Dr. Raymond Langston

Dr. Raymond Langston

A Laurence Fishbourne által életre keltett karakter a 9. évadban csatlakozott a helyszínelők csapatához, miután az addigi főnök, Gil Grissom kilépett, így ő vette át a vezető szerepet elődjétől. Miután Grissom a karrierje helyett inkább a nyugalmat választja, helyét egy rendkívüli szakember, Dr. Raymond Langston veszi át. Korábban orvosként, majd azt követően egyetemi tanárként dolgozott, azonban egy sorozatgyilkossal kapcsolatos ügy a helyszínelők pályájára terelte a férfit. Éppen Grissom volt az, aki javasolta neki, hogy csatlakozzon a Las Vegasi csapathoz.

Catherine Willows

Catherine Willows

A Marg Helgenberger által életre keltett karakter már a sorozat kezdete óta tagja a híres helyszínelő csapatnak. Nem mindenki kezdi a karrierjét azzal a szakmával, ami tényleg neki való. Catherine táncosként kereste a kenyerét, ami mellett azonban tanult és elérte, hogy a helyszínelők csapatában dolgozhasson. A személyes élete azonban mindig problémásan alakult, egy válással és egy nehezen kezelhető tinilánnyal. Grissom után előléptették, és kiemelt szerepet kapott a csapatban.

Sorozatok még a Cool-on

18
A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz.
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való