KERESÉS search-close
Csak a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!
Bartha Zsolt és Berényi Miklós újra akcióban!

Két évvel ezelőtt, a Barátok közt egyik izgalmas jelenetében újra átélhették a nézők Bartha Zsolt és Berényi Miklós egymás iránt érzett ellenszenvet. Tóbiás épp indulatkezelő órát tart, mikor az előadásra két nem várt vendég is befut. Hogy mi történik a teremben, kiderül a videóból!

Istenes Bence felfedte legújabb tetkóját

Az X-Faktor ex-műsorvezetője, Istenes Bence évek óta varrat mintákat magára, így a jobb karját szinte már teljesen tetoválások borítják. A legújabb alkotást három évvel ezelőtt mutatta meg nekünk, és persze azt is elárulta, hogy akkor mivel töltötte a mindennapjait.

Botrányos szépségkirálynők?


szerző:
2017.06.25. 05:00
Botrányos szépségkirálynők?

Négy évvel ezelőtt a Fókusz stábja utánajárt a magyar szépségversenyek legbotrányosabb történeteinek. Persze az is kiderült, a nemzetközi helyzet is nagyon hasonló.

Utánajártunk: élet a gigamellek árnyékában

Azt gondolhatnánk, nincs olyan, hogy túl nagy, főleg, ha a női mellekről van szó. Pedig három évvel ezelőtt a Fókusz stábja bemutatta Magyarország legnagyobb szilikon melleinek tulajdonosát. Azonban hamar kiderült, nem is az övé a legnagyobb.

Megizzasztottuk a VV bombázóit!


szerző:
2017.06.24. 05:00
Megizzasztottuk a VV bombázóit!

Hat évvel ezelőtt a ValóVilág ex-játékosai, Anikó és Gigi kedvet kaptak egy kis testmozgáshoz. A Fókusz stábja pedig elkísérte őket, hogy a nézőknek megmutathassák az akkori legőrültebb trendeket.

Régen és most: egykori bálványok a zenei világból!

Vannak olyan énekesnők, akikért odavoltak a férfiak, és egyszerűen nélkülük nem is létezett buli. Öt évvel ezelőtt a Fókusz Plusz stábja bizony utánajárt, hogy mi történt a csúcson lévő sztárokkal, akik azóta már eltűntek a rajongók elől. Na de hova?

Sebestyén Balázs és Dombóvári István közös show-ban fognak feszíteni?

Két évvel ezelőtt rengetegen találgattak, hogy kik fogják vezetni a 2015-ös legnagyobb szabású show-ját. A győztes kombinációt senki sem találta el, pedig nagyot szólt mikor kiderült, Balázs és Dombi fogja vezetni a Hungary’s Got Talent műsorát.

A Barátok közt színésznője ismét anyai örömök elé néz?

Két évvel ezelőtt családi terveibe avatott be minket Som-Balogh Edina, aki elmondta, hogy továbbra is az anyaság a legfontosabb szerep az életében. Egyébként a színésznő azt is elárulta, hogy a férjét is a sorozatnak köszönhette, Krisztián zeneszerzőként közreműködik a produkcióban és megismerkedésük akkor már 5 éves múltra tekintett vissza.

Aurelio megmutatta új szerelmét!


szerző:
2017.06.22. 00:00
Aurelio megmutatta új szerelmét!

Két évvel ezelőtt a Fókuszból tudta meg ország-világ, hogy Aurelio nemcsak, hogy szakított egykori kedvesével, Zsófival, de már a ValóVilág 7 playmate-jével Dórival van együtt.

Így csábítsunk a fülledt nyári napokon!

Lassan, de biztosan szökik fel a hőmérő higanyszála, így egyre kevesebb ruhadarabot hordunk. Öt évvel ezelőtt a Fókusz utánajárt annak, hogy milyen csábító öltözékeket viseljünk a legforróbb napokon.

Botrányba keveredett a ValóVilág egykori játékosa!

Öt éve, hogy a gyönyörű VV Seherezádé megkereste a Fókusz stábját azzal, hogy üzenni szeretne azoknak az embereknek, akik csúnyán támadták őt zenei karrierje miatt. A szőke lány ugyanis akkor úgy döntött, lemezlovas lesz, és beáll a DJ-pultba. Azonban ennek nem mindenki örült.

Nem fogjátok elhinni, kibe szerelemes a VV szexi lánya!

Két évvel ezelőtt derült ki VV Kingáról, hogy az egykori villalakó kétlaki életet élt, szerelme ugyanis hosszú évek óta egy francia csapatban vízilabdázik. A távolsági kapcsolat egyiküknek sem ment könnyen, viszont mégis mindketten hosszú távra terveznek.

Így zajlott a ValóVilág válogatója!

Pontosan egy évvel ezelőtt zajlott le a ValóVilág powered by Big Brother válogatója az RTL Klub székházában. A Fókusz végig jelen volt a nagy eseményen, és a jelentkezők közül sok izgalmas egyént szólított meg.

Nagy csalódáson van túl a VV játékosa

Két évvel ezelőtt számoltunk be arról, hogy a ValóVilág Edináját kizárták az Erdély arca elnevezésű szépségverseny indulói közül, mert a szervezők szerint a lány nem felelt meg a feltételeknek. A fiatal lány pedig elmesélte, mennyire csalódott volt a történtek miatt.

Kertész Vilmos: „Kell a harc!”


szerző:
2017.06.19. 06:00
Kertész Vilmos: „Kell a harc!”

Három évvel ezelőtt a Mátyás király téren egy igazán kemény és férfias játékba botlottak a nézők. Habár nem mindenki számára volt izgalmas a brutális „labdázás” ugyanis tényleg elég kemények voltak egymással a fiúk. Nem is kellett sok idő, és egy kellemetlen baleset vetett véget a játszmának.

Szakítás után barátság? Az ÉNB szereplői válaszolnak!

Az élet egyik legnehezebb feladata szakítani valakivel, pláne akkor, ha az illetőt, mint embert még akkor is szeretjük, ha már vége mindennek. Ilyenkor, jobb esetben szokott barátság kialakulni a szerelemes kapcsolat után, viszont a kérdés csak annyi, lehet-e igaz barátság egy szakítás után. Négy évvel ezelőtt az Éjjel-Nappal Budapest szereplőit kérdeztük erről.

Tóth Gabira rátalált a szerelem?


szerző:
2017.06.18. 05:00
Tóth Gabira rátalált a szerelem?

Négy évvel ezelőtt a Fókusz stábja lerántotta a leplet az énekesnő magánéletéről. Mint kiderült, Gabi és Markó Robi között lévő összhang nemcsak a Szombat Esti Lázban működött, hanem a színfalak mögött is. A felvételkor már három hónapja imádták egymást.

Lebukás! Egymásra találtak a ValóVilág játékosia!

Három évvel ezelőtt a Reflektor stábja meglátogatta a VV 6 két egykori játékosát, Zsoltot és Vikit, akikről kiderült, a viszonyuk már jóval túlmutatott egy egyszerű fiú-lány barátságon. Az interjú során a fiatalok egy percig sem titkolták, hogy közelebb kerültek egymáshoz.

Nézd meg, mi történt a Farm győztesével!

Egy évvel ezelőtt a valóságshow 26 éves szihalmi győztese mesélt arról, hogy hiába nyerte meg a 20 milliós fődíjat, az álma darabokra hullott. Kiderült, barátnője nem úgy várta itthon, mint ahogyan arra számított.

A híres zenekar óriási örömöt okozott a rajongóknak!

Három évvel ezelőtt a ByTheWay tagjai egy budaörsi óvodában jártak. A fiúkat rajongóik rengeteg plüssállattal halmozták el, és a srácok úgy döntöttek, hogy ezek a játékoknak lehetne jobb helye is, mint náluk. A fiúk tehát jöttek, énekeltek és ajándékokat osztogattak a csöppségeknek. Ezzel az Egy Csepp Figyelem Alapítvány óvodáknak szóló programját támogatták.

Klippremier! Elkészült a ValóVilág fenegyerekének első slágere!

Hat évvel ezelőtt, ezen a napon látott napvilágot VV Béci első klipje, melyben testvére, Gigi is szerepet kapott. A fiatal srác már a Villában is bontogatta a szárnyait, főleg, ha a zenélésről volt szó, és már akkor megálmodta, lesz egy saját videoklipje, és rengeteg slágere.

90 kiló felett: szexisek és dögösek!

Két évvel ezelőtt a Fókusz stábja ellátogatott a 4. Miss Dundi és Dögös szépségversenyre, ahol olyan hölgyekkel ismerkedhettünk meg, akik 90 kiló felett is szexisek és gyönyörűek.

Kukkants be Nádai Anikó álomotthonába!

A csinos műsorvezető egy évvel ezelőt kalauzolta körbe a Story Extra nézőit, és mutatta be alaposan az akkor még csak épülő házát. Míg őszintén válaszolt riporterünk kérdéseire, addig Anikó kisfiát is jól megfigyelhettük.

Így érettségiztek sztárjaink!


szerző:
2017.06.14. 05:00
Így érettségiztek sztárjaink!

Pont egy évvel ezelőtt a Stroy Extra stábja letesztelt néhány hírességet, mennyire tudnának helytállni magyar irodalomból, magyar nyelvtanból és történelemből. Dombóvári István, Aranyosi Péter és az Animal Cannibals mérte össze a tudását.

Utánajártunk, hogy idén mit viselnek a férfiak a strandon!

Két évvel ezelőtt a Fókusz stábja fogta a kamerát, és addig meg sem állt, míg ki nem derítette, abban az évben mennyire lesz divatos a „fecske” és a többi fürdőnadrág.

Exkluzív: Fergeteges bulival indult az X-Faktor forgatása!

Pont egy évvel ezelőtt javában zajlott az élet a tehetségkutató háza táján, ugyanis ezen a napon vette kezdetét a 2016-os X-Faktor forgatás, ahol nemcsak a mentorokat fogadta hatalmas ováció a tömeg, de a táncosok is mindent megtettek, hogy igazi party hangulatot teremtsenek.

Lilu bikiniben pózolt kameráink előtt!

A gyönyörű műsorvezetőt ritkán látni olyan helyzetben, mint három évvel ezelőtt. Lilu a fél életét kamerák előtt tölti, viszont fürdőruhában szinte sosem látni. Kivételes alkalom volt, mikor a Fókusz egy címlapfotózáson találta Lilut, aki mint mindig, bombaformában volt.

Új melleket és fület csináltatott magának a VV szőkesége!

Öt éve ezelőtt a Fókusz kamerái is ott voltak, mikor a ValóVilág ötödik szériájának versenyzője elhagyta a plasztikai sebészetet. Kiderült, VV Kinga új füleket és új melleket kapott.

A Barátok közt színésznője a tenisz szerelmese!

Két évvel ezelőtt a Reflektor nézői megtudhatták, hogy a Barátok közt Júliája ragaszkodott hozzá, hogy a gyermeke sportoljon, de a sportágat Bálint választhatta ki magának. A Mérai Katalin akkor azt is elárulta, hogy gyermeke édesapjával az esküvőt tervezgetik.

Több ezren jelentkeztek a ValóVilágba!

Három évvel ezelőtt hirdették meg a valóságshow hetedik szériáját. A jelentkezők között voltak olyanok, akik a hírnév miatt érkeztek, voltak olyanok, akiket csak a pénz érdekelt, és természetesen voltak olyan furcsa fazonok is, akiket elképzelni sem lehet. 

Coolio kameránk előtt kérte meg szerelme kezét!

Hat évvel ezelőtt olyan óriási dolog történt, amire nem nagyon volt azelőtt példa. A nálunk koncertező amerikai világsztár megkérte magyar kedvese kezét a leendő anyósától.

Kiss Ramóna falatnyi bikiniben pózolt!

Pont egy évvel ezelőtt láthatták a nézők, hogy a gyönyörű színésznő milyen fantasztikus bombaformában volt. Kiderült, Rami keményen megdolgozott azért, hogy tökéletes alakja legyen, amit természetesen büszkén mutogatott nekünk.

Micsoda hír! Dombovári Vanda babát vár?

Öt évvel ezelőtt a csinos műsorvezető elárulta nekünk, hogy az ötödik hónapban van. A mindig jó kedélyű Vanda boldogabb, mint valaha, hisz akkor már jól tudta, hogy pár hónapon belül világra hozza első gyermekét. A jó hírt és az első hónapok örömeit kizárólag a Reflektor nézőivel osztotta meg!

Kritika érte Palvin Barbi alakját?

Pont egy évvel ezelőtt robbant ki a vita a gyönyörű modell alakjáról. Barabás Évi sem akart hinni a fülének, amikor azt hallotta, hogy a világ egyik legkeresettebb modellje elhízott. Palvin Barbi minden idők egyik legerotikusabb bikini fotózásán járt a Fókusz, azon belül a nézők láthatták az akkori fürdőruha divatot.

Megdöbbentő vallomást tettek az X-Faktor mentorai!

Pontosan egy évvel ezelőtt az RTL online kamerája a készülődéstől a nagy leleplezésig végig követte a mentorokat. Tóth Gabi, ByeAlex, Gáspár Laci és Puskás Peti a Vár ötcsillagos szállodájából indultak luxusautókkal a sajtóesemény helyszínére, ahol hivatalosan is bejelentették, hogy milyen szerepet töltenek majd be az idei X-Faktorban. Közben az is kiderült, mi történt a kulisszák mögött!

Nem is gondolnátok, ki Aurelio szomszédja!

Két évvel ezelőtt a ValóVilág 7 győztese beköltözhetett új otthonába, aminek talán nem is ő örült a legjobban, hanem szomszédja, Aurelio!

Csúnya atrocitás érte ÉNB Kristófot!

Hiába, bizony még azokat az embereket is utoléri a csúfolás, akikről azt gondolnánk, sosem volt bajuk a külsejükkel. Az Éjjel-Nappal Budapest egyik sztárja, Kristóf elmesélte, nem volt mindig ilyen izmos, és kiskorában hangot is adtak ennek.

Mi történt? Nyugdíjasok lepték el Gáspár Győző villáját!

Hét évvel ezelőtt történt, hogy Győzőék bizony útra keltek, és egy igen érdekes kalandba keveredtek. A családfő lagziba szerette volna vinni kis családját, de sajnálatos módon a járt utat elhagyta egy járatlanért, aminek meg is lett a következménye. Eközben Győző testvére, Zsolti múzeummá alakította a gyönyörű családi házat, és jó pénzért be is engedte az érdeklődőket.

Újra együtt a ValóVilág szerelmespárja?

Három évvel ezelőtt a Reflektorban derült ki, hogy a két egykori villalakó, Iza és Krisztián újra egy párt alkotnak. Habár az is feltűnt akkor, hogy az egyik pillanatban nyalták-falták egymást, a következőben pedig civakodnak.

Magyarok New York bűvöletében!


szerző:
2017.06.05. 06:00
Magyarok New York bűvöletében!

Öt évvel ezelőtt a Fókusz stábja bemutatta azt a két magyart, akiknek teljesült az álma, és elutazhattak a világ másik pontjára, New Yorkba.

Házon kívül: vajon boldogabbak a gazdag szülő gyerekei?

Ahol minden van, ahol kevés van, és ahol nem is vágynak rá. Gyerekek és a játékaik. A tehetősen és a szerényen élő családokat látogatott meg a Házon kívül stábja pontosan négy évvel ezelőtt. 

Visszatér a képernyőre a Sebestyén-Vadon páros!

Sebestyén Balázs és Vadon Jani ismét előveszik humoros oldalukat. Három évvel ezelőtt kiderült, ősszel ők vezetik majd a Celeb vagyok, ments ki innen esőerdei valóságshow-ját. 

Bódi Sylvi megtöri a csendet: a magánéletéről mesélt

Három évvel ezelőtt a csinos modell egy óriási titokba avatta be a Fókusz nézőit. Bódi Sylvi olyasmit árul el, amit szűkebb környezetén kívül kevesen tudtak. Végre szóba kerül az egykori szépségkirálynő eddig rejtegetett magánélete is.

A Barátok közt színésznője megmutatta csodálatos alakját!

Két évvel ezelőtt a Fókusz nézői igazán megcsodálhatták Nyári Diát, aki a kamerák előtt vált gyönyörű nővé. A merész fotósorozatot a Fókusz is bemutatta.

Veséjét adta a barátjáért!


szerző:
2017.06.02. 06:00
Veséjét adta a barátjáért!

Két évvel ezelőtt, egy igen megható történetet ismerhettek meg a Fókusz nézői. A riport után egy kérdés azonnal felmerülhetett bennünk: mi mit tettünk volna Napsugár helyében? Kiderült, ő kérés nélkül felajánlotta veséjét gyerekkori barátnőjének, amikor megtudta, hogy Györgyi családtagjai nem tudnak segíteni.

Nézd meg magad Barabás Évi csodás otthonát!

Pont egy évvel ezelőtt a csinos műsorvezetőt látogatta meg a Story Extra stábja a Váratlanul, vágatlanul. Évi elárulta, imádja az otthonát, és minden nap hálát ad annak, hogy egy olyan helyen élhet, mint most. A nézők a Fókusz műsorvezetőjének kedvencét is megismerhették.

Mi a Wellhello sikerének a titka? Mutatjuk!

10 ezer ember kiabálja bele a budapesti éjszakába, hogy hány szerelmet bír még a rakpart, és hogy apu vedd meg nekem a várost! A Wellhello-őrület, azaz Flour Tomi és Diaz duó kevesebb, mint egy év alatt megfertőzte az országot. A Fókusz a teltházas koncertjükön kereste a magyarázatot a gyors sikerre, pontosan két évvel ezelőtt, ezen a napon!

Orvosellenes szülők! Veszélyben lévő gyermekek!

Nézd vissza a Házon kívül tavalyi riportját, melyben megdöbbentő téma volt: egy jómódban élő agárdi család kisbabája egyre csak fogyott és fogyott, és amikor már tényleg nagy volt a baj, nem orvost hívtak, hanem bioenergetikust. A másfél éves kisfiú gyakorlatilag éhen halt. Egy apa, aki nem akarta engedni, hogy kórházban kezeljék a csecsemőjét: az ő gyermeke sem maradt életben. Ebben a két családban egy közös biztos van: elutasítják az orvosokat és az orvostudományt.

Nem mindennapi dolgot tett Szellő István!

Fantasztikus volt az RTL Klub híradósát abban a szerepben látni, amelyet a Fókusz stábja mutatott be. Szellő István Kecskeméten a Karol Wojtyla Barátság Központban vendégeskedett, majd ebédet osztott 100 rászorulónak.

Varázslatos esküvője volt a Barátok közt sztárjának!

Templomi esküvő, gyűrűhúzás és a felejthetetlen lakodalom. A Fókusz ott lehetett Balogh Edina varázslatos esküvőjén, amely olyan varázslatosra sikerült, hogy a nézőknek tátva maradt a szájuk.

VV Szandikát kérdeztük! A testépítés egy életforma?

Pont egy évvel ezelőtt, kellő rutinnal ugyan, de gyanútlanul indult el a Fókusz stábja a testépítő Európa-bajnokságra a hétvégén, mikor is jól meglepődött azon, amikor az egyik kategóriában meglátták VV Szandikát.

Mit tegyünk, ha a piszkos anyagiak beleszólnak a párkapcsolatunkba!

Két évvel ezelőtt a Fókusz egyik riportjában a közös vagy külön kassza volt a téma. Kiderült a szerelem komolyra fordulásával bizony ez is kulcsfontosságú lehet, és egyáltalán nem mindegy, hogyan döntünk, hiszen, ha rosszul, az akár egy kapcsolat végét is jelentheti. Erre a kérdésre kerestük a választ!

