Hanna megvizsgálta Petit, mennyire lehet begyulladva a mandulája, olyan közel kerültek egymáshoz, hogy szinte már összeért az ajkuk. A történetből tudjuk, a két fiatal között szerelem fog szövődni, és nem is akármilyen.

Mégsem szakít az álompár? – VIDEÓ!

Mindig nagyon elszomorítóak azok a hírek, mikor egy-egy álompár szakításáról olvashatunk. Így volt ez az énekesnőnél is. Először jött a lesújtó hír, Lola és szerelme, Bence szakítottak, sőt már az eljegyzésüket is felbontották. Egy évvel ezelőtt, pont ezen a napon viszont jött egy újabb hír, miszerint mégsem szakítottak a szerelmesek, inkább csak egy kisebb fajta mosolyszünet volt közöttük. De inkább maga az énekesnő meséljen az esetről. Nézzétek:

Reszkessetek csigák – Itt a Konyhafőnök Junior

Pont egy évvel ezelőtt, ezen a napon már javában folyt a főzőtudomány versenyének műsora, ahol kivételesen gyerekek kezében volt a fakanál. A megmérettetés során eljött az a pillanat, mikor a mini szakácsoknak olyan ételt kellett összerakniuk, melynek az egyik fontos alapanyaga nem volt túl szimpatikus, mondhatni eléggé csúszós volt. Ádám arcáról mindent le lehetett olvasni, undorodott a csigáktól, sőt szinte élet-halál harcot vívott velük a kisfiú.

Óriási megtiszteltetés érte a ValóVilág egykori szereplőjét!

Kettő évvel ezelőtt történt a nagy meglepetés, mikor a valóságshow egyik nyertese, Aurelio vezethette körbe a Fókusz stábját a felújított Villa falain belül. A győztes fiú szerint ekkora megtiszteltetésben még egy VV nyertes sem részesült. Aurelio könnyekig hatódva nézte a propelleres emlékfalat az új ValóVilág Villában.

Elhoztuk! Garantáltan mosolyt csal az arcodra, itt a Best of Celeb vagyok!

A Celeb vagyok, ments ki innen! második szériáján se unatkozhattak a nézők. Volt ott minden, mi szem-szájnak ingere. Nyomon követhettük azt is, mit szóltak a dzsungellakók a meglepetés vendéghez, és végigizgulhattuk azt is, hogy ki lesz a dzsungelkirálynő. Íme egy kis összefoglaló a kalandos hetekből!

X-Faktor dráma – Mi történt a kulisszák mögött?

Egyik tehetségkutató sem könnyű, érzelmileg és mentálisan is megviseli az embert. A legkeményebb perceket valószínű a párbajozók élhetik át, hiszen szembe kell nézniük a kiesés tényével. Az érzelmek vihara sokszor akkor is tart még, mikor már véget ért a műsor. A Fókusz stábja a kulisszák mögött forgatott, és igen megrázó dolgok derültek ki.

A Válótársak főcímdalát bizony nem akárki fogja énekelni!

Pont egy évvel ezelőtt derült ki, hogy az RTL Klub legújabb sorozatának, a Válótársaknak a főcímdalát Oláh Gergő énekelhette el. Az első évad igen nagy sikert ért el, így az a jó hírünk, a második évad november 17-én lesz látható. Nagy meglepetések és rengeteg izgalom várja a nézőket.

Mi megkérdeztük! – Milyen a tökéletes palacsinta?

Tavaly ilyenkor igen izgalmas napra virradtak a Konyhafőnök Junior első évadának kis tehetségei, ugyanis nem mást, mint palacsintát kellett készíteniük. És milyen is a jó palacsinta? A legfőbb ismérve, hogy nem szakad el, nem ragad fel a plafonra, és szép kerek. Lilinek és Pankának persze arra is figyelnie kellett, hogy palacsintáik ne égjenek meg, viszont jól megsüljenek. A tét nagy volt, hiszen a küzdelem győztese automatikusan továbbjutott a következő fordulóba!

