KERESÉS search-close
Csak a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!
Aranylemezt kapott a Vígszínhában bemutatott Pál utcai fiúk előadás

2017-ben a világhírű regényből készült zenés játékot három hónap alatt ötvenötezren látták. A grund hőseit alakító színészek mellett aranylemezt kapott Marton László rendező és a Dés László, Grecsó Krisztián, Geszti Péter alkotói trió is.

Saját főzőműsort kap Wossala Rozina?

Pont egy évvel ezelőtt jelentettük be, hogy a Konyhafőnök egykori zsűritagja, Wossala Rozina saját főzőműsort kapott az RTL Klubon. A Profi a konyhámban című szponzor finanszírozott műsorban Rozina olyan hírességeket látogatott meg, akik egyáltalán nem voltak otthon a főzésben.

Bartha Zsolt szörnyű ténnyel szembesül

Hat évvel ezelőtt mikor még a Rózsa tulajdonosa és Szentmihályi Zsófi egy szép párt alkottak, sokszor bonyolódtak hatalmas vitákba. Az egyik alkalommal Zsolt beletrafált a fiatal lány egyik félelmébe, ugyanis Zsófi elárulta a kedvesének, lehet, soha nem akar gyereket.

Keresem a családom: megrázó történettel zárult a harmadik évad

Egy évvel ezelőtt a harmadik évad utolsó adásában Izabell történetét ismerhették meg a nézők. A lány Egerben született egy roma családban, három éves koráig Editnek hívták. Kiskorában fogadta örökbe egy amerikai házaspár, most New York-ban él, három nyelven beszél. Ez volt a „Keresem a családom!” egyik legmegrázóbb és leginkább elgondolkodtató története.

Valóságshow: Pumpedék a tévében!

Pont egy évvel ezelőtt derült ki, hogy kamerák követik Gabót és kedvesét mindenhová, miközben a kigyúrt srác akkor éppen szóba sem állt barátnőjével, anyjával pedig folyamatos volt az adok-kapok. A sorozat jeleneteit nem írták meg előre, így őszinte pillanatoknak lehettünk szemtanúi. De nem csak a pár életébe és hálószobatitkaiba leshettünk be, a család és a barátok is szerephez jutottak…

Nádai Anikó nagy dologra szánta rá magát!

Már három éve annak, hogy beszámoltunk arról: Nádai Anikó élete új irányt vett. Kisbabája miatt úgy döntött akkor, hogy egy időre elköszön az Éjjel-Nappal Budapesttől, és a kicsi érkezéséig más területen próbálja ki magát.

Bartha Zsoltot választás elé állították?

A Rózsa tulajdonosa sosem volt ilyen nehéz helyzetben, ugyanis hét évvel ezelőtt választania kellett: vagy a bisztrót választja, vagy a fiát. Sosem volt ilyen nehéz helyzetben!

Csuja Imre megrendítő vallomást tett!

A színész pont egy évvel ezelőtt, ezen a napon először beszélt a nyilvánosság előtt tizennégy évvel ezelőtt elhunyt fiáról, és arról, hogy magát hibáztatja Gergő haláláért. Szerinte nincs annál nagyobb trauma, amikor a szülőnek kell eltemetnie gyermekét. Hiába tettek meg mindent fiúkért, már késő volt a segítség. Csuja Imre őszinteségével arra hívja fel a szülők figyelmét, hogy segíteniük kell, amikor védtelen és érzékeny kamasz gyereküknek sebezhető a lelke.

Legendás páros fogja vezetni az RTL Klub Reggeli műsorát

Egy évvel ezelőtt harangoztuk be, hogy a régi legendás Reggelik hangulatát szeretnék visszahozni az RTL képernyőjére. Be is mutattuk az áprilisban induló reggeli műsor házigazdáit, akik a 2017-es év nagy felfedezettjei. Ők bizonyítottan és garantáltan Nyerő Párost alkottak már akkor is, de kiderült, hogy a Reggeli műsorban is.

Pilvaker: Fluorék érettségi tétellé váltak?

Egy évvel ezelőtt vitatkoztunk arról, hogy a szavak forradalma-e, hogy a nagy klasszikus Petőfi, Csokonai, vagy Vörösmarty verseket milyen mértékben lehet modernizálni, de talán elég, ha megnézzük mi történt az elmúlt öt évben. Jött a Halott Pénz, a Punnany Massif, Fluor és a többi rapper, színész, zenész és minden korábbinál közelebb hozták a kötelező magolandót a tinikhez. Hashtag kokárda és hashtag pilvaker - Fluorék pár év alatt érettségi tétellé váltak, nálunk meg idén is szól a magyar nemzeti hip-hop rap.

A mi kis falunk: így forgatta fel Pilisszentlélek életét a sorozat!

Ki tudja még mi lesz, ha az RTL vígjátéksorozata, A mi kis falunk továbbra is ennyire népszerű marad. Még az is megtörténhet, hogy Csuja Imrét tényleg polgármesterré választják Pilisszentléleken, és nemcsak temploma, de papja is lesz a csodaszép kis településnek! A sorozat főszereplője egy évvel ezelőtt azt mondta, már úton útfélen úgy köszönnek neki, hogy Jó napot polgármester úr, hogy vannak a halak?

Csökkenhet az üzemanyagár?


szerző:
2018.03.15. 06:00
Csökkenhet az üzemanyagár?

Pont egy évvel ezelőtt, ezen a napon 3 forinttal olcsóbb lett a 95-ös benzin, és 5-tel a gázolaj literje mától. Tavaly megírtuk, hogy az akkori évben alig néhány forinttal ingadoztak az árak, de áprilistól komolyabb áresés jött - a GKI szerint. Úgy számoltak, megszűnik a bevezetett többlet jövedéki adó, amelyet legfeljebb 50 dolláros hordónkénti árhoz kötöttek. A benzinkutakon egyelőre majdnem 20 százalékkal többet kellett fizetni az üzemanyagokért, mint 2016-ban. 

Különleges gólyákkal találkoztunk!

Kokárdával a nyakukban engedtek szabadon gólyákat a Hortobágyi Madárkórházban pont egy évvel ezelőtt. Immár 10 éve, mindig ezen a napon engedik elrepülni a korábban megsérült madarakat, amelyeknek a kórház röptéjében kellett átvészelniük a telet. Társaik általában ilyenkor érkeznek vissza Afrikából, így gond nélkül tudtak csatlakozni hozzájuk.

Exkluzív fotózásra kísértük el Axente Vanessát

Egy bájos 182 cm magas, 22 éves lány, akit – bár itthon kevésbé ismernek - de az elmúlt években meghódította a divatvilágot, és akivel a közelmúltban New Yorkban tölthettünk egy napot. Pont egy évvel ezelőtt őszintén mesélt arról hogyan sikerült egy kis zalai faluból idáig jutnia és arról is, hogy miként tartja karban fantasztikus alakját.

Meglepő fordulat a Keresem a családom! egyik részében!

Egy évvel ezelőtt nem várt fordulat következett be a „Keresem a családom!” egyik részében szereplő Imre életében. A férfi a műsor segítségével megtalálta nővérét, akitől még csecsemő korában szakították  el. Megható találkozásukat látva Imre fia is jelentkezett a férfinél, újra felvették egymással a kapcsolatot.

Ő az a magyar statiszta, aki már több Oscar-díjas filmben is szerepelt!

Egy évvel ezelőtt mutattuk be a két Oscar-díjas statisztát: Károlyt lassan kabalaként használhatnának azok a rendezők, akik az Oscar szoborra pályáznak. Riportunk főhőse nem színész, mégis számos hollywoodi filmben kapott már szerepet. Úgy tűnik tökélyre fejlesztette a statisztálást. Károly pontosan tudja, miért szeretnek vele és magyar társaival dolgozni a leghíresebb rendezők is.

Hagyjál főzni! avagy sztárpasik a konyhában!

Amelyik konyhában Istenes Bence a háziúr ott garantált a totális káosz és a jókedv. Pont egy évvel ezelőtt tettük fel a kérdést: de, hogy ki lesz képes az őskáoszt megállítani? Hogy Aurelio vagy Gáspár Laci, az már csak a hétfői adásból derült ki. Az biztos, hogy a Hagyjál főzni! felvételein, azért Valkó Eszterék is tudtak meglepetést okozni.

Miért jó a házassági szerződés?

Három évvel ezelőtt boncolgattuk azokat a kérdéseket, hogy vajon érdemes-e kötni házassági szerződést, illetve mi szól ellene és mi mellette? Erről kérdeztünk hírességeket, és egy ügyvédet, akihez a párok természetszerűen már akkor érkeznek, amikor egy házasság véget ér, és az anyagiak kerülnek előtérbe.

Ez volt az egyik legnagyobb kártérítés a zenei életben!

Három évvel ezelőtt számoltunk be arról, hogy Pharrell Williams akkortájt nem lehet túl happy, ugyanis a 2014-es nyár slágere, a Blurred Lines, amit Robin Thickkel közösen írtak úgy tűnt, egy lopott szerzemény. A bíróság szerint ugyanis Pharellék a dalt Marvin Gaye funk legendától, annak egy 77-ben született slágeréből nyúlták.

Ez volt ám a dalpremier a Barátok köztben!

Pontosan hét évvel ezelőtt a Mátyás király tér teljesen felfordult, mikor Szabi úgy döntött, kiengedi a hangját és éneklésre adja a fejét. Nem is kellett sokáig várni, és Kinga elkísérte őt egy hangstúdióba, ahol fel is vették Szabi első dalát.

Emlékeztek még erre a Deák téri rejtélyre?

Pontosan két évvel ezelőtt, ezen a napon egy hatalmas sporttáskát kerített körbe a rendőrség Budapest egyik legforgalmasabb pontján. A titokzatos táska tartalmára minden járókelő kíváncsi volt, még az Éjjel-Nappal Budapest főszereplői is döbbenten találgatták, vajon mi lehet benne.

Új vendégek érkeznek Sebestyén Balázs nappalijába!

Pont egy évvel ezelőtt mutattuk be, hogy több érdekesség is volt péntek este Sebestyén Balázs nappalijában. Kiderült, hogy Puskás Peti párjának jó a humora, illetve az is, hogy Pumped Gabo még mindig büntetésben van VV Zsófis kalandja miatt, bár ő ezt nem érti, és hogy párja Ági, véletlenül nem vett ruhát a fehérneműjére.

A Barátok közt egykori színésze őszintén vallott párkapcsolatáról!

Németh Kristóf, azaz a Mátyás király tér Kertész Gézája egy évvel ezelőtt, pont ezen a napon megtörten mesélt arról a színész, hogy 1,5 éves kapcsolata ért véget, pedig hosszú távra terveztek az Operettszínház táncművészével. A hír, hogy szakítottak mindenkit meglepett, hiszen már az esküvő is szóba került köztük.

A mi kis falunk: egy évvel ezelőtt izgalmas résszel folytatódott a sorozat!

Pont egy évvel ezelőtt, ezen a napon nagy napra ébredtek a Pajkaszeg lakói, hiszen személyesen a fejlesztési miniszter érkezett hozzájuk, az akkori részben. A díszes fogadáshoz felsorakozott az egész falu, szó szerint, hiszen Pajkaszeg lakó mellett itt is feltűntek a pilisszentléleki emberek is. Ebben a hangulatos pilisi faluban forgatták a sorozat legtöbb jelenetét, amiben a vállalkozó kedvű helyiek is szerepet kaptak.

Az RTL ismert arcai így szembesültek az első felvételeikkel!

Pont egy évvel ezelőtt, ezen a napon leesett az álla a hazai hírességeknek, amikor szembesítettük őket első tv-s szerepléseikkel. Erős Antónia és Szellő István is jót nevettek régi önmagukon, ahogy Istenes Bence is verte a térdét. Nézd vissza a pillanatot, amikor az RTL ismert arcai szembesülnek a legeslegelső róluk készült felvétellel.

Berényi Balázs buliján elszabadul a pokol!

Hét évvel ezelőtt történt, hogy a fiatal Berényi házi bulit rendezett. Elsőre jó ötletnek tűnt, hiszen minden adott volt egy fergeteges szórakozásra, de azzal nem számoltak a fiatalok, hogy egyszer csak elszabadul a pokol, és már nem ők irányítják a történéseket.

Láttátok már VV Mici és VV Krisztián legújabb videoklipjét?

Ezen a napon, pont egy évvel ezelőtt meglepte rajongóit a ValóVilág nyolcadik szériájának szerelmesei. Egy videoklipet készített VV Krisztián és barátnője, Mici. A végeredmény pedig magért beszélt már akkor is!

Keresem a családom: itt egy újabb egymásra találás!

Apa nélkül felnőtt gyerekek: a „Keresem a családom!” elmúlt epizódjaiban több ilyen élettörténetet ismerhettek meg. Egy csonka családban felnőni mindig nyomot hagy a gyermekben. Pont egy évvel ezelőtt, ezen a napon azonban egy olyan fiatal lány történetét ismerhették meg a nézők, aki az édesanyja nélkül nőtt fel.

A ValóVilágból a popszakmába


szerző:
2018.03.06. 06:00
A ValóVilágból a popszakmába

Három évvel ezelőtt, ezen a napon alig, hogy véget ért a ValóVilág hetedik szériája, azonnal kiderült, hogy ki az újabb feltörekvő zenei tehetség. VV Dennis a sokadik olyan korábbi valóságshow-szereplő, aki mikrofonnal a kezében képzeli el a jövőjét - nos, nem szerettük volna rögtön az elején a kedvét szegni, de megállapítottuk, nem lesz könnyű dolga.

Boldog születésnapot, Éjjel-Nappal Budapest!

Egy évvel ezelőtt, ezen a napon ünnepelte a híres sorozat a negyedik évfordulóját. Idén viszont már pontosan öt éve annak, hogy beköltöztek a nappalinkba az Éjjel-Nappal Budapest szereplői. Az akkori közel ezer epizód történéseit maguk a szereplők sem tudták már számon tartani: megszámlálhatatlan vita, életre szóló emlék és még több szerelmi szál. Nézd meg, hogyan ünnepeltek a sorozat sztárjai!

X-Faktor szerelem: Földesi Péter és Tóth Andi

A magyarországi X-Faktor legfiatalabb győztesének élete egy igazi tündérmese. A verseny óta megkapta élete első színházi szerepét, közös fellépése volt kedvenc zenekarával, a Hooligans-szel, és most úgy tűnik Ámor nyilai is eltalálták. Erről beszélgettünk Andival, pontosan két évvel ezelőtt.

Újra rátalált a szerelem Polyák Lillára?

Két évvel ezelőtt, pont ezen a napon először szólalt meg azóta, hogy párjával bejelentették, zátonyra futott a házasságuk. Polyák Lilla majdnem húsz évig volt együtt Homonnay Zsolttal. Két évvel ezelőtt derült ki, hogy akkor már fél éve kezdett új életet, amelyet ma már új szerelmével is megoszt.

Ő lenne Palvin Barbi férfi „hasonmása”?

Patinszki Misa szép csöndben majdnem akkora sztár lett a férfimodellek között, mint Palvin Barbi a hölgyeknél. Versengenek érte a katalógusok és a magazinok. Azért egy valamiben különböznek persze a nemükön kívül: míg Palvin kisasszony hatalmas parti arc, addig Misa csöndes és visszafogott, nem nagyon jár el bulizni. Egy évvel ezelőtt mutattuk be őt a Fókusz műsorában!

Egy különleges vendég érkezik Sebestyén Balázs kanapéjára

Egy évvel ezelőtt adtuk hírül, hogy az egyik péntek estére Hajós András is visszatért az RTL Klub képernyőjére és hozza magával néha igencsak érdekes poénjait. Miatta is érdemes volt nézni péntek este a Gyertek át! legújabb adását, de az is kiderült, hogy Kabát Péter szájról olvasott, azaz, hogy nem olvasott.

Opitz Barbi indiánokkal és egzotikus állatokkal is találkozott!

Pont egy évvel ezelőtt számoltunk be arról, hogy indiánokkal és egzotikus állatokkal is találkozott az X-Faktor győztese panamai nyereményútján. Barbit nővére kísérte el, így minden kalandban együtt vettek részt. Az igazi erő az első repülőútján kellett a fiatal énekesnek, utána már csak arra figyelt, hogy mindent rögzítsen a telefonjával.

Erről az oldaláról még biztos nem ismerted Rihannát!

Pont egy évvel ezelőtt számoltunk be arról, hogy az énekesnő lett az év humanitáriusa. A barbadosi énekesnő kedden Bostonban vehette át a Harvard Egyetem díját. A címet jótékony tetteivel érdemelte ki Rihanna: sok pénzzel támogatja a mellrák gyógyításával kapcsolatos kutatásokat hazájában. Ezenkívül szívén viseli a karibi térségből Amerikába érkező fiatal egyetemistákat is, hogy megfelelő oktatást kapjanak. Ehhez egy alapítványt hozott létre, melyet nagyszüleiről nevezett el.

Keresem a családom: nehéz gyerekkorból a jótékonykodó felnőttkorig

A segítséget nagyon sok minden motiválhatja. A „Keresem a családom!” egy évvel ezelőtti műsorában Andrást ismerhették meg a nézők, aki olyan embereket támogatott, akik valamilyen oknál fogva elakadtak az életükben. Talán azért tette mindezt, mert ő is járt már hasonló cipőben.

Kinek mi a valódi életkora a sztárvilágban?

Nicole Scherzinger bevallotta, hogy 2008-ban azt hazudta, hogy huszonnyolc éves, közben már a harmincadikba lépett, Nicki Minaj pedig huszonhatnak mondta magát, mikor kiderült, hogy huszonnyolc. De miért tabu néhány ember számára a saját kora? És, vajon hány éves lehet Kiszel Tünde? Egy évvel ezelőtt járt utána a Fókusz!