Emlékeztek még? Ő nyerte a Farmot!

Pontosan egy évvel ezelőtt ért véget a Farm show, ahol a játékosoknak az ételtől kezdve, az áramon át mindent maguknak kellett előteremteni. Izgalmas pillanatokat élhettek át a nézők tavaly ilyenkor, ugyanis a szavazás lezárásakor 61-39 százalékot mutatott a két fantomkép. Majd néhány másodperc feszült várakozás után Anikó és Zé közösen hirdették ki a Farm győztesét, Gábort. A fiú örömében futkározott és hálálkodott: megígérte, hogy innentől kezdve minden vasárnap ott lesz a templomban.

Utazzunk! Ilyen volt nyaralni a szocializmusban!

A XXI. Század három évvel ezelőtti riportjában egy kis nosztalgia útra hívták a nézőket. Hogy mit is jelentett az, hogy szervezetten utaztatták a fiatalokat a Jugó tengerpartra, és az NDK-s csoportokat a Balatonhoz? Emlékeztek még a 16 óra buszozás és bőrkabát Isztambulból mondatokra? Ezek voltak a szocialista ifjúság nyaralási emlékei!

Milyen érzés lottómilliomosnak lenni? Mutatjuk!

Három évvel ezelőtt a Házon kívül stábja megkereste azt a lottómilliomost, aki a nyeremény előtt igen szerényen élt. És hogy mit érzett László, és mire költötte a vagyonát, a riportból kiderült.

Bennfentes titkokat árult el Völgyesi Gabi!

Két éve, hogy a nagysikerű sorozat kezdetét vette, másképp a Szelfi. A kétgyermekes anyuka a Reflektor nézőinek pedig elmesélte, milyen az élet két gyerekkel egy férjjel és plusz egy kamerával. Gabi beavatott minket a legapróbb részletekbe!

Ha nevetni szeretnél, nézd meg a Hagyjál főzni! kimaradt jeleneteit!

Pont egy évvel ezelőtt ért véget az RTL Klub egyik legsikeresebb főzőműsorának első évada. A készítők pedig meglepték a nagyérdeműt azzal, hogy a műsorból direkt kihagyott pillanatokat megnézhette, aki akarta. Azt már most elmondhatjuk, hogy pont ugyanannyira viccesek ezek a jeleneteket, mint tavaly.

Szerencsét hoz Istenes Bence hátsója?

A Hagyjál főzni! nézői pont egy évvel ezelőtt láthatták Katit versenyezni. A műsorvezető pedig mint, mindig most is igyekezett, hogy korrekt és közvetlen legyen. Viszont arra Bence se számított, hogy kivételesen őt fogják inzultálni...

Ezt nézd meg! Nyilvánosan becézgette egymást Vilmos és Katalin!

Katalin hercegné és Vilmos herceg mindig az etikettnek megfelelően kell, hogy viselkedjen. Ezért is meglepő, amikor egyszer-egyszer nem visszafogott a magatartásuk. Pont egy évvel ezelőtt a királyi pár egy kertészetet látogatott meg. Katalin pedig meglepő stílusban vetett oda egy mondatot férjének: „ilyen nekünk is van egy csomó, kicsim”.

Farm: Cintia megrázó részleteket árult el édesanyjáról

Pont egy évvel ezelőtt a Farm nézői egy családi drámával szembesülhettek. Kiderült, Cintia gyorsan bizalmába fogadta Dórit, aki pedig nagyon kíváncsi volt a lány családjára is. Cintia őszintén mesélni kezdett szüleiről, és arról is, hogy hol volt éppen az édesanyja.

ValóVilág: Így boldogulnak Ámorral az ex-villalakók

Hat évvel ezelőtt a Fókusz stábja utánajárt, hogy mi is történt a Villában kialakult párokkal. Nem volt meglepő, hogy találkozhattak szerelmes történetekkel, szakításokkal és örömhírekkel. Gombi például beváltotta ígéretét, Szandika újra szerelmes lett, Gigi Müller Attilával flörtölt, Zsófit és Anikót pedig ugyanazt a fiú csábította el.

Erotika, szexualitás, titkok – Szepesi Niki őszinte vallomása!

Négy évvel ezelőtt a Fókusz nézői megdöbbentő riportot láthattak arról a többször visszavonult úszónőről, aki egy ritka életrajzban mesélt szexmániájáról. A történet érdekessége, hogy mindeközben Nikinek a sportkarrierjét kellett összeegyeztetnie a szenvedélyével…

Barátok közt: Romantika és nosztalgia!

A Mátyás király tér egyik kedvenc párja, Berényi András és Illés Juli hat évvel ezelőtt, pont ezen a napon keveredett bele életük egyik legnagyobb „slamasztikájába”. Nem kellett más hozzá, csak egy hatalmas sártenger, némi humorérzék is egy kis szenvedély.

Ez Magyarország egyik legdurvább utcája!

Négy évvel ezelőtt a Házon kívül stábja utánajárt annak, hogy milyen az élet a híres Népszínház utcában. Amit akkor találtak: nepperek, drogosok, dílerek és helyi csibészek. Kamerák figyelnek, de akkor úgy tűnt, semmi sem változott.

Bajba került Aurelio? – VIDEÓ!


szerző:
2017.05.21. 06:00
Bajba került Aurelio? – VIDEÓ!

Bizonyára még sokan emlékeznek a valóságshow-hős „éttermi balhéjára”! Három évvel ezelőtt Aurelio a Fókusznak mesélte el, hogy mi is történt valójában, és bőszen reagált az őket ért vádakra.

Az Éjjel-Nappal Budapest lányai ledobták a textilt!

Két évvel ezelőtt a Fókuszban láthatták a nézők a híres sorozat gyönyörű női szereplőit, viszont nem akárhogyan. Akkor is extrém, avagy hiányos öltözetben kapták őket lencsevégre.

Palvin Barbi élete álomba illő!


szerző:
2017.05.20. 06:00
Palvin Barbi élete álomba illő!

Gyerek volt még, amikor az utcán leszólították. Barbara akkor 17 éves volt és azóta bejárta az egész világot. New Yorktól Párizsig a legnagyobb cégek ostromolják a mai napig. Hat évvel ezelőtt a Fókusz bemutatta a fiatal szupermodell életét!

Nádai Anikó nem mindennapi feladatot kapott!

Egy évvel ezelőtt még javában folyt a Farm, ahol a játékosoknak bizony mindent maguknak kellett előállítaniuk. Sajnos, mint minden versenyben itt is voltak kiesők, akiket a műsorvezetők fogadtak, mikor elhagyták a Farmot. Ezen a napon könnyek között Dóro búcsúzott…

Könnyező férfiak! Kipróbáltuk hazánk legcsípősebb hamburgerét!

Két évvel ezelőtt könnyező férfiakat és nőket hagyott maga után a hétvégén az ország minden bizonnyal legcsípősebb hamburgere. Erősevő versenyt rendeztek a legőrültebb chili függőknek, ahol még a konyhában is olyan szagok terjengtek, mintha könnygázt robbantottak volna.

Barátok közt: Emlékeztek még erre? Bartha Zsolt így ütötte ki Novák Lacit!

Két évvel ezelőtt a sorozat nézői ismét megtapasztalhatták, hogy Bartha Zsolt sosem tréfál, illetve előbb pofozkodik, minthogy megbeszélné az adott emberrel a konfliktust. Novák Laci akkor egy kicsit túltolta a poénkodást, aminek meg is lett az eredménye.

Bővül az X-Faktor csapata? Mutatjuk!

Négy évvel ezelőtt mindenki kíváncsian várta, hogy kik lesznek az tehetségkutató vadonatúj műsorvezetői. A Fókusz stábja utánajárt, és kiderült, a 2013-as X-Faktor egyik műsorvezetője bizony Lilu lett. Na de ki volt a másik?

Fókuszban a rocklegendák, akiket a mai napig imádunk!

Vajon tudjátok, hogy a híres AC/DC banda honnan vette a nevét? És arról tudtatok, hogy ezt a négy betűt már több millióan tetováltatták a bőrükre? Az AC/DC napjainkban is úgy hasít, mint a kezdetekkor... 

Így még biztos nem láttátok Máté Krisztát!

A Reflektor nézői olyan oldalát ismerhették meg Máté Krisztának három évvel ezelőtt, amivel eddig nem nagyon találkozhattak. A híres fotós, Nánási Pál kamerája előtt annyira megnyílt a Keresem a családom! producere, amiről eddig nem tudhattunk. Kriszta boldogan mutatta meg nőies oldalát!

Ő hazánk szilikoncsodája: „Azt szeretem, ha megbámulnak”

Három évvel ezelőtt, igencsak meglepődhettek a Fókusz nézői, ugyanis a stáb kiderítette, hogy hazánkban ki rendelkezik a legnagyobb kerek idomokkal. Kiderült, Angelika az abszolút rekorder mellméretben, hiszen a 1010 köbcentis kebleit mindenki megbámulja, ő azonban kifejezetten élvezi ezt a helyzetet.

Kulisszatitkok! Belestünk a Gyanú árnyékában szereplőinek otthonába!

Most fejeződött be a híres sorozat legutóbbi évada, ami szintén nagy sikert aratott a nézők körében. Öt évvel ezelőtt a Fókusz úgy döntött, a Gyanú árnyékában szereplő amatőr színészeket otthonában keresi fel, és belesnek az igazi életükbe.

Nádai Anikó ismét megmutatta gyönyörű idomait!

Négy évvel ezelőtt a Reflektor stábja is elkísérte a gyönyörű műsorvezetőt egy olyan fotózásra, amely szinte mindent megmutatott Anikó bájaiból. A fotós természetesen Nánási Pál volt, így már akkor sejthettük, milyen fantasztikus képek készültek. 

VV Zsolt bevallotta: „Ez csak egy fellángolás volt!”

A ValóVilág 6 macsója töredelmesen beismerte három évvel ezelőtt, hogy teljesen meg volt győződve arról, hogy számára Dorka nagy ő, de aztán az élet mindent másképp alakított a számára. A fiatal srác úgy érezte, hogy ami bent volt a Villában remekül működött, a kinti életben viszont már nem állja meg a helyét.

Így telik egy nap a magyar Terrorelhárítási Központban!

A híradásokban csak annyit lehet látni, hogy maszkos, fekete ruhába öltözött emberek néhány másodperc alatt hátrabilincselt kézzel hozzák ki a bűnözőt a házból. Vajon hogyan zajlik egy ilyen kommandós akció? Három évvel ezelőtt a Házon kívül egyik riportjában a nézők egy napot tölthettek el a Terrorelhárítási Központban.

Csak nálunk! Ez lesz Pamkutya legújabb klipje!

Egy évvel ezelőtt mutattuk be Pamkutya legújabb paródiáját - Pista és Béla akkor ismét felrobbantotta az internetet, ahogy az összes előző slágerparódiájával tette. A legelsőt már nyolc milliónál is többen nézték meg, a két srác humora nem csak a fiatalok körében vitt mindent.

Kigyulladt a Hagyjál főzni! konyhája!

Pontosan egy évvel ezelőtt az RTL Klub egyik kedvenc főzőműsorában egy óriási baleset történt. Az egyik játékos, Molnár Andi rémálma vált valóra, a Hagyjál főzni! konyhája egyszerűen kigyulladt. Szerencsére Istenes Bence gyorsan kapcsolt, és megmentette a helyzetet.

Zimány Linda hatalmas botrányba keveredett!

Három évvel ezelőtt a gyönyörű modellnek meggyűlt a baja a médiával, ugyanis egy bulizós estén nem mással, mint Jude Law-val kapták lencsevégre, amiből aztán nagy botrány keveredett. Hogy mi volt az igazság, arról maga Linda mesélt a Fókusznak.

ValóVilág: „A pénzért bármit megtennék”

A ValóVilág 6 nyertese nem volt más, mint Aurelio. A fiatal fiú egy csapásra milliomossá vált, sőt autótulajdonossá is. A győztes elmesélte a Fókusz riporterének, hogy mi hiányzott legjobban a Villából, illetve azt is megsúgta, hogy mit tervez majd az édesapjával.

A gyanú árnyékéban! Minden így kezdődött!

Az RTL Klub egyik legizgalmasabb sorozata pontosan öt évvel ezelőtt indult hódító útjára. A Fókusz stábja ott volt a kezdetekkor, és kiderült, hogy az új szuperprodukcióba több mint 50 ezre jelentkeztek. Az aktuális szereplőkre sokszor nyomasztó feladat várt, de aki profin oldotta meg a helyzeteket, akár egy nap alatt sztárrá változhatott.

Hagyjál főzni: „Én még a tyúkszart is megettem!”

Pont egy évvel ezelőtt, a híres főzőműsor egyik vendége bizony annyira őszinte volt Istenes Bencéhez, hogy még azt is elárulta, ő márpedig evett tyúkszart gyerekkorában. Természetesen a műsorvezető igencsak meglepődött ezen, és érdemben reagált az esetre.

Bemutatjuk az RTL Klub új sztárját! – VIDEÓ!

Három évvel ezelőtt a Reflektor nézői végre megismerhették azt a gyönyörű hölgyet, aki elvarázsolt mindenkit. Kiderült, hogy Liebhaber Judit lett a Trendmánia új műsorvezetője, aki évekkel ezelőtt nemzetközi hírű modell volt, aki karrierjének köszönhetően a fél világot bejárta.

Ez volt a Barátok közt egyik legizgalmasabb bűnügye! – VIDEÓ!

Bizonyára még mindenki emlékszik arra a jelenetre, mikor Nóra a saját esküvőjén holtan találja a férjét. A nyomozás során sok mindenkit gyanúsított a rendőrség, szinte mindenki szóba került, aki az esküvőn jelen volt. Végül Attila és Miklós találja meg a sordöntő bizonyítékot Robi gyilkosa ellen.

Ilyen egy RTL Klubos élő show a színfalak mögött!

Hat éve már annak, hogy az egyik hétvégén szinte lépni sem lehetet az RTL Klub székháza környékén, ugyanis akkor ért véget a ValóVilág akkori szériája, és közben már forgott a Csillag Születik verseny. A Fókusz még a kulisszák mögé is belesett.

Istenes Bence majdnem megsüketült!

Pont egy évvel ezelőtt, ezen a napon láthatták a nézők azt a Hagyjál főzni! adást, amiben a műsorvezető szinte majdnem megsüketült. Na de mitől is? Zsuzsa, az egyik játékos olyan hangosan veszekedett a fiával, hogy azt Bence szinte alig tudta testközelből végigasszisztálni.

Megtaláltuk Magyarország forrónaciját!

Négy évvel ezelőtt egy szegedi férfi robbantott fel az internetet. Az ismeretlen férfi piros forrónacija pár nap alatt több mint 10 ezer lájkot hozott neki a közösségi oldalán. Egyszerűen felejthetetlen látványban volt részünk.

Horányi Julit baleset érte!


szerző:
2017.05.08. 05:00
Horányi Julit baleset érte!

No, nem a valóságban, hanem első saját dalában, amiben az énekesnő a félelmektől való megszabadulást az áramütéshez hasonlított. Az Electrical klipjét két évvel ezelőtt láthatták először a rajongók, s benne Juli négy különböző arcát is megismerhettük.

Erőszak! Sosem látott őszinte és felkavaró interjú!

Őszinte és felkavaró volt az egész interjú. Így írta le a Takáts Zsuzsannával készített beszélgetés hangulatát a riporter, Papp Gergely. A 73 éves nő, akit Kiss László és két társa még fiatalon megerőszakolt, csak a Fókusz Plusznak nyilatkozott az 55 évvel ezelőtti bűncselekményről.

Fájdalmas győzelem! Testépítők testközelből!

Öt évvel ezelőtt a Fókusz stábja úgy döntött, a lehető legközelebb kerül ahhoz a versenyzőkhöz, akik nap mint nap „gyötrik” a testüket azért, hogy a dobogó legfelsőbb fokán állhassanak. A nézők valóban bepillanthattak a kulisszák mögé és megnézhették, hogy egy testépítőnek hogyan is telik egy „átlagos” hétköznap.

FÓKUSZ: Miért támadják Tóth Gabit?

Három évvel ezelőtt óriási botrány kerekedett ki az egyik újságcikkből, melyet az énekesnő rettentő méltatlannak és megalázónak tartott. Egy véletlen „villantás” indította el az őt érintő pletykalavinát. Aztán betelt nála a pohár és a Fókusz kamerái előtt őszintén mesélt az őt ért támadásokról.

VV Béci: „Látványos tánccal robbanok be”

A ValóVilág történetének egyik kedvenc játékosa már a Villában megmutatta, hogy bizony imádja a zenét és imád táncolni. Nem is váratott sokat magára, és testvérével, Gigivel elmesélték, rengeteg gyakoroltak, hogy a VV Fináléjában debütáljanak legújabb koreográfiájukkal. 

VV Krisztiánnak összetört a szíve?!

Két éve, pontosan ezen a napon tudhatták meg a Fókusz nézői, hogy a ValóVilág játékosának összetört a szíve. Sajnos nem minden szerelem tarthat örökké, és ha egyszer vége, akkor az bizony nagyon fájni szokott. Kiderült, Krisztián viharos kapcsolatuk ellenére, kitart Iza mellett és mindent megtesz majd a kapcsolatukért.

Egy újabb színész távozik a Barátok köztből!

Két évvel ezelőtt a Reflektor műsor nézői végigélhették a híres sorozat színésznőjének, Pataki Szilvinek a búcsúnapját. Az akkor 25 éves színésznő elárulta, hogy az utolsó forgatási napján hatalmas virágcsokorral és ajándékokkal búcsúztatták a kollégái, amitől nagyon meghatódott.

Barátok közt: Berényi Miklós vs. Bartha Zsolt!

Öt évvel ezelőtt élhették át azt a nézők, mikor a Mátyás király tér Rózsa kávézójában csúnyán átejtették a nagy Berényi Mikit. Habár nem sokszor történt ilyesmi, de Attilának és Zsoltnak sikerült becsapniuk a mindig magabiztos cégvezetőt.

Apa lett Istenes Bence!


szerző:
2017.05.04. 05:00
Apa lett Istenes Bence!

Egy évvel ezelőtt a Fókusz nézői hihetetlen örömhírrel szembesülhettek. A tehetséges műsorvezetőnek megszületett kisfia, Natan. Bencét a stáb telefonon érte utol, aki egyszerűen nem tudta felfogni, hogy mi is történik vele.

Napvilágra került Istenes Bence féltve őrzött videofelvétele!

Egy évvel ezelőtt bizonyára nagyon meglepődtek a Fókusz nézői, ugyanis a tehetséges műsorvezetőről előkerült egy réges-régi felvétel. Ahogy közeledik a június, úgy készülnek a diákok életük egyik legemlékezetesebb eseményükre, elballagnak. Nos, Bence is ballagott egyszer, és erről az eseményről mutatta meg azt a videót, melyet eddig titkolt a nagyközönség elől.

Sajnos Rékasi Károly egyelőre még nem térhet vissza a Barátok köztbe!

A színész hosszabb ideig még biztosan nem tér vissza a Barátok köztbe, legalábbis ez derült ki egy évvel ezelőtt a Fókusz riportjából. Tavaly a készítők igyekeztek a történetet és a forgatásokat is úgy alakítani, hogy az segítse a színész gyógyulását, de végül teljesen le kellett állnia a forgatásokkal. Károlyt a mai napig várják vissza, és remélhetőleg minél előbb feltűnik majd a Mátyás király téren.

Bikinimustra Zimány Lindával!


szerző:
2017.05.02. 06:00
Bikinimustra Zimány Lindával!