Pontosan egy éve, hogy elindult a Keresem a családom című műsor

Egy éve már, hogy az RTL Klub vadonatúj műsora, a Keresem a családom! felbukkant a képernyőn. A műsorvezető, Lilu akkor azt mesélte, hogy merőben új ingerek érték, hiszen előtte ő sosem vezetett ilyen jellegű műsort. A sors által egymástól elválasztott családtagok megható történetei rá is nagy hatást gyakoroltak, és mint mondta, a forgatások alatt olykor ő is a könnyeivel küszködött. Ne felejtsétek, már nem kell sokat várnunk, azaz november 15-én indul a Keresem a családom! második szériája. Annyi már biztos, Lilu és a stáb körbejárta a világot.

Ez volt a Barátok közt legmeghatóbb szülinapi ajándéka

Pontosan négy éve történt, hogy Berényi Attila gondolt egy nagyot és Peti születésnapjára egy régi autót vásárolt. Először a fiatal fiú fel sem fogta, hogy mi történik, de mikor meglátta élete első járgányát, olyan mámorban úszott, mint még soha. Igen megható pillanat következik.

Ilyen csúnyán még sosem járt pórul Sebestyén Balázs és Vadon Jani

Nem kell bemutatnunk a két műsorvezetőt, tudjuk róluk, hogy előszeretettel trollkodnak, gonoszkodnak, furkálódnak és viccelődnek a Celeb vagyok, ments ki innen! műsor versenyzőin. Két évvel ezelőtt, pont ezen a napon fordult a kocka, ugyanis a játékosoknak lehetőségük nyílt arra, hogy az eddigi összes sérelmet megbosszulhassák Janin és Balázson. Garantáltan nevetni fogsz, ha megnézed a videót!

A híres énekes testőre most tényleg elvette a sulykot

A Fókusz stábja nem egyszer készített már interjút. Rengeteg híresség megfordult már kamerájuk előtt. Három évvel ezelőtt is minden úgy történt, ahogy az lenni szokott, aztán egy váratlan fordulat mindent megváltoztatott. „Megtámadták a Fókusz stábját – a világsztár Bruno Mars testőre megütötte kameránkat és operatőrünket, lökdösődött, kiabált és fenyegetőzött.”

Nem bírta, az X-Faktor énekese feladta!

Három évvel ezelőtt, ezen a napon jelentette be a nagy hírt Bozsek Márk. A fiút nem kellett bemutatnunk, ugyanis a híres Barátok közt sorozatból ismerhettük, ahol sokáig Fekete Szabi karakterét alakította. Egyszer gondolt egyet a színész, és benevezte magát a tehetségkutatóba. Hangja elvarázsolta a rajongókat, és a zsűritis. Viszont az öröm nem tarthatott sokáig, egy váratlan bejelentés mindenkit elszomorított. 

Láttátok már? - Szemtelenül őszinte interjú Istenes Bencével!

A műsorvezető ismét hozta a formáját a szombati X-Faktor élő show-jában. Bizony minden magas labdát könnyen lecsapott, és fordított esetben, ő is simán zavarba tudta hozni a mentorokat. Trollkodásairól már nem is beszélve… Hogy mit gondol önmagáról Bence, és szerinte miért fontos az önirónia? Íme itt a válasz:

Puskás Peti mindent bevállal a csapatáért?

Két évvel ezelőtt az énekes egy igen kemény feladat elé nézett. Igaz, maga jelentkezett a kihívásra, de talán akkor még ő sem gondolta volna, hogy mennyire kemény lesz az a próba. Petit beásták egy gödörbe, és teljesen beborították a testét homokkal. A Celeb vagyok, ments ki innen! Kincsvadászatának a tétje nem volt más, mint az, ha az önkéntes jelentkező kibír négy órát beásva a homokba, akkor a játékosok megkaphatják azokat az üzeneteket, melyeket szeretteik küldtek nekik a messzi távolból.

Sokat készülnek, de némi szórakozásra is marad idejük az X-Faktor versenyzőinek!

A két évvel ezelőtti tehetségkutató is jobbnál jobb énekeseket gyűjtött össze. Az élő show-ra bizony mindig készülniük kellett, ami azt jelentette, hogy vagy táncpróbán voltak, vagy énekórán. Szerencsére a zsűri szíve megesett az énekeseken, így némi szórakozásra is maradt idő.

