KERESÉS search-close

Lilu arcát összemázolták

szerző:
2017.03.30. 14:25

A műsorvezető Nepálban különleges szertartáson vett részt. 

Lilu arcát összemázolták

Az Magyar Everest Expedíció 2017 csapata, melynek kiemelt támogató partnere az RTL Klub, megérkezett Katmanduba, ahol városnézésre indultak. Lilu meglátogatta a híres Baudhanáth sztúpa, majd áldást is kapott, aminek része, hogy a homlokára festett színes szimbólummal pecsételik meg a szertartást. A csapat többi tagja köztük Geszti Péter is részesült az áldásban, így a trekking túrán Klein Dávid és Suhajda Szilárd vezetésével bátran elindulhatnak a résztvevők. 
 

 

 

A Magyar Everest Expedíció csapatának egyetlen női résztvevőjeként nem kis feladatra vállalkozott. Lilu elmesélte, hogyan készült és milyen gondolatokkal indult el az igencsak nagy kihívást jelentő útnak:

Lilu kispárnájával ostromolja hamarosan a Himaláját

 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való