Patrick Jane

Patrick Jane

Az egykor mentalistaként dolgozó Jane (Simon Baker) feleségét és lányát is megölte a híres sorozatgyilkos, Red John. A borzasztó eset után Patrick arra teszi fel egész életét, hogy elkapja a gyilkost. Csatlakozik a CBI-hoz, ahol fondorlatos látásmódjával és szakértelmével segíti az ügynökök munkáját.

Teresa Lisbon

Teresa Lisbon

A Kaliforniai nyomozó iroda vezető ügynöke (Robin Tunney), ő irányít mindenkit, köztük Patrick Jane-t is, akivel gyakran meggyűlik a baja különc személyisége miatt. Kemény csaj, aki édesanyja halála után, és édesapja alkoholizmusa miatt egyedül nevelte fel három fiú testvérét.

Kimball Cho

Kimball Cho

Cho (Tim Kang) egy nagyon halkszavú és komoly ügynök a CBI-nál. Az ex-tengerészgyalogos sosem mosolyog, és nála mindig a munka az első. Karótnyelt hozzáállása miatt rengetegszer viccelődnek vele a kollégái.

Wayne Rigsby

Wayne Rigsby

A korábban bombaszakértőként dolgozó Rigsby (Owain Yeoman) legtöbbször Cho-val dolgozik együtt az ügyeken. Híres romantikus, aki teljesen odavolt kolléganőjéért, Van Peltért. Amikor először összejöttek, titokban kellett tartani a kapcsolatukat, mivel a szabályzat tiltotta, hogy az ügynökök romantikus viszonyba kerüljenek egymással.

Grace Van Pelt

Grace Van Pelt

Van Pelt akkoriban végzett az egyetemen, amikor Patrick Jane is a CBI-hoz került. Ő volt a csinos újonc a csapatban, akit folyton Rigsby környékezett meg. Végül persze egymásba szerettek. Végül Van Pelt vetett véget a kapcsolatuknak, miután főnökük, Lisbon ügynök ultimátumot adott nekik.

Sorozatok még a Cool-on

18
A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz.
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való