A Barátok közt sztárja varázslatos helyre utazott

Pont egy évvel ezelőtt mutattuk be a Barátok közt fiatal színésznőjét, Nagy Alexát, aki mindig is szeretett egyedül utazni. Az azonban mindenképpen nagy bátorságra vall, hogy legutóbbi kalandjára is útitársak nélkül indult el. Alexa ugyanis az elmúlt néhány hónapban hátizsákos turistaként járta be a Távol-Kelet egzotikus országait

Ez volt az egyik legbrutálisabb jelenete a  Barátok köztnek

Igen sok minden történt már a Mátyás király téren, de az egyik leghátborzongatóbb pillanat mégis az volt, mikor Bartha Zsolt gondolkodás nélkül lelőtte Berényi Miklóst. A nézők pontosan négy évvel ezelőtt, ezen a napon láthatták ezt a részt.

Elhoztuk az egyik műsorunk legdurvább vitáját!

A két évvel ezelőtti Celeb vagyok, ments ki innen! második szériájának egyik legdurvább veszekedését élhették át a nézők. A Fókusz egy pszichológus segítségét kérte, aki rendesen kielemezte a történteket és a szereplőket egyaránt. Egyáltalán nem meglepő, ami történt, az éhezés és a nomád életkörülmény mindenkiből kihozta a fenevadat.

Ilyen szexi kincsvadászatot még senki sem látott

Két éve ilyenkor még javában zajlott a Celeb vagyok, ments ki innen! 2014-es második szériája. A sok feladat közül a kincsvadászat volt a legkedvesebb a játékosok részéről. Pont ezen a napon két őrjítően szexi csaj lett a kiválasztott, és mikor megtudták, mi lesz a feladatuk, azonnal fejest is ugrottak a dologba.

Ilyen trükkös tolvajokat talán még sosem fogtak

Három éve történt, pont ezen a napon, hogy három férfit fogott a rendőrség, akik úgy raboltak ki egy nőt, hogy a sértett közben észre sem vette. Hogy pontosan mi történt valójában? Nézd meg, nem fogsz hinni a szemednek! Fontos, hogy mindig figyeljünk értékeinkre!

Puskás Peti szerelmet vall?


szerző:
2016.11.02. 16:19
Puskás Peti szerelmet vall?

Két éve történt, hogy ezen a napon a Celeb vagyok, ments ki innen! 2014-es szériájának egyik játékosa, Puskás Peti nem bírta tovább cipelni a lelkiismeret-furdalásnak hatalmas terhét. Bárdos András javaslatára, szembeállt a folyóval és kiöntötte neki szívét, mintha igazi kedvesének mondaná el bánatát. És hogy mi okozta a hatalmas bűntudatot az énekesnél? Nézd meg a videót!

Szörnyvadászatra mentünk! – VIDEÓ!

Három évvel ezelőtt egy igen rémisztő legendáról zengett Mátranovák és környéke. Azt állították, létezik egy misztikus lény, melyet fanyűvőnek neveztek el. A Fókusz Plusz csapatának ennél nem is kellett több, összepakoltak és azonnal a furcsa lény nyomába eredtek.

Nem hiszitek el, Puskás Peti kivel szűrte össze a levet!

Az énekes két évvel ezelőtt csatlakozott a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorához, ahol is kiderült, az egyik játékossal közelebbi kapcsolatban volt nem is olyan régen. A sejtelmes beszélgetésükből kiderült, Aleskával még mindig kedvelik egymást, de mára már mindenkinek párkapcsolata van. Kettőjük beszélgetése kicsit kínosan indult, de a végére minden a helyére került.

Extra produkció! ByeAlex az X-Faktor színpadán!

Biztos sokan emlékeznek arra, hogy két évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon történt meg, hogy a tehetségkutató harmadik élő show-jának meglepetés vendége az énekes volt. A színpadra ByeAlex lépett, aki mára maga ülhet a mentorok székébe. Hamarosan a Mentor Házban énekelhetnek az új versenyzők!

