KERESÉS search-close

2017. május 17. - "Jöjj, jó idő, jöjj!"

Suhajda Szilárd beszámolója
szerző:
2017.05.17. 18:04

Egy újabb nap odalent. Micsoda finom levegő, mennyi zöld, mennyi illat! Egy újabb éjszaka, amikor ágyban alszunk, egy újabb este, amikor a szálló éttermében vacsorázunk, egy újabb félóra a forró zuhany alatt, egy újabb sütemény a pékségben! 

2017. május 17. -

Vacsoraidő: a fokhagymás-mustáros sztékből keskeny szeletet vágok – csodaként élek meg minden szaftos falatot! Sőt, még a város rock zenétől hangos ír kocsmáját is meglátogatjuk! Egy pohárka italt elégedetten és átszellemülve nyamnyogunk el – mennyire könnyű is lenne túrázóként, élvezni a namche-i éjszakai életet! Helyette viszont időben visszatérünk szállodánkba, és egy gyömbéres-mézes teával megkoronázva az estét, korán nyugovóra térünk! Holnap reggel újabb időjárás előrejelzést kapunk, ez jár most a fejünkben! „Az ablak.” Jöjj, jó idő, jöjj!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való