Öt évvel ezelőtt a Fókusz nézői nemcsak megcsodálhatták VV Veronika és Linda csodálatos alakját, hanem az akkori szezon divatos fürdőruháit is. Kiderült, bár hibátlan formáikkal bármelyik vízparton magukra vonják a kíváncsi és elismerő tekinteteket, a strandolók előtt csak és kizárólag csinos és visszafogott bikiniben hajlandóak megjelenni.

Pandáskodás! A nap cuki videója!


szerző:
2017.05.02. 06:00
Pandáskodás! A nap cuki videója!

Négy évvel ezelőtt a Fókusz egyik riportját nem lehet megunni! A pandákat egy kosárba pakolva, háton cipelték át egy másik kínai rezervátumba. A Tao tao névre keresztelt óriáspanda-kölyköt anyja hangjának segítségével csalogatták legújabb otthonába.

Depresszió! – Megszólalt a színésznő!

Szerencsésnek mondhatja magát az az illető, aki nem tapasztalta meg ezt a szörnyű betegséget. Sajnos ezt nem mondhatja el magáról a Catherine Zeta-Jones, akiről kiderült négy évvel ezelőtt ezelőtt, hogy egyszer már orvosi segítségre szorult a súlyos depressziója miatt. 

Így buliznak a celebek! – VIDEÓ!

Két évvel ezelőtt a Reflektor nézői egy igen izgalmas eseményre pillanthattak be. A stáb egy exkluzív partin vett részt, amelyen a sztárvilág krémje is felvonult. A Barátok közt színészei mellett Kulcsár Edina szépségkirálynő, és az X-Faktor énekeseivel is megszólaltak. 

Sosem gondolnátok, kibe volt szerelmes Nádai Anikó!

Pont egy évvel ezelőtt a Farm műsorvezetője elmesélte a Gyertek át! műsorban, hogy bizony szerelmes volt Sebestyén Balázsba. Balázsról pedig kiderült, rendkívül jól értesült erről a dologról, és még arra is pontosan emlékezett, mi ábrándította ki Anikót.

Barátok közt: szakítás és dráma!

Három évvel ezelőtt a sorozat nézői egy hihetetlen kellemetlen beszélgetésnek voltak a részesei. Egy szakítás teljesen le tud dönteni valakit a lábáról, főleg akkor, ha egy szerelmes lánynak azt kell megtudnia, hogy a vőlegénye visszalépett a nagy nap előtt.

Egy régi arc tűnik fel a Mátyás király téren?

Két évvel ezelőtt a Barátok közt nézői megtudták, visszakapják az egyik kedvenc színészüket, Bozsek Márkot. A fiatal színész és a készítők akkor elérkezettnek látták az időt, hogy Márk több mint egy év után újra feltűnjön a Mátyás Király téren. A Fókusz az interjújára pedig nem egyedül, hanem szerelmével és egy különleges hírrel érkezett.

Izmok, és kerek idomok! Ők a fitness magyar csillagai!

Három évvel ezelőtt a Fókusz nézői elképesztő szaltókkal és dagadó izmokkal szembesülhettek, ugyanis abban az évben az ország legszebben kidolgozott testeit ismerhették meg. Bemutatkoztak a Magyar Kupa versenyzői.

Ők lesznek az Éjjel-Nappal Budapest legújabb szereplői!

Két évvel ezelőtt a Fókusz nézői közelebbről is megismerhették az ÉNB sorozat legújabb szereplőit. Kiderült, az újonnan érkezők kifejezetten tehetségesek, szépek, és az egész életük megváltozott azzal, hogy bekerültek az egyik legismertebb műsorba.

Váratlan fordulat a Konyhafőnökben!

Két évvel ezelőtt, egy váratlan bejelentés rázta meg a főzőműsor nézőit, ugyanis adásfelvétel közben lett rosszul és feladta a játékot a Konyhafőnök versenyzője. Pacsa Sándor már akkor évek óta vesekővel küzdött, és már a verseny előtt érezte, hogy egyre súlyosabb görcsei vannak, amik aztán az izgalom hatására annyira felerősödtek, hogy távozni kényszerült a műsorból.

Story Extra: Így él egy popikon!


szerző:
2017.04.27. 06:00
Story Extra: Így él egy popikon!

Pont egy évvel ezelőtt, a Story Extra Vágatlanul rovatában egy igazi legendát ismerhettek meg közelebbről a nézők. Csepregi Évához kopogtatott be a stáb, váratlanul, aki lerántotta a leplet egy családi titokról, sőt még azt is elárulta, hogy anno melyik zenekar törte a legtöbb borsot a Neoton Família orra alá.

Fókusz Pluszban a Szulejmán sztárjai! – INTERJÚ!

Négy évvel ezelőtt, ezen a napon a Fókusz Plusz nézői egy hihetetlen meglepetésben részesültek, ugyanis a híres Szulejmán sorozat főszereplőivel láthattak egy fantasztikus riportot. A beszélgetésből kiderült, hogy Hürremet alakító színésznő, Meryem Uzerli sosem volt még annyira boldog, mint mikor megtudta, hogy ő alakíthatja majd a sorozat női főszerepét. 

Geszti Pétert ilyen helyzetben még sosem láttuk!

Öt évvel ezelőtt, ezen a napon a Reflektor nézői egy igen őszinte riportot láthattak Petivel és feleségével. A Rapülők frontembere és párja meglepő nyíltsággal meséltek az életükről, a házasságukról a gyereknevelés nehézségeiről és arról, hogy Péter teljesen más arcát mutatja otthon, mint munka közben.

Sosem látott meglepetésben részesült Solti Ádám!

A Barátok közt színésze négy évvel ezelőtt, ezen a napon olyan szülinapi ajándékba részesült, mint még soha. Ádám barátai fogták magukat, és egy váratlan pillanatban dalra fakadtak. Az eredmény nem maradt el!

Hagyjál főzni!: Akasztják a hóhért?!

Ezen a napon, pontosan egy évvel ezelőtt történt, hogy a főzőműsor nézői egy igen izgalmas „különkiadást” láthattak a tévében. A nagyszájú Istenes Bence, és a szigorú ételkritikus, Vajda Pierre ugyanis, nem kis feladatra vállalkoztak. A cél nem volt más, csak annyi, hogy bebizonyítsák: együtt bárkit képesek lefőzni.

FARM: Szerelmi háromszög és féltékenység!

Egy évvel ezelőtt, ezen a napon a Farm nézői egy szerelmi drámába csöppentek bele. Gergő és párja, Brigi egy kisebb fajta féltékenységi drámába keveredett, ugyanis Cintia látványosan rányomult a fiatal, foglalt lányra. Természetesen ezt Gergő egyáltalán nem bírta jó szemmel nézni.

Ő lesz az X-Faktor új mentora?


szerző:
2017.04.24. 06:00
Ő lesz az X-Faktor új mentora?

Két évvel ezelőtt mindenki X-Faktor lázban égett, és azon ment a tanakodás, hogy ki is lesz az akkori év új mentora. A felsoroltak között Ákos neve is szerepelt, aki őszintén vallott a Fókusz kameráinak erről a kérdésről.

A ValóVilág szőkesége szakított szerelmével!

A ValóVilág5 egykori játékosa, Seherezádé akkor már hat éven át volt együtt olasz szerelmével, Claudióval, akivel két évvel ezelőtt, ezen a napon úgy döntött, véget vet a kapcsolatának. Sehi őszintén mesélt riporterünknek a szakítás okairól.

Kutya vs. macska? Te mire szavazol?


szerző:
2017.04.23. 06:00
Kutya vs. macska? Te mire szavazol?

Két évvel ezelőtt a Fókusz nekiveselkedett a nagy feladatnak, hogy kinyomozza, melyik házi kedvencet szeretik jobban az emberek. A riport sora vette a négylábúak előnyeit és hátrányait, így segített a nézőknek eldönteni a nagy dilemmát!

Ilyen az igazi Gubás Gabi!


szerző:
2017.04.23. 05:00
Ilyen az igazi Gubás Gabi!

Pont egy évvel ezelőtt a Fókusz Plusz stábja több napot töltött el a gyönyörű színésznővel. A riportból kiderült, hogy Gabi nemcsak színésznő, hanem énekes, anya, és igazi nő, emellett őszinte, kedves és nagyon erős nő.

Barátok közt: Túszdráma a Mátyás király téren!

Pont egy évvel ezelőtt, ezen a napon egy igen drámai és izgalmas részt láthattak a sorozat nézői. Nórát, Emíliát és Natasát túszul ejtette Haller, aki nem arról volt híres, hogy megkegyelmezett az áldozatainak. Szerencsére Rudi, „épp” arra járt, és megoldotta a szorult helyzetet. 

Figyelem! Dobó Ági nagy bejelentésre készül!

Pont egy évvel ezelőtt a volt szépségkirálynő hatalmas titkot árult el a Story Extra nézőinek. Kiderült, hogy Ági élete a kisfia születésével vált teljessé, viszont ez csak addig tartott, míg ki nem derült, hogy nemsokára újabb taggal bővül majd a család.

Hagyjál főzni! – Istenes Bence a parkett ördöge!

Már javában tart a Hagyjál főzni! második évada, ahol szintén történnek olyan furcsa és megmagyarázhatatlan dolgok, mint az első évadban. Hogy mire is gondolunk? Hát természetesen Istenes Bencére, aki, ha kellett bekeményített, viccelődött, és persze segített a bajba jutottakon. Ezért is szeretjük Istenes Bencét, aki, ha a helyzet úgy hozza, még táncra is perdül a Hagyjál főzni!-ben.

Vajon a Barátok közt szereplőinek mit hozott a nyuszi?

Hat évvel ezelőtt olyan szerencsében volt részünk, hogy a híres sorozat kulisszái mögött - egy kamera társaságával – beleshettünk a szereplőkhöz. Kiderült, nem mindenki tudott locsolóverset mondani, és arra is fényderült, ki tud spontán bolondozni és vagánykodni.

Vili bácsi: „Most már szeretném tudni az igazságot!”

Hat évvel ezelőtt, ezen a napon egy nagyon izgalmas kalandba kalauzolta el a nézőket a Barátok közt. A mindig vagány Hanna és a cserfes Peti olyan kellemetlen helyzetbe kerültek, mint még soha. Egy bilincs került a fiatalok csuklójára, amit próbáltak elrejteni a világ szeme elől, csak aztán Vili bácsi előtt mégis lebuktak.

ValóVilág! Könnyek és szakítás!

A ValóVilág történetének egyik igen kedvelt párosa úgy döntött, nem folytatják tovább együtt. A verseny után VV Kinga és VV Attila kockáztattak egy nagyot, és szerelmet fogadtak egymásnak. Nem telt el sok idő, mikor a Fókusz kameráinak könnyes szemmel mesélt arról Kinga, hogy miért is ért véget a kapcsolatuk.

Soha nem látott felvételek az X-Faktor versenyzőiről!

A sztárok is kezdik valahol, azaz olyan felvételeket mutatott be a Fókusz négy évvel ezelőtt, aminek mindenki kifejezetten örült. A tehetségkutató felfedezettjeiről olyan videók kerültek elő, amit azelőtt sehol sem láthattak a kedves nézők. A Fókuszban viszont mindent láthattak a kedvenceikről a nézők!

Felejthetetlen pillanat: Berényi Miklós csúnyán kihozta a sodrából Claudiát!

Öt évvel ezelőtt a híres sorozat egyik emlékezetes jelenete valóban felejthetetlen pillanatokat tartogatott a nézőknek. Berényi Miklós és Berényi Claudia viharos kapcsolata nem újdonság a Barátok közt kedvelőinek. Miklós mesterien tudta feldühíteni Claudiát, sokszor elég volt egy odaszólás és a harc már el is kezdődött közöttük.

ValóVilág: Tragédia érte a valóságshow egyik játékosát!

Pont egy évvel ezelőtt a Story Extra egyik játékosát, VV Zsuzsit rettenetes tragédia érte. A fiatal lány szülés közben veszítette el édesanyját. Érthető módon, nem tudott sírás nélkül beszélni a történtekről. Zsuzsi azt remélte, nem volt hiábavaló anyukája halála.

Barátok közt: Zsófi szörnyű féltékenységi rohamot kap!

Három évvel ezelőtt hatalmas balhé kerekedett ki a Mátyás király tér kellős közepén. Nem történt más csak annyi, hogy az akkor még igencsak hebrencs Zsófi féltékenységi jelenetet rendezett Nóra miatt, akinek szinte minden pasi segíteni akart. A fiatal lány dühében betörte az ügyvédő autójának az ablakát.

VV Anett: „Belehazudott a szemembe”

Két évvel ezelőtt a Fókusz kamerái előtt bukott le kedvese előtt VV Robin. A ValóVilág7 nyertese mikor kijött a Villából, akkor még komolyan gondolta, hogy a gyönyörű lányban megtalálta azt, akit keresett. Végül sajnos egyáltalán nem úgy sült el a dolog, ahogy eltervezték.

Ezt te sem bírnád szó nélkül! – A séró, mely önálló életet él!

Van, akit nagyon idegesített, és le is kevert volna neki egy pofont, más viszont jól szórakozott rajta. Az biztos, hogy két évvel ezelőtt Béla 13 centis felállított haja senkit nem hagyott hidegen, és az is, hogy nem lehetett nem megbámulni. A 16 éves tapolcai fiú egy jelenség lett, és nem csak az interneten keltett feltűnést, de még a Fókuszba is bekerült. Ehhez csak egy fésűre és egy ollóra volt szüksége.

A magyar énekes meghódítja a világot?!

Három évvel ezelőtt a Fókusz riportere egy igen őszinte interjút készített hazánk egyik legismertebb énekesével. Ákos akkor koncertturnéra indult, és Párizsban, Rómában meg Moszkvában is fellépett az ott élő magyarok előtt.

Puskás Petit hatalmas szerencse érte!

Három évvel ezelőtt történt, hogy a 2016-os X-Faktor mentorát egy olyan ember karolta fel, aki rengeteg tapasztalattal és életszeretettel rendelkezik. Az R-Go frontembere, Szikora Róbert több mint negyven éve van a pályán, zenéjéért több generáció is rajongott, és rajong a mai napig, így ha valaki, ő mindent tud a szakmáról. Puskás Petinek tehát kivételes szerencsében volt része, hogy az akkor 61 éves zenész láthatta el jótanácsokkal.

Barátok közt: Nóra és Emília életveszélybe kerültek?!

Pontosan egy éve történt, hogy a pszichológusnőt és az ügyvédnőt megtámadták. A tragédia perceiben Emília bátran szembeszállt a bűnözővel, aminek az lett a következménye, hogy ő is az eszméletét vesztette, csakúgy, mint Nóra. Így óriási veszélybe kerültek. 

Hatalmas esések, sírás és nevetés a Hagyjál főzni! műsorában!

Pont egy évvel ezelőtt, ezen a napon egy igen izgalmas főzésnek lehettek tanúi a Hagyjál főzni! nézői. Helga és édesanyja hatalmas hajrában voltak, ugyanis egy percük maradt a tálalásra. A fiatal lány a nagy sietségben egy hatalmasat esett, amit Istenes Bence nem bírta megállni nevetés nélkül.

ValóVilág: szakításból a boldogságba!

Két évvel ezelőtt, ezen a napon a Reflektor stábja készített interjút a valóságshow egyik játékosával, arról, hogy van-e élet a szakítás után. Kiderült, hogy a ValóVilág6 egykori szerelmespárja, Iza és Krisztián végső búcsút egymásnak, és míg Krisztián Amerikában kezdett új életet, Iza itthon találta meg a boldogságot.

Gyógyíthatatlan beteg az X-Faktor énekese?

Pont egy éve, ezen a napon derült ki Király L. Norbiról, hogy egy vele született rendellenesség okozza a kínzó hátfájását. A Story Extra stábja az énekest egy specialistákhoz vitte, akik különleges feladatsort állítottak össze a számára, hátha maga mögött hagyhatja gyötrelmeit.

Hagyjál főzni! – Ott jártunk a Gáspár család próbafőzésén!

Egy évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon mutatta meg tudását a Gáspár Győző gyönyörű lánya, Evelin. A fiatal lánynak nem volt könnyű dolga, ugyanis tojásos nokedlit kellett az asztalra varázsolnia tizennégy perc alatt. A végeredmény magáért beszél.

Szulejmán – Az uralkodó kegyetlen döntést hozott!

Pont egy évvel ezelőtt Szulejmán úgy dönt, száműzni fogja húgát, Haticét. De mielőtt meghozná a drasztikus döntését, meglátogatja testvérét, aki nem tudott megbocsátani az uralkodónak, és még mindig Ibrahim pasát gyászolja.

Féltékenység és csalódás a Barátok köztben!

Pontosan négy évvel ezelőtt a sorozat Hannája úgy döntött, nem leplezi féltékenykedését, és harcolni fog szerelméért, Balázsért. A „beszélgetés” sajnos más irányt vett, és komoly következményei lettek a szörnyű féltékenységnek. 

ValóVilág: Brutalitás a szerelmesek között!

Ezen a napon, pontosan öt évvel ezelőtt számolt be a Reflektor arról, hogy a ValóVilág egyik szerelmespárja nagyon csúnyán elbánt egymással. Bizonyára mindenki emlékszik VV Cristofelre, aki meghódította VV Veronika szívét. A szerelmi történet sajnos más fordulatot vett, ugyanis a fiatal fiú csúnyán kezet emelt párjára.

A Barátok közt színésznője megmutatta párját!

Öt éve már annak, hogy Gyebnár Csekka a Reflektornak adott interjút. A Barátok közt népszerű Gizije igazi belevaló nő. Akárcsak az őt alakító színésznő, aki akkor már több mint két éve boldog párkapcsolatban élt. Csekka akkor úgy döntött, Reflektor nézőinek is bemutatta a párját.

Tudjátok, ki forgat most Budapesten? Mutatjuk!

Pontosan egy évvel ezelőtt, ezen a napon számoltunk be arról, hogy Chris Noth érkezett a fővárosunkba. A 21. századi szingli és nem szingli nők talán egyik legnagyobb bálványa a színész, vagy, ahogy a legtöbben ismerik a Szex és New York című világhírű tévésorozatból, Mr. Big. Az akkor 61 éves hollywoodi sztár Budapesten forgatott és interjút adott a Fókusznak. Mesélt gyerekkoráról, sorozatbeli partneréről, Sarah Jessica Parkerről és budapesti élményeiről is.

Így romantikázik Istenes Bence!


szerző:
2017.04.10. 06:00
Így romantikázik Istenes Bence!

A Hagyjál főzni! műsorvezetőjét nem kell bemutatnunk, legalábbis a humorát semmiképp sem. A rengeteg ugratás és viccelődés közepette Bence a szíve mélyén egy igazi hős szerelmes, amit be is bizonyított kedvesének, Adélnak. Két hét Thaiföld éppen elég ahhoz, hogy az emberből előtörjön a szenvedély.

ValóVilág: Hatalmas átalakulás!


szerző:
2017.04.10. 05:00
ValóVilág: Hatalmas átalakulás!

Öt évvel ezelőtt a VV 6 szériájának egyik versenyzője úgy döntött, megváltoztatja addigi külsejét. A játék után Vera a fodrászához ment legelőször, és belevágott egy radikális szőkítésbe. A fiatal lányt arról kérdezte a Fókusz stábja, hogy miért szánta rá magát a teljes átalakulásra.

Zaklatók elől menekült a ByTheWay!

Három évvel ezelőtt, ezen a napon arról számolt be a Fókusz, hogy az X-Faktor híres zenekara éppenséggel igen nagy gonddal küzdött. A kérdés annyi volt, hogy vajon kik élnek vissza a fiúk népszerűségével és jóindulatával? Kiderült, Olivér megelégelte, hogy még ex-barátnőjét sem hagyják békén, a kéretlen telefonhívások, rosszindulatú pletykák őt is megviselték.

