Szimat (Kirill Käro)

Szimat (Kirill Käro)

A specialista egy sértődékeny, én-központú, hiperérzékeny és ingerlékeny magánnyomozó. Szimat sokat kér szolgálataiért - de meg is teheti, mivel rendkívül sikeres szakmájában. A szagokat igyekszik kizárni magánéletéből, ezért szűrőket tesz az orrába, és kerüli a személyes kapcsolatokat. Elfogadta a magányt, mint rendkívüli tehetségének árnyoldalát. Ki akarna olyasvalakivel lenni, aki előtt nincsenek titkok? Egy ember van csak, aki elfogadja Szimatot olyannak, amilyen - Viktor. Mintha fivérek lennének.

Viktor (Ivan Oganesyan)

Viktor (Ivan Oganesyan)

Alezredes, később ezredes a Speciális Nyomozó Iroda (SNYI) Első Részlegénél. Optimista, néha kissé gyermeteg. Különös örömmel tölti el, amikor cowboy-stílusban ránthatja elő fegyverét. Egy igazi operatív tiszt, eszes, sportos, ügyes lövő, jó harcos. A hölgyek kedvence. Viktor laza és nyugodt: a világ problémái nem izgatják. Szimat ellentéte, ami külön ízt ad kapcsolatuknak. Viktor a Tábornok kedvence.

Júlia (Mariya Anikanova)

Júlia (Mariya Anikanova)

Alex édesanyja. Szimat exfelesége, akit titkok lengenek körül. Volt férjének egyszer azt mondta, hogy "helyesen cselekedett 15 éve". Ez nagyjából Alex születésekor történt. Vajon miről lehet szó? Ez a sorozat egyik rejtélye. Mélyen gyökerező problémákkal küzd, Szimattal se veled, se nélküled kapcsolatban vannak. Szimat úgy érzi kötelessége fenntartani ezt a kapcsolatot, mivel Júlia a gyermekének anyja. Egyértelmű, hogy bűntudatot érez valami miatt, ami 15 éve történt...

Alex (Sergey Leskov)

Alex (Sergey Leskov)

Szimat fia. Egy tipikus lázadó tinédzser, aki próbálja felfedezni és meghatározni, ki is ő. Bonyolult kapcsolatot ápol édesapjával. Alex nem rendelkezik apja képességeivel. Vagy mégis?

Tatyjana (Nina Gogaeva)

Tatyjana (Nina Gogaeva)

Szimat kezelőorvosa, akit Viktor ajánlott. Ugyan Szimat szkeptikus a doktornővel szemben, de azt ő is elismeri, hogy kémiai és biológiai ismeretei rendkívül szerteágazóak. A doktornő úgy tekint Szimat képességeire, mint eddig felfedezetlen orvosi különlegességre. Kölcsönös érdeklődésük egymás iránt hamar mássá alakul. Kapcsolatuk azonban lassan fejlődik. Tatyjana is titkokat őriz - egy férfit látogat a börtönben…

Tábornok (Nikolay Chindyaykin)

Tábornok (Nikolay Chindyaykin)

A SNYI igazgatója. Energikus, okos, diplomatikus, határozott, kemény és néha basáskodó. Szimattal gyanakvó, Viktorral barátságos. Mindenre elszánt és zsarnokoskodó lehet, ha a helyzet úgy kívánja.

Sorozatok még a Cool-on

18
A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz.
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való