Ilyen volt a Rapülők gigashow-ja!


szerző:
2018.02.27. 06:00
Ilyen volt a Rapülők gigashow-ja!

A tavalyi év egyik legmeghatóbb pillanatát hozta a Rapülők koncert. Geszti Péterék szerettek volna méltóképpen megemlékezni a nemrég elhunyt Somló Tamásról, ezért felkérték a néhai zenész két fiát, hogy lépjenek fel velük egy dal erejéig. A méltó búcsú után aztán fergeteges bulit varázsoltak a Sportarénába, pont egy évvel ezelőtt.

Ezt gondolják a jövőjükről a mai fiatalok!

Pont egy évvel ezelőtt számoltunk be arról, hogy egy felmérés szerint minden tízedik magyar fiatal elmenne Magyarországról. Ráadásul 40%-uk fél attól, hogy nem lesz családja. Már akkor nehéz volt megfejteni, mi vezethet egy ennyire pesszimista jövőképhez…

Mit keres Fördős Zé a Barátok köztben?

Három évvel ezelőtt számoltunk be arról, hogy az ország egyik legnépszerűbb gasztrobloggere a dzsungel után, ismét egy számára ismeretlen terepre merészkedett, amikor elfogadta a felkérést és szerepet vállalt a népszerű sorozatban.

Rékasi Károlyt mentálisan is nagyon megviselte a balesete!

Két évvel ezelőtt számoltunk be arról, hogy korábban úgy tűnt, Rékasi Károly balesete után villámgyorsan felépül, de sajnos a gyógyulás folyamata megakadt. A színésznek újabb komoly műtétre kellett vállalkoznia és nem titkolta, a váratlan komplikációk mentálisan is nagyon megviselték. Minden szempontból segítségre volt szüksége és abban az időben a Barátok közt forgatókönyvíróinak is fejtörést okozott, hogy mi legyen Bartha Zsolt sorsa.

Az Éjjel-Nappal Budapest szereplői oltári kalandot éltek át!

Két éve derült ki, hogy bizony nem volt elég a Lali Pop, megérkezett a Bulicsászár is. Az Éjjel-Nappal Budapest Csóró Lalija folytatja mulatós karrierjét és elkészült legújabb slágergyanús dala is. A sorozat Ausztriába is elutazott forgatni, a Fókusz pedig elkísérte Lalit és Gábort az osztrák síparadicsomba.

Ők már megjárták a ValóVilágot!

Három évvel ezelőtt a  ValóVilág7 célegyenese előtt a korábbi évadok szereplői meséltek a Fókusz kameráinak arról, hogy hogyan változtatta meg az életüket a luxusbörtön, és azt is elárulták, szerintük ki az akkori játék legesélyesebb a főnyereményre.

Danics Dóra Mexikóban kalandozott!

Az X-Faktor negyedik évadjának győztese és édesanyja, Bach Szilvia színésznő és humorista haza sem akartak jönni, olyannyira jól érezték magukat a tizenegy nap alatt. A Fókusznak pedig Dóra elmesélte, milyen kalandokat is éltek át ketten Mexikóban.

Schwarzenegger elárulta sikerének titkát!

Két évvel ezelőtt a Fókusz kamerája előtt egyszerűen nem maradt titok, ami a filmsztárból lett politikust illeti. Egyszerűen mindenhova elkísérték Arnoldot, aki meg hozta a sajátosan humoros formáját.

Tényleg van élet a Földön kívül?

Pont egy évvel ezelőtt órák alatt bejárta az egész világot az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA legújabb felfedezése. Egy a mi Naprendszerünkhöz hasonlót fedeztek fel 40 fényévnyire, amelyben három olyan Föld-szerű bolygót is találtak, amelyen akár víz és élet is lehet.

Figyelem: változások a Barátok közt háza táján!

Egy évvel ezelőtt rengeteg pletyka röppent fel a sorozattal kapcsolatban. Kiderült azonban, hogy csak kisebb változások várhatók a Barátok köztben, és a megjelent hírekkel szemben Gubík Ági nem hagyta el a sorozatot, és Nyári Dia is csak ideiglenesen távozott a történetből.

Sosem látott casting fotók és videók sztárjainkról!

Pont egy évvel ezelőtt a Fókuszban eddig a nyilvánosság előtt ismeretlen videókat, fotókat láthattak a nézők, olyan legelső válogatásokról, castingokról, amelyeken a hírességeket alig lehet felismerni. Robert Pattinson, vagy Miley Cyrus alig hasonlít későbbi önmagára, de Kiss Ramóna, vagy Voksán Virág is sokat változott, amióta felfedezték. A notórius próbafelvételiző Lali pedig már éppen feladta, amikor az Éjjel-Nappal Budapestbe hívták.

Fejős Éva megmutatta csodaszép kislányát!

Pontosan egy évvel ezelőtt a Fókusznak azt mondta, ha cseppnyi kétség is lett volna benne, hogy ennyi idős fejjel lehet-e, legyen-e gyereke, nem szült volna. Fejős Éva egy évvel ezelőtt, negyvenkilenc évesen lett először anyuka és boldogan mutatja meg kislányát mindenkinek. Nem fél a jövőtől, nem rágódik a múlton, sőt naponta segít aggódó, hasonló módon későn babát váró nőknek.

Ilyen részegnek még sosem láttad a Barátok közt Ádámját!

Pont egy évvel ezelőtt a fotós úgy érezte, romokban van az élete, a párkapcsolata, és a munkája is. Két kétségbeesés közepette az alkoholhoz fordult, és mikor Hanna megpróbálta őt megvigasztalni, abban a percben rámászott a fiatal lányra.

Egyszerűen nem lehet átverni a Barátok közt Bözsijét!

Három évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon Illés Peti egy igen vakmerő dologra szánta el magát. Mivel akkor még javában dübörgött a fagylalt biznisze, muszáj volt megpróbálni a lehetetlent: el akarta lopni Bözsi néni tökéletes fagylalt receptjét. Peti csak azzal nem számolt, hogy Bözsit és Vili idő előtt visszatér...

Aurelio szakított a párjával!


szerző:
2018.02.20. 06:00
Aurelio szakított a párjával!

Három évvel ezelőtt a BeleValó műsorvezetője azt mesélte, hogy nincs túl jó passzban. Kiderült, Zsófival épp akkor szakítottak, és mint mondta, akármennyire is hiányzott neki a lány, nem akarta elkapkodni a dolgot. Szeretett volna néhány napig egyedül lenni, hogy megemészthesse a dolgokat.

Szerelem és dráma a ValóVilágban!

Három évvel ezelőtt, ezen a napon egy váratlan fordulat borzolta a kedélyeket a Villában. A szerelmét, Edinát a múlt héten kiejtő Laci ismét kendőt kapott. Ő viszont az egyik legkarakteresebb társát hívta ki. Edina akkor már egyáltalán nem volt biztos benne, hogy jól tette, pedig korábban még ő javasolta ezt a fiúnak, csakhogy rájött, kintről nézve ez a játék egészen más.

Ez volt a váratlan bejelentések estéje a Barátok köztben!

Öt évvel ezelőtt a nézők valószínűleg nem győzték a váratlanabbnál is váratlanabb történéseket a Barátok köztben. Az egyik ilyen pillanat az volt, mikor Fekete Aliz minden előzmény nélkül állított be Kingához és Ádámhoz azzal a történettel, hogy kiderült, Kertész Géza bizony megszökött a börtönből.

Borotválkozással a fiatalságért?

Három évvel ezelőtti kutatás szerint a rendszeres, azaz heti háromszori borotválkozással akár 10 évet is nyerhetünk az öregedéssel szemben, hiszen a művelet állítólag a kollagén termelést stimulálja, kisimítja a ráncokat, bőrradírozó hatása van, a levágott szőr pedig nem lesz erősebb. Őrültség, vagy tényleg érdemes kipróbálni?

Az Éjjel-Nappal Budapest szereplője igen bevállalós!

Már három évvel ezelőtt is úgy gondoltuk, hogy a tetoválás már régen nem horgonyokról és áthúzott szívecskékről szól. Mára már művészetté nőtte ki magát, sőt, van, akinek ez életstílust. A Tatoo Convention-re, Közép-Európa legnagyobb show-jára nem véletlenül érkeznek a világ minden tájáról. Újvári Mihály pedig elkísérte az Éjjel-Nappal Budapest sztárjait, és kiderült, Joe kifejezetten rajong a tetoválásokért.

Ez volt az egyik legmeghatóbb vallomás a Barátok köztben!

Hat évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon az akkor még Illés Júlia és Balogh Nóra Novák Csaba temetése után összeültek egy pohár borra. A barátnők kiadták magukból a fájdalmaikat, kétségeiket, de leginkább Nóra volt az, aki egy igen súlyos titkot bízott Julira.

Megmutatta igazi arcát a Barátok közt Balogh Nórája!

Az ügyvédnőről köztudott, hogy sosem kellett megvédeni őt senkitől sem, ha kellett mindig képes volt szembeszállni bárkivel, főleg, ha a családját kellett megóvnia. Most sem volt másképp, ugyanis hét évvel ezelőtt Attila ex-kedvesével szállt vitába, hogy megvédje önmagát és a kapcsolatukat.

Szép anyák és szép lányaik: a gének nem hazudnak!

Nézd meg az anyját, vedd el a lányát, vagy az alma nem esik messze a fájától. Mondhatnánk még ilyen közhelyeket, amik azokra a lányokra tökéletesen illettek, akiket egy évvel ezelőtt mutatott be a Fókusz. Kiderült, a nagyszerű gének mindannyiuknál adottak. A Fókusz stábjának Rába Tímea, Fésűs Nelly, Rubint Réka és Kulcsár Edina nyilatkozott a szépségről.

Palvin Barbi a világ legszebb bikinisei között van!

A gyönyörűséges Palvin Barbara tavaly, pont egy évvel ezelőtt újra az illusztris sportlap a Sport Illustrated hasábjain pózolt, ami azt jelentette, hogy ismét bekerült a világ legszebb bikinis lányai közé. Az akkor huszonhárom éves szépség igazi szexszimbólumként pózolt a kamerának, hol falatnyi bikinikben, hol pedig vadító fürdőruhában.

Egy újabb régi szereplő távozott a Barátok köztből!

Egy évvel ezelőtt derült ki, hogy egy olyan szereplő intett búcsút a Barátok köztnek, aki az évek alatt családtaggá vált, aki valóban a szemünk előtt nőtt fel, és lett tinilányból érett hölggyé. Kiss Ramóna a döntést hosszú gondolkodás után, tavaly januárban hozta meg.

Új szerelme van Pumped Gabónak?


szerző:
2018.02.15. 05:00
Új szerelme van Pumped Gabónak?

Pont egy évvel ezelőtt egy igen botrányos videót töltött fel a Facebookra Pumped Gabo. A felvételen nem Ágit csókolgatja, hanem a ValóVilág powered by Big Brotherből megismert Zsófit. A felvételt állítólag Zsófi juttatta el az egyik online bulvár oldalnak, mert elege lett abból, hogy a fiú kihasználja, és csak szórakozik vele. A nyilatkozatából az derül ki, hogy nem ez volt az első eset, amikor Gabo vele csalta meg  párját.

Opitz Barbi megmutatta legújabb dalának részleteit!

Pontosan egy évvel ezelőtt számoltunk be arról, még csak pár hónap telt el azóta, hogy Opitz Barbi megnyerte az X-Faktort de a fiatal tehetség nem tétlenkedett, egyből stúdióba vonult és szorgalmasan dolgozott. A Fókusz nézői hallhatták először legeleső dalának az első taktusát.

Keresem a családom: apa nélkül soha!

A dokureality műsorvezetője pont egy évvel ezelőtt mesélt a harmadik évad azon részeiről, ahol a szereplők az édesapjukat keresték. Kiderült, két olyan lányról volt szó, akik a húszas éveik elején jártak, és akik nem tudtak, és nem akartak belenyugodni abba, hogy apa nélkül nőttek fel. Mind a ketten meg akarták találni azt a férfit, akiről álmodoztak óvodásként, iskolásként, aki a fantáziájukban és a szívükben biztonságot nyújtott.

Az X-Faktor sztárja elárulta, hogy boldog párkapcsolatban él!

Három évvel ezelőtt a randevúzás szabályairól és a párkapcsolatok alapjairól kérdezte a Fókusz Muri Enikőt, aki örömmel mesélte, hogy maga is boldog párkapcsolatban él, akkor már 9 hónapja.

Ez volt minden idők legdrámaibb ValóVilág párbaja?

Három évvel ezelőtt mutatta be a Fókusz a ValóVilág történetének talán leginkább szívszorító Párbaját. Kiderült, szerelmesek küzdenek majd egymás ellen, ráadásul az is biztos volt, hogy valahol csak és kizárólag önmaguknak köszönhették a fennálló helyzetet.

Nézd meg, mire képes a hosszú haj?

Két éve mutattuk be azokat a nőket, akik a hosszú hajukon lógva különleges mutatványokra voltak képesek. Hajukon függeszkedve teljes testsúlyukkal könnyedén cseverésztek, forogtak. A nagyon látványos mutatvány azonban nagyon veszélyes, már akkor megmondtuk, senki ne próbálja utánozni őket!

Varnus Xavér külföldön talált új otthonra!

Nem ő az egyetlen művész, aki arra a döntésre jutott, hogy más országban szeretné kamatoztatni tehetségét. Varnus Xavér bejelentése nagy visszhangot váltott ki két évvel ezelőtt. Az orgonaművész Berlinben keresett és talált új otthon magának. Azt mesélte, rendszeresen hazalátogat majd idős szüleihez, döntéséért viszont sokan támadták.

Keleti Györgyit ártatlanul csukták le?

Pont egy évvel ezelőtt számoltunk be arról, hogy több mint 12 millió forintos kártérítésre is számíthat Keleti Györgyi, akit az olasz bíróság ártatlannak talált. Ugyanis 3 hónapig volt előzetes letartóztatásban, ezért  perli be az olasz államot. Keleti Györgyit prostitúció elősegítésével vádolták meg 2011-ben. Olasz ügyvédje telefonon nyilatkozott a Fókusznak.

A világhírű kutyatrénernél, Cesar Millannál!

D. Tóth András kollégánk a világhírű kutyatrénernél, Cesar Milannál járt vendégségben Los Angeles-i birtokán pont egy évvel ezelőtt. Az egykori mexikói illegális bevándorló elképesztő birodalmat épített abból, hogy a rendetlen kutyáknak és tehetetlen gazdáiknak segít. Módszerét már az amerikai iskolákban is tanítják, melyet a Fókusz is bemutatott a nézőknek.

Madonna újabb két árvát fogadott örökbe?

Pont egy évvel ezelőtt mutattuk be, hogy újabb két afrikai árvát fogadott örökbe Madonna. Ismét Malawiban járt, ahonnan most sem tért haza üres kézzel és adoptált egy lány ikerpárt, Esthert és Stellát, így saját két gyerekével együtt már 6 csemetéje van.

Berényi Attila nemcsak tolvaj, hanem gyilkos is?

Hét évvel ezelőtt Attila nehéz időszakot élt ét, ugyanis Berényi Claudia teljesen meg volt győződve arról, hogy a kedvesét, Valtert a férfi tette el lábalól.

Ez volt minden idők legdurvább ketrecharcra Magyarországon

Pont egy évvel ezelőtt történt, hogy az ellenfelének üzent a Fókuszon keresztül Budapesten a 25 éves Laszák Zoltán K-1 világbajnok. Már akkor tudtuk, hogy adrenalin és vérre menő harc lesz. Kiderült, az MMA és a K-1 harcosai egymást és magukat sem kímélték a ringben.

Az X-Faktor nyertese tudatosan irányítja az életét!

Nem annyira jellemző a tinédzserekre, hogy tudatosan, felnőtt módra irányítják az életüket, de vannak kivételek. Főleg, ha olyasvalakiről van szó, aki túl van már több milliós nézettségű élő műsoron, aki mindig is arra a pályára készült, ahova most ért, és akit úgy hívnak, Opitz Barbara. Egy évvel ezelőtt kérdeztük a terveiről az énekesnőt.

Mik azok a mormonok?


szerző:
2018.02.07. 06:00
Mik azok a mormonok?

Alkoholt, kávét, zöld teát nem isznak, nem cigiznek, havonta egyszer huszonnégy órás böjtöt tartanak. Fizetésük tíz százalékát egyházuknak adják. Mindenük a család, gyakran négy öt gyereket nevelnek. Ryan Gossling és Christina Aguilera is ilyen családban nőtt fel. Magyarországon ötezren vallják magukat mormonnak.

Puskás Peti sosem látott felvételei

Ellőttem az utódom, vagy utódom az elődöm, valahogy így van ez Puskás Petivel és Geszti Péterrel. Mindketten már gyerekként reflektorfénybe kerültek, aztán évekkel később mentorként követték egymást az X-Faktorban. Az viszont csak most derült ki, Puskás Peti szenzációs gyerekkori videóiból, hogy nemcsak higany mozgása volt, de a Rapülők is örökre összeköti őket.

Amerikai foci már kutyáknak is?


szerző:
2018.02.06. 06:00
Amerikai foci már kutyáknak is?

Míg pont egy évvel ezelőtt Houstonban a New England Patriots és az Atlanta Falcons csapott össze, addig New Yorkban Ruff és Fluff, azaz a Lopósok és a Bolyhosok csapata. A Super Bowl estéjén minden évben megrendezik az amerikai focimérkőzést kisállatokkal is. A meccset az egyik televíziós csatorna élőben közvetítette egy igen lelkes kommentátorral.

Ezek lesznek a trendi férfi frizurák!