Szentmihályi Zsófi: „Gusztustalan vagy, hányok tőled”

Talán már csak kevesen emlékeznek rá, de két évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon, a Barátok közt Zsófija véget vetett párkapcsolatának. Sajnos nem csak egy egyszerű szakításról van szó, ugyanis kiderül, hogy Bartha Krisztián megcsalta Zsófit.

Kiss Ramónának teljesült egy régi álma!

A Barátok közt ismert színésze pontosan egy évvel ezelőtt, ezen a napon arról mesélt a Fókusz riporterének, hogy mennyire hihetetlenül boldog. Rami ugyanis egy jó pár hónapra elhagyta az országot, és ezzel a családját, a barátait és a munkáját. Azt mondta, Amerika meghozta számára az álmokat, és egyszerűen kinyílt előtte a világ.

Szabó Zsófi őszinte vallomása édesanyjáról!

Egy évvel ezelőtt a Reflektor kameráinak mesélte el a Story Extra és a Playback Párbaj műsorvezetője azt a családi történetet, amiről eddig nem szívesen mesélt. Szabó Zsófi nem tagadta, hogy volt idő, amikor nem volt felhőtlen a kapcsolata az édesanyjával, Pálmával. Kiderült, hogy a helyzet teljesen megváltozott azóta.

Csúnyán lebukott a Barátok közt Ádámja!

Egy évvel ezelőtt, azaz ezen a napon történt, hogy a fotós, Bokros Ádám nagyon kellemetlenül lebukott a kedvese előtt. Ádi akkor épp nem az őszinteség mintaképe volt, és a munkájához bizony felhasználta akkori szerelmét, vagyis Lilit. A lány mikor ráébredt, hogy mi történt, durván kiakadt.

Istenes Bencét durván megviccelték a kollégái!

A Hagyjál főzni! idén már a második évaddal örvendezteti a nézőket. Bence már  tavaly sem úszta meg a tréfálkozásokat. Egy évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon a műsorvezető egy igen kellemetlen helyzetbe került, ugyanis amikor épp bemutatta volna, hogy a játékosoknak milyen alapanyagból kell főzniük, a tányér alatt érdekes meglepetés várta.

Hamarosan megszületik a ValóVilág játékosának kisbabája!

Négy évvel ezelőtt, ezen a napon a VV-k történetének egyik játékosa, VV Eszter arról mesélt a Reflektor magazin nézőinek, hogy hamarosan anyai örömök elé néz. A volt villalakó az interjú alatt már a 8. hónapban járt, és azt mesélte, már mindent előkészítette kisfia, Kristóf érkezésére. Kiderült az is, hogy a férjével, Imrével már a babaszobát is berendezték, amelyet elsőként a Reflektor nézőinek mutatattak meg.

Színfalak mögött! Ilyen az élet a Barátok közt stúdiójában – VIDEÓ!

Öt évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon a híres sorozat egyik színésze, Aradi Balázs fogta a kézi kameráját és beosont a Barátok közt stúdiójába. Szerencséjére az éppen szünetelő kollégák kaphatóak voltak minden bolondságra.

Újra összeáll a legendás lánycsapat?

Három évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon történt, hogy a Bestiák névre hallgató banda úgy döntött, ismét színpadra állnak. A 90-es évek egyik legnépszerűbb csapatának tagjai azt mesélték, hogy az elmúlt években igaz, külön utakon jártak, de a magánéletben mindig közel maradtak egymáshoz.

Gallusz Niki nem titkolózik többé! Bemutatta szerelmét!

Öt éve, ezen a napon a gyönyörű hangú énekesnő a Reflektor kamerái előtt teljes őszinteséggel mesélt legújabb szerelméről, Lauráról. Nikiről hosszú ideje pletykáltak, viszont ő akkor már egy ideje nem csinál titkot belőle: kiderült, a színésznő újra szerelembe esett, és már nem tudta elképzelni az életét az új párja nélkül.

VV Dennis újraéleszti rapperkarrierjét?

Két évvel ezelőtt a valóságshow fenegyereke azt mesélte a Reflektor magazin nézőinek, hogy már nem vár többet, és belevág a zeneiparba. Kiderült, hogy a ValóVilág 7 második helyezettjének, Dennisnek volt már egy sikertelen próbálkozása zenei téren, ez azonban nem vette el a kedvét az énekléstől. Legutóbb semmit sem bízott a véletlenre, és úgy döntött, Béci segítségével éleszti újjá rapperkarrierjét.

Az akaraterő csodája! Egy lány, aki rácáfolt mindenre!

Két évvel ezelőtt mutatta be a Fókusz Plusz azt a fiatal lányt, akire érdemes volt odafigyelni! A mindig derűs, jókedvű dunaújvárosi lány 6 évesen hatalmas pofont kapott az élettől. Kis híján meghalt, de amikor felépült, elhatározta, hogy tanulni és dolgozni fog, és példát mutat mindenkinek.

Ez lenne Magyarország egyik legbrutálisabb helye?

Három évvel ezelőtt a Házon kívül stábja úgy döntött, bemerészkednek hazánk egyik legdurvább és legkegyetlenebb épületébe. Ezen a napon nem máshova lestek be, mint a X. kerületi Hős utca, ahol, ha megáll az autós, könnyen kirabolhatják, illetve bűnözés, szemét, patkányok, drog a terrorelhárítás háta mögött.

Az X-Faktor mentora élete legnehezebb időszakán van túl!

Két évvel ezelőtt a Fókusznak mesélt élete egyik legszörnyűbb élményéről, a 2014-es tehetségkutató egyik mentora. Little G boldog házasságban élt feleségével és két fiával, amikor olyan dolog történt, amire sosem gondolt volna. Sajnos a zenész gyönyörű szép felesége úgy döntött, elköltözik otthonról, és végül a házasságuk válással végződött.

Mindenét elveszítette, csak a hite maradt! – RIPORT!

Két évvel ezelőtt a Fókusz Plusz egyik riportjában ismerhettük meg Józsefet, akinek története igencsak szívfacsaró. Kiderült, hogy akik már ismerték az akkor  52 éves pilótát, tudták róla, hogy hadnagyként szerelt le a seregből. Később elhunyt szülei devizahitele miatt mindenét elvesztette. Kertész és gyógymasszőr a szakmája, de ha úgy adódott, elvégzett szobafestő, burkoló munkát is. Igazából bármit, mert például a riport napján sem evett semmit.

Tudtátok? A Barátok közt színésze imád főzni!

Két évvel ezelőtt a Reflektor stábja meglátogatta a Mátyás király tér egyik igen kedvelt színészét, akiről igen sok dolog derült ki. A Barátok közt Nagy Tóbiását alakító Józan László a kárpátaljai Mezőváriban született, de már több mint tíz éve a családjától távol, Budapesten él. Az önálló életnek köszönhetően többek között főzni is megtanult, és ahogy azt láthatták a nézők, nem is akárhogy.

VV: Folytatódik a szerelem?


szerző:
2017.04.01. 06:00
VV: Folytatódik a szerelem?

Három évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon a Reflektor kamerái előtt őszinte szerelmi vallomást tett egymásnak a két volt ValóVilág játékosa. A ValóVilág 6 ötödik párbajának vesztese VV Charlotte lett, akiről kiderült, mégsem keseredett el teljesen a vereség után, hiszen a kiesésének köszönhetően újra együtt lehet a szerelmével, VV Simonnal.

Ma lenne Puskás Öcsi 90 éves!


szerző:
2017.04.01. 05:00
Ma lenne Puskás Öcsi 90 éves!

Tavaly, pontosan ezen a napon emlékeztünk meg a labdarúgás történetének egyik legnagyobb alakjáról, Puskás Ferencről, aki akkor lett volna 89 éves. Az olimpiai bajnok, világbajnoki ezüstérmes és háromszoros BEK-győztes Öcsi bácsi 24 éven át ontotta a gólokat. 32 évesen erősen túlsúlyosan került a Real Madridhoz, ahol aztán azonnal közönség kedvenc lett és ráragasztották a Pancho becenevet. A világ legolvasottabb futballportálja nemrégiben indított egy nemzetközi szavazást, ahol Puskás egészen a döntőig menetelt. A fináléban 69 százalékkal Cristiano Ronaldot győzte le, így Puskás Ferenc lett a Legendák Világbajnoka.

Barátok közt – Idézzük fel Bokros Ádám egyik legszemtelenebb jelentét!

Pont egy évvel ezelőtt, a Mátyás király tér fotósa épp egyáltalán nem unatkozott. Az akkori munkáit egy pályázatra készítette, melynek arca Dunai Lili lett. A munkakapcsolatból szerelem szövődött közöttük, de végül nem tartott sokáig, ugyanis mikor Ádám megtudta, hogy nem elég jók a fotói, szörnyen dühbe gurult és a lányt hibáztatva gusztustalanul viselkedett vele. 

VV Fannit szörnyű emlékek nyomasztják! - VIDEÓ!

A ValóVilág hét cserfes lányáról senki sem gondolná, hogy borzasztó emlékek gyötrik. Két évvel ezelőtt, ezen a napon a Reflektornak adott interjúban elmesélte, hogy előző párja rettenetesen csúnyán bánt vele, amit a mai napig nem tudott kiheverni. És mit szólt mindehhez Dennis?

Harrison Ford újra jótékonykodik!

Pont egy évvel ezelőtt ezen a napon robbant a hír, hogy aukicóra bocsátják a híres Csillagok háborújából ismert Han Solo dzsekijét. Kiderült, a színész jótékonysági árverésre bocsátja azt a kultikus bőrkabátot, amit Az ébredő Erőben viselt. Harrison az epilepszia kutatására szerette volna fordítani a befolyt összeget, ami akkor több tízezer dollárt jelentett. A kikiáltási ára a dzsekinek 18 000 dollár volt, azaz közel 5 millió forint.

VV: Újra együtt az álompár?


szerző:
2017.03.30. 05:00
VV: Újra együtt az álompár?

Pontosan ezen a napon, öt évvel ezelőtt derült ki, hogy a ValóVilág történetének az egyik legellentmondásosabb párja, VV Attila és VV Kinga ismét megpróbálják együtt. A Reflektor utánajárt annak, hogy mi történt a fiatalokkal, és ha már a kamerák elé álltak, akkor azt is megkérdeztük tőlük, szeretik-e egymást, vagy sem.

Barátok közt! Ez volt a sorozat egyik legmegrázóbb pillanata!

Egy évvel ezelőtt a Barátok közt az egyik legmeghatóbb részéhez ért. Balogh Nóra férjét, Schneider Róbertet a saját esküvőjén ölték meg. A tragédia mindenkit megviselt, de az ügyvédnőt a legjobban. Sok idő kellett neki, mire fel tudta dolgozni a történteket. Berényi Attila sokat segített Nórának, sőt az ő ötlete volt az is, hogy Róbertet hova helyezzék örök nyugalomra.

Tudtátok? Vajon mindenki tisztában van azzal, hogy mit ünneplünk húsvétkor?

Négy évvel ezelőtt a Fókusz stábja ismét egy hatalmas projektbe kezdett, és megkérdezte az utca emberét, tudják-e pontosan, mit is ünneplünk húsvét hétfőn. Na és nagypénteken? Akkor azt már félve kérdezzük, vajon mit szimbolizál húsvétkor a tojás és a nyuszi?

 

A ValóVilág fenegyereke szakított szerelmével?!

Bizonyára mindenki emlékszik még VV Gergőre, a sármos és vagány játékosra. A Reflektor magazin öt évvel ezelőtt derítette ki, hogy a Villa egykori alfahímje szakított a barátnőjével, Csillával, és sokáig nem is volt hajlandó elárulni, mi miatt futott zátonyra a kapcsolatuk. Gergő akkor végre megtörte a csendet és elmondta, miért szakított szerelmével.

Nahát! Istenes Bence nem tudja, ki az a Fördős Zé?

Egy évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon a Hagyjál főzni! két műsorvezetője egy igen kellemetlen beszélgetésbe csöppent. Mint, ahogy a videóban is látni lehet, kiderül, Istenes Bence nem tudja, ki az a Fördős Zé, de nem ez az egyedüli kellemetlenség. Vajda Pierre sincs azzal tisztában, ki lesz a műsorvezető társa. Másképp: egy évvel ezelőtt így ismerkedett meg egymással Pierre és Bence!

Egy ország imádta őket! Mi lett a Shy Guys tagjaival?

Két éve, ezen a napon a Fókusz stábja utánajárt, hogy hazánk egyik legkedveltebb bandájának tagjaival mi történt az elmúlt években. Kiderült, hogy az utolsó fellépésük óta akkor 15 év telt el, és úgy döntöttek, újra összeállnak, illetve csak Julien, Martin és JD. Vajon mi történt velük az elmúlt években?

ÉNB Alexa egy igen különleges dologgal lepte meg magát!

Az Éjjel-Nappal Budapest csinos szereplője két éve, ezen a napon eldöntötte, egy újabb tetoválással lepi meg magát. Egyébként ÉNB Alexa akkor úgy érezte, most van igazán elemében, és végre megtalálta helyét a világban. Új életének szimbóluma lett legújabb tetkója, amelyről azt gondolta, hogy átlendíti majd az élet nehézségein.

Az egykori villalakó az igaz szerelemre vár?

Három éve, pontosan ezen a napon történt, hogy a Való Világ egyik ismert játékosa, VV Alexa úgy döntött, őszintén elmondja a Reflektor riportjában az érzéseit. Kiderült, a fiatal lány élete 180 fokos fordulatot vett, amióta befejezte a játékot. A tanulmányai mellett belekóstolt a mixerkedésbe és mindeközben a szerelemről álmodozik, amit még nem sodort útjába a sors.

Csábítás és fülledt erotika az Éjjel-Nappal Budapestben!

Két éve történt, ezen a napon, hogy a gyönyörű Maja úgy döntött, újra behálózza a jóképű Marcit. A fiatalok végül egy szállodában estek egymásnak. A kiruccanás csúfos véget ért, mikor Marci megtudta, hogy Maja Kristóffal is lefeküdt, onnantól kezdve rá se bír nézni a lányra.

A magyar testvérpárra figyel az egész világ!

Két éve már, hogy a Fókusz bemutatta azt a nagylengyeli lányt, akinek topmodell karrierje olyan gyorsan szárnyalt felfelé, mint senki másnak. Vanessa minden várakozást felülmúlt, akkor 18 éves kora ellenére már New York egyik elit kerületében lakott. Abban az évben pedig a gyönyörű szép kishúgával pózolt a világ egyik mérvadó divatlapjában.

(18+) Így fürödtek a Farm lányai! – VIDEÓ!

Ezen a napon, pont egy évvel ezelőtt ismét egy izgalmas jelenet hozta lázba a Farm nézőit. Abban mindenki egyetért, hogy dézsában fürdeni nem egy egyszerű mutatvány. Ezt megtapasztalhattuk akkor is, mikor a meztelen Cinti próbálkozott a mosdással. Bizony nagyon jól jött neki az odaadó Vivi segítsége!

Mától ő vezeti az RTL Klub egyik legsikeresebb riportmagazinját!

Ezen a napon, egy évvel ezelőtt egy új műsorvezetőt köszönthettek a nézők. Kiderült ugyanis, hogy D. Tóth András Barabás Éva váltótársa lett, aki már több mint 10 éve az RTL Klub munkatársa. András nagyon örült a lehetőségnek, és mint akkor elmondta, volt Fókuszos riporterként belülről is jól ismeri a műsort, és szerinte most a nézők is egy új oldaláról ismerhetik meg.

Félelem és reszketés! A kameránk előtt bukott le az állatkínzó!

Egy évvel ezelőtt a Házon kívül egyik riportjában egy borzalmas ügyre derült fény. Az állatkínzást büntetik hazánkban, de még ez sem veszi el a kínzók kedvét attól, hogy ne bántsák az állatokat. A stáb ott volt, mikor egy rettenetes állapotban lévő vizslákat menekítettek ki!

Szulejmán – Ezektől a vallomásoktól garantáltan meg fogsz hatódni! VIDEÓ!

Egy évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon szedtük össze a híres török sorozat két igen megható vallomását. Szulejmán és Nigar asszony lelki tusáját követhetjük nyomon. Mindketten a meggyilkolt Ibrahim pasát hiányolják, természetesen más okból, de a fájdalmuk pontosan ugyanolyan erős, és megható. 

Figyelem! Nyári Dia szexibb, mint valaha!

A Barátok közt egyik kedvenc színésznője mindig is odafigyelt arra, hogy egészségesen éljen. Dia pontosan egy évvel ezelőtt adott interjút a Story Extrának, mikor elmesélte, hogy szabadideje nagy részét az edzőteremben tölti. Barátnőjével, Munkácsy Katával érzésekről, a múltról és a jövőről meséltek a lányok.

Bréking! Új szereplő érkezik a Barátok köztbe!

Négy évvel ezelőtt, egy igazán jó hírrel szembesülhettek a híres sorozat rajongói. A Mátyás király térre egy új szereplő érkezett, Bartha Krisztián, akit Seprenyi László alakított, és akit a mai napig alakít. Bartha Krisztián, Zsolt öccse a katonai szolgálatból tér haza és megjelenése igencsak felkavarta az ott lakó családok életét. 

18+: A Farm egyik játékosa megmutatta formás bájait! VIDEÓ!

Pontosan egy évvel ezelőtt a valóságshow nézői nem unatkozhattak az esti összefoglalóban. Az egyik játékos, Laura hamar belátta, hogy a lavórban fürdésnél kár a teste takargatásával bíbelődnie, inkább alaposan megmosakodott teljesen meztelenül.

ValóVilágból egyenesen a színpadra?

Három évvel ezelőtt, a csinos szőke lányra figyelt a Reflektor magazin, ugyanis VV Dorka akkor úgy döntött, belevág és zenei karrierjére fog koncentrálni. A jó hangú lányt gyorsan le is tesztelték, hogy mégis, mennyi eséllyel indulhat ebben a szakmában. Az eredményen Dorka is meglepődött.

Elhoztuk a Barátok közt egyik legdrámaibb jelenetét! – VIDEÓ!

Egy évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon a híres sorozat egyik legszomorúbb eseménye történt. Egyik napról a másikra Szentmihályi Zsófi szülési utáni depresszióba zuhant. Akkor annyira összeomlott a fiatal anyuka, hogy úgy érezte, már nem tudja ellátni kisfiát, és egy levelet hátrahagyva kilépett Tóbiás, az apa és Bence baba életéből. 

VV: Véget ért a nagy szerelem?


szerző:
2017.03.20. 06:00
VV: Véget ért a nagy szerelem?

Két évvel ezelőtt derült ki, a VV7 győztese, VV Robin és szerelme, VV Anett továbbra is kitartottak egymás mellett, de úgy érezték, túl gyors volt a tempó, ezért úgy döntöttek, ritkábban találkoznak majd, mint a ValóVilág7 vége után, amikor egy hétig minden percet együtt töltöttek. Legutóbb egy közös fotózáson voltak, ahol Robin először állt modellként a vakuk kereszttüzében.

Elkészült Oláh Gergő legújabb videoklipje!

Az énekes négy évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon kitört a csendből és megvalósította az egyik legnagyobb álmát. A Fókusz mutathatta be először az X-Faktorban elhangzott Győztes dalnak videoklipjét, melynek szövegét már szinte egy ország fújt kívülről.

Alföldi Róbert kimondta, amit még soha!