Bemutatjuk, hogy milyen egy igazi pánikszoba!

Két évvel ezelőtt a Celeb vagyok, ments ki innen! 2014-es szériájának bátorságpróbái igen izgalmasnak tűntek. A bemutatott lehetőségek közül a pánikszoba volt az egyik legkegyetlenebb feladat, hiszen a falakba vájt lyukakon keresztül kellett belenyúlni a rekeszekbe. És mik lehettek odabent? Nézzétek: 

Boldog születésnapot Fókusz!


szerző:
2016.10.31. 14:30
Boldog születésnapot Fókusz!

Tavaly, pont ezen a napon tizennyolc éves lett a Fókusz! Az alkalomból megmutatták, hogyan született és vált felnőtté milliók szeme láttára. Felidézték a legemlékezetesebb riportjaikat, és megmutatták, hogyan készült a reggeli ötletekből estére minket szórakoztató, vagy épp elgondolkodtató élő adás.

Összehoztuk! Egy kislány álma teljesült!

Biztos emlékeztek még arra, hogy pont egy évvel ezelőtt a Fókusz kamerái jelennek voltak annál a nagy találkozásnál, amely Varró Dani és a kis rajongója között esett meg. A Hungary’s Got Talent egyik versenyzője, Zsófi igaz csak öt éves volt akkor, de hihetetlen módon tudott szavalni és mindenkinek mosolyt csalt az arcára. És mit szólt mindehhez a költő? Nézzétek!

Miklós és Zsófi sosem került még ilyen kínos helyzetbe

Négy évvel ezelőtt a Mátyás király tér szívtiprója és férfifalója egymásba szeretnek. Zsófi és Miki nem bírtak egymásnak ellenállni, és egy óvatlan pillanatban egymáséi lesznek. Még ezzel nem is lett volna semmi baj, azzal viszont igen, hogy egy véletlen baleset folytán az egész ház megtudja.

Könnyek és veszekedések az X-Faktorban

Minden évben rácsodálkozunk, hogy milyen erős érzelmeket tudnak kiváltani a mentorokból a tehetségkutató válogatói, de főleg az élő-show-k. Ez négy évvel ezelőtt sem volt másképp, sőt akkor a Fókusz kamerái betoppantak a kulisszák mögé, és megtudhattuk, mi történik közvetlen az adás előtt.

Új szereplő érkezett az Éjjel-Nappal Budapestbe!

Három évvel ezelőtt egy új szerepelő érkezett a sorozatba. A félig mongol származású lány jól felkavarta az állóvizet. A lányok féltékenyek lettek rá, a fiúk pedig egymással versengve csapták a szelet neki. Na de ki ő? Hol volt eddig Alexa?

Istenes Bencének ez volt élete legnagyobb bejelentése!

Pontosan egy évvel ezelőtt, ezen a napon a műsorvezető belenézett a Fókusz kameráiba és élete legnagyobb bejelentését mondta el a tévénézőknek. Nem kellett sokat várni, és kiderült Bence apa lesz. Izgalommal és nagy örömmel készült a feladatra.

Sebestyén Balázs: Majdnem tragédiába fulladt a forgatás!

Három éve már, hogy elindult a Vundersőn és Zuperszexi műsora, ahol nemcsak a vendégeket szívatták meg a műsorvezetők, hanem egymást is. Sebestyén Balázs és Vadon Jani egy újabb kíséreltbe kezdett. Balázs egy kanál fahéjat szeretett volna betolni magába. Majdnem balul sült el a dolog.

Tokaji borok közt a Barátok közt


szerző:
2016.10.27. 15:00
Tokaji borok közt a Barátok közt

Öt évvel ezelőtt a híres sorozat szereplői egy igen kalandos csapatépítőn vehettek részt Tokaj környékén. Rengeteg feladat várt rájuk, játékok, borkóstolás, zenélés, táncolás és örömködös. De a legfontosabb mégis az volt a számukra, hogy olyan jó dolgokról tudtak végül beszélgetni, mint a munkás napokon soha.

Tudod, mi az a „Bestiák doboza?”