Pont egy évvel ezelőtt megnéztük, mennyire fog megváltozni 2017-ben a férfi hajdivat, és azt is, marad-e a magasra felnyírt ecsetfrizura. A Fókusz stábja a ValóVilág című realityből megismert Somán, és az X-Faktor harmadik helyezettjén Gorbunov Dmitrij-n kísérletezett.

Ilyen Villa-viszonyok is voltak a ValóVilágban?

Négy évvel ezelőtt a VV5 szériájának nagyágyúit kérte fel a Fókusz, hogy értékeljék ki az akkor aktuális VV6 Villa-viszonyait. A három egykori villalakó, Gergő, Vera és Attila értékelték a Villabeli eseményeket, a szereplőket és karaktereiket.

Berényi Miklós családja újabb taggal bővül?

Hét évvel ezelőtt egy csodálatos meglepetés érte Mikit, ugyanis kislánya, Timi őszintén előállt azzal, mi lenne, ha hozzáköltözne. Az örömhír hallatán Miklós szinte táncra perdült, mikor szinte azonnal jött a következő jó hír: Berényi Balázs is az apjához költözne.

Nézd meg a fagyos divatbemutatót Balogh Edinával!

Hat évvel ezelőtt túl azon, hogy mindenkit arra kértünk, vigyázzon magára, figyeljen jobban a kicsikre, az idősekre és a házi kedvencekre, beszéltünk egy kicsit arról is, mit tegyen az, aki a farkasordító hidegben is divatos akar maradni.

Ilyen egy tökéletes VV mosoly!


szerző:
2018.02.03. 05:00
Ilyen egy tökéletes VV mosoly!

Lehet színes, vagy láthatatlan, de fémszínű retró is. Nem lehet tagadni, a fogszabályzók soha nem látott divatja tombol. Elsőként Tom Cruise vállalta be a vörös szőnyegen, azóta valóságos szexepillé vált. Pont, mint hat éve a Fókusz riportjában a ValóVilág játékosa, Gigi.

A Barátok közt Gizije csúnyán megszegi a fogadalmát!

Két évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon történt, hogy Bokros Gizella nem bírta tovább, és belekortyolt egyet Balogh Nóra borába. Sajnos ezzel ismét azt érte el Gizi, hogy egy kortynál nem bírta abbahagyni, és csúnyán lerészegedett.

Jótékonykodni jöttek a ValóVilág szereplői!

Pontosan hat éve, hogy az RTL Klub és a ValóVilág ismét egy rekordot akart megdönteni: a Minden Gyerek Lakjon Jól Alapítvány irányításával még több családon szeretettek volna közösen segíteni. A Fókusz nyomon követte VV Csaba és VV Seherezádé útját.

Korcsolyát húztak az Oscar-díjas sztárok!

Oscar díjas sztárok – és Justin Bieber is pont egy évvel ezelőtt korcsolyát húzott az NHL jégkorong liga gáláján. Tim Robbins, Cuba Gooding Jr. és a kanadai származású énekes is Wayne Gretzky csapatát erősítette, és Bieber esetében ezt lehetett szó szerint venni. A sokak által kritizált popsztár ugyanis kifejezetten sportos, nagyon ügyesen korizott, és jól bánt a bottal is.

Új szerepben tündökölhet Pumped Gabo!

Pont egy évvel ezelőtt derült ki, hogy valóságshow főszereplője lesz Pumped Gabo és barátnője, Sebestyén Ági. Kiderült, hogy a műsor felvételei akkor már elkezdődhettek, illetve arról is beszámolt a Fókusz, hogy a reality Gabo és barátainak a mindennapjairól fog szólni.

Együtt nevettünk, és bizony sírtunk VV Eszterrel!

Hat évvel ezelőtt a ValóVilág ötödik szériájában Eszter kockáztatta a legnagyobbat. Mikor aztán szembesült saját kiesésével és a hozzá legközelebb álló emberek reakcióival, a Fókusz arra volt kíváncsiak, hogy a lánynak megérte-e a strapát.

Ez volt a legpikánsabb Barátok közt forgatás!

Hét évvel ezelőtt egy pénteki epizódban egy igen pikáns jelenetet mutattak be a sorozat készítői, ugyanis Bokros Gizi egy erotikus tánccal hozta tűzbe Vili bácsit. A Fókusz pedig összehozta a szereplőket és párjaikat egy vacsorára, ahol mindenki elmondta véleményét a szexis jelenetről.

A Barátok közt Novák Lacija a gyerekek megmentője?

Hat évvel ezelőtt a Mátyás király tér Lacija olyan nemes dolgot tett, amiért minden kisgyerek kifejezetten örült. A ház „Mackója” és párja, Gabi kitalálták, felújítják a közelben lévő játszóteret, ami így gyerekbiztos és környezetbarát lett.

Donald Trump betartja, amit ígért?

Donald Trump 45. amerikai elnöknek pont egy évvel ezelőtt volt az első hete a Fehér Házban, ahol nem várt mennyiségű rendeletet hozott, pedig se a kabinetje, sem pedig a minisztériumi kinevezések nem történtek meg. Hatalmas döntések viszont már akkor születtek! Mutatjuk!

Mit keresett Leonardo DiCaprio a Vatikánban?

Két éve kiderült, hogy az Oscar-díjas színész és a katolikus egyházfő igazából a környezetvédelemről egyeztetett. Leo olaszul köszöntötte a pápát, majd áttért angol nyelvre. A színész nekiajándékozta könyvét a pápának, majd az asszisztense átnyújtott neki egy csekket. Ezt az egyházfő „szívének kedves” jótékonysági kezdeményezések támogatására szánta.

A szerelmes celebek így becézik egymást!

Szerelmem, édesem, kicsim, cicám és nyuszikám. A sort még hosszan folytathatnánk, de vajon mi a közös bennük? Szerelmes hírességeinket két évvel ezelőtt arra kértük, avassanak be minket titkaikba és árulják el, hogyan becézik egymást a négy fal között, vagy éppen azon kívül.

Így fogadta Istenes Bence, hogy kisfia lesz!

Két évvel ezelőtt, pont ezene a napon a műsorvezető és énekes szerelme, Csobot Adél első közös babájukat várták, akiről kiderült, hogy kisfiú lesz. A Fókusz megkérdezte a párt, mit szól a nagy hírhez.

Válótársak: Zavarba ejtő pillanatok!

Az RTL nagysikerű sorozata, számos meglepetést és kérdést tartogatott két évvel ezelőtt az évad a végére: mi lesz Stohl András és Dobó Kata karakterének kapcsolatával, miként alakulnak a további szövevényes szerelmi szálak? A Fókusz ott volt az utolsó forgatási napon.

A Barátok közt Lucáját ezzel a külsővel meg sem ismeritek!

Mint minden anyuka, Aliz is átélte azt a helyzetet, mikor lánya elkezdett kamaszodni. Hiába hitte azt Aliz, hogy Lucával már jól alakul a kettőjük kapcsolata, mert azt egyik pillanatban olyan külsővel állít haza a fiatal lány, hogy mindenkinek eláll a szava.

Bébibumm a Barátok köztben!


szerző:
2018.01.27. 05:00
Bébibumm a Barátok köztben!

Négy évvel ezelőtt Berényi Juli családját nagy trauma sújtotta. Petiről kiderült, hogy leukémiában szenved, és a kezelések miatt le kellett nyírnia a haját. A szörnyűségek közepette egy olyan dolog történik velük, amiről álmodni sem mertek: kiderült, Juli babát vár.

Negyvenhárom évesen is igazi szexbomba Heidi Klum!

Heidi Klum minden alkalommal lenyűgözi a nagyközönséget, hiszen a teste olyan, akár egy húszévesé. Ráadásul négy gyermek édesanyja, így még inkább dicséretre méltó, hogy negyven felett is ennyire tökéletes az alakja. Saját bevallása szerint a géneknek köszönheti formás idomait, és kockás hasát, pedig ő sem mond le szívesen a finom falatokról. Kiderült, a hét majdnem minden napján edz, így tartja formában magát.

Így ünnepelte Tóth Andi a 18. születésnapját!

Pont egy évvel ezelőtt lett tizennyolc éves az X-Faktor legfiatalabb győztese. Az őstehetség Tóth Andi szép nagy partit is szervezett, hogy az oly régen várt felnőttkort megünnepelje. De, nem tudott akkorát, amivel felülmúlhatta volna a Válótársak című sorozat évadzáró epizódjában látható szülinapi buliját, amivel sorozatbeli szüleit, jól ki is akasztotta.

Jeges járdákon csúszkál a fél ország!

Pont egy évvel ezelőtt, ezen a napon beszámolt a Fókusz arról, hogy 10 napja nem esett szinte sehol semmilyen csapadék az országban, a járdák az ország több részén viszont még mindig olyanok voltak, mintha jégpályák lennének. De vajon ki volt a felelős azért, hogy nem voltak letakarítva az utak?

Így indult az RTL Klub egyik legsikeresebb sorozata!

Végy egy ügyeskedő polgármestert, egy határozott kocsmárosnőt, egy nők által kedvelt, de elkeseredett papot, egy feltuningolt tornatanárt és még jó néhány remekbeszabott figurát. Helyezd őket egy a világ legbékésebb falujába és kész a közönségsiker. Leegyszerűsítve pont egy éve mutattuk be A mi kis falunk indulását!

Lélekjelenlét: ők a krízis pszichológusok!

Sürgősségi lélekellátás, katasztrófa pszichológia tulajdonképpen 2001. szeptember 11-e óta létezik. A speciálisan képzett, komoly elméleti tudással és érett önismerettel bíró szakemberek váratlan drámai események helyszínein segítenek. De biztosan van-e lélekjelenléte annak, aki elméletben minden helyzetre talál megoldást? Hogyan működik a krízis pszichológia, hogyan és miben segítenek a súlyosan traumatizált érintetteknek, erről számoltunk be 2017-ben, ezen a napon.

Megmutattuk, hogyan várja Horváth Éva első gyermekét

Horváth Éva tizennyolc éve él a média körforgásában, akkor került a köztudatba, amikor megnyerte 1998-ban a Miss World Hungary szépségversenyt, azóta számos férfimagazin címlapján domborított, szerepelt a Barátok köztben, a Szombat esti lázban, a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben és számos műsort vezetett, például a Reggelit az RTL-en. Egy évvel ezelőtt pedig élete legboldogabb hírét is megosztotta velünk, ugyanis anyai örömök elé nézett.

Így zajlott a Hagyjál főzni! castingja!

A Hagyjál főzni! első évada akciódúsra sikerült: volt, aki hatalmasat esett főzés közben, más pedig felgyújtotta a serpenyőt. De volt olyan is, aki milliós nyereménnyel távozott Istenes Bence konyhájából. Tavaly pedig megmutattuk, hogy a második évad castingja sem volt unalmas.

Berényi Júlia a nap hőse!


szerző:
2018.01.23. 05:00
Berényi Júlia a nap hőse!

Hat évvel ezelőtt, ezen a napon Juli megmutatta, ha kell, akkor egy nehéz helyzetben is higgadt tud maradni. Egy csúnya vérző seb láttán sem esett kétségbe, sőt pánikba sem, teljesen józanul tudott cselekedni, és bátran viselkedni. Nosztalgiázzunk együtt a Barátok közt egyik izgalmas emlékezetes jelenetével.

Kiss Ramóna újabb babérokra tör?

A Reggeli műsorvezetője három évvel ezelőtt, ezen a napon a Havazin stábjával a festői szépségű Innerkremsbe utazott, hogy meghódítsa Ausztria jéghideg lejtőit.

Rékasi Károly vallomása: „Előre kell nézni”

A színész 2015. június 30-án szenvedett balesetet, amikor motorjával egy személyautót előzött. Megsérült a lába, a feje és a gerince is. Két évvel ezelőtt elmesélte a Fókusznak, hogy még lábadozik, és hiába állt munkába, az orvosai mégis kényszerpihenőt fújtak.

Mi a titka Jennifer Lopeznek és Britney Spearsnek?

Már egy évvel ezelőtt megmondtuk, hogy nem kopik sem Jennifer Lopez szépsége, sem a népszerűsége. A 42. People’s Choice díjátadó Amerika legjelentősebb szimpátiaszavazása, ahol évek óta a közvélemény szavaz arról, ki a kedvence. Lopez ezúttal tévés színészi teljesítményéért kapott elismerést. Némi meglepetésre a legtöbb díjat akkor Britney Spears zsebelte be, úgy tűnik, sikerült visszatérnie a csúcsra.

Istenes Bence új kalandok elé néz!

Pontosan egy éve derült ki, hogy Istenes Bence vezeti majd a Survivor legújabb szériáját. Kiderült, a műsorvezető nagyon örült a felkérésnek, de egyeztetett párjával, Csobot Adéllal is a munkáról és az utazásról – erről mesélt a Fókusznak.

Ezek voltak Barack Obama elnöki 8 évének legjobb pillanatai!

Ezen a napon, pont egy évvel ezelőtt egy igazi rocksztár távozott a Fehér Házból.  Barack Obama nem az első elnök volt, aki kilépett a szerepéből és a szabad világ vezetőjeként is bizonyította, hogy nem csak a kormányzáshoz ért, de minden elődjénél többször jelent meg meglehetősen extrém módon a médiában.

Szulejmán szultán leszármazottja Magyarországon találta meg a boldogságot!

Pont egy évvel ezelőtt pont azon gondolkodtunk, ha csak a történelmet nézzük, elsőre furcsa lehet, hogy a magyarokat egykor minden áron uralma alá hajtó török Szulejmán szultán egyik utolsó leszármazottja éppen itt nálunk találta meg a boldogságot. Kazanlár Emil apja herceg volt, a szultán vérvonalából. Ő már nem eszerint él. Világhírű jós és tarotkártya-festő lett belőle.

ValóVilág: VV Viki, a szópárbajok mestere

Négy évvel ezelőtt, a Fókusz nyomon követte a VV negyedikg szériájának egyik újítását, vagyis azt, mikor VV Viki megtudta, beszavazó show nélkül költözhet be a Villába. Hamar kiderült, a lánynak rendesen felvágták a nyelvét, az interjú során még Istenes Bencével is szópárbajba keveredett.

Opitz Barbi élete sokat változott az X-Faktor óta!

A fiatal lány az uborkaföldekről egészen az X-Faktor legfelső dobogójáig szárnyalt 2016-ban. A sonkádi lány élete teljesen felborult a verseny óta: magántanuló lett, és a sok elfoglaltsága miatt úgy döntött, felköltözik a fővárosba. A Fókusz nyomon követte az énekesnő életének nagy változásait.

Íme az X-Faktor sztárjának első saját dala!

Sokan a végső győztest látták benne, amikor először énekelt a mentoroknak. Aztán Gorbunov Dmitrij tényleg majdnem a végső győzelemig menetelt az X-Faktorban. Egy évvel ezelőtt, ezen a napon egy cseppet se szomorkodott, hogy végül harmadik lett, hanem új zenekart alapított és mindjárt saját lakásba is költözik.

SZULEJMÁN: Öt éve kezdődött az RTL Klubon a sikersorozat!

2013. januárjában vette kezdetét az egyik legsikeresebb török történelmi ihletésű sorozat. Szulejmán volt a törökök egyik valaha élt legnagyobb uralkodója, aki a trónra lépésével bátran megváltoztatta az akkori törvényeket. A szultán magánéletéről szóló sikertörténetet az RTL Klub mutatta be, ami azóta is, minden szerda este.

Egy ember, aki valóban mindent tud a sztárokról!

Öt évvel ezelőtt mutattuk be azt a maszkmestert, aki munka közben a legnagyobb sztárok privát telefonbeszélgetéseit hallhatja, exkluzív események és pletykák tudója, melyeket el is mesélt a Fókusznak.

A Barátok közt színészének kedvese először állt kamera elé!

Solti Ádám nemcsak a sorozatban él mindig nagy szerelemben, szenvedélyben, hanem a magánéletben is. A Mátyás király tér Ádámja, öt évvel ezelőtt, a Fókusz kamerái előtt mutatta be először kedvesét a nyilvánosságnak, Dórival akkor már két éve alkottak egy párt.

Ők kapták az Arany Málna-díjat!


szerző:
2018.01.14. 06:00
Ők kapták az Arany Málna-díjat!

Két évvel ezelőtt, ezen a napon hozták nyilvánosságra az Arany Málna-díj listáját, amely sorra vette a 2015-ös év legrosszabbnak ítélt filmjeit, színészeit, rendezőit és megvalósításait. Az egyik legtöbb jelöléssel, vagyis hattal, a Szürke ötven árnyalata büszkélkedhet.

Ezek a legdivatosabb kutyaruhák?


szerző:
2018.01.14. 05:00
Ezek a legdivatosabb kutyaruhák?

Két évvel ezelőtt, pont ezen a napon megnéztük a vicces hacukákat, hogyan is állnak a kutyákon és a macskákon, amelyek inkább a gazdit szórakoztatják. Közben azt már nem tudhatjuk, hogy a négylábú jól érzi-e magát benne.

Ők az internet sztárjai: zenélő állatok!

A szomszédokat kiborította az állandó zongorázás, de így derült ki, hogy a család kutyája unalmában veri a billentyűket és lelkesen vonyít hozzá. Tucker azóta az internetezők kedvence lett, a Fókusz stábja pedig más zenélő állatok nyomába eredt. Talán nem is hinnék, de macskák, tyúkok, papagájok dobolnak és gitároznak. Már csak az a kérdés, hogy miért?

Újra az RTL Klubon a világ egyik legnépszerűbb túlélő show-ja!