Három évvel ezelőtt a híres rendező, és színész egy nagyon őszinte interjút adott a Fókusz stábjának. Alföldi Róbert akkor nyíltan kimondta, meleg. A volt színházigazgató korábban teljes mértékben elzárkózott a témától. Az interjú előtt fél évvel törte meg a csendet először, amikor könyvében egy rövid részt szentelt homoszexualitásának.

Nádai Anikó befejezi?


szerző:
2017.03.19. 05:00
Nádai Anikó befejezi?

A gyönyörű műsorvezető a ValóVilág után az Éjjel-Nappal Budapestben tűnt fel. Imádta a sorozatot, és a nézők is őt. Aztán két évvel ezelőtt, ezen a napon Anikó elmesélte a Fókusz nézőinek, hogy úgy döntött befejezi, hiszen élete új irányt vett. Kisbabája miatt úgy döntött, egy időre elköszön az Éjjel-Nappal Budapesttől. És a kicsi érkezéséig más területen próbálja ki magát.

Könnyes Párbaj a ValóVilágban!


szerző:
2017.03.18. 06:00
Könnyes Párbaj a ValóVilágban!

Két évvel ezelőtt, ezen a napon az egykori testépítő, a jóvágású favágó a saját Párbaján csúfos vereséget szenvedett a Villa szájhősével, Aurélióval szemben. Húsz nap Villalét után VV Ádám akkor elárulta riporterünknek, hogy mit bánt meg igazán az elmúlt napok történéseiből.

Nádai Anikó elárulta egyik titkát!

A Farm gyönyörű műsorvezetője, pont egy évvel ezelőtt arra a kérdésre, hogy mit vinne magával a játék helyszínére, igen meglepő válaszokat adott. Kiderült, hogy azon kívül, hogy kisfiát mindig magával viszi a forgatásokra, mi mindennel szerelkezne fel, ha neki is be kéne költöznie a Farmra.

Villaszerelemből házasság? - Riport!

Két évvel ezelőtt a Reflektor stábja meglátogatta a ValóVilág egyik kedvenc párját. Kiderült, VV Edina családja teljesen elkényeztette VV Lacit, miután - a fiatalokat látva -, egyértelművé vált mindenki számára, hogy a szerelmük a Villa falain kívül is tombol. Edina és Laci olyannyira komolyan gondolták a kapcsolatukat, hogy az esküvő sem tartották kizártnak.

A tehetség ára – Mi lett a csodagyerekből?

Egy évvel ezelőtt a Fókusz stábja felkereste Szász Marcit, akit már néhány évesen zseninek kiáltotta ki. A fiú tavaly, huszonnyolc éves fejjel azt mondta, ellenségének sem kívánja, amin átment onnantól kezdve, hogy néhány évesen zseninek kiáltották ki. Idővel a tehetsége mérhetetlen súllyal nehezedett rá. Ráadásul miután tizenöt évesen egyetemista lett, szinte minden nap azzal kellett szembesülnie, hogy nem arra kíváncsiak mit tud, hanem azt kérik rajta számon, amit nem.

Kulisszatitkok! Az énekesnő így készült a versenyre!

A Szombat Esti Láz műsorába minden híresség örömmel érkezett, pedig a műsor előtt rengeteget gyakoroltak és készültek. Tóth Gabi például Markó Róberttel készült a szombat estére, és a kameráink előtt bebizonyították, milyen kemény a táncos élet.

Ebben a szerepben még nem láttad Tóth Gabit!

Négy éve már annak, hogy az RTL Klub elindította a nagysikerű táncoló show-ját. A hírességek között Tóth Gabi és is lehetőséget kapott, hogy megmutassa a nagyérdeműnek és a zsűrinek, hogy milyen gyönyörű és tehetséges táncoslába van.

 

A színésznő párja ellen fog küzdeni!

Pontosan három évvel ezelőtt az RTL Klub nagysikerű táncos műsorában Szinetár Dóra és kedvese, Makranczi Zalán is fellépett. Kiderült, hogy noha a két színész egymás riválisaként versenyezett a Szombat Esti Lázban, mégis azt gondolték, hogy saját magukkal kell majd leginkább megküzdeniük.

A fitneszguru nem találja az igazit?

Három évvel ezelőtt Katus Attila elmesélte, hogy évek óta magányosan él, de nem tagadja, hogy most már vágyna egy hű társra. Attila elmondása szerint persze addig sem kesereg, amíg rá nem talál a nagy ő-re, és próbálja megédesíteni a mindennapjait.

Összegyűjtöttük! – Meglepetés fotók a Szulejmán sztárjairól!

Ezen a napon, pontosan egy évvel ezelőtt vettük a bátorságot és a híres sorozat színészeinek Instagramján körbenéztünk. Kiderült, milyen jól tettük, ugyanis rettentő cuki, humoros és felejthetetlen fotókat szedtünk össze. Kattints a képre és nézd vissza a legjobb Szulejmános pillanatokat!

Vigyázat! – Durva erőszak a Barátok köztben!

Nem könnyen felejtjük el Bartha Zsolt és Szentmihályi Zsófi kapcsolatát. Ugyanis négy évvel ezelőtt az erőszakos férfi döbbenetes módon bánt kedvesével, Zsófival. A fiatal lány először tűrte az erőszakot és a megaláztatást, ami egy rossz mozdulatért már kijárt. Megrázó pillanatok következnek.

Cuki hétfő – Kedvenceink legviccesebb bénázásaik!

Két évvel ezelőtt, ezen a napon a Fókusz stábja egy igen humoros riporttal leptek meg a nézőket: beszorulnak, el-, vagy leszédülnek valahonnan, koppan a fejükön a jutalomfalat, vagy pont az ellenkező irányba rohannak, mint amerre a labdát dobják nekik. De tényleg ennyire ügyetlenek a kutyák és a macskák vagy csak a gazdik szórakoztatására produkálják magukat? A videóból minden kiderül!

Ilyen a való világ VV Józsival!


szerző:
2017.03.13. 05:00
Ilyen a való világ VV Józsival!

Három évvel ezelőtt a ValóVilág gyúrós Józsija úgy döntött, elmondja végre, hogy mi bántja a lelkét. A fiatal fiú akkor három hónapot adott magának, hogy újraépítse a testét. Eleinte a kameránk elé sem akart állni, annyira szégyellte a jelenlegi kinézetét, szerencsére végül sikerült rábeszélni, hogy interjút adjon.

VV Robin úszik a boldogságban! Új szerelem a láthatáron?

Két éve, ezen a napon a ValóVilág győztese és kedvese, VV Anett boldogan meséltek a kapcsolatukról. Ha valaki akkor december táján azt mondta volna Robinnak, hogy ő nyeri meg a ValóVilág7-et, sőt a játék utolsó hetében még a szerelem is rátalál, a 26 éves fiú valószínűleg nagyokat pislogott volna a kapucnija alól. Igaz, most, hogy minden az ölébe hullt, még mindig nehezen hiszi el, mi mindent köszönhet az elmúlt időszaknak.

Nézd meg! Így nézett ki 14 évvel ezelőtt a Szulejmán színésznője!

Két évvel ezelőtt a gyönyörű színésznő, Meryem Uzerli egy igen kedves és nosztalgikus képet osztott meg magáról. Hürrem megtestesítője a kép készültekor épp 19 éves volt, és még a színművészeti iskolába járt, és akkor még nem gondolta, hogy egyszer ismert sztár lesz.

A Barátok közt színésze mégsem mondta ki a boldogító igent?

Pontosan egy évvel ezelőtt történt, ezen a napon, a sorozat egyik színésze, Solti Ádám a Fókusz kamerái előtt elmesélte, hogy miért maradt el az esküvője. Kiderült, a pár nem a korábban kitűzött napon mondja ki a boldogító igent, ugyanis Ádám olyan esküvőt szeretett volna biztosítani Bernadettnek, melyre gyermekkora óta vágyik.

Bréking! Itt van ÉNB Lali legújabb videoklipje!

Pontosan egy évvel ezelőtt, ezen a napon jelent meg Csóró Lali legújabb dala, a Bulicsászár. Hogy igazi buli császárnak érezd magad, a képre kattintva megnézheted a dalszöveget, illetve a klipet is.

Mindene a popszakma? VV Maci klipet forgat?

Pontosan két évvel ezelőtt az egyik ValóVilág játékos is a zenélésre adta a fejét. Kiderült, hogy VV Maci megállás nélkül azon dolgozott, hogy végre beinduljon a zenei karrierje és így teljesüljön az álma. Az örömbe egy kis bánat is vegyült, ugyanis megtudtuk, a forgatáson ellopták Maci szaxofonját, ami felbecsülhetetlen érték volt a számára.

Tóth Gabi: „Szakítottunk!”


szerző:
2017.03.10. 05:00
Tóth Gabi: „Szakítottunk!”

Három évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon történt, hogy az X-Faktor egyik mentora úgy döntött, a Fókusz kamerái előtt elmeséli, miért ment tönkre az akkori párkapcsolata. Mint kiderült, a szerelemesek nem tudtak elég időt fordítani egymásra, és a kapcsolatukra, mert mindkettőjüknek a munka volt akkor a legfontosabb.

Lilu: „Egyáltalán nincs semmiféle ritmusérzékem”

Négy évvel ezelőtt Lilut kérték fel arra, hogy a Szombat Esti Láz műsorvezetője legyen. Lilu akkor teljesen bepánikolt, ugyanis elmondta, hogy ő pedig botlábú, és nem fog menni a tánc. Ezzel ellentétben a gyönyörű műsorvezető bemutatta, Csonka Andrással az oldalán, hogy milyen fantasztikusan is tud táncolni, ha akar…

A táncoslábú Istenes Bence így szambázott!

Négy évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon láthatták a nézők a műsorvezető hatalmas táncát! Bence Südi Iringóval olyan csodálatosan jól táncolt a Szombat Esti Lázban, hogy még a zsűrinek is leesett az álla. 

Könnyek között – Így fogadták otthon az X-Faktor versenyzőjét!

Már öt éve annak, hogy ezen a napon a Fókusz stábja elkísérte az X-Faktor énekesét. Otthonáig kísértük, ahol Baricz Gergőt a szülei könnyezve fogadták, emellett akkori szerelmét, Verát most vitte haza először a szülőkhöz. Hogy mit szólt a lány a nem mindennapi bemutatáshoz? Az a videóból kiderül!

Kulisszatitkok! – Így született a Shrek színdarab!

Nem könnyű egy embernek Shrekké változnia - tudta ezt Feke Pál is, aki a teljes átalakulásért természetesen mindent eltűrt, kibírt és elviselt. Tavaly megmutattuk, hogyan lett nagy zöld feje és ormótlan alakja. Persze a szamár is előttünk született meg Csonka Piciből, meg az összes többi szereplő a világ egyik legkedveltebb meséjéből, amit musicalként láthatunk Budapesten.

Erdei Zsolt nagy dologra készül!


szerző:
2017.03.07. 06:00
Erdei Zsolt nagy dologra készül!

A Reflektor magazin két évvel ezelőtt meglátogatta profi ökölvívó világbajnokunkat. Akkor még úgy volt, Erdei Zsolt egyelőre nem vezette oltár elé párját, Rékát, de amikor a stáb vendégségbe járt náluk, úgy tűnt, egyikük sem zárkózik el a második gyermek gondolatától. 

A ValóVilág szerelmespárja gyermekáldásra készül?

A ValóVilág hetedig szériájának szerelmespárját nem igazán lehet elfelejteni. Pontosan két évvel ezelőtt, ezen a napon VV Fanni és VV Dennis egy jósnőnél kötöttek ki, aki elmondta nekik, hamarosan gyermekáldás elé néznek.

A ValóVilágból a popszakmába?


szerző:
2017.03.06. 06:00
A ValóVilágból a popszakmába?

Két évvel ezelőtt, ezen a napon derült ki, hogy alig ért véget a ValóVilág hetedik szériája, máris megjelent az újabb feltörekvő zenei tehetség. VV Dennis a sokadik olyan korábbi valóságshow szereplő, aki mikrofonnal a kezében képzeli el a jövőjét - nos, nem szerettünk volna rögtön az elején a kedvét szegni, de már akkor tudtuk, hogy lesz könnyű dolga.

Láttál már részeg mókust? – Mutatjuk!

Két évvel ezelőtt a harkály hátán repülő menyét után részeg mókus lett az internetezők új kedvence. A kis rágcsáló egyszerűen képtelen volt egy domboldalon felmenni, és közben vidáman ugrándozott is. Több ittas mókusról is készült felvétel, az állatok valószínűleg erjedt gyümölcstől csíptek be.

Lilu különleges dologra készül! Így még sosem láthattuk!

Négy évvel ezelőtt a gyönyörű műsorvezető olyanra vállalkozott, mint soha. Lilu bevállalta Csonka Andrással azt a feladatot, hogy egy igen különleges nyitótáncot lejtenek majd mindenki szeme előtt. Mutatjuk!

Ők már biztos távoznak a Barátok köztből!

Három évvel ezelőtt, ezen a napon a Fókusz stábja a híres sorozatból távozó színészekkel készített interjút. A nézőként igen nehéz lehetett megszokni, hogy néha távozott egy-egy kedves karakter. Pontosabban ez a mai napig nem könnyű feladat sem a készítők részéről, sem a színészek részéről. A Fókusz Linda és Balázs karakterének színészeit faggatta arról, hogy milyen az élet a Barátok közt nélkül.

Tóth Andira rátalált a szerelem! – Interjú!

Két éve, ezen a napon adott interjút az X-Faktor egykori győztese. A Fókusznak akkor elmesélte, hogy olyan érzése van, mintha egy álomban élne, mintha egy tündérmesébe csöppent volna. Miután az énekesnő megnyerte a tehetségkutatót, utána megkapta élete első színházi szerepét, közös fellépése volt kedvenc zenekarával, a Hooligans-szel, és akkor úgy tűnt, a szerelem is rátalált.

Ezek voltak Ibrahim pasa utolsó szavai – VIDEÓ!

Ezen a napon, egy évvel ezelőtt a Szulejmán egyik fontos szereplője távozott, ugyanis a sorozat története szerint a török birodalom uralkodója megölette őt. Igen megrázó képsorokról beszélünk, ugyanis a pasát álmából ébresztik fel a szultán kivégzőosztaga, és némi dulakodás után megfojtják a védtelen férfit. A halála előtt egy mondta elhagyja a pasa száját…

Bizony! Ez volt mindenidők leghisztérikusabb VV Párbaja!

A ValóVilág történetében nem egyszer volt olyan eset, hogy a szemünknek mi magunk sem hittünk. Erről jutott eszünkbe, a két évvel ezelőtti történet, vagy is az a Párbaj, amikor is VV Simon egy váratlan pillanatban berohant a nézőtérre, hogy közelebbről is szemügyre vehesse kedvesét. Akkor egyszerre kitört a káosz, ami pedig azután következett az pedig nem más, mint minden idők leghisztérikusabb összecsapása.

Elkísértük a milliomost az első kinti napján!

Pontosan két évvel ezelőtt, ezen a napon a ValóVilág egyik játékosának, VV Robinnak teljesen megváltozott az élete. Akkor reggel milliomosként ébredt fel, amit egyébként még sokáig fel sem tudott dolgozni. Robinnak így telt az első szabadnapja, sőt a régi munkahelyét is meglátogatta, ahol tárt karokkal várták őt vissza.

VV Robin őszintén vallott legféltettebb titkairól!

Pontosan egy évvel ezelőtt a VV hetedik szériájának nyertese nem más lett, mint Robin. A fiatal fiú utolsóként költözött be a Villába, és utolsóként is távozott onnan. Robin a finálé vasárnapján mindent vitt. Megnyerte a ValóVilág hetedik szériáját. Az eredmény után a felszolgáló fiú zokogva omlott az őt egyedül nevelő édesanyja karjaiba.

Emlékeztek? Pont egy éve, hogy Szulejmán Ibrahim pasája meghalt!

Hatalmas törést jelentett a sorozat nézőinek, mikor a híres török sorozat elért ahhoz a részéhez, mikor az uralkodó úgy döntött, megöleti barátját, bizalmasát. Pontosan egy évvel ezelőtt, ezen a napon halt meg Ibrahim pasa, ami a történelemben sem volt másképp.

Március 21-én indul az RTL Klub legújabb valóságshow-ja

Pontosan egy évvel ezelőtt indult útnak a Farm, melynek műsorvezetői Fördős Zé és Nádai Anikó örömmel vállalták a megmérettetést. Kiderült, hogy 20 millió forintot fog kapni az a játékos, aki a több ezer jelentkező közül végül bejut a Farmra, és ott két hónapon keresztül bebizonyíthatja a rátermettségét. A nagy kérdés az volt, hogy vajon ki teljesít majd a legjobban tanyasi körülmények között? Ott, ahol nemhogy wifi nincs, lehet, hogy még wc is csak az udvaron.

Az énekesnő őszintén vall betegségéről!

Fábián Juli hangját egyszerűen mindenhol felismerjük. Izgalmas és érdekes orgánuma egyszerűen egyedülálló és nemcsak hazánkban, hanem nemzetközi szinten is. Csaknem öt évvel ezelőtt, 2012 májusában az énekesnő a sikerei csúcsán bejelentette, hogy egy időre visszavonul. Mint később kiderült, döntésének hátterében egy súlyos betegség állt, melyről pontosan három éve mesélt a Reflektor kameráinak.

Balogh Edina elárulta gyermeke nevét?

A Barátok közt színésznője négy évvel ezelőtt örömmel mesélt a Fókusz stábjának arról az időszakról, amelyet azóta is szívesen emleget. Négy évvel ezelőtt élte át Edina élete egyik legcsodálatosabb időszakát, melyre mindig emlékezni fog. Akkor azt mesélte, hogy terhességének csupán az első három hónapja volt nehéz, a többi hónap fantasztikusan telt.

Nem tudja felfogni – Interjú a ValóVilág győztesével!

Öt évvel ezelőtt egy álom vált valóra a VV-k történetének ötödik szériájában. VV Attilát az egyik legkülönlegesebb játékosnak tartják számon, ugyanis a ő volt az első olyan versenyző, aki folyton taktikázott, akinek a fegyvere az esze volt. Kiderült, hogy a győzelem után csak pár órát aludt, ugyanis a Fókusz stábja már korán reggel felébresztette  Attilát, aki végül mindent vitt. 

Istenes Bence kiszorult az anyósülésre?

Két évvel ezelőtt, ezen a napon egy igen érdekes titok derült ki a műsorvezetőről. Bence elárulta a tévénézőknek, amióta Csobot Adél megszerezte a jogosítványát, azóta próbálja bevezetni a nagyvárosi közlekedés rejtelmeibe, ami nemcsak nekik, de olykor a többi autósnak is remek szórakozást nyújt.

 

Alföldi Róbert: apa és fia 28 év után találkoztak először!

Három évvel ezelőtt egy igen szívhez szóló történetet dolgozott fel a Fókusz stábja. Kevesen tudják de a színész, rendező, Alföldi Róbert házasságon kívüli gyerekként született, és csak felnőttkorában találkozott először édesapjával. Alföldi Albert szerint kétféle utat lehet ilyen helyzetben választani: gyűlölködni egy életen át, vagy békességben továbblépni.

Sosem fogjuk elfelejteni – Ezek voltak a ValóVilág legjobb pillanatai!

Öt évvel ezelőtt a Fókusz stábja úgy gondolta, eljött az ideje annak, hogy összefogja, és felelevenítse a VV-k történetének legjobb pillanatait. A válogatásba természetesen bekerült minden, Stohl András a sírástól át Sebestyén Balázs a nevetésig minden. Igazán jó pillanatokat élhettünk át!

Tölts el egy napot Sebestyén Balázzsal!

