KERESÉS search-close

2017. április 13. - Klein Dávid: fekete napom volt a mai

szerző:
2017.04.15. 15:32

Klein Dávid naplója: Fekete napom volt a mai… Reggel már egész elégedett voltam magammal – pihentető alvás után szép magas szaturációval, alacsony pulzussal ébredtem – majd az alaptábor csinosítása, a kiépítés véglegesítése is remekül haladt, amikor egyszer csak – durr! – beütött a krach. Vagy a vízben volt valami (esetleg nem volt tökéletesen forralva) vagy valamelyik étel nem feküdt jól a gyomromban, de röviddel ebéd után aggasztó tüneteket kezdtem produkálni, méghozzá gyakran.

2017. április 13. - Klein Dávid: fekete napom volt a mai

Kegyetlenül dühös vagyok: lassan itt lenne az ideje, hogy megkezdjük az első akklimatizációs kört, erre tessék… Annál viszont nincs rosszabb, mintha dolgunk végezetlenül, csonka akklimatizációs körrel térünk vissza. Hasmenéssel nem mehetek fel. Még egy nap várakozás…
Délután viszont vicces epizódnak is részese lehettem: sátram felett, egy jégtorony tetején egyszerre kiabálást hallok. Valaki a nevemen (vagy valami ahhoz hasonlón) szólongat. Mire kelletlenül kikecmergek, a látogató már a sátram mellett ténfereg, és egy elnagyolt térképet nézeget.

2017. április 13. - Klein Dávid: fekete napom volt a mai
 

 

Talpig hegymászó ruházatba öltözött fiatal serpa, hátán hátizsák, amire viszont jókora UTP kábel köteget erősített. A telefontársaságtól jött – tájékoztat – miután néhányszor már kivertük a balhét, hogy az alaptábor internetünk nem működik. Már napok óta keresi a táborunkat, csak „nem volt pontos a címünk”. Most már megvan: közvetlenül a patak mellett, a Seven Summits helikopter leszálló jégkupaca tövében. Megbeszéljük, hogy idáig nem ér el igazán az alaptábor fölé telepített adó jele és megígéri, hogy másnap hoz egy routert ebéd után. Áramotok egyébként van? – kérdezi még elmenőfélben. Na igen… Ez itt a vadnyugat. - Klein Dávid

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való