KERESÉS search-close

Magyar Everest Expedíció 2017: Klein Dávid hazaért!

szerző:
2017.04.04. 16:40

Mácius 27-én Klein Dávid és Suhajda Szilárd elindult az Everest Expedícióra egy maroknyi csapat kíséretében. A hegymászókat többek között Geszti Péter, Lilu, Badár Sándor és Száraz Dénes kíséri a trekking túrán az Everest alaptáboráig.

 

Dávid pár napja osztotta meg követőivel a túra jelenlegi státuszát, miszerint hazaért:


"Természetesen érzem a magasságot, de a tüneteim a szokásosnak megfelelőek. És nagyon izgatott vagyok, boldog vagyok. Már Katmanduban is éreztem, hogy milyen jó a kis hármas csapatunk. De most itt a hegyek között még jobban kijön. Úgy érzem, hogy hazaértem. Hazaérkezés érzésem van.
Bár hasztalanul, de próbálok nem gondolni az előttünk lévő mászásra, hanem hogy ott vagyunk a sherpák földjén, gyönyörűszép természeti környezetben."

 
- mondta Dávid miközben a sherpa breakfast-jet várja a Namche Bazaarban (3440 m) a napsütésben. #everest2017 #everestexpedíció2017 #útonazalaptáborba


 

 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való