Három évvel ezelőtt a Fókusz csapata fogta magát és beült a műsorvezető autójába. Egy egész napot töltött együtt Balázs és a stáb. A hajnali órákat már a rádióban kezdték, aztán nagy rohanás következett, ugyanis az RTL Klub székházában folytatták a napot, ahol a műsorvezető legújabb vetélkedőjére készült.

Hallottatok már a Tiltott gyümölcsről? - Bemutatjuk!

Az 1 perc és nyersz! játék pontosan öt éve indult útjára az RTL Klubon. A vetélkedő lázba hozta az egész országot, hiszen nagy volt a tét; csak 60 másodperc kellett ahhoz, hogy milliomosok legyünk. A feladatok nem voltak bonyolultak, melyet be is mutatott sorban a csatorna. Ezen a napon a Tiltott gyümölcsöt ismerhették meg a nézők. 

Ezek voltak a Barátok közt legerotikusabb pillanatai!

Öt évvel ezelőtt a Fókusz összegyűjtötte a sorozat legintimebb jeleneteit, amelyre már nem is emlékezhetnek a nézők. Azt mesélték, a Mátyás király téren volt ágytörés, konyhaszakadás, a Barátok közt szerelmi jelenetei, heves csók csatái és vitái nem kímélték a díszletet sem. Együtt néztük az ország legnézettebb sorozatának legintimebb jeleneteit a szereplőkkel.

Az énekesnő Debreczeni Zitát kérte fel a gyönyörű fotózásra!

A csinos modellből lett fotóművészt sokan kérik fel egy-egy portré elkészítésére. Öt évvel ezelőtt az énekesnő, Judy Zitát kérte fel arra, hogy gyönyörű kisbabáját örökítse meg pár fotó erejéig. Az elképesztően gyönyörű Maja mindenkit levett a lábáról, és a fotós le se tudta venni a tekintetét róla.

Figyelem! Új tehetségkutató indul az RTL Klubon!

Indonézia, India, Kína, Mianmar, Vietnam, Chile vagy éppen Kolumbia - csak néhány különleges ország abból az 50-ből, ahol évek óta hódít a Got Talent című showműsor. A tehetségkutató bekerült 2014-ben a Guinness Rekordok könyvébe, mint a világ legsikeresebb reality tévés formátuma. Pontosan két évvel ezelőtt pedig megérkezetett az RTL Klubra.

Vigyázat! Jegesmaci veszély!


szerző:
2017.02.22. 15:00
Vigyázat! Jegesmaci veszély!

Ezt értsd úgy, veszélyes, de csak a cukiságuk miatt, vagyis nem lehet úgy végignézni ezt a videót anélkül, hogy fel ne sikítanál. Hogy mi is történik pontosan? A rheneni állatpark jegesmedve ikrei első sétájukat tették a füves kifutón. Az anyaállat még féltve követette kölykei minden lépését. A kicsik hat évvel ezelőtt, novemberben születtek, de akkor még nem volt nevük, és a látogatók szavazhattak a „neves” sorsukról.

 

Sebestyén Balázs bizony megcsinálta! 1 perc és nyersz!

Hamarosan újra indul az RTL Klub nagyszabású játéka, ahol való igaz, egy perc alatt válhat milliomossá bárki, aki volt annyira bátor, hogy benevezze magát. A jóképű műsorvezető is vette a bátorságot, és nekiállt a feladatoknak. Hogy mennyire volt ügyes, az a videóból kiderül!

Veszélyes helyzetbe került a Barátok közt Vili bácsija!

A nagy sikerű sorozat rengeteg izgalmas élményt tartogatott és a mai napig tartogat a nézőknek. Nem egyszer akadt olyan jelenet, melyben a színészek helyett kaszkadőrök vállalták a nehéz mutatványokat. Öt évvel ezelőtt Kertész Vilmost alakító Várkonyi Andrásnak volt olyan jelenete, amely elég veszélyesnek bizonyult, így egy dublőr vitte véghez Vili bá félelmetes mutatványát.

ValóVilág! Kísért a múlt!


szerző:
2017.02.21. 14:30
ValóVilág! Kísért a múlt!

Öt évvel ezelőtt a valóságshow történetében egy igen izgalmas eseménynek lehettek szemtanúi a nézők. Minden évben akadt egy kis meglepetés a lakók számára, és sosem lehetett tudni, hogy milyen ötlettel rukkolnak elő a műsorkészítők. A ValóVilág ötödik szériájába beköltöztettek 10 ex-játékost, akik hamar felforgatták a Villa életét.

Tóth Gabi és Trap kapitány között működik a kémia?

Pont két évvel ezelőtt a Reflektor riportere úgy döntött, utánajár a találgatásoknak. Abban az időszakban ugyanis a pletykák csak arról szóltak, hogy az X-Faktor mentora és a Tha Shudras énekese, Trap kapitány között kialakulóban van valami. Így meglátogattuk őket egy zenekari próbán és meglestük, hogy vajon igazak-e a hírek. Egyébként most már tudjuk, hogy igen... 

Így fürdőzött Anikó és Zsófi az Éjjel-Nappal Budapestben!

Igaz, négy éve történt, hogy a sorozat két gyönyörű nője úgy döntött, mind a ketten behuppannak a habos kádba. A dologhoz hozzátartozik, hogy a finom forró fürdő mellé egy kis bor is dukált, így igazi beszélgetős hangulat alakult ki. A lányok egyre jobban nyitottak egymás felé, és a beszélgetés izgalmas fordulatot vett.

Megható! – Stohl Andrást ritkán látjuk így!

A színészt, de főleg a családját ritkán láttuk olyan meghitt pillanatban, mint egy évvel ezelőtt, mikor a teljes família végre együtt lehetett. Három napra ki tudtak szakadni a hétköznapok pörgéséből és akkor meg sem álltak Felsőtárkányig.

Szerelmi évődés a ValóVilágon kívül!

A Villában jó pár szerelem szövődött már a lakók között. Sőt volt, hogy a „falakon” kívül is tovább élt egy-egy kapcsolat. VV Izának és VV Krisztiánnak is szerencséje volt, ugyanis miután kiköltöztek a Villából, kapcsolatuk nem romlott, hanem inkább erősödött. Utóbb kiderült, ez csak egy darabig volt így, mert egy nap bizony búcsút intettek egymásnak.

A Barátok közt Balogh Nóráját így még nem láttuk soha!

Az ügyvédnő sosem volt az a meghunyászkodó típus, az igazságért mindig kiállt, és ha kellett szembenézett a legrémisztőbb ellenféllel is, de ennyire még sosem kelt ki magából, mint a hat évvel ezelőtti szituációban. Az épp aktuális „lakótársát” kellett egy kicsit helyretennie. Nóra először igen udvariasan kezdte, szépen szólt oda Mártának, aki úgy viselkedett, mint aki nem érti, mit mondanak neki. Aztán Balogh Nóra kifakadt... 

Így fürdőztek a ValóVilág szépségei!

Szépek, fiatalok és gyönyörűek! Pontosan öt évvel ezelőtt mutatták meg bájaikat a Villa lányai, azaz VV Kinga, VV Szandika és VV Dya. A lányok úgy döntöttek, lazítanak egy kicsit, és a nagy napra bikinit öltöttek. A Fókusz kamerái nyomon követték, ahogy a formás szépségek a jakuzziba kötnek ki és egy forró fürdőt vettek a nézők örömére.

Sikerült! Teljesült Tóth Andi álma!

Két éve már, hogy a Fókusz kameráinak örömmel és büszkén mesélt arról az énekesnő, hogy szinte minden vágya teljesült az X-Faktor óta. Kiderült, tizenhat évesen azzal a rockbandával léphetett fel, amit évekkel ezelőtt a többi rajongóhoz hasonlóan csak a tömegből csodált. Az X-Faktorban Hooligans nótával tört be, és azóta is érezni körülötte az elképesztő pezsgést, amit csak egy őstehetség képes kiváltani.

Nosztalgiázzunk! Emlékeztek még a régi Barátok közt szereplőkre?

Öt éve már, hogy Peti épp „szerelmet” vallott Lindának, illetve, hogy Zsófi a Rózsában volt felszolgáló. A sorozat tavaly érte meg a 8000. részt, és már több mint 18 éve láthatjuk minden nap az RTL Klubon. Most ezt a jelenetet választottuk, nézzétek!

Így záporoztak a díjak, és a sztárpárok!

Egy évvel ezelőtt, ezen a napon mutatta be a Story Extra azt a neves eseményt, ahova a celebek nem egyedül mentek. A rendezvényen eddig sosem látott szerelmes buliztak együtt, mint például Dombóvári István, aki három év után akkor jelent meg újra a nyilvánosság előtt barátnőjével.

Hihetetlen! Ez volt a Barátok közt legelső része!

Tavaly ünnepelte a sorozat a 8000. epizódját. A nemes alkalom miatt felidéztük a Mátyás király tér legjobb pillanatait, végigvettük, és ismét átélhettük a hangsúlyosabb eseményszálakat, sőt a rég nem látott szereplőkkel is újra találkozhattunk. A nosztalgikus utazás felejthetetlen élményt adott.

Emlékeztek még? – Így indult az Éjjel-Nappal Budapest!

Négy évvel ezelőtt, ezen a napon mutatta be a Fókusz az RTL Klub legújabb sorozatát. Az ÉNB-ben az a különleges, hogy fikció, de valóságos helyszíneken, valós alapokon nyugszik. A riportból az is kiderült, a szereplők igazi személyiségük szorosan összefügg a sorozatbeli karakterükkel.

Teljesen kikelt magából a ValóVilág egykori játékosa! – VIDEÓ!

Öt éve, ezen a napon esett ki a Villa egyik igen emlékezetes játékosa. VV Kinga egy hatalmas párbajban maradt alul, mégpedig VV Seherezádé ellen, aki simán lenyomta a szép szőkeséget. Mikor a lány kiesett, és elhagyta a stúdiót elhagyta, zokogásba tört ki, sőt levegőt is alig kapott. Később sikerült végül megszólalnia és a Fókusz kameráinak nyilatkoznia.

Összeköltözött szerelmével a Barátok közt sztárja!

Ezen a napon, pontosan két évvel ezelőtt az akkor húszéves színésznő, Nyári Dia egy éve alkotott párt az egykori X-Faktoros Tóth Marcival, akiről kiderült, már nem külön él, ugyanis a fiatalok elárulták, összeköltöztek. A szerelmesek azt mesélték még, hogy az együttélés minden percét élvezik, még az sem zavarta őket, hogy olykor összekaptak egy-egy apró dolgon.

Gyereket vár az Éjjel-Nappal Budapest sztárja?

Két évvel ezelőtt Nádai Anikó és párja a fókusz kamerái elé álltak, akkor a gyönyörű műsorvezető majd kicsattant a boldogságtól. Kiderült, az interjú alatt már a 14. hétben jár, és elmondása szerint nagyon jól viselte a terhességet, talán túl jól is. Gondolatai már akkor az anyaság körül forognak, viszont felmerült a kérdés, mi lesz a híres sorozattal és a tévés karrierjével.

Megkérdeztük az anyukákat, mit szólnak lányaik szerepléséhez!

Edina és Fanni – a ValóVilág hetedik szériájának két meghatározó alakja volt, akiktől hónapok át hangos volt a Villa. Bár a korábbi szériákban általában a legnagyobb hangadók férfiak voltak, két évvel ezelőtt a heves vérmérsékletű erdélyi és martonvásári lányok köré csoportosul mindenki. Sorozatos balhék, veszekedések, káromkodás, szex – de vajon mit gondolt a két lány édesanyja a viselkedésükről.

Egy ország várt erre az interjúra!

Öt éve, ezen a napon az ország egyik leghíresebb rablója úgy döntött, interjút ad a Fókusz Plusz stábjának. A Viszkis, ahogy mindenki ismeri, 13 évet töltött a börtönben, és már alig várta, hogy végre beleszippanthasson a szabadság bódító illatába. Mindeközben Viszkis az RTL riporterét választotta, hogy szemtől szembe elmesélje, saját történetét. Csak egyszer!

70 kilós fogyás! – Harc az életben maradásért!

Nem könnyű eldönteni, hogy mától egészségesen élünk, rendszeresen mozgunk, és bizony szigorúak leszünk önmagunkhoz. Persze ez másképp nem megy, muszáj erősnek lennünk, hiszen az életünkről van szó. Pont így tett Gábor is, aki mielőtt döntött volna már 6-7 XL-es pólókat hordott. Miután életmódot váltott, hetven kilótól szabadult meg a férfi!

Ez volt a VV történelem egyik „legbetyárosabb” Párbaja!

Nyolc ValóVilág széria után több olyan párbajra is emlékezhetünk, melyek események dúsak és igen izgalmasak voltak. Pontosan ilyen összecsapás volt a két szőke bombázó esete, vagyis mikor Kinga és Seherezádé csaptak össze. A lányok között akkor már hosszú ideje nagy volt a feszültség, és nem lehetett mást tenni. Sehi igen bátran viselkedett és kihívta legnagyobb ellenfelét, a nagyszájú Kingát.

A Barátok közt rosszfiúja bajba került?!

Pont egy évvel ezelőtt láthatták a kedves nézők azt a jelenetet, mikor Bartha Zsoltot épp a börtönpszichológus, Emília kezeli. Az egyik ilyen alkalommal Zsolt sokat mesél gyerekkoráról, arról, hogy a durva apjával szemben nem védte meg az öccsét, és ezért óriási bűntudata van. Emília pedig addig feszegeti a témát, míg Zsoltnak elfogy a türelme, és elkezdi fojtogatni a védtelen nőt.

Klippremier! – Elhoztuk Wolf Katit!

Az X-Faktor egyik igen kedvelt énekese gyönyörű, bájos és olyan hangterjedelemmel rendelkezik, mint nem sokan. Kati igaz nem nyerte meg a tehetségkutatót, de ő már akkor sem bánkódott. A verseny után nem sokkal megszületett az első Wolf Kati dal, melyben Geszti Péter is segédkezett. Hat évvel ezelőtt a Fókusz csapata adott egy kis ízelítőt az énekesnő új dalából.

Dagad a botrány a ValóVilág játékosai körül!

Pontosan négy éve, hogy az egykori ValóVilág játékos, VV Béci kitálalt a Reflektor magazinnak. Mint kiderült, a két egykori Villalakó visszamenő vitája újra kirobbant, de annyira, hogy az egyik sértett, azaz Béci a nyilvánossághoz fordult a sérelmeivel. VV Leonidasz ellen a rapper nyilatkozatában súlyos vádak szerepeltek.

Zimány Linda megmutatta tökéletes kebleit?

Öt éve a Fókusz kamerái előtt mutatta meg szinte a tökéletesség határát súroló kebleit a szép szőkeség. Habár már akkor bevallottuk, eddig nem tűnt fel, hogy valami probléma lenne Linda „méreteivel”, vagy bármivel, a fiatal lány mégis úgy döntött, kés alá fekszik és rászánta magát a kebelműtétre.

Félelem és reszketés – Barátok közt!

Több rosszfiú is megfordult már a Mátyás király téren, de olyan ritkán, hogy valaki a saját tudta nélkül váljon azzá, főleg, ha igazából nem is az. Három évvel ezelőtt Fekete Szabolcs sosem gondolta volna, hogy olyan hírbe fogják hozni, ami arra lesz elég, hogy mindenki féljen tőle és komolyan vegyék, ha éppenséggel kér valamit. Hogy mire gondolunk? Nézd meg a videót!

A kocsijával hajtott rá a Balatonra! – VIDEÓ!

Pontosan öt évvel ezelőtt egy igen letaglózó hírrel találkoztunk! Az igen hűvös tél miatt akkor is szépen befagyott a Balaton, amely csodás látványt nyújtott. Igen ám, de két ember úgy gondolta, nem elég gyalog rámenni, hanem saját Hummerjukkal próbálták ki a jeges élményt. Sajnos a téli sportolás nem tartott sokáig, ugyanis a jégpáncél nem bírta el az autó súlyát, így beszakadt.

Lehetetlen küldetés? – Kibékülnek a ValóVilág játékosai?

Két évvel ezelőtt próbálta megvalósítani a lehetetlent a Reflektor stábja! Ugyanis a VV7 két egykori játékosa nagyon hamar egy hullámhosszra került a Villában, a kapcsolatuk azonban egy idő után elmérgesedett, sőt, Zsuzsa utolsó Villában töltött napjai alatt már ki nem állhatták egymást. Most, hogy Dani is kiesett, úgy döntöttek, a Reflektor kamerája előtt megpróbálnak kibékülni, kísérletük azonban kudarcba fulladt.

A Barátok közt Balogh Nórája súlyos titkot árult el!

Ezen a napon, pont egy évvel ezelőtt derült ki, hogy az ügyvédnő valóban már akkor nehezen tudta feldolgozni férje, Róbert elvesztését, akit a saját esküvőjén gyilkoltak meg. A gyászoló özvegy magánnyomozásba kezdett, és mindeközben az is kiderült, Nóra számára nem is az volt a legfontosabb, hogy kiderüljön a tettes kiléte. Ha nem az, akkor mit akart az ügyvédnő? A videóból minden kiderül!

Istenes Bence csalással lett eredményes?!

Egy évvel ezelőtt a Hagyjá főzni forgatásán jártunk, ahol is a jóképű műsorvezetőt felkértük egy versenyre. Bence azt mondta, tud és szeret is főzni, de a fűszereket csak puskából ismeri fel, a hagymapucolástól pedig egyenesen retteg. Így kameránk előtt vizsgázott gasztronómiai ismereteiből a fiatal apuka, és jóindulattal ugyan, de összeszedett egy kegyelemkettest! Vigyázat, a videó alacsonyan szálló tojásokat tartalmaz!

Kiderült Kelemen Anna súlyos titka!

Pont egy évvel ezelőtt a szép szőkeség arról számolt be a Story Extra nézőinek, hogy új életet kezdett és szakemberek segítségével igyekszik túltenni magát botrányos múltján. Stábunk tavaly otthonában tört rá, és ha azt hitték, hogy mindent tudnak a szőkeségről, nagyot tévedtek…

Új taggal bővül Berényi Miklós családja? – VIDEÓ!

Már hat éve annak, hogy a Mátyás király tér rosszfiúját egy igazán nagy örömhír érte. Kiderült ugyanis, hogy fiát, Balázst a gyámügy arra kötelezte, hogy költözzön édesapjához, azaz Miklóshoz. Óriási volt az öröm, Miklós is majd kicsattant a boldogságtól, hogy végre maga mellett tudhatja Balázst.

Végre megszólalt a Barátok közt színésznője!

Hat éve már annak, hogy Gyebnár Csekka, a Barátok közt színésznője meghívást kapott a Fél Kettő című műsorba. A Mátyás király tér Gizije őszintén mesélt arról, hogy egyébként hivatásos grafológus is. Az is kiderült, Csekka mit gondol őszintén a barátságról, családról, hűségről.

Istenes Bence igen meglepte a rajongókat!

Egy évvel ezelőtt derült ki, hogy a Hagyjál Főzni! című műsor házigazdájának barátai rendszeresen beszólogatnak. Kiderült ugyanis, hogy Istenes Bence - a munka és az edzés - mellett zenei tudását is fejleszti. Biztos mindenki emlékszik azokra a klipekre, amiben Ben is megcsillogtathatta énektudását, de mint kiderült, egyáltalán nem arről volt szó…

Debreczeni Zita ismét szerelmes?


szerző:
2017.02.02. 15:00
Debreczeni Zita ismét szerelmes?