A Survivor a világ egyik legsikeresebb reality-je, a valóságshow-k királya, amelyről pont egy évvel ezelőtt számoltunk be. A műsor készítői január 31-ig várták a legrátermettebb nők és férfiak jelentkezését. Nem volt kérdés, mindenképpen érdemes volt belevágni a játékba, hiszen a jelentkezők nemcsak jó adag önismeretre tehettek szert, hanem a győztes húszmillió forinttal is gazdagodhatott.

Plasztikázott sztárok a díjátadókon!

Már tavaly is megmondtuk, hogy plasztika nélkül nincs díjátadó gála. Egy évvel ezelőtt a 74. alkalommal megrendezett Golden Globe-on a hollywoodi hírességek megmutathatták, milyen lett az új arcuk, hogy sikerült a plasztikai beavatkozásuk.

Nem hiszitek el, hogy ki költözik be Peller Annáékhoz!

Pimasz Úr, pont egy évvel ezelőtt, ezen a napon ezúttal a 2016-os ősz Nyerő Párosánál Peller Annánál és Mikikénél vendégeskedett, akikkel a játék óta tartják a kapcsolatot. Pilisvörösvári otthonukba nyertünk bepillantást, ahol feltűnt kicsi lányuk is, aki még tánctudását is megcsillogtatta.

Így élnek az ország leghidegebb településein!

Pont egy évvel ezelőtt, ezen a napon számoltunk be arról a Fókuszban, hogy a Börzsöny lábánál fekvő Tésán akkor az Országos Meteorológiai Szolgálat -23,2 Celsius-fokot mért, ezzel pedig megdőlt az akkori hidegrekord.

Szexbotrány a Fehér Házban?


szerző:
2018.01.11. 05:00
Szexbotrány a Fehér Házban?

Az egyik amerikai erotikus férfimagazin egymillió dollárt ajánlott fel azért az állítólagos videóért, amelyen egy titkos dokumentum állítása szerint Donald Trump látható egy szentpétervári perverz szexuális bulin. A kérdés csak az, hogy szivároghatott ki egy ilyen titkos anyag pont egy évvel ezelőtt?

A Villa készen áll, indulhat a ValóVilág?

Ennek már négy éve, ugyanis 2014-ben indult el a ValóVilág hatodik szériája, és pont ezen a napon mutatta be a Fókusz azt a felvételt, melyből kiderült, ki lesz az első hat játékos az aktuális szériában. Az első beköltözők között tolmácsot, modellt és világsztár hasonmást is találtunk. Nézd vissza te is!

Ez volt a Barátok közt Novák Lacijának egyik legnagyobb füllentése!

Novák Laciról tudjuk, hogy a dolgok könnyebbik végét fogja meg sokszor, és néha attól sem riad vissza, hogy kisebb hazugságokba bonyolódjon. Hét évvel ezelőtt, pont ezen a napon ismét saját csapdájába esett, és hogy levegye az aktuális hölgyet a lábáról, képes volt azt füllenteni, hogy Géza a fia és Kinga a lánya. Ki érti ezt?

Ők a ValóVilág legbevállalósabb bombázói!

Négy évvel ezelőtt, amikor sorra vettük a ValóVilág bombázóit, szexi fotózásait, nagy átalakulásait, mi magunk is meglepődtünk, hogy milyen erős volt mindig is a felhozatal. De ki volt közülük a legszexibb? Ezt találgattuk pontosan négy évvel ezelőtt a Fókusz egyik riportjában!

16 év után búcsúzott a Barátok közt sorozattól a színésznő!

A sorozat Claudiája 16 év után döntött úgy, hogy elhagyja a Mátyás király teret, és lassít az addigi életének tempóján. A színásznő négy évvel ezelőtt a Fókusznak mesélt arról, hogy miért döntött úgy, hogy otthagyja a sorozatot, és a forgatások után hogyan fogja elütni az idejét.

Ezek voltak a ValóVilág történetének legemlékezetesebb pillanatai!

Három évvel ezelőtt a Fókusz stábja összeállította a minden idők legjobb ValóVilágos összeállítását, melyből megtudhattuk, hogy akkor 757 adáson, 69 versenyzőn, 5 műsorvezetőn, és természetesen 5 győztesen voltak túl, akik „mindent vittek”.

Láttad már sírni Berényi Miklóst?

Öt éve történt, pontosan ezen a napon, hogy a Berényi Kft. cégvezetője nem bírta visszatartani a sírást, mikor halott testvérére, Andrásra gondolt. Az emlékek nemcsak András hiánya miatt voltak fájók, hanem azért is, mert a testvérének haláláért Miklós volt a felelős.

Nézd meg te is az exkluzív interjút Elvis legjobb barátjával!

Az nem meglepő, hogy több millióan vannak azok, akik azt állítják, Elvis él. Hét évvel ezelőtt a Fókusz stábja nekivágott, hogy kiderítse az igazságot, így ki más tudott volna olyan őszintén mesélni a Királyról, mint a legjobb barátja.

Ez volt ám a ValóVilág pénzesője!

Hát évvel ezelőtt a Fókusz lencsevégre kapta az akkori valóságshow játékosainak szeretteit, hogy kiderüljön a villalakók mire is költenék azt a sok milliót, ha megnyernék. Gyorsan kiderült, hogy Alekosz, Szandika, vagy Gombi igazat mondtak-e, amikor bevallották, mire költenék a főnyereményt.

Ez volt a Barátok közt egyik legnagyobb égése!

Hat évvel ezelőtt, Bokros Ádám épp olyan kellemetlen helyzetbe került, ami nem először fordult elő vele. Kingát szerette volna lencsevégre venni a fotós, mikor Szabi eszement állapotban rontott be a lakásba. Akkor azt hitte, Kingát meztelenül fogja fotózni Ádám, de amit ott látott arra nem tudott felkészülni a fiú.

Megmutatjuk az év legnagyobb celebparádéját!

2010-ben a Fókusz stábja annyi hírességgel tudott interjút készíteni, hogy 2011. januárjában egy külön riportot készítettek ebből a témából. Egyébként rengeteg meglepetés várt a kollégáinkra abban az évben, hogy öröm volt nézni.

Divat: ezt viseld, ha kint már fagy!

Hat évvel ezelőtt is nehéz volt télen szép holmikat venni, vagyis már akkor is sokan bajlódtak azzal, hogy megfagynak, ha divatosak akarnak maradni. A hatalmas szőrök, kapucnik és csizmák rejtekében viszont inkább elkerülik az emberek az ismerősöket, nehogy kellemetlenül legyen a találkozás.

A VV-Faktor, azaz dalra fakadtak a Villalakók!

Mi történik, amikor keresztezzük az X-Faktort és a ValóVilágot? Két hihetetlen sikerprodukció főszereplői öt évvel ezelőtt a szemünk előtt keveredtek össze egymással, hogy egy hatalmas show keretében kiderüljön, ki a Villa legjobb énekese.

Szombaton akár mínusz húsz fok is lehet?

Pontosan egy évvel ezelőtt, ezen a napon Budapesten több autó is megcsúszott, Nógrád megyében kamionok akadtak el, Tolna megyében pedig egyes fokú riasztást adtak ki ónos eső miatt. Az akkori előrejelzések szerint országosan lehetett számítani hózáporokra és kőkemény fagyokra. A leghidegebb szombat hajnalra volt várható, akár mínusz húsz fokot is jósoltak.

Egy újabb súlyos tragédia történt a Berényi családban!

Öt évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon nyomozók csöngettek be az özvegy Berényi Júliához. A fiatal nő teljesen összetörve nyitott ajtót, ugyanis előtte nem sokkal történt a tragédia, András lezuhant egy tetőről és azonnal meghalt. A rendőrök viszont egy újabb ténnyel álltak elő, kiderült, András halála nem véletlen baleset volt.

Megmutatjuk, hogy szilvesztereztek az X-Faktor sztárjai!

Három évvel ezelőtt megnéztük, hogy ki volt a legnagyobb partyarc szilveszter éjszakáján. Annak is utánajártunk, hol és hogyan léptek át az újévbe az X-Faktor győztesei. Vastag Csaba, Oláh Gergő, Kocsis Tibor és Danics Dóra és videózott a pezsgőbontás körül.

Új főcímmel indult a Barátok közt!

Pont egy évvel ezelőtt mutattuk be a híres sorozat legújabb főcímét, mely csak pár másodperc volt, de mégis nagyon sok ember kemény munkáját és tudatos tervezését tükrözte. Akkor még nyolc főcíme volt a Barátok köztnek, melyeket fel is elevenítettünk.

A tavakon mennyire biztonságos még a jégpáncél?

2015-ben ezen a napon befagyott a Velencei tó is, így egyre többen merészkedtek a jégre. Habár akkor sem volt tilos, a szakemberek szerint sok helyen életveszélyes volt jégre menni. Egyenletlen a tó medre, van ahol 5 centiméter, máshol 10 centiméter a jég vastagsága. A rendőrség vízügyi szakemberei folyamatosan gyakorolták a jégről mentést.

Újabb roham a boltokban!


szerző:
2018.01.02. 05:00
Újabb roham a boltokban!

Újraindult a roham a boltokban, két évvel ezelőtt is. Bár sok üzletben már a két ünnep között is akcióztak, a nagy leárazások ezen a napon kezdődtek. Ez az üzleteknek azért volt jó, mert így el tudták adni a karácsony előtt felhalmozott készleteket, másrészt így próbálták kompenzálni az év eleji kisebb forgalmat.

Így is lehet köszönteni az újévet!

2015-ben hiába volt hideg, megteltek az utcák ünneplőkkel hazánkban: volt ott Hóban twisztelés és vonatozás, diszkófények a házibulikban, petárda és tűzijáték a tereken. A híradó stábjai ott voltak a legnagyobb utcai bulikon. És megmutattuk azt is, hogyan ünnepeltek Tokiótól New Yorkig.

Te fürödnél a jeges Balatonban?


szerző:
2018.01.01. 05:00
Te fürödnél a jeges Balatonban?

2015 január elsején mutattuk be, hogy rengetegen vállalták be az újévi csobbanást a jeges Balatonban Szigligeten, azaz 145-en. Aznap be volt fagyva a víz, mínusz öt fok volt, fújt a szél és esett az ónos eső, de ez sem tántorította el a vállalkozó kedvűeket a már hagyományos újévi csobbanástól.

Taroltak a Híradó meglepetés műsorvezetői!

Két évvel ezelőtt is különkiadással jelentkezett az RTL Híradója szilveszter este. A Konyhafőnök Junior második helyezettje, Stiefvater Leni és a mindig bolondozó Erdélyi Kristóf olvassák fel az év – számukra – legérdekesebb híreit. Véber István helyét pedig Ács Csaba vette át, ő mondta el, hogy milyen időjárás lesz január elsején.

Figyelem! Sok kutya fél a petárdától!

Két éve már elmondtuk, a szilveszteri tűzijátékoktól sok kutya megrémül, ha megrémül, akkor pedig támadhatnak is, ezért óvatosan kell megközelíteni őket. Erre figyelmeztettek a hódmezővásárhelyi állatvédők is, akik szilveszter éjszaka autóval járőröztek a városban, hogy befoghassák a kóborló kutyákat.

Kárt okoznak az elszaporodott hódok?

Két éve történt, hogy hódok költöztek Csákánydoroszlóra. Elrágták és kidöntötték a fákat a Vörös-patak partján, de nem kímélték a kerti gyümölcsfákat sem. A helybéliek annak sem örültek, hogy az amúgy is árvízveszélyes faluban még gátakat is építettek a mederbe. A falunak nem volt elég pénze arra, hogy rendszeresen kitisztítsák a patakot.

Egy nő életét mentette meg a fiatal X-Faktoros!

Két évvel ezelőtt, ezen a napon számoltunk be arról, hogy Tóth Marcellt és a ház többi lakóit álmukból vertek fel, ugyanis az épületben egy lakás gyulladt ki. A lángoló lakásban egy fiatal nő aludt, aki végül nem sérült meg, de otthona lakhatatlanná vált. A fiatal zenész exkluzív interjút adott Híradónknak.

Ilyen a sztárok karácsonya!


szerző:
2017.12.29. 06:00
Ilyen a sztárok karácsonya!

Három évvel ezelőtt igen bensőséges pillanatoknak lehettünk tanúi, ugyanis a Fókusz kedvéért sztárjaink kamerát ragadtak és megörökítették, hogyan ünnepelték a szeretet ünnepét.

Ismét óriási akciókra számíthatunk karácsonykor!

Két éve, hogy ezen a napon beszámoltunk arról, hogy óriási tömeg várt mindenkit a bevásárlóközpontokban, ugyanis beindult a karácsony utáni nagy leárazási hullám. Volt, ahol 50-70 százalékkal is olcsóbban kínálták az eladók a termékeiket. A kereskedelmi szövetség főtitkára azt mondta, hogy a kereskedők ilyenkor adnak túl a karácsony előtt felhalmozott készleteiken, és kiderült, az akciók januárban is folytatódnak.

Ők az év legsikeresebb előadói!


szerző:
2017.12.28. 06:00
Ők az év legsikeresebb előadói!

Két évvel ezelőtt bemutattuk a 2015-ös év legsikeresebb előadóit: Bruno Mars közreműködésével befutott Uptown Funk magasan a legnépszerűbb dal volt a slágerlistákon és a legtöbbet eladott kislemez – pedig állítólag csupán egy gyors improvizációnak volt az eredménye.

Elindult az ország legnagyobb ünnepi összefogása

Két évvel ezelőtt 20. alkalommal rendezte meg az Ökumenikus Segélyszervezet Országos Adventi Pénzadománygyűjtését, melyhez akkor, is mint minden évben az RTL Klub is csatlakozott.

Cukiskodás: Cumisüvegből etetik az elárvult őzgidát

Két éve mutattuk be azt a videót, ami mindenkit levett a lábáról: Bambi, a fél éves őzgida a Lakatos család udvarán nevelkedik. Anyja elhagyta, így került a pótszülőkhöz. Kecsketejjel és zöldségekkel etetik. Bambi egyáltalán nem félős, ami abból is látszik, hogy vígan játszik a család kutyájával, Macival.

Elindult a karácsony utáni vásárlási láz!

Két évvel ezelőtt, ezen a napon óriási roham volt az első nagy leértékelésen, vagyis szombaton a Boxing Day-en. Kiderült, az angol nyelvterületen tartott ünnepen hatalmas leárazásokkal várják az embereket. Bemutattuk, hogy sokan úgy válogatnak a termékek között, mintha a szeretteik elfelejtették volna őket meglepni karácsonykor.

A kutyusoknak is boldogan telik a karácsony?

Két évvel ezelőtt két kamionnyi állateledelt ajánlott fel egy cég menhelyeknek. Ez 2700 kutya ellátását biztosította egy időre, amiből a Pomázi Kutyamenhely is kapott, aminek nagyon örültek. A menhely dolgozói karácsonyfát állítottak és jutalomfalattal is kedveskedtek a négylábú lakóknak.

A nap legcukibb videója: egy kutya lett a beteg kiscica barátja!

Két évvel ezelőtt mutattuk be a nézőknek annak a cicának a történetét, akit az utcáról mentettek meg, azonnal életmentő műtétet kellett rajta végrehajtani - csak így maradt életben egy háromlábú, majdnem teljesen vak kiscica Miskolcon. A legjobb barátja pedig egy kutya lett, akivel mindent közösen csináltak. Kiderül az is, hogy új tagja is lett a túlélő-falkának: Sámli, a szintén kidobott, megmentett és befogadott háromlábú kutyus.

Megmutattuk, hogyan karácsonyoznak a mentősök és a tűzoltók

Két évvel ezelőtt bemutattuk, hogy az otthoni karácsonyi menüvel és feldíszített fenyővel karácsonyoznak a szolgálatban lévő tűzoltók, akik azt mondták, így könnyebb elviselniük, hogy nem a szeretteikkel töltik az ünnepet. Országszerte naponta kétezer tűzoltó, és 1500 mentős tölti 24 órás készenléti szolgálatban a karácsonyt.

A kamrák előtt könnyeztek a ValóVilág játékosai

Három évvel ezelőtt a valóságshow-ban december 25-én eltört a mécses, ugyanis a nevetés helyét hamar a könnyek vették át a Villában azon a napon. Szenteste ugyanis mindenki üzenhetett a családjának, amibe még a keményfiúk is belekönnyeztek.

Ünnepi hagyományok – Boldog karácsonyt kívánunk!

Két évvel ezelőtt, ezen a napon Dr. Tátrai Zsuzsanna, néprajzkutató rengeteg érdekességet mesélt hazánk karácsonyi hagyományairól, az ajándékozás változásairól, és persze a legizgalmasabb külföldi tradíciókról is.

Ez volt ám a jedik összecsapása Mátészalkán!

Két évvel ezelőtt háború tört ki szerda este Mátészalka főterén. Fénykard flashmobot tartottak, ahol a jedik és a sötét oldal csapott össze. Több mint százan gyűltek össze a téren, ahol 10 percig tartott a küzdelem, ami végül döntetlennel zárult. A szervezők azt ígérik, ezentúl minden évben megrendezik a fénykard-csatát.

Ez volt a Barátok közt sztárjainak kedvenc karácsonyi ajándéka!

Azt tudtuk eddig is, hogy Berényi Miki a Barátok közt Jockey-ja. Azt viszont talán kevesen tudták, hogy az őt alakító Szőke Zoltán is belevaló fickó. Minden karácsonykor meghívja a fiait és a barátnőiket egy menő vacsorára. Varga Izabelláéknál viszont még varázslat a karácsony, az ő lányai még mindig levelet írnak a Jézuskának.

Gratulálunk Sebestyén Balázsnak!


szerző:
2017.12.23. 05:00
Gratulálunk Sebestyén Balázsnak!

