KERESÉS search-close

2017. április 17. - "OK, én voltam a provokátor!"

Klein Dávid beszámolója
szerző:
2017.04.17. 16:32

OK, én voltam a provokátor! Reggeli után elkezdtem zaklatni a többieket, hogy na, menjünk le Gorak Shep-be, 5180 méterre a Buddha Fogadóba: „Viszünk egy köteg kábelt, mindenféle csatlakozót, laptopokat, meg más elektromos kütyüt, veszünk töltést, meg jak steak-et, meg ijesztgetjük a turistákat a zord hegyi külsőnkkel…” Végül kötélnek álltak.

 

2017. április 17. -

Már egy ilyen aprócska süllyedés is mennyit számít: az alaptábor jegét és sziklakupacait magunk mögött hagyva por, jaktrágya foltocskák és némi csenevész fű fogad minket az oldalmorénán megbúvó Gorak Shep előtt.
A fogadóban megállapodunk, hogy ha rugalmasan kezelnek minket, a jövőben is náluk fújjuk ki a gőzt egy-egy akklimatizációs kör után. A hátizsákból előkerül a köteg kábelünk, megvizsgáljuk a bemeneti lehetőségeket (aljzat tekintetében errefelé az ember fia-lánya soha nem lehet semmiben se biztos), majd öt perc ügyködés a bicskával, szigszalaggal és már kész is a hosszabbítónk az udvaron berregő aggregátorig.


Csak késő délután indulunk haza: sok munkával – képszerkesztéssel, videó vágással, fontos üzenetekkel – végzünk. Szilárddal visszafelé a jövőről álmodozunk. Néha jó kiszakadni az alaptábori mókuskerékből. Holnap hajnali 3-kor irány a hegy: szeretnénk a 2-es táborban aludni.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való