Öt évvel ezelőtt, a gyönyörű modell, és egyben fotós a Reflektor kamerái előtt őszintén mesélt akkori szerelméről, és a meglévő kapcsolatairól. Zita akkor azt mesélte, hogy 8 hónapja rabolták el a szívét, és már nem akarta tovább rejtegetni az ismeretlen férfit. 

 

Vajon mire tanítja VV Aurelio VV Robint?

Pont egy évvel ezelőtt a Story Extra utánajárt annak, hogy a ValóVilág hetedik szériájának győztese, hogyan tölti a mindennapjait. Kiderült, VV Robin hiába nyert egy autót, sajnos jogosítványt nem adtak hozzá. Így VV Aurelio fogta magát és beültette barátját a volán mögé, és egy kisebbfajta gyorstalpalót tartott. Mindehhez mit szólt VV Robin? Nézzétek!

Tragikus börtönbunyó a Barátok köztben!

Pont egy évvel ezelőtt a Mátyás király tér egyik rosszfiúja, Bartha Zsolt megérdemelt börtönbüntetését töltöttte. A véletlen úgy hozta, egy nagyon jóindulatú, de igen cserfes cellatársat kapott. Az egyik alkalommal Zsoltnál el is szakadt a cérna, és szinte leütötte akkori lakótársát.

VIDEÓ – Hajléktalanból lett milliomos

Az élet írja néha a legnagyobb drámákat, tragédiákat, és komédiákat. Így járt Leé József is, akinek mind három megadatott, sorsa volt már tragikus, de ami négy évvel ezelőtt történt vele, az csodaszámba írható. Az évek óta tartó nyomor után József élete az egyik napról a másikra változott meg.

A földi paradicsomban jártunk – Ez Florida!

Két évvel ezelőtt a Fókusz utánajárt, hogy meglesse, tényleg annyira szép-e Florida, mint amennyire mondják. D. Tóth András megmutatta, hogy a fehér homokos tengerpartnál, a farokuszonyát elveszített delfinnél, a krokodiloknál és Hemingway macskáin kívül is van izgalmasabb dolog a napsütéses Floridában!

Egy újabb szerelem van alakulóban az RTL Klub székházában?

Három évvel ezelőtt csak tátottuk a szánkat, ugyanis egy újabb szerelem tűnt fel az RTL Klub sztárjai körében. Kiderült, amíg Nyári Dia a Barátok köztben forgatott, addig Tóth Marci az X-Faktor stúdiójában énekelt. Csak pár méter, és néhány ajtó választotta el őket, de akkor még nem tudták, hogy ez a távolság egyszer soknak fog tűnni majd egymás nélkül.

Ezt ígérték a Villalakók! – De be is tartották?

Öt évvel ezelőtt a Fókusz stábja feltette azt a kérdést az akkori ValóVilág játékosaink, hogy mit tudnának megígérni csak azért, hogy a nézők rájuk szavazzanak! A megkérdezettek - VV Seherezádé, VV Attila, VV Fecó, és VV Veronika - vajon betartották az ígéreteiket a játék közben és esetleg a kiesés után?

Berényi Miklós: „Mostantól megint olyan leszek, mint régen!”

A Berényi cég feje, Miklós többször elvesztette már a Kft.-t, de valahogy mindig megoldotta, hogy visszakerülhessen a vezetői székbe. Három évvel ezelőtt, ismét abba a hibába esett, hogy hagyta magát becsapni. Mikor rádöbbent, mit tettek vele, bosszút esküdött, és megígérte, vége a puhányságnak, olyan lesz, mint régen.

Ezek a VV-k történetének legnagyobb kiborulásai!

Három évvel ezelőtt a ValóVilág egyik játékosa, VV Józsi hamar elveszítette az önuralmát. Valószínű a be-, és összezártság tehetett arról, hogy egyes emberek kiborultak a Villában. Józsi esete nem egyedi volt.

Bolondozás X-Faktor módra! – Videó!

Négy évvel ezelőtt a tehetségkutató népszerű énekesi megmutatták, mitől döglik a légy. A ByTheWay zenekar kedves társaságát a Fókusz stábja egy autóban élvezhette, mely akkor épp nagyon lassan haladhatott a hóesés miatt. Viszont a hangulatot ez cseppet sem befolyásolta…

Megmutatta szexi idomait ÉNB Karola – Fotók!

Pont egy évvel ezelőtt igazi nőnek érezte magát az Éjjel-Nappal Budapest színésznője a kamerák előtt, miután ledobta a textilt. Karola akkor elárulta, számára nagyon fontos az, hogy egy szakember instruálja mozdulatait, de ezen nem is kell csodálkoznunk, hiszen formás idomait alig takarta valami.

Szabó Zsófi őszintél vallott magánéletéről

A fiatal műsorvezetőt két évvel ezelőtt látogatta meg a Reflektor magazin. Akkor arról mesélt Zsófi, hogy az életébe még mindig nem toppant be a nagy ő, mégse érzi magányosnak magát, ideje nagy részét ugyanis imádott lovaival tölti. Kiderült, a lovaglás 12 éves kora óta élete nagy szerelme, és az is marad, amíg csak nyeregbe tud pattanni.

Erdei Zsolt magánélete tönkrement – Interjú!

Négy éve, ezen a napon a Fókusz Plusz hazánk egyik legismertebb sportolójával készített interjút. Erdei Zsolt mesélt válságba került házasságáról, az apai szívről, élete kudarcáról, a mélységekről és magasságokról, és arról, hogyan tovább.

Őszintén vall előéletéről a VV játékosa

Öt évvel ezelőtt, ezen a napon a ValóVilág egyik ismert játékosa, VV Szandika adott interjút a Fókusz stábjának. Akkor már évek óta nem szerepelt sehol a szőkeség, de a Fókusszal kivételt tett és a kamerák előtt végre őszintén mesélt magánéletéről és a róla elterjedt pletykákról.

Bódi Sylvi súlyos betegségben szenvedett

Négy évvel ezelőtt szomorú hír rázta meg a modell rajongóit. Kiderült, akkor már hét éve, hogy az ex-szépségkirálynőnek az élete gyökeresen megváltozott, Sylvinél ugyanis méhnyakrákot diagnosztizálták. Bár Sylvi viszonylag hamar túljutott a betegségen, azóta is odafigyel arra, hogy egészségesen éljen.

A ValóVilág legszórakoztatóbb párosa újra ringbe szállt!

A VV történetének egyik legizgalmasabb játéka a ValóVilág 6 szériája volt. VV Attila egy igazán megosztó személyiség volt a Villában, vele kapcsolatban azért közömbösségről nem beszélhettünk. A verseny alatt kiderült, VV Attilát igencsak gyengéd szálak fűzték VV Kingához. A furcsa kapcsolatból végül nem lett semmi, viszont arra még mindenki emlékszik, hogy párban jelentkeztek az RTL Klub játékába, a Kódba, ami zseniálisra sikeredett.

Bemutatjuk a ValóVilág legfurcsább figuráit!

Négy évvel ezelőtt a Fókusz egyik riportja számba vette a valóságshow történetének legfurcsább figuráit. Érdekesség, a ValóVilág 6 legfurább játékosa kétségtelenül Simon, de a VV-k történetében nem ő volt az első hóbortos versenyző.

Láttad már Magdi anyus híres trükkjét? – VIDEÓ!

Soha nem fogjuk elfelejteni a pillanatot, mikor Magdi anyus elment. Szerencsére nem véglegesen, ugyanis egy pár jelenet erejéig visszatért a Mátyás király tér anyusa. Egyik alkalommal Szabi és Kinga szerettek volna kicsit „összebújni”, de a légyott mégsem olyanra sikerült, amilyet előre terveztek a fiatalok. Valaki nagyon közbeszólt... 

Istenes Bence színt vallott


szerző:
2017.01.23. 15:55
Istenes Bence színt vallott

A híres műsorvezető humorát nagyon kedveljük, viszont ha megkívánja a helyzet, akkor igenis tud komoly lenni. Négy évvel ezelőtt, ezen a napon a Reflektor magazin utánajárt annak, hogy Bence és kedvese A Kódban nyert összeget kinek ajánlották fel. Kedves interjú kerekedett ki a beszélgetésből.

Kórházban ápolják az Éjjel-Nappal Budapest színészét!

Három éve történt, hogy a sorozat forgatása közben adódott egy kis baj. Fanni táskáját a forgatókönyvben leírtak szerint ellopták. Egy ismeretlen úriember azonban, véletlenül figyelmen kívül hagyta a kamerát, közbelépett és leütötte a „beépített tolvajt”.

Az énekesnő valóban angyalokkal értekezik?

Pont egy évvel ezelőtt a Story Extra stábja kérdezte meg Szűcs Juditot arról, hogy valóban hallja-e az angyalokat. Kiderült, az énekesnő már számos visszajelzést kapott a mennyei lények létezéséről. Sőt, azt állította, neki két őrangyala van. A Story Extra nézőinek azt is elmondta, mit kell csinálnunk, ha mi is szeretnénk segítséget kapni vágyaink megvalósulásában.

Gyász és végrendelet a Barátok köztben

Ezen a napon, hat évvel ezelőtt Berényi Claudia szörnyű tragédián ment keresztül. Sok év után végre talált egy férfit, aki mellett megtalálta a szerelmet, a barátságot, a hű társat. Minden szépen alakult addig, míg a boldogságban úszó nő, holtan találta Valtert, a kedvesét. A végrendeletben pedig döbbenetes dologra kérte Claudiát az elhunyt férfi.

Könnyek és csalódások a ValóVilágban! – Interjú!

Három éve adott interjút a ValóVilág 6 szereplőjének édesanyja, aki teljesen rácsodálkozott saját lányára, ugyanis VV Alexa olyat tett, amire senki se számított. Az aggódó anyuka a felvétel alatt is elsírta magát, de egyet már akkor biztosan állíthatott, bármi is történjék, lányát hazavárja.

Nosztalgiázzunk! Hova tűntek a múlt legfelkapottabb tévései?

Kikre gondolunk? Egy évvel ezelőtt a Stroy Extra összegyűjtötte a legmeghatározóbb egyéniségeket. Egykoron generációk rajongtak értük, de még ma is megállítják őket az utcán. Korabeli sztárok, a tévébemondók. Hogyan életek anno, és mit csinálnak ma? Kiderült a riportból!

Istenes Bencének eljárt a keze?


szerző:
2017.01.20. 14:30
Istenes Bencének eljárt a keze?

A híres műsorvezető egy évvel ezelőtt, ezen a napon mesélt arról a Story Extrának, hogy bizony sokszor nemcsak a szája jár, hanem a keze is. Kiderült, Bence bokszolni jár, ami a testére, és az önbizalmára is jó hatással van. Hogy mennyire? Az a videóból kiderül!

Hollywood legújabb divatőrülete – Fogadj örökbe!

Pontosan öt éve ezelőtt, ezen a napon a Reflektor bemutatta az amerikai sztárváros egyik legújabb divatőrületét. Míg sok nő azért fogad örökbe gyereket, mert csak így élheti át az anyaság érzését, a világsztárok egészen más okból adoptálnak kínai, dél-koreai vagy éppen afrikai árvákat.

Nem a külső számít – VV Peti a nőcsábász

Öt éve, ezen a napon adott interjút a ValóVilág Don Juan-ja. VV Peti nem az a kimondottan sármos, jóképű fiatalember, de panaszkodni sincs oka, hiszen a Villában bemutatta, milyen könnyen megy neki a csajozás. A Reflektornak elárulta, hogyan sikerült szinte minden nőt magába szédítenie.

Próbáltátok már? Itt a legkedvesebb Szulejmán kvíz!

Pont egy évvel ezelőtt a híres török sorozatból összeállítottunk egy igen kedves tesztet, melyben minden Szulejmán-rajongó kipróbálhatta a tudását. Idézeteket hoztunk, és kíváncsiak voltunk, felismeritek-e, hogy melyik török szereplő ajkát hagyta el az a bizonyos mondat! Ha akkor kihagytad, most újra tiéd a terep! Játssz és teszteld magad!

Ki ne szeretne milliomos lenni – Igaz történet az első milliókról!

Három évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon ismerhették meg a nézők Becsei Áront. A fiatalember az ország egyetlen nemzetközileg is elismert független órása, aki saját maga fejlesztette luxusmárkájával egyetlen magyarként tagja a független órások svájci akadémiájának. Története mindenkire inspirálóan hat majd!

Stohl András: „Jobb lett volna, ha kislány lesz”

A színésszel nem sűrűn készül olyan riport, melyben a családjáról, sőt a gyermekeiről mesélne. Három évvel ezelőtt azonban kivételt tett a Fókusz nézőivel, bevezetett minket az apai érzések varázslatos világába, és kiderült, mit szólt, hogy kisfia született.

Peller Annának súlyproblémái voltak! – Interjú!

Öt évvel ezelőtt a Reflektor magazinnak mesélt arról a színésznő, hogy nem mindig volt ő sem remek formában. A szinte mindig jó kedélyű Anna a riportban őszintén vallott egykori súlyproblémáiról, és a nézőknek bemutatta élete párját is.

Szakmát vált az Éjjel-Nappal Budapest szereplője?

Három éve mutatta be a Fókusz azt a riportot, melyben a híres sorozat sármőre, ÉNB Kristóf mutatkozik be. De ki is Ő? Ő egy szexi úriember, aki népszerű a nők körében, sikeres a sportban, elismert a szakmájában, és könnyedén besétált az Éjjel-Nappal Budapest kamerái elé.

Könnyek és szakítások a Barátok köztben

Lehet, már kevesen emlékeznek arra, hogy a Mátyás király tár rosszfiúja kissé összetörte az egyik lány szívét. Fekete Aliz éppen örömmel híresztelte kedvesének, Gézának a nagy hírt, hogy Laciékkal közösen mehetnének szalonnát sütögetni, mikor nagy nehezen kiderült, Géza már egyáltalán nem akar semmit sem a fiatal lánytól, és könyörtelenül szakított vele.

Emlékezzünk közösen Klapka Györgyre!

Múlt héten szomorú hírre virradt az ország, ugyanis az "Aranyember", Klapka György életét vesztette. Pont egy évvel ezelőtt a Story Extra interjút készített Györggyel, aki akkor azt mesélte, gyereket szeretne, sőt béranyát is keres hozzá.

A Barátok közt sztárja megmutatta szerelemét

Három évvel ezelőtt, ezen a napon mutatta be a Fókusz a sorozat egyik színészének, Solti Ádámnak a szerelmét, aki eddig nem igazán állt kamerák elé. Mikor a felvétel készült, akkor már két éve alkottak egy párt Dórival. Őszintén vallottak kapcsolatukról a fiatalok.

Kitört a ValóVilág hisztéria?


szerző:
2017.01.14. 15:00
Kitört a ValóVilág hisztéria?

Két évvel ezelőtt startolt el a VV 6, amely olyan lendülettel indult, hogy a nézettsége szinte teljesen leverte az előző ValóVilág szériák nézettségét. Úgy tűnt, az akkori Villalakók nem ismerték a bevezetés fogalmát, nem telt el 24 óra sem, de már a balhéktól zengett a Villa.

Hogyan lesz egy szexbomba az éjszaka legismertebb lemezlovasa?

Négy évvel ezelőtt a Fókusz csapata kíváncsi volt arra, hogy a vetkőző modellek, egykori sztriptíztáncosnők mennyit értenek a zenéhez, hogyan tanultak DJ-skedni? Illetve arra a kérdésre is keresték a választ, hogy mit gondolt róluk a lemezlovas szakma elitje, no meg az önfeledten bulizó, feldobott közönség.

Múltidézés: Istenes Bence és Nádai Anikó között több volt, mint barátság!

Pontosan négy éve hihetetlen bejelentetést tett a két műsorvezető. Bence és Anikó a Reflektor kamerái előtt beismerték, hogy ők bizony szerelmesek egymásba, és több mint nyolc hónapja alkottak akkor egy párt. A pikáns részletekbe is beavatták a nézőket, sőt az első csókról is örömmel meséltek.

Dráma a ValóVilágban!


szerző:
2017.01.12. 15:00
Dráma a ValóVilágban!

Két évvel ezelőtt egy váratlan esemény rázta meg a Villalakók „megszokott” életét, ugyanis az egyik játékos, Maci kórházba került. A műsorvezető, Istenes Bence a betegágyon látogatta meg a fiatalembert, akivel a folytatásról beszélgetett.

Jóslásból kitűnőek vagyunk – Megmondtuk, és bejött!

Pont egy évvel ezelőtt a vasárnap esti Golden Globe díjátadáson a két legfontosabb színész díjat két "fruska" nyerte meg. A 25 éves Jennifer Lawrence már nem ismeretlen a magyar nézőknek, de az talán még a mozikedvelőket is meglepi, ha eláruljuk, hogy ez már a harmadik Arany Glóbusz-díja, ráadásul bezsebelt már egy Oscar-díjat is.

Nádai Anikó: „Szeretnék nagyon jó anya lenni”

Pontosan egy éve történt, hogy a gyönyörű műsorvezető a Story Extra nézőinek megmutatta csodálatosan szép babáját, Patrikot. Anikó akkor őszintén mesélt élete legszebb de egyben legnehezebb időszakáról is, ugyanis a szülésnek azért nemcsak vidám oldala van, hanem árnyoldala is.

Berényi Júlia: „Én vagyok a felelős a férjem haláláért”

Pontosan három évvel ezelőtt történt, hogy a Mátyás király tér lakóit egy súlyos veszteség érte. Berényi András egy véletlen tévedésnek lett az áldozata, és egy szörnyű balesetben meghalt. Felesége, Juli nem tudott mit kezdeni a lelkiismeret-furdalással, ugyanis mielőtt elveszítette volna férjét, megcsalta, és nem akárkivel, a testvérével, Attilával. Berényi Juli nem látott más kiutat, feladta magát a rendőrségnek.

Ők lesznek a ValóVilág legújabb játékosai!

Pontosan két évvel ezelőtt mutatta be a Fókusz, hogy a ValóVilág hatodik szériájának megvan az első hat játékosa, akiket a műsorban bizony be is mutatattak. Emlékeztek rájuk? Kattints a videóra, és nézd meg őket!

Ilyen egy igazi celeb party Győző módra!

Bizonyára sokan emlékeznek az RTL Klub nagysikerű főzőműsorára a Vacsoracsatára! Nyolc évvel ezelőtt a BeleValóVilág műsorvezetőjére, Gáspár Győző volt soros, és vendégeit mérhetetlenül szerette volna meglepni és elkápráztatni. Az éhes csatázók nem biztos, hogy fel voltak készülve arra, hogy belecsöppennek majd egy mulatós partiba. A fogadtatás úgy tűnt, jól sikerült!

„Segítség, megfagyok!”


szerző:
2017.01.09. 15:45
„Segítség, megfagyok!”

Pontosan két évvel ezelőtt számolt be a Fókusz arról a történetről, mely csodával végződött. Egy kézzel írott cetlire bukkant valaki, melyet egy villanyoszlopon talált. A levélben ez állt: „félek, hogy megfagyok, kérem, segítsenek”. A segélykiáltás felkerült a netre, és innen nem volt megoldás. A Fókusz felkereste a levélírót, és ami ezután következett, mindenkit ledöbbentett.

Nyári Dia: „Szakítottunk”


szerző:
2017.01.08. 15:00
Nyári Dia: „Szakítottunk”

A Barátok közt gyönyörű színésznője, két évvel ezelőtt őszintén mesélt az akkori párkapcsolatáról. Kiderült, akkor több mint négy évig alkotott egy párt a barátjával, Dáviddal, viszont az akkori interjú előtt néhány héttel úgy döntöttek, külön utakon folytatják. Dia őszintén mesélt riporterünknek a szakítás okairól.

Elhoztuk a VV-k történetének legemlékezetesebb pillanatait!

