KERESÉS search-close

7200 méteren: "Szép és kemény napunk volt."

szerző:
2017.05.07. 20:06

A nap folyamán Klein Dávis és Suhajda Szilárd rendben felértek a hármas táborba, sőt - a tervek szerint - a korábban felállított sátraikat a C3 alsó részéből áttelepítették a C3 felső részébe, így ma 7200 méteren éjszakáznak.

7200 méteren:

Klein Dávid:

“Nagyon szép, hosszú kemény nap után elértük a hármas tabor felső szakaszát. Nagyon izgatott vagyok, szeretném, ha holnap elérnénk a 4-es tábort. Nagyon ambiciózus terv, de ha sikerül, akkor az
nagyot dob az akklimatizációnkon. Várjuk a kevésbé komfortos estét.”

Suhajda Sziárd:

“Nagyon örülök, hogy itt vagyok a hármas táborban. Úgy tűnik, csak mi leszünk itt ma éjszaka. Reggel nagyon hideg volt, aggódtam a lábujjaim miatt, de nem lett semmi gond. Szép és kemény napunk volt. Holnap is hasonlóra számítok.”

 

Fotó: Facebook
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való