Azt hinné az ember, hogy Sebestyén Balázs élete olyan, mint egy tündérmese, hiszen sikeres tévés, rádiós műsorvezető. Mostanában már befutott producer is. Ráadásul tavaly ő lett az év hazai magyar híressége is. És mégis, a sok siker mögött, azért kemény napok és komoly hullámvölgyek is vannak, ezekről is beszélt nekünk a műsorvezető, egy évvel ezelőtt, ezen a napon.

Hosszú Katinkánál betelt a pohár?

A világklasszis úszónő két évvel ezelőtt egy sajtótájékoztatón panaszkodott arról, hogy hiába kér, nem kap megfelelő támogatást az Úszó szövetségtől. Azt mondta, nem csak magáért, hanem a többi úszóért is a nyilvánosság elé állt. Szerinte a szövetség elvárja tőlük a világszínvonalú teljesítményt, de nem ad ehhez megfelelő hátteret.

Díjazták az RTL-es műsorokat!


szerző:
2017.12.22. 05:00
Díjazták az RTL-es műsorokat!

Két évvel ezelőtt több díjat is nyert az RTL a Kamera Korrektúra Fesztiválon. A hírműsorok közül a Fókusz exkluzív Tóásó interjúja nyert. Díjazták a XXI. Századot, a Válótársakat és a Gyertek át szombat este című műsort is. A szervezők most negyedszerre ítélték oda a Kamera Korrektúra díjakat, azért, hogy példaként állítsák a legjobbakat. A díjakra csaknem százan neveztek.

Csodálatos sarki fény volt a Kékestetőn!

Két évvel ezelőtt sarki fényt láthatott vasárnap délután az, aki a Kékestetőn járt. Bár a jelenség igen ritka, Magyarországról 2015-ben már harmadszorra lehetett látni. A napkitörésből származó vöröses és zöld színű fényeket az Időkép kamerája rögzítette.

Óriási baki a szépségverseny döntőjén!

Két évvel ezelőtt óriási botrány volt a Miss Universe szépségverseny világdöntőjén: a műsorvezető rossz győztest hirdetett ki. A kolumbiai lányt percekig ünnepelték, majd a műsorvezető újra színpadra ment, így végül a lány kénytelen volt átadni a koronát a tényleges győztesnek, a Fülöp-szigeteki versenyzőnek.

Műfa vs. igazi fenyő?


szerző:
2017.12.20. 06:00
Műfa vs. igazi fenyő?

Már tavaly is feltettük a kérdést: igazi, vagy mű legyen a karácsonyfa? Mert már akkor úgy tűnt, szinte semmi nem osztja meg az embereket annyira, mint ez. A természetes fákat nem akarják kivágatni a műfenyősök, a valódi, illatos karácsonyfáért harcolók viszont azt mondják, sokkal több káros anyag keletkezik egy műanyag fával, mint amennyi kárt az igazi kivágása jelent.

Nézd vissza a 2014-es X-Faktor döntőseinek közös produkcióját!

Három évvel ezelőtt, ezen a napon lépett színpadra a tehetségkutató négy döntőse, akik egy igen ütős közös produkcióval készültek az estére. Tóth Andi, Horányi Juli, Nagy Richárd és Le Quang Huy – Benji egy Marron 5 számmal lepték meg a közönséget és a nézőket.

Berényi Miklós olyat ígért, amit még soha!

Öt évvel ezelőtt a Mátyás király tér Rózsájában a cégvezető épp kislányával tölti a szabadidejét, mikor Timinek olyat ígért az apukája, mint még soha. Berényi Miklós sokszor tett már felelőtlen ígértet, és sajnos a mostani sem tudja megtartani.

Emlékeztek még? Toronymagasan nyert a Dirty Led Light Crew!

Két évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon volt a Hungary’s Got Talent döntője, melyre egy ország volt kíváncsi. Mikor ott jártunk, az eredményhirdetés után a győztesek még mindig sokkos állapotban voltak, amikor találkoztunk velük percekkel a döntő után. Azt elárulták, hogy szerintük az égiek keze is benne volt a mai eredményben. Persze azért a nézőknek is jutott egy adag hála és szeretet!

Csodás hírünk van Sebestyén Balázsról!

Három évvel ezelőtt csütörtök reggel fél hétkor megszületett az a kisfiú, akire már akkor egy fél ország volt kíváncsi, amikor még az anyukája hasában lubickolt. Sebestyén Balázs szenvedélyesen, tele szeretettel és a tőle megszokott humorral kommentálja második gyermekük világra jöttét.

Kiss Gergely, ő a lányos apukák csúcsmodellje

Már hat éve is úgy volt, hogy a világklasszis vízilabdázóinkért minden nő odavan, őket azonban nem egyszerű megközelíteni. Kiss Gergely például már évek óta három nővel, a feleségével és két kislányával hajlandó csak megosztani az életét.

Így töltik a karácsonyt a Barátok közt sztárjai!

Három évvel ezelőtt, a híres sorozat szereplőit megleste a Fókusz, miközben játszottak, etettek, ittak. Mivel akkor már egy hét sem volt karácsonyig, arról is meséltek nekünk, hogy töltik majd ünnepeket!

Sosem látott apa-fia háború a Barátok köztben!

Hét évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon Vili bácsi úgy döntött, beszél fiával, és mindörökre lezárja azt a szörnyű konfliktust, ami Bokros Gizi miatt robbant ki. Géza szerint az ex-rúdtáncos egyáltalán nem illik az apjához, és néhány keresetlen megjegyzés után Vili bácsinál elszakad a cérna, és jól felpofozta Gézát.

Ők az internet sztárjai!


szerző:
2017.12.16. 06:00
Ők az internet sztárjai!

Három évvel ezelőtt a ValóVilág 6 mindent vitt. A legnagyobb internetes keresőoldal szokásos év végi listáján egy év eleji RTL II-es műsor bizonyult a legtrendibbnek – az esztendő folyamán ez a kifejezés volt a legkeresettebb, figyelembe véve az összes kategóriát.

Így cirkuszoltak a Barátok közt sztárjai!

A Barátok közt szereplőinek szerencséje volt két évvel ezelőtt, hogy az Eötvös Cirkusz éppen a tőszomszédságunkban vert sátrat. Nagy Alexáék a cirkusz Noé bárkáját megszégyenítő állatsereglete miatt ugrottak át látogatóba.

A végzet elérte Sebestyén Balázst

Két évvel ezelőtt jelentettük be a hírt, hogy Sebestyén Balázs hamarosan kopasz lesz. Kiderült, hogy mindenről egy fogadás tehetett, és a korábban nagy dohányos Rákóczi Ferenc. Balázs nem csak fogadni mert rá, hanem fogadott is, hogy műsorvezető társa képtelen lesz három hónapig kibírni, hogy ne gyújtson rá.

Hallgasd meg újra a 2013-as X-Faktor Győztes Dalát!

Négy évvel ezelőtt a tehetségkutató fináléja nagyon izgalmasan alakult. Végül Danics Dóra lett a nyertes, aki boldogan énekelte el a Győztes Dalt!

George Michaelre emlékezünk!


szerző:
2017.12.14. 06:00
George Michaelre emlékezünk!

A nyolc évvel ezelőtti turnéján az énekes szerzőtársa, vagyis a kedvese egyszerűen lefilmezett mindent, még azt is, mikor George épp a toalettre ment. Sajnos akkor még senki sem gondolta, hogy hét év múlva, december 25-én örökre elveszítjük a popsztárt. Emlékezzünk rá ezzel a kis összeállítással!

Ez volt Juli egyik legmegrázóbb pillanata a Barátok köztben!

Hét évvel ezelőtt Illés Júliának nagyon nehéz időszaka volt, ugyanis a lánya, Vanda már megállíthatatlanul gurult lefele a lejtőn, és a drognak már egyáltalán nem tudott ellenállni. Juli egyik reggel úgy dönt, nem bírja tovább, és ki fogja tenni otthonról a lányát.

A „Keresem a családom!”  stábja előtt nincs megoldhatatlan feladat

Tucatnyi megható történetet, valódi családegyesítést láthattunk már a „Keresem a családom!” évadjaiban. A műsor készítőiről többször kiderült, nem ismernek lehetetlent. De hogyan találják meg a rokonokat a világ egy távoli zugában? Mit csinálnak, amikor a nemzetközi szervezetek, a családkutató cég, és a magánnyomozók is csődöt mondanak? Nézd meg a Fókusz riportját, melyet egy évvel ezelőtt, ezen a napon mutattunk be.

Szívszorító találkozás a ValóVilág Villájában!

Három évvel ezelőtt a valóságshow egyik játékosa, Dóri elveszítette nagymamáját. A címlaplány azonban akkor úgy döntött, folytatja a játékot, ezután a ány anyukája meglátogatta őt a villában, hogy lelki támogatást nyújtson neki a továbbiakhoz.

A Monty Python társulat egyik alapítójával beszélgettünk!

Zseniális humor. Legalábbis annak, aki szereti az úgynevezett angol humort. Márpedig kell lennie ilyennek, mert a Big Ben országában vesével töltik a pitét, ahhoz pedig kell humor. Ennek a műfajnak az egyik legnagyobb élő legendája John Cleese, aki az utánozhatatlan Monty Python társulat egyik alapítója. Különleges lehetőséget kapott a Fókusz. Három évvel ezelőtt Londonban találkozhatott a mára kicsit megőszült világsztárral, aki akkor volt 75 éves.

Emlékezzünk Czeizel Endrére!


szerző:
2017.12.12. 05:00
Emlékezzünk Czeizel Endrére!

Három évvel ezelőtt Czeizel Endre egy csodálatos interjút adott a Fókusz stábjának, és akkor azt mesélte, már lemondott az életéről, amikor csodával határos módon meggyógyult. Betegségéről, gyógyulásáról és arról mesélt, hogy miért ad minden egyes nap hálát a Mindenhatónak.

Rájuk klikkeltek a legtöbben: Fluor, Puzsér, VV Vera

Legalábbis öt évvel ezelőtt, derült ki egy felmérésből, hogy abban az évben kinek a nevére kattintottak a legtöbben. Az is kiderült, hogy Vastag Csaba, VV Gigi és Gyurta Dani is az élmezőnyben végzett, de a Gangnam Style világcsúcsát senki sem tudta beérni.

Csobot Adél elárulta, a hétköznapokban is ugyanolyan, mint a színpadon

Öt évvel ezelőtt a 2012-es X-Faktor finalistája elárulta, mennyire örült neki, hogy ilyen sokan kíváncsiak rá. Mint mondta, kevesen tudják elképzelni, de ő a való életben is ugyanolyan mosolygós, mint a műsorban.

Ők azok a játékosok, akik idő előtt elhagyták a Villát!

Három évvel ezelőtt történt, hogy VV Dóri könnyeivel küszködve fogadta nagymamája halálhírét a ValóVilág7 lakója. Nehéz döntést kellett hoznia: folytatja a játékot vagy elhagyja a Villát. Ő úgy döntött marad, mások azonban feladták a játékot.

Madonna meglepte rajongóit!


szerző:
2017.12.10. 05:00
Madonna meglepte rajongóit!

Két évvel ezelőtt a november 13-i terrortámadások áldozatainak tiszteletére énekelt a popdíva Párizsban, a Köztársaság téren, amely a tragédia megemlékezéseinek központi helyszíne. A világsztár a francia fővárosban tartott hivatalos fellépése után közösségi oldalán posztolt rajongóinak a spontán koncert előtt.

Ez ám a kész átverés a Barátok köztben!

Hét évvel ezelőtt Berényi Claudiát igen csúnyát átverte Bartha Zsolt és unokahúga, Szentmihályi Zsófi. Mikor kiderült az igazság, hatalmas patália alakult ki belőle.

VV Dóri teljesítette nagymamája utolsó kívánságát!

Három évvel ezelőtt, a ValóVilág hetedik szériájában egy nagyon szomorú hírt közöltek Dórival. Meghalt a nagymamája, így eldönthette, hogy szeretné-e folytatni a játékot, vagy inkább kimegy a Villából. Mivel nagymamája azt üzente neki, hogy soha ne adja fel, ezért úgy érzi, tartozik neki annyival, hogy tiszteletben tartja a kérését.

Sebestyén Balázs és Vadon Jani Mikulásnak öltözött!

Négy évvel ezelőtt, kaptuk meg azt a videót, mely a Vundersőn és Zuperszexi kilencedik adásának kimaradt jelenete volt. A bejátszóban megtudhatjuk, honnan jön a Mikulás, hogy juthat el egyidőben a világ összes gyerekéhez, emellett milyen nehezített körülmények között kell dolgoznia. Vigyázat, ezt a videót ne mutassák meg a gyermekeiknek!

Az RTL Klub új szintre emeli a valóságshow fogalmát!

Két éve jelentette be az RTL Klub ismét új korszakot nyit a magyar televíziózás történetében, és még az eddigieknél is magasabb szintre emeli a valóságshow fogalmát. ValóVilág- powered by Big Brother. Tudjuk, ez brutálisan hangzik: máris elmagyarázzuk, mit is jelent pontosan!

Így zajlott egy sajtótájékoztató a ValóVilágban!

Három évvel ezelőtt a ValóVilág hetedik szériájában egyik pillanatról a másikra kiabálásba torkollott a párbajhősök által tartott fiktív sajtótájékoztató, melyből kiderült, hogy Zsu egyenlő félként tekint Vikcsura, Vikcsu viszont nem érti, miért őt választotta Zsu.

Nézd vissza Tóth Andi felejthetetlen produkcióját!

A 2014-es X-Faktor élő show-jában az énekesnő a Guns N’ Roses Sweet Child O' Mine című dalát adta elő, sajátos verzióban. A zsűrit egyszerűen elvarázsolta a 15 éves lány hangja és mentora elmondta, azt szeretné, ha Andi lenne a 2014-es X-Faktor mentora.

Újra szingli Voksán Virág?


szerző:
2017.12.06. 05:00
Újra szingli Voksán Virág?

Két évvel ezelőtt különleges divatbemutatón jártunk, amelyen a hazai sztárvilág színe-java megjelent. Az X-Faktor felfedezettjei mellett többek között Voksán Virággal is összefutottunk, aki elárulta, nemrégiben szakított a párjával. A nem mindennapi eseményről nem hiányozhatott Debreczeni Zita és a ByTheWay sem.

A Celeb vagyok, ments ki innen! egykori győztesére rátalált a szerelem!

Két évvel ezelőtt, a dzsungeljáték győztesének, Molnár Andinak az év végén ért véget egy hosszú, többéves kapcsolata. Ám akkor úgy tűnt, a magány nem fog sokáig tartani, mert akkor ismét rátalált a szerelem.

Éjjel-Nappal Mikulás!


szerző:
2017.12.05. 05:00
Éjjel-Nappal Mikulás!

A híres sorozat egyik ismert szereplője, Lali három évvel ezelőtt mesélt a Fókusznak a kiskori nem mindennapi Mikulásos élményeiről, és a történetből az is kiderült, hogy mindehhez mi köze volt a fogszabályzónak.

Sebestyén Balázs kisfiával állt a kameránk elé

Balázs két évvel ezelőtt, ezen a napon mutatta meg először a kamerának az akkor nemrég született kisfiát, Noelt. Akkor volt majdnem egy éve, hogy a RTL Klub műsorvezetője két gyermekes apuka lett, pedig párjával, Vikivel Benett születése után úgy gondolták, nem lesz több gyermekük.

Puskás Peti új szerepben bizonyít

Kéz évvel ezelőtt, ezen a napon kiderült, hogy Puskás Peti akkor múlt 30 éves, és nemcsak a rendkívül sikeres The Biebers zenekar frontembere, hanem színész, videoklip rendező is, sőt ha úgy adódik, akkor még pakol és lámpákat szerel a koncertjeik előtt.

Nosztalgiázó Hooligans!


szerző:
2017.12.03. 06:00
Nosztalgiázó Hooligans!

Négy évvel ezelőtt Magyarország egyik legnépszerűbb elektromos rock bandája visszatekintett az eddigi 12 évükre. Az emlékezetes pillanatot pedig a Fókusz rögzítette.

Micsoda? Éjjel-Nappal Budapest Szandikát feljelentették?

Négy évvel ezelőtt egy igen megrázó riportot készített a Fókusz a híres sorozat egyik szereplőjével, aki a szörnyű kutyatámadás óta először szólalt meg.

Ez történt az X-Faktor színfalai mögött!

Négy évvel ezelőtt, ezen a napon a tehetségkutató estéjét a könnyek éjszakájának is nevezhettük volna. Abban biztosak voltunk már akkor is, hogy Ádám és Ákos erős férfiak számítottak, de mégis mindkettőjük zavartan állt a párbaj kihirdetése után a színfalak mögött.

Videó: Jótékonykodtak a Fókusz műsorvezetői

A Fókusz stábja mindig is a szívén viselte a nehéz sorsú embereket. Négy évvel ezelőtt Barabás Éva az Adni jó! akció keretein belül jótékonykodott.

Ez van, ha a Villában egyszer elszabadulnak az indulatok!

Három éve, pont ezen a napon, egy evőversenyt tartottak a villalakók. A fekete csapatot Dennis, a fehéret Laci képviselte. Miután a verseny lezajlott, a két csapat tagjai levezetésképpen gyorsan össze is vesztek egymással, és persze egyelőre csak gondolatban, de egyből elkezdték dobálni egymásra a kiválasztó jelet.

Istenes Bence ápolásra szorul?


szerző:
2017.12.01. 05:00
Istenes Bence ápolásra szorul?

Öt évvel ezelőtt az After X műsorvezetőjének szörnyű kínokat kellett kiállnia egy régebbi sportsérülésének köszönhetően. Az akkori X-Faktor versenyzői közül Antal Timi és Szabó Dávid meglátogatta az ápolásra szoruló Istenes Bencét.

Valóban Gáspár Laci az altatás nagymestere?

