KERESÉS search-close

2017. május 16. - "Feszültek vagyunk"

Klein Dávid beszámolója
szerző:
2017.05.16. 16:58

Azt hiszem, nem nagyon éltem még át időjárás szempontjából ennyire szeszélyes szezont: nem arról van szó, hogy a hegy egyáltalán nem kínál lehetőségeket, de az előrejelzésben feltűnő ablakok (gyakran inkább rések) folyton-folyvást változnak, elmozdulnak, bezárulnak…

2017. május 16. -

Időközben odafent, először az északi, majd a déli oldalon is megtörténnek az első csúcsmászások. Nekünk a mai nap például  túl korai lett volna (valamennyi időre igenis szükségünk van, hogy a 8000 méteres éjszakánkat és a sokhetes munkát, fenn töltött napokat kipihenjük), de például a korábban sejtett/látott 24-i ablak folyamatosan ide-oda vándorol a számítógép képernyőjén… Feszültek vagyunk.

Ma vacsorázunk majd együtt utoljára Stefivel és az RTL két munkatársával. Ők holnap indulnak el felfelé, hogy aztán 21-én elérjék majd az alaptáborunkat. Mi most arra tippelünk, hogy 19-én repülünk majd fel helikopterrel.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való