KERESÉS search-close

Újabb hír érkezett Klein Dávid állapotáról

szerző:
2017.05.26. 14:49

Az Everest Expedíció 2017 expedíciós hegymászóit a szokottnál is nehezebb feladat elé állította a Mount Everest az ide mászószezonban. Az expedíciók előrejelzéseit készítő meteorológusok egybehangzó véleménye szerint évtizedek óta nem volt ilyen kiszámíthatatlan az időjárás a hegyen, főleg annak nepáli oldalán.

Újabb hír érkezett Klein Dávid állapotáról

Klein Dávid a négyes táborban töltött éjszaka után a mai nap (2017. május 26.) folyamán épségben leereszkedett a 6500 méter magasan lévő kettes táborba, ahol jelenleg a sátrában pihen. Holnap innen éri el az alaptábort, amellyel lezárul a Magyar Everest Expedíció 2017 csúcsmászása. Ebben a szezonban több kísérletre a várható időjárási körülmények, valamint a Khumbu-jégesésen felállított létrák közelgő lebontása miatt nem lesz lehetőség. Dávidot az 5344 méteren fekvő ideiglenes otthonában Török Edina alaptábor-vezető, Suhajda Szilárd hegymászótársa és Stefano Favaro, az expedíció managere várja.


További friss hírek az expedíció kiemelt stratégiai partnerének műsorában, a 17:25-kor kezdődő Fókuszban, az RTL Klubon.

 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való