Oliver Queen

Oliver Queen

A Stephen Amell által életre keltett karakter egy igazi playboy, aki nem mellesleg milliárdos. Azonban egy szerencsétlen útja közben hajótörést szenved, és öt évig halottnak hiszik. Miután visszatér Starling City-be, arra teszi fel az életét, hogy zöld íjászként visszaszorítsa a bűnözést.

John Diggle

John Diggle

A David Ramsay által életre keltett karakter Oliver testőre és sofőre, akit a milliárdos édesanyja bérelt fel fia mellé. A korábban a katonaság különleges erőinél dolgozó Diggle segít Olivernek, a város megmentésében, és persze bölcs tanácsaival mindig megpróbálja a helyes irányba terelni a sorozat főhősét.

Thea Queen

Thea Queen

A Willa Holland által életre keltett karakter Oliver 18 éves húga, aki kiskorában egyenesen istenítette a bátyját, így amikor azt hitte Oliverről, hogy meghalt, teljesen összetört. Ezek után az állandó bulizás és a drogok veszik át a főszerepet az életében.

Felicity Smoak

Felicity Smoak

Az Emily Bett Rickards által életre keltett karakter egy igazi kocka, aki mindent tud a számítógépekről. A lány Oliver családjának dolgozik és a főhős nagyon jó barátja. A folyton kíváncsi Felicity igazi kis hacker, aki nem egyszer segíti ki a zöld íjászt. Oliver egyik leglojálisabb embere.

Laurel Lance

Laurel Lance

Az Katie Cassidy által életre keltett karakter egy Starling City-ben élő ügyvéd, aki nem mellesleg Oliver Queen ex-barátnője. A kapcsolatuk akkor ért véget, amikor a hős hajótörést szenvedett. Ezek után kiderült, hogy Oliver megcsalta. Laurel gyűlöli a férfit, ráadásul őt okolja nővére haláláért.

Quentin Lance

Quentin Lance

A Paul Blackthorne által életre keltett karakter Starling City-ben dolgozik, mint detektív és Laurel édesapja. Olivert hibáztatja másik lánya, Sara haláláért, hiszen ő is a férfival volt a hajón, amikor az elsüllyedt. Anélkül, hogy tudná, ki a zöld íjász, megfogadja, hogy elkapja, hiszen önhatalmú bíráskodásnak tekinti az akcióit.

Sorozatok még a Cool-on

18
A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz.
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való