Hírek

Egymillió percet töltöttek a Comet hivatalos weboldalán a nézők a díjátadó napján

2016-12-01 17:39:53 / 17:39 | Szerző: rtl.hu

Digitálisan is sikeres volt a Comet 2016 díjátadó gála: a szinte minden ízében megújult eseményt élőben két online streamen, köztük egy 360 fokos kamerán keresztül követhették figyelemmel a nézők.

A Comet 2016 díjátadót a helyszínen kívül idén először teljes egészében online közvetítették a szervezők. A comet2016.hu-n a nézők az élő stream mellett négy fiatal youtuber, Csecse Attila, FollowAnna, GoodLike és Vitó Zsombor videós anyagain keresztül is nyomon követhették a gálát. A legnagyobb újdonság, hogy Magyarországon először 360 fokos kamerán keresztül is közvetítették a mintegy 2 órás műsort.

A comet2016.hu a gála hónapjában rendkívüli számokat produkált: novemberben több, mint 175 ezer egyedi felhasználót ért el. Kilenc kategóriában a szavazók dönthettek, hogy kik kaphassák meg a kultikusnak számító Comet gömböt. Ezzel a lehetőséggel pedig éltek is, szeptember elejétől, a voksolás elindításától kezdve összesen 747 ezer szavazatot adtak le a rajongók.

Nemcsak a gálát megelőző hetekben, hanem a díjátadó napján is nagyon aktívak voltak a comet2016.hu látogatói, akik november 25-én összesen 118 ezer videómegtekintést generáltak, az ezzel eltöltött idő pedig meghaladta az 1 millió percet. Az élő streamek legnagyobb közönsége a 18 és 34 év közötti korosztályból került ki, a legaktívabbak ezen belül a 18-24 év közötti nők voltak. Ezeknek is köszönhetően a hétvége top online eseménye volt a Comet.

A négy youtubernek is köszönhetően november 25-én összesen 101 szöveges és képes anyag, illetve 52 videós tartalom került ki a Comet 2016 hivatalos weboldalára. 

A digitális sikerek mellett az RTL Klubon keresztül is sokan láthatták a díjátadó legfontosabb pillanatait. A gála másnapján, november 26-án a Fókusz Plusz Comet különkiadását több, mint 718 ezren követték figyelemmel a teljes lakosság körében, ami a nézettségi toplista 20. helyére repítette a műsort.

támogatók

Hell XIXO LG BB Douglas Sierra Schwarzkopf FIRST Craft Beer Kft.
18
A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz.
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!