Két évvel ezelőtt elindult a Celeb vagyok, ments ki innen! második szériája. A nézők bepillantást nyerhettek a bátorságpróbák helyszíneibe és azt is megleshették, milyen eszköz, milyen kihívást takar. Erős idegzetűeknek ajánljuk!

Hogyan kommunikáljunk sikeresen? Íme!

Három évvel ezelőtt a Fókusz felvetette azt a szituációt, mely sokszor ismerős lehetett a számunkra: A nő idegesen hazajön a munkából és rázúdítja férjére az aznapi sérelmeket. A férfi meghallgatja, majd megoldásokat javasol, amitől a felesége még idegesebb lesz. Ugye milyen ismerős élethelyzet?

Tizenöt éve töretlen a sorozat sikere! Barátok közt!

Ezen a napon, pont három évvel ezelőtt ünnepelte 15. születésnapját a sorozat, mely nap, mint nap több millió tévénézőt ültet le esténként. Ha akkor végig akartuk volna olvasni a Barátok közt addigi történetét, el se fértünk volna vele a kanapén, hiszen egy 179 ezer oldalas irományról volna szó. 15 évvel ezelőtt épp a mai napon indult útjára a páratlan sikersztori! Egyébként ma pedig pontosan 18 éves! Boldog születésnapot kívánunk!

Éjjel is védték a gátakat Baranyában!

Pontosan két éve ezelőtt láthattuk az RTL Híradóban azt az összefogást, mely mindenkinek példát mutathatott. Volt, aki a gáton dolgozott, közben a falu másik végében majdnem az ő házát is elöntötte a víz. Baranya több pontján is éjszakába nyúlóan dolgoztak a gátakon, hogy nehogy elöntse a falut a víz.

Másfél éve nem adott interjút – Most kivételt tett!

Négy évvel ezelőtt, ezen a napon tört meg a csend, és Stohl András élettársa interjút adott a Fókusznak. Talán olyan még sosem volt, hogy a színész kedvesével és közös gyermekükkel szerepeljen együtt a tévében. A pár sokat mesélt arról a stresszről, ami a pereskedés előtt volt, és arról az időszakról, mikor a színész börtönbe vonult. Megrázó interjú következik.

Apró kütyük, és tízezrekkel csökkenhet a rezsi

Négy évvel ezelőtt a Házon kívül egyik adásából rengeteg hasznos dolgot megtudhattunk arról, milyen módszerekkel lehet csökkenteni kiadásainkat. A rezsin való spórolásnak nem az az egyetlen módja, hogy lecsavarjuk a fűtést, vagy jobban felöltözünk otthon. Apró eszközökkel, trükkökkel és egy kis odafigyeléssel akár több tízezret is megspórolhatunk.

Garantáltan nevetni fogsz - Elhoztuk a Celeb vagyok legjobb pillanatait!

A dzsungeltúra igazán izgalmasra sikeredett, így a műsor készítői gondoltak egyet, és a nézők szórakoztatatására összevágták azokat a pillanatokat, melyek a legemlékezetesebbek voltak a játék során. Mindenképp érdemes visszanézni a legviccesebb jeleneteket!

Egy ország drukkolt Madárnak!


szerző:
2016.10.23. 14:30
Egy ország drukkolt Madárnak!

Két évvel ezelőtt, pont ezen a napon fejeződött be a 2014-es Celeb vagyok, ment ki innen! első szériája. A játék győztese pedig a bokszoló lett, aki valóban megérdemelte a címet. A második helyen Aurelio végzett, akinek annyit súgott oda Madár: „Nem nyerhetsz meg mindent!”. Ezek után pedig kezdődött a dzsungel királyának járó ünneplés.

Nádai Anikó úszik a boldogságban

Az Éjjel-Nappal Budapest sztárjával, Nádai Anikóval két hónappal a kisbabája világra hozatala után készült egy interjú, ahol mindenki megcsodálhatta, hogy milyen gyorsan visszanyerte a tökéletes alakját. A műsorvezető elmondta, legkevésbé sem a kilókkal törődött, hiszen minden percét a gyönyörű kisfia, Patrik foglalta le.