Hat éve, hogy kiderült, a neves zenész nem orvosi pályára készült, csupán arról volt szó, hogy ő ért legjobban a családjában ahhoz, hogyan kell szakszerűen álomba ringatni egy kisgyermeket.

Berényi Miklósnak sikerül megöletni Attilát?

Öt évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon Berényi Miklós úgy dönt, mégsem akar ártani Attilának, és azonnali hatállyal le akarta fújni a borzalmas akciót. Azonban a felbérelt bérgyilkos egyáltalán nem vette fel Miklósnak a telefont, így mikor meglátta Attilát, azonnal akcióba lendült.

Dzsudzsák Balázs lebukott a kamerák előtt!

A focistáról tudta mindenki, hogy bizony nem csekély az a fizetést, amit a játékáért kap, de mégis meglepődött mindenki, mikor hat évvel ezelőtt pedig kikerült egy olyan fotó a fiatal sportolóról, melyen jól látszott, Balázs egy több mint tízmillió forint értékű luxusautóval furikázott Budapesten.

Figyelem! A Mirigyek Londonban kalandoztak!

A humoros csapatot, nem kell bemutatnunk senkinek sem. Öt évvel ezelőtt, még szerencse, hogy a Fókusz stábja az egyik legtapasztaltabb riporterüket bízták meg azzal, hogy ne veszítse szem elől az Irigy Hónaljmirigyet a brit földön. A végeredmény persze magáért beszélt!

Nézzétek meg a Hungary’s Got Talent nyertesének produkcióját!

A tehetségkutató első élő elődöntőjében a Dirty Led Light Crew nemcsak a zsűrit nyűgözte le, hanem a nézőket is. A csapat végül a döntőig menetelt, és a legvégén ők vihették haza a Hungary’s Got Talent fődíját.

Így tesztelte egymást Dombi és Sebestyén Balázs!

A Hungary’s Got Talent műsorvezetői 10 kérdéses tesztben vizsgáztak arról, hogy pontosan mennyire ismerik egymást. A videóból többek között az is kiderült, hogy Balázsnak mi a második neve, illetve Dombinak milyen diplomája van.

Ez történik, ha VV Dóri elszabadul!

Pontosan három évvel ezelőtt, a ValóVilág hetedik szériájában Dórinak az egyik buli hevében eszébe jutott, mennyire imád csókolózni és a nemi egyenjogúság jegyében, aki csak az útjába akadt, mindenkinek ledugta a nyelvét a torkán. Laci, aki persze kimaradt a szórásból, egy darabig csak nézett, majd eljött egy pont, amikor előtört belőle az indulat.

Ilyen az igazi Berényi-módszer!


szerző:
2017.11.27. 05:00
Ilyen az igazi Berényi-módszer!

Öt éve már, hogy Miklós megint a megérzésre hallgatott, és hogy valóban kiderítse, testvére, Attila ágyba bújt-e valakivel, a kezébe vette a nyomozást. A végén természetesen bebizonyosodott, hogy jól érezte, viszont az is kiderült, hogy Attila biztos nem Nórával töltötte az éjszakát.

Ez történt a Costa Concordia utolsó óráján - videó!

Öt évvel ezelőtt a Fókusz megszerezte azt az eddig sehol be nem mutatott videót, melyet egy menekülő orosz turista készített a Costa Concodia fedélzetén. A megrázó képsorokon az egyetlen magyar áldozat látható, ahogy az utasoknak segít.

Emlékeztek még Robinra, a ValóVilág 7 győztesére!

Három évvel ezelőtt a valóságshow egykori győztese egyszer már visszalépett attól, hogy beköltözzön a Villába. Eltelt egy pár hónap, és végül úgy döntött, mégis megpróbálja a játékot. A dolgok hátterében egy igen nagy csalódás és egy összetört szív állt.

Barátok közt: bizony a drog rossz!

Hat évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon a Mátyás király tér Vandája egy átmúlatott éjszakaz után arra ébredt, hogy nem a saját ágyában van. Kiderült, hogy Szabi segített a szőke lánynak, aki előző éjszaka csúnyán szétcsapta magát. A legrosszabb még ekkor hátra volt, ugyanis Vanda táskájában a fiú talált egy kis drogot.

VV Edina a kisujjával tudná irányítani a világot?

Három évvel ezelőtt az új villamester Edina lett, aki a feladatok delegálásn túl azt is magáénak érzi, hogy párokat boronáljon össze. Ezúttal sikerrel járt Edina?

Félelem és rettegés a ValóVilágban!

A VV 7 szériájában, azaz három évvel ezelőtt, az egyik játékos, Maci még az első estéjén jelezte, hogy tőle nemigen lehet majd aludni, mindenki azt hitte, hogy ezt az eget rengető horkolásával le is tudta. De nem! A fiú egész egyszerűen felkelt, és nekiindult, bele a nagyvilágba.

ValóVilág: egy új élet reménye!

Hat évvel ezelőtt a valóságshow játékosairól kiderült, hogy éltek át már sokkal nehezebb időszakot is, a Villát csak kollégiumnak becézték. A Fókuszban megszólalt VV Gergő édesanyja, aki azt mesélte, hogy a ValóVilágban is támogatni fogja a fiát, bár azt hozzátette, a börtönévek ilyen szempontból egyszerűbbek voltak.

ValóVilág: Ilyen egy igazi buli, ha beindul

Három évvel ezelőtt megtapasztalhattuk a ValóVilág 7 egyik buliján, mi történik, ha egy buli túl jóra sikerül: akkor aztán szitokszótár, és nyugodt lelkibéke nem igazán marad szárazon. A nagy táncparti közben először Fanni és Dennis estek egymásnak, de mi volt ez az epic Dóri-Laci összecsapához képest?

Az ismert színésznő jövő nyárra tervezi az esküvőjét!

Mint két évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon megtudtuk a Reflektor akkori adásából, hogy Ladinek Judit akkor egy éve alkotott egy párt színészkollégájával, Molnár Lászlóval. Aztán kiderült, hogy bizony már az eljegyzésre is sor került.

Te tudtad, hogy kinek a posztere lógott Csuja Imre falán?

Két évvel ezelőtt a Hungary’s Got Talent műsorában rengeteg titokra derült fény. Többek között arra is, hogy milyen volt Linczényi Márkó viszonya a pucér nős fali képekkel.

Ő lenne a tökéletes nő?


szerző:
2017.11.22. 05:00
Ő lenne a tökéletes nő?

Négy évvel ezelőtt a Fókusz bemutatta Kiss Virágot, aki bebizonyította, hogy nemcsak szép, és csinos, hanem okos is. Bár tudjuk, hogy tökéletes nő nem létezik, azért Virág erősen közelít hozzá.

Kényeztetetés és erotika a Villában!

Három éve már annak, hogy elindult a ValóVilág hetedik szériája. Bizonyára emlékeztek a mondhatni mackó alkatú, de igen jószívű VV Macira, és a göndörhajú cserfes lányra, VV Fannira. Mint ahogy az lenni szokott a villalakók életében, az egyik pillanatban egy kis masszázsról van szó, a másikban pedig már az erotikáé volt a főszerep.

Hungary’s Got Talent: Kis Grófo komoly kihívóval nézett szembe

Két éve már annak, hogy a mulatós császára kiesése ellenére kőkemény bulit csinált az RTL Klub színpadán. Most idézzük fel tőle a legjobb pillanatokat!

Sosem látott afrikai törzsek nyomában!

Öt évvel ezelőtt a Fókus egyik riportjában ismerhettük meg azt a magyar kutatócsoportot, akik 2 hónapnyi felfedezés után exkluzív felvételeket hoztak angolai és kongói utazásaikról.

Heti Hetes: ki a legnépszerűbb az asztaltársaságból?

Pont egy évvel ezelőtt, ezen a napon egy néző leveléből kiderült, ki miatt nézi már lassan egy éve a műsort az a bizonyos levélíró. Azt azért eláruljuk, hogy az eredmény annyira meglepő volt akkor, hogy Gálvölgyi Jánosnak is volt hozzá egy-két szava!

Ez ám az X-paródia: Irigy Hónaljmirigy módra!

Öt évvel ezelőtt, pont ezen a napon tette közzé az Irigy Hónaljmirigy a legújabb paródiájukat, mégpedig az X-Faktorról. Már akkor is úgy tudtuk, hogy csak a legnagyobbakba köt bele a csapat, azt mondják, tiszteletük jeléül.

Válótársak: Így hozta zavarba a meztelen Stohl András Gubás Gabit

Két évvel ezelőtt volt, hogy az egyik csütörtök este elindult az RTL vadonatúj sorozata! Riporterünk akkor végigkövette a Válótársak forgatását, a kulisszák mögött sok mindennek volt szem- és fültanúja. Hogy például hogyan hozta zavarba a meztelen Stohl András Gubás Gabit, és mi köze van Chuck Norrisnak a sorozathoz.

Istenes Bence így még sosem adott interjút!

Pontosan négy évvel ezelőtt az X-Faktor műsorvezetőjét interjú közben Lilu is lencsevégre kapta, hogy legyen mit tenni majd a karácsonyfa alá. Az egész interjút pedig a Fókusz vette fel.

A Barátok közt Gizije mellbedobással nyert!

Hat évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon történt, hogy Vili bácsinak és Illés Petinek leesett az álla. Gizi egyszerűen úgy érezte, muszáj egy kicsit bevetnie a női adottságait, hogy Vilmos felfigyeljen rá. Ez olyan jól sikerült, hogy még Peti sem tudta levenni a szemét Giziről.

Ilyet még nem láttál: árva kutyusokkal fotózkodtak az X-ek!

Hat évvel ezelőtt a Fókusz stábja, és a 2011-es X-Faktor versenyzői extra cukisággal lepték meg a nézőket. Elárvult kutyusokkal fotózkodhattak az énekesek, akik szívük szerint hazavitték volna a kis szőrös gombócot, vagy a nyakigláb munkatársat, akit maguk mellé kaptak.

Ez volt minden idők legjobb fogadása a ValóVilágban!

Három évvel ezelőtt a valóságshow hetedik szériájának első beköltözi, Dani, Laci és Dennis úgy döntöttek, fogadnak egyet. Hogy miben? Természetesen abban, hogy ki lesz a Villa alfahímje, és a nyertesnek minden kérését teljesíteniük kell majd. Hát kérem szépen, ki is lett a Villacsődör?

Melyik női szereplőre hasonlítasz a Szulejmánban?

Két évvel ezelőtt a rajongókat megleptük egy olyan kvízzel, melyben kiderült, hogy a híres török sorozat színésznői közül – Hürrem, Mahidevran, Negar – kire is hasonlítanak a legjobban. Próbáld ki magad újra, és játssz egy jót!

Ilyen a Bartha-módszer a Barátok köztben!

Hét évvel ezelőtt Zsolt ismét egy komoly balhéba keveredett. A Mátyás király tér rosszfiúja egy súlyos kómába esett, amit lányának úgy tálal, mintha valami fertőzés miatt történt volna minden. Az egyik pillanatban viszont, mikor csöngetnek Zsoltnál, hirtelen minden kiderül.

A műsorvezető cukorbetegen is teljes életet élhet

Három évvel ezelőtt a Reflektor magaziban mesélt arról Kovács Áron, hogy egészen kiskorában, kilencévesen diagnosztizálták a cukorbetegséget nála, nemrég pedig úgy döntött, megmutatja sorstársainak, hogy emellett a betegség mellett is lehet teljes életet élni.

Ilyen egy csodálatos leánykérés a Barátok köztben!

Emlékeztek még a Mátyás király tér pszichológusára, Orsira, ne meg a Rózsa egykori szakácsára, Márkra? A szerelmes pár férfi tagja egyszer csak úgy döntött, nem vár tovább és megkéri imádott nőjének kezét. A leánykérés pedig igen romantikusra sikerült!

Hungary’s Got Talent: Pontosan így kell elriasztani a csajokat

Két évvel ezelőtt Raffel Attila a Got Talent színpadán HIV-pozitív viccel biztosította, hogy semmiképp se engedjék tovább a zsűritagok, de nem érte be ennyivel, a színfalak mögé is ledobta a humoratombombát pár jól irányzott Jean-os viccel. Most felidézzük újra a kínos pillanatokat!

Lelepleztük az első hat ValóVilág beköltözőt!

Három évvel ezelőtt a valóságshow hetedik szériája startolt el. A nézők akkor már izgatottan várták, hogy vajon kik is lesznek az új évad szereplői. A Fókusz nem várt sokáig, és leleplezte a ValóVilág 7 első hat beköltözőjét!

Van élet a vörösiszap pusztítása után!

Hat éve történt a szörnyű tragédia. Három évvel ezelőtt a Házon kívül utánajárt, hogy a vörösiszap-katasztrófa után a Juhász család, hogyan boldogul, hiszen akkor ők voltak az elsők, kártérítést ítélt meg a bíróság. A család elvesztette csecsemőjét, és az otthonát is, de könnyen meglehet, hogy a nekik járó 32 millió forintból egy fillért sem látnak majd.

Kern András szerint Firenzében mindenki magyar

Kern Andrásnak hála hat évvel ezelőtt megtudhattuk, mi szerepel egy gyorsétteremlánc által benyújtott periratban, melyet a firenzei polgármesternek címeztek. Mindehhez Ceglédi Zoltánnak is volt egy-két szava.

Nézd vissza a Celeb vagyok, ments ki innen! legjobb pillanatait!

Három évvel ezelőtt, ezen a napon ért véget a Celeb vagyok, ments ki innen! második szériája. A játékban rengeteg veszélyes, vicces és izgalmas pillanatokat élhettek át a celebek de a nézők is. Ebben az összefoglalóban minden benne van!

Létezik egy postás, aki direkt a legszegényebbek közé kérte magát!

Alig volt valaki, aki ne nézte volna bolondnak Szőke Tibor postást, amikor direkt Pécs legproblémásabb területére kérte magát. Mélyszegénységben élnek ott az emberek, nagyon nehéz körülmények között. Tibor viszont pont azt gondolta, hogy az itt élők kapják az élettől a legkevesebb jót, és neki az a dolga, hogy pótolja ezt a hiányt. A György-telepiek nagyon hamar megszerették őt is és a kis cetliket is a pozitív gondolatokkal, amiket a levelek és csekkek mellett otthagy náluk.

Forró erotika a Barátok közt bisztrójában!

Hat éve már, hogy a Mátyás király tér Rózsa kávézójában egy igen szenvedélyes csábításnak lehettek szemtanúi a nézők. Egy érdekes szituációba bonyolódott bele Szabit, akinek váratlanul elcsavarták a fejét. Hogy ki volt az, a videóból kiderül!

Tóth Gabit így még nem szívatták meg, mint most!

Hét évvel ezelőtt a Kész átverés egyik epizódjában az énekesnőt olyan helyzetbe hozták, amilyenben még sohasem volt. Volt vérfürdő, kiabálás, kiborulás és a végén nevetés.

Ezen a Celeb vagyok, ments ki innen! videón sírva fogsz röhögni!

Két évvel ezelőtt a dzsungel királyának kikiáltott Pákó mehetett az egyik bátorságpróbára. Társai már akkor tudták, nem fognak sokat vacsorázni aznap. Végül igazuk is lett, ugyanis Pákónak ismét állatokkal kellett szembenéznie, és mint tudjuk, retteg az összes élőlénytől, ami Afrikában található.

Rendőrt hívtak Kiss Ramónához?


szerző:
2017.11.10. 05:00
Rendőrt hívtak Kiss Ramónához?

A színésznő három évvel ezelőtt elmondta a Vundersőn és Zuperszexiben, hogy hihetetlen dolgok szoktak vele történni. Mint kiderült, a rajongók nem kímélik Ramónát, azaz a Barátok közt (egykori) Zsófiját, hiszen sok néző nem tud elvonatkoztatni attól, hogy a Mátyás király tér lakóit alakító színészek csak karaktert játszanak.

Nézzétek vissza az X-Faktor extra produkcióját!

Négy évvel ezelőtt a tehetségkutató színpadán a Sugarloaf szórakoztatta a nagyérdeműt. A sikeres zenekar kitett magáért, és hatalmas buli csapott az X-Faktor Extra produkciójaként.

Bosszú: Sebestyén Balázs és Vadon Jani mindent visszakapott!

Három évvel ezelőtt a Celeb vagyok, ments ki innen! versenyzőinek lehetőség adódott, hogy minden szenvedésért, minden szívatásért megfizessenek a bűnösöknek. Így történhetett, hogy Balázs és Jani megkapták méltó büntetésüket.

Az énekes úgy döntött, kiszáll az X-Faktorból!

Négy évvel ezelőtt olyan dolog történt a tehetségkutató színpadán, amire még egyáltalán nem volt példa. Bozsek Márk, akit a közönség a Barátok köztből ismerhetett az X-Faktor előtt, az egyik pillanatban úgy döntött, nem szeretné tovább folytatni a versenyt, és kiszállt a 2013-as X-Faktorból. A Fókusz annak járt utána, hogy a fiatal énekes miért is döntött így.

Tóth Andi: ˝Nem voltam még s***részeg!

A 2014-es X-Faktor negyedik élő show-ját Andi nyitotta meg. A produkció fantasztikusan hasított, és természetesen a végén állva tapsolt a közönség. A mentorok is meg voltak elégedve a fiatal lánnyal, akiről kiderült, hogy a szülők még sosem engedték el bulizni. Istenes Bence azonnal rákapott a témára, mire kiderült, Andi még sosem volt részeg.

A Barátok közt Ádámja borzasztó kínos helyzetbe keveredett!