Két éve, ezen a napon beszámoltunk arról, hogy a ValóVilág eddigi szériáiból rengeteg eseményt tudunk felidézni. Hihetetlen, de mikor számokban néztük az addigi ValóVilág részeket, ezt kaptuk: 757 adás, 69 versenyző, 5 műsorvezető és természetesen 5 győztes, aki „mindent vitt”.

Most eláruljuk, mi a szuper fogyás titka!

Négy évvel ezelőtt már megosztottuk a kedves nézőkkel azt a „csodaszert”, mely csak úgy leolvasztja a kilókat. Már akkor kiderült, nincs szükség csodamódszerekre, tablettákra, betarthatatlan fogadalmakra, és nem is kell nagyon rákészülni. Ami a legfontosabb, volt, aki 60 kiló mínusztól vált meg a módszer által. 

Újra kinyitja kapuját a ValóVilág!

Két évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon a Reflektor magazin jelen volt, mikor a Villa kapuját megnyitották a tévénézőknek. Akkor megtudhattuk, hogy mikor fog indul a hatodik széria, és Istenes Bence meg Lilu azt is elárulta, a nézők ismét nem fognak unatkozni, mert rengeteg meglepetés várja majd a Villalakókat.

Félelem és reszketés a Barátok köztben!

Pont egy évvel ezelőtt indult útjára a sorozat szezonnyitó részei, melyek szörnyű tragédiát tartogattak. Megölték Schneider Róbertet, Balogh Nóra férjét a saját esküvőjének partiján. Az összetört özvegy elkezd nyomozni, és nem tagadás, tudja, hova kell menni.

Muri Enikő elárulta legféltettebb titkát!

Négy éve már annak, hogy az énekesnő beköltözött a ValóVilág Villájába. Talán már ez önmagában is elég izgalmas volt a nézőknek, de a tény, hogy Enikő és VV Attila között szikrázott a levegő, az talán még jobban érdekelte őket. A pletykák elkerülése miatt az énekesnő vette a bátorságot és lerántotta a leplet a furcsa viszonyról.

Itt egy újabb átverés a ValóVilág történetéből!

Négy évvel ezelőtt láthattuk a VV5 egyik legizgalmasabb párbaját, ugyanis a bennmaradásért VV Vera és VV Gergő nézett egymással farkasszemet. A nézők akkor úgy döntöttek, a lány maradjon a Villában, és a játék alfahímjének kellett távoznia a versenyből. A Villa léte alatt Gergő szoros kapcsolatot ápolt a szép szőke VV Seherezádéval, akit szinte azonnal dobott, mikor kiesett a játékból. 

Megfejtettük! – Ezért népszerűek egyes videoklipek!

Pont egy évvel ezelőtt megszületett a 2015-ös év magyar nézettségi toplistája a legnépszerűbb videó megosztó portál kattintásai alapján. Készültek színvonalas videoklipek, születtek remek paródiák, de vírusvideókból sem volt hiány. Nézzük vissza újra, min mulatott a magyar a két évvel ezelőtti esztendőben.

Rubint Réka így még sosem lepte meg a férjét - SZEXI FOTÓK!

A csinos sportasszony sosem volt szégyellős, persze tökéletes alakján nincs is mit takargatni. Öt évvel ezelőtt Réka olyat tett, mint még soha. Fogta magát és egy pikáns fotósorozattal lepte meg Norbit, melyre a férfi egyáltalán nem számított. Annyit elárulunk, egyáltalán nem volt könnyű titokban tartani a nagy ötletet.

Ezzel kezdődött – Berényi Júlia rátalál a halott Róbertre!

Egy évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon történt a Barátok közt egyik legszomorúbb tragédiája. Nóra legszebb napját éli, ugyanis végre túltette magát Miklóson, és feleségül mehetett szerelméhez, Schneider Róberthez. Minden csodásan alakult addig, míg Berényi Júlia rá nem talált Róbertre, aki élettelenül feküdt a szoba padlóján. A rémült Juli azt hitte, férje, Attila követte el a gyilkosságot. Később persze kiderült, ki volt a tettes. Emlékeztek még?

A ByTheWay nem panaszkodik – Mozgalmas szilveszterük volt

Nem könnyű a rocksztárok élete, még ha azt is hinnénk, hogy csak siker és csillogás veszi őket körül. A sikert és az elismerést nem adják könnyen, de ezt a magyar banda is tudja, akik két évvel ezelőtt arról meséltek, hogyan is telt a szilveszter estéjük. Meg fogtok lepődni, hogy milyen mozgalmas volt a fiúk estéje.

Kulisszatitkok: A Fókusz Berényi Miklós és Szentmihályi Zsófi esküvőjén járt!

Két évvel ezelőtt nemcsak a sorozatbeli szereplők életére hatott ki az év egyik legnagyobb eseménye, hanem a produkció életére is. Bizonyára mindenki emlékszik arra a pillanatra, mikor a Mátyás király tér rosszfiúja elveszi legfőbb ellenségének, Berényi Claudiának unokahúgát. Egy ország szisszent fel, hogy nem Nórát kísérte akkor az oltárhoz. A Fókusz is ott volt a két évvel ezelőtti forgatáson.

Sztárszilveszter: Óriásit buliztak az X-Faktor énekesei!

Hiába, ha az ember olyan szakmát választ, ahol nincsen ünnepnap, avagy szabadnap, akkor bizony meg kell szokni, hogy éppenséggel szilveszterkor sincs megállás. Három évvel ezelőtt a Fókusz stábja utánajárt annak, hogy vajon az akkori X-Faktor énekesei, hogyan búcsúztatták az óévet. Nem árulunk el nagy titkot, ha elmondjuk, leginkább munkával telt a szilveszterük.

Íme sztárjaink újévi fogadalmai!

Mint minden évben, most is sokan tettek újabb fogadalmat szilveszter éjjelén. De ezzel celebjeink sincsenek másképp, és ők sem maradtak ki a sorból két évvel ezelőtt. Hogy mit kívántak maguknak az Éjjel-Nappal Budapest szereplői, vagy netán mit fogadtak meg az X-Faktor énekesei? Nézd meg!

Szörnyű titokra derül fény a Barátok köztben – VIDEÓ!

Valószínű mindenki emlékszik még Berényi András tragikus balesetére, és a halálára. Az azt követő időszak szörnyű lehetett Berényi Júliának, ugyanis megtudta, a férje úgy hunyt el, hogy tisztában volt azzal, hogy megcsalta a testvérével, Attilával. A megrázó pillanatokat most visszanézhetitek!

Leváltották Szellő Istvánt?


szerző:
2016.12.31. 15:00
Leváltották Szellő Istvánt?

Három évvel ezelőtt történt, hogy az egyik nap a műsorvezető mintha egy kicsit átalakult volna, és a hangja sem volt a régi. A történelemben először Erős Antónia mellett egy olyan bevállalós, sármos, jóképű úriember vezette a szilveszteri RTL Híradót, akinek semmi köze nem volt a tévézéshez.

Ezek voltak az év legemlékezetesebb pillanatai

Igen ám, de nem az idei évet idézzük fel, hanem a 2014-es esztendőt vettük gorcső alá, és összeszedtük az akkori legjobb, legemlékezetesebb eseményeket. A Fókusz riportja valóban izgalmasra sikerült.

Tóth Andi nem kis meglepetést okozott a színpadon

Tavaly, a 2014-es X-faktor győztese nyitotta meg az RTL Klub jótékonysági gáláját a Legyek én című számmal, amely azt az üzenetet hirdeti, hogy legyünk “mi” azok, akik segítenek a rászorulóknak nap mint nap. 

Palya Bea ezzel a nem mindennapi dallal ajándékozta meg a tévénézőket

A gyönyörű énekesnő tavaly szintén fellépett a szeretet.éhség. – Összefog az ország műsorában, ahol a Szabadon című dalát adta elő a nézőknek. Nemcsak a fülünket varázsolta el a Bea, hanem a szemünket is, ugyanis a dal közben olyan látvány fogadott minket, amit nem lehet egyhamar elfelejteni.

Idén ismét karnyújtásnyira hoztuk a sztárokat!

Öt éve történt, hogy az otthonokba vittük a sztárokat, és bizony voltak, akikkel röhögésbe fulladt a forgatás, mással békésen mártogattuk a kekszet a kávéba. Akadt, akivel pókerarcot vágattunk, és volt, aki mezítláb tudott csak interjút adni.

Ilyen, amikor Tóth Gabi csodát tesz!

Pontosan öt éve történt, hogy az énekesnő bebizonyította, mire is képes. Mert eddig is tudtuk, hogy szabad energiáival egy arénát is képes tűzbe hozni, hogy olyan, mint egy vulkán és egy lavina egyszerre. Tóth Gabi az osztrák síparadicsomban képes volt minderre rátenni egy lapáttal.

Figyelem! Idén sem maradt ruha a sztárokon!

Öt évvel ezelőtt az év legizgalmasabb, legparfümillatúbb forgatásain sok kíváncsi férfi bukkant fel. Megállapítható volt, hogy a szexi szépségek évezredek óta ismert mágneses vonzereje egyáltalán nem csökkent, sőt…

Csodálatos! – Összefogott az ország megint!

Tavaly ilyenkor az Ökumenikus Segélyszervezet és az RTL Klub közösen 110 millió forintnyi felajánlást gyűjtött össze a rászorulóknak. A szeretet.éhség. – Összefog az ország műsora rengeteg sztárt és hírességet vonultatott fel, akik szintén a szívükön viselték ezt a csodálatos eseményt. Józan László például  Csordás Ákossal nyolcvan hátrányos helyzetű gyermeknek vitt tartós élelmiszercsomagot.

Dobó Kata: „Fontos, hogy kivel éled meg az álmod”

Öt évvel ezelőtt a gyönyörű színésznő élete egyik legcsodálatosabb szerepére készült, amit az élet osztott rá. Már nagyon szeretett volna anyaként is helyt állni, és végre teljesülhetett ez a vágya is. A Fókusz kameráinak erről mesélt, akkor volt a csodálatos hetedik hónapban.

Hófúvás és 15-20 centiméteres hó is jöhet?

Két évvel ezelőtt, pont ezen a napon úgy tűnt, tényleg megérkezett a tél. Az akkori időjárás szerint komolyabb havazás volt kilátásban az ország déli részén, miközben viharos szelet is jósoltak.

Ő az az édesanya, aki sosem adta fel! – Az Év embere!

Ezen a napon, egy évvel ezelőtt mutattuk be Lendvai Andreáék történetét, egy édesanya történetét, aki a padlóra került, de sikerült felállnia és egyben tartania a családját. Történetük ott kezdődik, hogy az asszony agytumorban szenved, férje is súlyos beteg, két gyerekükkel kilakoltatták őket józsefvárosi, szociális bérlakásukból. Négyen, négyfelé szakadtak. Az asszony sugárkezelésekre jár, és pihenés helyett is dolgozik. Az mondja: nincs olyan, hogy fáradtság. Olyan elszánt, hogy új otthont is talált maguknak. Lendvai Andrea az RTL Híradó Év embere díjának egyik jelöltje.

Boldog karácsonyt kívánunk!


szerző:
2016.12.25. 14:30
Boldog karácsonyt kívánunk!

Három évvel ezelőtt a Reflektor magazin úgy gondolta, egy kis meglepetést szerez hűséges nézőinek, és egy szép csokorba gyűjtötte az RTL Klub sztárjait, akik nagyon kedves karácsonyi üzenetet küldtek.

Valóra vált egy álom! – Sosem volt még ilyen karácsonya a családnak

A két évvel ezelőtti riport mindenki szívét és lelkét megérintette. A szegényes családnak volt egy álma, amit sikerült akkor megvalósítani. Rekord mennyiségű ajándék érkezett karácsonyra ahhoz a négy gyermekes szegény baranyai családhoz, akiket híradónk mutatott be a nézőknek.

Visszatér Berényi Claudia? – VIDEÓ!

Két évvel ezelőtt derült ki, hogy a Barátok közt színésznője, Ábrahám Edit visszatért a sorozatba, és mint mondta, nagyon élvezte, hogy újra forgathatott. A visszatérés örömére Edit találkozott kolléganőjével, Mérai Katával, ezúttal azonban nem egy közös jelenetre, hanem a karácsonyi sütés-főzésre készültek fel.

Így telt az X-Faktor győztesének első napja!

Két évvel ezelőtt Magyarország egyik legnagyobb tehetségkutatóját Tóth Andi nyerte meg. A fiatal lány egyszerűen nem tudta felfogni a csodálatos eseményt, ami vele történt. Az énekesnő számára a tündérmese másnap ott folytatódott, ahol a győzelem estéjén véget ért, csak egy kicsit fáradtabb volt a mese főhőse. A Fókusz végigkövette az X-Faktor győztesének első napját, ami kifejezetten mozgalmasra sikerült.

Emlékeztek? A Barátok közt Illés Petije szörnyű dologra bukkant!

Pontosan egy évvel ezelőtt történt, hogy a Mátyás király tér élete teljesen megváltozott, mikor Peti az öntudatlanul fekvő Schneider Róbertet megtalálta. Kiderült, Nóra férje nem csak szimplán rosszul van, hanem meghalt. Peti akkor látta a gyilkos fegyvert, de még az elkövetővel is farkasszemet nézett.

Fontos tudnivalók! Figyelem Szulejmán-rajongók!

Egy évvel ezelőtt adtuk ki hírül, hogy a híres török sorozatnak az oldalát egy kicsit rendbe szedtük, vagyis nemcsak átláthatóbbá vált akkor, hanem rengeteg új dolgot is kaptak az olvasók.

Nézz be az X-Faktor kulisszatitkaiba: így örült a verseny nyertese!

Pontosan két éve már annak, hogy a 2014-es tehetségkutatót Tóth Andi nyerte meg. A lány akkor még csak 15 éves volt. A fiatal énekesnő szinte zokogott az izgalomtól a színpadon, amikor Istenes Bence kimondta a nevét. A családtagjaival is madarat lehetett fogatni. Párbaj nélkül menetelt végig, ahogy például Oláh Gergő, vagy Danics Dóra is.

Mi lesz Istenes Bencének a sorsa? – Úgy tűnik nagy a baj!

Két éve már annak, hogy az X-Faktor akkori mentorai fellázadtak a fiatal műsorvezető ellen, és nem tudták annyiban hagyni Bence húzásait. Tóth Gabiék Kolosi Péterhez, a „főnökhöz” fordultak segítségért, aki úgy tűnt, igen megértő a mentorokkal szemben. A műsorvezető nagyon kihúzta a gyufát…

Ez a Barátok közt egyik legdrámaibb halála! – Berényi András lezuhant a tetőről!

Négy éve már annak, hogy a Berényi család és a Mátyás király tér egyik legkedvesebb embere veszítette el az életét. Ebben is Berényi Miklós keze volt, ugyanis eredetileg Attilát szerette volna eltenni láb alól, csakhogy András jelent meg az adott helyen a testvérének kiadva magát. Ez lett sajnos a veszte, ugyanis támadói a tetőre kergették fel, ahonnan már nem jött le élve.

A Barátok közt Zsófija nem bírt ellenállni az ösztöneinek!

Négy éve történt, pontosan ezen a napon, mikor Szentmihályi Zsófi épp úgy döntött, összeszedi a maradék cuccát és örökre elválik Bartha Zsolttól. A nagy pakolásban elő-előtörtek a régi szép emlékek, melyek olyan erővel hatottak a párra, hogy egyszerűen nem bírtak egymással és forró csókba olvadtak össze.

Éjjel-Nappal Karácsony – Az ünneplés tragédiába fulladt!

Három évvel ezelőtt az Éjjel-Nappal Budapest szereplői nagyban készülődtek a közös karácsonyra. Lali elő is vette nagyszülei égősorát, ezzel emelve az ünnep szépségét. Joe és barátai már épp a vacsorához készülődtek, mikor Lali kedves égősora megunta a szolgálatot és zárlatos lett. A nagy zűrzavarban nemcsak a fa kapott lángra, hanem Lali köpenye is.

Toronymagasan nyerték meg a tehetségkutatót

Pontosan egy évvel ezelőtt a Hungary’s Got Talent döntőjén nagy volt az izgalom. A versenyzők közül végül a Dirty Led Light Crew lett a befutó, akik még akkor is sokkos állapotban voltak, amikor találkoztunk velük percekkel a döntő után, de azt elárulták, hogy szerintük az égiek keze van az eredményben. Persze azért a nézőknek is jutott egy adag hála és szeretet!

Megszületett a híres műsorvezető második gyermeke

Két évvel ezelőtt, ezen a napon derült ki, hogy Sebestyén Balázsnak csütörtök reggel fél hétkor megszületett második kisfia, akire már akkor egy fél ország volt kíváncsi, amikor még az anyukája hasában lubickolt. A műsorvezető szenvedélyesen, tele szeretettel és a tőle megszokott humorral kommentálta gyermekük világra jöttét.

Szemérmetlen Villalakók! – Megcsalás, féltékenység!

Két évvel ezelőtt félreérthető helyzetbe keverte magát az egyik versenyző, VV Reni, akit a Villa falain kívül egyébként vőlegénye várt, és aki a híresztelések szerint egyáltalán nem örült menyasszonya viselkedésének. Olyannyira, hogy még nyilatkozni sem akart nekünk. Kiderült, már akkor öt kilót fogyott a stressz miatt.

Emlékeztek? Történelmi Villaesküvő a ValóVilágban! – VIDEÓ!

Ez pontosan öt éve történt, hogy VV Fecó érzelmi vákuumba került. Szerencse, hogy az elkeseredés után bekövetkező boldogság miatt nem kellett hozzá orvost hívni. Amíg ő néhány órán belül megjárt mennyet és poklot, addig szerelme fodrászok és sminkesek gyűrűjében készülődött.

Kiss Ramóna szerelme egy lapra tett fel mindent

Négy éve már annak, hogy a színésznő egyik szeme sírt, a másik viszont nevetett. Profi pókerjátékos szerelme, Tóth Ricsi ugyanis izgalmas csatában a döntő előtt búcsúzott a prágai profi pókerversenyről. A Barátok közt Zsófija annak biztosan örült, hogy Ricsi hazatért, annak viszont már kevésbé, hogy ugrott a másfél milliós nevezési díj.

Danics Dóra történelmet írt!


szerző:
2016.12.16. 15:00
Danics Dóra történelmet írt!

Három évvel ezelőtt a fiatal énekesnő olyan dolgot tett, melyre még nem volt példa az X-Faktor történetében. Ezen a napon ő lett az első énekesnő, aki megnyerte az X-Faktort és ezzel jegyet váltott a győztesek klubjába! Bár a ByTheWay-vel szoros csatát vívott, valójában Oláh Gergőhöz hasonlóan párbaj nélkül parádézta végig a versenyt.

Ilyen egy finálé reggel, meg a győzelmi buli! – VIDEÓ!

Három évvel ezelőtt gondolt egy nagyot a Fókusz stábja, és pár órás alvás után már együtt kezdte a döntős vasárnapot Danics Dórával, a ByTheWay-vel és az X-Faktor korábbi győzteseivel. Az ezt követő 24 óra eseményeit összefoglalni nem volt könnyű, de megtették!

Sebestyén Balázst utolérte a végzet! – Mutatjuk!

Pontosan egy évvel ezelőtt, a híres műsorvezető fogadást kötött kedves kollégájával, Rákóczi Ferivel. A tét nem volt kevesebb csak annyi, ha Feri abba tudja hagyni a dohányzást, akkor Balázs szépen levágatja a gyönyörű szép haját. A fogadást elbukta a két gyerekes apuka, és onnan már nem volt megállás.