Bizony, mi sosem fogjuk elfelejteni azt a pillanatot, mikor a sorozat fotósa még a testéből élt, ami néha kiszámíthatatlanul is végződhetett. Az egyik alkalommal például nagy szerencséje volt Ádámnak, ugyanis, ha Aliz nem jár épp arra, akkor biztosan kibilincselve maradt volna az ágy szélén. Íme, az emlékezetes jelenet!

Egy szomorú bűvészmutatvány esete az RTL Klub színpadán!

Két évvel ezelőtt Tiszavári Józsefet felesége készítette fel a Hungary’s Got Talent egyik nagy mutatványára. A varázsló sejk produkciójába azonban becsúszott egy apró hiba, ugyanis nem számítottak arra, hogy a színpadon teljesen más lesz a világítás, mint amit eddig megszoktak.

Heti Hetes: így bulizott Hajdu Steve és Para-Kovács Imre Kuncze Gáborral

Két évvel ezelőtt, ezen a napon a Heti Hetes egyik adásában az újságíró elárulta, hogyan ünnepleték meg az egykori belügyminiszter 66. születésnapját, aki azonban nyomos indokkal cáfolta mindezt.

Egy lövés, mely az egész országot megdöbbentette

Itt a bizonyíték, hogy mikor a Barátok közt Zsoltja gondolkodás nélkül lelőtte Miklóst, rengeteg embert megérintett. Öt évvel ezelőtt a Fókusz stábja ott volt a forgatáson, és ha ez még nem lett volna elég, Rékasi Károlyt elvitték egy igazi lőtérre.

Ez volt a legdurvább pillanata a Barátok köztnek: Zsolt lelötte Miklóst!

Öt éve, pontosan ezen a napon Bartha Zsolt úgy gondolta, nincs annál jobb módszer, hogy leszámoljon Berényi Miklóssal, mint az, hogy egyszerűen lelövi. Akkor persze még nem tudhattuk, hogy szerencsére Miki túlélte a támadást, de akkor abban a pillanatban igen vérfagyasztóra sikerült a jelenet.

Szerintetek ki a legszexibb férfi az Éjjel-Nappal Budapestben?

A mi rangsorunk más lett volna, de hát a sok ezer Fókusz néző szavazata számított csak, amikor a két évvel ezelőtt a népszerű sorozat legjobb pasiját kerestük. Hogy a fiúkat is meglepte a végeredmény, az persze érdekes, a legtöbb szavazatot kapott öt szereplő elmondta a véleményét a helyezéséről és riválisairól.

Igaz lenne: a nagytestvér mindent lát?

Borzasztó belegondolni, hogy az interneten, térfigyelő kamerákkal, mobillal vagy drónok segítségével bárki akár több ezer kilométer távolságból is könnyedén megfigyelhető. Két évvel ezelőtt, ezen a napon a Fókusz egyik riportja ennek járt utána.

Óriási botrány a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorban!

A műsor egyik legnagyobb balhéja alakult ki három évvel ezelőtt a dzsungelben. A Fókusz stábja pszichológus tanácsát kérte ki a látottak alapján, hogy vajon miért és hogyan alakulhat ki egy ekkora vita két ember között.

Szelló István vs. Sebestyén Balázs!

Négy évvel ezelőtt, a Vundersőn és Zuperszexi egyik adásában Balázs úgy gondolta, versenybe száll Szellő Istvánnal és mind a ketten hírt olvasnak. Nem volt ennyire egyszerű a feladat, ugyanis az olvasás közben nehezített körülmények is voltak. A híradóst egyszerűen nem lehetett kizökkenteni a hírolvasásból.

Ilyen egy csúnya veszekedés a Mátyás király téren!

Hét éve, hogy Gizella karaktere titokban ugyan, de újra inni kezdett. A házból Vilmos és Kinga észrevették, hogy a nővel megint nincs minden rendben, és mikor Vili bá ezt szóvá teszi Gizinek, hatalmas botrány kerekedik ki belőle.

Ilyen egy összeesküvés-elmélet a Barátok köztben!

Emlékeztek még a Mátyás király tér rosszfiújára, Kertész Gézára, és Berényi Claudiára? Nos hét évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon történt, hogy Claudia egy teljesen félreérthető helyzetben látta meg Gézát. Hogy pontosan, mit is látott, az a videóból kiderült!

Heti Hetes: Ceglédi „megváncsázta” a hírt

Három évvel ezelőtt az internetadó elleni tüntetésen megrongálták a Fidesz székházát. A Heti Hetes adásában elhangzott hír szerint a kormánypárt szerint többmilliós kár keletkezett, Ceglédi Zoltán úgy érezte, „megint bedobták a fidesz-szorzót”.

Ezt a ByeAlex produkciót neked is látnod kell!

Három évvel ezelőtt, ezen a napon a 2014-es X-Faktor extra fellépője ByeAlex volt. Az énekes egy gyönyörű dallal lépett színpadra, Az én rózsám című szerzeménnyel.

Könnyekbe tört ki a nagy Berényi Miki?

Négy évvel ezelőtt, pont ezen a napon egy olyan dolog történt a Mátyás király téren, ami mindenkit ledöbbentett. Kiderült ugyanis, hogy Miki fia, Balázs bizony egyáltalán nem halt meg, sőt nagyon is életben van, így a fiú mindenkit csúnyát becsapott. A végén maga Balázs csöngetett be Miklóshoz.

Ez egy különleges slam poetry előadás volt az RTL Klub színpadán!

Két évvel ezelőtt, pont ezen a napon a Kata-valami duó tagjait a zsűri haza küldte, Menyusnak azonban a színfalak mögött sikerült szavalásban is maradandót alkotnia. Így készült a vers mindenkinek egyenesen az underground császárától!

Cukiság: a versmondó kislány és Varró Dani találkozása!

Két évvel ezelőtt a Fókusz stábja a Hungary's Got Talent egyik legfiatalabb továbbjutóját, a kis Zsófit Mátyásföldön látogattuk meg. Az akkor 5 éves kislányt nemcsak az egész ország kedvelte meg, de felfigyelt rá a vers szerzője, Varró Dániel is, így összehozták a nagy találkozót.

Szexi lebukás a Barátok köztben!


szerző:
2017.10.30. 05:00
Szexi lebukás a Barátok köztben!

Pontosan öt évvel ezelőtt óriási botrányba fulladt a Mátyás király tér egyik Berényi Kft. akicója. Egy prezentációt szerettek volna Miklósék összehozni, viszont a megfelelő videó helyett egy teljesen más felvétel jelent meg a kivetítőn. Zsófi és Miklós heves szexjelenetét így az egész ház látta.

Pimaszul szexi fotók a Celeb vagyok, ments ki innen! sztrájairól!

Három évvel ezelőtt a celeb táborlakók azt a feladatot kapták, hogy a gyönyörű hölgyekről nem mindennapi képeket készítsenek a vagány férfi társaik. Ebből a szituból végül igen nagy káosz lett és szép számmal születtek a szexibbnél szexibb fotók.

Sebestyén Balázs majdnem megfulladt!

Nem történt egyéb csak annyi, hogy a műsorvezető négy évvel ezelőtt egy vasárnapi Vundersőnben úgy döntött, megküzd egy kanál fahéjjal. Majdnem rosszul sült el a kísérlet.

Nem nőnek való vidék az afrikai dzsungel?

Három évvel ezelőtt a Celeb vagyok, ments ki innen! egyik bátorságpróbájára Aleskának kellett mennie. Sajnos egyáltalán nem volt könnyű dolga a hölgyeménynek, ugyanis kígyókkal, krokodilokkal és más bizarr élőlénnyel kellett szembenéznie.

Istenes Bence apa lesz?


szerző:
2017.10.28. 05:00
Istenes Bence apa lesz?

A műsorvezetőtől megszoktuk, hogy minden pillanatban megállja a helyét, hogy minden pillanatot poénná tudja formálni. Pontosan két évvel ezelőtt, azért annál a bejelentésénél, hogy apa lesz, egyáltalán nem viccelt Bence.

Tóth Gabi nem kedveli Sebestyén Balázst?

Az énekesnő négy évvel ezelőtt mesélte el a Vundersőn és Zuperszexinek, hogy bizony volt idő, mikor nem csípte a műsorvezetőt. Közben Gabi azt is elárulta, ez már a múlté, mert sokkal jobban kedveli Balázst.

A nagy esküvői Konyhafőnök kihívás!

Két évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon mind a két konyhafőnök próbálta hatékonyan elindítani a munkát, mert nem volt könnyű dolguk, hiszen egy 120 főre főzni nehéz feladat. Jól kellett beosztani az idejüket, az előkészületekre mindössze három órájuk volt.

Így találkozott először egymással Kiszel Tünde és Benkő Dániel!

Két évvel ezelőtt, ezen a napon Benkő Dániel is kíváncsi volt Kiszel Tünde 15. naptárának fotózására. A lantművész újdonsült barátnőjét is bemutatta, de a show-t Dániel vitte el. Mondjuk az is döbbenetes volt, ahogy Tünde mesélt...

Csuja Imre aranygombbal jutalmazott


szerző:
2017.10.26. 05:00
Csuja Imre aranygombbal jutalmazott

A Hungary’s Got Talentben minden zsűritagnak egyetlen egyszer lehetősége volt arra, hogy az aranygomb megnyomásával azonnal az élő show-ba jutasson egy versenyzőt. Csuja Imre élt először ezzel a visszavonhatatlan és megismételhetetlen jogával. Hogy kinél nyomta le az aranygombot, az a videóból kiderül.

Újra kísértésbe esett a Barátok közt Bokros Gizellája!

Pontosan hét évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon egy olyan dolog történt a Mátyás király tér udvarában, ami nemcsak Gizi életét változtatta meg, hanem Vili bácsiét is. A mindig tréfás és jókedvű Gizi egy ideje úgy döntött, felhagy az itallal, hiszen csak a rosszat hozta ki belőle. Az egyik pillanatban azonban engedett a csábításnak, és belekortyolt a kint felejtett borba. A problémák itt kezdődtek…

Nézd meg újra a Tha Shudras második élő show-ját!

A zenekar fergeteges sikert aratott a 2014-es X-Faktorban. A frontember, Molnár Tibi és csapata a második élő show-ban is be tudta bizonyítani, hogy ott a helyük a színpadon. Tótha Gabi egyszerűen csak annyit tudott mondani, hogy csodálja a The Shudrast.

Először állt kamera elé a Barátok közt színésze és új szerelme!

Négy évvel ezelőtt, ezen a napon jött el a nap, amire sokan vártak, kivéve talán éppen maguk az érintettek: együtt állt a nyilvánosság elé Rékasi Károly és új párja, Pikali Gerda. A Fókusznak adtak először együtt interjút.

Kattints ide a többi Fókusz tartalomért

Egyszer volt, hol nem volt a ValóVilág csődöre!

A Való Világ nagyszájú skalpvadásza, a latin szerető öt évvel ezelőtt, ezen a napon elszenvedte első és egyben végzetes vereségét. Cristofel nem is tudta, nem akarta elhinni, hogy ő esett ki a játékból, hogy tényleg nem költözhet vissza a villába. A Fókusz stábja jelen volt az eseményen.

Kattints ide a többi ValóVilág tartalomért

Nézd vissza a Celeb vagyok, ments ki innen! legjobb pillanatait!

Három évvel ezelőtt a dzsungeltúra első szériáját Erdei Zsolt, azaz Madár nyerte meg. A műsorban csak a nézők szavazata számított, és úgy tűnik, a sportoló volt a legkedvesebb celebük. Végül a legjobb pillanatokat is összegyűjtöttük.

Majdnem gyilkosság történt a Heti Hetes stúdiójában?

Papp Réka Kinga nem tett egyebet öt évvel ezelőtt, csak annyit, hogy felmerte hívni Para-Kovács Imrét, akinek a telefonját végül a felesége vette fel. A két nő beszélgetéséből végül egy óriási félreértés adódott, amit majdnem Imre szenvedett el.

Horgas Eszter: így neveld a lányaidat!

A Hungary”s Got Talent fuvolaművész zsűrije a Reflektor kameráinak elmesélte, hogy bizony két nagylánya van, akik szintén művészpályára léptek. Többek között az is kiderült, hogy Eszter egyik lánya, Lili operaénekesnek készül, Anna pedig színész-rendező lett.

Szürreális élmény az RTL Klub színpadán

Két évvel ezelőtt a Hungary's Got Talent egyik válogatójában feltűnt peches bűvészekre a Fókusz stábja is pont úgy rácsodálkozott, mint a nézők. Aztán egyik riporterünk kutakodott az emlékeiben, meg az archívumunkban és kiderült, már láttuk egyikük hipnotikus előadását, ahol a tehetségkutatóhoz hasonló szürreális élményben volt részük.

Barátok közt: szerelem és féltkényeség

Laci és Gizi kapcsolata mostanában nem mondható túl szenvedélyesnek, szerelmesnek. Sőt talán pont az is a legnagyobb probléma, hogy elhidegültek egymástól, pedig volt idő, mikor minden rendben volt kettőjük között. Két évvel ezelőtt, ezen a napon Gizi nem takargatta Laci előtt, hogy néha bizony féltékeny rá.

Bódi Sylvi: „Aurelio és Laci együtt túl sok”

A Celeb vagyok, ments ki innen! véghajrájában Zsófi volt az egyik, akinek távoznia kellett. Az Afrikában maradt celebeknek viszont megoszlott a véleményük arról, hogy ennek most örülni kell, vagy sem. Gáspár Laci mindazonáltal szívesen tisztázott volna még Zsófival pár dolgot.

Dombóvári István megfejtette a nők titkát?

Hét évvel ezelőtt a humorista egy igazán érdekes történetet mesélt el a Showder Klub nézőinek. István nem csinált egyebet, csupán csak próbálta megfejteni a női lélek és a női test csínnyát-bínnyát.

Hihetetlen: Sebestyén Balázs vs. Szikora Robi

Vundersőn és Zuperszexi négy évvel ezelőtti adásában a zenész volt az egyik vendég. Robit egy igen nehéz párbajra hívta ki Balázs, akinek egy üveget kellett "levarázsolnia" Jani fejéről. A bökkenő csak az volt, hogy az eszköz egy teniszlabda és egy teniszütő volt.

Így zenélt az élő show-ban a ByTheWay!

Négy éve már annak, hogy 2013-as X-Faktor egyik zenekarát egyszerűen imádta a közönség. A zsűrinek akkor az volt a véleménye, hogy a fiúk megállíthatatlanok, és tökéletes produkciót nyújtottak.

Geszti Peti elárulta: így születnek a slágerek

A zenész öt évvel ezelőtt mesélt arról, hogy szerinte az ihlet jöhet fürdőkádban, biciklin, vagy rémálmok közepette is, a lényeg, hogy ott, abban a pillanatban le kell jegyezni az ötletet. Peti elmondása alapján sok hazai és világsztár magának írja a dalokat.

Micsoda: „Fürdős Zé élvezzél?”

Három évvel ezelőtt, ezen a napon Fördős Zét és Krasznai Tündét egy igen kellemes meglepetés ért. Egy nyertes játék után megérdemelt ajándékot kaptak: közösen fürdőzhettek egy kádban. A baj csak akkor ütötte fel a fejét, mikor kiderült, Tündi nem hozott magával fürdőruhát.

Emlékeztek még Tóth Andi első élő show-jára?

A 2014-es X-Faktor győztese felrobbantotta a színpadot már a legelső adásban. Szikora Robi például állva tapsolt, Alföldi Robi közölte, hogy egyszerűen nem tud megszólalni, mert szerinte Andi vérprofi. Tóth Gabi pedig egyszerűen imádta a lány produkcióját, és egyöntetűen megállapították, hogy benne megvan az X.

Így alakultak át az X-Faktor versenyzői!

Három évvel ezelőtt indult újra a 2014-es tehetségkutató élő show-ja. A Fókusz stábja beleshetett a főpróbára, és megmutatta, milyen óriási átalakuláson mentek keresztül a válogatókon keresztül ment tehetségek.

Ez volt az egyik legszomorúbb pillanata a tehetségkutatónak!

Két éve már, hogy a Hungary’s Got Talent színpadán Schandl Barbara szinte az összes hibalehetőségnél lyukra futott a produkciója bemutatásakor. A bűvészmutatvány közben elkóborolt kellékgalambot csoportmunkával sikerült előkeríteni, mielőtt valamelyik reflektoron meggrilleződött volna.

Teljesen meztelenül fürdőzött Bódi Sylvi!

Három évvel ezelőtt a nézők valószínűleg nem hittek a szemüknek, mikor megpillantották a gyönyörű modellt, ahogy meztelenül pancsol a habokban. Sylvi nem tett egyebet, csak szeretett volna egy hatalmas fürdőt venni, ami végül össze is jött neki.

Figyelem: így vetkőztek le az RTL Klub színpadán

Két évvel ezelőtt a produkciója közben szép lassan meztelenre vetkőzött a Hungary's Got Talent egyik versenyzője. A kérdés az volt, hogy vajon mennyire sokkolta mindez a zsűri tagjait? A Fókusz stábja végül elemzett néhány pikáns fellépést!

Te sem ismernéd fel a Barátok közt Lucáját!

Öt évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon Fekete Luca egy nagyon kellemetlen helyzetben találta magát. Hiába volt akkor még egy csöpp kislány, az esze a helyén volt, és jól érezte, hogy Olívia bizony valóban kutat a lakásban.

Aureliónak szembesülnie kellett saját hibáival

Három évvel ezelőtt, a dzsungelben a játékosoknak egy döntést kellett hozniuk arról, hogy ki az a celeb, aki legkevésbé hasznos az afrikai „társadalomban”. Végül Aurelióra esett a választás, akit társai száműztek a táborból.

Házon kívül: küzdelem az iszapár után

Hét éve már, hogy az ajkai vörösiszap-katasztrófa megrázta hazánkat. A szörnyűségekről egy ott élő család mesélt, akinek mindent elvitt az iszapár, de szerencsére életben maradtak. A nagy kérdés az volt, hogy a tragédia után hol laknak és miből élnek.

Kínos botrány a Barátok köztben!

Hat évvel ezelőtt, ezen a napon a Rózsában egy igen különleges esemény volt. Berényi András és Illés Júlia esküvői fogadását tartották éppen, mikor András ex-neje, Zsuzsa tűnt fel. A szőkeség úgy érezte, hangot kell adnia csalódottságának, és fájdalmának, a szomorú ténynek, hogy András mást választott. A drámának végül Claudia vetett véget.

Így okozott óriási meglepetést az Éjjel-Nappal Budapest Lalija és Gáborja

Sebestyén Balázs és Vadon Jani műsorában, a Vundersőn és Zuperszexi  négy évvel ezelőtti adásában az egyik kedves nézőnek okozott hatalmas meglepetést a sorozat szereplői. Az ÉNB két sztárja hatalmas feladatot kapott. Lali és Gábor nem gondolkodtak sokáig, azonnal elvállalták a feladatot.

Mi a közös Aurelióban és Bódi Sylviben?

Három évvel ezelőtt mind a két celeb részese lehetett a dzsungelkalandnak, a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorában. A Kincsvadászatra Sylvinek és Aureliónak kellett mennie, ahol nem az erejüket kellett használniuk, hanem az eszüket.

A Fókusz egy szörnyű tragédia helyszínén forgatott!

Hat és fél évvel ezelőtt az eddigi egyik legszörnyűbb katasztrófát élte meg Japán. Az ország a mai napig megszenvedi a 2011. március 11-én történteket. A Fókusz riportere azért utazott Japánba, mert szerette volna megtudni, mi történt azóta.

Kirobbant az X-háború!


szerző:
2017.10.12. 05:00
Kirobbant az X-háború!

Öt évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon a Fókusz mutatta be, hogy az X-Faktor két heves természetű versenyzője egy fedél alatt úgy élt, mintha egy szappanoperába csöppent volna, és rájuk írták volna a fő szerepeket. Stone és Zámbó Krisztián az első perctől kezdve kóstolgatták egymást, és ez nem is csillapodott.

Drog, pénz, lebukás a Barátok köztben

Míg Géza azt hitte, nagyon jó úton halad, és a drogosztásban nincsen semmi veszély és félni valója, ahhoz képest az egyik alkalommal valaki felvételeket készített róla. Öt éve, pontosan ezen a napon Géza lebukott.

Fördős Zé és Szabó Zsófi kalandja a struccpénisszel!

Három évvel ezelőtt, ezen a napon a Celeb vagyok, ments ki innen! egyik bátorságpróbáján Zsófi és Zé vett részt. Nem volt egyéb feladatuk, mint egy romantikus vacsorán részt venniük, ahol afrikai különlegességeket kellett megkóstolniuk.

Durva: élve temették el Gáspár Lacit!

Három évvel ezelőtt, ezen a napon a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorban az énekesre esett a választás, a nézők Lacit küldték bátorságpróbára. Sajnos az X-Faktor mostani mentora élete egyik legdurvább rémálmával találta szemben magát: élve eltemették egy patkányoktól hemzsegő koporsóba.

Csak felnőtteknek: így káromkodtak az RTL Klub színpadán!

Két évvel ezelőtt indult útjára a nagysikerű Hungary’s Got Talent tehetségkutató. A versenyre rengetegen jelentkeztek, és voltak olyanok is, akik nem féltek egy olyan előadástól sem, melyben végig káromkodni kell.

Így szerezte meg Geszti Peti az első millióját!

Lúdas Matyi és Mézga Aladár az idősebbeknek, az X-Faktor mentora a fiatalabbaknak. Sid magyarhangja a Jégkorszakból a gyerekeknek, a Rapülők, a Jazz+Az és a Gringó Star frontembere a zenerajongóknak. Négy évvel ezelőtt Peti elmesélte, hogyan szerezte meg az első millióját.

Nézd meg az interjút a nagy csikidámkirállyal!

Az énekes négy évvel ezelőtt megtudhattuk, hogy a Hungáriával sztár lett, aztán fellázadt. Hogyan akadályozták az R-GO beindulását és melyik volt az a dal, amelyet megjelenése után rögtön betiltottak? Szikora Róbert, a csikidamkirály, a XXI. században.

Megtörte a csendet Rékasi Károly!

Négy évvel ezelőtt a színész megelégelte a magánélete körül kialakult hercehurcát és úgy döntött, kiáll a kamerák elé és elmondja egy közleményben: újra szerelmes lett, méghozzá Pikali Gerdába.

Csók, szerelem, féltékenység a Barátok köztben!

Öt éve, hogy Illés Juli és Berényi Attila szorosabbra fűzték a kapcsolatukat, de olyannyira, hogy szép lassan szerelem szövődött közöttük. Minden rendben is volt, amíg nem tűnt fel a színen Juli régi szerelme.

Emlékeztek még erre: így randizott a Vigyél el! két szerelmese!

Istenes Bence párkereső műsora két évvel ezelőtt igen izgalmas pillanatokat nyújtottak a nézőknek. Az egyik érdekes randin, Attila és Korina úgy döntöttek, hajókázni mennek. Az úton azonban nemcsak a kémia nem működött közöttük, hanem beszédtémát sem találtak.

Tragédiák sorozatával kellett megküzdenie ÉNB Emesének

Két éve annak, hogy egy új színfolt tűnt fel az albérletben, aki akkor már több mint egy hónapja gazdagította az Éjjel-Nappal a csapatot. Ám mégis keveset tudtak róla lakótársai, ugyanis tragikus titkot őrzött a fiatal lány, amit a Fókusz kiderített.

Aurelio kipróbálhatta, mennyire bátor!

A Celeb vagyok, ments ki! című műsorban a valóságshow-győztes is helyet kapott. Az egyik adásban kiderült, hogy a nézők Aureliót szeretnék vinni egy jó kis bátorságpróbára. És mit szólt ehhez a fiatal fiú? Nézzétek meg!

Hugh Jackman testközelből!


szerző:
2017.10.06. 05:00
Hugh Jackman testközelből!

A világ egyik legsármosabb színésze hihetetlenül jóképű, mind emellett családcentrikus, így nem is csoda, hogy szinte minden nő oda van a „farkasért”. Hat évvel ezelőtt Budapesten forgatott, az itthoni élményeiről pedig szívesen mesélt.

Istenes Bence, mint szerelemdoktor?


szerző:
2017.10.05. 06:00
Istenes Bence, mint szerelemdoktor?

Két évvel ezelőtt, a szerelemdoktor megtette dolgát, Istenes Bence műsorában a kezdeti szimpátia után egymásra találtak a párok. De voltak olyanok is, akik cupido szigetén ki merték mondani egymásnak is, hogy "örülök, hogy találkoztunk, de úgy érzem, nem te vagy az igazi."

X-Faktor: így énekelt Bozsek Márk a Mentorházban!

A Barátok közt egykori szereplője igazán jól meglepte a rajongókat, ugyanis kiderült róla, hogy a színpadon, mint énekes is tökéletesen megállja a helyét. Négy évvel ezelőtt a Mentorházban is fantasztikusan énekelt, amit Geszti Péter is igazán értékelt.

Rég nem látott szereplők a Barátok köztben!

A Mátyás király tér két régi lakóját már lehet teljesen elfelejtettük, pedig Szabi és Vanda hét évvel ezelőtt rendesen felforgatta a ház életét.

Visszaszámlálás: hamarosan indul az RTL Klub vadonatúj műsora

Három évvel ezelőtt, ezen a napon már csak kettőt kellett aludni és elindult a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsor. A Fókusz Plusz az indulás előtt látogatta meg az őserdőbe készülőket: így készültek a celebek a nem mindennapi megmérettetésre.

Ezt a videoklipet neked is látnod kell!

Erre „nincsenek szavak”: a klip amiről szó volt, az nem más, mint Csongrádi Kata legújabb szerzeménye. A Let’s dance című számot, három évvel ezelőtt, egy hét alatt 197 ezren tekintették meg.

Sztárok az afrikai dzsungelben!


szerző:
2017.10.03. 05:00
Sztárok az afrikai dzsungelben!

Három évvel ezelőtt mi is izgulhattunk, mikor Balázs és Jani egy zuhanó repülőben ült még jó pár celebbel. A hírességek végül Dél-Afrikában tértek magukhoz, és kiderült, rögtön veszély számos veszély leselkedett rájuk.

Ez volt a Barátok közt legemlékezetesebb pillanata!

Két éve történt, hogy Berényi Miklós és Balohg Nóra kislánya, a kis Timi dühében és csalódottságágában Illés Juli autójába kígyót rejtett. A bökken csak az volt, hogy azt az autót pont nem Juli vezette, mikor kitört a baj.

Ezek voltak Bódi Sylvi legutolsó meztelenkedős fotói!

Magyarország első playmate-je három évvel ezelőtt azt mesélte a Fókusznak, hogy kifejezetten büszke arra, amit 20 éves karrierje során elért. Utolsó fotózása egy férfimagazin jubileumi lapszámának keretében zajlott.

Tudtátok, hogy egy válogatós vízipólós volt az ÉNB új sztárja?

Két évvel ezelőtt: miközben Regina egy ejtőernyős tandemugrással lepte meg Grétát a születésnapjára, új macsó tűnt fel a lakóhajón, aki egy percig sem titkolja, hogy imád csajozni, és mindent elkövet, hogy meghódítsa a lányok szívét. Kiderült, hogy Roland kisgyermek kora óta vízilabdázik, annak idején az ifjúsági válogatott tagja is volt.

X-Faktor: kimaradt jelenetek!


szerző:
2017.10.01. 05:00
X-Faktor: kimaradt jelenetek!

Három évvel ezelőtt a tehetségkutató válogatóján szintén voltak olyan produkciók, melyek nem fértek bele az adott adásba. A Fókusz stábja viszont úgy döntött, összeszedi a kimaradt produkciókat, és közben azt is meg tudhattuk Istenes Bencétől, hogy miért „büdös a mókus”.

Itt a nem mindennapi lehetőség: találkozz Ryan Goslinggal!

Pont egy évvel ezelőtt, egy nem mindennapi akciót hirdetett meg a színész Budapesten: a filmsztár azt mondta, egy szerencsés jelentkező mindössze 10 dollárért, azaz kevesebb, mint 3000 forintért együtt tölthetne egy napot vele!

X-Faktor: bánat és eufória


szerző:
2017.09.30. 05:00
X-Faktor: bánat és eufória

Négy évvel ezelőtt, ezen a napon a tehetségkutató válogatója a táborozás állomásnál járt. A Fókusz kamerái nyomon követte az akkori eseményeket, ahol összeborulás, könnyek és csalódottság fogatta a stábot a művelődési ház előtt.

Tragédia: forgalommal szemben hajtott fel az autópályán!

Pont ezen a napon, két éve, hogy a forgalommal szemben haladt akkor hétfő este egy autós az M1-es autópályán. Az akkor 55 éves hajdúnánási férfi Budapest irányából tartott Hegyeshalom felé, ahol több gépjárművel is karambolozott.

Mozgalom a Szulejmán megmentéséért!

A híres török sorozat már 2013 óta fut az RTL Klub csatornán. Mikor az egyik alkalommal szüneteltetni szerették volna a Szulejmán folytatását, akkor a rajongók úgy döntöttek, összefognak. Kolosi Péter elárulta a Fókusznak, hogy csak ideiglenesen szüneteltetik az epizódokat.

Még mindig dübörög a Karthago!


szerző:
2017.09.28. 06:00
Még mindig dübörög a Karthago!

A zenekar, amely több mint 30 éve ugyanabban a felállásba játszik. A banda, amelynek tragédia szülte legnagyobb slágerét - a XXI. században! Nézd vissza a hét évvel ezelőtti riportot!

Megvan az új VV csapat! Figyelem!


szerző:
2017.09.28. 05:00
Megvan az új VV csapat! Figyelem!

Hat évvel ezelőtt újra megnyitotta kapuit a ValóVilág. A villa meg is telt, hét fiúra és hét lányra egyébként igen meglepő és hatalmas meglepetés várt. Nézz be te is újra a VV ötödik szériájának kulisszái mögé.

Barátok közt: Miklós még mindig szereti Nórát?

Nóra és Miklós pontosan háromszor házasodtak össze. Hiába, ha két ember ennyiszer köti össze az életét, akkor annak már van oka. Egyszerűen mi is úgy gondoljuk, hogy ők összertartoznak, és mindig drukkolunk nekik, hogy újból kerüljenek egymás mellé. Annak meg hat éve, hogy Miklós ismét bevallotta magának, hogy még mindig szereti Nórát.

Emlékeztek Tóth Andi legelső produkciójára?

Már három éve annak, hogy a fiatal lány az X-Faktor színpadára lépett, hogy megmutassa a zsűrinek, mit is tud. Hiába, már akkor benne volt Andiban az X, ugyanis a produkció után a közönség állva tapsolt.

Gyönyörű menyasszony volt Szabó Zsófi!

Szabó Zsófi mennyasszonyi ruhába bújt, két évvel ezelőtt, igaz, akkor csak egy fotózás kedvéért. A színésznő akkor elárulta, nem tudja, mikor lesz az esküvője, de a vőlegényjelöltje azonban már megvan.

Drogbiznisz a Mátyás király téren!

Öt évvel ezelőtt Kertész Géza és Bartha Zsolt volt a Mátyás király tért két rosszfiúja. Ahogy az általában lenni szokott, egyszerre két nagyágyú nem fért el egymás mellett, így az egyik adandó alkalommal Géza úgy döntött, átveszi a drogbizniszt Zsolt tudta nélkül.

Szerelmi vallomások az X-Faktor színpadán!

Három évvel ezelőtt az egyik versenyzőért Gabi volt oda totálisan, a másik pedig csak azért jött, hogy láthassa élete mentorát. Tóth Gabi és a versenyzők között komoly érzelmi csaták dúltak a 2014-es tehetségkutatóban.

ValóVilág: sorsok a játék után!

VV Bécit és testvérét, Gigit a valóságshow-ban ismerhették meg a nézők. A műsor és a vele járó hírnév az összes egykori villalakó életét megváltoztatta. A Reflektor négy évvel ezelőtt járt utána, hogy mi történt a testvérpárral a játék óta.

Novák Angéla: férfi testben női lélek

Három évvel ezelőtt kiderült, a szőke díva nyíltan vállalta, hogy bár férfi testbe született, mindig is nőnek érezte magát. Azt is elmesélte, hogy akkor több mint 12 éve, hogy átoperáltatta a testét. Aztán a családja aggódott érte, mert elindult a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorba. Novák Angéla: férfitestben női lélek

Indul a dzsungel játék: Celeb vagyok, ments ki innen!

Mi történik, ha Sebestyén Balázs a mikrofont botkormányra váltja és Vadon János első tiszttel közösen elkötnek egy utasszállítót, főleg, ha a repülő persze zsúfolásig tömve celebritásokkal? Hogy eljutnak-e Dél Afrikába, a felelőtlen pilóták mekkora galibát okoznak, és ki, hogyan éli túl a zuhanást, az három évvel ezelőtt kiderült.

Ismét megnyitja kapuit a ValóVilág?

Mielőtt mindenki felsikoltana, bizony újra megnyílt a Villa, de ennek már négy éve. Ugyanis, pontosan ezen a napon számolt be arról a Fókusz, hogy a VV-rajongók felsóhajthatnak, kiderült, folytatódik a ValóVilág a hatodik szériával.

Lebukott Berényi Miklós!


szerző:
2017.09.23. 05:00
Lebukott Berényi Miklós!

Hat éve, hogy a Barátok köztben Berényi Claudia is szépen alakította a Mátyás király tér lakóinak életét. Az egyik alkalommal pédául, hogy megtudjon Mikiről egy hazugságot, olyan módszerhez folyamodott, melyet kevesen mernének bevállalni.  A csel bejött, és Miklós leleleplezte.

Emlékeztek még Pimasz úrral?


szerző:
2017.09.22. 05:00
Emlékeztek még Pimasz úrral?

Két évvel ezelőtt Pimasz út tetováltatott, utána kempo edzésre ment, és nagy buliba keveredett. Na de kivel? Ezen a napon SP-hez, azaz Éder Krisztiánhoz cuccolt át.

Ritkán látott romantikus pillanatok a Barátok köztben!

Öt éve már annak, hogy Illés Juli egy olyan viszonyba kezdett, ami megváltoztatta mindenkinek az életét. Hiába volt férjnél, egyszerűen Juli nem tudott Attilának ellenállni, hiába is próbált minden erejével küzdeni. Aztán egyik nap Attila váratlanul beállít egy hihetetlen ajándékkal…

Így robbantotta fel a színpadot a ByTheWay!

Négy évvel ezelőtt lépett a tehetségkutató színpadára az a csapat, akik gyönyörűen meneteltek az Élő show-ig. A fiúk szívvel-lélekkel küzdöttek, amit a közönség és a mentorok is nagyon értékeltek.

Figyelem, Bozsek Márk a színpadon!

Habár ez nem most volt, ugyanis a Barátok közt egykori szereplője négy évvel ezelőtt állt az X-Faktor színpadára. Érdekes, olyan volt Márk, mintha mindig is énekes lett volna, és nagyon hamar levett a lábáról mindenkit.

Emlékeztek még az X-Faktoros Benjire?

A fiatal tehetséges zenész három évvel ezelőtt, ezen a napon igencsak elvarázsolta a mentorokat. Polgári nevén Le Quang Huy egyszerűen fergeteges hangulatot hozott a színpadra és énekhangja meg tökéletes volt. Nektek hogy tetszett a produkció?